מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום, הרכיבו לי מפרט חדש פה בפורום, אבל המחיר של 7800GT שרציתי לקנות ירד ב 150 שקל ;D אז אני יכול להשקיע עוד 200 שקל בLAN PARTY. רציתי לדעת אם התוספת שווה את הביצועים. הבנתי שהLANPARTY מעולה לOC, אבל אני לא אעשה עד שאני לא יהיה חייב (לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב). מה אתם אומרים, שווה להשקיע? ואיזה זכרונות אתם ממליצים? (סטיק אחד של 1G DDR ) שוב, מטרות אוברקלוק בעתיד הרחוק... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הפעם לא בשבילי, אלא בשביל חבר. מדובר בלוחות פורמולה ולא אקסטרים, האם קיימים עוד הבדלים מלבד זאת שאחד הינו P45 ואחד X48?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הלוח שאני מתכנן עליו הוא H87 של ASUS עכשיו אני רוצה שמעבד 4770 לא יוריד את התדר במצב מנוח ? אם אפשר לתקוע את המעבד במהירות הטורבו שלו ל4 ליבות ?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני יודע שברוב השימושים במחשב ההבדל פחות דרמטי אבל מדובר על קונפיגורציה חדשה שזה כל התפקיד שלה בחיים. עריכה דיגיטלית, המרות, קידוד ופיענוח, DVD ושום דבר אחר. ממה שהסבירו לי דווקא בתחומים האלו המעבדים של אינטל מהירים יותר בצורה משמעותית בגלל סט הפקודות שלהם והמבנה של הזיכרון שהוא דרישה גדולה בפעולות כאלו ולכן אני שואל. כמו שציינתי בכותרת אני לא רוצה להפוך את זה לעוד דיון וויכוח בין מעריצי אינטל למושבעי AMD שיינעל אחרי רבע דקה. אני אוהב את אינטל ואת AMD וגם את סינקלייר. זו לא הנקודה, השאלה היא רק בהתייחס לסוג השימוש המתואר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך, ויש לי חוט שמתחבר אליו שמתפצל ל-2: SPDIF ו GND. בלוח אם יש לי SPDIF_O ו SPDIF_I. לאן אני מחבר את שני החוטים האלו? הלוח שלי הוא P35-S3L. תודה!
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Toshiba A300-20P לינק: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=1061563#0 כמה זכרון מותר לי לשים? ואיזה מהירות מותרת לי? אם יש למישהו המלצה איפה לקנות או להזמין יתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש אחר לוח-אם מבוסס nforce2, אני לא ממש מתמצא בלוחות אם.. אולי יש לכם המלצות על כמה לוחות כדאיים? מה שהולך להיות על הלוח זה זכרונות קורסאיר, ואם אני אקח לוח-אם מבוסס NFORCE2 אני אולי אשים 2 זכרונות. אני צריך כ. רשת, כ. קול וכ. מסך מובנים על הלוח הכ. מסך יהיה בשימוש (במקום רדאון 9000 שהיה התכנון שלי עד לא מזמן) אני ארכיב עליו גם AXP 1800+ ככל הנראה. התקציב, העיקר שיענה על הדרישות הללו, אם כן, אז אפשר לקחת עד אלף ש"ח. בסביבות.. איזה לוחות הכי מומלצים ? ושלא יעשו בעיות עם הזכרונות או כל בעיה כלשהי שתצריך אותי בעדכון ביוס כבר על ההתחלה כי שמעתי על איזה לוח [לא זכור לי איזה] שעושה בעיות עם זכרונות קורסאיר
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום הנה המפרט שאני צריך שתציעו לי מפרט מתאים: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,048.00 ₪ 1,048.00 ₪ F2-5300CL5S-512NJ זכרון G.Skill DDR2 512MB 667Mhz CL5 מחיר לפריט - 154.00 ₪ 308.00 ₪ 160JS דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מחיר לפריט - 301.00 ₪ 301.00 ₪ FC454 מארז FOXCONN TLM-454 + 350W מחיר לפריט - 230.00 ₪ 230.00 ₪ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ₪ 214.00 ₪ 28510 כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT 256MB PCI-E מחיר לפריט - 684.00 ₪ 684.00 ₪ שיהיה לOC קטן(IL9 PRO לא מתאים!!!) תודה ושיהיה מSKYPC[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 18:59:30 מישהו?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעיצומו של שידרוג מחשב וכל מה שנשאר לי הוא המעבד, רק רציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9900k (מ4770K), או לחכות לדור הבא? האם הדור הבא יתמוך בכלל בסוקט 1511? והאם קירור Antec Kuhler H2O 620 Water Cooler יספיק ל9900K? חייב לציין שזה בשביל גיימינג נטו, פשוט רוצה מעבד שיחזיק עם השנים.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב שיכלול מעבד אינטל E6600 . אין לי מושג איזה צ'יפס מתאים למעבדים החדשים, ואשמח לקבל המלצה ללוח אם עד 1000-1100 ש"ח תודה ניב
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי היתי מודה לכם אם היתם יכולים להמליץ לי על מאבד amd שהביצוייים שלו משתווים ל-pentium 4 2.8 800mhz ולוח אם ברמה גבוה שעולה בסביבות ה 650-550 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד. כשהתקנתי ת'WIN בפעם הראשונה התקנתי ת'דרייבר ללוח M ושם היה דרייבר למעבד... ממתי צריכים דרייבר למעבד? והאם יצא משהו חדש? כדאי לעדכן דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כולם מדברים פה על ויכוח ענק על ה Chaintech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=20206 אבל עשיתי חיפוש והוא לא מופיע באף מקום ....אם תוכלו לתת לי לינק אני יודע לכם מאוד
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזכרונות טובים, אני צריך 512 בעד גג 600 ש"ח. אין לי כ"כ ידע בזכרונות ואני לא יודע איזה סוג או כלום, אני רק רוצה לדעת מאיזה חברה כדאי לקנות. כל מה שידוע לי שזה DDR, אני לא יודע אם זה משנה או עוזר.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי נעשה השימוש הראשון במעבד של מחשב ומתי נעשה השימוש הראשון במעבד בתכלס (מחשבון ודברים בסיסיים כאלה) (סליחה שהשאלה קצת לא קשורה אבל היא בשביל עבודה לבית ספר) אם אתם לא יודעים באיזו שנה ספציפית נעשה השימוש הראשון במעבד (למחשבון וכדומה) או במעבד מחשב מספיקה לי אפילו המאה בה נעשה השימוש (המאה ה-18, ה-19 וכד') תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת מתקשה בבחירת לוח אם מבוסס 865PE עם כל התכונות שאני רוצה: SATA Firewire Dual DDR (יש בכולם?) לפחות 6 יציאות USB(יש בכולם?) רצוי כרטיס קול איכותי חומרה שעובדת עם Linux לא צריך RAID לא צריך GLAN לא מתוכנן OC אפילו לא בעתיד הרחוק מחיר עד 650-700 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי לוח אם: P5LD2 SE וכרגע יש לי מעבד intel pentum D 3.4GHz ואני רוצה לשדרג אותו השאלה מה המעבד הכי טוב שאני יכול לשים בלוח אם שיש לי ? וכמובן שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המעבדים של אינטל ב-2.8ghz וב-3ghz? ומה יהיה המחיר ההתחלתי שלהם? ---------------------------------------------------------- ועוד כמה זמן יצאו מעבדי ה-Hammer של AMD? באיזה מהירויות הם יהיו? ומה המחיר ההתחלתי שלהם? ואני מבקש ממי שלא רוצה לענות וסתם להיתעצבן אז שלא יענה בכלל. תודה מראש, גונזילה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע זיכרון 512 מגה בייט,ddr 400Mhz שמחולק ל-2 סלוטים של 256 שעובדים dual... ובתזמונים של: 2.5-4-4-8 לפי הסנדרה הלוח אם שלי (msi) הוא: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR ברצוני להגדיל את כמות הזיכרון. הבנתי שאני צריך זכרון ddr 400Mhz אותו דבר ויש לי כמה שאלות: 1. האם התזמונים של הכרטיס החדש חייבים ליהיות אותו דבר? 2. האם הזכרון של זוג כרטיסים נוספים שיעבדו ב dual חייב ליהיות 512? 3. האם בלוח האם שלי יש בכלל סלוטים פנויים לעוד 2 כרטיסים 400Mhz ddr ? 4. האם אני יכול שהכרטיסים הנוספים יהיו בכל נפח שאבחר? 5. האם בחירת כרטיסים בנפחים שונים, או תזמונים שונים תאלץ לעבוד בנפח/תזמונים של הישנים? אם חסר לכם פרטים או מידע אשמח להוסי…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-