עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חבר'ה, את האמת - המחשב יקנה באוקטובר\נובמבר - משהו בסביבות החודשים האלה, מאחר ואני מחכה לGT300 של Nvidia, שבינתיים עושה רושם מדהים. הבנתי, שעד אז יצאו מעבדי הi5, אז, רציתי לשאול: האם בתקופת הקנייה שלי, הi5 יהיו יותר משתלמים מהi7? כמה ליבות יכילו? ומה לגבי הביצועים שלהם מול ביצועי הi7 במשחקים? פסלתי כבר את מרובעי הליבה וכפולי הליבה הנוכחים בעיקר בגלל שDX11 מביא לניצול כל הליבות של המעבד, ופשוט לא שווה לקנות טכנולוגיה נכחדת.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  2. ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by honda71,

-------------------------------------------------------------------------------- אני אציין שני תצורות של רכבי מחשב והיתי מעוניינת לדעת מה עדיף ? מעבד Q6700 וכרטיס מסך 8800 GT 500 מגה ? או מעבד Q9540 עם כרטיס מסך 8600 GT 256 מגה DDR3 ההפרש במחיר כמעט זהה . מחכה למומחים שבכם

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by POD,

שלום לכולם, 1)המליצו לי על הזיכרון הזה והבנתי שהוא באיכות דומה לזה של Kingstone, האם זה נכון? 2)שאלה יותר כללית, האם הפרמטר CL שעל הזיכרון הוא הקובע ביותר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by haziri,

טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by guy vaturi,

שלום, קניתי לפני שנה לפטופ asus vivobook 14" TP410U בעל 8GB RAM , חשבתי על לשדרג אותו בעזרת הוספת זיכרון נוסף. האם כדאי לקנות זיכרון של 16GB או שתיים של 8GB ואם כן איזה? (האם קיים סלוט אחד או שניים במחשב זה?) אשמח להמלצה על דגם ממולץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. Started by naor-007,

שלום, האם הזיכרון הזה: http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m4x1600c9.html יוכל להיכנס בלוח ג'יגבייט GA-H87-D3H, כשמותקן בו מוגן 3? תודה.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by sam1441,

רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by ZASUS,

אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by eliXir,

My friend has Intel p4 1600mhz with D845HV MOBO with Gforce 2 400MX, and has something like 40 fps with drops in games. I got AMD 2500+ which is 1800 mhz and abit nf7, tried with Gforce2 100mx (which is lower card then him) and had 100 fps stable and games. The mobo is the problem? because he just format and installed a new windows so its not the overloaded problem. If it is the mobo, any chance he can make a better performance for his card / mobo ? THANKS IN ADVANCE!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by orlupo,

בליחה על הבורות אבל, מה ההבדל בין מעבד שהוא OEM למעבד שהוא BOX?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by mokisho,

למה נועדו השיניים האלו בזכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 אם תביטו על הזכרונות תראו כמו שיניים שיוצאות ממנו למה הם נעדו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  13. אלו המעבדים של AMD שההספק שלהם הוא 35W, לכל דגם יש גם גרסא אחרת שההספק שלה יותר גדול ואני משער שזאת הגרסא שנמכרת בחנויות, איך אני יכול לוודא שאני מקבל את הגרסא עם ההספק הנמוך ? ADD3500IAA4CN ADD3500CNBOX AMD Athlon 64 3500+ 2200Mhz Socket AM2 35W ADD3800IAT5CU ADD3800CUBOX AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ 2000Mhz Socket AM2 35W SDD3500IAA2CN SDD3500CBNOX AMD Sempron 3500+ 2000Mhz Socket AM2 35W SDD3400IAA3CN SDD3400CBNOX AMD Sempron 3400+ 1800Mhz Socket AM2 35W SDD3200IAA2CN SDD3200CNBOX AMD Sempron 3200+ 1800Mhz Socket AM2 35W SDD3000IAA3CN SDD3000CNBOX AMD Sempron 3000+ 1600Mhz Socket AM2 35W

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  14. מפתחת השבבים מציגה שיתוף פעולה מסקרן לשילוב בין RAM, אחסון SSD ואחסון מכאני איטי יותר לטובת שיפור ביצועים כולל לכתבה

15. שנה אחרי ההכרזה הראשונית, כעת חברות יכולות לשלם בין 900 ל-2,000 דולר בכדי לקבל את מערכי העיבוד הראשונים של ענקית המובייל לעולם מערכות המידע לכתבה

16. Started by dorian13,

שלום, לפי ההמלצה בפורום מפרטי מחשב הזמנתי את הלוח GA-EP43-DS3 בחנות נאמר לי שאין להם את הלוח הזה אך במקום זה יש להם את ה-P43-ES3G ושהם בידיוק אותו הדבר. שמתי לב שב-GA-EP43-DS3 יש 8 כניסות USB ובלוח השני רק 6 גם לגבי הכרטיס קול יש הבדל במספר הכניסות 6 ב-GA-EP43-DS3 לעומת 3 בלוח השני. כניסות ה-USB לא קריטי, אבל מה לגבי הכרטיס קול?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by avieln,

היי אני מחפש לקנות מחשב חדש, שרוב העבודה איתו תהיה פוטושופ, תוכנות תלת מימד (שדורשות כוח חישוב של מעבד) ואולי עריכת מוסיקה. המעבד שהחלטתי לקנות הוא intel q9550 הלכתי לשתי חברות שונות לקבל מפרטים ואחת הציעה לי את ה gigabyte GA-45t-UD3LR בחברה השנייה asus p5-p43TD שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר 500-600 לגבי זכרונות - אני מעוניין ב DDr 3 השאלה שלי - איזה עדיף? והאם יש למישהו המלצה אחרת לגבי לוח? אין לי בעיה כעיקרון גם לעלות במחיר, אם ההבדל מצדיק את זה. אני לא גיימר, ככה שכל מיני פיצ'רים ואוברקלוקם הם פחות בשבילי, אני צריך מערכת פשוטה וחזקה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by udi,

אני רוצה לקנות את המעבד בנ"ל שאני ניגש לחנויות ושואל על stepping כל פעם מביאים לי אות אחרת G0 , B3 .... האם סידרת היצור של המעבד באמת חשובה ? והאם עלי להתעקש על סידרה ספציפית ?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by ztakram,

שלום אני מעוניין להוסיף 2G זיכרון למחשב. כרגע יש לי: X2 Transcend DDR2 1024MB להלן המפרט: מעבד - intel QX9650 לוח - G33M-S2L האם לקנות זיכרון אחד של 2G או שניים של 1G (זה בכללל משנה?) אשמח לקבל המלצה מתאימה.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה. אני מתכוון לעשות OC עם E6600 בשביל להגיע למערכת יציבה שתגיע כמה שיותר רחוק [בOC כמובן]. אני לא רוצה ל"התפשר" על DS3 3.3 או על כל לוח אחר בגלל סיבות משלי. אז איזה לוח טוב מביניהם לOC? ואיזה לוח מגיע עם יותר פיצ'רים? ואיזה מהם יותר כדאי בכללי? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by D135,

אני מקווה שלא יצאתי טמבל הpenryn הם המעבדים האלה נכון? http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798 אם לא אז הכוונה שלי היא מתי יצאו המעבדים שיש בלינק. אני חשבתי לקנות את הQ9450. משתלם?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  23. מה עדיף פנטיום 3 או סלרון?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  24. חיפשתי בכל האתרים הרלוונטים (anandtech.com, slashdot.org, intel.com, tomshardware.com, theregister.co.uk) ובשום מקום לא מופיע איזכור ל roadmap של אינטל לגבי תמיכה בטכנולוגיית ה VT שלהם במכלול החומרה (כלומר chipset & bios). למען האמת המצב כרגע הוא די מגוחך, יש להם את כל הפיצ'רים הכי חדשים במעבדים שלהם מסדרת ה 9xx אבל אי אפשר להשתמש בזה מכיוון שאין עדיין חומרה תואמת ואף אחד לא יודע מתי תהיה. ניסיתי אפילו לשאול את אינטל עצמה באמצעות support mail, עושה רושם שגם אנשי התמיכה של החברה לא יודעים לספק את האינפורמציה הזו ללקוחות. יש למישהו אולי מושג מתי התמיכה בלוחות מבוססי פנטיום D עם VT תגיע לשוק? ולישראל? או לחלופין האם לAMD כבר יש מוצר זמין ניתן לרכישה שמאפשר לעשות Virtuali…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by Doron404,

אלהן, אני רוצה לשפר קצת את הביצועיים של הלוח שלי, ומתלבט בין גירסת ה2600+ של Thoroughbred או Barton שניהם בערך באותו המחיר, והבנתי שתוספת הקאש של הברטון לא תעזור כ"כ בהרצת ווידאו HD - שזו די המטרה לשידרוג. על מי כדאי ללכת? ומי מהם אוברקלוקר יותר טוב? תודה אנשים =]

• 8 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים