עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nadavmor,

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by boom,

במידה ואין את דגם הדלוקס של A7N8X- האם יש טעם לקנות את הדגם הרגיל? או לוח אם של חברה אחרת? (ATHLON XP 1700 , DDR 256MB 333)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אני מתלבט ביניהם ולא יודע מה לקנות בבקשה מכם תעזרו לי לבחור ואם אתם יכולים תראו לי גם השוואות

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. אני לא מצליח להבין לבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by ithamar21,

שלום! רציתי לשאול אם מוכרים את הלוח Asrock Extreme9 בארץ? הרצתי חיפוש ואני לא מוצא מקום שמוכר, ואם עוד לא מוכרים בארץ יש צפי מתי כן?ומה המחיר היה?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  6. שמועות עסיסיות חדשות מתיימרות לספק לנו פרטים ראשוניים אודות התוכניות של החברה בעולם המעבדים מעבר ל-Ryzen 4000 לכתבה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by buyer,

???

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by ShomRon,

יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  11. היי, ברשותי 2 ג'יגה זכרון DDR2 של חברת G SKILL בעל מהירות 800 מגה הרץ. הלוח אם שלי תומך עד 1066 מגה הרץ, לכן הינני שוקל לרכוש 2 ג'יגה זכרון DDR2 (לא 3, כי לוח האם לא תומך) בעל מהירות של 1066 הרץ, ולמכור את הזכרונות הקיימים אצלי. השאלה שלי היא, בכמה אחוזים רכישה זו תשפר את מהירות הביצועים של המחשב שלי? אני כרגע משתמש במחשב הזה ללימודים, משחקים, מוזיקה, וסרטי HD. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by danielhasan,

Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM מה מתכוונים ל OEM ? והאם זה יותר כדאי מ Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX ? תודה

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by yonni,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת האם לבסס אותו על זכרון DDR או RDRAM? כמו כן איזה לוח אם מומלץ לקנות לכל אחד מהם גם ל AMD וגם ל PENTIUM? עדיין לא החלטתי.... תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by blueman1,

למה הוא לא יוצא או למה אין איזה כתבה באתר משהו סיקור?

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by p4mt4n,

ראיתי שממליצים הרבה על p55 למחשב למשחקים בלי אוברקלוק עם כרטיס מסך אחד ומעבד i3 / i5 יהיה הבדל בין הלוחות האלה? Intel BLKDH55PJ Peter Cove http://skypc.co.il/Product.asp?PID=BLKDH55PJ Gigabyte GA-H55M-D2H http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950516 Gigabyte GA-P55-UD3L http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950205 או לכל לוח אחר ?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני צריך לדעת נגיד ורשום בלוח אם הדבר הבא 2 x sata 6 gb/s connector האם בחיבורים הפנימיים האם זה אומר שגם סאטא 2 וסאטא 3 אפשר לשים על הלוח האם? תודה לכל שיענה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by idanpere1,

משוטט לי "להנאתי" באתר של ג'יגה בייט בחיפוש אחר דרייברים ללוח אם ואני רואה שם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Storage/Products_Overview.aspx?ProductID=2180&ProductName=GC-RAMDISK סתם חשבתי יהיה מעניין להראות את זה כאן...

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by Garbil,

שלום, רציתי לשאול אותכם איזה מעבד מתאים למשחקים יותר, AMD 3000 וא Intel p4 3.0 תודה.

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  19. שלום, האם כדאי לשדרג Athalon x2 400 ל AMD Athlon II x2 240. ב150 ש''ח? אני מתכנן על OC, וראיתי אנשים שהגיעו לתוצאות של 3.4~ שימוש עיקרי משחקים קלים+. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by msa90,

איזה לוח אם עדיף p35 ds3 או p35 ds3L ???? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by reflex,

האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by fit3,

שלום אנשים אני יש לי במחשב שני סלוטים של 256 שעובדים דואלי במהירות 533 השאלה אם בשני סלוטים הריקים שלי אני יוסיף שניים של 512 במהירות 533 זה יהיה בסדרר? או שמומלץ לשים עוד שנים של 256?

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אם אני יוריד קיט אחד של 2GB וישים במקומו 4GB ככה שיהיה לי סך הכל 6GB אני ירגיש הבדל בביצועים?(ב64BIT כמבון) והאם אני ירגיש הבדל בין הזיכרונות הנוככים\או ה6 של הDDR2 לבין הטריפל צ'אננל של 6GB DDR3 1333MHz?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by huber,

האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by Adirz,

אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים