עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם כל הלוחות Z68 מגיעים עם כרטיס וידאו מובנה על הלוח ? ואם כן כמה הוא חזק (למשל לאיזה כרטיס האון בורד משתווה ) והאם זה מאפשר גם חיבור לשני מסכים

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי לוח ASUS Z690 HERO ומעבד I9 13900K יש לי שאלה רציתי לדעת אם זה לא גורם נזק למעבד שהוא במנוחה אז המתח לא יורד לאזור ה0. משהו גם שהגדרתי מתח AUTO בביוס וגם ששינתי תוכנית צריכת חשמל התדר של המעבד לא יורד וגם המתח אז שיניתי למתח ידני 1.26 וLLC5 כרגע הכול יציב מבחינת ביצועים משחקים וכו' השאלה שלי עכשיו שהמעבד בIDLE המתח נשאר בין 1.23 1.22 משהו כזה ולא זז במצב עבודה אז הוא יורד אבל כל עוד המעבד במנוחה המתח נשאר באזור 1.23 האם זה איכשהו גורם לבלאי מואץ למעבד או סוג של נזק תודה לעוזרים

3. Started by i022052,

יש לי אינטל 3.4 עם לוח סורנטו. בכל פעם שאני מאתחל את המחשב, אני מקבל את המסך הכחול של אינטל. עד כאן הכל בסדר. אלא שבצד ימין תחתון של המסך לא ממש בפינה, אני מקבל במשך כמה שניות צירוף של מספר ואות כגון 5A מתחלפות ל 4C וככה עד שהמסך נעלם. אני מאמין שהמקצוענים כאן מבינים למה אני מתכוון, בכל מקרה לא הצלחתי להבהיר יותר ברור למה אני מתכוון. האם מדובר בתקלה במעבד או בלוח האם? האם יש דרך אחרת לבדוק ממה נובעת התקלה? לתשובתכם המקצועית, אודה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by whitiger19,

מה ההבדלים בין ה nForce 570 to 590 של נוידיה.. מה ההבדלים, והשוני בינהם. תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by דנדן,

OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ לעומת OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 - PC2-6400 OCZ2P8001G השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5647 - PC2-6400 OCZ2VU8002GK אני רואה שיש הפרשים מינימלים בתזמונים וצריכת מתח שונה מה עדיף מבין שניהם?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by Monopoly,

האם הכרטיס קול בכרטיס הנ"ל תומך EAX? אם לא, לאיזה לוחות יש כ.קול תומך?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by RayZ,

לאחר כמה בדיקות בנצ'מארק על המחשב שלי, אני רואה שהלוח לא ממש בסדר. לקחתי אותו וניצלתי אחריות איתו, בדקו אותו כמה שעות ואמרו לי שהלוח בסדר גמור. הגעתי למסקנה, שכנראה המחשב שלי ב BIOS מוגדר על t2. עכשיו, כמה שאלות: 1) איפה אני בודק את זה? 2) מה זה ה t2 הזה ומה הוא עושה? 3) איך אני משנה את זה, ומה תיהיה התוצאה? את מפרט המחשב אפשר לראות מימין. עריכה: אגב, אני מקבל ב SUPER-PI תוצאות לא כל כך סבירות, 59 למעבד AMD64 אטלון, 3000+.

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by Shlompy,

שששששששלום. שלושת הזכרונות של OCZ. OCZ Platinum 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442937 $268.98 OCZ Obsidian 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442939 $255.98 OCZ Special Ops Edition 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442945 $254.99 TIMINGS: ל PLATINUM יש 7-7-7-20 ל OBSIDIAN יש 9-9-9-24 ל SPECIAL OPS יש 8-8-8-24 כולם 1.65V רשום אני קונה את זה COMBO עם PHENOM II 965, הוא גם ככה תומך רק עד 1333MHZ, אבל האם 1600MHZ יעזור לי ב …

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=1

10. Started by Bengo5,

מדובר לחבר.... תומך פנטיום 4 g31 זה מסובך לחבר אותו? אני אוכל לחבר אותו לבד? יש לי ניסיון בחיבור וכאלה אבל לוח אם חדש עוד לא ניסיתי... צריך להגדיר את הביוס?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  11. שלום, הרכיבו לי מפרט חדש פה בפורום, אבל המחיר של 7800GT שרציתי לקנות ירד ב 150 שקל ;D אז אני יכול להשקיע עוד 200 שקל בLAN PARTY. רציתי לדעת אם התוספת שווה את הביצועים. הבנתי שהLANPARTY מעולה לOC, אבל אני לא אעשה עד שאני לא יהיה חייב (לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב). מה אתם אומרים, שווה להשקיע? ואיזה זכרונות אתם ממליצים? (סטיק אחד של 1G DDR ) שוב, מטרות אוברקלוק בעתיד הרחוק... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Aner,

לשילוש AMD 2500+ ול- OCZ 512MB 3200 Premier Series

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by amisha,

ראיתי הרבה זיכרונות של החברה וכולם נגמרים באותיות LX ........ אז מה מסמל כול סיום למשל LA או LD וכו' ?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by Tim_N,

שלום יש ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX260 ואני מעוניין לשדרג את זכרונו (256 מ"ב אינם מספיקים לי) ברצוני לדעת האם באפשרותי לקנות במקום כלשהוא זיכרונות PC2100 DDR SDRAM? אני בספק שכן זכרונות אלה ישנים כבר.. *בכל מקרה, מחשב זה ישמש כמחשב משני לאחר שאקנה מחשב חדש ועדכני, אז אנא אל תציעו לי לקנות מחשב חדש במקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. שלום חבר'ה, לפני כמה ימים הלך לי הלוח אם ( הבנקים של הלוח), זה היה Abit IB9 שנקנה לפני שנתיים וחצי, פתאום המחשב הראה מסך כחול ולא עבד עם 2 זכרונות רק עם אחד... ועדיין יש לי אחריות עוד חצי שנה, אבל קודם כל אביט כבר לא נמכרים פה, והבחור בחנות נעה מחשבים שד''א נמצאת בנשר ואני מכפ''ס, אמר לי שהם או יתנו לי זיכוי, או שהם ישלחו לי משהו "דומה" (שיכול להיות יותר גרוע לדעתי), עכשיו בשביל שזה יקרה אני צריך לשלוח את הלוח אם אליהם בדואר וכל התהליך הזה ייקח לפחות כמה שבועות וזה לא כ''כ טוב לי. בקיצור אני צריך המלצה על איזשהו לוח אם לגיימרים, איכותי ולא מחיר בשמיים... נגיד עד 1000 ש''ח.... תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by roeiw,

תמיד בהפעלה ראשונה של המחשב המאורר של המעבד בהתחלה לא נדלק אחרי כמה שניות מתחיל לעבוד אבל חלש ורק אחרי הצפצוף הוא מסתובב כמו שצריך עכשיו אחרי שעשיתי בביוס שזה יתריע על כשלים של המאורר כל הדלקה של המחשב הוא מצפצף כמה שניות שהמאורר לא טוב.. איזה מין דבר זה???

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  17. יש לי את הלוח אם הזה ‏MA790GP-DS4H AM2+ אני יוכל לעשים את המעבדים החדשים ( Phenom II)??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. שלום, כמו בכותרת אני מחפש סטיק אחד של ג'יגה כדי שבעתיד אני יוכל לקנות עוד אחד. עד 1000 שקל, עדיף מנועה. תודה.

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  19. אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200 עם לוח אם MSI K8N Neo4-F .... בקשר לזכרונות אני לא סגור....אני מתלבט בין GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel שעולים 150 שקל פחות מ- Corsair 512MBX2 PC 3200 C2.5 Value מה שכן יש מצב לאוברקלוק עד כמה שאפשר לעשות עם הלוח אם הזה....אז אם ככה איזה זכרון עדיף ?ואם משהו מכיר סקירות עליהם שיעלה אותם...

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Core 2 Duo E6600 עולה 1355 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3594 Cooooool!!!! זה מדהים לראות שאותו מחשב פעם (3 חודשים/5חודשים) עלה יותר באיזה 1000 ש"ח בגלל ירידת מחירים ואפילו יותר...

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by 1gnition,

שלום לכולם, אני חדש כאן וכרגע אני מרכיב את המפרט של המחשב הבא שלי. יש לי שאלה לגבי זכרון פנימי: מה עדיף? שני זכרונות של 512MB או זכרון אחד של 1GB? אנא פרטו מדוע עדיף כך או אחרת ואם יש לכם לינקים מעניינים בנושא, אתם מוזמנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  22. יש לי מחשב נוסף בבית שיש לו לוח אם GIGABYTE GA-8I915PL-G ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים עליו מעבד INTEL DUAL CORE 2.8 ?(לא CORE DUO). כיצד אפשר לדעת אם הלוח תומך?

23. Started by biodome,

היי אנשים אני מתכנן לרכוש בקרוב שילוש קדוש.. המעבד יהיה ככל הנראה ה-E6300, בעיקר כי חבל לי על עוד 300 ש"ח בשביל מכפלת 8 לעומת 7.. בקשר ללוח אני עדיין לא בטוח, אני מחכה לראות מה המגוון של לוחות 965 שמגיעים החודש, יכול להיות DS3, יכול להיות ABIT, ואולי אלבטרון יביאו אחד בזול.. (השאלה רק מה יוכל לעמוד בבאס של 400 בערך) אני ארצה אוברקלוק.. איפשהו בין 2.8-3.0Ghz יספק אותי ככל הנראה (הקירור יהיה ה-Big Typhoon שכבר יש לי). אני חושב להביא את הזיכרון מחו"ל, כי דווקא שם אפשר להשיג 800 מ"ה במחירים סבירים, עד איזור ה-200 דולר נראה לי הגיוני. חשבתי על OCZ Platinium PC2 6400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227089 מהביקורות משתמשים שם יש אחד שהגיע איתו ל-1040 מ"ה…

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום לכולם! רציתי לשאול, מה עדיף - זיכרון פנימי בגודל 1GB במהירות 800MHZ או זיכרון 2GB במהירות 667MHZ? לדעתי זה משמעותי בעיקר בקניית מחשב נייד , השאלה על מה להתפשר? תודה!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by Ghtm,

אני צריך המלצה לזכרונות טובים, אני צריך 512 בעד גג 600 ש"ח. אין לי כ"כ ידע בזכרונות ואני לא יודע איזה סוג או כלום, אני רק רוצה לדעת מאיזה חברה כדאי לקנות. כל מה שידוע לי שזה DDR, אני לא יודע אם זה משנה או עוזר.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.