מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה הזכרונות הכי טובים (לא משנה מחירים!) לאיי אמ די מ 1 עד 10, לא יותר מזה. (לאינטל ב DDR400 של DUAL DDR) וככה גם לאיי אמ די. (לא משנה איזו מהירות או DUAL DDR) מ1 עד 10 גם. אני מאוד אודה למי שיוכל לכתוב אני זקוק לזה 8)
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הלוח אם והמעבד שבנתיים בחרתי מותאמים ב 478 פינים שבסוקט, שהבנתי שבאינטל זה השיטה היותר ישנה. אשמח אם מישהו יסביר לי קצת על הסוקט ועל הפינים, עד כמה זה ישן, ועל ההבדל ומשמעות ההבדל בין 478 ל 755. ואם תוכלו להגיד גם איך השילוב שבחרתי בנתיים [המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800] [הלוח-אם: Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800] תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אין תקציב אבל אני מעדיף dc של 512x2 אין תקציב אני מעדיף הכי זולים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכם, למה אינטל שמו את הבאס של הE7200 על 266, מה היה קורה אם הם היו שמים אותו על 333 אבל אותה מהירות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המפרט שלי: amd 64 3000+ epox 8kdaj nforce 3 250 512*2 ddr 400 mhz של חברת טווינמוס. קניתי סטיק נוסף של ddr, אותו דור ואותה מהירות, אבל חברה אחרת, בשם transcend. אציין שנתון התזמון שונה: בסטיק החדש הוא 3, בעוד שבשני הסטיקים הישנים הוא 2.5(אין לי מושג מה זה אומר אבל נראה לי שזה ראוי לציון). בלוח יש סך הכל 3 סלוטים, ככה שיש שני סטיקים זהים ואחד יוצא דופן. המחשב קורס תוך כמה דקות. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים, ללא תוצאה. שיניתי גם את נתון התזמון בביוס, ככה שיהיה "אחיד" ל3. האם יש דרך כלשהי לשלב בין הזכרונות, ככה שהמחשב יפעל כמו שצריך? קראתי פה באחד הת'ראדים הקבועים, שאין בעיה עקרונית בשילוב בין חברות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD AXP 1700 למחשב משני בבית (שמפעיל רק את תוכנת האימיול/BT)- המעבד הקודם נשרף. המעבד כבר משומש כמה שנים, והאחריות כמובן כבר פגה. בכמה לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני בקרוב קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח טוב.. ואם הוא יתאים למפרט הבא: מעבד AMD 4600 X2 65W זיכרון 2G ddr 2 800 mhz דיסק : 250G western digital ושאר הדברים שלא רלוונטים. עוד שאלה: האם הלוח יתמוך במעבדים החדשים של AMD שיצאו ברבעון השלישי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת את דעתכם ועובדות על הלוח אם הכי טוב שיש עכשיו בחנויות. ל AMD! תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא גיימר רק משתמש בפוטושופ לעבודות כבדות. ורציתי לדעת מה ישיג תוצאה טובה יותר בעבודה שוטפת בפוטושופ? E6600 מומהר ל3.6 (FSB 400 מכפלה 9) או E4300 מומהר לבאס 400 שזה אותו תדר מעבד, אבל פחות זכרון מטמון. (לוח AB9 PRO או DS3) הבנתי גם מהביקורת שזה OC די רצחני להגיע עם E4300 לאיזור ה3.6 ואם אני לא טועה הE6600 מגיע לשם יותר בנוחות לא? ושוב תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 קירור למעבד 775/1156 COLD BIT זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא סגור על הלוח M, הוא שווה 500 ש"ח, אני צריך הצעה ללוח M עד 600 ש"ח של גיגבייט, כמה שיותר משתלם, תומך סטה 3, תומך יו אס בי 3 וכדומה. בגלל שאני לא מבין בדגמים ואני מפציץ את הפורומים בהשוואות לדגמים, החלטתי שהכי קל זה לקבל הצעה ללוח M וזהו, שייגמר הסיפור. אני צריך משהו משתלם למפרט. תנו הצעות. ואם אפשר, גם הסבר נלווה למה דווקא אותם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, עד סוף החודש כנראה אני יקנה את המחשב החדש, ואני מתלבט באיזה לוח לבחור, התקציב הוא לא משנה, בהתחלה חשבתי ללכת על הIC7 ואחרי כמה באנצ'ים שביאסו אותי ממש אני לא יודע במה לבחור ולאחר הבאנצ' של טום אני מתלבט אולי לקחת את הNEO 2, תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט על לוח... תודה! נ.ב. מתוכנן OC דיי כבד וביצועים זה הדבר הכי חשוב לי ובשביל זה אני מוכן לוותר על הכל. המעבד יהיה כנראה 2.6C או ה2.8C.
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב! מה ההבדל בין שלושת הלוחות הבאים, ומה הכי ממולץ לOC ומולטי טסקינג. GIGABYTE GA-965P-S3 GIGABYTE GA-965P-DS3 ASUS P5B תודה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום, אני לא זוכר אם פרסמתי פעם שאלה כאן בנושא זה.. אבל.. ברצוני לחבר מחשב ברכב (יש לוח אם של VIA קטנצ'יק עם מעבד 1GHZ והכל ONBOARD) הבעיה שנראה לי שהוא מקבל מתח מספק מתח רגיל של מחשב השאלה- האם יש ספק רגיל של מחשב שניתן לחבר ברכב? (אני יודע שאפשר לקנות ממיר מתח מ-12 ל- 220 אבל זה עולה לא מעט) או.. מישהוא מכיר לוח אם שמקבל מתח 12 וולט ? (ראיתי בתעורכת מכוניות מיני מחשב עם פנטיום 4 שישר מתחבר ל-12 וולט ועולה... עולה!!!) בנוסף, צריך לחבר מסך לעסק.. יש בארץ LCD של 7 - 10 אינטש'? (ובא נגזים.. מסוג TOUCH)? תודה ליאור
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחופה אני צריך לדעת איך לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי Abit Nf7 SL תודה רבה ממש דחוף!!!
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכבר פירסמתי עד היום עבדתי עם מעבד פ-3 של אינטל. לאט לאט התחלתי לגשש לעבר AMD טיפה לברר עליהם אם זה על מעבדי Duron , A-XP , SEMPRON וכו'... והשאלה שלי היא כזאת ! יש פה מישהו שיודע בצורה מקצועית לא באופן כללי אלא ממש מקצועית לנתח את הליבה של כך אחד ואחד ביצועים של כל מעבד...השוואה מול אינטל...דברים כאלה. אני אשמח לקבל כל פרט ופרט וסטיסטיקות על כל מעבד ומעבד של AMD כי באינטל אני שולט הרבה יותר. ועוד שאלה...האם זה נכון שמבחינת אמינות לאורך זמן אינטל טובה ועמידה יותר ? נ.ב. נאמר לי ע"י GYRO יבואן מנתניה של חלקי מחשב שהמעבדים של SOCKET A-462 של AMD יצאו זוועתיים ! האם זה נכון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מתייחס ללוחות הבאים: ABIT NF7-SL v2.0 ABIT NF7-S 1 למי מהם(אם בכלל) יש כרטיס רשת 2 מה ההבדלים בניהם 3 מי מהם טוב יותר ל-OC
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכם. אני צריך לקנות מחשב חדש. זה המפרט שחשבתי עליו כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זכרון: Kingstone 1GB 667MHZ CL5 X2 צורב: LS GSA-4167B X16 דיסק קשיח: Western Digital WS1600YS 1600GB SATA2 אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. התקציב הוא בין 400-600 שקלים. תודה רבה, ארז אלסטר.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל רב (או שלא) בין שני המעבדים הללו והאם מרגישים זאת פיזית בביצועים אם נגיד אני קונה את ה-6420 ולא את ה-6600 אני יצטער על כן מאוד...
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לוח אם חדש למפרט הבאה E4400 8400GS 1GB DDR2 667 זה בערך הדברים שאני צריך לציין כי כל השער לא קשורים ללוח אם מטרה שישיה לו ביוס חחחח ללוח הקודם לא היה אפילו ביוס אז אי היה אפשר לפרמט או(אני לא בטוח אם אי אפשר אבל דוד שלי אמר שבלי ביוס אי אפשר לפרמט) שיהיה לוח יציב ושיהיה אפשר לעשות OC הלוח הוא למרפט של בן דוד שלי וזהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי 128 SDRAM של זיכרון להוסיף למחשב הישן שלי כדי שXP יפעל בו כמו שצריך השאלה היא איך מחברים את הזיכרון בצוקה נכונה לסלוט שלו ואיך מגדירים אותו? בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם ומעבד באיזור ה-800-900 שקל. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם ! תודה.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון שיגיע לבאס של 300-275 עם תיזמונים הכי הדוקים שאפשר....עם תקציב של 1800..... כומבן אני צריך 1GB... חשבתי על G.Skill LE....אבל TCCD לא צריך כל כך הרבה מתח כמו שהלוח נותן... אז איזה זיכרון אתם ממליצים??
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-