מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלוןם, פתחתי ת'רד לא מזמן בנוגע ליכולות של IS7,נשאר הרושם של לוח OC מצויין וזול! כמה שאלות לפני שאני נפרד מ500 ש"ח(מKSP ד"א,תודיעו אם יש יותר זול!): 1.מה זה PAT\MAT\GAT שמאט...הבנתי שאין לו את זה,פרטו נמקו והסבירו. 2.מה ההבדל בין 865PE לבין 865G לבין 875 ? 3.האם זה פרימטיבי שלזכרונות שם יש 4.8 G per sec לעומת הAI7 שבו זה 6.4 ?(כמה יש ללוחות של 64 ביט נגיד....?,האם אני אסבול מזה?) 4.שיטטתי הרבה,ושמעתי עליו רק דברים טובים,מה אתם אומרים?(אני אצליח להגיע ל18*200 לדעתכם?(יקורר מעולה!)) 5.מה הקטע של AGP*8 pro ,לזה יש ת'"רגיל",האם מזה אני צריך לדאוג?אני אסבול מזה?... זהו. כמו שאמרתי,בKSP אמרו שנשאר אחד אחרון,אז אני צריך לעשות החלטה סופית בקרוב מאוד!בבקשה תענו... יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה לקנות את המעבד הזה בקרוב ואני לא יודע מה ההבדלים בין הליבות- טולדו או מנצ'סטר E4 או E6 יש לאחת מהסטפינג הפרעות עם בקר זיכרון, אם אניח ירצה 4 סטיקים או משהו. איך הוא לטווח הארוך יחזיק לכמה שנים או שיתרסק עם צאת DDR2? DFI INFINTY,איך הוא למעבד. זיכרונות A-Data או סאמסונג. הוא תומך Sata2 (הNF4 הרגיל) כדי לקחת את האולטרא? אני לא אוברקלוקר אני רק רוצה לדעת עם הוא בסדר.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי לא מזמן מחשב. הזמנתי סטיק אחד של 512 ddr זיכרון ראם כדי שבעוד חודש, חודשיים אוכל לקנות עוד סטיק. המחשב עדיין לא הגיע ומבחינתי אני יכול להוסיף כבר עכשיו עוד 512 מ"ב זיכרון ראם. אני מעדיף לא להוסיף בגלל תקציב, אבל אם זה באמת באמת ישפיע על הביצועים של המשחקים היום, אז תגידו לי כדי שאקנה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל הזמנתי כרטיס מסך 6800GT. יכול להיות שכדי לנצל את הכרטיס מסך יותר טוב, עדיף לי עוד סטיק של 512? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, לקראת רכישת HTPC לסלון אני מעוניין בהמלצה על לוח ספציפי המבוסס על ערכת השבבים 780 ומעבד AMD4850, בעדיפות לחנויות SKYPC, IQPC. אני לא מעוניין לרכוש כרטיס וידאו / אודיו בנוסף למה שעל הלוח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש בקרוב ועומדות בפני שני אופציות רכישה, של שני לוחות-אם של INTEL. האחד - DG33FB השני - DP35DP הייתי רוצה לדעת, אם אתם בתור מומחים יודעים מה ההבדלים בינהם מבחינת ביצועים (לא החיבורים שאת ההבדלים בינהם אני מצליח להבין מהמפרט שלהם) המחשב יעבוד בעיקר בתוכנות פוטושופ, ברידג', תיכנות אינטרט, פלאש שאר המחשב , אם זה משנה, יהיה מעבד 4 ליבות Q6600, 4 GB זיכרון כרטיס מסך 8800GT, ובשלב הזה יריץ XP. מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
טוב קודם כל יש לי תלוח אם הזה 648 Max-V. ועכשיו אני רוצה לחבר תכרטיס מסך אבל יש תצוקציק הלבן הזה ואני לא יודע מה עושים איתו(לאיזה צד לדחוף אותו להפעיל קצת לחץ) ? הנה תמונה: תודה לכל מי שיעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, המעבד עם ליבה כפולה, q6600. כרטיס מסך - geforce 8400gs 256 mb, זיכרון - geil 2GB ddr2 800MHZ, לוח אם של msi p6n. אני חושב לשדרג את כרטיס המסך ל-9600gt. הטכנאי של החנות ממנה קניתי המליץ לשדרג גם את לוח האם, האם זה באמת נחוץ? איזה לוח יכול להתאים? הטכנאי ציין לוח אם של msi p6n sli, שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בוקר טוב! האם יש תכונה שמאפשרת לשמור הגדרות BIOS על מדיה חיצונית, כמו DOK או כל מדיה אחרת? לדוגמה: לאחר קניה של מחשב, אני מעדכן את ה- BIOS. את ההגדרות הנ"ל אני רוצה לשמור, כך שבמקרה של איפוס, אני אוכל להעלות את ההגדרות מההתקן החיצוני במקום לעדכן הכל מחדש. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן אנשים, כמו שאתם רואים בתמונה, יש לי 2X512MB DDR2 533MHZ, אני יודע שזה די עתיק, אבל זה מה יש. אני צריך שתעזרו לי להבין מהתמונה אם אני אוכל לשים עוד זכרון במחשב (לדוגמא, לקנות עוד מודול של 1 ג'יגה ולשים אותו) תודה לכל העוזרים! (בתמונה: הסלוטים הכחולים בשימוש, השחורים לא... מה ההבדל בין השחורים לכחולים???) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
למה הופסק הייצור של המעבד הזה? במה אחיו הגדולים יותר (E7X00) טובים ממנו חוץ מהתדר הגבוה? כרגע נודע לי שאוכל להשיג אותו ב350,האם הוא משתלם יותר מהE6850 שהציעו לי? עם מי אקבל יותר ביצועים בC@?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כי אני חושב לקנות opteron 170 או athlon x2 ... יש למה לחכות ? אולי ירידת מחירים ? או מעבד חדש ל 939 ?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני די חדש בפורום אבל ראיתי שאתם אנשים רציניים ועיניינים שיש על מה לדבר איתם והחלטתי ליפנות אליכם בדילמה שלי שהיא: יש לי : P3-800 256 SDR G4 4200 128 DDR ASUS-CUV4X אני הייתי רוצה לשדרג את המעבד,הלוח והזיכרון כמה שיותר,אני מיתכוון להישתמש במחשב בעיקר למישחקים כבדים ואני לא מתכנן על OC בשנה הקרובה. הייתי מעדיף מערכת AMD ואם תוכלו תסבירו מה כל כך טוב בNFORCE2 שכולם ממליצים עליו? בבקשה גם שתסבירו לי למה חברים שלי אומרים לי שאני לא ממש צריך 2400 ואני יכול להיסתפק ב2000 ? ואני גר באזור הצפון (ליד חיפה) אז עם אפשר לציין שמות של חנויות זולות באזור למי שמכיר בתודה THE GYVER
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי שאלה !!! מה אתם אומרים על הלוח אם הבא, מה דעתכם עליו: Asus A7N8X Deluxe אני קניתי אותו לוח אם הכי פצצה בעולם
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום קניתי MP חדש והוא אומר לי שהוא יפעל לאט בגלל שלא מותקן אצלי USB HI SPEED לוח האם שלי הוא של ג'גה בית k8nf-9 עד כמה שאני ידוע הוא תומך USB 2 אפו אני מוריד את הדרייבר לזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב (תושבת 1150) ובין הלוחות שאני שוקל יש גם מתוצרת MSI. בחיפושים אחר מידע ודיעות על לוחות (בעיקר בפורומים בחו"ל) נראה שיש לא מעט אנשים שחושבים שהמוצרים של MSI נחותים לאלה של חברות אחרות, במיוחד בכל מה שקשור לאמינות. לעומת זאת הציונים שאותם לוחות מקבלים באמזון ו-newegg לא נמוכים יותר מלוחות מתחרים. השאלה אם יש במוניטין הירוד הזה משהו, או שאפשר להתעלם ממנו ולהסתפק בציונים הטובים של הלוחות עצמם?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לידיעתכם http://www.tomshardware.com/2007/09/26/intel_x38_chipset/page21.html
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את הנייד מ4GB ל-8GB. הזכרון שלו הוא 1 סלוט של Hynix DDR3-1600 בתזמון של 11-11-11. חיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות בדיוק אותו זכרון hynix ולא מצאתי, בסוף ניגשתי לאיבורי ושם היה להם רק corsair 9-9-9, לקחתי בכל זאת כי לא היה משהו אחר. בבית לפני שהרכבתי אותו, הורדתי קצת את המדבקה וראיתי שלמרבה הפליאה הציפים שלו זהים בדיוק לאלה שיש לזכרון במחשב שלי (ציפ של hynix עם אותו SN על הציפ). השאלה שלי, איך זה שיש בדיוק אותם ציפים, אבל התזמונים שונים. האם זה עבודה בעיניים של corsair?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חברים, המליצו לי על לוח האם ASROCK Z77 PRO3 האם זהו לוח אם שיציג יעילות גבוהה ב OC ? האם תוכלו להמליץ לי על אופציה עדיפה (אם קיימת) במחיר של עד 600 ש"ח? (חשוב שיהיה חיבור USB3 לקדמת המארז, אפשרות ל SLI / CF ) תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זיכרונות מסוג G.skill F3-1600CL9 6GBRHD 6GB אני רוצה לשדרג ל 12GB לפחות. הבנתי שהלוח מפונק בכל הנושא של הזיכרונות וכל מה שחיפשתי ברשימה של Rampage III Extreme Memory QVL לא ניתן להשיג. האם יש לכם המלצות לזיכרונות מתאימים? גם אם זה אומר לקנות סט זיכרונות חדש.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם ! דבר ראשון רציתי לדעת איך שני הלוחות הללו לOC לוח א' : EPOX EP-9GF6100-M http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=439 לוח ב' : EPOX EP-9NPA7I http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=410 רציתי לדעת איזה מהם יהיה יותר טוב לOC , לכמה HTT כל אחד מהם אמור להגיע בערך ואילו מתחים אפשר להגדיר לכל רכיב בשניהם בנוסף לזה ארצה לשמוע את דעותיכם על לוח ל 939 עם כרטיס מסך סביר (משולב ) שיתאים לOC ושיהיה בו אפשרויות לשליטה נרחבת על מתחים תודה !
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין G43 לG45? אני מבין שההבדל הוא X4500 בG43 מול X4500HD בG45 - האם יש לזה משמעות מוחשית? אני דווקא כן מעוניין להריץ FHD אבל השאלה היא האם המעבד מפצה על ההבדל הנ"ל? האם יש באיזושהוא מקום השוואה מקצועית בין כרטיסים אלו? תודה, mlunker
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-