מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
-
היי... השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים, אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים. אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך, האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הי. ממש לקראת רכישה (בלי נדר) אחרי שבילבלתי כאן את המח די הרבה... שאלה שנותרה לי לא פתורה היא המלחמה בין זמן שעון לתזמון של הזכרונות - אז מה יותר חשוב? (שרטוט 3D, גרפיקה) למשל זכרון כמו זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium OCZ2409K מול כרטיס כמו זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK אשמח לשמוע דעות... כמוכן - האם יש סיבה לבחור חברות מסוימות ולא אחרות (בשיקלול המחיר כמובן) ואם כן - אילו כדאי ומאילו כדאי להמנע?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מחשב וחשוב לי שהMulti-tasking ב-wix xp ירוץ חלק - כלומר אי מיול + ביטורנט + ווינאמפ + דפדפן + WORD מה שמוביל לתגובות חלושות מאוד במחשב הנוכחי שלי - AMD ישן... כמוכן ביחס לזמן טעינה של משחקים. האם עדיף להשקיע יותר כסף על E6600 או שאפשרי לקחת E6300 עם gigabyte-965-s3 ולבצע אוברקלוק שישיג אותם תוצאות (הזיכרון יהיה 2 ג'יגה 667)? אם עדיף E6300 עם אוברקלוק - האם צריך לקנות קירור מיוחד חוץ מהפריזר 7 (אני שואל מבחינת שיקולי תקציב)? תודה מראש, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
Gigabite DS3 או DS4. למעבד E6600 - אולי אעשה OC או לא.... מישהו יכול לומר מה ההבדל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מדבר על twinmos 2GB ddr2 667mhz, על לוח אם 775dual-VSTA. קודם כל, הלוח אם יכול לקלוט cl4 בזיכרון כזה? יש הבדל גדול בין cl4 ל cl5?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה זה ועם כידי להוריד זאות? תודה http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2558&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי P5B יש לי E6300 השאלה - האם הזיכרונת האלה יתאימו? G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 מכאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 או שאני אצטרך CL5.. מישהו רואה בעיית תאימות? לא מוצא QVL של הP5B...... מתכנן קצת OC.... תודה..
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חג שמח לכולם ! אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות 64 או 128 מגה של אם אני לא טועה dim עבור פנטיום 1 166 שלי שמריץ עליו win2000 , ניסיתי בכמה חניות אבל אף אחד לא מחזיק אותם אז.. אם מישהו רוצה למכור לי בבקשה.. או להמליץ לי איפה אפשר כן להשיג, תודה, ותהנו בחג.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי היום את המחשב הזה : Intel P3 1000 VIA Apollo Pro Plus - On a Lucky Star mobo 256MB SDRAM 133 mhz G-force 2 mx 200 חשבתי על שדרוג, אני חושב לקנות ASUS TUSL2-C - 815EP LeadTek WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128MB זה אמור לעלות בערך 1600-1700 ש"ח. מה אתם אומרים ? שווה ? כמה זמן המחשב יוכל להחזיק ? האם הוא יוכל לנצל את כל הכוח של ה GF4 ? תודה. P.S לא ידעתי איפה להדביק את הת'רד הזה, אבל מכיוון שאני גם חושב לשדרג את הלוח אם, החלטתי לשים אותו פה. אם זה לא מתאים, אז בבקשה, תעבירו אותו.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משהו זמני לוח אם ל AMD עם SDRAM משהו הכי זול לא מעניין אותי כמה הוא דפוק ואם אפשר גם איזה מחיר טוב על AMD ATHLON 1.6 / 1.7 תודה!!
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כבר הרבה זמן אני מתלבט איזה מחשב לקנות אם לאוברקלוק (התחלתי להתעניין בנושא מאז שנכנסתי לאתר שלכם לפני כמה חודשים) או לא OC בכל מצב המחשב צריך לשמש למשחקים... בכל מקרה יש לי כמה שאלות ... 1.אם אני לא עושה אוברקלוק ואפילו הקטן ביותר יש הבדל כלשהו בין DDR400 ל-266? ??? המחיר של ה-266 הוא כמעט חצי מחיר ככה שבכסף של DDR400 אני יכול לקנות 512. 2. קראתי כמה ביקורות על הלוחות נפורס2 וראיתי שההבדל במשחקים בין הלוחות הוא זניח או שאולי לא הבנתי טוב. אז בלי OC הלדטק פחות טוב בצורה משמעותית מהאפוקס? 3. הבנתי שמן הסתם אין אחריות על אוברקלוק ואתם כל הזמן מחליפים חלקים שנשרפו לכם. מה אתם אומרים בחנות???אני פשוט מפחד לעשות OC ולא לקבל החזר מהחנות. 4.למה אתם כל כך ממ…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
באיזור ירושלים אפשר גם מקומות שמוכרים משומשים תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
-
עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר. האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E . מדובר במעבד 3200+ WC . תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות מעבד כפול-ליבה לסוקט 775, האם אני צריך לוח אם ספציפי שתומך בכפולי ליבה או שכל לוח בסוקט המתאים יתמוך במעבד?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
ההמלצות של התוכנות של קופת חולים הן על אינטל. השאלה אם למישהו יש נסיון עם ה AMD? אני לא מבקש דעות. בבקשה רק למי שיש עובדות.
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
משוטט לי "להנאתי" באתר של ג'יגה בייט בחיפוש אחר דרייברים ללוח אם ואני רואה שם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Storage/Products_Overview.aspx?ProductID=2180&ProductName=GC-RAMDISK סתם חשבתי יהיה מעניין להראות את זה כאן...
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האתר X-bit labs מסב את תשומת ליבנו כי משפחת K10 באה כבר עם תמיכה בזכרון מסוג DDR3. באתר של AMD ובפרסומים השונים AMD מציגה רק תמיכה ב DDR2, אולם ממסמך טכני רשמי של החברה עולה כי בקר הזכרון החדש מסוגל לתמוך ב-DDR2 וב-DDR3. זה כמובן תלוי גם בתמיכת הלוח וה BIOS.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-