מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב משהו כזה: P4 2.4 256MB 266 DDR 60GB HARDDISK עם צורב גם GEFORCE 4 MX440 64MB וכמובן מקלדת עכבר וכל הרכיבים הנילווים עכשיו אני צריך לוח אם ואני רוצה לדעת אם נגיד אני ייקח לוח עם 333 DDR זה יישנה משהו? וכל הפיצ'רים כמו AGP X8 או DUAL DDR יהיה לי כרטיס אחד של זיכרון , אם אני יקנה שניים ויש לי לוח של דואל אז זה מכפיל תמהירות? יענו שניים של 333 -666? מצאתי לוח של ג'יגהבייט שמצא חן בעיני - GA-8SQ800 אז בקיצור כל הפיצ'רים שאני לא צריך בכללי כדאי שיהיה אותם או שזה לא משפר את הלוח?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO וברצוני לשדרג: א.מעבד מE6600 ל- Q9550 ב.זכרונות מ-3G של corssiar עם 800MHZ ל-8G דומיניטור של corsiar עם 1066MHZ אני יודע בוודאות שההמעבד יתאים ללוח זאת מאחר וגם עדכנתי את הביוס העדכני ביותר של הלוח. השאלה אם הזכרונות יתאימו....(הזכרונות שלי באוברקלוק על 900MHZ כבר לא סוחבים-הם או הלוח לא יודע לקבוע בוודאות) מדובר בהשקעה של 2000 ש"ח לכן חשוב לי לדעת. באמת תחסכו ממני את התשובה: "...עדיף כבר להשקיע על CORE i7.." השיקול שלי הוא נכון לגבי ואני לא רואה שום סיבה לעבור עדיין לדור המעבדים הזה. בתודה מראש שגב שטובי.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שידרגתי ל-1090T וכתבתי ביקורת בפורום ביקורות. אתם מוזמנים להציץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507839.0 תיהנו,
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מחפש לוח-אם עם לפחות 2 סלוטים ISA, לחלפת לוח שהתקלקל. מדובר בלוח 478 למעבד P4 2.4 . אבל אם ישנו משהו יותר טוב, אין בעיה לקנות מעבד חדיש יותר. אין לי אופציה לוותר על החיבורי ISA מכיון שאני זקוק להם ל 2 כרטיסים מיוחדים העולים אלפי דולרים. מצאתי את http://www.gentecpc.co.il/Product.asp?ProID=727 וגם בפלונטר במחיר 1750 ש"ח ומעלה. האם מישהו מכם מכיר מקום נוסף שמוכר ?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן מחשב חדש, שמונה בתוכו את הלוח Gigabyte M55S-S3 NF5, עכשיו שמתי לב שיש שינוי בסוג הכרטיס קול מבין הלוחות האחרים (בלוחות האחרים זה היה Realtek AC97, עכשיו זה אחד אחר..), שמתי לב שהאיכות של הכרטיס קול החדש לא הכי חדה, יש גם די הרבה צלילים חלשים יותר ואפילו צלילים שפשוט נעלמו. (ובדקתי, לא מדובר כאן בסוג רמקולים \ אוזניות ספציפי..) מישהו יודע למה זה ככה? מחזיק בלוח עם כרטיס קול כזה? (דגם - ALC 883)
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב לעצמי מחשב, רוצה לקנות לוח אם של Asus P8H67ורציתי לשאול אך אני מחבר אליו את המסך (אני רוצה להשתמש בכרטיס הגרפי של המעבד) אין לו לא DVI ולאVGA לינק ללוח אם המדובר; http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67/ תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את המעבד AMD 3200+ venice core. מישהו יודע מה ה-STEPPING שלו ? תודה !
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש וחזק מאוד, ברגע שאני משחק במשחקים חזקים המחשב מתכבה בפתאומיות. הטמפרטורה של הכרטיס גראפי והמעבד לא עוברים את ה62. רציתי לדעת איפה נמצאת ההגדרה שבה המחשב מתכבה בזמן שמגיע לטמפרטורה מסויימת. אני חושב שנמצאת שם הגדרה שפשוט מכבה לי את המחשב שאני מגיע לטמפרטורה הזאת. במידה ועברתי על החוקים אודה למנהלים שיערכו את האשכול ולא ינעלו בכדי שאלמד להבא, אני משתמש חדש. תודה מראש. אליאור.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המעבד עובד על 2.833 גי'גה הרץ ולא עובר אתז ה למרות שהוא אמור להיות במהירות של 3 ג'יגה הרץ. יש לי תמונה שתראו והחישוב הוא בזמן מאמץ(super ip).
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב נרשם על המסך CHECKING DIVICES והמחשב "נעצר" לכמה שניות. כשקניתי את הלוח אמרו לי שהשלב הזה לא חיוני ואפשר לבטל אותו בביוס. מישהו יודע איך מבטלים את הפעולה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ניתקתי בטעות את החוטים של של ההדלקה,הריסט,H.D.D lED באודיו איך בדיוק מחברים אותם? זה לוח האם שלי. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/ תודה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט המון מקומות (בחו"ל) שאפשר להזמין מהם את סדרת המעבדים החדשה של אינטל, ה E6X50 אבל לא מצאתי חנות אחת בארץ שמוכרת אותם. מישהו מכיר חנות שמוכרת או יכול להסביר לי למה לא מציעים אותם כבר?
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם הלוח M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGAשל ASUS מתאים למעבדי הפנום2?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בנוסף למעבדי Core-X החדשים בסדרת 10000, מכריזה אינטל גם על השקה של קו מעבדי שרתים ותחנות עבודה מסדרת Xeon W-2200 עם מחירים נמוכים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
המניאק הנ"ל גונב לי חצי מהראם. יש לי 1GB מותקן אך הביוס טוען שיש לי 512MB. אני מאמין שזה בגלל הכ. מסך המובנה. הגדרתי IGD Graphics Mode - Disabled ו Initiate Graphics Adapter - PEG\PCI יש מה לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עכשיו קניתי מחשב חדש (עוד לא קיבלתי אותו) אז קצת התעניינתי בנושא הזה של התדר של מעבד, זכרון, FSB... והסתכלתי ב-Sisoft Sandra על איך שהם במחשב הנוכחי שלי (שעדיין יהיה בשימוש גם כשנקבל את המחשב החדש) ראיתי את הדברים הבאים: לגבי המעבד Pentium III 1GHz - רשום: Rated Speed/FSB : 1330MHz / 1x 133MHz Multiplier : 10/1x Name : P6C (Coppermine) Pentium IIIE 180nm 500MHz-1.13GHz 1.3-1.75V מצד שני לגבי הלוח-אם, תחת chipset, רשום: Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 100MHz / 1x 100MHz לגבי הזכרונות (SDRAM) רשום תחת Speed את: PC133U האם זה אומר שהמעבד והזכרונות תומכים אצלי בתדר של 133MHz ובעצם רק הלוח אם מגביל את הכל ל-100MHz, …
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
https://videocardz.com/newz/epic-games-launcher-makes-amd-ryzen-cpus-run-hotter-even-without-any-game-running אצלי זה הוריד 15-20 מעלות ב-IDLE.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב לתופעה די מעניינת, מתחילים להופיע יותר לוחות אם של AM3, אבל בחנויות בארץ משום חסרים מעבדים בשביל AM3, שהמרכזיים שבהם זה: phenom 2 x4 925/945 ויש עוד כמה ( http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3096) מישהו נתקל במעבדים האלו באחת החנויות?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
רציתי לוח אם ga-ma78lmt אבל אין במלאי, אז הציעו לי 770T. איך הוא? מה יותר טוב? מה ההבדל בניהם? אני חייב תשובה דחוף כי אני זז לקנות עוד כמה דקות =/ המפרט: amd phenom 2 x4 955 gtx460 1gb 500gb 16mb sata2 hd502hj spinpoint f3 transcend 4gb kit (2gbx2) ddr3 1333mhz
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אלה הדברים שאני מתכנן לקנות: Motherboard: Gigabyte GA-965-PDS3 CPU: Intel C2D E6420 VGA Card: GeForce 8600GT 256MB Memory: Kingston DDR2 1GB כרגע זה יוצא לי קצת פחות מ2600 ש"ח כשכל חלק מחנות אחרת. האם יש חנויות שבהן אפשר למצוא את החלקים האלה יותר בזול ממה שזאפ מציע? לדוגמה ב IQPC המעבד יותר זול והוא לא מופיע בזאפ. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אחים שלי אני לא יודע מה לעשות! הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2 כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM? הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ? האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה זיכרון TWISTER וברצוני לשדרג ל4 ג'יגה. אני עובד עם XP PRO האם הוא יזהה לי 4 ג'יגה?? המטרה שלי עם זיכרון גדול היא הרצת משחקים כמו SIMS שממש "שותים" את הזיכרון הRAM. עבודות MULTITASKIN למיניהם. עבודה עם VIRTUAL MACHINE שמותקן עליו SERVER2003. השאלה הנשאלת כמו בכותרת. האם שווה לשדרג או לא? בכוונה לא ציינתי כסף כי זה לא משחק בכלל תפקיד פה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה בשביל מחשב מבוסס פנטיום 4. אולי אתם יכולים לכתוב איזה מהלוחות עדיף מבחינת: ביצועים, אוברקלוקינג, איכות או כל דבר אחר חוץ ממחיר. אני יודע כבר שהאסוס יותר יקר. המעבד שאני רוצה לקנות הוא 2.4B גה"צ... הלוח של אסוס (הספציפי בלי כל התוספות האפשריות) בא עם: Gigabit lan SoundMax SB הלוח של ג'יגבייט בא עם: Realtek ALC650 AC'97 audio Intel Lan כל אחד מהם גם בא עם USB2 וכל מיני תוספות של היצרן. אם יש איזה לוח אחר מומלץ עם הצ'יפסט הזה אז תכתבו תודה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-