מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
Intel Celeron 1.2GHz Asus TUV4X Viking 256 SDRAM - 133MHz Sparkle Geforce4 440mmx 128mb Netcard 10\100 Maxtor 10GB 5400RPM Simbadda 206-1 PSU - SunShine 400W Cpu Cooling - Intel (4200rpm) [2x] Generic Fan 80mm
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת אם מישהו ביצע או יודע אם יהיה אפשרי לבצע OC למעבד עם המאוורר הנל ואם יש טעם בכלל תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד ליקנות את השילוש הבא: מעבד: i5 4690k לוח- gigabyte z97x gaming 3 זכרונות www.tms.co.il/product/13770 וקירור : schyte mugen 3 כרגע יש לי ספק thermaltake 500w וכרטיס מסך hd6850 אני יודע שהכרטיס והספק דיי גבוליים ואני מתכנן לשדרג אותם בהמשך ... מה אתם אומרים על השילוש? הוא מיועד לoc בינוני גבוה.( תקציב 2500) ושאלה נוספת- אני כרגע מתבלט בין פלונטר ל tms, מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם asus p5e deluxe לוח מעבד cpu Q6600 זכרונות 2 * 1GB 1066MHZ kingston DDR2 כ-מסך 8500GT nvidia גם של אסוס קניתי את האסוס הזה ואני כבר מצטער . התקנתי הכל כמו שצריך . בדקתי טוב טוב את כל החיבורים לפי המדריך --> לא עולה מסך . קראתי לחבר שבא עם זכרון 677 --> עלה מסך . נכנסנו לביוס ושינינו את ההגדרה DRAM FREQEUNCY ל - 667MHZ (היה על AUTO ) -- > קיבל את הסטיקים של ה 1066 . העלנו בביוס ל - 1066 --> שוב לא קיבל . ההגדרה שהכי התאימה הייתה 800MHZ אמרתי בטח צריך לעדכן את הביוס וכו' באתי שמח למחשב כדי להתקין OS וכו' ו ... שוב לא עולה . ואין לי כאן את ה - 667 שאיתו בטוח זה עולה . משהו לא יציב פה לגמרי ואין לי מושג מה לעשות מפה . לפני שאני הולך לחנות אודה לכם …
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אפילו אתר בית לא נראה לי יש להם אם אני קונה שני סטיקים שלהם במקום של TWINMOS אני חוסך 70 שקל... אני לא אוברקלוקר ולא מתכנן להיות...
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156. רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו? דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון? שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור? תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה. אין צורך להגיב....תודה :)))) ******************************************** אשמח לעצתכם. מעוניין לסגור סיפור בצורה הוגנת מול חנות מחשבים. שלחתי מחשב קיים לחנות מחשבים טובה לצורך העברת התכולה למארז חדש כך שישמש את הילד למשחקים ( העברת חומרה בלבד ממחשב קיים למארז חדש) עלות מארז 150 ש"ח + עבודה 150 ש"ח. סה"כ 300 ש"ח. החנות היום התקשרה ואמרה שלפני שהעבירו הדליקו את המחשב הקיים והכל עלה ועבד פיקס. לאחר ההעברה של החומרה למארז החדש, הדליקו את המחשב והוא לא נדלק והלוח אם לא הגיב יותר ניסו כל מיני דברים ומסתבר שבדרך שהל העברת הלוח משהו השתבש והלוח "מת" - כל שאר הרכיבים כנראה ( כנראה....) בסדר.... לוח האם במחשב הקיים (ש"מת" אצלהם במעבדה) הוא h…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=720 אם מישהו יכול לומר מה ההבדלים ביניהם במילים יותר משוטות זה יהיה אחלה .... תודה
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה לאלות בנושא שקרה לי אז ככה לפני כ 5 ימים קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם לוח משודרג וזכרונות חדשים לוח דגם--- ASUS SREIKER 2 EXSTREM זכרונות דגם-- CROSER DDR3 1333 MHZ בביוס הוא מזה לי את הזכרונות כ1.066 ולא כ 1333 עכשיו ידוע לי כי צריך עידכון על מנת שיזהה את מהירות ה1333 שהלכתי לחנות ממנה מכו לי תלוח והזכרונות אמרו לי שהם לא עושים ציריבצ ביוס מחדש בגלל שאין על זה אחריות .. אמור לי תעשה לבד על אחריותך חשבתי ואמרתי לעצמי רגע עם יקרה משהו ולוח ידפק אז מה? אין אחריות כאילו סתם זרקתי לפח 2000 שקל לי זה לא ניראה טוב לעין שמכרו לי לוח וזכרונות שאני לא יכול לנצל תזכרונות בלוח החדש אני לא יודע מה לעשות מה אפשר לעשות עם מי יש לדבר ומה עושים עם זה …
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula כתבתם יופי של מחקר על הלוח ולא ניתן לקנות אותו בכלל בישראל לא הבנתי למה השקעתם
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכוון למהירות bus כי שלי התחיל מ 100
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
למה נועדו השיניים האלו בזכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 אם תביטו על הזכרונות תראו כמו שיניים שיוצאות ממנו למה הם נעדו? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הוספתי עוד 2 גיגה OCZ במהירות 800 וה 2 גיגה הקיימים של twimons במהירות 667 הלוח תומך 667 יש אפשרות לתזמן יותר טוב את הזכרונות ?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חברים אני צריך תעזרה שלכם נשרף לי הלוח אם ואני חייב להביא חדש הנתונים שיש לי כרגע לוח אם : asus p5gc-mx מעבד : intel e4500 כרטיס מסך: gf 8600 gt 1024mb ראם : 2GB DDR2 אני רוצה להביא לוח חדש ולא אכפת לי גם להחליף תכרטיסי זכרון אני מניח שצריך גם ספק חדש שיתאים תודה לעוזרים ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם מעבד דואל קור פנרין (45nm) של אינטל (לא זוכר איזה בדיוק), ו-2 ג'יגה זכרון RAM. בדרך כלל אני אוהב להשאיר עשרות (ואפילו מאות) חלונות אינטרנט פתוחים (אני לא מצליח להגמל ולסגור אותם - עוד מישהו עובד ככה?), וראיתי שהדפדפן (firefox 3.5) מגיע לניצול זכרון של מעל ג'יגה. שאלתי היא - האם כדאי לי להוסיף זכרון (מ-2 ג'יגה ל-4) בכדי שאוכל להמשיך להשאיר עשרות חלונות פתוחים כמו שאני רגיל? או שעדיף שפשוט אגדיר עוד זכרון וירטואלי ? אם כדאי לי להוסיף זכרון RAM, מה כדאי להוסיף- 1 ג'יגה? 2 ג'יגה בסטיק אחד או בשניים?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
על הלוח ישב מעבד כפול ליבה E8400 , וכרטיס מסך HD4670. לאור הרבה המלצות על לוחות שונים חשבתי להתייעץ על הלוח המומלץ בגודל של MATX. המערכת תפעיל HTPC ב FULLHD ומשחקים חדשים ברמה ממוצעת. להלן מספר המלצות שקיבלתי: P5QL GA-G31M-ES2L ב 260 ש"ח GA-73PVM-S2H ב 380 ש"ח DG45ID ב 570 ש"ח DQ45CB ב 612 ש"ח DG35EC ב 438 ש"ח G41TY ב 400 ש"ח אני לא מבין בכלל בלוחות אם ואשמח אם יהיה לי משהוא טוב בתקציב של 400-500 אשמח לדעת איזה ציפסט אני צריך. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום שלום, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב מרשת גדולה (לא יודע אם מותר לציין שמות). זה המפרט: http://www.ufu.co.il/files/dbtdqqw965vosod6a0e5.jpg שימושים עריכה גראפית:photoshop,illustrator,flash,dreamweaver ותכנות: Visuall studio. מערכת הפעלה מסוג 32bit Window7 שאלתי היא: 1. יש לי זכרון של 2gb*2 (סלוט 2 ו-4) ,( pc3-10700(667mhz של קינגסטון. אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-8gb - לא ברור למה לא הציעו לי את זה בחנות...?! האם מומלץ לקנות 2*2gb (סה"כ 8gb) או להחליף ל 4gb*2 (סה"כ 8gb) ? מבחינת ביצועי המחשב (הבדלי המחיר לא משמעותיים). 2. האם עלי לבצע שינויים נוספים לאחר מכן. כגון החלפת המאוורר (לא יודע בדיוק איזה יש לי כרגע) או שינויים נוספים? 3. האם התקנת הזכרון היא פעולה פשו…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי שרת עם 6 סלוטים , עד עכשיו היו בשימוש רק 4 סלוטים כל סלוט 1 גיגה (סה"כ 4 גיגה) - הזיכרונות הם מסוג ECC כנהוג השרתים עכשיו הבאתי עוד שניים (זהים בדיוק לקודמים) התקנתי אותם בשני הסלוטים האחרונים(5,6) הדלקתי את המחשב ומופיע לי שגיאה , ניכנסתי "למנהל הזיכרונות" ומופיע של סלוט 5 ו 6 הם מסוג RENK 1 והזיכרונות שהתקנתי הם RENK 2 ... אחרי שהוצאתי את הזכרונות המחשב חזר לעבודה תקינה ... מה זה RENK ? ? מה ההבדל בין RENK 1 ל RENK 2 ?! יש דרך לגרום לזה לעבוד ? המון המון תודה
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא מצאתי... מה תאכלס ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אני מחליף בימים אלו את הליבה של המחשב שלי, השאלה שלי אם בהחלפה של מעבד לוח וזכרונות יש לבצע ריפר של הווינדוס או שאפשר כמו בסטיק בראש הפורום למחוק את הדריברים של הלוח,אם כן מצורפת תמונה אני אשמח אם תגידו לי מה למחוק. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-