עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EPRO,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by ofir981988,

אני רוצה לקנות מעבד i5 750 tray, ורציתי לשאול מה ההבדל בין שני לוחות אם של gigabyte: p55-ud3l vs p55m-ud2 פשוט ה-ud3l יקר ב-150 ש"ח ורציתי להבין למה כי מעל 700 ש"ח על לוח אם זה ממש יקר לי...

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by Guy31,

מי הבעלים כיום של החברה?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎ Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by weinman,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי מחשב חדש ולאחר שהכל עובד כשורה אני מעוניין להביא אותו למצב אופטימלי (לא OC). הביוס מציג מהירות שעון (1529.5) הנמוכה מהמהירות הפוטנציאלית של המעבד (1800). שאלתי היא: כיצד להתקין את המהירות הנכונה ובאיזה אמצעים יש לעשות זאת (סוויצים, ביוס ו/או אחרים). אני זקוק למערכת מהירה אך יציבה מאוד ואוברקלוקיג לכשעצמו לא מעניין אותי. סוג המעבד +AMD 1800 סוג לוח: GA-7VRX-PLUS rev. 02 גירסת ביוס F9 זיכרון: 512MB PC266 DDR מערכת הפעלה: OS - Windows 2000 pro תודה מראש על כל עזרה עמיר וינשטיין

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  6. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שקיבלתי מבן דודי, יש לו כרטיס מסך און בורד, ובמחשב השני שלי יש כרטיס מסך יחסית סבבה... רציתי לדעת האם אפשר לחבר ביניהם. לוח האם: intel G31 ICH7 כרטיס מסך: geforce 6600GT תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by yar26,

קניתי לוח אם של גיגה בייט 7VAX ומעבד AMD XP 2000 בהפעלת המחשב מציג מהירות מעבד 1250 מגה הרץ. איך מעלים מהירות למהירות האמיתית של המעבד? בתודה מראש - ירון.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by yanir,

שלום לכולם בקשר ללוח אם הזה: אני מבין שיש לו תמיכה רישמית בזכרונות ddr 2100 - 266 אם אני ישים עליו ddr 2700 - 333 לא יהיה שום שיפור? הוא יעבוד איתם בכלל? ועוד שאלה קטנה לא כ"כ קשורה לכותרת: כדאי עכשיו בכלל להשקיע בלוח אם כשהולך לצאת serial ata ddr 400 agp 8x וכו'? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

בשיטוטי ברשת גיליתי שיש בחנות ישראלית את המעבד הנ"ל אני מצרף לינק המנהלים מוזמנים לצנזר אותו http://www.[צונזר].co.il/docs/pd-1970578378.htm המעבד בא במחיר הנמוך של 4828.92ש"ח בדיוק ד"א באותו אתר יש גם 2.66 עם היפר ת'רדינג וכנ"ל ל2.8 ? ממתי מוכרים את המעבדים האלה עם HT? חשבתי שצריך לעשות שם משהו כדי לפתוח את האפשרות להיפר ת'רדינג

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  10. שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה על לוח אם socket 939 עם Pci express. הדגש הוא על יציבות ואמינות. התקציב הוא עד 700 ש"ח עדיף פחות. רצוי עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים, ו8 יציאות 2 usb מחכה להמלצות... תודה דינה

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  11. הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

שלום אין דרישות מיוחדות הלוח למעט אולי תמיכה ב USB3 שיהיה נחמד אבל לא קריטי הלוח יעבוד עם זיכרונות 3X1GB של GSKILL במהירות של 1333 במתח של 1.5 וולט לא ממש סגור על תקציב ואני אשלם על מה שיהיה טוב ויתאים לי יש נטייה לכיוון גיגה בייט אז איך הלוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R למשל?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  14. מחיר מומלץ 78$, כלומר 78$ * שער המרת דולר שקל 4.4 * 1.17 מע"מ + 100 שקל קנס ישראל = 500 שקל. וזה הסוף הסופי של שקע A בתנאי שהמעבד הזה יגיע לשוק במחיר המומלץ שלו ובכמויות סבירות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23802 מקור: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 סקירה ביפנית: http://big5.pconline.com.cn/b5/www.pconline.com.cn/diy/evalue/evalue/cpu/0501/544527.html עלפי הסקירה הסמפרון 2600+ הזה מומהר מ 1.6 גיגה הרץ ל 2.4 גיגה הרץ ומשיג ביצועים דומים מאוד לאתלון 64 3400+. מסתבר שיש גם תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by morpheus1234,

לפני כחצי שנה קניתי קיט של שתי מודולים 1GB*2 של הזכרון הנ"ל מיד2. הכל עבד יפה, עד שלפני כמה שבועות החלו מסכים כחולים בWIN7. היום היה המסך הכחול האחרון, ולאחריו המחשב סרב לעלות, אחרי שהוצאתי את הסטיקים האלו, הכל עבד יפה. ניסיתי לאתחל את המחשב עם הסטיקים האלו בלבד ע"מ לבודד את הבעיה, והמחשב עדיין לא עלה - כלומר הסטיקים תקולים. מכיוון שקניתי מיד2, אין לי מושג מאיזו חנות הזכרונות נקנו במקור. האם יש מה לעשות? (אין לי את פרטי המוכר) אולי לשלוח לקורסאיר העולמית למימוש אחריות? זה מקובל? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלו? תודה!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

במאפייני המערכת ניתן לראות שהמחשב מזהה 3GB, מצד שני יש את הגדרות של NVIDIA שמזהות 2GB ואילו task manager מזהה 3GB. מה קורה פה ולמה NVIDIA מזהה 2GB בלבד כאשר יש לי 3GB במחשב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by Snufkin,

לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  18. נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. xbitlabs חושב שמדובר בהערכה פסימית, לא ברור אם מדובר ב K8 * 4 או בעיצוב חדש. גם אינטל צפויה לייצר מרובע ליבות ב 2007 או 2008. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050425212220.html הערה: כפולי ליבות כבר פאסה .... :-)

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by VooDoo3,

היי , היום הגיע לידיי לוח אם ישן של פנטיום 2 ואני לא הצלחתי לזהות אותו ע"פ הצ'יפסט והמאפיינים שלו : P2 - LX Rev:1.1 Slot 1 Chipset : Intel FW82443LX AGP PCI * 4 ISA * 3 DIMM socket * 3

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by H.I.V,

זה בשביל אח שלי שאין לו מחשב AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA-7N400EL NForce 2 NCP 256 DDR PC3200 כל זה ב1100 שקל כולל התקנה אני כנראה יחליף את המעבד לAXP 2400 ובעתיד אוסיף עוד 256MB זיכרון מה דעתכם על החברה NCP? היה לי תקציב מאוד מצומצם וזה מה שהצלחתי לבנות בחנות שקניתי ממנה את כל המחשב שלי (ראה מפרט) ואני קונה את המחשב רק משם! אז מה דעתכם? תודה

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by Wolf-Net,

השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  23. Started by kobi_af,

יש לי עכשיו לוח אם עם סוקט 478 ומעבד של אינטל(נורטהוד 2.4) אם בעתיד אני ירצה לשדרג תלוח אם אני יצטרך להחליף גם תמעבד?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש,אני רוצה מעבד amd בביצועים של intel 4 2.8 ht , 800 fsb ,איזה מעבד מתאים לביצועים של intel

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by kashi,

שלום, האמת שהנושא קצת חוצה פורומים... יש לחבר שלי 2 לוחות אם, אחד MSI MS-7222 והשני MSI MS-7173 אני רוצה לחבר לאחד מלוחות האם כרטיס מסך עם יציאת DVI, עכשיו לפי מה שראיתי באינטרנט לאחד (7173) יש סלוט PCI-E ולשני יש PCI-E2... האם אני יכול להתקין על הלוח אם עם הסלוט PCI-E כל כרטיס PCI-E גם אם הוא 2? (אני מאמין שלא אבל רק רוצה תשובה סופית) במידה ולא איפה אני יכול למצוא כרטיס מתאים? בנוסף מה ההבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X1? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים