עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחפש בנצמרק \ השוואה בין מעבדי ה I7 או ה C2Q מול XEON למיניהם \ אפשרי גם AMD ז"א מעבדי שרתים מול מעבדי תחנות עבודה של 2 היצרנים : INTEL או AMD תודה . מיועד לקידוד DIVX (מקסימום ביצועים בחיפוש)

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by matityahoo,

הוספתי כרטיס של 2 גיגה על שניים של 512 כרגע יש לי 3גיגה השניים הישנים יותר חלשים (פרטים בקובץ המצורף) השאלה היא עם עדיף להשאר רק עם הכרטיס החדש באיזה סלוט להשתמש ואם כדאי פשוט להוסיף עוד כרטיס ???? כשבררתי על עוד כרטיס ראיתי שהם יותר מהירים משלי החדש לא מצאתי תואם ( המחשב עובד בסדר השימושים הם גראפיקה אריכת וידאו אפטר אפקט מיה פלאש פוטושופ אילוסטריטור) אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  3. יש לי מחשב נייח עם מעבד דואל קור פנרין (45nm) של אינטל (לא זוכר איזה בדיוק), ו-2 ג'יגה זכרון RAM. בדרך כלל אני אוהב להשאיר עשרות (ואפילו מאות) חלונות אינטרנט פתוחים (אני לא מצליח להגמל ולסגור אותם - עוד מישהו עובד ככה?), וראיתי שהדפדפן (firefox 3.5) מגיע לניצול זכרון של מעל ג'יגה. שאלתי היא - האם כדאי לי להוסיף זכרון (מ-2 ג'יגה ל-4) בכדי שאוכל להמשיך להשאיר עשרות חלונות פתוחים כמו שאני רגיל? או שעדיף שפשוט אגדיר עוד זכרון וירטואלי ? אם כדאי לי להוסיף זכרון RAM, מה כדאי להוסיף- 1 ג'יגה? 2 ג'יגה בסטיק אחד או בשניים?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by ProRules,

Q6600 עם HD5850?

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by davidpo,

האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by efee123,

שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by A-L-o-n,

אוקיי אני קצת חושד... למה a-data זולים כל כך? הכרטיסי זיכרון שלהם גרועים טובים לא איכותיים? או שהם טובים? A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 איך הכרטיס הזה? אני מתכוון לקנות את הכרטיס זיכרון הזה, אבל אני לא יודע אם הוא שווה את זה ואם הוא טוב ואיכותי...

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by digitalseeker,

אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני

9. שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by NiMo1771,

רציתי לשאול, I5 760 יגביל מערך של שני כרטיסי 6850? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. מי לא מכיר את תוכנת הניטור CPUZ קצת משעמם הצבע. חיפשתי גירסה שונה לתוכנה. אז יש את הרגיל-CPUZ 1.56 גירסת - CPUZ 1.56.3 BETA גירסה בעיברית-1.55 קצת ישן וקצת צבע בעיניים. הגירסה של-ASUS RUG 1.57.1 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  12. Started by david2k,

שלום אנשים יש לי לוח אם DDR3 P45C NEO-FIR 7.1 1GLAN MSI האם או תומך בזכרונות DDR3? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by redti,

הטכנאי צריך לחזור אלי אוטוטו ואני צריך לתת לו תשובה..הכל מוכן זה שינוי שלי של הדקה ה90. שמתי לב שE7300 עולה מאה שקל יותר והוא מציע רק מהירות שעון גבוהה ב100MHZ שווה את זה בכלל ? או שמסתתר שם עוד משהו ? נא לא להציע הצעות אחרות אני סגור על העניין.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  14. אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  15. היי! יש לי כרטיס מסך AGP דיסק קשיח IDE 40 ג'יגה צורב,זיכרון DDR רגיל נראה לי 400 כך הוא נקרא. אני צריך שתציעו לי מעבד ולוח אם ב-550 פנטיום 4. תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by lipa,

ולי יש חתולים השפן הקטן שכח לסגור ...................... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271587,00.html

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  17. איך המעבד הזה יעבוד על P5N32-E? יש מושג?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by subarel,

לא מצאתי בפורמים שום דבר זה.... רק הודעות מלפני 5-6 שנים.. מה זה? ולמה זה כזה זול..? זה כזה גרוע שזה חצי מחיר מלוחות אם רגילים? בראל.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  19. Started by dennis14,

ג'י סקיל הוציאו שני סטים חדשים של 2GB DDR2 CL4, ה - HK וה - JS שמתומחרים בארץ מתחת ל - HZ ומעל ל - PK (קרוב יותר ל - HZ). לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16235 רציתי לשאול איך הזכרונות ב - OC ? ובאילו צ'יפים הם מצויידים ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  20. שלום, בעקבות פתיל בפורום מפרטים הציעו שאני אבקש כאן עצה בנוגע ללוח אם. המפרט עד כה : Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1 1270 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 355 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 אני צריך להוסיף לוח אם וזכרון. אני רוצה הרבה זכרון (לפחות 2GB). התקציב הוא 2000-2500שח' ואני כנראה ארכוש מKSP (נא להתיחס למחירים משם) אני לא עושה שום OC וגם לא מתכנן לעשות OC בעתיד. נא לקחת בחשבון.... כמו כן, האם אתם חושבים שצריך להוסיף קירור כלשהו? (בהתחשב בזה שאני לא עושה OC) בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by ranuch,

אני מעוניין לקנות תלוח אם הזה (כולם אומרים שהוא טוב יותר מהDQ6 אז נלך עליו) רק כדי להיות בטוח הוא יתאים לזכרונות 2.2V + ? אלה למשל http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition 2x1gb ואם כן, הזכרונות מצדיקים תמחיר שלהם? כמעט 300 דולר? או שעדיף ללכת על משהו של GSKILL באותו מחיר?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Trumpeldor,

אני שוקל לשדרג את המחשב ברשותי כרגע P 3 600 asus p3v4x 640 MB (כן, 640 מ"ב באס 133) ויש לי מספר שאלות : 1. האם כדאי להשאיר את הזכרון העצום שלי למחשב הבא?? במידה וכן הבנתי שאני צריך לוח אם עם צ'יפסט 845, איזה מומלץ?? במידה ולא, למה?? 2. חשבתי על מעבד P4 1.6 שהבנתי שלהמהיר אותו ל2.2 זה די פשוט (למרות שאין לי מושג) ומאוד כדאי.... נכון? כרגע קילתי בלאק אאוט ואני לא זוכר מה עוד רציתיף אבל אני אשאל בהמשך.... תודה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  23. יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  24. עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by walla,

אתמול התחלתי לעשות OC, ובכמה פעמים כשהעלתי למכפלה גבוהה שמעתי צפצופים, והיו שתי סוגים- 1. צפצופים כמו סירנה, עם קולות שונים 2. צפצוץ בקול אחיד שחוזר על עצמו כל שניה. מה מסמל כל צפצוף?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.