עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני מבקש מהמנהלים של הפורום לא לסגור את הסקר, מבטיח שזו תיהיה הפעם האחרונה שאני ישאל משהו בנושא, זה פשוט נורא דחוף

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by ScreameR,

יש ברשותי P3 733 שרוף, אשר נקנה בעתיד מחשבים לפני שנתיים... רציתי לדעת אם יש לי בכלל למה ללכת לחברה לבקש אחר או שאני ייקבל את אותו מעבד? כי אם את אותו אחד אז אני יזניח את המחשב הזה שוב מי כבר דפק P3 וניצל אחריות ואיזה מעבד הוא קיבל?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by boy toy,

יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  4. לדוגמא לפי המאמר הזה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2795&p=8 ההבדל בים P-D לבין C2D כזה גדול הרי לדוגמא בתמונה פה: ה C2D E6300 הוא 2 ליבות בנות 1.86GHZ וה P-D הוא 2 ליבות בנות 3.6GHZ למה ההבדל בביצועים הוא כזה גדול?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  5. שלום לכולם asus p5e deluxe לוח מעבד cpu Q6600 זכרונות 2 * 1GB 1066MHZ kingston DDR2 כ-מסך 8500GT nvidia גם של אסוס קניתי את האסוס הזה ואני כבר מצטער . התקנתי הכל כמו שצריך . בדקתי טוב טוב את כל החיבורים לפי המדריך --> לא עולה מסך . קראתי לחבר שבא עם זכרון 677 --> עלה מסך . נכנסנו לביוס ושינינו את ההגדרה DRAM FREQEUNCY ל - 667MHZ (היה על AUTO ) -- > קיבל את הסטיקים של ה 1066 . העלנו בביוס ל - 1066 --> שוב לא קיבל . ההגדרה שהכי התאימה הייתה 800MHZ אמרתי בטח צריך לעדכן את הביוס וכו' באתי שמח למחשב כדי להתקין OS וכו' ו ... שוב לא עולה . ואין לי כאן את ה - 667 שאיתו בטוח זה עולה . משהו לא יציב פה לגמרי ואין לי מושג מה לעשות מפה . לפני שאני הולך לחנות אודה לכם …

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר שלי ביקש ממני לברר לו בקשר לתאימות בין מעבד ללוח כיוון שהוא בעבודה ללא אינטרנט . אני מעתיק לכם את ההודעה ככה שאולי תהיה איזו דיסאינפורמציה(מקווה שתבינו). האם מעבד S9550 מתאים ללוח P5Q של אסוס, אני רואה באתר של אסוס ובאינטרנט שהוא מתאים ל-S9550 אבל לא רואה את הדגם עם ה-S. לא מוצא על זה כלום באינטרנט למעט שרושמים שזה בדיוק אותו מעבד רק עם מעטפת תרמית נמוכה יותר-65W ב-Q לעומת 90W ברגיל. רוצה לקנות מ-EBAY וחייב לדעת אם זה יעבוד אצלי.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by topcat115,

צריך להחליף זיכרון במחשב, הלוח תומך בDDR3 1333, לא תהיה בעיה אם אני ישים 1600 במקום 1333? לא יהיו בעיות אחרי זה? ולמה 1333 יותר יקר מ1600?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  8. בקצרה: הייתי רוצה לשדרג מחשב קיים (p4, 1.8ghz) מ- 256MB ליותר. הרבה יותר. מיותר לציין שהמחסור בזיכרון משמש כצוואר בקבוק רציני. מאחר שלא התעסקתי עם חומרה מזה זמן רב, שהרי אני עדיין משתמש ב 733MHZ שלי עם ה- SDRAM האהוב(?) והמוכר, הייתי מבקש לדעת: כיצד ניתן לזהות האם מדובר ב DDR, DDR2 או אולי בכלל SDRAM? האם הדרך היחידה היא לחפש את דגם הלוח ולהמשיך משם, או שיש איזו תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את מבוקשי? כמו גם, אני זוכר שבזמנו היו כל מני מגבלות על נפח זיכרון אפשרי שהלוח מסוגל לספוג. אני מניח שהמצב עדיין קיים? וגם, אם אני זוכר נכון, היה עניין שמאפשר מקלות זיכורון בכפולות של 2, או משהו כזה.. כאילו, מקל אחד לא עובד אבל שניים או ארבעה עובדים. הזיכרון שלי ממש מעומעם. אז, מה אתם אומ…

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by shlomom,

האתר X-bit labs מסב את תשומת ליבנו כי משפחת K10 באה כבר עם תמיכה בזכרון מסוג DDR3. באתר של AMD ובפרסומים השונים AMD מציגה רק תמיכה ב DDR2, אולם ממסמך טכני רשמי של החברה עולה כי בקר הזכרון החדש מסוגל לתמוך ב-DDR2 וב-DDR3. זה כמובן תלוי גם בתמיכת הלוח וה BIOS.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  10. האם היורש של דור ה-Kaby Lake יגיע אלינו כבר בעוד כחודשיים, עם יותר ליבות עיבוד מבעבר, במקום בתחילת השנה הבאה כמתוכנן? לכתבה

11. Started by nandrut,

האם מישהו מכיר/הרכיב את הלוח הנ"ל אני מעוניין בו לHTPC עם ANTEC FUSION http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  12. היי כולם! אני בונה מחשב חדש והייתי מעוניין לשמוע את דעותיכם בנוגע לזכרונות, לוח אם והמעבד שלו... אז המפרט הוא ככה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחני Seagate 500GB Sata II 32MB ¤355 1 כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ¤1900 1 כונן אופטי LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 הרכבה…

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by zippobuyer1,

1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Kolshamen,

יש לחבר שלי זיכרונות OCZ DDR2 PC2-9200 Reaper HPC 4GB Edition לוח ASUS P5Q - SE מעבד E8400 הבעיה היא כשהוא מעלה את הזיכרונות לתדר של מעל 1066 המחשב לא יציב (שימו לב שהדגם הוא 1150MHZ) כל ההגדרות בביוס נכונות (מתח -2.2 ואין OC) מה לעשות? ד"א יש תוכנה לבדיקת מתח (לא CPU-Z EVEREST HWMONITOR) [br]פורסם בתאריך: 12.06.2009 בשעה 19:47:18 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_4gb_edition

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by mosh18,

אני מעוניין לשלב במחשב החדש שאני קונה גם לוח אם עם תמיכה ל-SLI אני מעוניין לקנות לביינתיים כרטיס אחד של 8600 GT למען הוספה עתידית שיהיה לי יותר כסף עוד אחד אז בבקשה אם אתם יכולים למצוא לי לוח אם כזה שגם יתאים ל-SLI וגם יהיה זול ומותאם לסדרת 6xxx ושיהיה בו ארבעה סלוטים לזיכרון DDR2 (800 MHz )_(

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  16. קניתי סטיק אחד של 4Gig למחשב ואני חושש שכשאני משחק בבאטלפילד אני מגיע למקסימום זיכרון והבצועים נחתכים יש תוכנה שמאפשרת לעשות מעקב לזמן מסויים על כמות הזיכרון RAM שמנוצלת?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  17. Started by hutorihunzu,

לא ממש מצאתי מקום שקשור לשאלה שלי אז אני מצטער אם זה לא המקום לשאול אותה... בכל מקרה רציתי לדעת איזה דרישות יש למערכת 64 bit מבחינת לוח אם ומעבד? למעשה הייתי שמח אם משהוא היה נותן לי הסבר ממש מפורט על מזה מערכת של 64 bit או שפשוט יתן לי קישור למאמר... תודה רבה !!!!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  18. NuXeR טוען שדגם 1700 אומר שאפילו הוא עדיף מהxp2500

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by ReL_1,

שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם אפשר לדים זכרונוצ יותר מהירים ללוח שלא תומך בהם כדי להריץ אותם בOC יציב יותר

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by LiNKiN,

שלום, אני מעוניין לקבל פרטים על לוח אם P3 שנמצא ברשותי, אני מחפש פרטים כמו של איזו חברה הצ'יפסט, ועד איזה מעבד הכוונה באיזה מהירות של מעבד הלוח תומך. הנתון היחידי שיש לי על הלוח הוא שהוא יוצר ע"י PCPartner. אין לי אפשרות לחבר את הלוח למחשב כיוון שיש לי לוח בלבד ללא שום חלק אחר - כך שתוכנות כאלו ואחרות לא יעזרו. לכן הצורת הזיהוי של הלוח אמורה להתבצע ע"י חיפוש באינטרנט לפי מה שרשום על הלוח עצמו. חייב לציין שהלכתי לאיבוד באתר של פיסי-פרטנר. בנוסף עוד שאלה - יש אדם שמעוניין לקנות ממני את הלוח המדובר, כמה עלי לדרוש? תודה רבה לכל מגיב וקורא מצורפות גם תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/n/k/i/n/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212060002527136/200507112…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  22. פרסמתם כתבה זאת https://hwzone.co.il/main-computers/שוברים-הסכמי-סודיות-בסטייל-msi-מציגה-תמי/ לפי הכתבה יש לוחות מוכנים את היצרנים למעבד והמעבד הגיע אליהם לבניית הלוחות זה אומר שנקבל מעבדים אלו לקנייה בינואר 2021 ? יש בלוח 20 קווי PCI-E 4.0 16 הולך לכרטיס זה אומר 4 קווים מתחלקים ל- USB / SATA ועוד , זה אומר לוח חלש , ראו AMD שיש להם 24 קווי PCI-E 4.0 והלא ניתן לקבל 6 SATA כי לוקח את כל קווי PCI-E 4.0

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by ambc,

שלום לעוזרים ברצוני לשדרג מעבד וזכרונות. האם כדאי לי ? לאיזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים ? פרופיל המחשב שלי קיים ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  24. היי, לאחר שלוח האם שלי נשרף - לוח ASUS P5QL-E שתומך בPCIEx2 עם DDR2 הוא הוחלף ללוח Asus P5P43TD Pro שיתרונו הוא DDR3 אך הלוח הוא PCIEx1 x16 ונראה לי שרוחב הFSB יותר איטי המעבד שאני משתמש הוא Intel 9300, הזיכרון הוא כרגע Corsair 1666 ddr3 לעומת CORSAIR 800 ddr2 בלוח הקודם. הכרטיס מסך הוא Nvidia 470 הספק הוא Thermaltake 550 האם תהיה איזשהי השפעה מורגשת על הביצועים? שווה לנסות להחליפו שוב? מישהו התנסה בלוחות אלו!? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  25. טוב יש לי זיכרון מסוג: sdram. ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זיכרון.. אני מבין שהוספת זיכרון במחשבים ניידים קצת שונה מבמחשבים רגילים אז אפשר לקבל קצת מידע, מחירים וכו..?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים