עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לאחרונה פתחתי במסע חיפושים אחר לוח אם חדש למחשב. החיפוש הצטמצם למס' סופי של לוחות: asus p4s533 ; msi 845 e; msi 845 pe. (אשמח לקבל רעיונות לגבי סוגים נוספים בטווח המחירים הנוכחי). מס' פרטים אינם ברורים לי: - האם ה-asus הינו לוח מובנה (כרטים מסך וכו' מותקנים בו מראש), והאם הוא נחות ביחס לשאר? - מה ההבדל המהותי בין שני מעבדי ה- msi והאם שניהם יעבדו עם זכרון DDR במהירות 333Mhz - האם ללוח ה-asus מס' קטן יותר של חריצי pci (ל-msi אמורים להיות 6 חריצים)? תודה מראש לכל המשיבים (אם ישנם כאלו...).

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  2. Started by Jack_g,

יש לי לוח אם 8K9A2 EPOX וקובץ של עדכון לביוס שאני מוצא באתר זה רק לגירסא של ה8K9A2+ מה אתם אומרים זה לא משנה או שלא לשדרג זה יכול לדםוק את הביוס?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by No Respect,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד AMD, הבעיה היא שאני לא יודע איזה מעבד לקחת: PHENOM II X3 710 או PHENOM X4 9550 בעיקרון אלו הדילמות שלי: -ריבוי הליבות(3 ליבות נגד 4 ליבות) -טכנולוגיות(PHENOM II נגד PHENOM I) *אין לי כוונה לעשות OC,למי שמעוניין לדעת.. תודה ויום טוב, מקווה שתוכלו לעזור לךי לבחור כבר חחח =]

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1702 אם תשימו לב יש ליבות חדשות שהם 65NM של AMD

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by kryptoguy90,

איזה מדגמי הקונרו עדיף על ה3800 מבחינת עלות\מחיר??? ועל איזה מעבד הייתם ממליצים לי למפרט של 4500-5000 ש"ח שהמחשב מיועד למשחקים ללא מסך מקלדת עכבר ומערכת?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by DaniDin,

שלום לכם אני חייב להגיע להחלטה היום, אני גיימר כבד והזמנתי 2 ג'יגה זיכרון 800MHZ של קורסייר וכרטיס מסך 8800GTS 320 מגה של ASUS. השאלה שלי האם ידוע למישהו על חוסר תאימות או בעיות כל שהם עם הצ'יפסט של NVIDIA 680I? אני רוצה להזמין את ASUS P5N32-E SLI ואם לא אני הולך על צ'יפסט של INTEL ASUS P5B-E או ASUS COMMANDO אגב הלוח הזה תומך בשני כרטיסי רשת זאת אומרת שאני יכול לחבר לזה עוד מחשב בעזרת כבל מוצלב? אם ידוע למישהו מידע על באגים בצ'יפסט של NVIDIA אשמח לדעת לפני שאני מזמין. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by subarel,

יש לי P5B יש לי E6300 השאלה - האם הזיכרונת האלה יתאימו? G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 מכאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 או שאני אצטרך CL5.. מישהו רואה בעיית תאימות? לא מוצא QVL של הP5B...... מתכנן קצת OC.... תודה..

9. רשום בכתבה מה זה אומר לי שהליבה הוגדלה והזיכרון הוקטן? מה זה נותן ?

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by comablack,

מישהו בפורום אמר שהוא לא מרוצה מהamd שלו והמליצו לו לעבור ל t1 מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך אני עושה את זה יש לי לוח abit av8 nforce ultra, amd 3000v venice וראיתי בביוס של הבורד שיש אופציה לשנות מהt2 defult ל t1 אבל זה קשור בכלל לזכרונות ולא למעבד הכונה לזה או שלמשהו אחר תודה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by hagay21,

אני לפני שידרוג ורציתי לדעת אם עדיף לחכות לסוקט m2 החדש או שאין טעם כי רצות שמועות שהתמיכה בבאס יותר רחב לא כזה משמעותי אם בכלל מה שגם זכרונות dd2 לא יורדים בתזמונים השאלה האם עדיף לבנות מערכת עכשיו ולעשות oc רצחני או לחכות ל m2? הצעות בעיות המלצות יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  12. שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by fers,

טוב קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 mb 3 gb ram ספק כוח EZcool 450 w לוח אם G31M-S2l אז ככה אני הולך לשדרג תמחשב ל:מערכת קירור mugen 2 למעבד כדי לבצע oc ספק כוח sasocik 600w כרטיס מסך hd4890 1gb או ה h5830 שיצא חודש הבא. אז ככה וידיתי פה בפורומים וביגלל שיש ללוח אם חריץ של PCIE x16 ביגלל ה geforce 9800 הכרטיס יחזיק והלוח אם יהיה בסדר למרות שהוא קצת מיושן. עכשיו השאלה שלי היא : חבר של אבא שלי שהוא בעצם טכנאי אבל ניראה לי שהוא סתם מנסה ליקנוס כסף אמר שהלוח חלש והוא לא יחזיק וכדי ליקנות מחשב חדש ב5000 שקל שכרגע אין לי יש לי רק 1500 לדעתי זה סתם שחיטה כי הוא בנה לי תמחשב הנוכחי ליפני חצי שנה ,שנה! מה אתם אומרים הרבה אנשים אמרו שזה יחזיק ...

14. Started by wiz,

כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  15. שלום, מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד i5 למחשב משחקים. 1. לא מעוניין בלוחות של Gigabyte (ניסיון רע איתם) 2. לא מבין מה ההבדל בין לוחות WB/KB ללוחות WG/KG של אינטל 3. מה לגבי Asus P7P55D Pro? האם המחיר שווה אותו? כרגע OC לא נחוץ. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  16. אהלן אני לפני בניית מחשב חדש, התחלתי ברכישת חלקים עצמאית, אז היה דיל לא רע ב NEWEGG על הזכרונות הנ"ל, 8GB*2, ב 500 ש"ח עד הדלת, עם RGB ואת ה AMD Edition. הבנתי שדרוש לזיכרונות הנ"ל לוח תואם שיעבוד עם הסנכרון של ה RGB בצורה תקינה, לכן מחפש לוח תואם את הנ"ל. אני גם כן טרם סגור על מעבד, או 8600K או 2600X/2700X. אשמח לקבל הצעות על לוח בין 300-400 ש"ח שיתאים למעבדים והסנכרון הנ"ל. תודה! נ.ב הלינק לזכרונות https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820158580

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  17. קונרו הושק בארץ אז למה יפיצו אותו כמה שבועות אחרי 27 ביולי?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by HumanFly,

מתי נוכל לראות את הלוח אם המדובר של MSI X58 מוזל אמור לעלות משהו כמו 190 דולר בחול, מתי נראה אותו בארץ וכמה הוא צפוי לעלות פה ?

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Avi Levin,

האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  21. אתמול הבאתי סטיק של 256 DDR 400 והחלפתי אותו בDDR 2100 שהיה לי 266מגהרץ יש לי לוח ABIT NF7 REV2 בקיצר אני מפעיל את ה-EVEREST וסתכלו מה רשום.. דרך אגב שעולה הוונדוס זה כותב DDR333 עכשיו את הסטיק הכנסתי לחריץ של האחד לא של הדואל יכול להיות אני צריך להעביר אותו לדואל כדי שזה יעבוד על 400 ?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכ…

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by pringles,

מה יותר עדיף בכל תחום כאילו באיזה תחומים בddr שולט ובאילו הrdram וגם מבחינת תיזמונים והכל

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by rotman,

האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by aquarius,

אני צריך שתביאו לי כמה שיותר נתונים וחוות דעת(אפילו שלכם) בין שני המעבדים האלה פשוט אני צריך לשכנע את סבא שלי שהאביזר הכי טוב לפרסקוט הוא תבית אפייה כלומר שהאתלון יותר טוב אפשר גם נתונים יבשים

• 14 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים