מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
למעשה Radeon Xpress 200P (שבב RX480 - למעבדי AMD ללא כרטיס מסך מובנה ועם תמיכה בכרטיס מסך בודד). הלוח : Sapphire PURE ATI RX480 יותר אפשרויות אופטימיזציה ב-BIOS ביחס ל-DFI אפילו. HTT upto 440 יותר מ-2V Vcore 4V לזיכרונות לינק לביקורת : Sapphire PURE PI-A9RX480 - ATI's Chipset for the AMD Enthusiast אודות ערכת השבבים : לינק מקור : Anantech
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.תושבת 1155 תצא עוד כמה זמן? (כנ"ל לתושבת 2011) 2.שווה לחכות לתושבות הללו? (במקום לרכוש מחשב חדש היום) 3.טווח מחירים,אותו דבר פלוס מינוס? 4.אני בעיקרון שמתי עין על i7 950,מה יהיה המחליף שלו? (עם ידוע,אבל לפחות מאיזה תושבת)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאיזה מעבד משתווה כל מעבד חדש? לדוגמא - ה E6550, לאיזה מעבד הוא הכי קרוב מהמעבדים הקודמים? (4300, 6300, 6600..) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משדרג את הענתיקה שיושבת לי בבית. המחשב הישן יושמש כנראה לצרכי HTPC סלוני והחדש יתפוס את מקומו - לצרכים כלליים ובדגש על משחקים. ההתלבטות הראשונה היא לגבי המעבד. אלו המחירים שאני רואה בIQPC 3470 - 855 ש"ח (מבצע לקוני מחשב חדש) 3570 - 1014 וה-3570K ב-1098 ש"ח השאלה הראשונה שלי היא כמובן האם הפרש המחירים מוצדק? בהנחה שאני לא מעוניין לעשות OC זה הפרש של מעל 150 ש"ח ל-3570 וכמעט 250 ש"ח ל-K (שאין בו טעם במקרה הזה). במידה ואני כן מעוניין לעשות OC ל-K, איזו תוספת ביצועים אני צפוי לקבל על בסיס קירור סטוק סטדנרטי ובלי להתחיל להתפרע על לוחות אם עמידים ויקרים יותר? האם זה יצדיק את המחיר? ההתלבטות השניה היא לגבי לוח האם ופה כבר יש כל כך הרבה אופציות שנהיה לי בלגן... אני …
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שישמש ככלי עבודה לעבודה משרדית יומ יומית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (בעיקר בסטרימיניג). מעוניין במעבד שלא ירגיש חלש גם עם הרבה טאבים פתוחים, וורד פתוח וסרט ברקע וכזה שגם עוד שנתיים שלוש לא יגרום לי להתחרט שהתקמצנתי. אני מתלבט בין שלוש אופציות. AMD Trinity A6 5400K 3.6Ghz Dual Core 65W HD7540D Socket FM2 Box האופציה הכי זולה- 285 ש"ח, שתאפשר גם רכישה של 8 גיגה ראם. מעבד Intel Pentium G645 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray שעולה כמעט אותו דבר אבל מצריך גם לקנות קרור בנפרד. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray האופציה היקרה 569 ש"ח, שתאלץ אותי לבינתיים לרדת ל4 גיגה ראם ותגרום לי קצת לחרוג מהתקציב של המערכת (1900). אשמ…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התעניינתי בלוח של AMD בדריברים לכרטיס קול יש 2 דריברים של 2 יצרנים שונים לא מובן למה ? האם עובדים ביחד או צריך לבחור אחד מהם ? צירפתי תמונה לקישור זה http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#support-dl Creative SB X-Fi driver Realtek HD Audio Driver לא מובן מה זה: 2 x Realtek® ALC1220 codec מה נותן הציפ הזה מול הציפים האחרים ? למה 2X ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מדוע אין שום השוואה עם לוחות אם של חברות אחרות? זו ממש לא חוכמה להשוות לוחות אם של אותה חברה ואף הופך את הכתבה לעלובה. אשמח לשמוע מדוע לא השוותם את הלוח הנ"ל ללוחות האחרים שנמצאים בשוק.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח טוב? אני פשוט רוצה לחבר את הלוח לרסיבר שלי
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אינטל מתכננת להציג לפחות 14 גרסאות שונות של מעבדי הXEON מרובעי הליבה לשרתים בתצורת 45 ננומטר. המהיר מבניהם יהיה הX5460 שיעבוד במהירות 3.16GHZ עם 12MB CACHE ובFSB של 1333MHZ, מחירו יעמוד על 1,164$ ביום השקתו. המעבדים המעט יותר חלשים ממנו הם הX5450 והX5440 כאשר הם יעבדו בתדר של 3.0GHZ ו2.83GHZ בהתאמה. מחיר הX5450 יעמוד על 852$ לעומת הX5440 שמחירו יעמוד על 695$ ביום ההשקה. המשך הכתבה + מידע נוסף: http://www.iopanel.net/forum/thread4955.html קרדיט לאתר IOpanel. http://www.iopanel.net
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מישהוא יודע במה עולה מעבד למחשב נייד (P4 1.5 ומעלה) וכמה עולה להרכיב אותו
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אבל לא יודע מה ההבדל בין החברות הנ"ל. תודה
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! מחר אני הולך לקנות עוד זכרון 2X1GB - כרגע יש לי 2X512MB CL5 של TWINMOS, אני קונה מ KSP ואין להם יותר זכרונות 667 אלא רק 800 ומה שהם מציעים זה KINGSTON עם CL6 - השאלה שלי היא האם אפשר לשלב את הזכרונות האלה ששני הזוגות יעבדו בדואל צ'אנל בלי בעיות או זה שיש הבדל בתזמונים זה משנה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם התושבת של זיכרונות DDR2 שונה מזאת של DDR1 או שרק המהירויות שונות. הכוונה שלי זה אם אפשר לחבר זיכרון DDR2 ללוח אם של DDR1 כמו שאפשר לעשות עם SATA1 וSATA2 ואז הם יעבדו לאט יותר או שזה לא אפשרי... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום , אני עובד עם לוח אם של asus דגם : p5vd2-mx . עד היום עבדתי עם זיכרון ddr2 667 בגודל 1 GB . לאחרונה קיבלתי זיכרון ddr2 667 , בגודל 2 GB , המחשב עובד מצויין עם כל אחד מהזיכרונות , אבל כשהם מחוברים במקביל אז המחשב לא נדלק. האם הזיכרונות חייבים להיות זהים ( בגודל ? ) ? , האם הלוח לא תומך ב 3 GB של זיכרון ? אשמח לקבל ממכם מידע בנושא ..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וצריך עזרה בקשר לכמה דברים: הזכרונות. חשבתי על Twinmos PC3700, מבוססים 43D. איך הם? עד איפה הם יגיעו ב OC? עוד חשבתי על ה A-DATA ועל ה OCZ Gold. אני קונה 2X512. על מה הייתם הולכים? הלוח אם. אני כנראה אלך על Gigabyte GA-K8n Pro כי הם מנועלים PCI ו AGP. שווה לחכות עוד איזה שבוע שבעויים ללוח הזה רק מבוסס NF3-250, ה GA-K8NS Pro? הוא אמור להיות בקצת יותר טוב. לדעתכם שווה לחכות איזה חודש ללוח של DFI ל A64? ל Lanparty. קירור למעבד, לדובים הגיע ThermalRight 948U, עדיף אותו או את ה Zalman CNPS7000-Cu? אני גם בונה פאן-באס, וצריך מאווררי לדי וUV, שידחפו דיי הרבה אויר ולא ירעשיו מדי. אני גם קונה כבלי ATA, FDD ו SATA מעוגלים ו UV, וכנראה אבנה תאורת לדים שתאי…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? אני מחפש זיכרון שיהיה תואם אבל הכי זול שאפשר. סה"כ 1 גיגה. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול בבקשבה להראות לי את כל ההבדלים עד הפרט הכי קטן בין שתי לוחות האם הנ"ל? או שאולי מישהו מכיר אתר עם טבלה שמשווה בינהם? באתר הבית המידע ממש לא מאורגן לכן קשה מאוד להשוות! תודה רבה מראש לכל מישיעזור!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אתם כלכך אוהבים את DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ... לפי דעתי במחיר כזה הGigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 בחירה הרבה יותר מוצלחת... תסבירו לי , אוליי אני פספסתי משהוא....
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בין 4.5 שנים עם מעבד core 2 duo 6600 לוח הוא של אסוס שאני לא ס\זוכר את הדגם אבל הוא מקבוצת הדלוקס המחשב שלי הפסיק לעלות והוא מבקש דיסק סיסטם על ההתחלה בביוס אני רואה שהוא מזהה רק דיסק אחד מתוך 4 זה לא פעם ראשונה שהוא עושה לי בעיות עם ההארדיסקים וחלק גדול מחיבורי הsata לא מזוהים כבר הרבה זמן גם אם אני מחבר את דיסק הסיסטם לSATA שאמורה לעבוד הוא מבקש דיסק סיסטם... אני מניח שהלך לי הלוח ועכשיו אני מתלבט אם להחליף את הלוח או לקנות מחשב חדש והשאלה היא : א. איזה לוח עם איזה חיבור וצ'יפסט אני צריך בשביל מעבד כמו שלי? ב. יש עוד לוחות מהדור הזה? ג. האם שווה להשקיע במחשב חדש למרות הבעיות בצ'יפסטים החדשים שיש עכשיו או לקנות לוח אחר , לשלם על החלפה ולחכות ? תודה רב…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? הוא נחשב לHIGH END? היה גם סיפור על באג במעבדי אינטל. לא יהיו לי בעיות איתו? תודה מראש לתשובות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-