עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by cousinIT,

הנה פרטי הלוח שלי לפי 3DMARK2001: Manufacturer:Intel Corporation Model:D850EMV2 Version:AAA87951-500 BIOS Vendor:Intel Corp. BIOS Version:D850MV - 20020328 BIOS Release Date:28/03/02 BIOS Charasteristics:Plug and Play, Flash, AGP לפי מה שזכור לי יש לי 512SDRAM (128*4 האם הגיוני?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Jack_g,

קראתי את הכתבה הזו: http://www.vr-zone.com/#2931 אז יש כבר את הסטפינג הזה כבר בלוחות של איפוקס? מכיוון שבידיעה שטכנו כתבו באתריהם זה שכדי לבדוק באיפוקסים ובאותה ידיעה הם כתבו גם שנווידה התחילה לשווק אותם רק עכשיו . לשאלתי אפשר להשיג אותו בארץ ? וזה שהוא תומך בבאס 400 רשמי זה אומר שהוא יאפס את ה AGP וPCI ל ברירת מחדש כמו שעכשיו קורה כשמעלים ל 166 כן? http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=565&more=1 עריכה: למי שיש את הלוח עם סטפינגים A2 או A3 אז מה הוא לא תהיה לו תמיכה בבארטונים עם באס של 400 או שיהיה איזה שידרוג ביוס? מכיוון שלא שמעתי על שידרוג של צ'יפסט.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. Started by BuNKeR,

שלום לכם דוד שלי ביקש שאני אבנה לו מחשב עד 1000 ש"ח כל החלקים מסביב יש כל מה שצריך זה : מעבד לוח אם שיהיה לו (כרטיס קול, כרטיס מסך) זיכרון תודה מראש :

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by s7rmt,

יש לי כמה שאלות מי שהוא יכול לעזור לי? מה ההבדל בין USB ל USB2 כאילו מה חדש בו? מה שונה באיזו שנה/תאריך זה יצא.... ואם כל כניסה של USB שיש לי במחשב תומכת גם בUSB2? שאלה נוספת בקשר לזיכרון DDR המ ההבדל שבין הזיכרון RAM הרגיל לבין DDR? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  5. אני עומד לבנות מחשב SOCKET 939 ואני דיי מתלבט לגבי הזכרונות, האם לקנות זכרונות טובים ל-OC או רגילים נניח שאני אעשה OC נורמלי, אפילו שמרני - יש למישהו הערכה כמה שיפור בביצועים (באחוזים) אני יכול לקבל? תודה

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by kobi cohen,

dg

7. Started by itaysk,

שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. למרות שאת הספק אני קונה בארץ.... האם צריך לכוון מתח מיוחד או שזה יעבוד סטנדרטי

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום אני מנסה להוזיל עלויות של מחשב שאני מרכיב, ותהיתי האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים בין זכורנות DDR3 בתדר 1600 לבין תדר 1333 ? החסכון הוא לא גדול, משהו כמו 100-150 ש"ח, זה שווה את זה ? באופן כללי, רציתי לשאול האם הגישה שלי נכונה, חשבתי להשקיע יותר על מעבד, כלומר לקחת את ה - i5 הכי טוב שיש מהסדרה החדשה (i7 נראה לי בזבוז כסף ביחס עלות / תועלת), עם 8GB זיכרון, ולא ללכת על מעבד i5 נחות יותר, עם 16GB זיכרון, וזאת מתוך הנחה שזיכרון יהיה ניתן גם בעוד שנתיים לשדרג, ואילו מעבד יהיה הרבה יותר קשה לשדרג (ואני אף פעם לא שדרגתי מעבד).

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graphi…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  11. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by shlomi007i,

לאחרונה הוספתי סטיק זכרון מסוג -Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9 הוספתי אותו על ה- Kingston 4GB DDR3 1600MHz KVR16N11S8/4 שקיים אצלי. עכשיו ה cpuz מראה לי על הסטיק החדש שהוא pc3-10700 ועל הסטיק של ה Kingston מראה לי - pc3-12800 אשמח להסבר. מצורפים תמונות של המערכת שלי.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  13. שלום, יש לי לוח אם gigabyte z390 ud עם כונן אחד SSD של 512GB להתקנות ובנוסף כונן SATA של 1T לאחסון. רציתי להוסיף עוד כונן SSD של 512GB להתקנות, השאלה אם יש עוד אפשרות לחבר ללוח האם שיש לי? אם לא איזה עוד דרך יש לחבר כונן נוסף לא דרך USB? תודה לעוזרים

14. Started by stlior,

איפה צריך להסתכל כשמחפשים FSB של CPU בתוכנה אוורסט?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by nadavmor,

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכולם, 1)המליצו לי על הזיכרון הזה והבנתי שהוא באיכות דומה לזה של Kingstone, האם זה נכון? 2)שאלה יותר כללית, האם הפרמטר CL שעל הזיכרון הוא הקובע ביותר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by Dangal04,

שלום ! אני רוצה לשדרג את הזכרונות במחשב שלי המפרט שלי זה : E6400 msi neo GF7600gt 2X512 gb ocz gold edition cl 4-4-4-12 ,667MHZ OS- XP. העניין הוא שאני רוצה לקנות עוד 2GB זכרון, זאת אומרת 2X1024, והכי משתלם היום לקנות 800MHZ. השאלה היא איך הם יעבדו במקביל עם הזכרונות הישנים? האם זה אפשרי לשלב ככה? יהיו בעיות בתזמונים? כדאי להשקיע בזכרונות יקרים עם CL נמוך? (לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו פשוט במהירות הנמוכה מבין שני הסוגים.) אם אפשר לפרט אני אודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by zombie,

הוספתי קיט:‏2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by bennnn,

קניתי את המחשב שלמטה לפני כחצי שנה-וחשבתי לקחת לוח עם SLI או קרוספייר לשני כרטיסי מסך-פשוט בזמנו הלוחות היו אחת עם פיסי אי אקפרס 16 והשני 8 ולא היה גם יואס בי 3 וסאטה 3 ואם כן היה מחיר מופקע..היום כבר יש לוח ב איזה 800 עם הכל יחד.. האם לא הייתה טעות?? כי אני מניח עוד שנה לא אוכל לשחק על פול גרפיקה...האם לדעתכם עדיף להחליף לגמריי כ.מסך או קרוס פייר עדיף??

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  21. ככה אני צריך עזרה איזה מבין כולם הוא הטוב ביותר: ASUS P7P55D Deluxe EVGA 132-LF-E655-KR ASUS P6X58D-E GIGABYTE GA-P55A-UD4P אשמח לעזרה בנושא?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by hezi508,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש למחשב החדש לוח אם עם תושבת 1156 ושיהיו לו יציאות USB3 אני הולך לחבר שני כרטיס מסך ללוח האם לצורך צפייה בריבוי מסכים הבנתי שאם אני מחבר שני כרטיסי מסך ל PCI E של הלוח אם יציאות USB 3 לא יעבדו במהירות שהן צריכות לעבוד האם יש לוח אם שיכול לתמוך בשני כרטיסי מסך ויציאות USB 3 במהירות גבוהה תודה חזי

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by yossi126,

ת'רד דומה פתחתי רק היום בפורום כרטיסי מסך על מציאה שמצאתי וקניתי בהבזק עין.. אני כרגע מחפש לשדרג את המעבד שלי שכן הוא מהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס החדש. חשבתי על הפנום הזה http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=1631 האם השינוי יהיה משמעותי כל כך במשחקים? אני לא משתמש בתוכנות כבדות ככה שעניין הארבע ליבות לא משנה לי בקטע הזה. בבקשה לא לתת לי הצעות לעבור לאינטל, אין לי כח ללוח אם חדש ופירמוט.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by GOVNER_T.S.Y,

איך הלוח הזה , האם הוא עדיין סוס או שכבר נחשב מיושן ?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by lmlm,

Fudzilla מדווח AMD הציגה שיפור קטן כנגד C2Q אבל רק בקלוק פר קלוק. השאלה האמיתית , איך הוא יתמודד כנגד פנרין שהוא מציג שיפור דיי גדול כנגד C2D ו C2Q . עוד ידוע לנו שפאנום X4 לא יביא איתו שיפור ניכר במשחקים הנוכחים בהשוואה לאטלון X2. יציג כ20 עד 30 אחוזים שיפור מאטלון X2 אבל זה רק במספר משחקים בודדים ואנחנו מדברים על קלוק פר קלוק. זה אומר שזאת תהיה בעיה גדולה של AMD כי C2D וגם C2Q מציגים את אותו שיפור על פני אטלון X2 במשחקים בקלוק פר קלוק. אם זה נכון,זה אומר שאין סיבה לשדרג מעבדים מי שיש לו C2D או C2Q ואפילו אטלון X2 אם אתם גיימרים. מקור: Fudzilla.com

• 4 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.