עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש ברשותי: לוח ASUS P5QL-EM מעבד Q9550 זכרון 2X2GB KVR Kingston כ.מסך 560GTX Ti אני מתכנן לשדרג את המחשב כרגע התכנון הוא למעבד I5-2300 לגביי לוח אני מתלבט על איזה דגם זול וטוב של P67 זכרון אני צריך קיט של 2X2GB 1600MHZ , אשמח להמלצה כרטיס מסך יישאר אותו דבר וספק נוכחי, ENERMAX ECO80+ 500W (אם יש ספק באותו תקציב בערך שמומלץ אני ישמח לשמוע) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. אני מקווה שההצע יתרחב והמחירים ירדו

3. הם נחשבים אמינים וטובים?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  4. יש לי לוח אם של חברת ABIT והוא: NF7 S שנדפק.. אני רוצה שתציעו לי על לוח אם שיתאים למעבד AMD 2500 אין לי חשיבות לSATA בבקשה תעזרו לי עם זה, זה דחוף לי מאוד... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  5. סלוט ה PCI שבלוחות כבר קיים המון זמן וכרטיסים רבים כבר מותאמים ל USB (ויש אפילו כרטיסים על PCI-E X1 ) נניח שיש אדם שמראש אין ברשותו כרגע כרטיס PCI והוא מעוניין לקנות מחשב חדש או לוח האם היום כשקונים מחשב חדש או שידרוג שילוש (לוח+מעבד+זיכרון) אפשר כבר להתעלם מסלוט זה? זה יכול להוזיל את עלות הלוח ולא חסרים תחליפים נוחים-כרטיסים בחיבור USB האם היום צריך אדם לחשוב על אופק שידרוג לעוד שנתיים ולקנות לוח עם סלוט PCI שעולה יותר על מנת שאולי הוא יצטרך בעוד שנתיים לקנות כרטיס PCI ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. http://planet.nana.co.il/mori1990/1.JPG

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by shay33,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=P4D-805&cart=11425858611604486〈=heb משתלם... ד"א אם אני מעלה את המהירות או את המכפלה זה אוטומטית מעלה לי את הFSB??

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by Thant,

שאר המפרט בצד, כאשר יש לי מחשבה על אולי בשלב קצת יותר מאוחר לשדרג את הכרטיס מסך למשהו בסגנון HD5850.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by Ameralis Zaiir,

עכשיו קראתי את הידיעה בדף הראשי על הC3 שיכיל אבטחת מידע, ולא ממש הבנתי מה הכוונה ב"אבטחת מידע", כלומר מפני מה זה מאבטח? לאיפה? איך זה מגן? תודה מראש, Ameralis Zaiir אגב, עשיתי חיפוש בפורום לפני אז אל תגידו לי לחפש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomo_l,

שלום חברה הבאתי מחבר חיישן טמפ' יש לו חוט אדום ובקצה חתיכה שחורה. רציתי לדעת איך אני מחבר אותו למחשב נ.ב יש לו חיבור של 2 פינים אבל הוא הנקבה ואני לא מוצא בלוח שלי שום דבר מתאים

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  12. איזה מעבד יותר טוב היה לי למשחקים. E8400 או Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) בבקשה תנו הסבר טובב .

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני בדיוק עומד לפי קניית מחשב חדש ואני כבר מבולבל, INTEL OR AMD אלה הם המעבדים התקצביים שמתאימים לי, ורציתי את עצתכם מה לקנות. אני לא מעור בביצועיו\נתוניו של האינטל.. ואני גם לא יודע איך לוח להתאים לו וגם לא איזה זכרון אם הייתי לוקח את הAMD אז הלוח היה Gigabyte k8nf9ultra ו2x512 DDR 400. אני צריך הצעה בבקשה ללוח טוב לאינטל ולזכרון(רק לוחות של גיגה בייט כי אני משיג אותם בזול) בנוסף עם המעכרת יעבוד GEFORCE 7600GT. המערכת מיועדת בעיקר לעבודה בווינדוס(תוכנות עריכת מוסיקה וקצת עריכה גרפית, אימיול וכאלה) ולמשחקים אבל לא מטורפים. אודה לכם אם תסבירו לי גם על הצ'יפסטים החדשים לאינטל תודה רבה קובי.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by GHOST,

שלום! אני מתכוון לשדרג את המעבד והלוח שלי ויש לי כמה שאלות אני מיתלבט בין הATHLON 64 X2 לבין האופטרון 165 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים וכ"ו? דבר שני רציתי לקבל המלצות ללוח אם המחשב ישמש בעיקר למשחקים כמו כן אני מתכנן OC תודה מראש על העזרה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by m0sh,

חברה אני צריך מהר שתעזרו לי התקנתי עכשיו את המחשב החדש עם הלוח ג'יגהבייט NFORCE 4 הclock frequency הוא על 200 מגה הרץ זה לא אמור להיות על 400? פשוט תענו לי אם לשנות את בביוס ל400 מגה הרץ... תודה!

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. שלום! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש עם הלוח אם Abit Av8 ויש עליו את הכרטיס קול realtek ac/97 אני חושב וחיברתי גם רמקולים וגם אזוניות ובשניהם הצדדים הפוכים, עכישו רציתי לשאול האם זה בעיה ידועה? האם זה בעיה בדרייבר? (האם תוכלו להביא לי תדרייברים הכי חדשים) או כל דרך שנאי יוכל לפתור את זה, מצידי סתם תוכנה פשוטה שלא לוקחת הרבה משאבים והופכת תצדדים כי זה ממש מעצבן במשחקים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. שלום, המצב הוא כזה: יש לי מעבד Q6600 ולוח GA-P35C-DS3R. המערכת לא מוכנה לעבוד עם זכרונות של שתי חברות גדולות (Crucial ועוד חברה) אבל כן מוכנה לעבוד עם זכרונות של KINGSTON. האם זה יכול להצביע על בעיה במעבד? או שמדובר רק בבעיית תאימות של הלוח מול הזכרונות? מה שיותר מוזר, זה שברגע שאני שם מעבד אחר (E8400) בלוח הנ"ל, הוא עובד פתאום גם עם הזכרונות של החברות האחרות. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by lightwave!,

האם ללוח אם p35-DS3L יש כ.רשת מובנה?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by kalda01,

אין צורך בוידאו מובנה. מחיר עד 500 ורצוי צ'פסט P67.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by creek,

יש חיה כזה?! חבר שלי קנה מארה"ב, 3400+ ב-socket 939, גם באתר וגם על הקופסה כתוב כי זה ב-socket 939, ובאתר של AMD לא מוזכר 3400+ ב-socket939 בכלל :s05:

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by shloosh,

בן דוד נוסע לארה"ב ואני יכול להביא משם Kingston HyperX 512MB PC3200 184pin 2-2-2-5-1 CL2 DDR DIMM Memory Module Kit ב-560 שקל. או בארץ לקנות A-DATA VITESTA ddr4000 512mb ב640 שקל חדש או OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-5 1T ב-650 במצב חדש עם אחריות והכל... מה כדאי לי? אני מתכנן אוברקלוק אבל לא משהו רצחני. ואל תשכחו שאם אני מביא מארה"ב אין אחריות וזה מה שאני מפחד שיהיה בעיה עם הלוח שלי 8rda+ rev2.1 ... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by yamamoto,

איזה זיכרונות עדיף לי??????? 667 2G או 800 1G אני אשמח גם לדעת מה ההבדל במחירים

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  24. 4x4GB G.Skill Ares Quad 2133Mhz vs 4x8GB G.Skill RipJaw Z Edition 1600MHZ מה כדי לי יותר לקנות. בפחות או יותר שתיהם אותו מחיר מה לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם זכרונות ומעבד (עדיפות AMD) למחשקים שיהיה תואם לAGP כי יש לי 9800XT ואני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש... ולהתחשב בזה שאני לא מתכוון לעשות OC! בחיים!! :*) אז ככה שזה לא יהיה פרמטר.. תודה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.