עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sirexrv,

http://hwzone.co.il/news/1177518444/94608/ ו http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=631&Itemid=1 מגניב ... והעלו את המתח רק ב 0.025V.... מ1.9 GHz ל 3GHz ומסתבר שצריך גם רק עדון ביוס....

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by danglam,

שלום! האם יש תמיכה ב-SATA/2 בלוח אם ASUS P5GD2-X, או האם ניתן להוריד עדכון לתמיכה? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by NI4NI,

ראשית, מישהו יודע איפה יש ברשת מבחנים של מעבדים עם HYPERTHREADING ? עד כמה זה באמת יותר מהיר, עד כמה זה קרוב לשני מעבדים אמיתיים וכ"ו ודבר נוסף, מישהו יודע למה בכל החנויות ברשת ניתן כבר לקנות את'לון 2400, 2600 ו 2700 ורק פלונטר עוד תקועים עם 2200 ? תודה גיא

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by shahark,

שלום לכולם אנירוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל . יש לציין שכרגע אני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך אני יקח כרטיס מסך ONBOARD ההבדל בין המעבדים הוא 200 ש"ח בערך ההאם כדאי להשקיע או שההבדלים ביניהם לא מהותי. תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב שיורכב מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מעבד BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E כרטיס מסך Thermaltake EUREKA black מארז OCZ StealthXStream 600W Power Supply ספק Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler גוף קירור למעבד 3X Sata Hard drives 3X IDE Hard drives DVD Burner צורב דיוידי Creative Audigy2 ZX כרטיס קול אני לא ממש מבין בלוחות האחרונים שיצאו לשוק, ממה שקצת הסתכלתי ראיתי שחלק תומכים בDDR3 וחלק לא, בכל מקרה אני זקוק ללוח טוב ואמין, בעל חיבורים של IDE ישן (להארדיסקים הישנים שלי), כמובן SATA, ו-LAN, ויכלול כמה שיותר טכנולוגיות מתקדמות ותמיכה קדימה למען שדרוג עתידי. יש לציין שבשלב זה לא מתוכנן OC למערכת כ…

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by ElemenTal,

http://tms.co.il/product/5457 הלוח הזה תומך בטריפל SLI או איך שקוראים לזה, קיצר שאפשר לחבר 3 כרטיסי מסך ???

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by HAIM1979,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה שלא ברורה לי כל כך והיא, כש-AMD מוציאים מעבד וקוראים לו 2000+ הם מתכוונים שהוא עובד כמו ה 2000 של INTEL?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by liorgs,

שלום, אני קונה מחשב חדש שאני מעוניין לעשות לו OC קל-בינוני, לא משהו מפלצתי. המפרט שלי הוא: Intel Core i5-760 Tray PowerColor ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 PCIe G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ Intel Core i5-760 Tray CoolerMaster CM 690 Seasonic S12II 620W CoolerMaster Hyper 212 Plus אני מתלבט בעצם בין ה Gigabyte P55-UD3L ל Gigabyte P55-USB3. בגדול אני לא רוצה לקחת את ה USB3 בגלל המחיר, השאלה היא איך ה UD3L מבחינת OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by le011,

היי מה דעתכם על המעבד הנ"ל? האם הוא יהיה עדיף על מעבד 2 ליבות (אינטל או AMD)? המחיר שלו ממש אטרקטבי השאלה אם הוא שווה משהו(600 שח) תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  10. היי, יש לי ארבעה זיכרונות KINGSTON DDR2:RAM במהירות 800MHZ.שניים מדגם KINGSTON KVR ׂ - בשני סלוטים של 1GB האחד,ושני הזיכרונות הנותרים מדגם KINGSTON HYPER - X בשני סלוטים של 2GB האחד - הCL של ארבעתם=5. -עכשיו;הטכנאי,שהרכיב לי אותם;הרכיב לי אותם במצב FLEX MODE - הוא טוען,שזה המצב הטוב ביותר והמהיר ביותר ולכן שינה לי את מצב הזיכרונות מהמצב הקודם,שהיה DUAL CHANNEL MODE למצב FLEX MODE. האם לארבעת הזיכרונות מדגמים שונים אך מאותו יצרן,אשר מורכבים אצלי במחשב - המצב הטוב,המהיר והעדיף ביותר,הוא מצב FLEX MODE?! -מה ההבדל בין DUAL CHANNEL MODE לFLEX MODE?! תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. טוב, קניתי מחשב שלם לפני שבוע בערך, עכשיו עם המארז החדש שקניתי לא היו ברגים. אז התקשרתי לחנות והם שלחו לי ברגים בדואר רשום שהגיעו אחרי שבוע (יום שישי). אז בנתיים מיקמתי את כל החלקים החדשים של המחשב במארז ישן (פיתרון זמני עד שיגיעו הברגים למארז החדש). אז הברגים הגיעו, אבל יש בעיה: אני תמיד מיקמתי את לוח האם במארז ע"י הברגים האלה, שבורג אחד ממקמים על המארז ואז שמים מעליו את לוח האם ואז מבריגים מעל זה עוד בורד. אבל שוב, מרוב חוסר יעילות מוחלט, החנות לא שלחה לי את הברגים האלה. היא שלחה לי ברגים לבנים, שבצד אחד אפשר להבריג את הבורג למארז ומהצד השני יש כזאת צורת חץ. עכשיו, אני מתקשה להתקיין את לוח האם במארז עם ברגים כאלה כי אני לא יודע מה לעשות איתם. אני צריך קודם להבריג אותם ע…

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by pazer005,

1. שלום, רציתי לשאול האם המעבד הזה: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB Tray מתאים ללוח: Asus P5QL-E 2. והאם אותו מעבד מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 3. האם מעבד: Core 2 Duo E6600, 2.40Ghz (נראה לי 800mhz) מתאים ללוח: P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אני פשוט מנסה לעשות איזה ערבוב בין מחשב חדש לישן...

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by dorosh,

כמה לדעתכם שווה למכור את הלוח אם + המעבד הבאים: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz לוח אם: Intel Corporation D915GEV Socket 775 LGA הלוח תומך PCI EXPRESS X16 הוא תומך גם ב DDR2 עד 667 MHZ תומך SATA כמה לדעתכם שווה המערכת הזו למכירה?? תודה רבה לעונים..

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by g_s,

משהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני שמעבדAMD athlon 64 3000+ s939 עולה רק 790ש"ח???

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by ab14,

הלוח הזה http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428398 ועוד שתי מעבדים 3.06 XEON אז רציתי לשאול עם זה יותר טוב מלוחות רגילים של אינטל ומעבדים ומה החסרונות של הלוחות והמעבדים האלה ומה טוב בהם (אני לא צריך אותו למטרות סרבר) וגם המחיר טוב? או לא משהו

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by Lalin,

אני מקוה שאיני מעלה כאן נושא חרוש בפורום. אך לפני שאני קונה מעבד אני רוצה להבין באופן תיאורטי כמה ליבות "יסתדרו" יותר טוב עם שתי מערכות הפעלה במחשב אחד. מדובר בלינוקס ווינדוס 7 (הבא עלינו לטובה :-) תודה מראש למגיבים...

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  17. אני מיתלבט אם ליקנות למחשב שאני בונה סטיק אחד של 1024 או שיותר עדיף שני סטיקים 512 שיעבדו בדואל?....

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  18. צריך כבל כזה: http://www.pccables.com/ig.php?image=07123.jpg לחבר ללוח P43/45 שכידוע ברובם מגיעים ללא היציאות המיושנות הללו, אבל כן עם הפינים כדי לחבר כזה (לפחות ה-EP43-DS3L). אין בעיה למצוא בחו"ל, רק שבשביל לשלוח כבל של 2-5 דולר רוצים ממני גם 25 דולר משלוח וזה מגוחך. אז תהיתי אם מישהו אולי יודע על מקום למצוא כאלו בארצנו.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. אני מחפש זכרונות PC3200 בשתי סטיקים של 256 כל אחד. חשוב לי שיעבדו ב CAS LATENCY 2 ויתנו לי לעבור את באס ה200.. האם יש המלצות (המחיר - שלא יעבור את ה 550 ש"ח לסטיק) חשבתי על WINBOND אבל בגלל שלא ראיתי עליהם שום ביקורת וגם חיפוש בגוגל לא עזר אני מפחד לקחת אותם קורסאיר עולים כל סטיק כזה איזה 700 שקל, לא? עריכה: איך PC3200 של CORSAIR אבל לא סדרת ה LL הם כדאיים ל OC? כי הם נכנסים לי בתקציב

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  20. יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M מארז טרמלטייק מאובזר טיפ טופ מאוורר מעבד POLO 735 ובכל זאת מתחמם אני רוצה להחליף אותו ולאיזה כדי לי בבקשה המלצות למעבדים עם אותו נתונים כמו של המעבד שלי לא פחות 3.0 גיגה והיפר טריידינג ובלה בלה בלה ..... וכמובן רק אינטל תודה

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by Mr_Eli,

שלום יש את הלוח אם הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm Gigabyte GA-G31M-ES2L רשום שיש לו כרטיס מסך מובנה.. אני רוצה ליקנות את הלוח אם הזה אך אין לי כרטיס מסך שמתאים לכניסת PCI ואין לי עכשיו תקציב לקנית כרטיס מסך טוב אז זה אפשרי פשוט לקנות את הלוח אם ולהישתמש בכרטיס המובנה שלו? אפשר לקבל בבקשה מידע על הכרטיס? ליראות שהוא לפחות ממוצא ולא גרוע מידי תבינו אני לא צריך כרטיס טוב אפילו עם 64MB זיכרון יספיק לי.. אני רק אשאר איתו חודש~חודשיים ואז אקנה כרטיס מסך טוב

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  22. האם זו אגדה אורבנית שטוענת שעדיף 2 סטיקים ? ואם כן, אשמח להסבר טכני קצר. ברצוני לרכוש 2 סטיקים של 1 גיגה .

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. מה שכתוב בכותרת. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  24. שלום, אם יש את השאלה הזאת אז ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי אז אני מצטער מראש. אני מתכנן מפרט לידידה שלי ובתקציב שלה עכשיו היא יכולה לקנות רק 1 ג'יגה של זיכרונות. השאלה היא האם לקנות לה עכשיו 2*512 שיעבדו בדואל וכשהיא תרצה לשדרג היא תוסיף עוד 2*512, או לקנות לה סטיק אחד של ג'יגה ושהיא תשדרג אחר כך ותוסיף עוד אחד. האם 4*512 יתנו את אותם הביצועים של 2*1 (עזבו אותכם מזה שהסלוטים יהיו מלאים)? תודה.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  25. אני מחפש אחר לוח-אם מבוסס nforce2, אני לא ממש מתמצא בלוחות אם.. אולי יש לכם המלצות על כמה לוחות כדאיים? מה שהולך להיות על הלוח זה זכרונות קורסאיר, ואם אני אקח לוח-אם מבוסס NFORCE2 אני אולי אשים 2 זכרונות. אני צריך כ. רשת, כ. קול וכ. מסך מובנים על הלוח הכ. מסך יהיה בשימוש (במקום רדאון 9000 שהיה התכנון שלי עד לא מזמן) אני ארכיב עליו גם AXP 1800+ ככל הנראה. התקציב, העיקר שיענה על הדרישות הללו, אם כן, אז אפשר לקחת עד אלף ש"ח. בסביבות.. איזה לוחות הכי מומלצים ? ושלא יעשו בעיות עם הזכרונות או כל בעיה כלשהי שתצריך אותי בעדכון ביוס כבר על ההתחלה כי שמעתי על איזה לוח [לא זכור לי איזה] שעושה בעיות עם זכרונות קורסאיר

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.