עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1702 אם תשימו לב יש ליבות חדשות שהם 65NM של AMD

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by Keman,

http://www.tgdaily.com/content/view/31494/135/

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. היי האם יש הבדל גדול בביצועים במשחקים של Sempron 3000+\3400 אל מול Athlon 3000\3200? באם זה בסוקט AM2\754\939

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by roes,

אני קונה מחשב חדש (נועד למשחקים) המעבד הזה טוב? INTEL Pentium 4 Lga 775 3.0 Ghz 2Mb 800 Mhz 64 bit 630 box איזה מעבד של AMD משתווה למעבד (INTEL Pentium 4 Lga 775 (3.0 Ghz 2Mb 800 Mhz 64 bit 630 box ? איזה מעבד של אינטל משתווה למעבד AMD 3200???

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  6. אני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לקנות בבקשה מכם תעזרו לי לבחור ואם אתם יכולים תראו לי גם השוואות

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. אני לא מצליח להבין לבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by MAOR,

יש לי חיישנים במחשב אבל אף תוכנה לא מזהה אותם בגלל שהביוס שלי לא מעודכן !!! הסתכלתי בתוכנה Sisoft Sandra בקטגוריה MAIN BORED INFORMATION והיא רשמה לי MANUFACTURER - VIA Technilogies, Inc. Model - VT82C692NX (שממה שהסבירו לי זה החברה של הלוח שלי + הדגם) עכשיו אני צריך לעדכן את הביוס בשביל לדעת את החום במחשב ואין לי מוסג איך !!! בבקשה תעזרו לי לעשות את זה ........ תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by JSK,

שלום, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהמחיר של הזכרונות DDR2 לסוגיהם עלה. אבל לא ראיתי באף חנות מחירים עדכניים. הכל נשאר כמו שהיה.. אפשר בבקשה לקבל מקום שמוכר את הזכרונות במחיר עדכני? ואם נגיד Twinmos 512Mb 667Mhz היה עולה 300 ש"ח. כמה יעלה עכשיו? תודה (לא ראיתי על זה דיון אז פתחתי, אם כבר יש על זה דיון תנעלו)

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  10. כתבתי גם 800 וגם 1066 כי אני לא יודע מה כדאי בשבילי ומה יותר משתלם מבחינה כספית אני צריך זיכרון (אני יודע שזה לא דרישה גדולה) שיקח אותי מ800 ל1100 או אם זה 1066 אז אין לו שום בעיה עם זה כמובן שהעדפה למשהו עם תזמונים טובים כי אני לא רוצה שאחרי שאני אשחרר אותם קצת אז הם יהיו איטיים מידי בנוגע לנפח, אני עם XP 32BIT אז בגלל ניצול כתובות הזיכרון של המעבד הגראפי וכו', עדיף יהיה אולי 2GB? כרגע יש לי 2GB ואין לי בעיה עם זה.. אין לי שום צורך במעבר לזה, לפחות לא משהו שמורגש באופן רציני. למרות שלא ניסיתי את ה4GB אז אני לא יודע במה בידיוק ההבדל יכול להתבטא. התקציב הוא מקסימום 600ש"ח.. אבקש שאם יש זיכרון מומלץ והוא מעט מעל 600 אז בכל זאת תגידו, כי אולי בחנות מסוימת יהיה יותר זול. תודה…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by YohaiM,

מעבד corei3 מגיע עם GPU on die. המוכר בחנות אמר לי שהוא מקביל ל-9500. נכון או לא נכון? ואם לא נכון,אז לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל? פשוט אני לא מבין בשיט בכרטיסי מסך,ואני מניח שהוא התכוון לאחד של nVidia.(ה-9500) אני גם לא יודע אם ה-9500 נחשב לכרטיס חזק בכלל. יש לי כרטיס מסך 8400GS,והוא אמר לי שאין טעם להתקין במחשב החדש,כי ה-OB יותר חזק. מדובר,אגב,בלוח מבוסס H55 של Gigabyte. תודה לעונים, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  12. מה דעתכם על זיכרון של חברת Kingbox (הציפים של הזיכרונות עצמן הוא של hynix )? ראו תמונות מצורפות למטה. הוצע לי להחליף 2 זיכרונות 512 MB מחברת digma בזיכרון של סטיק אחד של 1024mb מחברת kingbox בתוספת של 100 ¤ . האם זה משתלם ? אני בכל מקרה חייב להחליף זיכרונות ,מפני שלוח האם שלי : 7n400sl פשוט לא מצליח לעבוד עם הזיכרונות הללו ב-dual channel וכל הזמן אני סובל מהתרסקויות וממסכים כחולים. התופעה נעלמת לחלוטין כאשר אני שם סטיק אחד בלבד של זיכרון (ולא חשוב איזה מבין השניים) אני לא יודע אם הבעיה נעוצה בזיכרונות או בלוח האם או סתם חוסר תאימות , אבל בכל מקרה אני מעדיף לוותר על ה-5 אחוז שיפור של dual channel לטובת היציבות של המערכת , וזאת מפני שכבר אין לי אחריות על לוח האם. [att…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by asta,

ההפרש בין שני הלוחות הוא כ-200 ¤ . כאשר הלוח היקר יותר-ds4, נהנה ממערכת קירור משופרת בצורה משמעותית. פרט לכך לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי אחר בינהיים. הקירור המשופר מאפשר לכאורה overclock גבוהה יותר ושמירה לאורך זמין על היציבות ולהארכת זמן החיים של לוח האם. המהרה מוצלחת של 9300 תלויה מאוד בלוח האם . מעיון חטוף בביקורות אינטרנט קיבלתי את הרושם שניתן להשיג כ- 15 אחוז יותר ביצועים ב-overclock באמצעות שימוש ב-ds4. אומנם 15אחוז שיפור זה לא דרמטי ,אבל גם 200 ¤ זה לא סכום גדול מדי לשלם עבור תוספת הביצועים הזאת ,שהיא כלל לא זניחה. האם יש לוח עדיף על ds4 לצורך overclock של ה-9300? (לוח שמאפשר fsb + 450 ) ראו בעצמכם: Ds3p http://zap.co.il/model.asp?model_id=581844 ds4 http://zap.c…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. חברים שלי נוסעים לשם ואני מחפש את ה AX478 וכרטיס GTXP6.1 איפה יש חנות טובה באילת שמוכרת כאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. Started by ziv13,

ראיתי יש אותו ב 800 שקל בזיגזאג אבל לא מצאתי שום מידע עליו בפורום או המלצה.. על הנייר נראה טוב למישהו יש אותו ונתן עליו המלצה או ביקורת?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by vers,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב נייד של ASUS. דגם: X52J. המפרט: CPU: Intel core i3 3510m 2.26hz VGA:AMD Radeon HD6370m memory: 4gb המחשב גם יכול להריץ משחקים, אבל חלקם קצת קשה לו, אני מניח בעיקר בגלל הכרטיס מסך. הבנתי שניתן להגדיל את הזיכרון במחשב עד ל8 ג'יגה. האם זה יעזור, ובאמת ישפיע על הביצועים? במידה וכן, אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון ספציפי שכדאי לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. יש לי SDRAM ואמרו לי שזה לא ממש ישפר לי את הביצועים כרגע יש לי רק 128.

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by Avi Levin,

האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  19. אהלן לכל בעלי הלוח הנ"ל, יצא ביוס חדש לפני כמה ימים בגרסת F5a עד היום, הלוח הזה לא היה יציב בשום OC שניסיתי, רוב הזמן גם בסטוק היה נופל. גם את ה PhenII 710 0904 שלי הוא סירב בכל תוקף לפתוח כמו שצריך. (עד לנקודה שחשבתי מספר פעמים להחזיר אותו לחנות ולהחליף בASUS..) אבל עם הביוס החדש המערכת סוף סוף קיבלה קצת רוח חיים.. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=576288 http://service.futuremark.com/compare?3dmv=1104842 יציב prime95 blend מעל 8 שעות, OCCT LinPack שעתיים. לא היה לי את הסבלנות לנסות מעבר לזה. שדרוג מומלץ בחום :-) שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. רק תגידו כן או לא בבקשה !

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום. כאשר - בשביל העניין - רוצים לבדוק איזה מעבד הוא ה"חזק" או ה"מהיר" או ה"טוב" יותר, על איזה טבלאות מבססים (בכללי) את התוצאה? כמובן שכל אפליקציה והמדדים שלה, וכל אפליקציה דורשת או רוצה מהמעבד דבר אחר (תדר לעומת ליבות, וכן הלאה), אבל בכל זאת, לעתים אפשר להשוואת שני מעבדים, מה שנקרא across the board. כך מעבד ה 2500K יהיה נחות או "חלש" יותר מה 2600K לאורך כל החתך. תודה

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by asaf16,

זה זיכרון רגיל למה הוא כל כך יקר?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by yos11,

שלום לכולם איזה לוח הכי מומלץ ל INTEL 775 3.2 GHZ ותודה מראש

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by aquarius,

אני צריך שתביאו לי כמה שיותר נתונים וחוות דעת(אפילו שלכם) בין שני המעבדים האלה פשוט אני צריך לשכנע את סבא שלי שהאביזר הכי טוב לפרסקוט הוא תבית אפייה כלומר שהאתלון יותר טוב אפשר גם נתונים יבשים

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  25. שלום ושבוע טוב! יש ברשותי הלוח הנ"ל, וכדי להיכנס לביוס כתוב שצריך ללוחץ על F2, וכך תמיד היה עובד. לאחרונה שמתי לב שבלחיצת F2 לא קורה כלום (המקש תקין לגמרי), ורק בלחיצה על F1 אני נכנס לביוס, רציתי לדעת אם אולי מישהו מכיר זאת או ממה זה יכול להיות? תודה רבה לכולם.

דיונים חדשים בפורומים