עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vatos-Locos,

יש מעבד כזה עם 1 מגה קאש?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by TOTI100,

הצעה לשילוש קדוש בין 3000 -5000 גם אינטל וגם AMD . תודה.

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz מה העבדל בין המעבד הזה ומעבד רגיל של ינטל ובמה הוא יותר טוב ????

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב מחנות המחשבים cmp-il, כי הכי נוח לי ללכת לשם. יש להם זיכרונות של SAMSUNG וחברות יותר מוכרות, אבל הזכרונות די יקרים (עקב העלייה בשבוע האחרון במחיר הזכרונות). אבל יש להם זיכרון אחד שהוא יותר זול: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRVAR4003&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 מה אתם אומרים עליו? הוא טוב? אני אף פעם לא שעתי על החברה הזאת, אבל היא די זולה ולי יש בעיות בתקציב. אני עומד לבצע OC בעוד 4 חודשים, אבל אני בכלל מתכנן לחסוך כסף ולקנות זכרונות מסוג OC, אז אני לא אשתמש בזיכרון הזה ל-OC.

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by OR007,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=44188 לא התכוונתי בכותרות ל-XION , תקראו את הכתבה ותבינו. רק מה שחבל שאינטל רק "הכריזה" ורק אלוהים יודע כמה זמן יעבור עד שזה יגיע לארץ או בכלל יהיה במחירים סבירים.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. אשמח לקבל מכם המלצה ללוח אם המיועד לעריכת וידאו - המיועד למעבד אינטל. לא משנה באיזה מחיר - ואין צורך לעבודה ב - DUAL. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by Lev-UFO-Child,

בשיטוטי ברשת גיליתי שיש בחנות ישראלית את המעבד הנ"ל אני מצרף לינק המנהלים מוזמנים לצנזר אותו http://www.[צונזר].co.il/docs/pd-1970578378.htm המעבד בא במחיר הנמוך של 4828.92ש"ח בדיוק ד"א באותו אתר יש גם 2.66 עם היפר ת'רדינג וכנ"ל ל2.8 ? ממתי מוכרים את המעבדים האלה עם HT? חשבתי שצריך לעשות שם משהו כדי לפתוח את האפשרות להיפר ת'רדינג

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by RawSteel,

היי קיבלתי את הלוח הזה במקום ה NFORCE 2 של לידטק. אני בטוח שזה היה שווה (בלי תוספת מחיר :-X) עכשיו, ברצוני לדעת פרטים על הלוח הזה. מה היכולות OC שלו, איך הוא עומד במבחנים תחת לחץ וכ'ו... יש לי Athlon XP 2000+ וזכרון Crosair 512 3200/400. עוש משהו - הלוח מכוער ! תודה לכל העוזרים. ;D עריכה : מה זאת אומרת נועל את ה pci וה agp? תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by x-dude,

שלום חברה יש לי שאלה,יש לי מארז של פנטיום 4 עם מקום ל 4 סידי-רומים אז ככה אני מאמין שזה נקרא ATX ,שמתי לב שיש לוחות אם שהם ATX ו Micro ATX,האם ה Micro יתאים למארז שלי?ATX ו Micro ATX ככל שנוגע ללוחות אם לפנטיום 4 כולם מתאימים לכל המארזים? תודה.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  10. כרגע חושב על G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 לפי מה שהבנתי התזמון שלו טוב - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין לוח אם H97 gaming 3 מעבד I7 4790 תודה

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  11. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. כאשר אומרים על מוצר שהוא נחות טכנולוגית ממוצר אחר, מתכוונים שהמוצר האחר יכול לעשות דברים שהמוצר הנחות לא יכול לבצע. נכון לעכשיו, כאשר מדובר במעבדים, לאף חברה אין מוצר בעל עליונות טכנולוגית שמסוגל לבצע דברים שהאחר לא מסוגל. כל מה שמסוגל מעבד אינטל לעשות מסוגלים מעבדי AMD וגם ההיפך. יש כמה מהירים יותר ויש כמה מהירים פחות, הכל תלוי בעומס העבודה ובסוג מבחן הביצועים. מעבדי הדגל של אינטל מהירים יותר מאלה של AMD אבל טכנולוגית כולם יכולים לעשות אותו דבר. זאת לא נחיתות טכנולוגית. לא כך הדבר כאשר מדובר בליבות הגרפיות המובנות. כאן יש עליונות טכנולוגית לAMD שמאפשרת למערכות מתוצרתה לעשות דברים שמערכות אינטליות לא יכולות לעשות עצמאית (משחקים ב-DX11 למשל). אפשר לומר שמערכות עם גרפיקה מו…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. מפתחת השבבים מציגה שיתוף פעולה מסקרן לשילוב בין RAM, אחסון SSD ואחסון מכאני איטי יותר לטובת שיפור ביצועים כולל לכתבה

14. שלום, נשרף לי לאחרונה המעבד (AMD XP 2500+). המעבד נשרף "ללא סיבה מוצדקת" - הכוונה שלא ביצעתי אוברקלוק או שפגעתי בו פיזית. מהספק הבנתי, שהוא נותן אחריות בת שנה בלבד, אך היצרנית (AMD) נותנת 3 שנים אחריות על המעבד. הוא (המוכר) טען, כי זהו דבר נורמלי לשלוח אליהם למעבדות שלהם בחו"ל את המעבד השרוף, וכי סביר להניח שהם ישלחו לי מעבד במקום. שאלתי היא האם הדבר באמת "מקובל" ושווה את המאמץ? אם מישהו ביצע דבר כזה אשמח לשמוע פרטים, תודה, יונתן

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by Idanp,

נערך הודעה #8

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  16. טוב אז ככה.. בעבודה של אבא שלי זרקו מחשבים.. הוא הביא לי מחשב אחד שלם שרק הוציאו לו את ה HDD ואת ה RAM. בדקתי איזה לוח זה וזה EPOX EP-6VABA http://www.mainboard.cz/mb/epox/EP-6VBA.htm לפי מה שהבנתי מהנתונים שם ה 66/100MHz Front Side Bus. 3x DIMM Slots for SDRAM. זה אומר שצריך זיכרון במהירות 100 MHz עכשיו אני לא יודע למה אבל 100 עולה יותר מ 133.. אם אני אשים 133 MHz זה יפעל? ויש איזה משהו עוד שאני צריך לבדוק על הזיכרון לפני שאני קונה? (אם הםא מתאים או משהו) והאם 256MB יספיק בשביל שרת לינוקס קטן? או שכבר כדאי לקנות 512? או שבכלל אולי 128 יספיק? תודה לעוזרים עריכה: אם אני רוצה להתקין עליו Windows Media Center ולהוך אותו ל HTPC, 256 מגה זיכרון יספיק? והמעבד מספיק חזק? אי לא…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by benx,

מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by SandLegion,

מצאתי שמהירות המעבד שלי הוא רק 1800MHZ ורציתי לשאול אם זה תקין. המעבד הקודם שלי היה barton 2500+ ובמשך כמה חודשים מהירות המעבד הייתה מאוד נמוכה (1.2מה"ץ) עד שהבנתי שיש דיפולט ללוח אם למהירות לוח נמוכה, אז העלתי את מהירות הלוח ל-166 (מהירות הלוח הייתה צריכה להיות 333 אבל זה פועל במכפלות של 2) ומהירות המעבד עלה ל1.87מה"ץ. שורה תחתונה, AMD 64 3000+ עם מהירות 1.8 מה"ץ, נשמע תקין?! כי לי לא כ"כ...

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

חג שמח לכול חברי HWZONE מוצעים לי 3 לוחות של Abit IS7-E2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=164 IS7-E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 IS7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=79 איזה מהם טוב יותר (C@ וכדומה)?

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by taotao,

קראתי כול מיני תגובות ונושאים בפורום ולא הבנתי את העניין של הציפים בזיכרונות כאילו אם קניתי זיכרונות של קינגסטון אז יש מצב שלא יהיה בהם אותו ציפ והציפים מה זה משנה איזה כאילו במה הם תורמים מהירות יציבות ? ואם כבר שאלתי אני הולך לקנות זכרון של 512 400DDR עכשיו חיפשתי פה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041 מה עדיף ואיזה תיזמונים יש להם ואם איזה ציפם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by Jesper,

יש לי מעבד intel pentium 4 2 GHz, וזכרון 256 MB DDR המחשב שלי עובד ממש לאט. ראיתי מחשבים גרועים יותר שעובדים יותר מהר. אני אמנם נוטה להשתמש בהרבה זכרון - ריבוי תוכנות שפועלות בו זמנית ותוכנות כבדות. אבל גם כשאני משתמש במעט זכרון המחשב עובד לעומת מה שאפשר לצפות ממחשב כזה. אז קודם כל - מה גורם לאיטיות של מחשב? אין לי ספיוורים. מה עוד אני צריך לבדוק? האם דיסק לא מאוחה יכול לגרום להאטה משמעותית? ובאיזו תדירות רצוי לפרמט? אני מפרמט בערך כל שנה. האם זה שלא פירמטתי כבר יותר מחצי שנה זו אחת הסיבות לאיטיות של המחשב? הייתי קונה כבר מחשב חדש, אבל אני הולך לצבא עוד חודשיים וההורים שלי לא ישקיעו בזה עכשיו. אז כדאי לי אולי להוסיף עוד 256 מגה זכרון? האם תוספת כזו תהיה משמעותית ותתן שיפו…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Xane,

אני כבר לא יודע, מצד אחד אפשר לקחת כפול ליבה שאני אהנה ממנו בעתיד כשמשחקים יתחילו לנצל את שני הליבות או חד ליבה שאני אהנה ממנו עכשיו. בקרוב יוצא ה-Forceware 80 שייתן בוסט רציני (ככה אמרו) למעבדים כפולי ליבה שישפר את ביצועי כרטיס המסך, אבל השאלה היא האם זה יצא בקרוב? מצד שני אפשר לקנות Athlon 64 3700 San Diego, לעשות לו אוברקלוק ל-FX57 ולהנות ממנו עכשיו. השאלה היא האם זה שווה לקנות כפול ליבה עכשיו? כי אז צריכים להתאים את כל החומרה ל-OC, וכרגע החומרה שלי מתאימה לגיימינג בלבד.

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by yonir,

עכשיו קניתי מחשב חדש (עוד לא קיבלתי אותו) אז קצת התעניינתי בנושא הזה של התדר של מעבד, זכרון, FSB... והסתכלתי ב-Sisoft Sandra על איך שהם במחשב הנוכחי שלי (שעדיין יהיה בשימוש גם כשנקבל את המחשב החדש) ראיתי את הדברים הבאים: לגבי המעבד Pentium III 1GHz - רשום: Rated Speed/FSB : 1330MHz / 1x 133MHz Multiplier : 10/1x Name : P6C (Coppermine) Pentium IIIE 180nm 500MHz-1.13GHz 1.3-1.75V מצד שני לגבי הלוח-אם, תחת chipset, רשום: Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 100MHz / 1x 100MHz לגבי הזכרונות (SDRAM) רשום תחת Speed את: PC133U האם זה אומר שהמעבד והזכרונות תומכים אצלי בתדר של 133MHz ובעצם רק הלוח אם מגביל את הכל ל-100MHz, …

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by fire1ce,

שלום יש לי לוח שלא תומך ב DUEL ויש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד יכל לעבוד ה 400. לוח תומך 400. עכשיו עובדים על 333. השאלה שלי היא האם אני יכול לעלות את התדר ל 400 או שזה מסוכן לאחד מהרכיבים?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים