עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by michael_brosh,

יש לי שאלה !!! מה אתם אומרים על הלוח אם הבא, מה דעתכם עליו: Asus A7N8X Deluxe אני קניתי אותו לוח אם הכי פצצה בעולם

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. נשרף לנו הלוח במחשב מבוסס Pentium ll 350Mhz. את המעבד הבאנו לחברים וכעת אנחנו מחפשים את השילוב הכי זול של לוח ומעבד. דרישות: אינטרנט, אופיס ומשחקי פלאש. על הלוח להיות בעל חריץ AGP. ה-Duron 1200 נראה לי המעבד המתאים ביותר (הזול ביותר שמצאתי), איזה לוח פשוט יכול ללכת איתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by sgsg,

קניתי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות של ווינבונד. הדגם שלהם הוא W942508CH -6 (הם PC2700). בביוס מוגדרים אוטומטית הערכים הבאים ב timing: T(RAS) 7 T(RCD) 3 T(RP) 3 CAS Latency 2.5 איך לכוון כדי שהזכרונות יעבדו בצורה אופטימלית ? המחשב לא יעבור (תחת) oc.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by shura,

אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by N.S,

איך אני בודק איזה לוח אם יש לי ?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by ccc,

שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by TermiNal,

טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. אני מקודד סרטים עם TMPG. האם הוספת זכרון תגביר בצורה משמעותית את מהירות הקידוד. כרגע יש לי 512 RDRAM. האם יש למישהו נסיון עם זה?

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי בלינק "כל מה שרציתם לדעת על זכרונות תזמונים וכו'... וגם לא במנוע החיפוש מידע רלונטי בנושא. רציתי לדעת מה המושג ECC אומר, ומה ההבדל בין סוגי הזכרונות וכמובן, מה טוב יותר ל-OC. בתודה, אסף.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. Started by gombn,

לכל המבינים ! מה עדיף מפרט המבןסס על intel או amd??

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. כי קראתי שמישהו כאן אמר ,שהווינדוס לא רוצה לחנוק את המשב שלך אז הוא מגביל אותך בצריכת הזיכרון!, או משהו כזה???

12. Started by urich,

בהמשך להודעת הזיכרונות שלי הגיעה הזכרון והוא מה זה מוזר הוא יותר נמוךכלומר פחות בולט מהשני יש עליו פחות זכרונות והם והם אנכיים לזכרונות רגילים שראיתי בכל מקרה התקנתי את הזכרון והא זוהה אבל שינוי משמעותי לא ראיתי אם אתם חייבים לראות אותם אני יצלם אותם במצלמת הרשת.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by moranhoresh,

בספר של לוח האם של האסוס p4p800 רשום הדבר הבא: If installing the ATI 9500 or 9700 Pro Series VGA Cards, use only the card version PN xxx-xxxxx-30 or later, for optimum performance and overclocking stability. האם עלי לחשוש לגבי שמוש בכרטיסים 9700 פרו או 9500 פרו שלא מסדרה זאת? תגובות מאנשים עם נסיון יתקבלו בשמחה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by אוריפ,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8439 יתכן? הם בטח מדברים על ה3800, לא? אפילו בחו"ל זה יקר במאה דולר לפחות...

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by nadav275,

שלום השגתי זיכרונות samsung tccd, לשימוש בלוח ה dfi infinity nf2 (המתיישן) שלי הבנתי שtccd לא "אוהבים" יותר מדי לוחות nf2, ואמרו שיש ROMSIPs ייחודים שמתאימים. רציתי לדעת מה הם romsips, ואילו בדיוק אמורים להתאים לי (ואולי המלצה על ביוס ייחודי שיתאים) תודות לעונים נדב

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by ilanb0,

האם לוח אם מתקדם יותר מזה שהיה עשוי להציג נתונים שונים בתכנת EVEREST ממה שהציג הלוח הקודם? הכוונה לנתונים רחבים יותר? למישהו היה ניסיון כזה?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

לא לאוברקלוקינג וכדומה לשימוש רגיל ושלא יעלה מחיר מופרז

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by shu sha,

הם עולים 400 ש"ח... מישו קנה אותם?! מה התזמונים והCL שלהם? זה קצת תמוהה זכרונות כאלה של 400MHZ ב 400 שקל כשבמקומות אחרים הם עולים לפחות 100 שקל יותר... איך זה שהם מוכרים כזה זול? שווה לקנות אותם...? בניגוד להרבה דברים אחרים בKSP הם 3 שנים אחריות

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by omrij,

המפרט שלי הוא כזה: לוח:MSI K8N NEO PLATINUM מעבד:+3400 NEWCASTLE זכרון:PQI TURBO TCCD המעבד שלי לא מחזיק אוברקלוק אפילו של 100 mhz ביציבות והזכרונות שלי כל אחד בנפרד מגיע ל300 mhz אבל ביחד הם מגיעים ל 240 (בעיה ידועה של סוקט 754 ו TCCD) קיבלתי הצעה להחליף ל msi k8n neo2+amd 3200 s939 תמורת 500 ש"ח ואני בהתלבטות. הזכרון בטוח יפעל יותר טוב על הלוח הזה ואני אוכל לנצל אותם (אולי לא 300 בדואל אבל נגיד 285) ועם אוברקלוק למעבד אולי אפילו לעבור את ה 3400 שלי (בהנחה שהפעם אפול על מעבד קצת יותר טוב) זה כדאי?

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  20. שלום, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט וההורים שלו מתעקשים על אינטל ואני לא מבין בחלקים של אינטל אניי מתעסק רק עם איי אם די.... אז ניא צריך תעזרה שלכם... אני רואה שיש סוקט 775 ו478 באותו מחיר... אותה מהירות ליבה והכל... מי מהם עדיף? לאיזה סוקטים יש לוחות טובים יותר? ובקיצור, על איזה סוקט עדיףלבנות לו מפרט...? תודה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  21. יש לי מחשב ישן בבית של AMD DURON 2000 1.3 גיגה הרץ.קיצר הלוח הפסיק משום מה לזהות את הכרטיס PCI שהיה עליו כי הכרטיס אונבורד עשה רעשים מוזרים.קיצר אין לי ברירה ואני חייב להשתמש בו ,חיפשתי באתר העלוב של ECS ולא ממש מצאתי כי אני לא יודע בדיוק את שם הלוחזה או K7SEM או K7SEM+ או K7SOM פשוט יש להם מלא דגמים ואני מתחרפן!.עזרו לי בבקשה! :please:

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  22. אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש (אחרי הרבה הרבה...... הרבה זמן) והנה הבעיה אני לא יודע מה לקנות ASUS A8N-SLI או NEO 4 PLATINUM A-DATA 512MB 500ddr (האדומים) או TWINMOS PC 3500 BH-5 המחירים זהים (בשבילי הם באמת בהבדל של רק 30 ש"ח , אל תשאלו איך) אז בבקשה עיזרו לי לבחור

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by House M.D.,

אני בונה מחשב לסלון שיחובר לטלויזיה, מחלקים ישנים שיש לי. מה שחסר לי כרגע זה הזיכרונות, ורציתי לקנות זיכרונות מ EBAY. מצאתי זיכרונות DDR2 מאוד זולים אך כתוב שם במפורש שהזיכרונות הם לשרתים בלבד, עם ECC מופעל. האם הזיכרונות האלו יפעלו בלוח אם רגיל, לא של שרתים? יש שם זיכרונות רגילים במחיר קצת יותר גבוה אבל עדיין מחיר מצוין, פשוט חשבתי אולי אם הזיכרונות לשרתים יפעלו הם יעבדו בצורה יותר חלקה בגלל ה ECC? לוח האם של המחשב בסלון הוא Gigabyte GA-945GCM-S2L

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. שלום גם הלוחות הכי חדשים שלכאורה תומכים ב USB3, עושים את זה כאילו הכינו לוח עם USB2 ורק ברגע האחרון עשו טובה וזרקו עליו עוד איזה צ'יפ שיאפשר 2 יציאות USB3. וככה אנחנו מקבלים לוחות עם 6-8 כניסות USB2 ורק שתי כניסות USB3. עכשיו, אפשר לטעון שזה תקן חדש ועדיין לא נפוץ, אבל יש כבר לא מעט לוחות שיצאו לאחר שהתקן כבר הושק ועדיין התמיכה בו מינימאלית. למה בעצם לוקח כ"כ הרבה זמן ליצרני הלוחות לאמץ את התקן החדש ?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  25. שלום רב לכולם. אני מעוניין להחליף את לוח האם שיש לי הדגם שלו: (ms-7350 VER:1.0 (MSI http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1141 עכשיו זה המפרט של של מספר דברים שאני זקוק לחיבורים שלהם: (אני מאמין שכיום יש את כולם בכל הלוחות אבל ליתר ביטחון רשמתי) Armor Plus Black [glow=red,2,300]מארז[/glow] EnerMax Liberty 500w [glow=red,2,300]ספק[/glow] E6600 [glow=red,2,300]מעבד [/glow] קישור לעמוד המעבד http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio [glow=red,2,300]כרטיס קול בעל חיבור PCI E1[/glow] דיסקים קשיחים יש לי כרגע 4 כוננים בחיבור SATA2 שתופסים לי את כל החיבורים למעשה על הלוח הקיים. בנוסף מחובר לי כונן בחיבור…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים