עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vourt,

האם מישהו מכיר את הלוח האם הוא תומך בRAID ? לוח P5P43TD של אסוס, שימו לב לא גרסת הפרו!. בחיפוש בנט הנושא לא ברור אם כן או לא ואני צריך להחזיר תשובה האם לקחת לוח זה במקום הP53Q-E שהלך... תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  2. Started by Guy950,

לאחרונה רכשתי קירור חדש למארז וכל מני חידושים להוסיף למערכת שלי, ונתקלתי בשני הלוחות הבאים שנמצאים במציאון: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7751 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7750 אני מעוניין לעשות למעבד שלי OC (בגלל זה אני משפר את הקירור) ואני כבר יודע מראש שהלוח אם שלי יגביל אותי וחשבתי אולי לשדרג את הלוח אם. אילו מהלוחות הללו יהיה טוב? אני לא בונה על CF, אני פשוט רוצה לוח אם שלא יגביל אותי בOC. בנוסף לכך, הבנתי שכאשר אני מחליף לוח אם צריך לפרמט את ההארד דיסק, זה נכון? אני מעדיף להימנע מפירמוט וכו'.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. מישהו יודע אם פתרו את הבעיה אם המתח לזכרונות שיש ב IC7MAX3 שבה המתח לא יכול עלות מעל 2.9 תודה לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by AVL,

מסתובבות ברשת שמועות וגם תמונות של הלוגואים העתידיים של אינטל לסדרות המעבדים שלה לא יודע עד כמה זה אמין אבל זה בהחלט מעניין: כתבה בנושא: http://www.techbulletin.net/technology/intel-to-adopt-new-logos.html

5. קודם כל ברוכים הנמצאים חברי פורום ותיקים וחדשים כמוני, יש לי שאלה דחופה ואודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי: האם התקן חיצוני המחובר למחשב דרך לוח אם יכול לשרוף לוח אם, ויותר מדוייק התקן כמו מודם? ואיפו אוכל למצוא מאמר בנושא כלומר, מה הנזקים שיכולים לעשות התקנים חיצוניים?, איזה מתח חשמלי מעביר כבל USB, איזה מתח חשמלי שורף לוח אם?, ובכלל כל עצה בנושא יתקבל בברכה. אגב, אני הבנתי שלא רק שהתקן חיצוני יכול להזיק למחשב אלה גם מחשב יכול להזיק להתקן חיצוני... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by JonyPony,

אז אני מתלבט בין קנייה של לוח אם עם צ'יפסט של NVIDIA לבין זה של אינטל. ככל הנראה לא יהיה שום אוברקלוקינג, אבל התכנון זה לוח אם שיתמוך ב45NM, ככל הנראה מקטגוריית הHIGH-END יהיה עליו מעבד Q6600 או E6850, זכרונות 800MHZ וכ.מסך מסדרת 8800. מה אתם ממליצים? (הסכום הסופי ללוח הוא עד 1800 ש"ח בהגזמה)

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום !!!!!!!!!!!! רציתי לשאול בישביל חבר שלי עם משתלם לו לקנות עוד סטיק אחד של זיכרון כי יש לו רק 256 ): ומה המחיר שלזה (כי לא מצאתי )

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  8. כן מה ששמעתם אני רוצה לקנות 2.4GHz FSB 400MHz ואני רוצה לוודא אם יש לו 512KB CACHE לפי איך שאני מבין זו אותה ליבה אז אי אפשר לעשות את זה כ 512KB CACHE נכון? בתודה ג'י

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  9. יש לי כבר מפרט שאני די סגור עליו, ונכון לעכשיו אני מתכנן להזמין אותו בסוף השנה (באזור 30 לדצמבר-התחלת ינואר). עכשיו קראתי על Haswell, ואומרים שהוא יהיה רק +10% שיפור ל Ivy Bridge. באמת כדי לי לחכות עוד חצי שנה ואולי יותר בשביל זה? תכננתי להביא 3750K עם 680GTX בשביל משחקים, Haswell באמת יעשה כזה שינוי של שמיים וארץ? ובטח גם המחיר יהיה בהתאם. נ.ב כרגע יש לי Intel Core 2 Duo 1.86ghz אז כן, זה די בלתי-נסבל.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  10. בוקר שבת טוב לכולם בהמשך לדיון הנ"ל שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549167.10 התחלתי לעבור עכשיו אחד אחד על כל הרכיבים ותאימות וכ'ו. דבר ראשון שקפץ לי לעין זה המחסור בחיבורי SATA על הלוח - רשום שיש 6 אבל מסקירה קצרה מצאתי שישנם רק 4 בכל אופן אני עובד עם כרטיס קוואדרו 2000 וחשובה לי המהירות . אני צריך לוח(אולי זה שבחרתי יתאים) שיוכל לעבוד עם הכרטיס הזה , עם מעבד 3770 ועם 32 גיגה זיכרון . דבר נוסף שחשוב הוא שיהיו הרבה חיבורי SATA- במחשב הנוכחי יש לי קרוב ל 6 כוננים + 2 אופטיים שמחוברים קבוע. OC לא מתוכנן . תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  11. Started by NuXeR,

שלום ! אני אנסה לקצר כמה שאפשר ובבקשה אני נותן פה שם של חנות אין שום מטרה לפירסום פשוט זה חלק מהשאלה! אוקיי יש לי Winbond 512MB PC3200 DDR400 תקינים לגמרי , פתחתי על זה דיון לא מזמן שהם לא תואמים עם הלוח שלי Epox 8RGA+ . אני מעוניין להחליף אותם , עכשיו הם עלו לי 550 ויש לי אפשרות לבחור זכרונות אחרים ובמקרה הצורך להוסיף כסף (שאין לי ממש..) בגלל שחשבתי שוב על OC (יש לי משפט עם החנות ואולי עוד חודש אני מחליף ללוח של ABIT לא יודע על זה נדבר כשנגיע לזה..) בגדול חשבתי ללכת על Geil 512MB PC3500 DDR433 CAS2 ULTRA PLATINUM אבל אני צריך להוסיף 310 ש"ח שקשה לי מאוד כי הם יבואו על חשבון מארז ספק ועוד כמה דברים... בקיצור בבקשה תכנסו לפה - www.datech.co.il לזכרונות של GEIL והביעו דעתכם…

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  12. לוח גרוע... אבל בכל זאת אלו זיכרונות מתאימים לו? (מצאתי קליפת בננה במחשב, נראה לי אני אשאיר אותה, נראית איכותית כזאת...)

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  13. Started by Enable,

המפרט שלי הוא כרגע ASUS P5K/EPU E8400 1GBX2 TRANC חשבתי לשדרג ל 4 גי'גה או ל 6 ואני רוצה לדעת אם יש טעם בלל לשדרג כי זה מחשב למשחקים,סרטים והאם זה משתלם להוציא כסף על מחשב כזה? למה הבנתי שיש עכשיו את ה DDR3 [ובשביל זה אני צריך להחליף לוח] יש לי תקציב של 400 שקל

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by StrayGator,

אני לא מדבר על משהו שנותן שני חיבורי USB3 מאחורה, אלא משהו שיתן על הכרטיס (בתוך המארז) Header שאפשר לחבר לפאנל הקדמי. ידוע למישהו על (אי) קיומו של מוצר כזה?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by RaeNye,

יש לי נייד Pentium-M עם לוח 915 (כלומר DDR2 533MHz) וסטיק אחד של 512. חשבתי להוסיף עוד אחד, והשאלה היא איך להבטיח תאימות (Dual Channel וגו'). הזכרון הוא של סמסונג (4-4-4-11) ולא מצאתי כמעט בארץ מקומות שמוכרים אותו. מאיזה יצרן סביר למצוא זכרון שיעבוד באופן תואם? בלי קשר לתאימות, האם סטיק של 667MHz יעבוד? עם תזמונים טובים יותר? (כי שלי למשל עושה 3-3-3-8 על 400MHz) הרי היום 667 עולה אותו דבר כמו 533. תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  16. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש מחר ואני לא יודע אם הלוח תומך ATA או SATA וכמה אפשר להוסיף עוד בקיצור הבאתי פירוט של הלוח תגידו לי מה מי מו... ואם אני יכול להוסיף כי נראה לי שיש לי 2 הרדיסקים אז תגידו לי מה לעשות והכל http://img198.exs.cx/img198/4266/17lv.jpg תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  17. עוד 6-8 שבועות אמור להיסקר על ידי עיתונאים. RS480/RS400 מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD04Njk

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  18. יש לי את הלוח של אינטל ויש לו רק AGP 4 ואני חיב להחליף לו את הכרטיס כי הוא פשוט חלש מה אני עושה ומה האופציות שלי לכרטיס טוב עד 1300 שח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by itay_izra,

מחפש לקנות 2 כרטיסי זיכרון לנייד ( Asus Zenbook UX303LB ) של 2x8gb . DDR 3 , 1600Mhz (PC3-12800) אני מחכה למבצעים של בלק פריידיי . אשמח לקבל המלצות לכרטיסים טובים (ולא יקרים מדי) מעלה תמונה בכדי להיות בטוח בדרישות:

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by shimon123,

שלום אני מעוניין להחליף כרטיס זיכרון כרגע יש לי שתי כרטיסים של 256 מגה כל אחד DIMM1: CEON2565340 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) השאלה שלי זה מה עדיף לעשות? להחליף לשתי כרטיסים של 512 או אחד של 1024? ואם אחד של 1024 אז אולי כדאי להשאיר את אחד הכרטיסים הישנים? והאם הכרטיס הבא יתאים למחשב שלי? DDR2 1GB PC2-5300 667MHz 200-Pin SO-DIMM Kingston KVR667D2SO/1GR תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by danielbr,

מחפש לשדרג לוח אם לאוברקלוק ואני מתלבט בין שני הלוחות המחיר שלהם זהה אין לי נסיון עם ציפסט של NVIDIA אבל מצד שני הוא נותן לי SLI שזה יתרון גדול מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by GMTK,

שלום לכולם רציתי המלצה ללוח אם, בעקבות זה שהחנות משחקת איתי עם הלוח ואומרת לי כל יום מחר מחר מחר נשבר לי ואני הולך לבטל תהזמנה היום עם היא לא תגיע ואני מחכה 4 ימים יותר מימה שהובטח לי ועם הוא לא יוריד במחיר בגלל הדבר הזה אני גם מבטל. הלוח שהיה אמור לבוא עם המחשב החדש הוא ashrock fatality p67 b3 המתוקן . עקב זה שהרבה חניות לא עובדות עם המוצר הזה והחנות הזאת כן אבל אני לא בנוי למשחקים של כן כן לא לא שחור לבן. ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת באזור נתניה ועם יש חנות שמוכרת תלוח אם הזה בפחות מ800 שקל אין לי בעייה להביא אותו ולקחת אותו לחנות ושיעשו עליו הרכבה. אז ככה ארצה המלצה ללוח אם מTMS או כל חנות אחרת שבאזור שלי ללוח זול וטוב הכוונה זול וטוב מחיר סבבה ששווה את הלוח…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by EG,

כרטיס מסך מובנה כבר קיים. כרטיס קול מובנה גם כן קיים. כרטיס רשת מובנה בטח שקיים. אבל מעבד מובנה/זכרון מובנה/דיסק קשיח מובנה לא קיים! זה נכון? או שאני לא מעודכן? ואם לא אז למה לא מייצרים זאת?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by nilrem3,

היי חברים, Asrock G31M-S (תקןMicroATX ) http://tinyurl.com/dzohak ערכת שבבים: G31 + ICH7 כרטיס גראפי מובנה: GMA 3100 זיכרון: שני מודולים מסוג DDR2, מהירות מקס' 1066Mhz, נפח מקס' 8GB SATA: ארבע יציאות פאנל אחורי: חיבור סריאלי, חיבור VGA, סאונד 6 ערוצים מחיר: 250 עד 300 ש"ח קיבלתי אותו מתנה, לשימוש עם E5200, יש לי 2 שאלות: מה החסרונות של הלוח, והאם ניתן להשתמש איתו ב RAID [0,1,0+1,1+0] מה להוסיף לשני הרכיבים הללו על מנת לעשות את הצירוף טוב יותר (וגם לבצע OC בינוני שיחזיק מעמד לשנתיים) ? המחשב ישמש לשימושי גלישה, ומשחקי אונליין (לא משהו כבד במיוחד). עדיף בתקציב של לא יותר מ900 ש"ח (חריגה מקסימלית של 150 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. Started by woodk1d,

הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו AMD phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין

• 6 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.