מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מסתכל על לוחות אם וחשבתי לעצמי אם כדאי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט M61PME-S2P בשביל מעבד amd II x2 245 2.9 ghz בעיקרון הסתכלתי על הטווח מחירים הוא הלוח הכי זול של ג'יגהבייט שמוצע בשוק השאלה מה זה אומר עליו, באייבורי שהייתי אצלהם נתנו לי הצעת מחיר אמרו לי שהוא לוח מומלצ ושהוא מאד טוב. בעיקרון חשבתי על הלוח 770-ud3 שלדעתי נראה טוב, השאלה מה ההבדלים ביניהם, ואם הS2P יכול לשרוד ולא יישרפ לי או משהו במאמצ ממושך, גם מפחיד אותי הקטע של התחממות המעבדים של איי אם די (למרות שהבנתי שאינטל לא כאלה שונים מהם בקטע של הטמפרטורות)
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחשב מיועד לגלישה וסרטים ועבודה עם מכונות וירטואליים (VIRTUALPC ו -VMWARE) מעדיף לוח ASUS ולפחות 4 גיגה זכרון עם אופציה להרחבה (סלוטים ריקים) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את ה E6300 שזה גם חלק משידרוג למחשב עצמו... עכשיו אני רוצה לוח אם טוב למעבד הזה (יש מצב שבעתיד אני יעשה OC) אני מעדיף של גיגה בייט תקציב כמו שרשמתי בכותרת עד 500 שקל... תודה =]
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מדובר במעבד intel core 2 quad q9550 כשאני מריץ עם תוכנה את המעבד על מאה אחוז עבודה הוא מגיע מקסימום ל2.66ghz והmultiplier ל-8 במקום ל-8.5 כמו כן ה- cache הוא על 6mb במקום על 12mb [br]פורסם בתאריך: 4.02.2009 בשעה 23:11:24 האם מישהו יכול להסביר לי מה הולך?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1131 או זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=327 למרות שרשום באתר היצרן (OCZ) שיש להם אותו CL (5-5-5-18), ובאתר של RSM רשום שלאחד מהם יש CL של 5-5-5-15?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה, כבר השגתי מפרט התקציב הוא 6800 ואני עדיין מתלבט מה לקחת X: על מה אתם ממליצים? (ד"א המחשב מיועד למשחקים) הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 כונן אופטי: PIONEER DVR-115D…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח שמצויין הנל. אני מרכיב מפרט עכשיו למשחקים בסיסיים ואינטרנט על סכום של כ2K והלוח אם הזה מופיע במפרטים מומלצים למשחקים ב2K. השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הלוח הזה בלוח זול יותר היות ואני לא מתכנן OC ? אם כן איזה לוח יותר זול ואיכותי שיתאים למפרט שמצויין בערך כמו במפרטים המומלצים למשחקים ב2K ?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
תציעו לי לוח אם מעולה ל-OC במחיר 900 שקל ניתן לחרוג בקצת מהמחיר. מה אתם חושבים על P35-DS4 של גיג'הבייט או מישהו אחרי עדיף? תודה.
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מבחינת המעבד אני חושב שאני אלך על E4500 והשאלה שלי היא לגבי לוח וזכרונות הלוח צריך להיות עם כרטיס קול מובנה ושני חיבורי IDE זכרונות 800 והבנתי של OCZ יש זכרונות עם חיבור לקירור מים. עד כמה זה פרקטי ושימושי או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט וזול? תודה.
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איזה זכרונות יהיו עדיפים באוברקלוקינג? http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4354044 טיימינג 5-5-5-15 או זה: http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4300563 טיימינג 5-5-5-15 עזבו מחיר... מבחינת ביצועים!! מה שווה יותר! ובכמה שווה יותר!
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה זה בדיוק המעבדים האלו שאמורים לצאת והאם יש כבר לוחות אם שיתמכו במעבדים האלו(ואם כן איזה)?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כבר הרבה זמן אני מתלבט איזה מחשב לקנות אם לאוברקלוק (התחלתי להתעניין בנושא מאז שנכנסתי לאתר שלכם לפני כמה חודשים) או לא OC בכל מצב המחשב צריך לשמש למשחקים... בכל מקרה יש לי כמה שאלות ... 1.אם אני לא עושה אוברקלוק ואפילו הקטן ביותר יש הבדל כלשהו בין DDR400 ל-266? ??? המחיר של ה-266 הוא כמעט חצי מחיר ככה שבכסף של DDR400 אני יכול לקנות 512. 2. קראתי כמה ביקורות על הלוחות נפורס2 וראיתי שההבדל במשחקים בין הלוחות הוא זניח או שאולי לא הבנתי טוב. אז בלי OC הלדטק פחות טוב בצורה משמעותית מהאפוקס? 3. הבנתי שמן הסתם אין אחריות על אוברקלוק ואתם כל הזמן מחליפים חלקים שנשרפו לכם. מה אתם אומרים בחנות???אני פשוט מפחד לעשות OC ולא לקבל החזר מהחנות. 4.למה אתם כל כך ממ…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מי מוכר כבר בארץ מעבדי פנטיום 4 מהדור החדש עם הבאס של 8000 מגה הרץ? לאיסטרוניקס וחיון מחשבים אין עדיין את המעבדים הללו. זה מעניין האם יש כאלו שכבר מוכרים את המעבדים הללו??? ומהיכן הם משיגים/קונים אותם? אם זה לא מהיבואנים האלו שציינתי כמה זמן אחריות יש על המעבדים שאותם חנויות כמבר מציאות?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
נכון להיום רק 3GHZ ו3.06 מגיעים עם HT. לא אמורים לצאת מתישהו 2.4 עם HT?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: ראיתי אנשים פה שמפרסמים שעבדו עליהם או רימו אותם, אחרים שקוראים להם לתבוע וכו'... אני הולך לספר מקרה שקרה לי אישית, סיפור שגם התפרסם בעבר וממנו יש מוסר השכל ואפשר להסיק מסקנות ממנו... לפני מס' שנים כשהפנטיום היה השולט (כשאני אומר השולט אני מתכוון P200 היה הכי חזק בשוק) החלטתי לרכוש מחשב אישי לבית, קצת משחקים אינטרנט (כן היה אינטרנט).. לא הייתי מבין גדול במחשבים אבל ידעתי פחות או יותר את הכיוון, חומרה מתאימה ומשתלמת ועוד.. אני ואבי עשינו מס' סקרי שוק והחלטנו לרכוש מחשב עם מעבד פנטיום 166 שהיה אז נורא יקר באופן כללי. בכל מקרה, סגרנו עם בעל החנות על X ו Y, הוא כנראה זיהה פוטנציאל למירמה ופשוט מה שעשה זה נתן לי מחשב עם מעבד פנטיום שרק כתוב עליו 166 אבל לא כך ה…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
יש לי זיכרון 256mb Corsair pc3000 cas=2.0 אני מעוניין כרגע להוסיף עוד שבב 256 אבל העניין ש CORSAIR יותר מדי יקר אם אני יקנה למשל SAMSUNG PC333 או MUSHKIN PC3000 תהיה לי בעיה של תאימות בין השבבים? בזמנו ניתקלתי פעם בבעיה דומה של זיכרונות חברות שונות של SDRAM ו המחשב פשוט עשה RESET ו נתקע מסכים כחולים וכו' עד שהחלפתי לזיכרון מאותה חברה. תראו בפירוט של המחשב מה הלוח אם וכו' . תודה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-