עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by d.c.n,

שלום, פתחתי ת'רד בפרטי מחשב והציבו לי שתי מערכות amd אחד מהמשתמשים אמר לי שבמפרט הראשון הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET יתנגש עם הכרטיס מסך 6950 כי הוא גדול ועלול להתנגש בחיבורי ה sata ובמפרט השני הלוח הוא Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET השאלה שלי אז איזה מן הלוחות אני צריך לבחור כדי שלא יתנגשו עם חיבורי ה sata בילבלו אותי לגמרי!!! תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. ‏2x512MB OCZ EL Platinum XTC‎ של 800 ב- 270 או 2X512 של קינגסטון 667 ב-230? הערה: הראשון CL4,השני CL5 יש לי 667MHZ CL5 כרגע, אבל לשדרוג נוסף בעתיד לא עדיף את הראשון? דבר נוסף: עדיף 512*4 או 1*2? יש לי 1024 כרגע בשני סטיקים... אם אני מוסיף עוד 1024 ב-2 סטיקים זה יהיה טוב?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by zaroor,

האם מישהו יודע אם יש כדאיות הוספת זיכרון מעל ל 3 GB היו על כך הרבה דיונים השאלה אם המערכת תישתמש בשאר הזיכרון שלא מוצג בקיים לדוגמא אם יש 4 GB והמערכת מציגה את ה 3 אז בעת הצורך היא תשתמש גם ב1 GB שנותר למרות שהוא לא מוצג ?

4. שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  5. יש סמסונג שהוא לא Original Memory ?

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  6. בוקר טוב, אני מתלבט בין 2 הלוחות ו2 המעבדים, נא עצתכם הרצויה 1. לוח-GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID 2. לוח-INTEL WHITESBURG DP55WB DDR3 + FW המעבדים הם :INTEL CORE i7 860 2.8GHZ 8MB BOX ואוINTEL CORE i5 750 2.66GHZ 8MB BOX המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים תודה אהוד

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by Ronll,

fast i have problems

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by xytkhi,

קניתי HD של SEAGATE בעל ממשק SATA 2 הלוח אם שלי ישן - MSI KT4AV האם תומך איכשהו וניתן לחבר לו את ה HD הזה?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by RobiNooB,

או שכדאי פה להשקיע עוד איזה מאה שקל לקירור יותר מסיבי ? ומה לגבי הרעש ? תודה .

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  10. אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by oneq,

שלום, ברשותי לוח ASUS P9X79 עם מעבד i7 4930K, שני סטיקים של זיכרון מסוג XPG של ADATA, כרטיס מסך 280X Vapor-X וספק כוח Seasonic S12II 620watt. כשאני מדליק את המחשב נדלקים רצף של לדים אדומים (כנראה נורות אזהרה כלשהן) וזה נגמר בזה שה Boot Device LED נשאר דולק קבוע ואין POST. המסך נכנס מיידית ל Power Save Mode. מה שניסיתי זה: לחבר את הכוננים לפורטים שונים של SATA להחליף כבל SATA לנתק כבלים של SATA להחליף זיכרון RAM הוצאתי את הבטרייה של הלוח כדי לאפס הגדרות הפעלה עם ובלי GPU ועדיין אין POST. יש משהו נוסף שאפשר לנסות? במידה ולא, מה אפשר לעשות? איך אפשר לדעת מה מקור הבעיה כדי שאדע מ…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

אחרי כמה חיפושים באינטרנט חיפשתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: [Key Features: Memory amount: 2 x 256MB Access time: 4.1ns IC's 500MHz (PC-4000) Unbuffered DDR Modules CAS latency: 3 clock cycles RAS precharge: 4 cycles RAS active to precharge: 8 cycles Command rate: 1T (1 cycle) Latency: 3-4-4-8-1T 2.6V Lifetime Warranty "Results: The RST Pro2 tested the Base/Extended memory and after 5 loops no errors were found! Memtest86 was used and again confirmed these results. We went one step further and tested at the following settings: DDR500 @ 3-4-4-8 w/2.55V DDR500 @ 2.5-3-3-7 w/ 2.85V DDR520 @ 3-4-4-8 w/2.85V At each of the above speeds the Kingmax memory passe…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB כאשר אני מריץ משחקים המחשב קצת מגמגם כאשר יש המון שינויים בגרפיקה. למשל במשחק סטוקר אני משחק על גרפיקה במצב מינימום. האם בהוספת 1 ג'יגה נוסף אני יחוש בהבדל במשחקים? כמה יעלה לי ג'יגה נוסף? ואיזה מומלץ? האם בכלל ניתן לחבר סטיק של 1 ג'יגה כאשר לידו מחוברים 2 של 512? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by Snoopy2006,

שלום, אודה לכם על המלצה לופן שבו אני יכול לבצע בדיקה למחשב שקניתי ולוודא שהוא אכן מגיע לתוצאות התואמות לרכיביו. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הצצתי אצל היבואן שלי היה שם מעבד 940 אופטרון 1.4 0.13 האמר ! הוא בעל מגה קש' זיכרון מטמון באס 800 MHZ מחזורי שעון או מהירות שעון ( מעבד ) - 1.4 GHZ .. תומך ב 64 ביט השאלה אם זה שווה את המחיר של ה 1000 ש"ח וסתם חוות דעת עליו מה ההבדל בינו לבין האתלון 64 939 למשל ...

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  17. שלום כולם, לאחרונה שמתי לב שבכל זמן שיש תצוגה מורכבת על המסך ( כגון משחקים ישנים או אפילו משחקי פלאש ) יש שימוש של 100% במעבד והמחשב מתחיל להיתקע קלות... זאת בעיה שלא הייתה לי בעבר, המפרט: לוח אם msi neo2 platinum מעבד amd 3800X2 939 זכרונות 1 ג'יגה של PDP כרטיס מסך 6800GT 256 ומסך ASUS 22" יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, זה ממש משגע אותי אני מרגיש כמו פנטיום 2 ... תודה, דור

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  18. שתי שאלות: 1) מה נכון מביניהם האם ה - E6300 הוא DUAL CORE או CORE 2 DUO? 2) עכשיו ראיתי גם שבבנית מחשב רשום שהמעבד הוא DUAL CORE E6300 SLGU9 ובמקום אחר ראיתי שכתוב CORE 2 DUO E6300 SL9SA - מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  19. עד כמה משתלם יכול להיות מחשב המבוסס על שבבי ה-Kaby Lake-G הייחודיים של אינטל? בקרוב נגלה לכתבה

20. שלום! אני עומד לקנות מחשב ובחנות שממנה אני אקנה יש את הזיכרונות של GEIL. זה הזכרונות : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0403151043 האם הם בסדר? אני לא מעוניין לעשות OC, לפחות לא עכשיו ( אולי בעוד שנתיים). הם יהיו יחד עם הלוח P4P800 E DELUXE של אסוס ומעבד אינטל פנטיום 4 3C. וכרטיס מסך SAPPHIRE R9800 PRO . תודה מראש. עריכה: שכחתי לשאול, איך אני אוכל לדעת שהמעבד שמוחרים לי הוא NORTHWOOD?

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by T-Flash,

A-DATA ו V-DATA אלו הם חברות של זיכרונות או סוגים? A-DATA: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1026 V-DATA: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2258

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by gabriel6,

שלום, אני מנסה לבנות מחשב שרוב הזמן ישמש כמחשב משרדי אך מדי פעם קצת למשחקים שלא יהיה יקר מדי וגם שלא ירעיש השאלות שלי לגבי סמפרון הם: 1. האם ההשפעה על משחקי תלת מימד (רב הזמן אני משחק באסטרטגיות למיניהם) היא משמעותית (לעומת אתלון X2 3800 ) או האם מדובר במשהו זניח. אני לא מחפש מפלצת ביצועים... ולפי הבנתי מעבדי סמפרון הם "מעל הראש" עבור יישומים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו'). ואם הוא יקבל פחות נקודות במבחן ביצועים כזה או אחר. ממש לא משנה לי כהוא זה. 2. מבחינת טמפרטורה של עבודה האם קירור פסיבי יכול "לספק את הסחורה" - ואם כן על מה אתם ממליצים 3. מבחינת צריכת האנרגיה של המעבד - האם היא גבוהה? תודה, גבריאל נ.ב. אני שוקל לרכוש את הכרטיס הזה - http://www.zap.co.il/model.as…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  23. השאלה היא בלוחות עם התושבת 1155 יש כאלו שהעבודה של התצוגה עושה המעבד (בעבר היה בתוך הצי'פסט הצפוני) ראיתי שרשום במפרק הלוח לגבי הצי'פסט ככה > Onboard Graphics Integrated in the Chipset אז כאן זה מבלבל התאור כאן זה שיש בצי'פסט מעבד גרפי וזה לא ניראה נכון ומה ההבדל בלוחות אסוס וגי'גהבייט עם צי'פסט GA-H67M-D2-B3 או עם אחר כמו H67N ? תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום. רציתי לדעת מה זה אומר שמעבד עם ה-16Bit או 64Bit ? כאלו מה הכוונה ?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  25. נו טוב אחרי שהתייאשתי להשיג את הלוח האידיאלי מבחינתי , ראו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 החלטתי לחפש אלטרנטיבות דומות . אני מחפש לוח שהינו בעל מאפינים כמו ה- EP43-DS3R : 1.יש לו 4 PCI 2.בנוסף יש לו גם 2 PCI-E .(לא pci-express ) 3.יש לו pci-express בודד , גירסא שנייה (X16 ) - הערה : אני לא מעוניין ב-crossfire . 4.raid מובנה שתומך בכל המצבים שהמשתמש הממוצע יצטרך אי פעם . 5.הצפנה מבוססת חומרה (ULTRA TPM ) 6.ביוס כפול חומרתי . 7. 2 יציאות ESATA עצות ולינקים יתקבלו בברכה (רק בקשה אחת : תמליצו רק על לוחות אם שמיוצרים על בסיס קבלים במצב מוצק ושיש להם 4 חריצי pci רגילים). תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים