מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
להפקה ועריכת סאונד, עם גיימינג כמטרה משנית. האם כדאי 4 סטיקים של 2GB? או 2 של 4GB. ואם כן איזה דגם? עד 1500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהרצת CPU Z על מחשב בעל מעבד Amd phenom 4 955 am3 שכל ליבה בו אמרוה להגיע למהירות של 3200 , התוכנה מראה גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ שמהירות הליבה היא 800+- הMultiplier על 4... *לוח GA-MA790XT-UD4P *CPU multiplier בביוס מוגדר על 16. *המתח לCPU בביוס נמצא על 0.975 והוא מוגבל להעלאה אני שם לב שלדוגמא במעבד 9300 של אינטל(מחשב אחר שיש לי) , מהירות כל ליבה אמורה להיות 2500 ובCPUZ כל ליבה 2000 במנוחה ובמאמץ באמת מגיעה ל2500 מולטיפלייר על 6. אז מה הבעיה עם הנתונים שלי למעלה במעבד הAMD , יש צורך בשינויים בBIOS? תודה לכולם *אם זה הוא אינו הפורום התואם לתוכן ההודעה אשמח אם תעבירו , חג שמח.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב חדש בקרוב ועומדות בפני שני אופציות רכישה, של שני לוחות-אם של INTEL. האחד - DG33FB השני - DP35DP הייתי רוצה לדעת, אם אתם בתור מומחים יודעים מה ההבדלים בינהם מבחינת ביצועים (לא החיבורים שאת ההבדלים בינהם אני מצליח להבין מהמפרט שלהם) המחשב יעבוד בעיקר בתוכנות פוטושופ, ברידג', תיכנות אינטרט, פלאש שאר המחשב , אם זה משנה, יהיה מעבד 4 ליבות Q6600, 4 GB זיכרון כרטיס מסך 8800GT, ובשלב הזה יריץ XP. מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם על מחשב בעל לוח אם Intel Sorento D945GNT התומך עד 667MHZ שכרגע מותקן עליו סלוט 1 של ג'יגה במהירות 667, ניתן לקנות עוד 2 כרטיסי זכרון במהירות 800MHZ (אשר אוטומאטית ייהפכו ל667) ? במידה וכן האם כל כרטיס ייתמך או שרק דגמים מסויימים. תודה
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהמחיר של הזכרונות DDR2 לסוגיהם עלה. אבל לא ראיתי באף חנות מחירים עדכניים. הכל נשאר כמו שהיה.. אפשר בבקשה לקבל מקום שמוכר את הזכרונות במחיר עדכני? ואם נגיד Twinmos 512Mb 667Mhz היה עולה 300 ש"ח. כמה יעלה עכשיו? תודה (לא ראיתי על זה דיון אז פתחתי, אם כבר יש על זה דיון תנעלו)
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אשמח אם תשוו לי בין שני המעבדים: AMD Athlon II X3 435 ו- 425 עם כל הפרטים לכל אחד מהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ ולא כל כך הבנתי כמה דברים 1) המעבדים האלה (בפרט המעבד Q9450), פחות יקרים מהמעבדים הסבירים Quad שיש היום והמפרטים שלהם יותר מרשימים ממה שיש היום? איך זה יתכן? 2) אם הם באמת יותר טובים ממה שיש היום, למה אינטל לא תוריד את המחירים של המעבדים הנוכחים? ( אם הם יותר יקרים ופחות טובים - מי יקנה אותם?) 3) מתי יצאו המעבדים האלה לארץ? (כתוב שבנובמבר משיקים אותם אבל השאלה שלי מתי הם יגיעו לארץ והאם באמת הם יעלו ככה) 4)האם יצאו מעבדים של AMD שיוכלו להתחרות עם המעבדים במחיר סביר (Quad) של אינטל (מבחינת מחיר וביצועים)? 5)אני רוצה לקנות מחשב חדש בטווח של החודשיים הקרובים, כמה שיותר מהר יותר טוב, כדאי לי לחכות למעבדים ה…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
I'm looking for a server capable of performing the following tasks: Can be used as a build-server (we have several developers using Microsoft Team Foundation Services) Continuous integration of massive projects Perform CPU intensive tasks (mostly user-mode data parsing) Can be used for load balancing of other stations Requirements: The server must be able to run hundreds of processes simultaneously (therefore must include large amount of cores [16+]) Must contain at least 64 GB of RAM Better not include an OS (we already have license for Windows Server so we don't want to pay extra money for operating system) …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם............ קניתי לפני מספר חודשים לוח אם חדש משומש למחשב celeron 450 MHZ זה לוח פצפון בגודל 30x30 או אפילו פחות, ואין בו כרטיסים onboard מצאתי שם שני חיבורים שאני לא יודע מה עושים איתם: sb-link ו- ir-connector בחיבור sb-link יש 6 או 8 פינים ובחיבור ir-connector יש 4 פינים מישהו יודע מה מחברים לחיבורים האלה? (בחוברת אין הסברים)
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לוח אם עם AGP ו-PCI-e . מצאתי את הלוח הזה 775Dual-VSTA של ASRock אחרי חיפוש וחרישה בפורום גיליתי שהלוח תומך רק ב-PCI-e x4 ולא ב-PCI-e x16. מבחינת הזיכרון אפשר לשים סטיק אחד של 1 ג'יגה ולהרחיב בעתיד .. איכשהו נסתדר עם זה. כרגע הכרטיס מסך הוא AGP אבל אני מתכוון להחליף אותו בעתיד .. עוד בעיה בלוח זה שהחיבורים שלו הם SATA ולא SATA2 . ה-HD שאני מתכוון לשים הוא SATA2. משפיע על משהו? יעבוד יותר לאט ? יש עוד לוח-אם נוסף שמישהו מכיר עם AGP ?? אני צריך PCI-e x16 ... המעבד שיהיה עליו C2D E6300 . תודה !
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, ברשותי שני מחשבים עם מעבדים מתושבת 1155. לשני המעבדים קירור אוויר. אני מעוניין להחליף את המעבדים בין המחשבים, בלי לנתק את הקירור מכיוון שאין לי כרגע משחה תרמית וזה די דחוף... אז קודם כל, זה אפשרי? אם כן, יש איזושהי דרך מיוחדת או משהו מסובך? צריך להיזהר ממשהו? מישהו פה עשה את זה בעבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ההפרש בין שני הלוחות הוא כ-200 ¤ . כאשר הלוח היקר יותר-ds4, נהנה ממערכת קירור משופרת בצורה משמעותית. פרט לכך לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי אחר בינהיים. הקירור המשופר מאפשר לכאורה overclock גבוהה יותר ושמירה לאורך זמין על היציבות ולהארכת זמן החיים של לוח האם. המהרה מוצלחת של 9300 תלויה מאוד בלוח האם . מעיון חטוף בביקורות אינטרנט קיבלתי את הרושם שניתן להשיג כ- 15 אחוז יותר ביצועים ב-overclock באמצעות שימוש ב-ds4. אומנם 15אחוז שיפור זה לא דרמטי ,אבל גם 200 ¤ זה לא סכום גדול מדי לשלם עבור תוספת הביצועים הזאת ,שהיא כלל לא זניחה. האם יש לוח עדיף על ds4 לצורך overclock של ה-9300? (לוח שמאפשר fsb + 450 ) ראו בעצמכם: Ds3p http://zap.co.il/model.asp?model_id=581844 ds4 http://zap.c…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שווה? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5887
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים ויכולות אובר קלוק?
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הX2 של AMD לבין הכפולי ליבה החדשים של אינטל (קונרו). אני פחות או יותר הבנתי מה ההבדל בין סדרת הD של אינטל לחדשה שלהם (הזכרון מטמון שלהם לא?). אז אם ככה הX2 של AMD מקביל לסדרה D של אינטל או שיש הבדל אחר שעושה את הכפולי ליבה של אינטל לעדיפים?
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן..וקניתי מעבד AMD ATHLON 64 +3000 S939 שבדקתי בתוכנה איזה חומרה שי לי..רשום שהמעבד זה 1.8GHZ זה הגיוני? זה לא אמור להיות יותר? אני מפחד שהוא עבד עליי כי אני חושב שזה אמור להיות יותר מזה.. ומה ה+3000 מסמל? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. האם המונח "סיבובי שעון" זה בעצם כמה תנודות HZ (הרץ) המעבד עושה בשניה אחת? 2. מהם תזמוני מערכת? כל השבת ישבתי ו"השלמתי חומר", ונשארו לי רק שתי השאלות האלו בראש, לא הכי מובנות מספיק. תודה רבה מראש לעונים תשובות מספקות וממצות
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Hardware Monitoring : Winbond W83677HG-I Processor Voltage : 1.22 V VIN1 : 1.70 V +3.3V Voltage : 3.26 V +5V Voltage : 4.85 V +12V Voltage : 11.71 V VIN5 : 2.04 V VIN6 : 1.46 V SYSTIN : 43 °C CPUTIN : 66.5 °C AUXTIN : 14.5 °C CPUFANIN0 : 2482 rpm : Processor Monitoring Asus EPU : Analog Devices ASP0800 Current Power : 36.94 W CPU Power : 36.50 Amps. : Hardware Monitoring : Asus iROG 01 + iROG 02 CPU : 1.21 V DRAM : 1.50 V SB Core : 1.11 V SB +1.5v : 1.50 V CPU PLL : 1.82 V NB Core : 1.51 V NB +1.5v : 1.16 V QPI : 1.24 V Processor Fan : 2508 rpm Chassis Fan 2 : 3054 rpm Fan 2 : 1135 rpm : Hardware Monitoring : Asus ATK0110 V3VV : 3.23 V V5VV : 4.78 V VV12 : 10.47 V C…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב יותר ? GIGABYTE GA-EX58-UD4 או DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ל-OC
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-