מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
bgrl////
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat ברצוני להדגיר את הגדרות הBIOS כדי שיאפשרו לי להנות בצורה המקסימילת מן המחשב (בלי אוברקלוק) האם התמונה מראה הגדרות טובות? או הגדרות שיש צורך לשנות אותן? תמונה:
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קניתי אתמול Gigbyte Amd socket A DDR 400, Lan, AGP 8X chipset: NVIDIA NFORCE 2 SOCKET A ומעבד : AMD SOCKET A SEMPRON 2600+ התקנתי והכול טוב ויפה...התקנתי גם ווינדוס אקס פי פרו אני בודק המאפיינים של המחשב ורשום שם: AMD ATHLON 1.09 GB זה אמור להיות 1.09 גיגה....או 2.6 גיגה (2600+) :\ מוזר לי
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שאלווווווום, קבלו את הדילמה יש לי עכשיו מעבד 1.6 ולוח אם asus p4b עם 384 sdram מה עדיף לשדרג מעבד לathelon 2500 + לוח אם חדש+ זכרונות ddr חדשים? או פשוט מחשב חדש...אם לשדרג שלחו לי לינקים בבקשהההה לחנויות שירכיבו צוות לעניין! אגב יש לי כרטיס מסך radeon 9600xt ההתלבטות היא מהסיבה הפשוטה שעשיתי לאחרונה מודינג למארז ויש לי חלון צידי בצורת בילבונג ונאונים ומאווררים ואין לי כח לעשות הכל במארז חדש... (אגב תמונות בקרוב... היכונו להיגנב) מה עדיף אחים שלי??
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן. 1. אני יודע שה EPoX 8RDA+ יכול לפתוח את המכפלה של מעדבי TBRED החדשים, AthlonXP 2400+ ומעלה ללא צורך בשינוי פיזי במעבד. אז רציתי לשאול בקשר לזה אם האפשרות הזאת גם קיימת בדגם של אסוס ה A78NX, או שלא. עוד דבר, האם האפשרות של פתיחת מכפלה יכולה להשפיע משמעותית על האוברקלוק למעבד ? אני לא כל כך מבין בזה, אז אם תוכלו להסביר בקצרה איך המכפלה מתקשרת ל FSB זה יעזור לי נורא. 2. זכרון מסוים יכול לעבוד על CL של פחות מ 2 ? זה אפשרי ? אם כן, אפשר לקחת זכרון 3200, להעביר אותו למצב של 2700, ולהוריד את התזמון שלו לפחות מ 2 ? 1.5, או 1 ? אם כן, האם זה יתן תוספת ביצועים נכבדת ? עוד דבר בקשר ל CL, לדוגמא אני רואה את זה 2-3-3-6-T1, איך אני "קורא" …
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אז יש לי 2 מחשבים בבית אני רוצה לעשות רשת .... בכל אופן למחשב השני (הפחות טוב) יש כרגע מעבד P3-550, עכשיו יש לי הצעה למחיר טוב למעבד P3-866 האם שווה לקנות את המעבד 866 ואם אני ירגיש הבדל ?... תודה VIRUS
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש לוח אם למעבד Core 2 Quad Q9300. כרטיס מסך Geforce 9800GTX+ תקציב עד 700 עדייף יותר זול, שיהיה אפשרות ל 2 כרטיסי מסך. עריכה: הייתי מעוניין לרכוש לו גם זכרונות.... DDR2 800/1066 (מעדיף ללכת על הזול יותר אם אין הבדל רציני) המליצו לי על 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ב450 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תציעו לי מעבד ולוח אם AMD וקירור למעבד במקסימום 1500 שח בבקשה ואם אפשר בקצרה להסביר לי על המעבדים של AMD: Athlon, Sempton, Opteron מה הכי טוב ומקבילם ב Intel
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האתר X-bit labs מסב את תשומת ליבנו כי משפחת K10 באה כבר עם תמיכה בזכרון מסוג DDR3. באתר של AMD ובפרסומים השונים AMD מציגה רק תמיכה ב DDR2, אולם ממסמך טכני רשמי של החברה עולה כי בקר הזכרון החדש מסוגל לתמוך ב-DDR2 וב-DDR3. זה כמובן תלוי גם בתמיכת הלוח וה BIOS.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות סט שלם של 1024*4 כמו זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8902 או לקנות שני סטים שכל אחד מהם הוא 1024*2? והאם הם יגבילו אותי ב-OC קטן למעבד E4400 מ-2.0GHZ ל-2.6-2.8?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בלוח האם (מבוסס KT600) מותקן מודל זכרון בודד בנפח 512MB מסוג PC2700-נתון ה-CL הוא 2.5. אני רוצה להרחיב את הזכרון ומתלבט בין שני מודלים בנפח 1GB: 1. מודל PC3200 CL3- אני מעריך שכאשר הזכרון יעבוד במהירות 333Mhz ה-CL ישתנה ל-2.5-נכון? 2. מודל PC2700 CL3- אמנם התזמון של הזכרון הנוכחי יעלו ל-3, אבל הסיכוי לבעיות תאימות ירד. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
דוד שלי קנה זכורונות חדשים ויש לו סטיק כזה משומש יד שניה עבד חצי שנה כמה הוא שווה ?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן לכל בעלי הלוח הנ"ל, יצא ביוס חדש לפני כמה ימים בגרסת F5a עד היום, הלוח הזה לא היה יציב בשום OC שניסיתי, רוב הזמן גם בסטוק היה נופל. גם את ה PhenII 710 0904 שלי הוא סירב בכל תוקף לפתוח כמו שצריך. (עד לנקודה שחשבתי מספר פעמים להחזיר אותו לחנות ולהחליף בASUS..) אבל עם הביוס החדש המערכת סוף סוף קיבלה קצת רוח חיים.. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=576288 http://service.futuremark.com/compare?3dmv=1104842 יציב prime95 blend מעל 8 שעות, OCCT LinPack שעתיים. לא היה לי את הסבלנות לנסות מעבר לזה. שדרוג מומלץ בחום :-) שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם יש בלוח הזה http://www1.sapphiretech.com/sn/products/products_overview.php?gpid=213 כרטיס קול ורשת מובנים? ואז אני לא יצטרך לקנות כרטיס קול ורשת בנפרד? והאם הוא ינצל טוב את phenom II X4 940??
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אזת עם יציאתו של הבולדוזר והכרטיס מסך של NVIDIA והמשחקים החדשים שצפויים לצאת ולקרוע את המערכות החדשות... לא כדאי לחקות קצת ואז לקנות את המחשב, שכן המחירים ירדו בהשוואה להיום? אם הייתי קונה מחשב לפני כמה חודשים הייתי הולך על ATHLON מרובע ליבה. כרטיס מסך סביר ב500+ ש"ח ו 4GB RAM. ולוח אם פשוט ב 300 ש"ח. האם כדאי לחכות ולקבל משהו טוב משמעותית באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-