עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TOTI100,

הצעה לשילוש קדוש בין 3000 -5000 גם אינטל וגם AMD . תודה.

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by tomer_et,

ראיתי מספר פעמים באתר שאנשים ממליצים על זכרונות muskin האם muskin זה סוג הזכרונות או החברה שמייצרת אותם (סליחה על הבורות) וחוץ מזה על איזה זכרונות DDR אתם ממליצים - איזו מהירות - והאם כדאי לקנות עכשיו או להמתין עם זה קצת.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. שלום. אני מחפש ערכה של 24GB ללוח אם P67. מסתבר שלא קל למצוא כזה. שהרי יש צורך ב 4 סטיקים של 8 גיגה כל אחד (הלוח אם תומך בכך). לא מצאתי זכרון כזה מבית Corsair למשל, ולמעשה - לא מצאתי בכלל. האם מישהו מכיר/יודע? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  4. DDR2 ו - PCI - EX וכרטיס קול איכותי מובנה (5.1 יספיק לי )

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by yar26,

קניתי לוח אם של גיגה בייט 7VAX ומעבד AMD XP 2000 בהפעלת המחשב מציג מהירות מעבד 1250 מגה הרץ. איך מעלים מהירות למהירות האמיתית של המעבד? בתודה מראש - ירון.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by דניאל מזרחי,

יש ברשותי מחשב מדגם Legion C530-19ICB Desktop (Lenovo) - Type 90L2 האם אני יכול לרכוש מעבד I7 ולשדרג אותו? באתר Lenovo לא הציג לי מעבד תואם בחומרה

7. כאשר אומרים על מוצר שהוא נחות טכנולוגית ממוצר אחר, מתכוונים שהמוצר האחר יכול לעשות דברים שהמוצר הנחות לא יכול לבצע. נכון לעכשיו, כאשר מדובר במעבדים, לאף חברה אין מוצר בעל עליונות טכנולוגית שמסוגל לבצע דברים שהאחר לא מסוגל. כל מה שמסוגל מעבד אינטל לעשות מסוגלים מעבדי AMD וגם ההיפך. יש כמה מהירים יותר ויש כמה מהירים פחות, הכל תלוי בעומס העבודה ובסוג מבחן הביצועים. מעבדי הדגל של אינטל מהירים יותר מאלה של AMD אבל טכנולוגית כולם יכולים לעשות אותו דבר. זאת לא נחיתות טכנולוגית. לא כך הדבר כאשר מדובר בליבות הגרפיות המובנות. כאן יש עליונות טכנולוגית לAMD שמאפשרת למערכות מתוצרתה לעשות דברים שמערכות אינטליות לא יכולות לעשות עצמאית (משחקים ב-DX11 למשל). אפשר לומר שמערכות עם גרפיקה מו…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. טוב אז ככה.. בעבודה של אבא שלי זרקו מחשבים.. הוא הביא לי מחשב אחד שלם שרק הוציאו לו את ה HDD ואת ה RAM. בדקתי איזה לוח זה וזה EPOX EP-6VABA http://www.mainboard.cz/mb/epox/EP-6VBA.htm לפי מה שהבנתי מהנתונים שם ה 66/100MHz Front Side Bus. 3x DIMM Slots for SDRAM. זה אומר שצריך זיכרון במהירות 100 MHz עכשיו אני לא יודע למה אבל 100 עולה יותר מ 133.. אם אני אשים 133 MHz זה יפעל? ויש איזה משהו עוד שאני צריך לבדוק על הזיכרון לפני שאני קונה? (אם הםא מתאים או משהו) והאם 256MB יספיק בשביל שרת לינוקס קטן? או שכבר כדאי לקנות 512? או שבכלל אולי 128 יספיק? תודה לעוזרים עריכה: אם אני רוצה להתקין עליו Windows Media Center ולהוך אותו ל HTPC, 256 מגה זיכרון יספיק? והמעבד מספיק חזק? אי לא…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by The Prophet,

אני מחפש לוח אם אשר תומך בשני 8800GT. כלומר לוח אם בעל תמיכה בSLI 8800GT. תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

כאילו ב550MHZ על 2.5-3-3-7 ב1T??.. או ב3-4-4-8 ב1T?? מה רוב הסיכויים לזה??

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by RawSteel,

היי קיבלתי את הלוח הזה במקום ה NFORCE 2 של לידטק. אני בטוח שזה היה שווה (בלי תוספת מחיר :-X) עכשיו, ברצוני לדעת פרטים על הלוח הזה. מה היכולות OC שלו, איך הוא עומד במבחנים תחת לחץ וכ'ו... יש לי Athlon XP 2000+ וזכרון Crosair 512 3200/400. עוש משהו - הלוח מכוער ! תודה לכל העוזרים. ;D עריכה : מה זאת אומרת נועל את ה pci וה agp? תודה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  12. יש חנות זולה בחו"ל שעושה משלוחים לארץ? כדאי להביא מחו"ל את המעבד הנ"ל? אפשר המלצה לחנות בחו"ל שמוכרת את המעבד הזה במחיר יותר זול מהארץ?ואם אפשר שהמשלוח יהיה מהיר תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  13. היי יש לי לוח אמ מסוג GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp וזיכרון מסוג psd22g8002 שזה בעצם 2GB , יש לי 2 סטיקים כאלה, והייתי רוצה להרחיב ל8, חשבתי לקנות את זה שזה בעצם סטיק אחד של 4GB , ואולי אפילו שניים, כך שיהיה לי בעצם 12GB זיכרון אבל אני לא סגור איך הלוח אם יקבל את זה שיש לי זיכרונות מאותו סוג אבל עם קיבולת שונה האם יהיה לי שינוי כלשהו בביצועים אם הקיבולת של הסטיק החדש (4) שונה מהקיבולת הנוכחית (2) ? האם כדאי לי לקנות שני סטיקים של 4 ולהחליף אותם במקום מה שיש לי עכשיו ? מבקש את עצתכם

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. התקציב הוא עד 240$ מwww.newegg.com המטרה היא אוברקלוק כמובן כמה גבוהה שיהיה ניתן ולהשאיר את התזמונים נמוכים, המחשבה הראשונה שלי הייתה TCCD האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141194 צ'יפים TCCD וPCB של BRAINPOWER לפי הביקורות הם מעולים. אבל במחשבה שניה חבל לבזבז את כל המתח שהלוח הזה נותן חוץ מזה שTCCD לא נותן תזמונים הדוקים, בקיצור BH-5. רציתי את הMushkin Redline החדשים אבל הם out of stock. בקיצור אני מחפש המלצה לBH-5 הכי טובים שאפשר למצוא ב240$ מניו-אגג בלבד. AMD64 3000+ Venice DFI Ultra-D תודה!

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by bomsa400,

שלום אני רוצה לוודא שהזכרונות, המעבד ולוח האם החדשים שמכרו עובדים כמו שצריך. איזה תוכנה היא כרגע הכי טובה לבדיקות כאלו ? memtest86 ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  16. מדובר על המחשב הישן מעבד פנטיום4 1.7GHZ שתי זכרונות של A-data 400MHZ לוח אם עם עד 266MHZ איזה תדר יותר טוב כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב 100(400FSB)? או 133(533FSB) ? כי הייתי על 100 ואני חושב שיש לי ירידת ביצועים אחרי ששמתי 133

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  17. יש לי את התוכנה AIDA32 ואמור להופיע לי שם האחד הקטגוריות את הטמפ' של הלוח אם והמעבד.. משום מה אני לא מוצא אותו ?! מישהו אולי יכול להנחות אותי למקום שבו הם מופיעים ? יכול אולי להיות שאין ללוח שלי חיישן או משהו שיכול לספר על הטמפ' ? זה המחשב הישן והוא פנטיום 3 עם לוח אינטל..

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום שלום. לאמא שלי יש יומלדת ואנחנו עושים לה מסיבת הפתעה בכל מקרה... דודים שלי ביקשו ממני להקרין באיזה שהיא צורה תמונות שלה... אז מה בעצם האפשרויות? DVD יכול לקרוא תמונות? נגיד אני סורק את התמונות ומעביר אותם לפורמט המתאים (אם יש כזה) ואז מציג אותם דרך DVD? זה אפשרי? עם דיסק רגיל? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by PT,

יש לי מחשב חדש בדרך ויש משהו שאני מבולבל ממנו כבר כמה זמן אם יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה ואני שם אותם בדואל צ'אנל, המחשב יזהה רק 2 ג'יגה אבל הם יבדו יותר מהר מסטיק בודד או שיזוהו כל ה4 ג'יגה וזה יעבוד יותר מהר משני סטיקים לא בדואל צ'אנל?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by nadavmor,

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by lmlm,

Fudzilla מדווח AMD הציגה שיפור קטן כנגד C2Q אבל רק בקלוק פר קלוק. השאלה האמיתית , איך הוא יתמודד כנגד פנרין שהוא מציג שיפור דיי גדול כנגד C2D ו C2Q . עוד ידוע לנו שפאנום X4 לא יביא איתו שיפור ניכר במשחקים הנוכחים בהשוואה לאטלון X2. יציג כ20 עד 30 אחוזים שיפור מאטלון X2 אבל זה רק במספר משחקים בודדים ואנחנו מדברים על קלוק פר קלוק. זה אומר שזאת תהיה בעיה גדולה של AMD כי C2D וגם C2Q מציגים את אותו שיפור על פני אטלון X2 במשחקים בקלוק פר קלוק. אם זה נכון,זה אומר שאין סיבה לשדרג מעבדים מי שיש לו C2D או C2Q ואפילו אטלון X2 אם אתם גיימרים. מקור: Fudzilla.com

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by can_not_lose,

אני לא מבין למה המחירים שונים כלכך ...

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by boom,

במידה ואין את דגם הדלוקס של A7N8X- האם יש טעם לקנות את הדגם הרגיל? או לוח אם של חברה אחרת? (ATHLON XP 1700 , DDR 256MB 333)

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by Wolf-Net,

השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  25. שלום הייתי רוצה לקבל המלצה ל: למעבד(intel) לוח אם וזכרונות(2GB) שישולבו עם הכרטיס מסך שכבר יש לי 8800GT המעבד אמור להתאים לOC גבוה לגבי כונן וספק כוח אין דאגה התקציב: 1000 -+

• 13 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים