מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
איזה מהירות זיכרון הכי מהירה היום 1066 ?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שמעתי די הרבה תגובות טובות על Asus P5B DELUXE ושקלתי לקנות אותה, עכשיו ראיתי שקיים גם Asus P5B שהרבה יותר זול - מצד אחד אני מבין שיש סיבה לשוני במחיר מצד שני אני לא ממש רואה הבדל ביניהם... האם DELUXE באמת הרבה יותר טוב?... בקיצר מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אתמול התחלתי לעשות OC, ובכמה פעמים כשהעלתי למכפלה גבוהה שמעתי צפצופים, והיו שתי סוגים- 1. צפצופים כמו סירנה, עם קולות שונים 2. צפצוץ בקול אחיד שחוזר על עצמו כל שניה. מה מסמל כל צפצוף?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתלבט בין שלושה לוחות אם: MSI Neo4-F Gigabyte K8NF-9 DFI nF-4 DAGF השאלות לגבי הלוחות הם: איזה הוא הטוב ביותר לOC? (בבקשה אם אפשר לדרג) איזה הכי יציב ואמין? לאיזה יש את הפיצ'רים הטובים ביותר? ובכללי, למישהו שרוצה לעשות OC מכובד אך גם צריך כרטיס קול איכותי (עדיף עם 2 יציאות) והרבה יציאות S-ATA וIDE (מינימום 4 ו2 בהתאמה)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu-core-i3-2100-phenom-ii-x6-1075t,2859.html תוצאות מאוד מעניינות. מה תגידו?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אנשים ביולי כאשר סקרו באתר את ה- P35 ההשוואה נעשתה בין ג'גבייט ל- MSI כאשר האחרונה ניצחה (ם כי בנקודות מעטות) http://hwzone.co.il/reviews/p35_ddr2/18/ אז נכתב שאייבורי לא ייבאו את הלוח לארץ. מאז יצא לי לראות באיזו חנות לא מוכרת לוחות מבוססי P35 למכירה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?CatCode=47 וזה אומר כנראה שכן מפיצים ומוכרים אותם בארץ. האם שווה לחשוב עליהם במיוחד בהשוואה לג'יגבייט שמציאים פיצ'רים רבים על הלוחות ובמחירים נמוכים יחסית? ולא, כבר הבנתי מקריאה פה שללכת להרכיב מחשב שלם באייבורי תהה כנראה בחירה דיי גרועה...
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ABIT מדגם AV8-3rd eye, על הלוח יש 2 כניסות של SATA ו2 כניסות IDE - זה הלוח: http://www.abit.com.tw/page/no/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AV8-3rd+Eye&fMTYPE=Socket+939 עכשיו הבעיה היא שהארד דיסק הישן שלי התקלקל וקניתי חדש של סמסונג שהוא SATA ואני חושב שלוח אם לא מזהה אותו בביוס... אני חושב שהחיבורי SATA מיועדים למצב של RAID בלבד אבל אני לא בטוח. יש משהו שאפשר לעשות בשביל להשמיש את הארד דיסק על הלוח הזה ?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לקנות בסכום כסף מסויים (קבוע). מעבד של VIA או מעבד סלרון? מדוע? נ.ב. השאלה התעוררה משום שראיתי שמחשב עם מעבד C3 2000+ ,VIA ,עולה 900 ש"ח. וב- KSP מחשב עם מעבד סלרון 2.66 עולה גם 900 ש"ח. אז התעניינתי על מה כדאי ללכת. כלומר, יחסית לחברה לא מוכרת נראה שהמעבדים של VIA יותר יקרים משל אינטל (סלרון)? אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם אני יכול לשדרג את הזכרון שלי על מחשב זה ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=74669839.gifאם כן לאיזה אפשר ? עד כמה ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה זיכרון DDR3200 בשני סטיקים של 256 שישמש אותי רק למשחקים ולגלישה באינטרנט. אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לי?! אבל אני צריך להתחשב בנתונים הבאים: א.זה רק למשחקים ב.אני לא הולך לעשות OC ג.יש לי לוח אם שתומך DUALDDR ובגלל זה השתי סטיקים יש לי עד תקציב של 1000-1200. יש למישהו הצעות? (תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אומרים לצאת לוחות חדשים לתושבת 1366 של אסוס בקרוב\רחוק ? אני יודע שאמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל עם תושבת חדשה אבל עדיין התושבת 1366 תישאר עוד קצת זמן.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את המעבד של אינטל E6550 ללא OC, רציתי לדעת אם הוא מגביל את הכרטיס מסך SAPPHIRE 4830. ולאיזה מעבד הוא משתווה בחדשים? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני בקרוב אבנה מחשב חדש לשימושים כלליים. (לא למשחקים) חשוב שיהיה זריז במעבר בין חלונות, ושסרטונים באיכות HD לא יקרטעו. לא מעוניין בכרטיס מסך יעודי. תקציב למעבד 500-700 וללוח האם 300-500. האם ללכת על AMD או אינטל? אם אינטל האם I3 יספיק ? לוח לאינטל, האם מבוסס H81 H87 או H97 ? לוח AMD איזה צ'יפסט מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי הוספתי SAMSUNG 256 MEG PC2700 שהצטרפו ל CRUCIAL 256 MEG PC2100 התקנתי את הזכרון והמחשב עלה בלי בעיות הזכרונות עובדים על CAS2 ועל 266MHZ כי זה המקסימום שהלוח שלי תומך. עכשיו בדקתי בסנדרה ורשום שיש 512 מגה מותקן אבל בTASK MANAGER רשום שיש לי רק 256 מגה מה לא בסדר פה? חשוב לציין שניסיתי להליף בין הסלוטים אך עדיין מזוהה רק 256 מגה כלומר סוג אחד של סטיק ניסיתי גם להפעיל את הסמסונג לבד והמחשב עלה אני חושב שפשוט יש בעיית תאימות בין הזכרונות מה אתם אומרים להחליף את הסמסונג בזכרון PC2100?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח מטורף והטוב ביותר שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב) תודהה
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ממש יש של lucky-star הביוס הוא 10/20/98 i440bx-w977tf-2A69KL1AC-00 יש לכם מושג מאיפה אפשר למצוא עדכון?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה עם דרייברים לכרטיס רשת כי יש לי בעיות עם הדיסק של הדרייבר הוא אומר שצריך להתקין משהו עם USB 2.0 אבל כשאני מנסה להתקין אז זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה ואז זה יוצא החוצה.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 877 צפיות
-