עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MadCat,

האם יש מעבד 1800+ בתצורת "Thoroughbred "A בארץ? האם מעבד 1800+ בשתי התצורות נותן את אותם ביצועים?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by frozen_sun3,

I bought a new Micron DDR 2100 256MB stick. I want to ask how can i check the boost it should have\given me? I don't see any difference in Sandra 2003 Pro. Any other ideas? Besides tell can you tell if this improve anything at all, 'cause i don't feel any burst of speed. You can see my system in the info.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by rani123,

איזה לוח יותר טוב למעבד athlon xp1800/1900 ga-7vrxp או MSI KT3 ULTRA2-R ?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכ…

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  5. בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by Impreza,

יש לי זכרון של A-DATA 512DDR 400MHZ, מעבד AMD BARTON 2600+, ולוח ABIT NF7-SL אני יודע שהתזמונים של הזכרון הם 2.5 בלוח הגדרתי על 2.5 מצב ה TURBO אבל בתוכנה AIDA32 כתוב: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Memory Slots DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) משהו …

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by Ido.G,

אוקיי.... כפי שאפשר לראות במבחנים של Xbit Labs: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron.html מעבדי ה Celeron D טובים יותר ממעבדי ה Sempron. ה PR של AMD נראה מגוחך ואפילו דיי מעליב לדעתי, בתור חברה שהתחילה להתחרות באינטל עם מעבדים זולים וטובים (ו PR נועד במקור בשביל להדגיש שהמעבדים שלה עוקפים/משתווים לאלה של אינטל למרות שהם עובדים במהירות נמוכה יותר). כרגיל ב UT2004 מעבדי AMD טובים יותר.... אבל בכל השאר הסלרונים עוקפים פחות או יותר. בקיצר, כרגע עוד יש את הבארטונים (שמחירם לא השתנה כבר שנה וחצי) אבל ברגע שהם יגמרו, כאשר מישהו ירצה מעבד ב 400-500 שקל, הסלרון D יהיה המעבד המשתלם יותר....... מה גם שמעבדי הסלרון D הם OCקרים טובים מאוד (עם 2.66 ראיתי שהגיעו ל 3.5…

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  9. אני צריך המלצה עבור מעבד,לוח אם מובנה,וזכרונות. כרגע המחשב מורכב מ: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. הארד דיסק: 250GB ווסטרן דיגיטל. מקלדת,עכבר,מסך ישנןם. ספק כח:[החלפתי לפני יומיים]SeaSonic 430W S12II-430 RetaiL הלוח אם ככל הנראה גמור,בעקבות זה הכרטיס קול לא עובד[משמיע רק רעשים מהרמקולים]כנ"ל הכרטיס מסך[בעת הפעלה וכיבוי של הוינדוס יש פסים לבנים בתצוגה]. בקיצר אני צריך המלצה ללוח אם מובנה,מעבד,וזכרונות,עבור שימוש באינטרנט רגיל,סרטים,מוזיקה,אופיס וזהו. המעבד והלוח אם שהיו לי עשו את העבודה פחות או יותר. בתודה מראש שי נ.ב-תקציב סביר.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שנה אחרי ההכרזה הראשונית, כעת חברות יכולות לשלם בין 900 ל-2,000 דולר בכדי לקבל את מערכי העיבוד הראשונים של ענקית המובייל לעולם מערכות המידע לכתבה

11. האם הלוח ‏M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA‎של ASUS מתאים למעבדי הפנום2?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  12. המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  13. אני יוצא מתוך נק' הנחה, שכל עוד ממשיכים לייצר מעבדים, מתקדמים משמעותית, מהדור הקודם להם, לאותה התושבת - התושבת נמצאת בגדר חיה ובועטת. לכן, למרות ההשקה האחרונה של ה Q9500, אני מגדיר את 775 כתושבת שעבר זמנה; מהסיבה הפשוטה שאדם שהיום ברשותו מעבד דוגמת E8400 או מרובע ליבה כלשהו, לא יוכל להשתדרג משמעותית לשום מקום על אותה מערכת. שלא כמו שהיה בעבר כשיכולת להשתדרג מ Dual-Core ל Core2Duo ובהמשך ל Core2Quad -עם אותו לוח זכרונות וכו'. היום, כידוע, ריבוי התושבות של אינטל, יצר בלבול. אנשים שמחפשים "מחשב שיחזיק הרבה שנים" (דרישה נפוצה בקרב המון אנשים במעמד רכישה), כבר לא יכולים לבחור באופציה הקלה של לקחת משהו מהדור האחרון, שהרי בו זמנית מושקים מעבדים שונים לתושבות שונות. מה שכן ידו…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. אז מה בדיוק הופך את הלוח הזה: Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤560 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤543.2 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ לP45 ? הרי יש לו רק סלוט PCI-E אחד ולכן הוא לא תומך בCF/SLI ?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  15. יתכן OC בעתיד הלוח שיבחר יעבוד עם מעבד E7200 או E8400 תודה.

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שלום ושבוע טוב! יש ברשותי הלוח הנ"ל, וכדי להיכנס לביוס כתוב שצריך ללוחץ על F2, וכך תמיד היה עובד. לאחרונה שמתי לב שבלחיצת F2 לא קורה כלום (המקש תקין לגמרי), ורק בלחיצה על F1 אני נכנס לביוס, רציתי לדעת אם אולי מישהו מכיר זאת או ממה זה יכול להיות? תודה רבה לכולם.

17. האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים ויכולות אובר קלוק?

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  18. חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Green,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by taotao,

היו לי זכרונות של ELIXIR או משהו כזה על הלוח 256*2 ועשיתי בדיקה עם MEMTEST והיו שגיאות בבדיקה 7 קניתי זכרונות חדשים של קינגסטון 512*2 וגם בהם היו שגיאות בבדיקה הזאת והזכרונות הם 400MHZ DDR איפה הבעיה שלי בדקתי כול אחד בנפרד בכול סלוט בנפרד וכולם אותה שגיאה בדיקה 7 יכול להיות שזה לא מהזיכרונות ? אולי מהסלוטים או מהבקר זכרונות או כול דבר אחר? ואם כן איך אפשר לבדוק ממה?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by evman007,

יש לי לוח K8NS עם ביוס גרסת F7.ראיתי שיש כבר גרסת F13 וחשבתי אולי לעדכן דרך הווינדוס. כדאי והאם זה מסוכן או מסובך?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by nadav275,

שלום באפשרותי להשיג אחד ממעבדי האינטל הבאים במחירים נמוכים מאוד... אנא, בלי להתייחס למחיר המליצו לי על המעבד החזק ביותר מביניהם, והטוב ביותר לאוברקלוק Intel® Pentium® D Processor 830 Intel® Pentium® D Processor 820 Intel® Pentium® 4 Processor 650 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 640 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 630 Supporting Hyper-Threading Technology תודות, נדב

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  23. איזה מעבד יותר חזק לדעתכם? AMD Athlon 64 3700 2.2GHZ 939-pin מול INTEL 64BIT 3.4 GHZ ??

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by DeeKay,

נגיד ומדובר במשחקים, עדיף 64bit או dual core? סתם להשוואה, מה יותר טוב: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE או P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ?

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by Garbil,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]

• 9 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים