עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pMor,

אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי. למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS בתודה, חזן מור עריכה: שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים.. שוב, תודה

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by DOR_2911,

מה זה ? יש תמונה? משהו?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by drbrain,

שלום אני מוכר מעבד שלי E6320 במהירות 1.8 GHZ אני לא יודע כמה לבקש עליו יש למישהוא הצעה כמהלבקש עליו תודה שרון

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by Bug,

היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by below_z,

מתי SB-E אמור לצאת לאור? ושאלה יותר מעניינת זה מתי לדעתכם הם יגיעו לארץ? אני לא מבקש לחזות את העתיד ולהגיד יום ושעה סך הכל מעניינת אותי דעתכם (הערכה גסה) על סמך ניסיון העבר- הרי הוותיקים כנראה עוד זוכרים כמה זמן לקח מהשקת ה SB הרגיל ועד שהגיע לארץ.

6. Started by Electric Boom,

אם הלוח שלי תומך ב133\266\533 mhz האם זה הגיוני שהוא יתמוך בכרטיס מסך שהramdac שלו הוא 400mhz והdata rate שלו הוא 1200mhz? כנ"ל בזכרונות...

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  7. בס"ד מה המשפט הזה אומר על הלוח The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 לא כל PCIE תומך ב PCIE 2 רק במהירות של PCIE 1 ? למה רשום את זה? ויש את זה רק מP43 ומעלה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. לפני כמעט שנתיים קניתי שני מודולי זכרון A-Data 2GB DDR2-800 CL5 במחיר כולל של 282 שקלים. (141 ש"ח למודול) באתי לחפש עכשיו שני זכרונות DDR2 בנפח של 2GB, וגיליתי שכל אחד מהם עולה לפחות 220 שקלים, יותר מ-50% יותר משעלו זכרונות כאלה לפני שנתיים. (בעוד שהייתי מצפה שהמחירים ירדו עם הזמן והתפתחות הטכנולוגיה)

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש לי פיגו 205 והרכב תמיד מתחמם בדקתי שמן , מים הכול תקין למרוח משחה טרמית על המנוע ?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. Started by avi2705,

הפעם לא בשבילי, אלא בשביל חבר. מדובר בלוחות פורמולה ולא אקסטרים, האם קיימים עוד הבדלים מלבד זאת שאחד הינו P45 ואחד X48?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by eranir,

מישהו מוכן לפרט טיפה על המעבדים החדשים שמגיעים ביולי ועל לוחות האם מבוססי bearlake? הכוונה לא לטבלאות של כל המעבדים אלא להבדלים ביניהם לסדרת xx20 בנוסף למהירות שעון, ליתרונות של הצ'יפסט החדש, כדאיות של החדש מול הישן ותאימות. ובכלל, לא אמורים להיות עדכוני מחיר לסדרת ה-xx20, ומחירם יהיה תואם למחירי מעבדים חדשים יותר, האם זה אומר שמפסיקים למכור את הסדרה הנ"ל בקרוב כמו את המעבדים 6300 ו-6400? לינק למעבדים הישנים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=714230&starttime=0&endtime=0. לינק למעבדים החדשים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0. תודה

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by eshimshi,

אחים שלי מדברים על קירור של המעבד, טוב אז כמה חןם (במעלות) זה חם? כי במעבד שלי Athalon XP2200 כשהמעבד מגיע ל 55 מעלות, המחשב קופא. זה נורמלי? המאורר עובד, יש משחה טרמית, אבל כל העמסה של ה CPU מעל 10 דקות תוקעת את המחשב. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by tk-hunter,

הממ אני צריך אם אפשר השוואה בין כל המעבדים של AMD 64... ואם אפשר גם הבדלים בטמפרטורות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by OR007,

אני יכול לקחת 64MB ממחשב פנטיום 2 אבל נראה לי שהזיכרון שלהם פועל ב-100, אין לי מושג כי לא בדקתי לפע דעתכם זה יתאים ? עכשיו המהירות של הזכרונות שלי זה 133

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. בעוד כחודש או שניים אני הולך לשדרג את המעבד, לוח אם והזכרונות לאחר 4 שנים. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gigabyte GA-965GM-S2 512MB x 2 SUPERTALENT DDR2 667MHz 1GB x 2 OCZ DDR2 800MHz(הם SPECIAL OPS או GOLD משהו) בכמה אפשר למכור את כל החלקים האלה?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by d0s,

שלום, אני רוצה לדעת מה עדיף 2GB DDR3או 4GB DDR2 מחירים: הDDR3 עולה 376 ש"ח ( kingston ) הDDR2 עולה 456 ש"ח ( Mushkin ) וחשוב: כמה השם חשוב? האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הכרטיסים של החברות הללו?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  18. המחשב שלי: intel core2quad q9300 2.5ghz gigabyte p35-ds3l ocz pc2 6400 1gbX4 4-4-4 gefore 8800gt הזדקן קצת, היה ממש סוס בזמנו אבל עכשיו קצת צריך בוסט. הוא משמש בעיקר לגלישה ומשחקים. ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה בביצועים בכמה שיותר זול. עפ״י היצרן הלוח תומך עד 1066 והזיכרון שלי כרגע 800. השאלה היא כמה יעלה לשדרג מה4 שיש לי עכשיו ל-8. והאם כדאי להישאר עם 800 או כבר להחליף ל1066. איך נחשב הכרטיס מסך ביחס להיום? האם כרטיס חדש ב500 ש״ח יהיה משמעותית טוב יותר? הוא מריץ לי משחקים יפה סה״כ ובלי לגים גם בfull hd אבל אולי אפשר לראות קצת יותר טוב.. תקציב? אלפייה ככה. מה אומרים? אפשר קישור לזכרון מתאים בבקשה?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by jean-paul,

רכשתי לוח אם של asus p4s533 הלוח מגיעה עם חבילת דרייברים שכוללים גם ל usb 2 התקנתי מערכת xp pro וsp1 .כאשר אני רוצה להתקין מהדרייברים של לוח האם הוא רושם לי שאינו מתאים להגדרות השפה.במנהלי ההתקנים ה usb 2 נמצא בסימן שאלה. מה לעשות בבקשה? ???

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by tamos,

אני מתכנן לשפר את המחשב וחשבתי לקנות את הלוח הזה: asus p5n-e SLI nforce 650i עם המעבד: intel quad core q6600 זה מומלץ לקנות בתקופת הזמן הזו או שעדיף לחכות? והאם הלוח יתאים טוב למעבד?או שעדיף להחליף לוח בכלל?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by shlomibandit,

יש לי מחשב מעבד 3200 שהומהר ל 2550 מגה הרץ ג'יגה ראם 200 ג'יגה והיה לי 7800 הוא נשרף הבאתי עכשיו 7100 ג'י אס ב100 שקל רק שהמחשב יעבוד אני מוסיף עוד 250 ג'יגה כי אין לי מקום במחשב כבר והעלתי את המהירות של האינטרנט וזה סתם מבעס.. השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 512X2 של ראם גם על הדרך.. או שלא שווה להשקיע במחשב ההזה כבר? כי אני יקנה מחשב רק בעוד שנה + .. לא כרגע.. מה אתם אומרים? נ.ב: מפרט מימין .. הכל אותו דבר חוץ מהכרטיס שהוא עכשיו 7100 gs

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by CZSDF,

משהו יודע משהו על המעבד 03064F של אינטל והאם מעבד פגום יכול להרוס משהו במחשב ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by MT99,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם הזה ובפרטים של הלוח נתקלתי בשורה הבאה: When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed. מה זה אומר ואיך זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך (שאמור להיות מחובר לשם, לא?)? אחת הסיבות שאני קונה את הלוח זה בגלל התמיכה בUSB3 SATA3 אז אני לא רוצה לעשות טעות.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. יש לי חיבור של 8 פינים ל 12V על הלוח ובספק יש חיבור רק של 4 ל 12V וזה לא טוב כי המחשב לא "מתניע" איזה ספק יתאים לי ללוח הזה עם חיבור של 8???? מישהו נתקבל בבעיה הזאת??

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by רוני רו,

היי לאיזה מעבד הכוונה חדש , ראיתי שהוא מקביל ל7400 , זה נכון? רוני

• 7 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים