עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zaz,

מה ההבדל בין ICH9 ל- ICH7 ומה אני צריך את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Green,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by POD,

הרי בקר הזיכרון ב-AMD ATHLON 64 נמצא על המעבד, כך שאין הגבלת FSB. ואז המעבד (ATHLON 64) יכול לעבוד גם עם DDR3, לא? :s05:

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Svartberg,

קניתי שבוע שעבר את הלוח ASROCK DUAL SATA 939 למי שלא יודע, יש תושבת לא גרנית למעבד, ובשביל להתקין את רוב סוגי ההיטסינקים צריך להחליף ב BACKPLATE רגיל למזלי קיבלתי את ה BACKPLATE יחד עם ההיטסינק שבא עם המעבד. אבל שלא כמו רוב התמונות של הפלטה הזאת, יש לי מין ציפוי לבן שדבוק לחלק שבא במגע עם הלוח אם (זה מתחבר מלמטה) http://www.svartberg.com/link/backplate_coat.jpg כפי שאתם רואים יש צד מטאלי, וצד עם ציפוי לבן, מה שאני לא יודע זה, אם אני צריך להשאיר את זה ככה, או להוריד את הציפוי הזה ?? אני לא רוצה לדפוק משהו פה, כי זה מה שמחזיק את ההיטסינק, ובמקרה שיש בעיה אתם יודעים מה נפגע פה.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by mardona,

איזה מעבד יותר טוב ה-INTEL CENTINO או ה-AMD Mobile ומה זה ליבת דותן?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  6. אחים שלי שאלתי את גיגבייט בקשר לביוס הקודם שזיהה את הלוח כULTRA והם שלחו לי גירסת הביוס הזאת כדי לעדכן את הלוח שלי והשם שלה זה k8nf-9.f9 אז זה גירסץ הF9 לא? היא שוקלת 512 KB

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  7. האם הבדל המחירים בין 3000 ל3700 מצדיק את ההבדל ביניהם בביצועים?? איזה מעבד הכי משתלם לקחת (של amd) גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת המחיר בארץ...! תודה רבה!! ;D

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  8. איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by PCguy,

אשמח לדעת איזה מעבד עדיף ובעיקר מה ההבדל{ארכיטקטורה} בפועל? יש לינק ? תודה

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by omri4181,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  11. שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). * האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by Psychopath,

I recently bought a new computer for myself, and now I decided to set up my old AMD 900 for my mom... the computer consists of: Asus K7M, AMD Athlon 900 and a 128MB SDRAM stick (along with the other sound card, VGA card and so on) My problem is as such: I conected everything, and installed windows, but only after i finished the installation, i realized windows is workiong really slow (winXP) so i checked the bios and i found out that the 128MB stick is recognized as 64MB.. what can I do ? i tried replacing it with another stick, no good.. I tried putting it in the other slot.. and still no good.. help me out here :\

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by BENNY-L,

הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by kakikwaski,

כפי שכתוב בכותרת ^ חלקכם ישאלו מאיפו הגיע אלי השטות הזו... אז כשאני פותח את הEPU-6 Engine זה רושם שהמעבד מייצר CO2

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by lmlm,

Fudzilla מדווח AMD הציגה שיפור קטן כנגד C2Q אבל רק בקלוק פר קלוק. השאלה האמיתית , איך הוא יתמודד כנגד פנרין שהוא מציג שיפור דיי גדול כנגד C2D ו C2Q . עוד ידוע לנו שפאנום X4 לא יביא איתו שיפור ניכר במשחקים הנוכחים בהשוואה לאטלון X2. יציג כ20 עד 30 אחוזים שיפור מאטלון X2 אבל זה רק במספר משחקים בודדים ואנחנו מדברים על קלוק פר קלוק. זה אומר שזאת תהיה בעיה גדולה של AMD כי C2D וגם C2Q מציגים את אותו שיפור על פני אטלון X2 במשחקים בקלוק פר קלוק. אם זה נכון,זה אומר שאין סיבה לשדרג מעבדים מי שיש לו C2D או C2Q ואפילו אטלון X2 אם אתם גיימרים. מקור: Fudzilla.com

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by naor-007,

שלום, האם הזיכרון הזה: http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m4x1600c9.html יוכל להיכנס בלוח ג'יגבייט GA-H87-D3H, כשמותקן בו מוגן 3? תודה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1702 אם תשימו לב יש ליבות חדשות שהם 65NM של AMD

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  18. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill למישהו יש ניסיון איתם? לאיזה OC הם מסוגלים? נראה לי אולי הזכרונות הכי משתלמים היום ל-OC לא? יש דגם עדיף בטווח המחירים הזה?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by MoAv,

אני סטודנט עם המחשב הנ"ל ומעוניין לשדרג טיפה את הביצועים, אני כמעט בטוח שהצוואר בקבוק שלי הוא הזיכרון, אבל יכול מאוד להיות שאני טועה. מעוניין לשדרג בקטנה כי מה לעשות, לסטונדטים אין כסף למחשב חדש. הנה המערכת : Asus A8N-E AMD 64 3500+ Corsair VS512MB400 - PC3200 512mb X2 הארק דיסק 74 ג'יגה 15K סל"ד תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  20. 1.הדלקה וכיבוי של המחשב מקצרים את שנו חייו? 2.האים זה מזיק למחשב שאחרי כיבוי מסודר אני מנתק אותו משקה החשמל...?? תודה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by kkffiirr,

שלום קיבלתי מחשב ישן והתחלתי להתעסק איתו הלוח של המחשב הוא GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ov מעבד Athlon 64 3500+ אחרי עדכון ביוס הלוח מאפשר לי לחבר זיכרון מסויים בDUAL CHANNEL (לפני זה הוא היה מצפצף שיש בעיית זיכרון, ורק אם הייתי שם אותם בסלוטים נפרדים הוא היה מסכים לעבוד), חיברתי ללוח שני זיכרונות של 512 וקיבלתי הודעה שיש לי 512MB בDUAL CHANNEL (128BIT) רציתי לבדוק את העסק, אז חיברתי שני זיכרונות נוספים שיש לי (אמנם איטיים יותר, אבל עדיין) של 256, ולהפתעתי היה כתוב שיש לי 1GB זיכרון החלפתי את המקומות של הזוגות, ועדיין, אותה תוצאה. אני מפספס כאן משהו? תודה האם כדאי לי לשנות קונפיגורציה כדי לשפר ביצועים (יש לי בבית סלוט אחד של 256 …

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by Or94,

זה המפרט מחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel core 2 quad QX9770 לוח אם: gigabyte X48-DS5 זיכרון: Corsair 2GBx2 יש לי עוד שני סלוטים פנויים לזיכרונות בלוח אם ויש לי עוד זיכרונות של חברת OCZ של 1GBX2. האם זה בסדר אם אני אוסיף עוד 2GB זיכרון של חברה אחרת לא מאותו דגם ממה שקיים או שזה רק יפגע בביצועי המחשב כי זה לא אותה מהירות זיכרון וכו'? האם זה יעשה את המחשב מהיר יותר? לפי מה שקראתי בנעוץ זה בסדר למרות שזה יפעל לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר. אז האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by yossi126,

ת'רד דומה פתחתי רק היום בפורום כרטיסי מסך על מציאה שמצאתי וקניתי בהבזק עין.. אני כרגע מחפש לשדרג את המעבד שלי שכן הוא מהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס החדש. חשבתי על הפנום הזה http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=1631 האם השינוי יהיה משמעותי כל כך במשחקים? אני לא משתמש בתוכנות כבדות ככה שעניין הארבע ליבות לא משנה לי בקטע הזה. בבקשה לא לתת לי הצעות לעבור לאינטל, אין לי כח ללוח אם חדש ופירמוט.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  25. שלום, לאחרונה התקלקלו כמה מחשבים של מכרים שלי וככל הנראה הלכו בהם הלוחות אם. בשני המקרים מדובר בלוחות אם ישנים בסוקטים 478 ו939. לצערי, אני לא מצליח חמצוא חנויות שיספקו לוחות ישנים אלו במגוון ובמחיר סביר. בלוחות היד שניה תמיד יש בעיה של מחסור, בעיקר בלוחות 939, ובגורמים של מרחק מהמוכר ומחיר. רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר מקומות בהם אוכל להשיג לוחות מהסוקטים הנ"ל במכירים סבירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים