עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בזיכרון הקודם של קינגסטון 2 גיגה שקניתי לא היה SP בסוף!! מה זה אומר ה SP? ובזיכרון הזה כתוב לי בAIDA את זה Auto Self Refresh Not Supported ולעומת זאת הקודם תומך!! האם התמיכה ב Auto Self Refresh היא חשובה? האם יכול להיות שהזיכרון הזה לא מקורי או סוג ב? הזיכרון נקנה ב KST. ותאריך היצור שלו הוא מהשבוע השני של 2012. דרך אגב המהירות של המחשב השתפרה באופן משמעותי מ2 גיגה ל 6!!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. ראיתי שזה תומך ב 1333FSB אז הכל צריך ליהיות בסדר,נכון?

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  3. נו טוב אחרי שהתייאשתי להשיג את הלוח האידיאלי מבחינתי , ראו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 החלטתי לחפש אלטרנטיבות דומות . אני מחפש לוח שהינו בעל מאפינים כמו ה- EP43-DS3R : 1.יש לו 4 PCI 2.בנוסף יש לו גם 2 PCI-E .(לא pci-express ) 3.יש לו pci-express בודד , גירסא שנייה (X16 ) - הערה : אני לא מעוניין ב-crossfire . 4.raid מובנה שתומך בכל המצבים שהמשתמש הממוצע יצטרך אי פעם . 5.הצפנה מבוססת חומרה (ULTRA TPM ) 6.ביוס כפול חומרתי . 7. 2 יציאות ESATA עצות ולינקים יתקבלו בברכה (רק בקשה אחת : תמליצו רק על לוחות אם שמיוצרים על בסיס קבלים במצב מוצק ושיש להם 4 חריצי pci רגילים). תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by shoval,

רציתי לדעת איך אני מגדיר רייד אם לוח האם שלי תומך(EX58-DS4 ג'יגהבייט) ויש לי גם 2 הארד דיסקים נפרדים תודה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by Rittberg,

כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by taotao,

אני לא מוצא את האופציה של הזכרונות להחליף לT1 ולשנות תתזמונים מישהו יודע איפה זה?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש, אני לא הולך לעשות שום OC אפילו לא קטן, איזה לוח אם לקחת: Abit IC7 או MSI 865PE Neo2-LS אל תשכחו שהנאו עולה 150 שקל פחות... (100 שקל + כרטיס רשת שזה 50 שקל שלא צריך)

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by ORrrr,

כרגע יש לי 256MB 266MHz DDR Cas 2.5 upto 133MHz אם אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הסטיק יכול לעבוד גם ב Cas 2 זה מפריע דברך כל שהיא? האם אני אצטרך לשנות את זה ל 2.5? ואני לא מתכנן אוברקלוק כי הזכרון שיש לי עכשיו הוא של Hynix והוא פשוט לא מאפשר עקב איכותו הירודה.. אז אילו זכרונות הכי ממולצים? של Samsung? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  9. אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by itaysobol,

שלום רכשתי מחשב תחת מפרט מסוים בו הופיע כרטיס מסך לוח ASUS דגם P5KPL-CM ציפסט G31 והמוכר אמר שהוא משדרג אותי לMSI 1GLAN G31M3-F V2 האם זה באמת שידרוג? או שפשוט נגמר לו הלוחות והלוח פחות טוב ממש תודה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  11. ניסיתי לשים את הסטיקים של הזיכרון כבר שניי האפשרויות שאחת מהן זו זאת : והשנייה זו סלוט 2 ו 3 אם סופרים מלמעלה למטה. וזה לא עזר אני פשוט עובד בSINGLE ה CPUZ מזהה לי את הזיכרון ב SINGLE ואני לא רואה שום הודעה שאומרת שאני עובד ב DUAL. בבקשה תעזרו . עריכה: את המפרט של המחשב ניתן לראות במםרט מצד ימין יש לי לוח של ABIT NF7-SL VER2.0

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  12. שלום לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים,אבקש דיעות נוספות במסגרת התקציב שצויין,כאשר השימושים יהיו כאמור לעיבוד גראפי ועיבוד וידאו,משחקי רשת מעת לעת ואוליי oc קליל בעתיד.אני די סגור על כמות הזכרון(2 ג'יגה). החשש העיקרי שלי הוא חוסר תאימות בין הרכיבים,דבר שאיני מבין בו ,כך שאשמח גם לקבל המלצות מכאלה שיש להם שילובים פועלים ומוכחים . תודה

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  13. היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by natan805,

אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by noos,

יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by eZra,

אני מתלבט בין שני המעבדים מה מביניהם עדיף לי לקחת?

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by Magneto,

שלום חברה בשבוע האחרון לכבוד היום הולדת שלי קנו לי מארז מיד טאוור RAIDMAX SCORPIO 868 + ספק 420W Amd athlon 64 3000+ s-939 Gigabyte K8NF-9 NF4-4X Kingstone 512MB DDR 400MHZ/PC3200 Gigabyte GF6600GT 128MB DDR3 PCI-E SLI VIVO התעוררו מספר בעיות בלוח ישנם שני דברים שהלוח לא מצליח לזהות והדיסק שקיבלתי עם הלוח לא עוזר... ב SCSI AND RAID Controllers ST3WOLF SCSI Controller לא מזדהה ולא נמצא בדיסק של הגיגהבייט וב SYSTEM DEVICES ה PnP BiOS Extenstion גם לא מזדהה והדרייבר גם לא נמצא בדיסק של הגיגהבייט אני מניח ששני אלה יוצרים בעיות... למשל.. שאני מנסה לשחק Americas Army online אז אחרי כמה זמן שאני נכנס לתפריט של המשחק מופיע לי מסך כחול שבו הוא אומר משהו על .. Physical memory dum…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by Danny_Malis,

יש לי ב-BIOS שורה: CPU FREQUENCY מה זה ולמה זה 200MHZ ?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by lartzi,

קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  20. שלום, אני בדרך לקנות מחשב חדש. בנתיים זה מה שבתכנון: ‏CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי גר בארה"ב אז הוא קנה לי אותו) לוח אם:‏EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E‎ מעבד: ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray‎ דיסק קשיח: ‏1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS‎ זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan קירור יבוא עדיין לא החלטתי... עכשיו הבעיה שלי שאני קראתי די הרבה מאמרים והסתבכתי ואין לי מושג אם לקנות את המחשב הזה לישאר איתו מקסימום 4 שנים לחיות איתו טוב מאוד או לשדרג לI7 שהמחירים שלו גבוהים למרות שאני יכול לספוג את המחיר... רציתי בהתחלה לק…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by Oranl,

במחשב חדש שהזמנתי עם זיכרון של קינגסטון יש DIMM עם מדבקה של קינגסטון אבל בתוכנות CPUZ ואוורסט זה רושם לי שהזיכרון הוא Qimonda... זה תקין?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  22. נתקלתי בלוח-אם המעניין הבא:GIGABYTE GA-MA78GM-S2H.למי שלא מכיר,יש בו כ.מסך מובנה HD3200 עם שלל יציאות,והוא מוזכר באהדה בסטיקי.קישור ללוח באתר גיגהבייט תכונה מעניינת שלו,שחשובה לי, היא תמיכתו בטכנולוגית Hybrid CrossFire שמאפשרת להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיעבוד יחד עם המובנה.לתכונה זאת יש שני שימושים: 1.חיזוק הביצועים של הכרטיס המובנה (לפי הביקורות שקראתי,משפר באופן ניכר),על מסך בודד. 2.לחליפן ניתן להשתמש בטכנולוגיה זאת ע"מ להציג בו זמנית עד 4 מוניטורים,שזה מה שמעניין אותי,כאמור בכותרת.(אני מתעניין למעשה בתמיכה בשלושה מסכים-אחד של 24" ועוד 2 של 19"). עד כאן נשמע טוב,אך אליה וקוץ בה: א.לא ניתן להשתמש בכרטיס מסך נוסף מסדרה גבוהה יותר מ 3400 בטכנולוגיה זאת,(HD 3450 הוא המומלץ). …

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. לפי מה ששמעתי איכותי זה 24bit.. אבל לא רוצה שזה יהיה יקר מדי, בערך שיעלה 600-900 ..[ ואם אין, אז באיזה מחירים? ואיזה עוד כרטיס קול איכותי Onboard יש? וכמובן שיוכל לתפקד על 5.1.. כי יש לי כרגע 5.1 של Winner, ואחד מהם פשוט לא עובד בגלל שהלוח אם מעפן וישן.. ד"א לשואלים עשיתי חיפוש וזה לא מצא כלום..

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  24. היי, קניתי היום מעבד E5300 ולוח גיגהביט g41m-es2l משום מה כשהמחשב עולה המעבד מזוהה כ1.7 גיגה ולא כ-2.6.ביצעתי עדכון ביוס הכי מעודכן ועדיין זה אותו דבר.בוינדוס המעבד מזוהה כ2.6 מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  25. ראיתי שרוב המעבדים תומכים בסוקט 1155 האם יש גם מהעבדים החדשים ללוח 1156? הלוח שלי זה GIGABYTE P55UD3.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים