עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי מחשב... במפרט ביקשתי מהמוכר זכרונות של קינגסטון.. הוא שם לי MICRON דיברתי איתו והוא אמר שלדעתו הם יותר טובים ושאני אבדוק את זה (הוא לא עובד עם קינגסטון אך הוא לא אמר לי בקניה).. עכשיו הוא אומר שאם אני ארצה הוא יזמין קינגסטון במיוחד ויחליף לי מה אתם אומרים? זה באמת חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by boaz_rosen,

שלום חיפשתי עזרה בכל מקום ברשת ואף אחד לא עזר לי . אני רוצה להרחיב זיכרון במחשב : ויש לי לוח אם : [http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=315] יש ל י פנטיום 4 בן שנתיים וחצי וזיכרון: 256 MB PC2100 DDR SDRAM אם יש עוד נתונים שצריך להוסיף אני אשמח להוסיף. אני מחפש להרחיב את הזיכרון ללפחות 512 בהתאם ליכולת של לוח האם ורוצה לדעת איזה לקנות ?איפה כדאי לקנות ? האם אפשר/כדאי להרכיב לבד ? ואיזה עוד בעיות יכולות לצוץ? אין לי בעיה של כסף!!!

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. לאח שלי יש פנטיום 533 על לוח אם של אינטל VC820 יש לו סטיק אחד של 128 מגה PC800 RDRAM (בסלוט השני יש משהו שבחוברת של הלוח נקרא CRIMM, חצי מגודל הסטיק הרגיל, בלי צ'יפים). הוא מריץ על המחשב XP ונראה שהמערכת כל הזמן משתמשת בזכרון הוירטואלי (ההארדיסק רוב הזמן טוען, במיוחד במשחקים כשהוא מדי פעם מודיע על חוסר זיכרון וירטואלי... כן כן אפילו ג'נרלס עובד ). חשבתי להוסיף לו עוד זכרון, השאלות הן האם זה כדאי? כמה להוסיף 64/128? והאם זה לא יעשה בעיות, כי בכל מקום ראיתי שצריך לשים RDRAM בזוגות ולי יש רק סטיק אחד?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  4. יש לי מחשב AMD2500 BARTON 2X256DDR 400H לוח אם של גיגביט ניפורס 2! כרטיס מסך גיפורס 4 440 128 מגה !! מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי תוצאות טובות המחשב לא חם בכלל אבל למה ?? המעבד קיבל 5400 הזיכרון קיבל 4500 למה הזיכרון מקבל כל כך קצת יש לי זיכרון אחד של GEIL השני יוניקס אני חושב שניהם של 400 ארדיסק קיבל 1200

5. Started by ohecht,

שלום, יש לי מעבד Q9300 ולוח אם Asus P5KE/WiFi AP, נקנו בערך לפני 4.5 שנים. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב המסך נדלק וכן המאווררים אבל לא רואים את המסך ה-POST של הBIOS. אני נדרש לבצע ריסט מספר פעמים עד שמופיע חלון ה-POST. לדעתי זו בעיה בלוח האם ומאחר והוא ישן אין כל תמיכה בו. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את לוח האם ולבדוק מה הבעיה בו? או שחבל על המאמץ/כסף וכבר לקנות אחד חדש שככל הנראה יותאם ל3770 (אם כבר משדרגים...) תודה, אורן.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  6. למה רק 64 BIT עם 6 GB ?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  7. שלום. אני מעונין לנקות את המחשב שלי במטרה להביא ליותר סדר במחשב למען זרימת האוויר ולמען שימור רכיביו. ברשותי שואב אבק גדול,מטליות לינקוי משטחים,אוויר דחוס ומטלית מיקרופייבר. רציתי לדעת מה לעשות עם כל הציוד. למה כדי לשים לב,את מה כדי לנקות פעמיים,כיצד לנקות את המאווררים,והאם יש צורך בעוד משהו חוץ מפינוי האבק. תודה לכל התורמים לניקיון.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

בשעה טובה ומוצלחת המחשב הגיע(מבוסס E6300, ראו מפרט), אך כאשר הדלקתי את הCPU-Z יש בעיה עם המעבד(יותר נכון עם המכפלה שלו). קודם לא שמתי לב שהייתה לי גרסה ישנה של CPU-Z ואז הכל היה בסדר, אבל כשהורדתי את הגרסה האחרונה(1.35) והדלקתי, אני לא מבין מה הולך... תראו בעצמכם... המעבד כמעט תמיד עם מכפלה X6, ופעם באיזה דקה קופץ לחצי שניה למכפלה 7... לא מצאתי בלוח אם אפשרות שינוי מכפלה... מישהו יכול להסביר מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by Chronick,

http://www.theinquirer.net/?article=23845 AMD עומדת לייצר SEMPRONS על בסיס 64BIT בסוקט 754 דגמים: 2600+, 2800+, 3000+,3100+,3300+ כל לוח אם לסוקט 754 יתאים לאחר עידקון ביוס. המעבדים יתמכו בטכנולוגיה COOL AND QUIET בסוף המאמר מוזכרים INTEL שמתכננים להוציא CELERONS שיתמכו ב64BIT גם...

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. האם אפשר להתקין SSD על הלוח הזה GIGABYTE P35-DS3 והאם הוא יפעל ב-6GBIT ? תודה- אשמח לפירוט.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. ברשותי מחשב עם דיסק קשיח ישן יחסית מדגם Western Digital 320Gb 16MB AAKS, וכן צורב DVD מדגם Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer. אני מתכנן שדרוג המחשב למעבד i5 או i7, עם קשיח SSD, כאשר הייתי רוצה שלוח האם שיותקן יהיה עם ערכת שבבים המאפשרת גם התאמה לרכיבים הנ"ל. הדיסק הישן כדיסק שמיועד לשמירת קבצים, הצורב כצורב שישמש למחשב החדש לכל דבר ועניין. מה ערכת השבבים המומלצת לכך? באופן כללי, היכן ניתן ללמוד איזה פיצ'רים קיימים לכל ערכת שבבים כך שאוכל להחליט על הלוח המתאים לי?

12. Started by elad76,

רציתי לדעת איזה זיכרון טוב עד 800 של 1GB טוב לOC אתם יוכלים להמליץ לי סתכלו במפרט מחשב.

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by lmlm,

באתר .pcpop. סקרו את ספינת הדגל של FX62 עם 7900GTX ב DMARK הנה הלינק: http://www.pcpop.com/doc/0/138/138222_4.shtml הביקורת בסינית/יפנית אבל אפשר להבין את הבנצים

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by smoke_man,

רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by Bypass,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הלוח ASUS P8Z68-V, אבל נציג חנות מסוימת מתעקש למכור לי את ה MSI Z68A G45, בטענה שהוא עדיף ובעל מערך ייצוב מתח איכותי יותר מזה של ה ASUS. האם כך ? אם להתעלם לגמרי מההפרש במחיר (120 ש"ח), הטענה הזאת מתמיהה אותי, כי לפי התרשמות מקריאה בפורומים שונים ה MSI הוא לוח כניסה בסה"כ מינימלי אם כי קורקטי (עם בעיה מסוימת של התחממות יתר באוברקלוקינג), לעומת ה ASUS שנחשב ליותר איכותי ובכלל יותר מפוצ'ר מכל הבחינות. תודה...

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by natan805,

ואם כן מדוע לא משתמשים בו הרבה יחסית והאם הביצועים שלו גם יותר טובים?

17. בדקתי בעזרת CPU-Z איזה מעבד/לוח אם/זיכרון יש לי, אשמח לקבל יעוץ לגבי כמה זיכרון המערכת שלי יכולה לנצל, יש לי בסלוט אחד 512, ועוד סלוט אחד פנוי, יש לי XP SP2 אם זה משנה. והנה התמונות מCPU-Z: תודה מראש, תומר נ.ב אשמח גם לקבל המלצה על זיכרון מסוים, או חברה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by guysevi,

היי, לפני כמה זמן התחילה לי בעיה שהלוח אם Gigabyte EP35-DS3R לא מזהה דיסקים קשיחים בחיבורי SATA , הדיסקים עצמם טובים. הלוח עדיין באחריות, ואני מעוניין בשדרוג בתקווה שהם יסכימו לשדרג לי ללוח אחר בתוספת סמלית ובדרך אולי לשדרג גם את המעבד E6600,מפרט נכחי בצד. חשבתי ללכת על Gigabyte GAX48DS5 לאפשרות של קרוס-פייר בתמיכה מלאה במהירות X16 . ובמעבד Q9550 ככל הנראה או E8400 היעוד משחקים וסרטי HD. אשמח לשמוע עוד רעיונות והצעות גיא

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. במחשב שלי הפעלתי אותה וירד לי הטמפרטורה של המעבד ל31 מעלות וגם של הלוח אם ל31 עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק עושה איזה פעולה בדיוק שזה גורם לקרור? והאם זה פוגם בביצועים?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by compman112,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  21. למה הוא צריך בכלל להתחבר לשם? (זה התכנאי שלי עשה) זה מועיל במשהו?? יש לי הרד דיסק אחד..... כך שהרייד לא מנוצל טוב.. אם אני יוציא את זה מהרייד משחקים וכאלה יעבדו יותר טוב? ככה אני מתכוון אם אני יקבל עוד כמה פריימים...

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by iPsych,

אז ככה, קיבלתי תקציב חביב של 2600 ש"ח איתם אני מתכוון לשדרג את המחשב (למען האמת זה כמו לקנות מחשב חדש). יש תקציב נפרד למארז וספק, שעליהם אני כבר סגור. עכשיו, אני בהתחבטויות קשות בקשר לשילוש שאני רוצה לקנות. ההתלבטות הראשונית בין amd לintel עברה מהר והחלטתי ללכת על AMD(למישהו יש דעה אחרת?) עכשיו, המחשב משמש כמחשב ראשי בבית, ולמעשה כשרת, כי אליו מחוברת הרשת והאינטרנט מחובר אליו גם. כמו כן, משמש למשחקים כבדים, ולכל שימוש ביתי אחר. כרגע הוא עובד על 256 RDRAM (טעות לכשעצמה) והוא זולל את הswap file, חשבתי אולי במקום הקניה הצפויה של 512MB Ddr 400 איכותי (256*2), לקנות 1024 (512*2) מסוג פחות טוב? (תקציב לזכרונות בערך 1000 ש"ח-) לגבי מעבד, חשבתי ללכת על ה2600+ שיוצא משהו כמו 650…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by aviv_assulin,

אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by yoc1983,

לקחת אסוס P5QPL-AM או ששווה להשקיע עוד 210 ש"ח ללוח ג'יגה בייט GA-EP45-UD3L על הלוח יחוברו מעבד E6500 כרטיס מסך HD5770 ו2GBRAM

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. יש לי ALTHON XP 1800 GA-7VAX ופלאפון של מוטורולה

• 11 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים