מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
או שמא הוא אמור להגיע לארץ בקרוב? למישהו יש הערכה גסה לגבי מחירו בארץ הקודש? איך ניתן ליצור קשר עם היבואן של AOpen? נ.ב. כן, יש לי חולשה לגימיקים אקזוטיים...
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אז כמה דברים... המפרט שלי הוא AMD 4600 ושני זיכרונות של 1 ג"ב 800MHZ של סמסונג ולוח של ASUS M2N-E אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני עובד בעיקר בניקון NX וב PS CS3 לעיבוד תמונות. העניין הוא שהמחשב לא "סוחב"... חשבתי להחליף חזרה לXP הישן והטוב ולהוסיף עוד 2 ג"ב של סמסונג. 1.האם כדאי לי "לזרוק" את הזכרונות ולרכוש 4 ג"ב של מושקין? 2.האם כדאי לשדרג לויסטה 64 ביט על מנת לנצל את כל הארבע ג"ב או שמא לחזור לXP הישנה והטובה? 3.האם יש אלטרנטיבות לשידרוג המחשב עד 1000 ש"ח? בברכה, אורי
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקיץ מתגבר והטמפרטורה אצלי במארז עולה ועולה, בזמן מנוחה המעבד עומד על 72 אני רוצה קירור למעבד חרישי וקר ביותר - הבעיה שהמארז קטן יחסית, טרמלטק LANBOX ואני צריך קירור נמוך ככל האפשר. חשבתי על CNPS9500a CNPS8700 שניהם של זלמן והלהחליף את המשחה הטרמית למשהו איכותי יותר. כרגע הקירור הוא הקירור סטוק. אודה להמלצות
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אמור משו 16 ביוני זה כבר לא היה אמור לקרות?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום קניתי E6600 לפני כחודש.עכשיו אני ורצה לדעת אם שווה לי להחליף אותו בQ6600? אני עושה דרך דוד שלי אוני מוסיף קצת כסף. השאלה אן יהיה יהיה הבדל ביניהם בשנה שנתיים הקרובות כי אמרו שלמשחקים עדיין תמיכה מלאה בדואל קור אז עד שיהיה להם תמיכה בקואד קור יהיה פול זמן... זה נכון? כי אני גם לא רוצהלהטריח סתם את דוד שלי... בקשה תייעצו לי ולוח DG965WH מותאם לQUAD CORE?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות את אחד הלוחות הללו, ולא ברור לי מה ההבדלים באמת... קודם כל כמה רצוי או יותר טוב ה DQ6 מהאחרים שיהיה שווה עוד 200 שח בערך? יש הבדל ביצועים רציני? דבר נוסף, מה עדיף - DS3Rev3.3 או DS4 ... לא יודע מה ההבדל ביניהם. אגב, הבנתי שכל אלו מתאימים למעבד Q6600 של אינטל. נכון? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף p35 ds3 או p35 ds3L ???? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מטלבט איזה לוח z97 גמינג עדיף הכוונה איכותי יותר לקנות MSI Global Z97 GAMING 5 או asus maximus vii ranger שניהם z97 עם תקלות ב bios מקווה שתענו מהר תודה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב. ידוע לי שלוחות אם מצ'יפסט Z68 ו-P67 מותאמים לאוברקלוק למעבד. השאלה שלי היא:האם בדגם מסויים יש הגבלה לאוברקלוק או שלכל סוג של Z וP אפשרי לעשות בו אוברקלוק כבד ללא הגבלה? שמעתי שאמרו שללוחות אם אלה יש הגבלה: GA-Z68P-DS3 GA-Z68M-D2H GA-Z68AP-D3 GA-Z68MA-D2H-B3 GA-Z68A-D3H-B3 GA-P67-DS3-B3 GA-PH67-DS3-B3 GA-PH67AD3-B3 GA-P67A-D3-B3 וללוחות אם אלה אין הגבלה: GA-P67X-UD3-B3 GA-Z68X-UD3 GA-Z68XP-UD3 GA-Z68X-UD3P-B3 GA-Z68XP-UD3P האם זה נכון?איך בדיוק אני יכול לדעת לאיזה לוח אם יש הגבלה ולאיזה אין הגבלה?אם זה ב-SPECIFICATION אז איפה בדיוק כתוב את זה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graphi…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע התחדשתי במחשב ASUS https://ksp.co.il/?uin=39930&select=.268..271..1358..211..2185..685..853..347..467..466. במידה ואני ארגיש שחסר לי קצת מהירות וארצה להוסיף עוד 8gb ddr4, איך זה מתבצע במחשב נייד? מה העלות המשוערת? האם יש חברות יותר/פחות מומלצות? האם ksp מתעסקים עם פעולה כזו או שצריך לפנות למעבדה פרטית? האם זה מסכן/מבטל את האחריות או את הפעולה התקינה של המחשב? אשמח לעזרה תודה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי באתר וההבדל היחיד שמצאתי הוא שבמקום 4 ל DR יש 8 חיבורי SATA לא יכול להיות שבישביל זה הם הוציאו לוח חדש לגמרי... או שאני טועה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
Pentium 4 670 3.8GHZ 570J ASUS P5WD2 1GB DDR533 או משהו כזה DDR-II בקיצור. דוד שלי השיג לי את זה בזול מאוד. איך המחשב הזה? ואני קונה גם PX7800GT של לידטק. אגב למישהו יש אולי באנצ'ים של המעבד?
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בדקתי בעזרת Sandra2004 את הסוג זכרון שיש לבן דוד שלי במחשב ורשום DDR-SDRAM, אז זה DDR או SDRAM? ולגבי המשפט הזה: כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) , אז אם יש לי נגיד זכרון של 256 במחשב ואני מוסיף 512, אז המחשב יעבוד במהירות של ה-256? :s05: לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה..
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?
-
- 15 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אח שלי הגדול רוצה לקנות מחשב.. הוא מתקעש שהוא רוצה מעבד 4 ליבות בלבד ולא מוכן לשמוע על פחות מיזה המחשב שלו יהיה בעיקר למשחקים ועבודה היקפית על רזולוציה של 1920X1200 אם זה משנה ההתלבטות היא אם לקחת מערכת Core i5 + p55 או Core i7 860 או Core i7 920 או בכלל לקחת PHENOM II?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון בלבד של חברת CEON. החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, שבסך הכל יעבוד המחשב עם 2GB זיכרון. אני מחבר את הזיכרון הנוסף, וכשעולה המחשב הוא רושם לי שיש 1GB וכך כתוב גם בביוס וגם במאפיינים בווינדוס, לעומת זאת בתוכנה CPUZ הוא רושם שיש לי 2GB. איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לשאול, I5 760 יגביל מערך של שני כרטיסי 6850? תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים?(גם כספיים והאם זה שווה את זה), האם משתלם לרכוש או שבקרוב ייצא "מאופגרד"?
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
I just got today my new computer, but according to my CPU-Z its say i got 1200MHZ.. somtimes its change . dont know its wired somtimes the multiplayer is X6 somtimes X10. its supposed to be 12.5.. How can i change it..? soory about the english - i did mistake with the vista installation.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה ההבדלים??? ואם ה- Phenom שווה את התוספת במחיר?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מזה זכרונות CORSAIR DEMINATOR 8500 2X1GB כ 6400 בלוח שלי ASUS P5N32-E ושזכרון מוגדר בכח 1066 אז חלונות או מביא מסך כחול או בכניסה מביא שגיאה הזאת של חלונות עם 0X101010 שאפשר ללחוץ OK קיצר הלכתי לביוס העלתי מתח לזכרון ל 1.9 ו XP עלה בלי שגיאות אבל למה? זכרון חדש רק היום קבלתי. למה אני צריך להוסיף מתח שהזכרון יעבוד במהירות המקורית שלו זה לא אבסורד?
-
- 19 תגובות
- 832 צפיות
-