עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, לאחר שלוח האם שלי נשרף - לוח ASUS P5QL-E שתומך בPCIEx2 עם DDR2 הוא הוחלף ללוח Asus P5P43TD Pro שיתרונו הוא DDR3 אך הלוח הוא PCIEx1 x16 ונראה לי שרוחב הFSB יותר איטי המעבד שאני משתמש הוא Intel 9300, הזיכרון הוא כרגע Corsair 1666 ddr3 לעומת CORSAIR 800 ddr2 בלוח הקודם. הכרטיס מסך הוא Nvidia 470 הספק הוא Thermaltake 550 האם תהיה איזשהי השפעה מורגשת על הביצועים? שווה לנסות להחליפו שוב? מישהו התנסה בלוחות אלו!? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  2. טוב יש לי זיכרון מסוג: sdram. ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זיכרון.. אני מבין שהוספת זיכרון במחשבים ניידים קצת שונה מבמחשבים רגילים אז אפשר לקבל קצת מידע, מחירים וכו..?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by itaysk,

למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  5. שלום לכם, רציתי לשאול, מה הסיבה ששני סטיקים של DDR1 (אחד של חצי ג'יגה ואחד של ג'יגה), שניהם תקינים, לא עובדים ביחד (המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך), אבל עובדים בנפרד? תודה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  6. הלוח אם שלי לא מתפקד, איזה חנות אמינה מומלצת לקניה והחלפת לוח אם? באיזור חולון

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. Started by bigwave,

ללא אוברקלוק! יש הבדל? מורגש? למישהו יש לינק עם השוואה בניהם?

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by integral,

http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2771&p=1 הפעם מדובר על מערכות ש ANAND בנו בעצמם. לא מערכת של אינטל.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by deelad,

שלום. קניתי זכרון חדש: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_9200_titanium_4gb_dual_channel_kit מה אני צריך לעשות על מנת שהלוח אם יזהה אותו במהירות 1150 ללא O.C למעבד?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by embedded,

אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  11. הי שבת שלום רציתי לקנות לילידם מחשב מבוסס amd vinice 3000 הצרכים הגרפים הם נמוכים מדובר בילדים בני 8 ומטה שמשחקים עם משחקים כמו איתמר מריו אלדין וכד' 2 אנשים אמרו לי שיש משחקים בעיקר מהסוג הנ"ל שלא עולים עם amd ולכן אני צריך אינטל מעבר לזה יש לי מחשב amd 1800xp +מע' הפעלה winxp וחלק מהמשחקים לא עולה [ אבל הם עולים עo סלרון 400 mhz ו win98] אני חשבתי שזה בגלל שהמשחקים ישנים ולא מתאימים ל winxp השאלה איפה הבעיה ,ואם נכון שיש לamd בעיה עם משחקים מסויימים תודה

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  12. שלום. אני מתלבט ביני לבין עצמי מה קורה למערך או מנגנון הטורבו כאשר מעלים את המכפלה באופן ידני במעבדי ה Sandy Bridge. האם בעצם העלאת המכפלה משמעה העלאת אותה נקודה מקסימלית שמנגנון הטורבו שואף אליה? או שמא בכלל בשינוי המכפלה יש ביטול אוטומאטי של מנגנון הטורבו? מבלבל

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by tfo,

1) שלום אני רוצה לקנות AMD 64 BIT ואני מתלבת בין 3 לוחות מה כדי לי לבחור: (אני צריך את המחשב למשחקים ואני מתכוון לעשות OC) אא והאם כדי לי לקחת את הלוח של ABIT ל AMD 64 ? הלוחות שאני רוצה הם: EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 2) ועוד שאלה חשובה האם ההבדל בין ה 8KDA3+ וה 8KDA3J הוא רק בכמות חיבורי ה RAID

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by amitey,

היום יש לי מחשב עם 4G של DDR2 800. האם כדאי להחליף ל DDR -3 1333 או להשאר עם ה-2 (אני צריך גם ככה לקנות 4G ). ההבדל הוא בערך 100 ש"ח . האם ההבדל יורגש? תודה לכל המגיבים והמסבירים

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by efee123,

אתחיל ואומר שאיני מבין גדול במחשבים. אני מעוניין לקנות מחשב עם לוח GIGABYTE P55-USB3 s1156. רציתי לדעת איך הלוח הנ"ל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים, פוטושופ, ושימושים בייתים . ואיזה יציאות יש לו? דבר נוסף הוא לגבי הזכרונות, האם ההבדל בין ה 1333 ל- 1600 הוא מורגש? יש לציין שאין כזה הפרש במחיר ביניהם! והלוח תואם עד 2200 נכון? שאלה אחרונה, המארז v5 מתאים ללוח מבחינת היציאות? ומבחינת קירור? תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  16. יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by Trumpeldor,

אני שוקל לשדרג את המחשב ברשותי כרגע P 3 600 asus p3v4x 640 MB (כן, 640 מ"ב באס 133) ויש לי מספר שאלות : 1. האם כדאי להשאיר את הזכרון העצום שלי למחשב הבא?? במידה וכן הבנתי שאני צריך לוח אם עם צ'יפסט 845, איזה מומלץ?? במידה ולא, למה?? 2. חשבתי על מעבד P4 1.6 שהבנתי שלהמהיר אותו ל2.2 זה די פשוט (למרות שאין לי מושג) ומאוד כדאי.... נכון? כרגע קילתי בלאק אאוט ואני לא זוכר מה עוד רציתיף אבל אני אשאל בהמשך.... תודה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by lior_avr,

שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  20. שמעתי שקורסיאר נחשבת לחברה הטובה והמצליחה ביותר בעולם! עכשיו השאלה שלי היא כזאת בזכרונות DDR1 הדגם היקר ביותר של גיגה דואל של 512M"B של OCZ עולה 1900 ש"ח של G.skill עולה 2200 ושל כורסיאר קרוב מאוד ל 3000 בעוד שהביצועים באוברקלוק(בהפרש ניכר) וסטוק של OCZ ו G.SKILL עולים על הביצועים של קורסיאר למה זה? ושמתי לב גם הדגמים של CL 3 של קורסיאר עולים משהו כמו 700 600 שקל שזו גנבה האם קורסיאר היא רק מותג כמו ASUS (בכרטיסיס מסך)ובעצם הביצועים הם לא ממש טובים? אם זה כך אני מציע שנהיר ליבואנים של קורסיאר ולומר להם להוריד את המחירים בדחיפות יתר והאם גם בחו"ל המחירים כך?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. הוספתי עוד 2 גיגה OCZ במהירות 800 וה 2 גיגה הקיימים של twimons במהירות 667 הלוח תומך 667 יש אפשרות לתזמן יותר טוב את הזכרונות ?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by shai888,

אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים.. 1 מהם למשחקים ו1 מהם לגלישה בלבד ואולי גם קצת צפיה בסרטים שתי המחשבים אותו מפרט פשוט אחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך ‏Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray‎ ‏H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ ‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI ‏500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ‎ ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זה המפרט בגדול.. על איזה זכרונות אתם ממליצים? כמובן שאני אצטרך זיכרון שונה לכל מחשב כי אחד מהם משמש בסך הכל לגלישה לא? אני מנסה ללכת על משהו זול ושייתן תמורה רבה יש הצעות? עדיך מהאתר של KSP מכיוון שאני קונה מהם..

24. Started by bennnn,

קניתי את המחשב שלמטה לפני כחצי שנה-וחשבתי לקחת לוח עם SLI או קרוספייר לשני כרטיסי מסך-פשוט בזמנו הלוחות היו אחת עם פיסי אי אקפרס 16 והשני 8 ולא היה גם יואס בי 3 וסאטה 3 ואם כן היה מחיר מופקע..היום כבר יש לוח ב איזה 800 עם הכל יחד.. האם לא הייתה טעות?? כי אני מניח עוד שנה לא אוכל לשחק על פול גרפיקה...האם לדעתכם עדיף להחליף לגמריי כ.מסך או קרוס פייר עדיף??

• 3 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים