מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
עד כה לא מצאתי מפרטים עם הזכרונות של החברה הזאת..מדובר בזכרונות שלהם עם תזמונים נמוכים מסדרת XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=6383 מי מכיר ויכול להבהיר..
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה וחצי זיכרון וזה עובד בדואל אז לא לשאול שאלות . והזמנתי עוד גיגה זיכרון ויש לי הרי שני מקומות בסלוטים שפנוים או איך שקוראים לזה. השאלה שלי אפשר להתקין את הזיכרון איפה שאני רוצה ? הבאתי תמונה של לוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חברי HWZONE היקרים שלום! השאלה שהכי מטרידה אותי היא איך בוחרים לוח אם? לפי איזה קריטריונים? מה צריך להיות בלוח אם טוב? אשמח לקבל את העצות שלכם! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי מידי פעם המחשב שלי פשוט מתכבה ללא התראה. וכשאני מפעיל מחדש אני נכנס לביוס ורשום לי 69 מעלות. כשאני מפעיל את ה SPEEDFAN המחשב לא מתכבה אבל התוכנה מראה עליות וירידות בלתי מוסברות בטמפרטורה. לפעמים הטמפרטורה מראה 80 מעלות ואני לא מבין מה קורה פה. אנא בבקשה עזרו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הי כולם, אני בונה עכשיו מפרט למחשב, ואני רק מתלבט לגבי מעבדים. השימוש הוא אינטרנט, ויז'ואל סטודיו, וקצת משחקים - אני רחוק מלהיות גיימר. התקציב שלי הוא עד 2500, מה שמשאיר למעבד פחות מ-1000 שקל. השאלה היא האם כדאי לי לקחת QUAD מהדור הישן, לעומת מעבד דור חדש - i5 (אני מאמין ש-i7 מחוץ לתקציב). מה אני מפסיד בעצם אם אני לוקח איזה Q8300/8400 עם 2.5-2.6 GHz, או אפילו E8400 dual core כזה של 3GHz, ולא i5? האם ה-i5 שמתחת לאלף שקל הם למעשה שני cores פיזיים או שיש ארבעה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברה, כיום במחשב יש לי זכרונות 512X2 CL4 PC6400-800MH של חברת GEIL. רציתי להרחיב את הזכרונות וקניתי את הזכרון 2GB PC2-6400 CL5 , על פי עצתו של המוכר - שזה יתאים כמובן לזכרונות שיש לי. הוא הראה לי בחנות כיצד להרכיב את זה על לוח-האם, ניגשתי הביתה וניסיתי לבצע זאת. הזכרונות לא הצליחו להיכנס לי כפי שהוא הראה (?!?!) , אבל זה נתפס ורציתי לבדוק האם זה באמת עובד. הדלקתי את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך, העכבר והמקדלת לא מגיבים. החלטתי להוציא את הזכרון החדש ולנסות להפעיל את המחשב שוב. המחשב נדלק ועלתה לי הודעה שהאוברקלוק לא הצליח ( אין לי מושג כי לא עשיתי שום דבר שקשור לזה..), הפעלתי שוב את המחשב וההודעה הזאת לא הופיעה והמחשב עלה ללא שום בעיות. הלוח-אם שלי הוא ASUS P5B, לפי מה…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אם זה ככה אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות OEM לחסוך קצת ג'ובות ולהשקיע יותר במאורר של זלמן 7700 משו כזה ואיזה לוח אם יתאים לי הכי טוב למעבד הזה ש"חAMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 1250 עד 1000שקל ללוח אם שיתאים לאוברקלוק נגיד עד 3500 שאני יעשה למעבד
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי מחשב, ושמו לי את הזיכרון הזה OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / Vista Upgrade Edition קראתי באתר של OCZ ורשום שהזיכרונות תוכננו ל Windows Vist, ואני מתכוון להתקין XP. מה אתם מציעים - להשאיר את הזיכרונות או לבקש אחרים? אגב, קניתי את המחשב ב KSP, ואין שם מבחר גדול של זכרונות.. התקציב הוא עד 250 ש"ח... זה דחוף כי אני צריך להחליט מה לעשות.. עוד לא קיבלתי את המחשב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ראיתי שיצא למכירה בחנות פנדה מחשבים מעבד חדש של AMD מסדרת הathlon X2. המעבד הוא AMD Athlon X2 Dual Core 7750 Black Edition 2.7Ghz 2Mb AM2. האם זה מעבד טוב? לאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? האם הוא מריץ משחקים כיום כמו Farcry 2, CRYSIS, COD ועוד משחקים שיצאו בעוד שנה בערך? והאם הוא מתאים ללוח אם? זה המפרט כרגע: מעבד: AMD Athlon 3800X2 לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 זיכרון: 2GB RAM כרטיס מסך: nVIDIA Geforce 8500GT דיסק קשיח: 160GB מערכת הפעלה: Windows XP Professional
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש איזה השוואה באינטרנט שמראה הבדלי ביצועים בין מעבדים של ניידים (כולל ישנים) למעבדי מחשב (כולל ישנים) או ספציפית לדגם הזה ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ערב טוב, כבר זמן מה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי, וכעת עם סוף שנת הלימודים זו התקופה המתאימה. אני זקוק למעבד מרובע ליבות של אינטל + לוח אם בעל יציאת SATA3 בשביל הSSD, ורצוי גם USB3 שאין לי צורך בו בינתיים, אבל שיהיה לעתיד. אין לי צורך באוברקלוק (לדעתי זה קצת מאבד מכל הפואנטה שלו כאשר צריך לשלם עבורו בנפרד), וגם אין התעקשות מיוחדת על IVYBRIDGE, אני מחפש את ההצעה הזולה והמשתלמת ביותר. המפרט העדכני כרגע הוא : AMD Athlonll X3 445 SCYTHE YASYA GIGABYTE HD6850 GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H Kingston DDR3 4GB (2x2Gb) Intel 330SSD 120Gb Samsung F4 2Tb אשמח לקבל המלצות והכוונות לדילים טובים, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, רציתי להזמין לוח של גיגה בייט וזכרונות מסוג OCZ. מישהו מאייבורי אמר לחבר שלי שהזכרונות האלו עושים בעיות עם הלוחות אם של גיגה בייט, כי אם אני לא אעדכן ביוס ללוח אם יהיו תקלות כל שהן.. נשמע לי מופרך? או שבאמת יש תקלה בנושא?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.255 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14592 לדגם הזה: Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 שמחירו 1.490 לינק: http://www.pandas.co.il/product_inf...oducts_id=14591 ומה ההבדל בין DQ6 ל DS4 (ומה זה אומר כל אחד מהם?), חוץ מההבדל של המחיר שהוא 235? והאם באמת שווה להוסיף את ה-235 ש"ח האלה? והכי חשוב האם זה יתמוך ב Core 2 Duo כי זה גם תושבת 775.?
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מחשב חדש כמופיע במפרט בצד. הזיכרונות הם CL 4 אבל כאשר אני בודק ב CPU Z כתוב שהם עובדים ב CL 5 בתזמונים 5-5-5-18 במקום 4-4-4-12.. יש לזה הסבר? אגב, בביוס הגדרת התיזמונים אצלי נימצאת על אוטמוטי. בנוסף, רציתי לדעת אם EVEREST היא תוכנה טובה לעשיית בדיקות מאמץ לחומרה? כמה זמן הבדיקה אמורה להימשך? הפעלתי אותה בנייד (עם חומרה דומה..) והיא עבדה יותר משעה ועדיין לא סיימה.. זה אמור להיות ככה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי אני יודע שזה כנראה נשאל מיליון פעם אבל מזה אין לי כוח לחפור את הפורום בשביל תשובה מסכנה, מצטער. אני צריך לוח לOC ל775 עם PCI-E מחיר סביר לא בעננים.. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הלוח אם של גיגביט GA-945P-S3 קראתי בפורום שהוא דיי זול והוא מתאים למעבד החדש E6300 אבל עכשיו קראתי שלוחות אם 945 מתאימים רק למעבדי פנטיום D וסלרון http://hwzone.co.il/news/1152973885/45063/ יש לי שני שאלות אחת האם הלוח הזה תואם למעבד? והשנייה אם אפשר לרשום את כל הלוחות אם שתואמים למעבד החדש שעולים גג 700 שקל? ואיזה לוח הכי טוב בסכום הזה?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש ברשותי 2GB זיכרוונת 533 ורציתי לצרף להם קונרו וDS3 אבל בסטוק ביחס של 1:1 הזיכרונות מיגיעים למקסימום אז אני צריך לדעת אם הלוח נותן יחסים שמורידם את מהירות הDDR2 תודה עריכה ראיתי את הביקורת הזאת על DQ6 שאני מניח שהביוסים שלו ושל הDS3 דומים ורששום שם את זה http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=4 FSB/RAM Multiplier: Auto, 2.0, 2.5, 3.0, 2.66, 3.33, 4.0+ אני לא מבין במכפלות אלא ביחסים מישהו מוכן לתרגם או להסביר מזה אומר המכפלות
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש מדר בורד כולל כרטיס מסך סביר האם כדאי ללכת על המדר בורד הזה או לקנות אחד זול יותר וכרטיס מסך בניפרד?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
האם אני יקבל את כל הערכה של ה ווי פיי והTV כשאני יקנה את הלוח הזה ? המחיר בסביבות 1500 שקל ואם לא איפה אני יוכל להשיג את הערכה ? תודה לכל העונים לילה טוב לכולם והאם יש למעבד הזה מהירות 800Mhz כמו לגרסה שלו ב 32 ביט Intel P4 3.0Ghz 2MB Cache 64Bit ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי בנטיום 4 3GHZ ואני חושב לעשות OC כי זה די איטי היום(אני יודע שזה מעבד גרוע ל-OC). אם אני עושה את זה עם איזה שהי תוכנה האחריות עדיין מתבטלת? ד"א יש לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייבר של כרטיס המסך.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי מלא התלבטויות בנוגע לזיכרונות... עכשיו ראיתי בחנות שאני קונה ממנה שהוסיפו את ה MUSHKIN והוא זול ב10 ש"ח מהOCZ והשאלה שלי על מי כדי לי ללכת??? *המחשב לאוברקלוק אבל לא עד כדי כך שאני חייב TCCD אני רוצה להגיע לסביבות ה250 FSB דבר שמובטח לי בעצם עם שניהם... אלה הזיכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8338&PHPSESSID=0c94cb798e3e88f016097271d8593ed1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1700&products_id=10475
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את זה בביוס(המערכת בצד)והCMOS עומד על ההכי גבוהה שזה 62 מה זה ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-