עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, אני עומד לפני קניית מחשב ורציתי לדעת האם הרכיבים הבאים משתלבים זה בזה היטב. אני לא זקוק לכרטיס מסך וכרטיס קול מיוחדים כך שעליהם להיות משולבים בלוח האם. המפרט חייב להיות בעל מעבד אינטל. Intel Celeron 2.8 Ghz fsb533 Sock775 1 680 680 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ DDR 256Mb 400MHz AData /VT 2 125 250 (אני רוצה שיהיו מורכבים בדואל) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD800JD 1 340 340 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה ! אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by PC-Freak,

מה אתם חושבים על המעבדים של AMD

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  4. מה אתם אומרים על לוח הזה GA-890GPA-UD3H יש משהו יותר טוב ב700שקל הוא עולה 650 מKSP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3342#ov האם CF של HD5850 יוגבל ב X8 X8 ?

5. Started by lmlm,

INQ מדווחת שמנכ"ל אינטל מודיעה שהם ישחררו את Kentsfield , Cloverton עוד לפני סוף השנה. (במקור הוא היה אמור לצאת ברבעון הראשון של 2007) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33151 זה אומר שהוא ילך ראש בראש עם 4X4 של AMD

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by JonyPony,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני מתכונן לשדרג את הזכרון שלי ולעבור מ2GB ל4 כרגע ברשותי 2 סטיקים של 1GB של OCZ מסדרת REAPER במהירות 800MHZ אמנם ראיתי 2 סטיקים מתאימים במחיר מצויין אבל עדיין יש לי לבטים בנושא: 1. האם עבודה עם 4 סטיקים של 1GB זהה לעבודה עם 2 של 2GB? 2. אם עדיף כבר לעבור ל2 של 2GB, האם כבר עדיף לקחת סטיקים של 1066MHZ? (כן, הלוח אם שלי תומך) 3. האם יש המלצות בטווח ה450 ש"ח לסטיקים הנ"ל? ראיתי סט של OCZ REAPER 4GB במהירות 1066MHZ(מהדגמים החדשים) ב455 ש"ח ואני בהחלט שוקל לעבור אליו אבל האם יש המלצות אחרות? G.SKILL? MUSHKIN? CORSAIR? PATRIOT? ושוב תודה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by icebreak,

http://www.theinquirer.net/?article=20456 NFORCE 5, ה CHIPSET של NVIDIA שהולך למעבדי ה PENTIUM 4 הפעם, נראה ממש חביב: THE NFORCE 5 CHIPSET will be a highly overclockable chipset. Our sources confirmed that the Nvidia Pentium 4 chipset will go up to FSB 1200MHz, using 300MHz rather than 200MHz multiples.

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  8. http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by gk,

שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אני לא יודע איזה מעבד ולוח לבחור (תאמת כואב לי הראש מזה) אני לא מעונין ב amd המחשב ישמש ל אינטרנט אופיס וקצת מוזיקה וסרטים מבחינת מעבדים הבנתי שיש מעבדים שעובדים ב בfsb 800 ו ב fsb 533mhz האם ההבדל בניהם או כל כך גדול? המעבדים שאני חשבתי לקנות אחד מהם הם- 1. INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 2. INTEL P-4 LGA775 2.80GHZ 511+ 533FSB EM64T 1Mb INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 531 800MHZ FSB HT EM64T 1Mb . 3 מה עדיף ? מבחינת לוח חשבתי על הלוח הנ"ל מה דעתכם INTEL SORENTO BLKD945GNTL ?http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8191 הבעיה היא ממה שקראתי באתר של אינטל הלוח הזה לא תמוך במעבד 805 כי הוא לא תומך ב DUAL …

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  10. היי, אפשרות רכישה מ - EBAY, 2X1GB STICKS PC3200 Samsung... כמובן כמובן - חדש. המחיר 682 ש"ח - אצלי בבית . הכי זול בזאפ של חברה מוכרת ב500 שקל יותר .... מחיר הוגן ? ואיך הזכרון ... ? תודה

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by ithamar21,

שלום! רציתי לשאול אם מוכרים את הלוח Asrock Extreme9 בארץ? הרצתי חיפוש ואני לא מוצא מקום שמוכר, ואם עוד לא מוכרים בארץ יש צפי מתי כן?ומה המחיר היה?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  12. טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by hairpiss,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=589167&starttime=0&endtime=0&page=2

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by Satlan,

אהלן, קראתי בפורום ובגוגל על כל מיני גרסאות של המרובעים של AMD. אני מסתכל בעיקר על ה-PHENOM's למיניהם. באתי לרכוש את ה-945, אבל אז ראיתי פוסט על כך שיש C1,C2,C3. עקרונית, אני אשתמש במחשב למשחקים ולעיבוד (סאונד וסרטים), ובכלל all-round. התקציב שלי הוא באיזור ה650~ ש"ח. אשמח להסברים, מה כדאי וכו'. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by dezmond5,

קניתי מחשב ושמתי לב ש6 מתוך 8 כניסות USB ששמו לי הן של 1.1 ולא של 2....... רק כדי להיות בטוח , הלוח תואם הכל כניסות של 2? החנות בחרה לשים לי כניסות 1.1 ? או שככה זה מגיע? תודה רבה פשוט אני לא רוצה לבוא אליהם בטענות לפני שאני בודק

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  16. ואם משהו יודע מחירים.....

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by alon1982,

כי אני חושב לקנות opteron 170 או athlon x2 ... יש למה לחכות ? אולי ירידת מחירים ? או מעבד חדש ל 939 ?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  18. E6600 או AMD 5600?

19. Started by MoRtZkInG,

יש לי לוח עם ערכת שבבים של SIS id: 9/28/1999-sis-530-2a5imb09c-00 הבעיה היא שהמחשב התחיל להתקע לאחרונה (מה שעשיתי זה החלפתי את הזכרונות SDRAM בזכרונות אחרים באותו הגודל ובאותה המהירות 100MHZ) ואז שמתי לב שכשאני מדליק את המחשב ובביוס כתוב שהמעבד ממש חם (בסביבות 60 מעלות) ושהמאורר לא מסתובב. במאורר של המעבד לא מחובר ללוח אלה למולקס אז סביר שבגלל זה הלוח מראה 0 RPM. אבל למה החום של המעבד כל כך גבוהה? יש על הלוח סנסור? הלוח הזה ידוע בבעיה כזו? ניסיתי להרית speedfan וMBM5 אבל שניהם עושים בעיות. בspeedfan כתוב שהמאוררים לא מסתובבים (כולם על 0) ושהחום של המעבד הוא מינוס 17 מעלות (!!!). בMBM5 הגדרתי את אחד הטמפרטורות כסנסור של sis5535 ואז הוא מראה בערך 40 מעלות. אבל כשאני עושה רי…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. שלום, לאחרונה התקלקלו כמה מחשבים של מכרים שלי וככל הנראה הלכו בהם הלוחות אם. בשני המקרים מדובר בלוחות אם ישנים בסוקטים 478 ו939. לצערי, אני לא מצליח חמצוא חנויות שיספקו לוחות ישנים אלו במגוון ובמחיר סביר. בלוחות היד שניה תמיד יש בעיה של מחסור, בעיקר בלוחות 939, ובגורמים של מרחק מהמוכר ומחיר. רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר מקומות בהם אוכל להשיג לוחות מהסוקטים הנ"ל במכירים סבירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  21. מבחר המחשבים הניידים שמבוסס על שבביה של AMD ממשיך להתרחב לאיטו, באדיבותה של חברת דל לכתבה

22. אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by blueman1,

למה הוא לא יוצא או למה אין איזה כתבה באתר משהו סיקור?

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  24. למערכת: 6600E ASUS P5B DELUXE 8800GTS מתכוון לעשות OC . תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים