מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום באפשרותי להשיג אחד ממעבדי האינטל הבאים במחירים נמוכים מאוד... אנא, בלי להתייחס למחיר המליצו לי על המעבד החזק ביותר מביניהם, והטוב ביותר לאוברקלוק Intel® Pentium® D Processor 830 Intel® Pentium® D Processor 820 Intel® Pentium® 4 Processor 650 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 640 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 630 Supporting Hyper-Threading Technology תודות, נדב
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
זה רשום על הצ'יפים עצמם ? כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתם אז אני רוצה לוודא לפני שאני יפתח באיזה עוד צ'יפים משתמשים TWINMOS ?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחיר מומלץ 78$, כלומר 78$ * שער המרת דולר שקל 4.4 * 1.17 מע"מ + 100 שקל קנס ישראל = 500 שקל. וזה הסוף הסופי של שקע A בתנאי שהמעבד הזה יגיע לשוק במחיר המומלץ שלו ובכמויות סבירות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23802 מקור: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 סקירה ביפנית: http://big5.pconline.com.cn/b5/www.pconline.com.cn/diy/evalue/evalue/cpu/0501/544527.html עלפי הסקירה הסמפרון 2600+ הזה מומהר מ 1.6 גיגה הרץ ל 2.4 גיגה הרץ ומשיג ביצועים דומים מאוד לאתלון 64 3400+. מסתבר שיש גם תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש ביצועים לעומת לוחות אחרים, תודה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבנתי שיש הבדל רציני בניהם ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על ההבדל ואם הוא שווה את ההשקעה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם הלוח M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGAשל ASUS מתאים למעבדי הפנום2?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים ויכולות אובר קלוק?
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a אני לא מתכוון לעשות OC במחשב שמיועד לגיימינג (x4 940, hd4870, cm690, corsair 450W , 4G) והשאלה היא האם יהיה הבדל בביצועים במשחקים בין השתי הלוחות האלה?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יתכן OC בעתיד הלוח שיבחר יעבוד עם מעבד E7200 או E8400 תודה.
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש זכרונות DDR3 4GB 1- G.SKILL DDR3 DUAL CHANNEL 4096MB 1600M HZ CL7 מחיר 1350 ש"ח 2-MUSHKIN 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL7-7-6-18 XP מחיר 1400 ש"ח או משהו שאתם חושבים בתקציב הנ"ל !!! תודה .
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, - ידוע כי בכל רגע נתון מבצע המעבד פעולה אחת, ובעצם מתייחס לתהליך אחד בלבד. אך כאשר מדובר במעבד מרובה ליבות האם כל ליבה מתעסקת באותו תהליך שהשניה מתעסקת או שמה כל ליבה מבצעת חישובים של תהליך אחר ובכל בעצם מתבצע חישוב עבר מספר תהליכים בו זמנית? שאלה נוספת - כאשר אני משתמש בעבד 64 ביט או מעבד 32 ביט - מה בעצם אני מקבל בכל אחד מהם? יותר פעולות לשניה? בתודה מראש על התשובות הברורות, NOISE
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חברה תסבירו לי מה זה rohs ? תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם בכדי לעבוד ב DUAL CHANNAL אני צריך שתי זיכרונות מאותו הסוג וזה יעבוד ב DUAL או אני צריך KIT של היצרן שמביא לי 2 כרטיסים שהם DUAL? האם מספיק שאני אקנה 2 זיכרונות אותו דבר או אני צריך זיכרון מיוחד שתומל ב DUAL? כל השאלות הללו בהנחה שיש לי לוח חדש שתומך ב DUAL ומעבד CORE 2 DUO. תודה.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהמחיר של הזכרונות DDR2 לסוגיהם עלה. אבל לא ראיתי באף חנות מחירים עדכניים. הכל נשאר כמו שהיה.. אפשר בבקשה לקבל מקום שמוכר את הזכרונות במחיר עדכני? ואם נגיד Twinmos 512Mb 667Mhz היה עולה 300 ש"ח. כמה יעלה עכשיו? תודה (לא ראיתי על זה דיון אז פתחתי, אם כבר יש על זה דיון תנעלו)
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בהמשך לכל ההודעות שלי (תודה רבה לכל מי שעזר), החלטתי לקנות מעבד את'לון 64 (לא X2) ואיתו לוח. בגלל שיש לי כרטיס מסך AGP אני לא אוכל להשתמש בו. לכן אני רוצה לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם עם חיבור PCIe (כדי שבעתיד אוכל לקנות כרטיס). עדיף שיהיה x16 כדי שאם ארצה הלוח יתמוך בD3X10. (למרות שאני בספק אם אקנה כזה כרטיס למחשב החלש הזה) הלוח חייב לתמוך בDDR1 (ברירת מחדל ב939 לא?) כי אלה הזכרונות שיש לי היום ואני לא מתכנן לשדרג. (בגלל תקציב) המחשב מיועד להיות ראשי למשך כחצי שנה-שנה ואחר כך אני אקנה מחשב חזק. הוא אמור להריץ סרטים מדי פעם, ובעיקר לגלוש באינטרנט, ככה שהוא לא צריך להיות חזק. אני אשמח ללוח (וגם למעבד) שיוכל לעמוד באובקלוקינג (אבל לא רציני), למקרים שבהם אני אצטרך קצת יותר מהמ…
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ששימש אותי לא מעט זמן לצפייה בסרטים (כשהוא חובר לטלוויזיה).. המחשב הוא פנטיום 3 800MHZ עם 512 זכרון על 3 סטיקים..מותקן XP נקי בלי זבלה. אני רוצה להריץ עליו MKV של 720P(גיגה בערך לפרק של נמלטים), אני משתמש בMPC ויש לי את הקודקים המתאימים,הסרט מתנגן בערך בסלו מושן בערך.. יש איזושהי דרך אפשרית (הסרת פילטרים,תוכנות וכו') להריץ את זה בצורה סבירה על המחשב הזה? ואם לא אז מה תוקע את הסרט, חוסר זכרון או המעבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כולם אני רואה בכליון עיניים את הקצב בו יוצאות ואמורות לצאת בקרוב וברחוק כל מיני טכנולוגיות חדשות ולא יודע איך לכלכל את צעדי. אני מעוניין לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון, ורוצה לדעת, בעצם, מחכמי הפורום (גדולים כקטנים - העיקר חכמים) האם בטווח של שלושה חודשים או חצי שנה יותר כדאי לי לחכות חשוב מאוד: אין שום כוונה, כלשהיא, מתישהוא, איך-שהוא, לבצע OC. ולא, אני לא מעוניין בלוח 945. תודה. המערכת תריץ ויסטה. העומס הגבוה ביותר יבוא משימוש בפוטושופ CS2 ועריכות תמונות RAW כבדות. מפרט נוכחי: +A8N-SLI 939, 1GB DDR400 ADATA, ATHLON 64 3000 מפרט רצוי: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E …
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חוץ מהתמיכה בDDR2-800 האם ההפרש של 200 השקלים לערך מצדיק את תוספת הביצועים שאקבל?
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מחשב נייד של ASUS. דגם: X52J. המפרט: CPU: Intel core i3 3510m 2.26hz VGA:AMD Radeon HD6370m memory: 4gb המחשב גם יכול להריץ משחקים, אבל חלקם קצת קשה לו, אני מניח בעיקר בגלל הכרטיס מסך. הבנתי שניתן להגדיל את הזיכרון במחשב עד ל8 ג'יגה. האם זה יעזור, ובאמת ישפיע על הביצועים? במידה וכן, אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון ספציפי שכדאי לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מוכרים את הלוח Asrock Extreme9 בארץ? הרצתי חיפוש ואני לא מוצא מקום שמוכר, ואם עוד לא מוכרים בארץ יש צפי מתי כן?ומה המחיר היה?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
דור ה-NUC החדש מוצג רשמית, עם עיצוב מוכר ומבחר חיבורים חיצוניים מתקדם יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL דגם vostro 5468 ואני רוצה להוסיף סטיק של זכרון אבל הוא במהירות 2666MHZ האם זה אפשרי ? כרגע יש לי סטיק של 2400MHZ זה לא יצור לי התנגדויות שונות בחומרת המחשב ? המחשב יעבוד באופן תקין ? תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. אני שם לב שאפילו בלוחות האם החדישים ביותר (ואפילו אלה ה high-end), עדיין נמצא החיבור הישן-משהו של המקלדת-עכבר. לא יודע מה שמו [וסליחה על כך], אבל מדובר על החיבורים הירוק והכחול. קשה לדמיין שיש יצרן של עכבר או מקלדת שעדיין משתמשים בחיבור הזה - כולם עברו ל USB. דבר זה גורם לי לשאול - מדוע? האם יש יתרון בחיבור זה על פני חיבור ה USB? תודה
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-