עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. על איזה כרטיס PCI לסאטא 3 [6ג"ב] עם USB3 אתם ממליצים? אני מעונין בהרחבה מפני שחסר לי יציאה של סאטא, ולכונן SSD אני מעונין בסאטא 3. תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. איזה זיכרונות לבחור: 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 או אם תמליצו לי על משהו בטווח מחיר של עד 350 שקל גם סבבה

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by The Ball,

היי חבר'ה, ברשותי מערכת עם לוח אם מדגם GIGABYTE B550M DS3H. כרטיס המסך הנוכחי הוא GeForce® GTX 1660 SUPER™ MINI ITX OC 6G/ האם יש אפשרות להוסיף כרטיס מסך נוסף ללוח לשם כרייה? אם כן, האם אני חייב לרכוש את אותו כרטיס המסך או שאוכל לרכוש משהו אחר? תודה מראש.

5. שלום חברים , המפרט הישן שהולך להיות משודרג : Intel E2220 2 ג'יגה DDR 2 800 MHZ EVGA 8800 GTS 320 MB החלקים החדשים הולכים להיות משודכים לספק הקיים ( CORSAIR 550 WAT ) ול-HD 6850 חדש . המחשב מיועד לשימושים מגוונים עם דגש שיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה . המסך הינו 19" עם רזולוציה 1280X1024 או/ו מסך LCD 32" HD READY . התקציב הינו 1000 שקל עם חריגה של 100 שקל מקסימום . אין בעייה לעשות OC ואפילו מעדיף לעשות כמה שאפשר כדי לסחוט כמה שיותר ביצועים . מה שעלה לי בראש הוא מצד אחד מפרט מבוסס אינטל ובו ( יש לי כבר קירור לסוקט 1155 בבית ) : מעבד INTEL I3 2100 - מחיר 490 שקל לוח אם כלשהו ( אין לי כ"כ מושג ) 2X4 GB DDR 3 1333 MHZ - מחיר 200 שקל ומצד שני מפרט מבוסס AMD זול יותר :…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  6. שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה

7. Started by Sargon,

איך יודעים איזה USB Controller יש לך? מצאתי את הדף הזה: https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005622/software/chipset-software.html אבל אני לא סגור אם הקונטרולר שלי הוא באמת של INTEL או רק תואם. הסיבה שאני שואל זה שיש חומרה למפתחים שלא עובד עם קונטרולרים לא של אינטל או עוד חברה אחרת. למשל KINECT.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by guy vaturi,

שלום, קניתי לפני שנה לפטופ asus vivobook 14" TP410U בעל 8GB RAM , חשבתי על לשדרג אותו בעזרת הוספת זיכרון נוסף. האם כדאי לקנות זיכרון של 16GB או שתיים של 8GB ואם כן איזה? (האם קיים סלוט אחד או שניים במחשב זה?) אשמח להמלצה על דגם ממולץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. Started by shaharezra,

ביום חמישי קיבלתי 2 גי'גה של קורסאיר דומינייטור PC6400C4D DOMINATOR Rev 2.1 מסתבר שהצ'יפים שמגיעים בגירסה שקיבלתי הם לא D9 . אלא צ'יפים זולים ופשוטים יותר. יש לי אפשרות להחליף את הסט שלי לPC8500C5D DOMINATOR שמגיע עם Micron D9GMH (B6-3)Handpicked בתוספת של 100 דולר . מה דעתכם ? מצד אחד אני לא מת על הרעיון של להוציא עוד כסף ומצד שני מבדיקה קצרה שעשיתי הזיכרון שיש לי כרגע לא יקח אותי רחוק. השאלה אם ה PC8500C5D כן יעשה עבודה טובה ומצדיק את ההפרש או שפשוט להישאר עם מה שיש וזהו. צריך תשובה זריזה כי אני צריך להחליט עד מחר בבוקר אם להחליף או לא. כמו כן אם מישהו כאן יודע כמה רחוק הצליחו להגיע עם הPC8500C5D זה יהיה נחמד לדעת תודה מראש שחר

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. למערכת: 6600E ASUS P5B DELUXE 8800GTS מתכוון לעשות OC . תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  11. את הא Athlon 64 X2 6000 הוא את Core 2 Duo E6600 ? ואני לא מתכנן oc אני רוצה לקנות מעבד טוב למשחקים

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  12. יש לי amd 3000 64bit כ.מסך X1950PRO 2ג'יגה זיכרון 400MHZ באיזה שלב המעבד יגביל אותי? אפילו עם בעתיד אני אחליף לכרטיס מסך הרבה יותר חזק.... ועד כמה המעבד משמעותי במשחקים

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  13. אם כן אז הייתם ממליצים על ויסטה או XP? ובנוסף אם תוכלו להסביר לי מה ייתן לי להתקין מערכת 64 ביט במקום 32 ביט? רוב העיסוק שלי במחשב הוא משחקים, וקצת עריכת וידאו ודיוידי - איפה היתרון ב OS כזו או אחרת? להלן שאר המפרט: Memory - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 HDD - Westren Digital WD2500KS 250GB Graphic Card - XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX DVD Burner - LG GSA-H22 X18 DVD Case+Power Supply - Antec P150 EC 430W Motheboard - GIGABYTE GA-965P-S3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שווה? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5887

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. רציתי לדעת מה ההבדל בין הX2 של AMD לבין הכפולי ליבה החדשים של אינטל (קונרו). אני פחות או יותר הבנתי מה ההבדל בין סדרת הD של אינטל לחדשה שלהם (הזכרון מטמון שלהם לא?). אז אם ככה הX2 של AMD מקביל לסדרה D של אינטל או שיש הבדל אחר שעושה את הכפולי ליבה של אינטל לעדיפים?

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by kryptoguy90,

איזה מדגמי הקונרו עדיף על ה3800 מבחינת עלות\מחיר??? ועל איזה מעבד הייתם ממליצים לי למפרט של 4500-5000 ש"ח שהמחשב מיועד למשחקים ללא מסך מקלדת עכבר ומערכת?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  17. שמעתי שהלוחות של אינטל לא אמינים במיוחד ביחס ללוחות כמו asus או abit. כלומר האם שווה להשקיע בלוח abit ab9 965 או להסתפק בלוח הבסיסי של intel lemont (הפרש של כמעט 200 ש"ח)? (מחשב לגימינג ב-6.5K ש"ח בערך).

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני שואל שאלה זו על "סביר להניח" וכמובן שלא על בטוח. אני מעוניין לקנות בקרוב לוח אם מתוצרת ASUS M2N-E ורציתי לדעת אם לפי דעתכם\לפי מה שקראתם הK10 או המעבד החדש שיצא של AMD יפעל עליו? אני פשוט מעוניין לשדרג את המחשב שלי אבל לא בכזה לחץ. כלומר, אם יסתבר שעוד כחצי שנה ייצא K10 ולא יתאים ללוח אם שלי -> כלומר, קניתי לשווא לוח אם אז אני יתעצבן הרבה יותר מאשר אם אני יקנה עוד חצי שנה את הלוח אם והמעבד יעלה עליו. לכן, אשמח לדעת אם הK10 ייכנס היטב בASUS M2N-E \ אם זו שאלה שאין עליה תשובה עד עכשיו\ מה אתם חושבים. לדעתי, שאלת כאלו וכאלו נשאלו כבר ולכן צריך לנעוץ כאן יותר נושאים חשובים ולשדרג את מדור ה"מפרטים המומלצים" כי כרגע עושה רושם שכול יום שואלים את אותה שאלה…

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  19. לאחרונה קניתי זכרונות OCZ 1066 SLI 4GB . יש לי שני לוחות אם אחד ASUS STRIKER EXTREME ו EVGA 680I. אני לא מצליח לעשות POST עם אף אחד מהזכרונות , חשבתי שהם לא תקינים שלחתי אותם החליפו לי אותם כבר פעמיים ועדין לא מצליח לעבוד עם הזכרונות הנ"ל. הם לא עובדים על אך אחד מהלוחות הנ"ל. מה יכולה להיות הבעייה?.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  20. אהלן, פתחתי תראד "במשחקים" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319189.msg2774915#msg2774915 על כך שמשחק רץ מהר מדי... רציתי לדעת אם ישנה תוכנה שמבטלת את אחד המעבדים ללא הפעלה מחדש של המחשב, כל פעם להפעיל מחדש בשביל להפעיל את הנסיך הפרסי לאחי הקטן זה קצת מטריד.. תודה!

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by avivboker,

מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. עדיף את ה-3 ליבות של AMD בסדרת פנום על פני שתי ליבות של אינטל נכון? נ.ב תעשו השוואה ביניהם בבקשה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by moshel7,

האים לאחר החלפת מעבד אני צריך לעשות עידכון bios ואים כן איך עושים זאת? במידה ונושא זה לא שייך לפורום הזה אנא תפנו אותי לפורום המתאים תודה משה!!!

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by SpLiNtEr,

היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by Avi Levin,

האם יש פתרון יותר זול מאשר ה-P5K שיתאים ל-6600Q שאני קונה? יש להזכיר שאני לא מתכנן OC, פשוט לא, וגם לא אעשה OC, תשכחו מ-OC. ***יש עדיפות ל-ASUS.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.