עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. עד היום בדקתי ביצועים עם שתי תוכנות : ביצועים כלליים בדקתי עם תוכנה geekbentch ביצועים גרפיקה ב 3d mark . התקנתי מחשב ללקוח שלי המחשב מבוסס מעבד אינטלי e7500 עם 4 גיגה זכרון וכרטיס מסך ati 4580 . בדקתי ביצועים עם pc wizard 2008 וקיבלתי תוצאה כללית שתאמה לתוצאה שהתקבלה על מחשב אחר עם מעבד e5200 עם כרטיס 9500gt ו 3 גיגה ram . העניין הזה קצת בילבל אותי כי אין פה שום הגיון ואני כנראה מפספס משהו. הייתי שמח מאוד לשמוע איך החברה פה בודקים ומשווים ביצועים . אשמח לכמה דוגמאות של תוכנות עם תוצאות שקיבלתם וכמובן מה המפרט פחות או יותר. חג שמח. איציק

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by Tzion,

לפי הדפים של הEP-8K5A2 והGA-7VRXP ההבדל בינהם הוא שלגיגהבייט יש בקר רייד, הכרטיס קול שלהם שונה ולאפוקס אין כרטיס רשת ואני מניח שיש עוד כמה.. וגם משהו לא ברור לי בקשר לUSB: בגיגבייט רשום 2*2ports אבל בסוף רשום "by cable with rear USB bracket" מה זה אומר? ואז רשום בREAR PANEL שיש רק 2*USB 2.0 ??? כמה חיבורי USB יש לי בו?!?! ואצל האפוקס לא רשום שיש בו USB 1.1 (רשום רק USB2.0) אז אין בו 1.1?? ועוד משהו- בדף של האפוקס לא רשום שיש לו game-port. האם יש לו?? אלה בינתיים ההבדלים ששמתי לב שיש בין שני הלוחות . מישהו יכול לציין עוד הבדלים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי אנשים.. התקציב ללוח הוא עד איזור ה-1000 ש"ח. למרות שאני מעדיף לחסוך כאן אם ניתן גם לאיזור ה-800, ופחות אם ניתן. צריך שיתמוך במתח 2.1V ויותר לזיכרון, ויהיה סביר לאוברקלוק. המעבדים אני יודע אינם אוברקלוקרים מדהימים בכל מקרה (ולא, אין אופציה לקחת D920 במקום עכשיו, אולי בעתיד), השאלה אם יש לוח עם מחלקים טובים שמאפשר להריץ את הזיכרון במהירות גבוהה במיוחד בלי להמהיר את המעבד מעבר לגבולות שלו (עם מכפלה 14, וגבול של בערך 3.2 ג"ה, המעבד בטח לא יכול לסבול מעל באס של 230-240 מ"ה). כמו שאני רואה את זה יש מספר לוחות פונטציאלים, אבל אני לא מעודכן במיוחד: Abit AW8 (955X) + HEATPIPE? באיזור ה-950 ש"ח ב-KSP. Asus P5LD2 945P - באיזור ה-780 ש"ח ב-KSP (או גירסת הדלוקס באיזור ה-1000…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shmoolik,

מה עדיף לקנות ? 256MB PC133 Infineon CL2 256MB PC133 Viking שניהם עולים 250 שקל. ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Dano,

חבר'ה היום צהלתי ושמחתי לשמוע שיוצאת גירסת AGP של 6600GT כך שאני לא יצטרך חיבור PCI-E ולכן לא אצטרך Nforce 4 אז אני רוצה לשאול אתכם.. האם יש יתרונות לNforce 4 והוא טוב בהרבה מהלוחות אם שיש היום בשוק? ואם לא אז תמליצו על על לוח אם לAMD 64 3000 שהוא AGP שיש אותו בKSP..

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by Flashstorm,

שלום לכולם , לאחרונה אני שוקל לעדכן את כמות הזכרון שיש לי במחשב מ512 ל1024 , וכיוון שהמחשב שלי קצת ישן , ועוד יש בו זכרון דואל , אז אני מבקש לדעת כמה דברים: 1) האם עדיף לי לקנות שתי כרטיסים קטנים של 256 או 512 אחד? 2)איזה דגם מומלץ? 3)האם אולי אפילו שווה לי לנסות להשקיע במשהו שונה ממה שאתה חושבים? הנה המפרט של הלוח אם והזכרונות, אם צריך משהו בנוסף אנא תגידו לי: Intel La Crosse D865GLC עם מעבד intel pentium 4 2.40g וזכרונות : Hyundai HYMD232 646B8R-D43 256mb X2 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. איך הזיכרונות האלו ?? DDR III 1866Mhz ‎ - ‏3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8618 ומה עדיף... את זה ^ או את זה: DDR III 1600Mhz‎ - ‏3x2GB Corsair Dominator Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7503 *אני עושה OC גדול למעבד. (Core i7 920)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mojomj,

אני מעוניין בלוח B660 אבל אני רואה שיש כמה דגמים של אותו הלוח. האם יש דגם מסוים שמומלץ לסדרה 12?

10. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם אני יכול להתפשר על המעבד Intel Core i3-530 במקום הI5 היקר יותר. כאשר המטרה של המחשב היא עריכת וידיאו וצפייה בסרטי HD וFULL HD. במעבד הנוכחי (פנטיום 4, 2.8 ג'יגה הרץ), בעת צפייה בסרטי HD רגילים, משאבי המעבד מגיעים ל75% עם מקודדים מיוחדים ובלעדיהם מגיע ל100%. תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שבת שלוש יש איזה משהו לא בסדר אצלי (מעבד,כ.מסך,דפדפן) או שאצל כולם זה ככה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shlomishlomi,

מתי יוצאים לוחות P45??

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  13. המחשב משמש אותי למשחקים .רוב הזמן אני משחק FOOTBALL MANAGER 09 אך זמני הטעינה רבים מאד (ככל שמפעילים הרבה ליגות בו זמנית זמן הטעינה רב יותר ) מכאן אני שואל , בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, כלומר זמן הטעינה של המשחק יתקצר מה עליי לשנות במחשב את הזכרונות או המעבד ? מבחינת כרטיס אין שום בעייה, זכרונות 2 גיגה (800), כל חריץ גיגה ומעבד 1.8. תודה לכל מי שיענה. ;D ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by הגיימר,

רציתי לשאול האם יש עדיפות לשים סטיק אחד של 4GB או ששני סטיקים של 2 GB מספקים אותה תוצאה שואל עקב רצון לקנית זכרון יד 2 ורוב האנשים מוכרים שני GB (זכרון באותו מהירות 1330MHZ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by yoav9,

או ליתר דיוק Mushkin 256MB Hi Perf Level2 DDR 2700 CAS222 vs Corsair CMX256A-2700C2PT או אולי בכלל הלא PT? אני מניח שהמושקינג יותר מהיר, cas 2-2-2-5 לעומתcas 2-3-2.5-7 אבל מה לגבי OC?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש לאתלון, עכשיו יש לי Asus A7V266 ואני רוצה להחליף למשהו חדש יותר, למישהו יש המלצות ללוח מסוים? דרך אגב יש לי 512MB של זיכרון 2100 DDR

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  17. חלקים מעט אקזוטיים וייעודיים, נראה איך הכל ייראה בסוף בהצלחה 🙂

18. Started by guyyug,

מה המעבד הנמוך ביותר לליבה החדשה של AMD

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. corsair cmx256a-27002pt לבין samsung ddr 333mhz (2700) האם יהיה בכלל הבדל ? אני מתכוון בנצ'מרקים כמו הבדל בפיסי מארק , 3D MARK ... תודה לכל העוזרים ד"א אם אני לא מתכנן O/C אז שווה לי להשקיע את ה100 ומשהו שקל הנוספים בזכרונות של קורסאייר ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. Started by bareli,

כיצד מפרקים מעבד פנטיום 2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

היי יש לי 2 סלוטים של זכרון, 1 גיגה כ"א DDR2 חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה ואני מתלבט אם לקנות אחד של 2 גיגה או 2 של גיגה מה אומרים?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by GuyGesh,

כשקניתי את המחשב לפני כחצי שנה קיבלתי אותו עם HeatSink דיי גרוע ( מקורי ) אשר גרם לכך שהטמפרטורה של ה- CPU, הגיעה ל-72 מעלות במאמץ... מאז החלפתי את ה- HeatSink ל- SLK600 והטמפרטורה ירדה ל- 52 מעלות במאמץ. האם יש לי CASE מול החנות להחליף את המעבד בשל היותו מייצר יותר מידי חום ? כי אני מבין שהטמפרטורה המקורית וגם זו כרגע ( בהתחשב ב- HeatSink ) מאוד גבוהה ? איך הטמפרטורות אצלכם ? ( אני מדבר כמובן - ללא OverClocking ! )

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by mayfree,

אני מתלבט איזה מעבד לקנות למחשב למשחקים . את הפרש 200 השקלים בין ל-3000 ל-3200 עוד אפשר לספוג איכשהו, אבל האם כדאי להשקיע 400 שקל נוספים בשביל לעלות ל-2.4GHZ של ה-3500?האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש הזה?יש למישהו בנצ'מרקים של המעבדים הללו?? האם אפשר או צריך בכלל לעשות OC למעבדים האלה כי הבנתי שהם מתחממים מהר. שמעתי שללוח ABIT AV8יש בעיות תאימות עם הווינצ'סטר. האם זה נכון? שאלה נוספת:האם אפשר להשיג בארץ את ה-939/3500 NEWCASTLE?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  25. שלום רב,אני מעוניין לקנות זכרון למחשב ואיני יודע מאיזה חברה לקחת. איך החברות?איזה חברה טובה יותר לזכרונות?CORSAIR או KINGSTONE?ואם אפשר הסבר למה X טוב יותר מY אני אשמח. דגמים:DDR3 1333Mhz 2GB Kingston CL9 Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select איזה מביניהם יותר כדאי לי לקנות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.