מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בין TRAY לBOX במעבדים??? ומה עדיף? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מעבד corei3 מגיע עם GPU on die. המוכר בחנות אמר לי שהוא מקביל ל-9500. נכון או לא נכון? ואם לא נכון,אז לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל? פשוט אני לא מבין בשיט בכרטיסי מסך,ואני מניח שהוא התכוון לאחד של nVidia.(ה-9500) אני גם לא יודע אם ה-9500 נחשב לכרטיס חזק בכלל. יש לי כרטיס מסך 8400GS,והוא אמר לי שאין טעם להתקין במחשב החדש,כי ה-OB יותר חזק. מדובר,אגב,בלוח מבוסס H55 של Gigabyte. תודה לעונים, יוחאי.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכ…
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
Chaintech 7KJD תמונה ופרטים פה: http://www.chaintech.com.tw/products/socketa/7kjd.htm זה לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב למעבד athlon xp1800/1900 ga-7vrxp או MSI KT3 ULTRA2-R ?
-
אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה בשביל מחשב מבוסס פנטיום 4. אולי אתם יכולים לכתוב איזה מהלוחות עדיף מבחינת: ביצועים, אוברקלוקינג, איכות או כל דבר אחר חוץ ממחיר. אני יודע כבר שהאסוס יותר יקר. המעבד שאני רוצה לקנות הוא 2.4B גה"צ... הלוח של אסוס (הספציפי בלי כל התוספות האפשריות) בא עם: Gigabit lan SoundMax SB הלוח של ג'יגבייט בא עם: Realtek ALC650 AC'97 audio Intel Lan כל אחד מהם גם בא עם USB2 וכל מיני תוספות של היצרן. אם יש איזה לוח אחר מומלץ עם הצ'יפסט הזה אז תכתבו תודה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב משהו כזה: P4 2.4 256MB 266 DDR 60GB HARDDISK עם צורב גם GEFORCE 4 MX440 64MB וכמובן מקלדת עכבר וכל הרכיבים הנילווים עכשיו אני צריך לוח אם ואני רוצה לדעת אם נגיד אני ייקח לוח עם 333 DDR זה יישנה משהו? וכל הפיצ'רים כמו AGP X8 או DUAL DDR יהיה לי כרטיס אחד של זיכרון , אם אני יקנה שניים ויש לי לוח של דואל אז זה מכפיל תמהירות? יענו שניים של 333 -666? מצאתי לוח של ג'יגהבייט שמצא חן בעיני - GA-8SQ800 אז בקיצור כל הפיצ'רים שאני לא צריך בכללי כדאי שיהיה אותם או שזה לא משפר את הלוח?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
I bought a new Micron DDR 2100 256MB stick. I want to ask how can i check the boost it should have\given me? I don't see any difference in Sandra 2003 Pro. Any other ideas? Besides tell can you tell if this improve anything at all, 'cause i don't feel any burst of speed. You can see my system in the info.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הלוח ASUS P8Z68-V, אבל נציג חנות מסוימת מתעקש למכור לי את ה MSI Z68A G45, בטענה שהוא עדיף ובעל מערך ייצוב מתח איכותי יותר מזה של ה ASUS. האם כך ? אם להתעלם לגמרי מההפרש במחיר (120 ש"ח), הטענה הזאת מתמיהה אותי, כי לפי התרשמות מקריאה בפורומים שונים ה MSI הוא לוח כניסה בסה"כ מינימלי אם כי קורקטי (עם בעיה מסוימת של התחממות יתר באוברקלוקינג), לעומת ה ASUS שנחשב ליותר איכותי ובכלל יותר מפוצ'ר מכל הבחינות. תודה...
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם הוספתי את מפרט המחשב שלי כתמונה... כמו שאתם רואים יש לי 2 זיכרונות של 1 ג'יגה DDR2 800MHZ וקניתי את הזיכרון הנל של קינגסטון הדגם המדוייק KVR800D2N6/1G 2 כאלה של 1 ג'יגה הכנסתי למחשב....והמחשב קופא לי פתאום....משהו אכן עדיין לא בסדר :\ יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 1 ג'יגה CL5 ומה שקניתי זה CL6 אולי ה CL6 לא יכול לעבוד ביחד עם ה CL5 . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק לדעתכם? AMD Athlon 64 3700 2.2GHZ 939-pin מול INTEL 64BIT 3.4 GHZ ??
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היו לי זכרונות של ELIXIR או משהו כזה על הלוח 256*2 ועשיתי בדיקה עם MEMTEST והיו שגיאות בבדיקה 7 קניתי זכרונות חדשים של קינגסטון 512*2 וגם בהם היו שגיאות בבדיקה הזאת והזכרונות הם 400MHZ DDR איפה הבעיה שלי בדקתי כול אחד בנפרד בכול סלוט בנפרד וכולם אותה שגיאה בדיקה 7 יכול להיות שזה לא מהזיכרונות ? אולי מהסלוטים או מהבקר זכרונות או כול דבר אחר? ואם כן איך אפשר לבדוק ממה?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, זה עתה קניתי זיכרון CEON 400MHz DDR עפ"י המלצת החנות. אמרו לי שזהו מבצע מיוחד במחיר עלות (320 ש"ח) , אך מבדיקה כעת אני רואה זכרונות דומים של kingston במחירים נמוכים יותר (270) בחנות אחרת. האם עשיתי טעות? איזה סוגי זכרונות הם טובים יותר?
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בזכרונות DDR-2 ? מהו ההבדל בין PC2-5400 ל - PC2-5300 שניהם 667Mhz ??? מה עדיף תודה
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-