עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מחשב חדש,ומתלבט אם לקנות מסימפלטק מחשב עם- לוח-GA-VRXP +זיכרון TRENSCEND256 2700 והכל יעלה עם המחשב 3802 עם משלוח! או לקחת מפנדה לוח-MSI KT333 ultra ARU + CORSAIR256RAM 3000 ויעלה 3892 ואני צריך גם משלוח +35 וגם לקחת כרטיס רשת שיעלה 50 שקל נוספים! אז מה עדיף לי???ו

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by taotao,

מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז הגיע הזמן לעשות שידרוג רציני למחשב ולהחליף את המעבד! כבר נמאס לי מהסלרון 1.7Ghz שרק בגלל שאני מפעיל Super Mario Forever או משחק באיזה משחק פלאש מגיע לרמה שבה אני יכול לזרוק את הכיריים בבית שלי ולטגן ביצה בתוך המעבד!!! -__- אז הנה האפשרויות שלי: יש לי כבר לוח קיים עם socket478, אז אני יכול לקנות פנטיום עם ליבת נורווד ולסגור עניין..... אך האם הוא יספיק ? האפשרות השנייה שלי היא להחליף גם את לוח האם ולקנות AMD שבמקרה גם יותר זול... (AMD Athlon 64 3000+), אבל זה יוצא יותר יקר שגם קונים לוח אם..... השאלה.. מה כדאי לעשות, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק או משהו אם אני קונה מעבד חדש..... אז... Any suggestions ? תודה מראש! ודרך אגב, אני התלבטתי אם לשים את הדיון הזה כאן,…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי יש את הmushkin הזה: mushkin XP3200 Dual Pack 1GB (2 x 512MB) Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: 2-2-2 Voltage: 2.5V-2.8V ואת הcorsair הזה: CORSAIR XMS 1GB (2 x 512MB 3200xl Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: TCCD 2-2-2-5 Voltage: 2.75V שניהם בערך אותו מחיר...עכשיו רציתי לדעת מי מביניהם יותר טוב? ומי יותר אמין? ואיך אני יכול לדעת עם לmushkin יש BH5? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  5. המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by r1sk,

נכון להיום, ינואר 2009, מחירהם של שני המעבדים הנ"ל (INTEL QUADCORE 9550 ו- INTEL i7 920) נעים בסביבות ה-1500+-. מצד אחד עומד ה-Q9550 , שהוא בעל 2.83GHz ומאכסן זיכרון מטמון של 12MB. מצד שני עומד ה-i7 920 , שהוא בעל 2.6GHz ומאכסן זיכרון מטמון של 8MB. שניהם זוכים לביקורות מצויינות בתחום הגיימינג, אך ידוע שרבוע-הליבה נוטה להתחמם מעט יותר מהרגיל. השאלה שלי היא כזאת; איזה מעבד הוא בעל הביצועים הגבוהים יותר וכיצד העובדה שזיכרון המטמון של ה-Q9550 גדול יותר, בנוסף למהירות המעבד הגבוהה יותר, משפיעה ? נ.ב - אם למישהו יש המלצה למעבד נוסף מצויין בתחום המחירים הנ"ל , אני פתוח להצעות תודה רבה לעוזרים וסוף שבוע מהנה!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  7. Started by iyehuda,

מומלץ PCPARTNER

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  8. היי במעבדים החדשים של אינטל מגרסה core 2 duo האם מהירות המעבד היא כפולה? כלומר נניח את המעבד הוא e7400 2.8 המהירות היא כפולה? כלומר 5.6? תודה

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by sgsg,

קניתי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות של ווינבונד. הדגם שלהם הוא W942508CH -6 (הם PC2700). בביוס מוגדרים אוטומטית הערכים הבאים ב timing: T(RAS) 7 T(RCD) 3 T(RP) 3 CAS Latency 2.5 איך לכוון כדי שהזכרונות יעבדו בצורה אופטימלית ? המחשב לא יעבור (תחת) oc.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  10. אהלן חברים, אני רוצה לבנות לי מחשב SFF עם כ.מסך 4870 האם יש לוח mATX שיתאים למטרהעד 650 שקלים בארץ הקודש?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by woodk1d,

הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו AMD phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. יש לי את הלוח אסוס A7N8X דלוקס V2 . האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי איתו ואז להתקין עדכניים או ישר להוריד עדכניים ואז להתקין? דרך אגב חיפשתי גם דרייברים עדכניים ולא מצאתי אז אם למישהו בא לעזור לי אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  14. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. ATHLON X4, 4GB... כרגע תמיד רצים ברקע תוכנות כמו קספרסקי 2012 (חבילת INTERNET SECURITY), סקיי, בבילון, טורנט, עוד קצת דברים, לעיתים VMWARE של XP, ועוד תוכנות שלא הספקתי להתקין. חוץ מזה אני גולש. אקספלורר, פיירפוקס... אני מריץ קבוע את RESOURCE MONITOR, והוא אומר לי כל הזמן שכמעט ואין לי זיכרון FREE (יש כמות מסוימת בSTANDBY). אני גם מרגיש לעיתים איטיות מסוימת ש... לא יודע, איכשהו כשקניתי מחשב חדש אחרי הגרוטאה שהייתה לי ציפיתי למחשב שיטוס ולא יטסטס (טוסטוס). האם עלי לקנות זיכרון נוסף? (יש לי רק סלוט אחד פנוי) תודה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by hen1235,

אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by marlboro,

עכשיו ראיתי שניתן עוד מעט לחבר שני מעבדים של 4 ליבות ואז לקבל 8 ליבות, וחצי שנה אחרי זה יצא מעבד של 8 ליבות וא תוכל להשים 2 ולקבל 16, ואז יצא אחד של 16 מה הגבול ולמה זה טוב (למשתמש ביתי, שאולי משחק משחקים כבדים)

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  18. מדוע זה שונה לדוגמא ממעבר בין 533mhz ל667mhz

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב (תושבת 1150) ובין הלוחות שאני שוקל יש גם מתוצרת MSI. בחיפושים אחר מידע ודיעות על לוחות (בעיקר בפורומים בחו"ל) נראה שיש לא מעט אנשים שחושבים שהמוצרים של MSI נחותים לאלה של חברות אחרות, במיוחד בכל מה שקשור לאמינות. לעומת זאת הציונים שאותם לוחות מקבלים באמזון ו-newegg לא נמוכים יותר מלוחות מתחרים. השאלה אם יש במוניטין הירוד הזה משהו, או שאפשר להתעלם ממנו ולהסתפק בציונים הטובים של הלוחות עצמם?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by K_D,

אני עוד מעט מחליף את המחשב(תחכו לבקשת מפרט ) ואני יודע ש100% מהמפרטים פה מכילים את AMD כי הוא טוב במשחקים,אבל INTEL תומכים בDDR2 אז השאלה שלי האם זה כל כך משנה איזה סוג זכרונות אני בוחר?האם אניאיראה את השינוי במשחקים ובPHOTOSHOP(בו אני מבלה את רוב הזמן) ושמעתי שAMD הולכים לתמוך בDDR2 מ2006

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  21. גם המעבד השולחני האימתני החדש של אינטל עם עשר ליבות עיבוד מצא את דרכו אל מערכת גיימינג "ניידת", בשילוב עם כרטיס GeForce RTX 2080 Super כמובן לכתבה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  22. חבר'ה איזה מעבד עדיף?: celeron d 2.66GHz socket 775 או sempron 2400+ socket 462 תודה!

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  23. בלוח האם (מבוסס KT600) מותקן מודל זכרון בודד בנפח 512MB מסוג PC2700-נתון ה-CL הוא 2.5. אני רוצה להרחיב את הזכרון ומתלבט בין שני מודלים בנפח 1GB: 1. מודל PC3200 CL3- אני מעריך שכאשר הזכרון יעבוד במהירות 333Mhz ה-CL ישתנה ל-2.5-נכון? 2. מודל PC2700 CL3- אמנם התזמון של הזכרון הנוכחי יעלו ל-3, אבל הסיכוי לבעיות תאימות ירד. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  24. מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by -Sky_Lord-,

היי לפני כמה חודשים קניתי את הזיכרון הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4004C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 כמו שאתם רואים כתוב 2.5-3-3-6 מה שכן עכשיו שמתי לב שבCPU-Z כתוב שהם עובדים על 2.5-4-4-8!!! עוד משהו, רוב הסיכויים שהוא לא קשור, אבל בCPU-Z הוא טועה בגרסת הביוס שלי... יש לי F10 והוא כותב F5 (מה שהיה לי לפני שעדכנתי). מה שכן בביוס עצמו הוא אומר F10 ושניהם כותבים את התאריך הנכון 22/10... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים