מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה ימים אני מנסה להרכיב מפרט מחשב טוב שאני מתכנן לקנות... אז בנתיים יש לי כמה שאלות שמתאימות לפורום הזה בקשר לזכרון שבמפרט ללוח אם והמעבד... אז רציתי לדעת את חוות הדעת שלכם עליהם והאם כדאי לי לקנות אותם ובעיקר אם הביצועים שלהם טובים! +++ מעבד INTEL P-4 3.20GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING (2670 ש"ח) לוח אם ABIT IC7-G P-4 DUAL CHANNEL DDR S-ATA 3Y (1024 ש"ח) זיכרון [שתי יחידות] DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512Mb CL2.5 (1386 ש"ח) +++ מקווה לשמוע תגובות שלכם תודה ראש!
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שאלה כללית האם למישהו יש מושג עם יש לוחות אם עם usb 3 ב Internal I/O Connectors תקן הusb 3 מתחיל לתפוס תאוצה וכיום יש די הרבה יצרניות מארזים ששמים usb 3 בfront panel אבל אין להן לאיפה להתחבר. לפי מה שאני יודע יצרניות לוחות האם שמים usb 3 רק בBack Panel Connectors האם אני טועה ? למישהו יש מושג אם בכלל יש לוח אם עם usb 3 Internal I/O Connectors תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אמור משו 16 ביוני זה כבר לא היה אמור לקרות?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ממש זול למעבד E6300, לוח אם ב500 שקל בערך וחייב שהוא יהיה מהחנות www.skypc.co.il לא מתוכנן OC רק שיהיו לו חיבורים מתאימים לארד דיסק ולכרטיס מסך (sata2,pci-e). תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כל טרנזיסטור יכול לאכסן ערך בינארי אחד, או 0 או 1, בשפה רגילה ביט/סיביה. (ביט/סיביה= זרם חשמלי דולק או כבוי, המתורגם לספרה בינארית [בינארי, שיטת ספירה על בסיס 2, או הספרה 0 או 1] ובעצם זוהי יחידת המידע הקטנה ביותר) המעבדים של היום מחלקים את הביטים לפקודות, של בממוצע עד כ-32 ביט ברצף, ואותו רצף הוא הפקודה שמעובדת. מדד ההרץ-הרץ הינו בעולם המחשוב מספר פעולות בשנייה, או במעבד מס' פעימות בשנייה. למעבד שעון פנימי, הפועם מספר מסוים של פעמים בשנייה, כל פעימה היא פעולה של המעבד, בהוא מעבד את הפקודות והמידע, וכמו כן מעביר אותן ל-RAM ושאר המחשב, בדיוק כמו לב האדם. את המעבדים המהירים של כיום מודדים בGHz, ומהירות מעבד ממוצע של כיום היא כ-2.8 GHZ לדוגמה. כך שמעבד כזה פועם כ-2800000000…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בכדי שאני יוכל לעשות OC מדוייק יותר אז לפי זה האם אתם יכולים למצוא לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לוח אם שיספק לי את הצרכים הבאים: יש לי 3 דיסקים קשיחים+כונן אופטי סאטה כך שיהיה לפחות 4SATA ויכול להיות RAID בעתיד שיהיה כמה שיותר טוב לאובקלוקינג !!! שיתמוך בE8400 שלא יהיה SLI או CROSSFIRE ושיהיה אמין ! עדדד 600 ש''ח (מומלץ מהחנות TMS ) כי אני קונה מישם את כל המחשב תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין לבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות אדירה ואשמח אם תעזרו לי. האם לקנות: מעבד: Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם Gigabyte: ?K8NS (s754) Nforce3 250? זיכרון: 1024MB DDR A-DATA (512X2 או: מעבד:?Athlon 64 3000+ S-939 ?לוח אם: Gigabyte K8NS-Ultra (s939 זיכרון:512MB DDR A-DATA (שכשיהיה עוד כסף אני יוסיף עוד סטיק של 512) האם האפשרות לDUAL CHANNEL שבסוקט 939 עדיפה סוקט 754 ויותר זיכרון? והאם תיהיה לי בעיה להתקין G-FORCE 4 על הלוחות הנ"ל? (אין לי כסף בינתיים לכרטיס חדש... :'( ) תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מעבד g2020 זכרון 8G סטיק אחד 1600 אני מעוניין לחבר 2 מסכים למחשב בחיבור dvi יש כזה דבר ? ושאלה נוספת - האם ניתן בחיבור שכזה לראות בכל מסך משהו אחר לדוגמא במסך אחד פייסבוק ובמסך השני לראות את תיבת הגימייל שלי ביקשתי המלצה למפרט בפורום מפרטים אבל לאחר כ-6 ימים שלא היתה כל המלצה כבר התייאשתי ואני ארכיב כבר לבד ולכן השאלה הנשאלת. אם אין כזה דבר אז אשמח על המלצה של לוח אם מתאים ראיתי בפורום של מפרטים שממליצים על gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://techpowerup.com/cpudb/624/AMD_Athlon_II_X3_405e.html http://www.techpowerup.com/cpudb/623/AMD_Athlon_II_X3_400e.html http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Athlon%20II%20X3%20405e%20-%20AD405EHDK32GI.html http://www.pcgameshardware.com/aid,693146/AMD-Athlon-II-X3-and-X4-in-September-Phenom-II-X4-965-with-125W-confirmed/News/ וכנראה יהיה אפשר לפתוח להם ליבות http://www.hexus.net/content/item.php?item=18224
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
החלטתי שאני חייב לשדרג את הזיכרון שלי בזמן הקרוב מאוד כי אם לא אז המחירים יעלו ואז סתם אני יוציא יותר כסף אז ככה אני רוצא להוציא את 2 של ה512 שלי שהם של CROSSAIR ולהרכי 2 של 1GB במהירות של 667MHZ או יותר אני רוצא משהו זול וטוב אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? אהה ועוד משהו יש מצב אני מזדקה על הזיכרון שיש לי עכשיו??
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי תקציב חביב של 2600 ש"ח איתם אני מתכוון לשדרג את המחשב (למען האמת זה כמו לקנות מחשב חדש). יש תקציב נפרד למארז וספק, שעליהם אני כבר סגור. עכשיו, אני בהתחבטויות קשות בקשר לשילוש שאני רוצה לקנות. ההתלבטות הראשונית בין amd לintel עברה מהר והחלטתי ללכת על AMD(למישהו יש דעה אחרת?) עכשיו, המחשב משמש כמחשב ראשי בבית, ולמעשה כשרת, כי אליו מחוברת הרשת והאינטרנט מחובר אליו גם. כמו כן, משמש למשחקים כבדים, ולכל שימוש ביתי אחר. כרגע הוא עובד על 256 RDRAM (טעות לכשעצמה) והוא זולל את הswap file, חשבתי אולי במקום הקניה הצפויה של 512MB Ddr 400 איכותי (256*2), לקנות 1024 (512*2) מסוג פחות טוב? (תקציב לזכרונות בערך 1000 ש"ח-) לגבי מעבד, חשבתי ללכת על ה2600+ שיוצא משהו כמו 650…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמעתי די הרבה תגובות טובות על Asus P5B DELUXE ושקלתי לקנות אותה, עכשיו ראיתי שקיים גם Asus P5B שהרבה יותר זול - מצד אחד אני מבין שיש סיבה לשוני במחיר מצד שני אני לא ממש רואה הבדל ביניהם... האם DELUXE באמת הרבה יותר טוב?... בקיצר מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אית הלוח שלי אז אני צריך תוכנה כזאת... עדיף שתהיה אותה חברה.... (תנו לינק)
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש המרכזי - משחקים כבדים. התצורה הנוכחית: P3 800 D815EEA Intel board (sound onboard) 256 MB SDRAM 133 RADEON 8500 40GB HD WD 7200 RPM מה שנראה לי שכדאי לקנות: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB (2X256)3200 Ultra התקציב שלי הוא 2500 ש"ח גג. מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה!
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3214
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-