מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אין לי בעיה לבחור כרטיס מסך, מעבד, זיכרון אבל לוח אם זה פשוט סיוט כולם פשוט נראים כמעט אותו הדבר. נתוני המחשב שלי הם כאלה: מעבד: Intel Core 2 Extreme 3GHz LGA775 FSB 1333MHz 64bit זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כ. מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec 1088B AMG קירור - יתבצע ברגע שאני אקנה את הלוח אם ואקבל את המעבד. מוכן לשלם עד 1500 ש"ח ללוח אם (פחות או יותר), אבל בבקשה מי שמציע לוח אם תכתבו מה היתרונות שלו על אחרים כדי שאני באמת אוכל לדעת את ההבדל... הלוח צריך כמובן להתאים ל OC שיתבצע בעתיד. (למשל הלוחות של אינטל אני יודע שגרועים בזה). תודה בני
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד Barton 2400 ל XP 2400 רגיל ? מה משמעות ה - 512KB של Cache ? מה ההבדל ביניהם באחוזים מבחינת ביצועים ? האם הברטון שווה את תוספת המחיר ?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, קניתי זיכרון חדש קינגסטון KVR800D2N6 של 2 ג'יגה 800Mhz, כדי להוסיף לזיכרון הקיים של 2 ג'יגה, ללוח האם של MSI מסדרה P6NGM. הזיכרון לא מזוהה ע"י הביוס - אני ממשיך לראות רק את הזיכרון הקיים (כלומר 2 ג'יגה ולא 4). הזיכרון מוכנס בפנים כמו שצריך. יש שני סלוטים של זיכרון על לוח האם, מגיגול אני מוצא שהלוח הזה אמור להיות single channel. בקיצור, אשמח מאוד לעזרה כדי להבין מה הבעיה פה. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט המון מקומות (בחו"ל) שאפשר להזמין מהם את סדרת המעבדים החדשה של אינטל, ה E6X50 אבל לא מצאתי חנות אחת בארץ שמוכרת אותם. מישהו מכיר חנות שמוכרת או יכול להסביר לי למה לא מציעים אותם כבר?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי ספק כח עם מאוורר בצד. ואחר כך החלפתי לספק כח עם מאוורר בתחתית. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מוצג לי ההודעה הזאת. ולמרות שהמאוורר של המעבד עובד.ולא מזמן ניקיתי את המחשב מאבק עם לחץ אויר.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכל בעלי הלוח הנ"ל.. התקנתי את הביוס החדש F19 והוא עשה לי אך ורק בעיות.. קודם כל בעיות שחשבתי שנבעו מהספק.. כיבה לי הארדיסק משני כל שעה בערך... ניסיתי להוריד את האוברקלוק ב200MHZ(שזה דיי הרבה בשבילי) והבעיות אולי הפחיתו..(ההארדיסק נכבה רק אחרי שעתיים והמחשב זרק אותי ממשחקים כל 10 דקות) בכיבוי הארדיסק האחרון הדבר הזה גם דפק את הוינדוס. החזרתי לסטוק וניסיתי להתקין וינדוס מחדש - ללא הועיל - קיבלתי מסכים כחולים על ימין ועל שמאל עוד לפני שהתחילה ההתקנה (ההתקנה הזאתי היפה של XP לא הכחולה הראשונית) אז ניסיתי להחליף ספק..(ל400W ג'נרי) החלפתי - הכל עבד על סטוק.. ניסיתי עוד פעם אוברקלוק.. ועוד פעם זורק אותי מסכים כחולים וכל מה שהיה לפני זה.. אז אמרתי לעצמי "הממ.. הספק שלי לא ח…
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ה950D יקר ב400 שקל יותר האם יש סיבה טובה לכך ובמידה ואני מחליט על אחד מהם למה בדיוק מתכוונים שמדברים על סטיפינג C1
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q9300 ולוח אם Asus P5KE/WiFi AP, נקנו בערך לפני 4.5 שנים. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך נדלק וכן המאווררים אבל לא רואים את המסך ה-POST של הBIOS. אני נדרש לבצע ריסט מספר פעמים עד שמופיע חלון ה-POST. לדעתי זו בעיה בלוח האם ומאחר והוא ישן אין כל תמיכה בו. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את לוח האם ולבדוק מה הבעיה בו? או שחבל על המאמץ/כסף וכבר לקנות אחד חדש שככל הנראה יותאם ל3770 (אם כבר משדרגים...) תודה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לנקות את המחשב שלי במטרה להביא ליותר סדר במחשב למען זרימת האוויר ולמען שימור רכיביו. ברשותי שואב אבק גדול,מטליות לינקוי משטחים,אוויר דחוס ומטלית מיקרופייבר. רציתי לדעת מה לעשות עם כל הציוד. למה כדי לשים לב,את מה כדי לנקות פעמיים,כיצד לנקות את המאווררים,והאם יש צורך בעוד משהו חוץ מפינוי האבק. תודה לכל התורמים לניקיון.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין 2 לוחות אם, בלי הבדל כספי, רק לבחור אחד מהם. Gigabyte GA-945P-S3 או: MSI P965 NEO-F מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כדאי לחכות קצת עם קניה של זכרונות DDR 333MHZ האם התקופה הזאת נחשבת יקרה וצפיה בקרוב ירידה במחירים ?
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בעקבות התעניינות בקניית מחשב, צצו מספר שאלות לגבי לוחות אם: הדרישה העיקרית מלוח האם הוא שיתמוך ב SLI או CROSSFIRE. ממה שהבנתי, NFORCE4 לא יציב במיוחד למעבדי אינטל, ולכן השאלות הן לגבי שני הצ'יפסטים האחרים: 1. מה ההבבדלים בין 965 ו-975X? ומי מהם עדיף? 2. בהתבסס על השאלה הקודמת, יש לו מומלץ, לתקציב של בערך 1100? 3.יש סט של 2 ג"ב של זכרונות DDR2 מומלץ? כי מבירור שעשיתי בחנויות, יש הבדל מאוד משמעותי במחיר בין זכורונות של GSKILL למשל, שניהם במהירות 800 מה"צ, אבל קיים הבדל בתזמונים. ממה שבנתי לתזמונים אין כזו השפעה, בעיקר ב DDR2. ולכ אני שואל אם קיים סט שמומלץ מבחינת יחס מחיר-תועלת. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
הצ'יפסט החדש של אינטל (X58) יתמוך גם ב-CF וגם ב-SLI!!!! http://www.nordichardware.com/news,7949.html
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל שאלה זו על "סביר להניח" וכמובן שלא על בטוח. אני מעוניין לקנות בקרוב לוח אם מתוצרת ASUS M2N-E ורציתי לדעת אם לפי דעתכם\לפי מה שקראתם הK10 או המעבד החדש שיצא של AMD יפעל עליו? אני פשוט מעוניין לשדרג את המחשב שלי אבל לא בכזה לחץ. כלומר, אם יסתבר שעוד כחצי שנה ייצא K10 ולא יתאים ללוח אם שלי -> כלומר, קניתי לשווא לוח אם אז אני יתעצבן הרבה יותר מאשר אם אני יקנה עוד חצי שנה את הלוח אם והמעבד יעלה עליו. לכן, אשמח לדעת אם הK10 ייכנס היטב בASUS M2N-E \ אם זו שאלה שאין עליה תשובה עד עכשיו\ מה אתם חושבים. לדעתי, שאלת כאלו וכאלו נשאלו כבר ולכן צריך לנעוץ כאן יותר נושאים חשובים ולשדרג את מדור ה"מפרטים המומלצים" כי כרגע עושה רושם שכול יום שואלים את אותה שאלה…
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ממש זול למעבד E6300, לוח אם ב500 שקל בערך וחייב שהוא יהיה מהחנות www.skypc.co.il לא מתוכנן OC רק שיהיו לו חיבורים מתאימים לארד דיסק ולכרטיס מסך (sata2,pci-e). תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
INQ מדווחת שמנכ"ל אינטל מודיעה שהם ישחררו את Kentsfield , Cloverton עוד לפני סוף השנה. (במקור הוא היה אמור לצאת ברבעון הראשון של 2007) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33151 זה אומר שהוא ילך ראש בראש עם 4X4 של AMD
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מבחינת אמינות, ביצועים וכו'. האם משתלם לי לקנות את הרכבים הנזכרים לעיל? וגם ביקורת כרטיס מסך רדאון 9100 עם 128 מ"ב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה מדגמי הקונרו עדיף על ה3800 מבחינת עלות\מחיר??? ועל איזה מעבד הייתם ממליצים לי למפרט של 4500-5000 ש"ח שהמחשב מיועד למשחקים ללא מסך מקלדת עכבר ומערכת?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
??? איזה מהם יוץר טוב ב OC? באיזה הביצועים באופן כללי יותר טובים? בכלל איזה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שמעתי ש DDR 2 יש תיזמונים נמוכים אבל באס יותר גבוה,אז מה יותר טוב DDR או DDR2? ???
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים , המפרט הישן שהולך להיות משודרג : Intel E2220 2 ג'יגה DDR 2 800 MHZ EVGA 8800 GTS 320 MB החלקים החדשים הולכים להיות משודכים לספק הקיים ( CORSAIR 550 WAT ) ול-HD 6850 חדש . המחשב מיועד לשימושים מגוונים עם דגש שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה . המסך הינו 19" עם רזולוציה 1280X1024 או/ו מסך LCD 32" HD READY . התקציב הינו 1000 שקל עם חריגה של 100 שקל מקסימום . אין בעייה לעשות OC ואפילו מעדיף לעשות כמה שאפשר כדי לסחוט כמה שיותר ביצועים . מה שעלה לי בראש הוא מצד אחד מפרט מבוסס אינטל ובו ( יש לי כבר קירור לסוקט 1155 בבית ) : מעבד INTEL I3 2100 - מחיר 490 שקל לוח אם כלשהו ( אין לי כ"כ מושג ) 2X4 GB DDR 3 1333 MHZ - מחיר 200 שקל ומצד שני מפרט מבוסס AMD זול יותר :…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-