מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני ביום ראשון מקבל מחשב חדש עם המעבד הנ"ל ועכשיו אני רואה פה באתר שבכלל מפסיקים ליצר אותו והוא מוחלף עלה לי דיי הרבה כסף המעבד הזה.. מה לא בסדר איתו? תודה
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות האם האלו בעל עדיפות הגבוה ביותר לעבודה בSLI? ga-z77x-up4 th msi z77a-gd55 msi z77a-gd65 תודה ענקית !
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בקשת לוח אם: לוח נוכחי: Intel Smackover DX58SO מעבד: Core i7 920 OC: אני רוצה לבצע בהמשך שתהייה לי את האפשרות. ספק כוח: FSP700-80GHNDDR (זכרונות): Kingstone 2gb x2 דגם מארז*: 101 soprano rs thermaltake תקציב: 900 פחות או יותר SLI / CF: CF חנות מועדפת: Tms / Ksp בקשות מיוחדות: יש לי מעבד triple channel memory עכשיו הלוח אם שיש לי עכשיו לא תומך את ה triple channel memory ואז נוצר לי צוואר בקבוק המעבד שלי לא ממצא את כל היכולות שלו אז אני מחפש לוח אם שיהיה מותאם למעבד שלי ושיתן לו לממש את כל היכולת שלו. סיבת הקנייה**: רשמתי למעלה בבקשות מיוחדות.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ASROCK x79 fatal1ty champion הוחלט-זה לוח האם שלי בבקשה תעזרו לי למצוא איפה מוכרים אותו,אני לא מצליח למצוא בשום מקום!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עד כמה משתלם יכול להיות מחשב המבוסס על שבבי ה-Kaby Lake-G הייחודיים של אינטל? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
תרשמו ביומן - 13 לאוגוסט!!! יש תאריך השקה של המעבדים 2950X וגם 2990X https://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-2990x-2950x-august-launch/amp/ (מקווה שזה אתר אמין ולא "שמועה". אם כן - מתנצל מראש על הפצת השמועה )
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי(זה בעצם יותר מחשב חדש כי את הרוב אני מחליף) בעיקרון מה שאני משאיר זה: כרטיס מסך GTX770 2GB OC של GIGABYTE ספק כוח SEASONIC 620W BRONZE וכונן קשיח(אבל מוסיף עוד אחד) אז אני צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון אני מעדיף את המעבדים של intel והשימושים שלי הם: משחקים, תכנות(גם בסביבת אנדרואיד אז יש את האימולטורים) וגם מכונות וירטואליות מדי פעם התקציב הוא בערך 3500 אפשר לחרוג, אבל לא יותר מדי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה עדיף 2GB DDR3או 4GB DDR2 מחירים: הDDR3 עולה 376 ש"ח ( kingston ) הDDR2 עולה 456 ש"ח ( Mushkin ) וחשוב: כמה השם חשוב? האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הכרטיסים של החברות הללו?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מתכוון בחודש חודשיים הקרובות . האם יהיה ירידה רצינית?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי. יש לי בסביבות 350 שקל לקנות מעבד (מעבד נטו) חשבתי על intel pentium dual core e5400 אבל אמרו לי שבניגוד לשאר המפרט המעבד הזה ממש גרוע. התקציב שלי ממש חנוק וזאת הכמות שהפנתי למעבד.. אין לי מקום לדחוף מעבד יקר יותר אז חשבתי לפנות ל AMD אבל הדבר שאני לא מבין בהם כלום.. אשמח אם תגידו לי אם יש מעבד מ AMD שמתאים לתקציב שלי ועובר את e5400 בביצועים.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב האם זה אפשרי להתקין זיכרון של GEIL DDR400 PC 3200 1GB במחשב שלי? שאלה נוספת -האם שווה להשקיע על הזיכרון הזה (יד שניה) 120 שח ? או שיש אפשרות משתלמת יותר ? אני צריך את זה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי. המפרט של המחשב: Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack: Service Pack 3 Motherboard Name : Sapphire 845GLMS4 v02 CPU Type :Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133 Bus Type : DDR SDRAM Bus Width : 64-bit Memory Type : DDR SDRAM chipset Supported Memory Types:PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM Memory Type: DDR SDRAM
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהם עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים בין השתים
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי חברים, Asrock G31M-S (תקןMicroATX ) http://tinyurl.com/dzohak ערכת שבבים: G31 + ICH7 כרטיס גראפי מובנה: GMA 3100 זיכרון: שני מודולים מסוג DDR2, מהירות מקס' 1066Mhz, נפח מקס' 8GB SATA: ארבע יציאות פאנל אחורי: חיבור סריאלי, חיבור VGA, סאונד 6 ערוצים מחיר: 250 עד 300 ש"ח קיבלתי אותו מתנה, לשימוש עם E5200, יש לי 2 שאלות: מה החסרונות של הלוח, והאם ניתן להשתמש איתו ב RAID [0,1,0+1,1+0] מה להוסיף לשני הרכיבים הללו על מנת לעשות את הצירוף טוב יותר (וגם לבצע OC בינוני שיחזיק מעמד לשנתיים) ? המחשב ישמש לשימושי גלישה, ומשחקי אונליין (לא משהו כבד במיוחד). עדיף בתקציב של לא יותר מ900 ש"ח (חריגה מקסימלית של 150 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
סליחה אם זאת שאלה דפוקה אבל יש הבדל בין מעבדי doul core לבין מעבדי core 2 due (איך שלא רושמים אותם) אם כן מה ההבדל ואיזה מהם עדיף תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
E8400/Q9400 כבר איזה שנה על אותו מחיר...
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יצא לפני כמה ימים עידכון שבין השיפורים שלו רשום Improve KMPlayer and GOM Player compatibility... מה לכל הרוחות קשור הBIOS של הלוח אם לתוכנת פלייר של סרטים?? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3164#anchor_os תודה..
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי נייד Pentium-M עם לוח 915 (כלומר DDR2 533MHz) וסטיק אחד של 512. חשבתי להוסיף עוד אחד, והשאלה היא איך להבטיח תאימות (Dual Channel וגו'). הזכרון הוא של סמסונג (4-4-4-11) ולא מצאתי כמעט בארץ מקומות שמוכרים אותו. מאיזה יצרן סביר למצוא זכרון שיעבוד באופן תואם? בלי קשר לתאימות, האם סטיק של 667MHz יעבוד? עם תזמונים טובים יותר? (כי שלי למשל עושה 3-3-3-8 על 400MHz) הרי היום 667 עולה אותו דבר כמו 533. תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-