מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש כמה חברות מתמחות בזה כמו WINBOND . (WINBOND לא מוכרים זיכרונות , אם אני לא טועה ? ) ודרך אגב, בשאלה אני לא מתכוון לחברות שמוכרות זכרונות כמו MICRON ודומיה, אלא אם כן הן גם מייצרות את הצ'יפים . בקיצר , אני מבולבל . ןעןד משהו קטן , על איזה צ'יפ מבוססים הזיכרונות של OCZ ?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חברים יקרים מבקש המלצה לשידרוג (זכרונות מעבד לוח) למשחקים מוזיקה אינטרנט-מתוכנן OC תקציב 2500-3000 ש"ח תודה :
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שאלווווווום, קבלו את הדילמה יש לי עכשיו מעבד 1.6 ולוח אם asus p4b עם 384 sdram מה עדיף לשדרג מעבד לathelon 2500 + לוח אם חדש+ זכרונות ddr חדשים? או פשוט מחשב חדש...אם לשדרג שלחו לי לינקים בבקשהההה לחנויות שירכיבו צוות לעניין! אגב יש לי כרטיס מסך radeon 9600xt ההתלבטות היא מהסיבה הפשוטה שעשיתי לאחרונה מודינג למארז ויש לי חלון צידי בצורת בילבונג ונאונים ומאווררים ואין לי כח לעשות הכל במארז חדש... (אגב תמונות בקרוב... היכונו להיגנב) מה עדיף אחים שלי??
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל המלצה ל: למעבד(intel) לוח אם וזכרונות(2GB) שישולבו עם הכרטיס מסך שכבר יש לי 8800GT המעבד אמור להתאים לOC גבוה לגבי כונן וספק כוח אין דאגה התקציב: 1000 -+
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה: X58 PRO-E 7.1 1GLAN MSI מישהוא אמר לי שאני לא בטוח יצליח לבצע OC למעבד בגלל הלוח אם כי הוא 90% לא יתן לי ושכמעט בטוח שאני לא יצליח. האם זה נכון? והוא גם אמר לי שאני לא בטוח יצליח בגלל שהוא של חברת MSI ושהם גרועים ולא טובים כל כך ל- OC. האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אחרי שהלוח אם שלי סיים את תפקידו צריך לוח חדש. התקציב: סדר גודל של 600, דיי גמיש. דרישות: יכולות OC טובות, DDR2, (לא ממש שש להחליף את הזיכרון, אבל אולי יותר משתלם לקנות לוחDDR3 לE6600 +זיכורנות חדשים? אפשר להגדיל את התקציב בהתאם) ושתאים לE6600. אפשר עם PCI - E אחד לכרטיס מסך, אבל זה לא חובה. מעדיף מחנויות בקריות-חיפה (TMS, פנדה, SkyPC, נועה...) עריכה: טוב, נתפנק בחומרה חדשה.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ראיתי שממליצים הרבה על p55 למחשב למשחקים בלי אוברקלוק עם כרטיס מסך אחד ומעבד i3 / i5 יהיה הבדל בין הלוחות האלה? Intel BLKDH55PJ Peter Cove http://skypc.co.il/Product.asp?PID=BLKDH55PJ Gigabyte GA-H55M-D2H http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950516 Gigabyte GA-P55-UD3L http://skypc.co.il/Product.asp?PID=950205 או לכל לוח אחר ?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה ! אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אין לי תקציב , תנו לי תלוח אם ההכי זול שאפשר למעבד הזה ולזכרונות 800MGHZ אבל לא לעבור את ה350 שקל בבקשה תודה רבה ! ד"א איך המעבד לOC עם קירור BOX וזכרונות 800MGHZ GSKIL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5S-2GBNT
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Pentium D עם כרטיס מסך 9800GT. המחשב מספק אותי בכל מלבד משחקים. אני לא גיימר כל כך, אבל משחק בסופ"ש כמה שעות וזה מפריע לי, אבל לא הכי דחוף. חשבתי על לוח אם מבוסס X58 דגם DX58SO של אינטל מעבד i7 920 ו-3 ג'יגה זיכרון(3 DIMMs שיהיה triple channel) מבחינת ביצועי משחקים, גם מערכת המבוססת על צ'יפס הקודם עם Q9650 ודומיו תספק אותם ביצועים בעצם מקריאה קצרה שעשיתי, עם זאת המערכת המבוססת על X58 יקרה יותר בכ-500 ש"ח בגלל לוח אם. בסה"כ - האם יש סיבה לחכות עוד קצת למשהו(מבחינת תקציב אני דווקא לא ממש מתכוון לחרוג) או לשדרג? ואם כן אז למה?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Motherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143) עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECC והמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו. יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם הזכרון הנ"ל? האם יש מניעה להשתמש עם 2 מודולים ב - Dual Channel? בדף היצרן לא מזכירים את הנושא.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום :hi: המפרט שלי נמצא בצד ורציתי לדעת אם אני רוצה לשדרג את המעבד נניח ל 4 ליבות של אינטל אם צריך גם לשדרג את הלוח אם נכון? במידה וצריך לשדרג האם זה שווה לשדרג גם את הלוח וגם את המעבד או שפשוט יותר לעשות אוברקלוק? וסתם שאני אדע איך הלוח אם הנוכחי שלי?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הלוח אם כנראה יהיה GB P55 USB3 בגלל היציאות האופטיות והקואקסיליות שלו. מעבד אני צריך משהו למשחקים (יש לי HD4870) סרטים (גם HD) אבל בעיקר עבודה משרדית. עבודה משרדית 60%, סרטים 30% ומשחקים 10%. זיכרונות יש לי DDR2 זה אפשרי לעשות איתם משהו או שנעבור לDDR3? כרגע 2GB מספיק לי... יש לי פריזר 7 פרו למעבד, הוא יתאים לתושבת החדשה או שצריך גם קירור חדש? (או שהקירור סטוק מספיק שקט?) לחלופין, יש מפרט AMDבאותה רמה של ביצועים רק בפחות כסף? יש משהו יותר טוב מזה? : לוח אם GIGABYTE GA-H55M-USB3 631₪ 1 מעבד INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX 605₪ 1 זיכרון KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ 278₪ 1 סה''כ: 1514 ₪ אני מתכנן לקנות כבר ביום ראשון הקרוב אז אשמח לתשובה בהקדם....
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
INQ מדווחת שמנכ"ל אינטל מודיעה שהם ישחררו את Kentsfield , Cloverton עוד לפני סוף השנה. (במקור הוא היה אמור לצאת ברבעון הראשון של 2007) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33151 זה אומר שהוא ילך ראש בראש עם 4X4 של AMD
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מבחינת תקציב הוא מתאים לי השאלה אם יש לו איזה שהם מגבלות שעלי לדעת לפני הקניה
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כרגע אני יודע ש AMD יותר טובים למישחקים..לאומת זאת אינל עדיפה בפעולות אחרות....אם אני קונה מחשב למישחקים ליקנות עכשיוו AM2 או שבאמת מישתלם לי לחכות לקונרו?! אניי יודע שאת רוב האומס של המישחק מקבל ברטיס מסך אבל בכל זאת המעבד משפיע...וחשוב לי שיהיה לי מחשב טוב למישחקים! תודה!
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום .. אני קונה מעבד חדש ומתלבט ביו INTEL לבין AMD מה עדיף לי? תודה...
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי לאחרונה המעבד (AMD XP 2500+). המעבד נשרף "ללא סיבה מוצדקת" - הכוונה שלא ביצעתי אוברקלוק או שפגעתי בו פיזית. מהספק הבנתי, שהוא נותן אחריות בת שנה בלבד, אך היצרנית (AMD) נותנת 3 שנים אחריות על המעבד. הוא (המוכר) טען, כי זהו דבר נורמלי לשלוח אליהם למעבדות שלהם בחו"ל את המעבד השרוף, וכי סביר להניח שהם ישלחו לי מעבד במקום. שאלתי היא האם הדבר באמת "מקובל" ושווה את המאמץ? אם מישהו ביצע דבר כזה אשמח לשמוע פרטים, תודה, יונתן
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כרגע חושב על G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 לפי מה שהבנתי התזמון שלו טוב - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין לוח אם H97 gaming 3 מעבד I7 4790 תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הלח לי הלוח אם קניתי לוח אם חדש h61m-e (זה מה שהיה במלאי) היה לי מעבד איי5 2320 אחרי בדיקות הלכו לי הזכורונות והמעבד גם , (לגבי הלוחות אם, החדש הנ"ל והישן asus p8z68 vlx לא יודע אם תקינים, לזכורונות יש אחריות לכל החיים אז מקווה שמחר יחליפו לי אותם, 2 סטיקים של 4 גיגה משל גייל מסדרת קורסה). אז אני צריך לוח אם + מעבד למקסימום גיימינג, נשאר לי כרטיס מסך 290X וזכרונות, וספק אין לי יותר מדי תקציב כי כבר ביזבזתי 300 שח על הלוח אם הנ"ל שהוא מיקרו ATX והוא ממש מבאס הצעות ? יד 2 אולי מישהו מוכר ?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2GB ראם בשני סטיקים של 1GB של G.Skill מדגם F2-5400PHU1-1GBNT. אני רוצה להוסיף עוד 2GB, ומתלבט איזה זיכרון להוסיף, ואם כדאי להחליף לXP של 64 סיביות כי כרגע יש לי 32. הלוח אם הוא P35-S3 של GIGABYTE.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-