עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by thebestof2005,

מישהו אולי יכול לתת לי פרטים ללוח אם הבא ואם הוא למחשב בסדר גודל של 1500 שדרישותיו הם בעיקר אינטרנט. MSI K9NGM-L GEF '6100

• 15 תגובות
    • 870 צפיות
  2. אהלן, אני בונה מחשב למוזיקה ורציתי חוות דעת על הלוח הנ"ל אני מתכוון לרכוש אותו מIQPC. קישור ללוח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי ביוסטאר חברה מעולה פשוט לא מוכרת בארץ והאחריות שניתנת מספקת בהחלט. האם הלוח מגיע עם כ.מ מובנה? האם זה חיסרון למחשב למוזיקה שאקנה לו כרטיס נפרד בעל קירור פאסיבי? עריכה: הלוח תומך בפנום 2 נכון?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by nadster,

אני רוצה להוסיף זכרון למחשב i5 3550 3.3 מצב נוכחי עם 4 גיגה זכרון של Trabscend DDR3 1333MHZ CL9 המארז שלי SHARKOON T9 לוח אם :-[h=1]Asus P8H61-M LE[/h] רוצה להוסיף 4 גיגה השאלה איזה כדאי להוסיף והאם הוא יכול להיות שונה בגרסה ? אם אפשר בבקשה מי שממליץ להוסיף את המוצר מ TMS חשבתי על אחד מאלו : http://www.tms.co.il/cat/411/sort:0/394:919 מה ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר(עדיף בארץ) לרכוש סטיקי זכרונות DDR 2 800Mhz? בKSP ראיתי רק סטיקים של 1GB, אני מחפש סטיק 2GB... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by Bori4ka,

שלום חברים יש לי בעיה בזמן שאני מדליק מחשב יוצאת לי הודאה Cpu fan eror! Press f1 to resume אני לוחץ על f1 והוא ממשיך כרגיל... בדקתי את המאוורר הוא עובד והטמפרטורה במעבד 45 מעלות איך אני נפטר מההודעה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  6. מי מוכר כבר בארץ מעבדי פנטיום 4 מהדור החדש עם הבאס של 8000 מגה הרץ? לאיסטרוניקס וחיון מחשבים אין עדיין את המעבדים הללו. זה מעניין האם יש כאלו שכבר מוכרים את המעבדים הללו??? ומהיכן הם משיגים/קונים אותם? אם זה לא מהיבואנים האלו שציינתי כמה זמן אחריות יש על המעבדים שאותם חנויות כמבר מציאות?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  7. יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .

8. Started by eladnahum,

יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  9. היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by IlanF,

יש לי עכשיו 512MB DDR400 ואני רוצה להוסיף עוד 512. יש משהו שאני צריך לדעת על החברות השונות? אולי איזשהי המלצה על חברה שיהיה גם זול וגם זכרונות טובים? יש לי לוח GA-K8U של גיגה-בייט אם זה חשוב...

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by nushag,

שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by iShnizeL,

כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם נחמד ומספק לגיימינג כבד. ובעתיד גם צפוי OC וכמובן שמתאים למעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  13. כל פעם שמחליפים לוח למחשב צריך לפרמט אותו מחדש? ואם כן חייב את כל הכוננים או רק את כונן C?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317035

15. הלוח MSI RC410M H תומך במעבד E8400? המעבד שכרגע עליו הוא P4 3.0GHZ 630 ואני חושב שE8400 אמור לתת לי בוסט רציני לצורכי משרדיים: אינטרנט, ריבוי לשוניות בפיירפוקס, שירים, התכתבויות, אולי סרטים ולימודים.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  16. במחשב נייד, האם יש יתרון משמעותי לביצועים של מעבד I7 על פני מעבד Core2Dou חזק מהדור הקודם? (אני מדבר על T9550 ומעלה) האם יורגש הבדל בביצועים בשימושים של מכונות וירטואליות ואמולציה? (בכלל, אשמח להסבר קצר על ההבדלים ביניהם, מעבר ל2 ליבות מול 4) תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by mbs,

היי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש המרכזי - משחקים כבדים. התצורה הנוכחית: P3 800 D815EEA Intel board (sound onboard) 256 MB SDRAM 133 RADEON 8500 40GB HD WD 7200 RPM מה שנראה לי שכדאי לקנות: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB (2X256)3200 Ultra התקציב שלי הוא 2500 ש"ח גג. מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה!

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by KING36,

מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by chicks,

שלום, אני מנסה כבר זמן מה להגדיר שני כונני SATA 2 250GB פנימיים במערך של RAID 0, אך ללא הצלחה. אני קורא את ספר ההדרכה ורשום שם שניתן ליצור ריידאך ו רק באמצעות חיבור דיסק פנימי אחד ליצאת SATA_E2 ודיסק אחד חיצוני לחיבור SATA 2 EXTERNAL. נשמע לי מוזר, אך האם באמת אין אפשרות לחבר שני כוננים פנימים במערך של רייד 0? במידה ואני טועה כאן אשמח לקבל הדרכה קצרה בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מספר חלקים המטרה היא למשחקים וגרפיקה והתקציב המקסימלי הוא 1400 ש"ח אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם מהטכנולוגיה החדשה (LGA1155ׂ) דבר נוסף אני מתכוון לרכוש 4GB (נכלל בתקציב) *כרגע שאר החלקים קיימים ניתן להסתכל בחתימה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  21. Started by zaroor,

שלום לכם ישלי שני שאלות 1-לידע כללי אם יש לי מעבד 2.4 478 לפי מה שראיתי במפרט שלו האתר אינטל 533 mhz באס עם 512 מטמון ואין לו היפר טריידינג אני קונה לוח חדש אז האם זה שיש בלוח fsb עד 800 יתרום למהירות או לא ( הלוח- גי'גה בייט 865gme ) 2-קראתי כאן את ההסבר של ליאור על ההבדל בין INTEL-AMD אז לגבי ה- fsb הבנתי ש amd הוסיפו קו נוסף לזיכרון בבאס חוץ מהגשר הצפוני אז לפי יתרון זה מה אינטל שיפרה התכוונת לטכנולוגיית היפר טריידינג לעבוד גם בקו מקביל חוץ מזה איך יודעים את הבאס של הלוח ? לפי מה שהבנתי אז לחלק את ה fsb שלו ב-4 וזו התוצאה .האם זה לכל הלוחות כולל amd ?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  22. קראתי את הכתבה http://hwzone.co.il/news/1217803368/72973/ וראיתי שיש לא מעט שמועות על כך שNVIDIA הפסיקה לייצר את הלוחות SLI שלה מה זה אומר לגבי תקלות למי שיש לו את הלוח(780i) ואם NV באמת מפסיקה עם ערכת השבבים, זה אומר שלא יהיה יותר SLI?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by boaz_rosen,

שלום חיפשתי עזרה בכל מקום ברשת ואף אחד לא עזר לי . אני רוצה להרחיב זיכרון במחשב : ויש לי לוח אם : [http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=315] יש ל י פנטיום 4 בן שנתיים וחצי וזיכרון: 256 MB PC2100 DDR SDRAM אם יש עוד נתונים שצריך להוסיף אני אשמח להוסיף. אני מחפש להרחיב את הזיכרון ללפחות 512 בהתאם ליכולת של לוח האם ורוצה לדעת איזה לקנות ?איפה כדאי לקנות ? האם אפשר/כדאי להרכיב לבד ? ואיזה עוד בעיות יכולות לצוץ? אין לי בעיה של כסף!!!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by mrsph666,

עזבו ששניהם ישנים... אילו יתרונות/חסרונות יש להם אחד על-פני השני? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים