מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחליף בימים אלו את הליבה של המחשב שלי, השאלה שלי אם בהחלפה של מעבד לוח וזכרונות יש לבצע ריפר של הווינדוס או שאפשר כמו בסטיק בראש הפורום למחוק את הדריברים של הלוח,אם כן מצורפת תמונה אני אשמח אם תגידו לי מה למחוק. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב שלי: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) הנה הזכרונות שלי: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G שניים של ג'יגה כל אחד...הקטע הוא שאני מרגיש בזמן האחרון שהמחשב בקושי מצליח לסחוב את עצמו...אני עושה הרבה דברים בו זמנית במחשב והזכרונות לא כאלה סוחבים... העדפה לזיכרונות מעל 2 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי מעודכן במה קורה עם מעבדי AMD ורציתי לשאול כמה שאלות 1. סוקט AM2+ ו סוקט AM3 מה ההבדל והאם מעבד AM2+ יעבוד על AM3 ולהפך ? 2. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בפתיחת ליבות ל550BE עדיפות ללוח GB 3. בקר הזיכרון במעבדי AMD משולב, ולפי מה שהבנתי מעבדי פנום 2 מכילים בקר גם לDDR2 וגם ל3 וסוג הזיכרון תלוי בלוח , האם זה נכון ? 4. יש phenon II x2 550 שהוא לא BE או שכולם BE ? 5. מה בערך אחוזי הפתיחה של ה550 ? האם יש מקרים שהליבות הכבויות היו תקולות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קראתי בפורמים שהלוח של אפוקס הוא פצצות אבל שגם הלוחות של ABIT הם הכי טובים ל OC בסוף לקחתי את האפוקס (אני מתכנן OC רצחני) זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכולם אמנם כעת היות ואני עובדת על XP 32 אני לא ממש צריכה, אבל התחלתי לחשוב על קניית סט נוסף שיהיה כאשר ארצה לעבור ל- 64 נכנסתי לזאפ ובעוד ואתמול ראיתי שמחירי סטים טובים (תדר 800, מהירות 4) התחיל מ~ 230 ש"ח (+ 10 ש"ח דמי משלוח בסקי) היום אני רואה שבכל החנויות המחיר עלה http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Memory&DB27455=27967&DB27456=28034&DB27457=28048&DB165582=170341&orderby=price הן בסקיי, הן בנועה וגם באייבורי ובגיבור - עזבו לרגע את המוניטין הרע של גיבור ואת הבעייתי של אייבורי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454699 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=484797 זאת כאשר שער הדולר רק ירד מאתמול (ובכלל).. האם זה מרמז על מ…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך ההצעה הבאה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 מחפש זיכרון זול תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
"מאור אינטל הוציאה את המעבד מהמלאי ומהמכירה לפני כחודש. בשבוע האחרון הייתה ירידת מחירים והמעבד נעלם לחלוטין. הוחלף רשמית על ידי Q8200." כך כותב יובל מנעה מחשבים בתשובה לבקשתי החוזרת לרכוש את המעבד Q6600 . זה נכון?! נ.ב יובי אני יודע שאתה קורא את זה...
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל. הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8. בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו. מה זה עושה? כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה? ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)
-
אהלן, אני מחפש לוח אם וזיכרונות חדשים ל OC. הקנייה מתבצעת בארה"ב, המעבד הוא E6300 והקירור שיש עליו כרגע הוא Thermalright Ultra 120 Extreme + 120mm מחפש משהו שיסחוט את המעבד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רואה המון דיונים בפורום שכל הלוחות החדשים (לא מייצרן ספיציפי) מכילים באגים בביוס, אי תאימות עם כרטיסי מסך וסתם מיוצרים חרא.... על מה הייתם ממליצים בלוח שיעשה OC, עם כרטיס רשת אינטל אם אפשר, מסוג Z87 ושלא יהיה יקר יותר מ 800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די עתיק מעבד AMD 3000 זיכרון 1 GB כרטיס מסך 6600 GT המחשב רץ לרוב מהר אך לפעמים במשחקים הוא נתקע, ואפילו סתם ככה בעבודה פשוטה באינטרנט. לא משהו רציני שקורה הרבה, אבל לפעמים בהחלט מפריע. רציתי להתייעץ איתכם על אפשרות כלשהיא לשדרוג קל - לדוגמא: הוספת זיכרון ל 2 GB תביא לשיפור משמעותי, או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הוספתי קיט:2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום מימין. הזכרון שלי הוא מדגם VS1GB667D2 של Crosair. מכיוון שאני לא צריך את ה667mhz כי אני רץ על הbus המקורי של המערכת (266mhz), האם עדיף שאוריד את מהירות הזכרון לטובת תזמונים טובים יותר? אם כן, כמה אוכל להוריד? עד 533mhz ולהרוויח תזמונים של CL4 או שאפשר יותר מכך? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש הלוח הוא P5Q איזה כמות זיכרון כדאי לי לשים? 2/4GB ושל איזה חברה? ואם יש סטיק אחד של 4GB אז כדאי? שמעתי שזה עדיף.
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תתחשבו בכך שיש ל 1.7 (כמובן של אינטל ולא אי אם די ) 256k ול2.0 512k.. אני שואל אם יש הבדל אפילו מזערי במשחקים ותוכנות כבדות(דברים שלוקחים הרבה כוח מהמחשב ובעיקר מהמעבד)
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בליחה על הבורות אבל, מה ההבדל בין מעבד שהוא OEM למעבד שהוא BOX?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הלוח: GIGABYTE X58A-UD3R המעבד:core i 7 930 2800 mhz
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שנה אחרי ההכרזה הראשונית, כעת חברות יכולות לשלם בין 900 ל-2,000 דולר בכדי לקבל את מערכי העיבוד הראשונים של ענקית המובייל לעולם מערכות המידע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-