עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by VooDoo3,

היי , היום הגיע לידיי לוח אם ישן של פנטיום 2 ואני לא הצלחתי לזהות אותו ע"פ הצ'יפסט והמאפיינים שלו : P2 - LX Rev:1.1 Slot 1 Chipset : Intel FW82443LX AGP PCI * 4 ISA * 3 DIMM socket * 3

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by pc student,

חברה חשבתי האם זה נכון ש agp 8x נותן ביצועים גבוהים יותר מ agp x4?

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  3. אז כמה דברים... המפרט שלי הוא AMD 4600 ושני זיכרונות של 1 ג"ב 800MHZ של סמסונג ולוח של ASUS M2N-E אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני עובד בעיקר בניקון NX וב PS CS3 לעיבוד תמונות. העניין הוא שהמחשב לא "סוחב"... חשבתי להחליף חזרה לXP הישן והטוב ולהוסיף עוד 2 ג"ב של סמסונג. 1.האם כדאי לי "לזרוק" את הזכרונות ולרכוש 4 ג"ב של מושקין? 2.האם כדאי לשדרג לויסטה 64 ביט על מנת לנצל את כל הארבע ג"ב או שמא לחזור לXP הישנה והטובה? 3.האם יש אלטרנטיבות לשידרוג המחשב עד 1000 ש"ח? בברכה, אורי

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Scorpion17,

תודה למי שיעזור לי על המלצה של זיכרון 256Mb .. אני חדש באתר :

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  5. האם הוא שווה עוד 60 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14731 לאומת הרגיל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14031 האם הביצועים ללא OC זהים

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  6. שלום לכולם אני חשבתי בכיוון של שדרוג זכרון נכון שכרגע מה שיש לי מספיק בהחלט, אבל משום שהמערכת שלי משתמשת ב-DDR1 כמות הזכרונות שיש בשוק שמתאימים לי נמצאת בירידה תמידית. ברור לי שבעתיד אצתרך 4 גיגה (וויסטה+משחקים כבדים למשל) וכנראה כשהתקופה הזו תגיע מבחר זכרונות ה-DDR האיכותיים יהיה קטן עד לא קיים אז חשבתי לקנות כל עוד אפשר. את הדגם שיש לי במחשב הפסיקו למכור כבר לפני מס' חודשים.... את המפרט שלי יש לכם פה בצד. אחרי חיפוש קצר הגעתי ל3 אופציות: הראשונה, לקנות 2 סטיקים: OCZ DDR EL GOLD GX XTC 2048MB 500MHZ דגם מדויק: OCZ5002048ELGEGXT-K זכרונות אלו הם בעלי תזמונים קרובים לתזמונים של הזכרונות שלי (שלי - 3-4-4-8 ב-250MHz, ואלה - 3-4-3-8 ב-250MHz) ולפי מה שהבנתי הצ'יפים …

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by cheri,

שלום רב, אם אני מוסיף זיכרון DDR2 800MHZ לזיכרון DDR2 667, האם הם יעבדו יחד? בהנחה שהם יעבדו אז באיזה תדר מהירות הם יעבדו? ה800MHZ יישר קו ויפעל על תדר של 667? אם הזיכרונות לא מאותו יצרן זה בסדר? אם אני שם זיכרון DDR3 על לוח שתומך בDDR2 זה לא יעבוד או שיעבוד במהירות DDR2 (אני בונה על שדרוג עתידי) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מתלבט בין שניי לוחות אם של asus LGA 775 הראשון בניהם הוא ה- asus p5wd2 -לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3451&ref_id=bazman השני הוא- ASUS P5ND2-SLI NFORCE 4 - לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3560&ref_id=bazman למי מבין שני הלוחות צ'יפסט טוב יותר ומה ההבדל בניהם???? תודה. ;D

9. Started by kola,

שלום לכולם, אני עדיין בשלבי התלבטות אחרונים לגבי המעבד שאני הולך לרכוש... בדקתי את מחירי המעבדים הקצת יותר חדשים מבית AMD והופתעתי לגלות שההבדל במחיר בין הדגם ‏Athlon 64 5600+ ל ‏Athlon 64 5200+ אינו משמעותי כלל... אשמח לדעת מהו ההבדל בין שני המעבדים... ואיזה מעבד מבין השניים יתן לי את הביצועים הטובים ביותר מבחינת עיבוד מהיר ויציבות,וכן להישאר מעודכן בשוק של המעבדים. שאלה אחרת, אם אני משקיע כבר בסביבות ה1000 ש"ח על מעבד, עדיף לי לרכוש מעבד מסדרת C2D מאשר AMD? תודה

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by vdudu,

שלום יש לי שרת עם 6 סלוטים , עד עכשיו היו בשימוש רק 4 סלוטים כל סלוט 1 גיגה (סה"כ 4 גיגה) - הזיכרונות הם מסוג ECC כנהוג השרתים עכשיו הבאתי עוד שניים (זהים בדיוק לקודמים) התקנתי אותם בשני הסלוטים האחרונים(5,6) הדלקתי את המחשב ומופיע לי שגיאה , ניכנסתי "למנהל הזיכרונות" ומופיע של סלוט 5 ו 6 הם מסוג RENK 1 והזיכרונות שהתקנתי הם RENK 2 ... אחרי שהוצאתי את הזכרונות המחשב חזר לעבודה תקינה ... מה זה RENK ? ? מה ההבדל בין RENK 1 ל RENK 2 ?! יש דרך לגרום לזה לעבוד ? המון המון תודה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by tmpusr,

מי מהם עדיף מבחינת: 1. OC משמעותי. 2. יכולת עבודה ממושכת (ימים) בעומס מלא +OC. 3. עוצמת רעש 4. יכולת קירור עצמית 5. מאפיינים.

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by kobi cohen,

dg

14. Started by Evil Inside,

בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by AtR,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108083 מהירות סטוק- 2.4GHZ 266X9 המעבד הינו E6600 מסורס ל-2 מגה קאש, ראינו כבר שההפרשים בין סוגי הקאשים לא מתפרסים על שטח גדול מאוד ותג מחירו של מעבד זה צפוי להיות נמוך יותר מה-E6600, (מן הסתם...) אני בהחלט מריח פה מעבד מצוין ומשתלם

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by mr.bigglesworth,

חיפשתי באתר וההבדל היחיד שמצאתי הוא שבמקום 4 ל DR יש 8 חיבורי SATA לא יכול להיות שבישביל זה הם הוציאו לוח חדש לגמרי... או שאני טועה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  17. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by abatiah,

מה עושים עם הheaders הללו? 1 x USB 3.0/2.0 header 2 x USB 2.0/1.1 headers תודה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

האם מהירות 266 mhz היא בעצם 533 mhz? ואם יש לי שתי סלוטים של 512 266 שעובדים בדואל צ'אנל אז המהירות יוצאת 1066? והאם בביוס זה אמור להיות מוגדר על 533 mhz?

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  20. איך זה ייתכן ומה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. Started by yonir,

למה אנשים נותנים לרוב זכרונות 667MHz למעבד קונרו E6300 ? מהירות השעון של המעבד וזכרון DDR2 533Mhz הם 266MHz (ולכן FSB כפול 4 = 1066MHz), כלומר המעבד וזכרון 533MHz בדיוק תואמים אחד לשני, ואכן המליצו לי לקנות זכרון 533MHz בשביל קונרו. אבל בכל זאת בחלק גדול (נראה לי רוב) המפרטים שמים זכרונות 667MHz, גם לאנשים שלא מתכנים לעשות OC. למה בעצם? זה נותן איזשהו יתרון?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  22. קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח . החנות אומרת שהוא OEM . נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE. רימו אותי?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  23. היי כולם. רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים של החברות השונות. תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by hezy,

יש לי 3 סטיקים של 256 על 400MHZ כול אחד אז בסך הכל יוצא 1200 ויש לי P4P800 האם זה באמת עובד על 1200 ?

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by efee123,

שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים