מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה זיכרון DDR3200 בשני סטיקים של 256 שישמש אותי רק למשחקים ולגלישה באינטרנט. אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לי?! אבל אני צריך להתחשב בנתונים הבאים: א.זה רק למשחקים ב.אני לא הולך לעשות OC ג.יש לי לוח אם שתומך DUALDDR ובגלל זה השתי סטיקים יש לי עד תקציב של 1000-1200. יש למישהו הצעות? (תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני בקרוב אבנה מחשב חדש לשימושים כלליים. (לא למשחקים) חשוב שיהיה זריז במעבר בין חלונות, ושסרטונים באיכות HD לא יקרטעו. לא מעוניין בכרטיס מסך יעודי. תקציב למעבד 500-700 וללוח האם 300-500. האם ללכת על AMD או אינטל? אם אינטל האם I3 יספיק ? לוח לאינטל, האם מבוסס H81 H87 או H97 ? לוח AMD איזה צ'יפסט מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה שהדגם היקר יותר תומך ב-8GB לעומת הדגם הזול שתומך ב-4GB בלבד. ניראה לי שאם זה כל ההבדל אז הלוח הזול עדיף משמעותית מפני שההבדל הזה הוא חסר כל משמעות. פספסתי משהו ?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מעבד 3500+ ניוקסל 939. למיטב זכרוני אין הבל ביצועים בין הניוקסל לוינצ'סטר אלא רק פליטת חום קלה של 2 מעלות פחות.. אני יודע שליבת הוניס כוללת גם SSE3 אבל למיטב ידיעתי ביצועים במשחקים ודברים כאלו זה לא משפר אבל האם ליבת וניס מקנה ביצועים יותר גודלים משל האחרים ? במידה וכן אשמח גם לקבל אולי השוואה גראפית בין שלושת הליבות ולא השוואה מאולטרת כמו שראיתי פה בעבר ***** *********** ****** חחח ... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די עתיק מעבד AMD 3000 זיכרון 1 GB כרטיס מסך 6600 GT המחשב רץ לרוב מהר אך לפעמים במשחקים הוא נתקע, ואפילו סתם ככה בעבודה פשוטה באינטרנט. לא משהו רציני שקורה הרבה, אבל לפעמים בהחלט מפריע. רציתי להתייעץ איתכם על אפשרות כלשהיא לשדרוג קל - לדוגמא: הוספת זיכרון ל 2 GB תביא לשיפור משמעותי, או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, בהנחה שמדברים על שימוש במשחקים, איזה זיכרון יהיה יותר מהיר? הרי שהתדר אותו הדבר, הlatency של הddr2 יותר נמוך, יש סיבה שהddr3 יהיה יותר מהיר? ואם הוא אכן יותר מהר, אז למה אנשים בכלל מתקדמים בינתיים ל3 אם הם לא עושים OC?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש הלוח הוא P5Q איזה כמות זיכרון כדאי לי לשים? 2/4GB ושל איזה חברה? ואם יש סטיק אחד של 4GB אז כדאי? שמעתי שזה עדיף.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח אם יש לי.. איך אני מברר? המחשב הוא משהו כמו לפני שנה...
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם , חג שמח ושנה טובה !! אני זקוק לסט זכרונות בתקציב של 600-700 ש"ח. כמה שיותר מהירים וכמה שיותר זולים. 1 ג'יגה בדואל צ'אנל. יש המלצות ??
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי את המפרט הבא: מעבד - AMD athlon x2 3600+ לוח אם - abit kn9 ultra כרטיס מסך - gigabyte g-force 7600gt זכרון - 2 סטיקים של 512 מ"ב במהירות 667MHz של twinmos בזמן האחרון אני מרגיש שהזכרון לא מספיק יותר, ובגלל המחירים הנמוכים הייתי כבר רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה במהירות 800MHz. הייתי רוצה לקבל המלצות לזכרונות טובים מ-KSP או -TMS. מה דעתכם על אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik המתח שהם דורשים לא גבוה? צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס? אגב... OC לא מתוכנן כרגע. תודה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
G.Skill DDR PC3200 1024MB DUAL CHANNEL הם יתנו לי ביצועים יותר טובים למשל משני 512 a-data?
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
למה יצרו פעם את המעבד על SLOT1 ? זו שאלה שתמיד שאלתי את עצמי ולא ידעתי לענות לעצמי אז חשבתי שאתם תעזרו לי *והאים הוא יותר טוב מSHOCKET?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון.. שאלה שמציקה לי הרבה זמן.. מה ההבדל בין זיכרון דואל צנל לזיכרון רגיל? בהנחה שהוא בידיוק אותו הדבר מבחינת כמות מהירות וכ'ו והשאלה השניה היא: איך קוראים למעבדי הליבה הכפולה של amd? מה זה סוג המעבד הזה: Opteron ומה סוגן המעבד הזה: Sempron מה ההבדל בין שניהם ומה הם משמשים?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום, ביצעתי מבחן מאמץ למעבד (i7 3770) בעזרת התוכנה aidia 64 במשך שעתיים והתוצאה היא 73 מעלות האם זה תקין?
-
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מיתלבט על איזה לוח ללכת.. קודם כל מבחינת החברה, אני אישית מעדיף ASUS \ ABIT \ MSI והלוחות של GIGABYTE בעדיפות תחתונה מלוחות אלו. אבל אם למישהו יש לוח ספציפי עם ביקורות מצויינות של חברת GIGABYTE אשמח לקבל קישור.. עכשיו המחשב שאני מתכנן בנוי על P4 630 3GHz 2MB Cache 64bit ואני מיתלבט בין הצ'יפים הבאים: Intel 915P / 945P / 925XE לבין nForce4. עכשיו יש הבדל מחירים לא גבוהה יחסית בין הצ'יפים של אינטל, בין 100 ל 150 שקל. אבל השאלה היא, אם שווה להשקיע 150 שקל וללכת על 925XE בימקום 915P ? לא ראיתי הבדל ממש משמעותיים שמצדיקים זאות.. והלוח nForce4 שעומד בטווח המחירים של הלוחות האחרים היחידי הוא של GIGABYTE... בבקשה המליצו לי איזה לוח הכי כדאי, והכי משתלם ליקנות היום. אין לי צור…
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-