עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ido.G,

אוקיי.... כפי שאפשר לראות במבחנים של Xbit Labs: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron.html מעבדי ה Celeron D טובים יותר ממעבדי ה Sempron. ה PR של AMD נראה מגוחך ואפילו דיי מעליב לדעתי, בתור חברה שהתחילה להתחרות באינטל עם מעבדים זולים וטובים (ו PR נועד במקור בשביל להדגיש שהמעבדים שלה עוקפים/משתווים לאלה של אינטל למרות שהם עובדים במהירות נמוכה יותר). כרגיל ב UT2004 מעבדי AMD טובים יותר.... אבל בכל השאר הסלרונים עוקפים פחות או יותר. בקיצר, כרגע עוד יש את הבארטונים (שמחירם לא השתנה כבר שנה וחצי) אבל ברגע שהם יגמרו, כאשר מישהו ירצה מעבד ב 400-500 שקל, הסלרון D יהיה המעבד המשתלם יותר....... מה גם שמעבדי הסלרון D הם OCקרים טובים מאוד (עם 2.66 ראיתי שהגיעו ל 3.5…

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by evman007,

יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. איזה מעבד יותר חזק לדעתכם? AMD Athlon 64 3700 2.2GHZ 939-pin מול INTEL 64BIT 3.4 GHZ ??

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by moshe212,

בהתחלה חשבתי על P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ואז אמרו שכדאי שאקנה לוח שתומך בddr3 בכדי שעוד שנה שנתיים שהמחיר של ddr3 יהיה סבירר אוכל להשתמש בו וזה ייתן מהירות יותר גדולה של הזיכרון, ראשית אשמח לדעת אם אתם חושבים שאכן החשיבה הזו נכונה ועדיף ללכת על לוח שאולי פחות טוב (או לא, אני ממש לא יודע) אבל תומך בddr3 שנית אשמח לדעת, אם החלטנו שהולכים על תומך ב ddr3 אז איזה מבין שני הלוחות הבאים: של ג'יגהבייט- EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E של אסוס- P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Shizel,

שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by Erez360,

שלום לכולם. בהרצת CPU Z על מחשב בעל מעבד Amd phenom 4 955 am3 שכל ליבה בו אמרוה להגיע למהירות של 3200 , התוכנה מראה גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ שמהירות הליבה היא 800+- הMultiplier על 4... *לוח GA-MA790XT-UD4P *CPU multiplier בביוס מוגדר על 16. *המתח לCPU בביוס נמצא על 0.975 והוא מוגבל להעלאה אני שם לב שלדוגמא במעבד 9300 של אינטל(מחשב אחר שיש לי) , מהירות כל ליבה אמורה להיות 2500 ובCPUZ כל ליבה 2000 במנוחה ובמאמץ באמת מגיעה ל2500 מולטיפלייר על 6. אז מה הבעיה עם הנתונים שלי למעלה במעבד הAMD , יש צורך בשינויים בBIOS? תודה לכולם *אם זה הוא אינו הפורום התואם לתוכן ההודעה אשמח אם תעבירו , חג שמח.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. האם הלוח ‏M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA‎של ASUS מתאים למעבדי הפנום2?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  8. חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by amitey,

שלום לכל המומחים. הייתי רוצה לדעת האם קיים הבדל משמעותי שאדם רגיל ישים אליו לב בביצועים בין 4G DDR3-1333 ובין 4G DDR2-800 . ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח - מה הייתם לוקחים?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  10. רק תגידו כן או לא בבקשה !

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by chook_rl,

היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by CocainHore,

אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. Started by mosh131,

אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by Omega81,

שלום, האם זה נכון שהלוח אם הנ"ל אינו תומך ב-Dual Channel? באתר של Gigabyte זה באמת לא מצויין אבל העדפתי לשאול כדי להיות בטוח. כמו כן, האם ישנו לוח אם באותו תקציב עם יציאות DVI ו\או HDMI שכן תומך ב-Dual Channel מכיוון ששמתי לב שלוחות עם צ'יפסט של אינטל באותו טווח מחירים באים עם VGA בלבד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  15. אני קנוה השבוע מחשב חדש, אין לי שמץ של מושג בעניין הלוחות אם לכן איני יודע איזה לוח עדיף ה-Asus או ה-GA? (אם זה משנה המחשב הוא לצרכי משחק) תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by dnco,

יש לי כרגע 2 זכרונות של קרוסייר DDR3 כל זכרון הוא 2GB למרות זאת בנתוני המחשב מופיע לי רק 2.91 GB האם זה נורמלי או צריך לבצע משהו כדי להגדיל את הגודל במחשב ואם כן איך עושים זאת? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by NaorYfrach,

זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? 4. מה ההבדל בערכות השבבים של הלוחו…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by xtlvx,

היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום. יש בלוח יד שניה את המעבד- Q9550 ב- 1100 ש"ח, האם הוא משתלם מבחינת מחיר, והכי חשוב איך הוא באוברקלוקינג ? אני מחפש מעבד חזק, ו-OC טוב סביבות 1000 ש"ח, כנראה יחובר ללוח Gigabyte GA-EP45 עוד לא החלטתי, מה טוב ל-OC ? איך ה Q6600 מול Q8200 ? משתלמים ? תודה

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by omd,

מעוניין לרכוש זכרונות DDR3 4GB 1- G.SKILL DDR3 DUAL CHANNEL 4096MB 1600M HZ CL7 מחיר 1350 ש"ח 2-MUSHKIN 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL7-7-6-18 XP מחיר 1400 ש"ח או משהו שאתם חושבים בתקציב הנ"ל !!! תודה .

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by avinatbezeq,

מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by psybrain,

יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בנושא בחירת לוחות ומעבדים. לפי דעתכם המקצועית בלבד, מה לדעתכם יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, מעבד Q6700 או מעבד Q9300? השוואה נוספת באותה שאלה, מה יותר טוב לקבלת תוצאות OC יותר טובות, לוח אם P5Q או לוח P5Q-PRO? תודה לכל העוזרים, אשמח לתגובות ממש בדחיפות, מהסיבה שמחר אני קונה את המחשב!

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by bubin689,

יש לי לוח אם DS4 של GIGABYTE ואני יודע בודאות שהוא תומך במערך CROSSFIRE (שזה מאפשר לחבר 2 כרטיסי מסך של ATI ) השאלה שלי אים אני אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך כפולי ליבה ללוח אם ואים הוא תומך בזה בכלל? :s05: תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים