מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש באפשרותי לקנות את אחד משני המעבדים שבכותרת בפחות או יותר אותו המחיר (הסלרון קצת יותר זול, לא משהו מאד משמעותי). האם הסלרון שווה את ההפרש של ג'יגה שלם במהירות (וזה עוד לפני OC) על חשבון הרבה פחות זיכרון CACHE ? אני חייב לציין שאני שואף ל-OC לפחות עד 133Mhz FSB עם המעבד (יש לי כרגע מחשב אחד עם סלרון 2Ghz והוא עובד יפה מאד ב-FSB של 145Mhz ואפשר גם יותר בתנאים מסוימים אבל זה כבר לפורום אחר) אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש GURI
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2820 תעברו על כל התבלאות (בסוף הכתבה תחת Page 8 Gaming Performance), ב 965P כמעט אין הבדל...של אחוזים בודדים...ואפילו גורע מהתוצאה?? למה זה קורה..? בראל.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
למשל מה עדף q9400 או E8500 שהם באותו מחיר בערך ? הבנתי שלא כל התוכנות והמשחקים משתמשים ב4 ליבות עד כמה זה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-P35-S3L ל-GA-P35-DS3L ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא כשהמחירים ירדו, רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות האלה: Gigabyte 965P-DS 3 ו gigabyte 965P S3 ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לrev 3.3 מה הכי מומלץ? אני אשים עליו מעבד E6600 או E6700 ולא מתוכנן שום OC
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אם שיוכל להחזיק ארבעה כרטיסים של 5870. לא משנה בכלל מה המהירות של הPCIe. התקציב 1400. יש עדיפות ללוחות תואמי AMD. תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובו לוח אם Abit NF7-SL . משום מה התוכנה Aida32 לא מזהה את הלוח... ליד Motherboard name כתוב Unknown . האם יכול להיות שעבדו עליי וזה לא הלוח?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Intel Core i7-920 Box Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Intel Extreme Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB DDR5 PCIe זה הרכיבים , הבסיסים , שאר הירקות מסביב לא כל כך משנה , רציתי לדעת איזה מבין לוחות האם , הכי טוב בשביל מפרט שכזה . Gigabyte GAEX58EXTREME Gigabyte GAEX58UD3R Gigabyte GAEX58UD4 Gigabyte GA-EX58-UD5 ומה הכוונה לה וכו 'ud3 ud4 בסוף . תודה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מהן שתי האופציות הראשונות ומה ההגדרות הכי טובות בשביל מעבד E8400 בOC?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן,ואולי תחשבו שאני העתקתי את זה,אבל זה דיון שלי בפורום אחר קבלו ואני מקווה שאני יצליח: בקשה: הכרטיס הנבדק הוא לא אחר משאר Nvidia GeForce 6800NU מבית היצרן של Leadtek &n bsp; בהשוואות הבאות נבדוק כיצד פתיחת צינורות העיבודת של הכרטיס משניים עשר צינורות לשישיה עשר משפיעה על הכרטיס, ראשית,להלן ההוראות לפתיחת הכרטיס למי שרוצה לנסות זאת גם הוא על ה6800NU שלו Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/ Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter area Step 3. In the popup menu, click on the card icon Step 4. click on the nvstrap driver tab. Click the insta…
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב עוד שבוע . איך החלקים האלו : לוח אם : Gigabyte 8SG667 מעבד : Intel P4 1.8A Ghz זיכרון : 256MB DDR Micron 333Mhz האם זה טוב ? האם זה טוב לאוברקלוקינג ? ומה אפשר לשפר ?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה ההבדל בין שתי הגרסאות ? של אותו לוח אם. ניסיתי לברר בכמה חנויות מחשבים אם יש להם את הגרסה השניה והתשובה שקיבלתי שלא יש להם רק את הגרסה הראשונה אז עם יש מישהו בפורום שיודע שיש איזה חנות בארץ שמוכרת את הגרסה השניה אני הודה לו מאוד עם יאמר לי. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בלוח אם שאני קונה יש רק חיבור IDE אחד ואצלי גם הצורב וגם ה HDD מתחברים עם IDE אז זה בסדר אם אני אחבר גם את הצורב וגם את הכונן קשיח דרך אותו הכבל IDE? (יש בו שתי כניסות)
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כי קראתי באתר של ASUS שאפשר לעדכן את הביוס בלוחות למשל כמו ASUS STRIKER והוא יתמוך במעבדים עם 1333FSB אז מן הסתם אם הוא יתמוך בהם אז הוא יתמוך גם ב45NM??
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כתוב שם כזה דבר PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x1 slot 2 x PCI slots
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
היי חברה . בביקורי לארצות הברית רכשתי לעצמי לוח Gigabyte 8IEXP וזכרון Samsung DDR 400 . עכשיו יש בלוח שני חיבורים לספק , החיבור הרגיל ATX , ועוד 12V ATX Connector ה 12V הוא חיבור של 4 פינים וחיבור כזה פשוט לא מוכר לי ... ורציתי לברר מה זה בדיוק , ואיזה ספקים יש להם את החיבור הזה ? למשל הספק Tsunami ? וגם עוד שאלה בקשר RAID , יש לי על הלוח IDE 1,2 . וה IDE3,4 זה הRAID ... והשאלה האם אפשר להשתמש ב IDE 3,4 כIDE רגיל בלי פעולת RAID ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי במחשב שלי ל16ג'יגה, או אולי רק ל8 ג'יגה. אני רוצה 2 קומבו של שני זכרונות כמובן. אני חיפשתי קצת ואני לא כל-כך מצליח להבין איך לבדוק אם זכרון מסויים תואם או לא. -בדקתי כמה זכרונות של G.Skill ובאתר שלהם יש QVL רשימה של לוחות אם תומכים אבל אין את הלוח שלי באף-אחד מהזכרונות שלהם. הלוח אם שלי הוא H61m-u3s3 ע"פי ה EVEREST זה המעבד : CPU #1 Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz כתוב באתר של הלוח אם שלי, שהוא תומך בDDR3-1600. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך 1600 או לא, אני לא גיימר כבד, אבל אני רוצה לקנות זכרון ולשכוח לכמה שנים טובות. סביר להניח ש16 ג'יגה במהירות 1333 יעשה ת'עבודה, אך איך בוחרים זכרון ? מה י…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-