עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by edikravvin,

רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון האמיתית של המחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by dennis14,

זהו ה - DFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G, העובדה שהוא זול יותר ב 250-300 ש"ח מלוח ה - 680I של EVGA הופכת אותו למשתלם במיוחד. לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3140&Pname=DFI יש אותו בעוד חנות במחיר יקר יותר - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LANCF3200&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=240&aff=Zap

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  3. טוב אז יש כמה אופציות... 1. Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Blue Memory. 2. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory. 3. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader .4. 5. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory. 6. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by bogdant,

מה זה ועם כידי להוריד זאות? תודה http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2558&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  5. לכל צ'יפסט שאינטל מיצרת היא מגדירה מאפיינים מסויימים, לדוגמה FSB של עד 1333. איך מצליחה גיגבייט או חברה אחרת למכור לוחות עם אותו צ'יפסט אבל מאפשרות FSB של עד 1600. או דוגמה אחרת, צ'יפסט שמתאים ל- Q2D ו- Q2Q, משולב בלוחות של חברות אחרות בהם הוא מתאים גם למעבדי Extreme. ואחרי כל השינויים שהחברות עושות ללוחות ולצ'יפסטים - הם עדיין עובדים בלי בעיות. איך יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  6. ברשותי מעבד אינטל E6750 ו 4 גיגה של זיכרון וכרטיס מסך 9800GTX ... וכרגע אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אולטי 64 ביט קניתי כרטיס קול חדש אבל לא שמתי לב שעדיין אין לו דרייברים לויסטה 64 וגם לא לXP 64 במידה ואני יעבוד למערכת 32 ביט...עד כמה הביצועים של המחשב ירדו בעיקבות חוסר היכולת לנצל את הקיים בפועל ? יש לציין שאני לא עובד אם מסך מחשב אלה רק עם טלוויזיה "32 ועובד על רזולציה של 1360 768 או 1024 768 תודה מראש לכל העוזרים ומגיבים.... :s07: טיפש שכמוני כרטיס קול בלי דרייברים מתאימים כמו מכונית עם ברקס אבל בלי גז :s07:

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  7. מספר הופעות פומביות קטנות חדשות מאירות מעט אור אודות משפחות ה-Cannon Lake וה-Ice Lake של יצרנית השבבים, אך עדיין לא ברור כמה זמן יעבור עד שנראה אותם במחשבים שלנו לכתבה

8. יש זכרונות שרושמים 2 גיגה, 2x1024mb כמה מחירים : PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 דגם: PQI3200-2048DB 970NIS NOA 1GB Kingstone CL 3 430 NIS - 'new price" 1GB Kingstone CL 3 460 NIS - "tronics" 1GB PQI CL 3 - 455 NIS NOA COMPUTERS 2*1GB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 - 970 NIS G.Skill DDR 400MHZ PC3200 2048MB DUAL CHANNEL CL3 - 1000NIS GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 DUAL CHANNEL - 1030NIS NOA COMPUTER אם אני רוצה שני גיגה במחשב, האם כדאי לקנות רק חבילה של 2x1024 או שאני יכול לקנות שני 1024 (מאותה חנות ומאותו סוג) האם יש הבדל בכלל? כרגע יש לי 2x256MB 400MHZ SS לא זוכר את שם החברה. עם תזמונים 2.5-3-3-8 הזכרונות של GSKILL לעיל עולים 1030 ש"ח, עם תזמונים שמתא…

9. Started by CocainHore,

אהלן חברים. שאלה לי אליכם - איך החברה הזו בכל הנוגע לזכרונות ? אני מעוניין לדעת כי יש להם מחירים לא רעים ביחס לחברות אחרות מוכרות כמו corsair \ ocz \ g.skill ואני רואה שגם הם נותנים על 90 אחוז מהקיטים אחריות לכל החיים, ובסך הכול מעוניין לדעת לשדרוג עתידי איך הם ואם למישהו היה ניסיון איתם. תודה..

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  10. איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by omri4181,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by MoAv,

המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו . מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by Jor-L,

מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by biton161,

אני צריך 8GB למחשב מבוסס i5 האם אפשר לשים שני סטיקים של 4GB כאלו: https://www.tms.co.il/product/10392 שאני מניח שהוא CL11, או שכדאי שניים כאלו: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1R_4 שהם CL9? אם אני רוצה את המהיר יותר אני יכול לשים בכלל שניים כאלו או שחייבים את הקיט 2*4GB: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1RK2-8X שמשום מה עולה יותר...

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  15. Started by yarivot26,

היי, סרטי HD 1080p לא עובדים אצלי חלק ובחלק מהסרטים (בהם יש פירט גבוה) הם ממש מקרטעים. חשבתי לאחרונה לשדרג את הכרטיס מסך בשביל תמיכה בהאצת חומרה שם בסרטי HD אבל לאחר מחשבה נוספת אני מרוצה מהכרטיס הנוכחי שלי (1950XTX) למשחקים שאני משחק במחשב (אסטרטגיה וכדומה, למשחקי פעולה FPS ושאר הירקות יש לי PS3). החלטתי שעדיף לי לשדרג פשוט את המעבד שלי שהוא כרגע e4400. אני מחפש מעבד שיוכל להתמודד עם כל סרט 1080p גם בתוכנה "כבדה" (כמו VLC או XMBC) ושלא יפריעה לו אם ירוצו תוכנות ברקע (newsleecher, explorer וכדומה) או אם אני יריץ קדימה אחורה (מה שקורה עכשיו). התקציב שלי בעיקרון הוא 1000-1500 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. תודה רבה לעזורים

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by mayfree,

אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by babu,

איזה לוח יספיק לי ? לא מעניין אותי כל מיני גימיקים שעליהם משלמים עוד כסף שיהיה לוח טוב שיוציא תמקסימום בתקציב של 850 שקל אם חריגה קטנה גג

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  18. לאחרונה פתחתי במסע חיפושים אחר לוח אם חדש למחשב. החיפוש הצטמצם למס' סופי של לוחות: asus p4s533 ; msi 845 e; msi 845 pe. (אשמח לקבל רעיונות לגבי סוגים נוספים בטווח המחירים הנוכחי). מס' פרטים אינם ברורים לי: - האם ה-asus הינו לוח מובנה (כרטים מסך וכו' מותקנים בו מראש), והאם הוא נחות ביחס לשאר? - מה ההבדל המהותי בין שני מעבדי ה- msi והאם שניהם יעבדו עם זכרון DDR במהירות 333Mhz - האם ללוח ה-asus מס' קטן יותר של חריצי pci (ל-msi אמורים להיות 6 חריצים)? תודה מראש לכל המשיבים (אם ישנם כאלו...).

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  19. אז כמה דברים... המפרט שלי הוא AMD 4600 ושני זיכרונות של 1 ג"ב 800MHZ של סמסונג ולוח של ASUS M2N-E אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני עובד בעיקר בניקון NX וב PS CS3 לעיבוד תמונות. העניין הוא שהמחשב לא "סוחב"... חשבתי להחליף חזרה לXP הישן והטוב ולהוסיף עוד 2 ג"ב של סמסונג. 1.האם כדאי לי "לזרוק" את הזכרונות ולרכוש 4 ג"ב של מושקין? 2.האם כדאי לשדרג לויסטה 64 ביט על מנת לנצל את כל הארבע ג"ב או שמא לחזור לXP הישנה והטובה? 3.האם יש אלטרנטיבות לשידרוג המחשב עד 1000 ש"ח? בברכה, אורי

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by Anfield,

רציתי לדעת עם הלוח הזה שווה משהו :} תודה :}

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by Bypass,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הלוח ASUS P8Z68-V, אבל נציג חנות מסוימת מתעקש למכור לי את ה MSI Z68A G45, בטענה שהוא עדיף ובעל מערך ייצוב מתח איכותי יותר מזה של ה ASUS. האם כך ? אם להתעלם לגמרי מההפרש במחיר (120 ש"ח), הטענה הזאת מתמיהה אותי, כי לפי התרשמות מקריאה בפורומים שונים ה MSI הוא לוח כניסה בסה"כ מינימלי אם כי קורקטי (עם בעיה מסוימת של התחממות יתר באוברקלוקינג), לעומת ה ASUS שנחשב ליותר איכותי ובכלל יותר מפוצ'ר מכל הבחינות. תודה...

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by zal22,

לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי את המאבד הישן שלו INTEL PENTIUM 4 2.8 ביחד עם הלוח אם והרכבתי אותו ביחד עם החלקים מהמחשב הישן שלי ואז נולד לי עוד מחשב בבית. הוא נתן לי אותו בלי המאוורר אבל עם צלעות הקירור יש לי את אותו המאורר בבית אז שמתי אותו עליו והוא תקין. הטמרפרטורה של המעבד הגיע ל93 מעלות. הסרתי את הצלעות ניקיתי את המשחה הטרמית אבל יש כמות נכבדה של משכה (כנראה גם אבק) שהתגבשה על המעבד ובשביל להוריד אותו אני צריך לגרד אותה משם בקטנה. השאלה שלי האם לגרד אותה משם או לא(כמו שאמרתי היא מכסה שטח נכבד על המעבד)? [ניקיתי את מה שיכולתי ושמתי משחה חדשה זה לא כל כך עזר] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by DaniDin,

שלום לכם אני חייב להגיע להחלטה היום, אני גיימר כבד והזמנתי 2 ג'יגה זיכרון 800MHZ של קורסייר וכרטיס מסך 8800GTS 320 מגה של ASUS. השאלה שלי האם ידוע למישהו על חוסר תאימות או בעיות כל שהם עם הצ'יפסט של NVIDIA 680I? אני רוצה להזמין את ASUS P5N32-E SLI ואם לא אני הולך על צ'יפסט של INTEL ASUS P5B-E או ASUS COMMANDO אגב הלוח הזה תומך בשני כרטיסי רשת זאת אומרת שאני יכול לחבר לזה עוד מחשב בעזרת כבל מוצלב? אם ידוע למישהו מידע על באגים בצ'יפסט של NVIDIA אשמח לדעת לפני שאני מזמין. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  24. רשום בכתבה מה זה אומר לי שהליבה הוגדלה והזיכרון הוקטן? מה זה נותן ?

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by deelad,

שלום. יש לחבר שלי זכרון 512 במהירות של 333 ואני רוצה לדעת עם הוא יקנה 512 נוסף במהירות 400 זה יעבוד בדואל צ"אנל? נ.ב- הלוח תומך בדואל צ"אנל. תודה.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים