עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xorense1,

זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by sahargt,

2 מה מיוחד במעבדים של אינטל מסוג Centrino במה המעבד הזה יותר טוב מהפנטיום 4 עם בכלל

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  3. יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .

4. היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by IlanF,

יש לי עכשיו 512MB DDR400 ואני רוצה להוסיף עוד 512. יש משהו שאני צריך לדעת על החברות השונות? אולי איזשהי המלצה על חברה שיהיה גם זול וגם זכרונות טובים? יש לי לוח GA-K8U של גיגה-בייט אם זה חשוב...

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  6. אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  7. הבנתי שיש כמה חברות מתמחות בזה כמו WINBOND . (WINBOND לא מוכרים זיכרונות , אם אני לא טועה ? ) ודרך אגב, בשאלה אני לא מתכוון לחברות שמוכרות זכרונות כמו MICRON ודומיה, אלא אם כן הן גם מייצרות את הצ'יפים . בקיצר , אני מבולבל . ןעןד משהו קטן , על איזה צ'יפ מבוססים הזיכרונות של OCZ ?

8. Started by ksn1981,

i5-2500K @ P67.. המעבד הולך לעבור OC.. הבנתי שהזיכרונות לא חייבים.. ואני שואל, מה אם כן? - הולך להעלות את המתח ( לא יותר מ-1.65V).. אז ככל שאקנה עם פחות, ייתן לי יותר "מרווח" ל-OC.. - הולך להעלות את התדר.. אז ככל שאקנה עם יותר, ייתן לי נקודת התחלה טובה יותר.. - הולך להוריד את התזמונים.. אז ככל שאקנה עם פחות ייתן לי נקודת התחלה טובה יותר.. זה נכון? זהו? אין יותר שיקולים? למעבד דואגים לקירור הולם מה לגבי הזיכרונות? אני יכול לחשוב על מעבד מומהר.. אבל מה ייתן לי OC לזיכרונות? תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  9. עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. הלוח MSI RC410M H תומך במעבד E8400? המעבד שכרגע עליו הוא P4 3.0GHZ 630 ואני חושב שE8400 אמור לתת לי בוסט רציני לצורכי משרדיים: אינטרנט, ריבוי לשוניות בפיירפוקס, שירים, התכתבויות, אולי סרטים ולימודים.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  11. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by mbs,

היי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש המרכזי - משחקים כבדים. התצורה הנוכחית: P3 800 D815EEA Intel board (sound onboard) 256 MB SDRAM 133 RADEON 8500 40GB HD WD 7200 RPM מה שנראה לי שכדאי לקנות: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB (2X256)3200 Ultra התקציב שלי הוא 2500 ש"ח גג. מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה!

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה . אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI : DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ? 1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ? 2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ? תודה לעוני…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  14. היי , אני שואל בגלל שיש לי מחשב AMD 3000 (קניתי לפני חמש שנים) שאני מרגיש שהוא נעשה כבד מיום ליום. כמובן שזה קשור לעובדה שהתוכנות נעשות יותר כבדות עם השנים , אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה לגבי החומרה עצמה. תודה ,

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by טל,

רציתי לדעת אם המעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-939) שמוכרים בKSP בא אם מאוורר, ואם כן איך הוא?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by ProRules,

Q6600 עם HD5850?

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  17. E8400@3.7GHZ או E5200@5GHZ המגבלה שלי זה הלוח אם (EP43-DS3L) לכן אני מוגבל עם OC ל E8400, האם שווה לי להחליף ל E5200 ולנסות להגיע ל 5GHZ על אוויר(לא מבחינה כלכלית)?

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by zaz,

מה ההבדל בין ICH9 ל- ICH7 ומה אני צריך את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי, יש לי כמה שאלות: א. למה לא מוכרים את ה P4 EE בארץ? האם אין תכנון להביא אותו? והמחיר- כמה הוא אמור לעלות?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by kalda01,

לוח האם 785GMT של ג'יגבייט. כעת יש זוג זכרונות של קינגסטון 1333 בנפח 2GB כל אחד. יש מקום להוסיף עוד 2 סטיקים. האם חייבים להיות זהים ל2 הקיימים בתוצרת ו/או במהירות ובפרמטרים נוספים ? האם אפשר לקחת תוצרת אחרת ומהירות 1666 למשל ? בדקתי בכמה חנויות ואין להם כבר זכרונות בדיוק כמו אלה שיש לי כעת.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz מה העבדל בין המעבד הזה ומעבד רגיל של ינטל ובמה הוא יותר טוב ????

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  22. האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  23. מתי הם אמורים לצאת? אני כרגע חושב לקנות I5 2500K למשחקים... ויש שמועות שבעוד חודש יהיו מעבדים חדשים סופר מהירים עד כמה זה נכון???

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  24. שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה

דיונים חדשים בפורומים