מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
הדגמים האולטרה-חסכוניים הבאים של אינטל ינסו להחזיר לעצמם את הרלוונטיות בימים שאחרי הקפיצה למרובעי ליבות עממיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי את המאבד הישן שלו INTEL PENTIUM 4 2.8 ביחד עם הלוח אם והרכבתי אותו ביחד עם החלקים מהמחשב הישן שלי ואז נולד לי עוד מחשב בבית. הוא נתן לי אותו בלי המאוורר אבל עם צלעות הקירור יש לי את אותו המאורר בבית אז שמתי אותו עליו והוא תקין. הטמרפרטורה של המעבד הגיע ל93 מעלות. הסרתי את הצלעות ניקיתי את המשחה הטרמית אבל יש כמות נכבדה של משכה (כנראה גם אבק) שהתגבשה על המעבד ובשביל להוריד אותו אני צריך לגרד אותה משם בקטנה. השאלה שלי האם לגרד אותה משם או לא(כמו שאמרתי היא מכסה שטח נכבד על המעבד)? [ניקיתי את מה שיכולתי ושמתי משחה חדשה זה לא כל כך עזר] תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
-
אני סטודנט עם המחשב הנ"ל ומעוניין לשדרג טיפה את הביצועים, אני כמעט בטוח שהצוואר בקבוק שלי הוא הזיכרון, אבל יכול מאוד להיות שאני טועה. מעוניין לשדרג בקטנה כי מה לעשות, לסטונדטים אין כסף למחשב חדש. הנה המערכת : Asus A8N-E AMD 64 3500+ Corsair VS512MB400 - PC3200 512mb X2 הארק דיסק 74 ג'יגה 15K סל"ד תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מעבד g2020 זכרון 8G סטיק אחד 1600 אני מעוניין לחבר 2 מסכים למחשב בחיבור dvi יש כזה דבר ? ושאלה נוספת - האם ניתן בחיבור שכזה לראות בכל מסך משהו אחר לדוגמא במסך אחד פייסבוק ובמסך השני לראות את תיבת הגימייל שלי ביקשתי המלצה למפרט בפורום מפרטים אבל לאחר כ-6 ימים שלא היתה כל המלצה כבר התייאשתי ואני ארכיב כבר לבד ולכן השאלה הנשאלת. אם אין כזה דבר אז אשמח על המלצה של לוח אם מתאים ראיתי בפורום של מפרטים שממליצים על gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב חדש אני בעיקרון סגור על כל החלקים חוץ מהלוח שיש לוח הרבה סוגים וציפים ואני לא יודע מה כל כך יתאים בשבילי אז אני רוצה בבקשה הסבר על סוגי הציפים ? ומה הייתרונות של כל אחד מהם. תודה!
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מה זה בדיוק המעבדים האלו שאמורים לצאת והאם יש כבר לוחות אם שיתמכו במעבדים האלו(ואם כן איזה)?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי AMD 3000+. הלוח אם : Gigabyte GA-K8NMF-9 . אני לא יודע למה אני לא מוצא הגדרות של OC . משהוא יודע למה ?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20041024065310.html 67W ב full load!!!! בזמן ש AMD 130nm עושה W89. ו האינטל פרסקוט עושה W103-108 מלכי ה OC החדשים בקרוב מגיעים!
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כדי להשלים שילוש חדש, אני זקוק להמלצה לזכרונות, (הזכרונות שיש לי עכשיו, יעברו לחומרה החדשה, ואילו את הזכרון החדש, אני אתקין על המחשב הנוכחי) הלוח שיש לי עכשיו הוא DFI LP X48 UT T2R, והזכרון שיושב עליו הוא OCZ XTC REV2, 4X1GB 800 MHZ אני מעוניין בזכרון חדש, ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. 2 קיטים מהדגם הנ"ל, שיוחברו למע' קירור המים העתידית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=538 או , האופציה השניה היא: 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 משום מה הדגם הנ"ל עולה בKSP חצי מחיר משאר החנויות, האם יש לכך סיבה מיוחדת? כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות, המטרה העיקרית היא OC.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עוד מחשב בבית והוא: INTEL CELERON 400 64SDRAM ולוח אם של אינטל se440bx-2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/ מכיוון שאחותי עובדת על המחשב יום יום באיי סי קיו וכל מיני גלישה וזהו הוא התיישן כבר מזמן ואני לא מעוניין בשדרוג כי המחשב עובד בסדר יחסית לאחד בן 6 שנים... הקיצר אני רוצה להוסיף לו עוד 128SDRAM כדי שיהיה קצת יותר מהיר אני יודע שהמערכת היא חרא אבל זה מספיק לאחותי... ??? השאלה היא איזה זכרונות יתאימו ? האם אלה בסדר? http://www.pch.co.il/docs/pd1018970756.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1009801659.htm ובכלל אם זכרונות אחרים זולים יתאימו תוכלו לתת לי קישור? בתודה רבה ניב
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני ממש לחוץ בזמן ואני לא יודע מה כדי לי ליקנות אני לא עשיר כמו שאתם רואים אבל אני לא רוצה ליקנות חרא ולהחליף מחר אז אני מקווה שאתם תיתנו לי הכוונה נכונה וטובה ואם אפשר להסביר קצת הבדלים אני אשמח... אני רוצה ליקנות "מחשב" חדש אני לא מתכנן OC ואני לא צריך יותר מ256 מב בינתיים אני אוסיף כמובן עוד 256-512 עם הזמן אבל אני די לחוץ כלכלית. אני די נימשך P4 אבל הוא יקר 1200 בערך ל2.4 ואז לא נישאר הרבא ללוח+זיכרון לאומת זאת הAMD 2200 עולה סביבות 500-650 וזה משאיר לי כימעט 1000 שח ללוח מעולה וזיכרון מכובד אנא הסבירו למה ההבדל... אני משחק מישחקים ממש כבדים על האפשרויות הכי גבוהות (יש לי GF4 4200 128DDR)ואני לא עושה שום עיבוד גרפי אז בקיצור המחשב יהיה לHWZONE ;D ולמישחקים כבדים בבקש…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב לכולם איזה חברה נחשבת לטובה יותר מבחינת איכות ואמינות Corsair או Kingston ? מתלבט מאוד תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לשדרג את השילוש שלי.. למטרות משחקים ועבודה משרדית, חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 593.96 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 552.43 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster Aero 7+ CPU Cooler for AMD [ ¤ 199.94 ] 1 יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. האם אוברקלוק למערכת משתלם מבחינה ככלית, כלומר כדי לעשות אוברקלוק אני צריך מאוורר יקר יותר וזכרונות יקרים יותר (כמו הארו7 לדוגמה), לא שווה לי יותר לקנות מעבד מהיר יותר, זכרונות VALUE ומאוורר פשוט ושקט ? 2. אם שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, הא…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פנטיום. כבר הרכבתי מפרט. הדבר היחיד שמפריע לי היא אפשרות הבחירה, מה עדיף מעבד פרסקוט או נורת'ווד ? בפורומים אחרים אמרו לי שעדיף נורת'ווד 512 מגה קאש. שנורת'ווד מהיר יותר. ופרסקוט 1 מגה קאש, בנוסף לבעיית ההתחממות שלו נופל בביצועים בהשוואה לנורת'ווד. האם כל זה נכון ? ואיזה מהם בכל זאת כדאי לי לקנות ? ומה שמוזר זה שבשתי חנויות גדולות וזולות בראשון לציון היכן שאני גר - הם מוכרים רק פרסקוט. לאחת מהחנויות קוראים KSP. במחירון באתר שלהם לא רשום איזה מעבד הוא C נורת'ווד או E פרסקוט, האם ניתן לזהות את סוג המעבד לפי גודל הקאש שלו? למשל אם כתוב: מעבד 3 ג'יגה הרץ 512 קאש אז בטוח שזה נורת'ווד או שזה יכול להיות גם פרסקוט ?? התקשרתי אליהם והמוכר בחנות אומר ש…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חבר שלי קנה AMD 2400+, וEPOX 8RDA, ואחד שמרכיב לו את המחשב אמר שלא צריך משחה טרמית... הדבר נכון? הוא אמר שיש אישזהו מדבקה... תודה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
סקירת מעבדים מקיפה באתר TOMS HARDWEAR http://www.tomshardware.com/cpu/20051121/index.html
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקיי אני קצת חושד... למה a-data זולים כל כך? הכרטיסי זיכרון שלהם גרועים טובים לא איכותיים? או שהם טובים? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 איך הכרטיס הזה? אני מתכוון לקנות את הכרטיס זיכרון הזה, אבל אני לא יודע אם הוא שווה את זה ואם הוא טוב ואיכותי...
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האתר הבא טוען שהם הצליחו להפוך מעבד Phenom II X3 710 ממעבד של 3 ליבות למעבד של 4 ליבות ע"י שינוי פשוט בביוס, מה שמוביל לתיאוריה שאולי AMD "מכבה" ליבה אחת לא בגלל אי תקינות אלא בגלל שיותר פשוט/זול לייצר מעבד מרובע ולכבות ליבה מאשר ליצור קו ייצור חדש למעבד 3 ליבות, או שפשוט יש צורך למלא את החלל בין 2 ל 4 ליבות וזהו הפיתרון היחיד שבידיהם. יש לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל כי היא מגיעה ממקור אחד כרגע ואין לה עדיין אימותים נוספים, אבל אם זה נכון יש ל AMD מעבד מאוד מסקרן בשוק: http://www.bit-tech.net/news/2009/02/24/phenom-ii-x3-can-have-fourth-core-unlocked/1
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-