עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bati6,

מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. Started by lucky,

יש לי לוח אם MSI K7T266Pro 2 Version 2 עכשיו אני לא יודע מה קרה לכרטיס רשת אבל הוא לא מתחבר לי, אבל כשאני מחבר את המודם (ambit) ל-USB הוא מתחבר אבל ניראה שהוא יותר איטי... זה אמור להיות ככה? אפילו בבדיקת ההורדה הוא מוריד על גג 33KBPS, אז מה עושים? יש עדכון או משהו או איזה tweak שיוריד יותר מהר?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. 45645645646464

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by TipX-Bomb,

אהלן... יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן.. (לכל המבולבלים - אני קונה [אולי] גם R9800P..) לפני שאני (אולי) קונה את אחד מהלוחות אם האלה: 1. יש הבדל בביצועים בין ה 8RDA+ לבין ה 8RDA3+? (אני יודע שבשני יש lan כפול ו S-A...)? 2. יש הבדל בביצועים בין ה NF7 לבין ה NF7-SL? 3. מה יותר כדאי לקחת: NF7-SL או 8RDA3+? למה? 4. מה זה seriller? (בלוח NF7-S) 5. ראיתי שבכרטיס קול של לוחות ה-Abit יש גם יציאת סאונד כתומה ושחורה, משהו שאין באיפוקס. זה חשוב? בישביל מה זה? 6. בלוחות של איפוקס הקירור לצי'פסט מספיק? 7. בישביל מה יש duel lan? זה עוזר? תודה לכל העוזרים! :-*

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by Oranl,

במחשב חדש שהזמנתי עם זיכרון של קינגסטון יש DIMM עם מדבקה של קינגסטון אבל בתוכנות CPUZ ואוורסט זה רושם לי שהזיכרון הוא Qimonda... זה תקין?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום לכם! אני רוצה להחליף זיכרון ודיסק קשיח ויש לי בעיה, אני לא יודע איזה טכנולוגיות הלוח אם שלי תומך, יש לי P4S533VM ואיך אני מגלה את התכונות שלו כגון : איזה זיכרון אני יכול לשים בו, איזה דיסק קשיח? SATA או ATA ץ? ניסיתי עם התוכנות SANDRA ועוד כמה אבל הם לא עזרו. בבקשה זה ממש דחוף לי!! ועוד משהו: באחד הסריקות מחשב הוא מצא לי את זה: Bank 0 : 256MB DDR-SDRAM 2.5-3-3-6CL 1CMD מה הטכנולוגיה של הזיכרון? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by pixelsight,

שלום אני רציתי לשאול על טמפרטורה נורמלית לסלורון 2 הרץ טמפרוטורה במנוחה ובמאמץ ובמאמץ מקסימלי תודה לכם pixelsight תודה לכם על הלא תשובות

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  8. נתקלתי בלוח-אם המעניין הבא:GIGABYTE GA-MA78GM-S2H.למי שלא מכיר,יש בו כ.מסך מובנה HD3200 עם שלל יציאות,והוא מוזכר באהדה בסטיקי.קישור ללוח באתר גיגהבייט תכונה מעניינת שלו,שחשובה לי, היא תמיכתו בטכנולוגית Hybrid CrossFire שמאפשרת להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיעבוד יחד עם המובנה.לתכונה זאת יש שני שימושים: 1.חיזוק הביצועים של הכרטיס המובנה (לפי הביקורות שקראתי,משפר באופן ניכר),על מסך בודד. 2.לחליפן ניתן להשתמש בטכנולוגיה זאת ע"מ להציג בו זמנית עד 4 מוניטורים,שזה מה שמעניין אותי,כאמור בכותרת.(אני מתעניין למעשה בתמיכה בשלושה מסכים-אחד של 24" ועוד 2 של 19"). עד כאן נשמע טוב,אך אליה וקוץ בה: א.לא ניתן להשתמש בכרטיס מסך נוסף מסדרה גבוהה יותר מ 3400 בטכנולוגיה זאת,(HD 3450 הוא המומלץ). …

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by IDOnoach,

ראיתי מבצע באמזון. האם יש טעם בשדרוג לצורך ישומים כלליים? (גלישה מרובה, PDF כבדים וכו') כיום אני עם 5 3600 ועם 1660SUPER אני מניח שלגיימינג אין הרבה משמעות בגלל צוואר הבקבוק בכרטיס המסך. אבל האם יהיה ערך ביתר השימושים?

10. Started by raul53,

הלוח אם שלי הוא m68mt-s2p (rev. 3.0 אני רוצה לשנות בהגדרות של הביוס שיהיה achi בשביל ssd שקניתי. אך אין לי אפשרות כזאת. חיפשתי אם יש עידכון לביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#bios First Release - משמע שאין עידכון, וזה מה שיש לי, נכון? אז אין טעם להתעסק עם זה צריך להוריד דרייבר "SATA RAID/AHCI"? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#driver הורדתי את זה ואין שום התקנה, רק קבצים, באתר כתוב: Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy floppy? מאיפה אשיג אחד? אפשר עם USB? אולי להתקין דרך הווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Apet,

אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות כרטיס Sapphire ATI X800GT 256 mb איזה לוח אם של ASUS תומך בכרטיס זה ? המעבד של אינטל

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by avi112211,

לחבר שלי יש כרטיס מסך AGP, הוא לא מעוניין לקנות כרטיס חדש. הוא רוצה לוח שתומך AGP אבל גם core 2 duo. יש לוחות כאלו בכלל? אם כן אז אפשר לקבל חנויות שמוכרות אותם? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by King Kong,

היה לי לוח EPOX עם ציפסט SIS661 שהחזיר את נשמתו לבורא .. היו לי כמה אופציות .. בסוף רכשתי את האסרוק .. P4I65G . חוות דעת .. תודה . נ.ב. 1 )לא ממש מרגישים הבדל בין ה EPOX ל ASROCK מבחינת ציפסט יכול להיות שההבדל הוא רק ב OC . 2 )רשום שה VGA UP 94MB ובביוס יש רק עד 32MB איך זה ? תודה . :auto: :2gunsfiring: :auto:

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות לוח אם של ASUS מדגם M2V-MX AM2 K8M890 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=324&model=1418&modelmenu=1 יש לו וידאו על הלוח שמשתמש בזכרון משותף, ויש לו גם סלוט pci express x16 אני אוכל להוסיף במועד מאוחר יותר כל כרטיס מסך pci-e, ולבטל בביוס את ה-onboard?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. שלום רב. יש לי בעיה, יש לי שני דיסקים קשיחים וצורב אחד, כולם PATA. אני צריך לוח אם שיהיה אם כרטיס מסך מובנה, יתמוך בקונרו, יהיו לו שני PATA ויעלה בסביבות 600. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by ziv13,

חבר שלי אמר לי שהוא מוכן לשלם לי על ה רדיון 9600 פרו שלי לוח GIGABYTE 7DX ומעבד 1333 1400 שקלים... אני חשבתי לקנות בכסף רדיון 9800 פרו למחשב החדש אני מתכוון לקנות האם העיסקה משתלמת? תודה.

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by acker16,

יש לי לוח GA-P55-US3L ומעבד i5-750 עם 4 GB זכרון : 2x2Gb G.Skill 1600MHz CL-9-9-9-24 Ripjaws החלטתי לשדרג זיכרון לכמה GB כדאי לשדרג? איזה זכרונות לקנות בהנחה שכסף זה לא פקטור רציני בסכומים האלה, אבל גם לא כדאי לזרוק כסף ללא תמורה אמיתית אני מחפש בעיקר מהירות ו"קלילות" במערכת ההפעלה windows 7 64bit ובהחלט לא אתנגד גם במשחקים (שמעתי שב witcher2 יש שימוש במעל 4GB) אין חשיבות לשימוש בזכרונות הקיימים - יש לי לאן להעביר אותם לדעתי חשוב לשמור על ההכפלה של המהירות (לא שאני מבין מה זה אומר) .

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by SeeYouInHell,

איזה מבין השנים טוב יותר ועדיף לקניה AMD ATHLON II X3 425 AM3 AMD PHENOM II x2 545

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. דור ה-Coffee Lake Refresh עומד להפוך לרשמי "על הנייר" בשבוע הבא, אך צרכנים יוכלו להשיג אותו רק אי שם החל מאוקטובר לכתבה

20. Started by shedokan,

למישהו יש מושג איפה מוחרים את המעבד הזה בארץ? האם המחיר של ה Q6700 בערך כמו ה Q6600 אולי עוד 100שקל לא מפריע..

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  21. התוספת הבאה למשפחת ה-Aspire המיינסטרימית של היצרנית הטאיוואנית תוכל להציע מסך 15 אינץ', מעבד Kaby Lake-R, כרטיס מסך דיסקרטי, גוף מתכתי קומפקטי ועוד בפחות מ-800 דולר לכתבה

22. אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  23. שלום לכולם, זה הלוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp הבעיה היא שאני מנסה לשנות את ה BIOS MODE ל UEFI כי מותקן לי WIN 8.1 במחשב (SSD). לפי שלב 6 במדריך הזה: http://www.eightforums.com/tutorials/20256-uefi-firmware-settings-boot-inside-windows-8-a.html אם אין לי את האפשרות של UEFI זה אומר שהלוח אם שלי לא תומך, למרות שרשום ב SPECS של האתר שהוא כן תומך: [*=left]2 x 64 Mbit flash [*=left]Use of licensed AMI EFI BIOS [*=left]Support for DualBIOS™ [*=left]PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.6, ACPI 2.0a מה פספסתי ? תודה לעוזרים מראש.

24. Started by SnakeBite,

על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו? אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by ilay22,

למחשקים בעיקר, גם לתוכנטות גרפיקה ו 3D השניים האחרונים אותו מחיר, מה עדיף? הראשון יותר זול בצורה משממעותית בשבילי, האם הביצועים שלו פחות טובים?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים