מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
הלוח:p45-ds3r יש 2 חריצים לכרטיס מסך ומתוכנן רק כרטיס אחד-9800gt זה משנה אם מרכיבים בתחתון? כי יש לי גם כרטיסי הרחבה pci-ex ונהיה מאוד צפוף שם-המאורר של כרטיס המסך כמעט נוגע בכרטיס ההרחבה ואין אפשרות להזיז את כרטיס ההרחבה תודה רבה מאוד
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ה- underdog בדואופול של עולם יצור חומרת מעבדים, הלו היא AMD, סוגרת את הדווחים לשנת הכספים 2017 עם פרסום תוצאות רבעון רביעי לשנה זו. את המצגת המקוצרת לתקשורת ניתן למצוא פה ומומלץ למתעניינים לעבור עליה היא מתומצתת יעיל וקצר: http://ir.amd.com/static-files/a5cfa453-1fdf-4ed0-8b3b-86ce86a90ecd עיקרי התוצאות: מכירות החברה ב- 2017 גדלו ב- 25% לעומת השנה הקודמת 2016 (עליה מ 4.25 ל- 5.3 מיליארד דולר) הרווח התפעולי עלה מ- 23% בשנת 2016 ל- 34% בשנת 2017 ההפסד בשנת 2016 (בגודל 497 מיליון דולרים) הפך ב- 2017 לרווח בגודל 43 מיליון דולרים (החברה עברה מהפסד כאוב לרווח מזערי) השפור בבצוע העסקי מבוסס בעיקר על השקת מעבדי החברה מב…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תיעוד רשמי באתר יצרנית ה-PC השנייה הגדולה בשוק מעניק לנו הצצה ראשון לדור החדש של מחשבי חלונות ניידים, יעילים ומקוונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם יש יישומים (חוץ ממשחקים) שבהם מעבד חזק יותר יגדיל באופן משמעותי את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ואם לא אז להעביר לפורום windows. אז עכשיו לעניין - יש ברשותי לוח אם GA-M61SME-S2 ואין לי את הדרייברים של בדיסק מה שיותר גרוע זה שבאתר של Gigabyte פרט לכרטיס קול אין את הדרייברים בכלל ??? ??? ??? מה אני כבר יכול לעשות? : בתודה מראש נ.ב אתר הלוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2507&ost=windows+7+32bit#anchor_os
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr3&no=52 לא מובן לי מה זה 2T או 1T שמופיע בזיכרון מצורף קישור לדוגמא CAS_Latency 9-9-9-24 2T והאם זה זיכרון טוב ? או יש אחרים ?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנום 955 ובדרך כלל שלא הפעלתי את המאורר על המקס אז הטמפ' שלו עמדה על 53 ללא מאמץ אינטרנט ומוזיקה עכשיו עשיתי את העדכון F5 והטמפ ירדה באיזה 10 מעלות
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ולי יש חתולים השפן הקטן שכח לסגור ...................... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271587,00.html
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חברה, לפני כשבוע וחצי עברתי למערכת מבוססת E6400, ויש לי אפשרות לשדרג את המעבד ל - E6600 (עוד לא עברו 14 יום ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לשדרג עדיין), רציתי לדעת אם פער הביצועים בין המעבדים מצדיק את הפרש המחיר (בערך 500 ש"ח) אני לא עושה OC מטורף (בערך 5-10 אחוז בלבד) עיקר השימוש שלי זה משחקים (לא הכי חדשים שיש) אינטרנט ו - EMULE. צריך את העצה שלכם - לשדרג או לא? (אין לי הרבה כסף מיותר, זה או המעבד או בעוד חודשיים שלושה החלפת כרטיס מסך). בתודה מראש לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
1. התקנתי דרייבר של AMD : Cool & Quiet והפעלתי את האפשרות הנ"ל בביוס. כאשר הפעלתי לאחר מכן את CPUZ ראיתי שהוא רושם ב - CORE SPEED 1010 MHZ במקום 2010 כאשר האופציה על DISABLED. מה הסיבה לכך ? מה זה cool & quiet ולמה זה טוב ? האם זה תקין שהוא משנה את המהירות. ? 2. התוכנה סיסופט סנדרה מראה לי שטמפרטורת המעבד שלי היא 50 מעלות , האם זה תקין או גבוהה מידי. (המחשב לא עבר שום אוברקלוקינג) לעומת זאת מחשב האינטל שיש לי לידי שהוא 2.6 GHZ ו - 800FSB מדגם NORTHWOOD סוקט 478 הטמפרטורה היא 25 מעלות... בנוסף לזה סנדרה מודיעה לי שהמאוורר שלי כשל .. למרות שהוא לעיתים מסתובב ומפסיק ( אגב זאת הגירסה הכי עדכנית של סנדרה) למה זה קורה ? 3 שאלה אחרונה לגבי הזיכרונות שלי. מאיזו שהיא סיבה…
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פנטיום. כבר הרכבתי מפרט. הדבר היחיד שמפריע לי היא אפשרות הבחירה, מה עדיף מעבד פרסקוט או נורת'ווד ? בפורומים אחרים אמרו לי שעדיף נורת'ווד 512 מגה קאש. שנורת'ווד מהיר יותר. ופרסקוט 1 מגה קאש, בנוסף לבעיית ההתחממות שלו נופל בביצועים בהשוואה לנורת'ווד. האם כל זה נכון ? ואיזה מהם בכל זאת כדאי לי לקנות ? ומה שמוזר זה שבשתי חנויות גדולות וזולות בראשון לציון היכן שאני גר - הם מוכרים רק פרסקוט. לאחת מהחנויות קוראים KSP. במחירון באתר שלהם לא רשום איזה מעבד הוא C נורת'ווד או E פרסקוט, האם ניתן לזהות את סוג המעבד לפי גודל הקאש שלו? למשל אם כתוב: מעבד 3 ג'יגה הרץ 512 קאש אז בטוח שזה נורת'ווד או שזה יכול להיות גם פרסקוט ?? התקשרתי אליהם והמוכר בחנות אומר ש…
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתכנן לעשות מערך RAID (לא סגור אם RAID1 או RAID0) ורציתי לדעת האם הלוח הזה מאפשר את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה יתן ביצועים טובים יותר בעריכת וידאו? האם זה תלוי באיזה תוכנות? ובכלל למה יש כאלה שמעדיפים Xeon? (חוץ משימוש ב2 מעבדים בו זמנית?)
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, המעבד הנוכחי שלי הוא i5 3330 (סוקט 1155) אני שוקל לשדרג אותו ל- i7 3770s או i7 3770 לכבוד יציאת Watch_Dogs האם זה יתן לי בוסט משמעותי בביצועים? או שלא שווה את זה? שאר המפרט 8GB ram כרטיס מסך נוכחי radeon 6870 התכנון היה לשדרג ל- 7970 + לקנות SSD השאלה אם לדחות את רכישת ה- SSD בשביל המעבד. האם זה יתן לי בוסט במשחק יותר מאשר ה-SSD? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות זיכרון חדש למחשב שלי. שמתי עין על זיכרון תוצרת V-DATA מהירות DDR400 בגודל 256 מגהבייט עם CL2.5 ב-125 ש"ח לסטיק מחנות KSP. עכשיו יש לי מגבלה בלוח שהוא יודע לספק לזיכרון אך ורק מתח של 2.5 וולט (לא פחות ולא יותר), אז אני צריך לדעת אם הזיכרון הזה יוכל לעבוד במתח הנ"ל. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עדיף את ה-3 ליבות של AMD בסדרת פנום על פני שתי ליבות של אינטל נכון? נ.ב תעשו השוואה ביניהם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני בקרוב אבנה מחשב חדש לשימושים כלליים. (לא למשחקים) חשוב שיהיה זריז במעבר בין חלונות, ושסרטונים באיכות HD לא יקרטעו. לא מעוניין בכרטיס מסך יעודי. תקציב למעבד 500-700 וללוח האם 300-500. האם ללכת על AMD או אינטל? אם אינטל האם I3 יספיק ? לוח לאינטל, האם מבוסס H81 H87 או H97 ? לוח AMD איזה צ'יפסט מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-