עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by guyyug,

יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by shay-h,

שלום !! מבקש עזרה בקשר ללוח אם של ASUS ומעבד של AMD - כמה שנים יש אחריות עלייהם , והאם כל חנות מספקת את אותם שנות אחריות? והאם לוח אם או המעבד נישרפו עדיין תופס האחריות??? תודה רבה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  3. בעוד כחודש או שניים אני הולך לשדרג את המעבד, לוח אם והזכרונות לאחר 4 שנים. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Gigabyte GA-965GM-S2 512MB x 2 SUPERTALENT DDR2 667MHz 1GB x 2 OCZ DDR2 800MHz(הם SPECIAL OPS או GOLD משהו) בכמה אפשר למכור את כל החלקים האלה?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. שלום מחפש לוח אם זכרונות ומעבד ב1800 יצטרפו ל: ספק LIBERTY 400 HD6850 GIGABYTE OC צרכים לפי הסדר: משחקים - בעיקר SC II (דורש הרבה חישוב של מעבד) , שימושים כללים , וסרטים. חשבתי על: 2X4GB - KINGSTONE או CORSAIR הכי פשוט - יוצא 200 2500K - 1000 עכשיו לוח אם אני מתלבט: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 - 463 ש"ח Gigabyte GA-Z68M-D2H - 493 ש"ח Gigabyte GA-Z68P-DS3 - 512 ש"ח Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 - 555 ש"ח Gigabyte GA-Z68AP-D3 - 555 ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 - 623 ש"ח Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 - 632 ש"ח עכשיו המטרה היא כמובן כמה שיותר לחסוך אני חשבתי ללכת על הלוח אם הראשון P67 - כי תומך בOC ואין לי צרכים מיוחדים מהלוח אם חוץ מתמיכה בOC ועמידות. הערות וכו' יתקבלו בברכה. א…

5. Started by morbidangel,

שלום לכולם בעיקרון כבר שאלתי פה על שדרוג זיכרון אבל קצת הסתבכתי עם הדגם שאני צריך. מדובר בלוח אם EPOX 8HDA5J וזיכרון ישן של ADATA. חשבתי שמדובר בזכרון DDR400 רגיל אבל כשהסתכלתי ב-AIDA32 (נדמה לי שגם יאר ציין את הדגם) ראיתי שמדובר ב-512 MB PC3200 DDR SDRAM ואני לא כל כך מוצא בחנויות עוד זיכרון מהסוג הזה. האם ניתן לקחת זיכרון אחר שיתאים ללוח אם? (רצוי שני סטיקים של 512) מישהו יכול לתת לינק והסבר קצרצר? תודה

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by gameplan,

הכרטיס מסך הוא 8600 gt מה שאומר שנשאר לנו 1400 שקל למעבד זיכרון ולוח אם המחשב הוא למשחקים ועבודה עם פוטושופ ממש צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by NerVo,

שלום חברים !!! עשיתי מחקר לא קטן בנושא אך עדיין יש לי שאלה. אז ככה: יש לי לוח אם: Asus p5k. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K-V/IE3824_Universal_PCIE_Insert.zip עקב בעיה באחד הסוקטים של הזכרון, אני נאלץ להתשתמש רק בסלוטים הצהובים שהם עובדים בדואל צ׳אנל. ניתן לראות לפי החוברת הסברה, שיתאים לי כל זכרון שיש לו B*: supports one pair of modules inserted into the yellow slots. על פי רשימת הזכרונות שנבדקו ללוח האם הזה, הנה הרשימה המעודכנת: Qvl: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K/P5K-QVL.zip לפי הטבלה ניתן לראות שהם מתחלקים לשתי סוגים: DS: dual sided SS: single sided לאחר קריאה רבה באינטרנט אני עדיין לא כל כך מבין את ההבדל. כותבים שה DS אומר שיש…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by whodosntlikeomri,

http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?DEPA=1&sumit=Go&description=digi%2Cdice&searchdepa=1

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by nirbo,

מעולם לא היה לי לוח של חברה כלשהי חוץ מ- ASUS ו- INTEL. נאמר לי שהלוחות של Gigabyte טובים ואמינים. אני אשמח לשמוע דיעות של אנשים שמכירים ו/או משתמשים בלוחות של היצרן הזה. תודה!

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by yonni,

מה זה בדיוק הAMD BARTON 2500? במה הוא שונה וכמה טוב הוא ביחס לאת'לונים והפנטיומים למיניהם?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  11. אז ככה, קניית מחשב חדש ושדרוג מ CORE 2 QUAD. החלטתי כבר על כל הרכיבים שאני ייקנה חוץ מהתושבת ולכן אין זו בקשה למפרט. המחשב ישמש למשחקים, SOLIDWORKS, והדברים היום יומיים. OC אכן מתוכנן. הרכיבים שאני נעול עליהם הם: מאוורר למעבד - Noctua NH-D14 זיכרונות - Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 מארז - Fractal Design Define R4 Titanium Window שני מאווררים לגג מארז - DS 140 - Deep Silence 140mm ספק כוח - Seasonic X-760 760W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD כונן SSD למערכת Samsung 250GB 2.5" SSD 840 - Series דיסק קשיח מכני - Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB Windforce X2 OC כונן אופטי - LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  12. הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3656 F3-10600CL8D-4GBHK תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by Pundag,

שלום. רציתי לברר פרטים על DDR2 מה ההבדל בינו לבין DDR רגיל והאם אני יכול לשים זיכרון של DDR2 יחד עם זיכרון רגיל....? יש לי 256 400MHZ , אם אני אשים 512 DDR2 זה יעבוד יותר מהר מאם אני אשים 512 DDR רגיל , והאם זה אפשרי בכלל.? תודה לכול העונים.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  14. יש לי שאלה קטנה אולי אפילו קצת תאורתית כי לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה אבל זה ידוע שאם נגיד יש לך לוח שתומך בDDR 2100/2700 עכשו את קנית זכרונות של 3200 התקנת אותם במחשב והם עובדים על 2700 עכשיו השאלה שלי זה האם הזכרונות יהיה להם בלאי מואץ כאילו הם יהרסו יותר מהר מהרגיל כי הם לא רצים במהירות המקורית שלהם? או שזה יותר טוב להם כי כאילו הם לא מנצלים את כול המהירות ו"נקרעים" מביצועים?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  15. ראשית אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. אם לא סליחה מראש. אני עובד עם לוח אם MSI Neo2 - LS וזיכרון של Geil PC3200 Golden Dragon - Dual Channel. הזכרון עובד ב-CAS2. עדכנתי את הביוס לגרסה החדשה ביותר ואני עומד במצב מוזר. לפני עדכון הביוס, כאשר נכנסתי ל-DRAM timing setting - ובחרתי by SPD הזכרון זוהה אוטומטית ב-CAS2 (היתרה (3,3,6) עם Burst Lenght של 4. ב-Voltage לא נגעתי והשארתי על ברירת המחדל של 2.65v. שימו לב לא ניסיתי בכלל לבצע O/C. לאחר העדכון הזכרון מזוהה כ-CAS2.5 - כמובן שניתן לשנות ידנית, אבל לא ברור לי למה הוא לא מזהה את זה לבד. דבר נוסף - לאחר העדכון - וזאת הייתה הסיבה לעדכון - נוספה אפשרות ניצול ה-PAT של ה-i865. האפשרות נקראת כאן Performance Mode. קיימים 4 מצבים -…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  16. אם אני לא טועה המעבד הוא SOCKET 478 אני צריך לוח אם שיהיה עליו הכל. כרטיס מסך כרטיס קול וכל מה שרק אפשר במחיר הכי זול שיש. תודה

17. בעלי יחס עלות תועלת הגבוהים ביותר. מחפש משהו שייתן תמורה מירבית לכסף. לא רוצה לשלם הפרש גדול בשביל פיצרים שבהם כמעט אף משתמש ביתי לא משתמש. כמו כן צריך המלצה לזיכרון 1 גיגה למחשב הנל. מחשבים למשחקים אינטרנט ולימודים. תודה,

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני 4 חודשים עם 2GB זכרון 667MHZ. אני רוצה לקנות עוד 2GB ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות 800MHZ למרות שיש לי במחשב 667MHZ והאם אני ארגיש ביצועים יותר טובים אם אני אקנה 800MHZ ולא 667MHZ או שזה כמעט ולא מורגש? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  19. (גם M4A87TD EVO היה בין האפשרויות אבל לא מצאתי אותו בשום חנות ישראלית בחיפוש בגוגל.) בחרתי ללכת על המעבד Athlon II X4 640 (כל הבחירות פתוחות ^^) הדרישות הם מחשב שיוכל לעבוד עם ווינדוס 7 במיטבה, שיריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית באופן מהיר וחלק, שיריץ פוטושופ ופריהנד טוב, ודרישות די בסיסיות מבחינת משחקים (GTA, NFS..) דרישות די ממוצעות האמת ^^ התקציב למחשב הוא עד 3000 ש' (ללוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, דיסק/ים קשיח/ים ומארז). אני לא כ"כ מתמצאת בכל זה ולקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי לגבי האופציות האלו, ועכשיו אני צריכה את העזרה שלכם מה דעתכם לגבי לוחות האם, המעבד, ומה השיקולים? והאם לדעתכם אני הולכת לשלם מחיר מיותר? תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by Danny_Malis,

יש לי ב-BIOS שורה: CPU FREQUENCY מה זה ולמה זה 200MHZ ?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום אני אמור לקבל בשבוע הקרוב: amd 3800x2 bw e6 עכשיו ככה: האם אני אצטרך לעשות עידכון ביוס בשביל תמיכה במעבד הזה או שהביוס האורגינל מספק תמיכה?? בתודה שגיא

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by HumanFly,

כאמור יש מספר מצומצם של לוחות, אבל מתי אמור להגיע הלוחות עם ה NF4 לארץ ? ותמיכה ב 939 כמובן. אגב, האמת AMD מתכוונת להוציא מעבדים של 939 עם 1 MB cache וגם sse3 ?

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  23. 1.כמה עולה סטיק אחד של 4 גיגה DDR2 הכי זול? 2.והאם 16 גיגה יוכל לפעול על משחקים ותוכנות 3די? 3.והם האם XP 32ביט יתמוך ב16 גיגה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. וואם הקונרו יותר טוב אז האם הוא גם יותר טוב מAMD DUAL CORE AM2 4600 ??? תודההה רבהה לעונים!!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by Ron A,

שלום רב :-) יש לי כרגע מחשב נייח שאיתי 3-4 שנים ואני חושב לשדרג לו את הזכרון. אני עם מעבד i7-7700K, דיסק קשיח SSD, שנותנים לי ביצועים שבינתיים אני מרוצה מהם (מה גם, בשביל להחליף מעבד אני צריך להחליף לוח אם לתושבת חדשה יותר) הלוח אם שלי הוא גיגבייט GA-Z270-gaming K3, שאני מאוד מרוצה ממנו (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z270-Gaming-K3-rev-10#kf). הוא תומך DDR4 עד 3866 עם אוברקלוק (2400 בלי), עם 4 סלוטים שיכולים להפעיל ביחד עד 64 גיגה. כרגע אני עם סט HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 2400MHz CL15 Kit https://ksp.co.il/?select=.2767..2731..789.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=71121&txt_search=&buy=&minprice=0&ma…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.