מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח אם. עכשיו אני רוצה מתאם בשביל להוסיף את היציאה הדיגיטלית... ואולי אופטית אם יש גם הכנה בלוח. צריך כבל כזה כמו של USB נגיד שמוסיפים... משהו יודע איפה אני משיג כבל כזה? אני רוצה מקורי של EPOX. יש של חברות אחרות אבל הם לא מתאימים או שרק חלק מהיציאות יעבדו והשאר לא... הם משנים את החיבורים של החוטים ואיאפשר להפריד חוט חוט. תודה יניב
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התחרות של AMD מול INTEL מסתכמת בערך כך, AMD מול INTEL באותן מהירויות שעון, AMD מנצחת בפער לא קטן בהתחשב שהמעבדים שלה יותר זולים. אבל אין היום מעבדים כאלה! המעבד הכי מהיר שהוציא AMD עד כה אם אני לא טועה הוא במהירות שעון של 2200MHZ, נכון שהוא עדיין משתלם על INTEL ולפעמים אף טוב יותר, אבל למה פשוט לא לעשות מעבד של 3GHZ ולגמור את הסיפור ולהשאיר את INTEL מאחור? סתם משהו שתהיתי מעניין מה אתם חושבים או יודעים
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
יש למישהו לינק לתת לי של איזה אתר שאני יוכל לבדוק בו כמה מגה הרץ יש לכל מעבד וכל הנתונים האחרים אז שיכתוב בבקשה. תודה
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כאמור הם צריכים להיות בעלי תזמוני רצח (אגרסיביים) ושיעמדו בבאס של 250 (כי אני רוצה 1GHZ ב FSB ) עם התזמוני הכי נמוכים וכמובן וולטאז' נמוך ככול האפשר!! עד מחיר של 1400 שקל ל זוג סטיקים (בשביל הדואל ) זה בלוח של ASUS P4C800 דלוקס ואני ממש מבקש אל תנסו בכלל להוריד אותי מהלוח עם בנצמארקים וחיות אחרות!!!!!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם משהו יודע מתי המעבד הזה יגיע לארץ ובכמה הוא ימכר??? והאם בכלל שווה לחכות לו או שאולי לקנות מחשב עכשיו של אינטל..?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512MB ואני משתגע (DDR2 533), יש לי לוח אם תומך רק DDR2 400/533 מה"ז לפי מה שהבנתי גם 667MHZ יעבוד על הלוח אמנם במהירות של 533, זה נכון? אם כן אז איך הזכרון הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2699 תודה! שאלה של חבר שלי: יש לו מחשב כזה Intel p4 3.2ghz s478 MoBo ASUS P4U800 - X fx5200 מזדיין בתחת 512MB of DDR1 ram (400MHZ) 450W GENERIC הוא חושב שהוא צריך לקנות מחשב חדש אבל הוא רק צריך לשדרג כרטיס מסך וזכרון לא?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
E6850 הוא קונרו אשר יבוא בתדר 3.0GHZ, FSB 1300MHZ ובאס 333MHZ. סטוק: אוברקלוק קצר ל4GHZ לעוד פרטים ותמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=125356 8) 8)
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה אמור לעלות המעבד הבא: AMD Athlon 64 Dual Core AM2 2.6GHz/5000+ 512KBx2/64Bit/2.0GHz אני שואל כי אני לא יודע אם Athlon Dual Core זה כמו Athlon X2 או לא.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי לכולם שאלה של מתחיל: קניתי זכרון <TWINMOS DDR 2 512MB 667MHZ>,אני רוצה להרכיב אותו על הלוח אם כעת. האם אני צריך להוריד את המדבקת נייר שמודבקת על הזכרון,או שאין צורך? בתודה מראש שי כמו שציינתי שאלה של מתחיל בתחום הרכבת המחשב..
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאינטל הוציאה מעבדים כל-כך חזקים (Core 2 Duo) שמשאירים את AMD בפה פעור, וסביר להניח שזה התקופה שאינטל הולכת לשגשג....לא הבנתי דבר אחד, למה אינטל הולכת לפטר כל כך הרבה עובדים שלה? במיוחד עכשיו היא לא צריכה לפטר אחרי שהיא הוציאה את מעבדי ה-Core 2 Duo רק תסתכלו על הכתבה ותגידו לי למה? http://finance.walla.co.il/?w=//967601
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יו... זה פשוט סיוט... אני לא יודע מה לבחור- כל כך קשה למצוא יש כ"כ הרבה נתונים להתסכל!! אולי אתם תעזרו לי לבחור לוח ככה: Asus / Intel / Gigabyte שיתאים לי לפנטיום D, עם מהירות FSB לפחות 800 עם Dual DDR2 - שיתאים לי למהירות של 667 שיתמוך כמובן ב SATA2 וב pci exp. אמ... תקציב- כמה שיותר זול אבל שלא יהיה חרא... מצאתי את Intel Sorento איך הוא? טוב מספיק? אמרו לי שעדיף asus או gigabyte... אם אתם צריכים עוד פרטים ו/או שכחתי משו שאלו.... תודה רבה... הצצצצצצצילוווו
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין שני הלוחות שבכותרת הנושא. תודה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח gigabyte ga-p35-ds3 לבין gigabyte ga-p35-ds3l . איזה לוח יותר טוב ? אני משיג את שניהם באותו מחיר אז מה עדיף לקחת?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני 4 חודשים עם 2GB זכרון 667MHZ. אני רוצה לקנות עוד 2GB ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות 800MHZ למרות שיש לי במחשב 667MHZ והאם אני ארגיש ביצועים יותר טובים אם אני אקנה 800MHZ ולא 667MHZ או שזה כמעט ולא מורגש? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לאחי מחשב עם לוח אם GigaByte 8iK1100. הלוח אם תומך בDDR1 עד 400MHZ. כרגע יש במחשב 512 זיכרון ב2 סטיקים. אחי רוצה להוסיף זיכרון, הוא עוד לא החליט אם הוא רוצה להוסיף עוד 512 או עוד ג'יגה. אני צריך המלצה למה לקנות בכל אחד מהמקרים. הזיכרון לא צריך להיות High end או משהו יקר מדי, זיכרון סביר במחיר סביר. הקניה תעשה מlogic, אז תתנו בבקשה הצעות מ http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00028 תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
האסוס נמצא במפרטי AMD של 1000 עד 2000 ש"ח ועולה בערך חצי מהשני שנמצא במפרטי אינטל של 3000 ש"ח (ללא כרטיס גרפי) מה ההבדלים בינהם ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
נמאס כבר מהזהירות שצריך לנקוט , זה ממש אלגוריתם מסובך כדי לחבר/לנתק מצלמה מחיבור ה FW . האם ישנה הגנה בלוחות החדשים ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות הללו : 1) INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM 2) Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L האם הGIgaByte עדיף בהרבה ? האם הINTEL מתאים יותר למעבדי INTEL ? ומה המחירים שלהם בערך ? אני פשוט קונה מחשב עד יום ראשון ואני ממש מתלבט .. הציעו לי בחנות שהלוח של INTEL עדיף כי הלוח של Gigabyte מוחלש .. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי במחשב עכשיו 1GB זכרונות(512*2) של OCZ שעובדים בדואל. אני רוצה לעלות ל2GB בגלל שאני מתקין וויסטה רציתי לשאול מה יותר כדי: http://g-tech.co.il/Product.asp?Pid=VS512MB400&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=5 -העדפה שלי בגלל שאני הולך להביא מהחנות הארד דיסק ואז אני יקנה שם כבר את הזכרונות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8559 - כאלה יש לי עכשיו והם טובים מאוד אבל יקח שבועיים להגיע אז אני לא יודע אם אני רוצה לחכות. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 - אותו מחיר כמו הCROSAIR אבל יקח יותר זמן להגיע. כולם יעבדו בדואל צ'אנל ביחד עם הזכרונות הנוכחים השאלה זה מה הכי כדי? והאם יש הבדל כ"כ גדול ביניהם? כל המחירים נעים בין 350-390 תודה …
-
- 19 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב... אז הבנתי שמבחינת TOC ה- E6750 שווה יותר במקרה שלא עושים OC. אבל מה בדבר OC? האם גם אז הוא משתלם? ובכלל מדוע? מה הסיבה שמעבד חדש וחזק יותר עולה פחות? יש בו משהו לא בסדר? ולמה ה- E6600 לא ירד עדיין ביחס אליו? אני אשמח לתשובות כי אני מתלבט מה לקנות. המטרה שלי היא משחקים סרטים וכמובן OC אז מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד 3200 שהומהר ל 2550 מגה הרץ ג'יגה ראם 200 ג'יגה והיה לי 7800 הוא נשרף הבאתי עכשיו 7100 ג'י אס ב100 שקל רק שהמחשב יעבוד אני מוסיף עוד 250 ג'יגה כי אין לי מקום במחשב כבר והעלתי את המהירות של האינטרנט וזה סתם מבעס.. השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 512X2 של ראם גם על הדרך.. או שלא שווה להשקיע במחשב ההזה כבר? כי אני יקנה מחשב רק בעוד שנה + .. לא כרגע.. מה אתם אומרים? נ.ב: מפרט מימין .. הכל אותו דבר חוץ מהכרטיס שהוא עכשיו 7100 gs
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-