עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה. אני מתכוון לעשות OC עם E6600 בשביל להגיע למערכת יציבה שתגיע כמה שיותר רחוק [בOC כמובן]. אני לא רוצה ל"התפשר" על DS3 3.3 או על כל לוח אחר בגלל סיבות משלי. אז איזה לוח טוב מביניהם לOC? ואיזה לוח מגיע עם יותר פיצ'רים? ואיזה מהם יותר כדאי בכללי? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  2. שלום לכולם, נכנסתי לכמה אתרים לבדוק זכרונות ואני רואה שהמחירים ממש קפצו לעומת שנה שעברה. אני מניח שזה ייצור מופחת עקב המעבר ל DDR3. יש בזה משהו? בכל מקרה, התקציב שלי הוא 600 שקל אם כי אשמח לשלם כמה שפחות. אשמח אם ההצעה תהיה מחנות IQPC כרגע יש ברשותי 6 גיגה אבל שניים יעברו למחשב אחר כך שבסופו של דבר לאחר הקניה יהיו לי 8. הזכרונות הנוכחיים שלי פשוטים מאוד ואני בכלל לא זוכר את הפרטים שלהם. זוכר שהם 800MHZ אבל לא זוכר תזמונים וכאלה. אני מניח שעקב כך שהם ממש פשוטים אין מה לקנות זכרונות "איכותיים" שכן בכל מקרה הזכרונות החלשים יקבעו את הטון. תקנו אותי אם אני טועה אני עובד המון עם תוכנות תלת מימד כמו מאיה וגם לא מעט עם פוטושופ. (כרגע למשל אני עובד בפוטושופ על קובץ 8K). …

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  3. איזה מהירות זיכרון הכי מהירה היום 1066 ?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  4. יש לי את לוח האם הזה - http://tw.giga-byte.com/english-web/products/ga6bxc.htm שתי שאלות : 1) האם פנטיום 3 מעל 600MHz יפעל בו והאם הוא תומך ב-133MHz FSB ? למרות שלפי המידע באתר יש תאימות, יש לי את גירסה 1.7 של הלוח ובספרות שלו רשום שזהו לוח לפנטיום 2 במהירות מקסימלית של 633MHz. שלחתי מייל לג'יגהבייט אך הם יחזירו תשובה רק בשבוע הבא כנראה. 2) האם כרטיסי מסך חדשים יחסית כמו Radeon 8500/9100 ו-GeForce3 יעבדו ? ידוע לי שהם יפעלו במוד AGPX2 שהוא המקסימלי שנתמך ע"י לוח האם, אבל השאלה היא האם הם יפעלו. אני שואל מאחר ומתח ההזנה של סלוט ה-AGP הזה הוא 3.3V ולא 1.5 או 0.8 וולט כמו בכרטיסים החדשים יותר. תודה על העזרה. *מצורפת תמונה של לוח האם

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  5. שלום לכולם, הקיץ מתגבר והטמפרטורה אצלי במארז עולה ועולה, בזמן מנוחה המעבד עומד על 72 אני רוצה קירור למעבד חרישי וקר ביותר - הבעיה שהמארז קטן יחסית, טרמלטק LANBOX ואני צריך קירור נמוך ככל האפשר. חשבתי על CNPS9500a CNPS8700 שניהם של זלמן והלהחליף את המשחה הטרמית למשהו איכותי יותר. כרגע הקירור הוא הקירור סטוק. אודה להמלצות

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by talevi,

מה ההבדל בין ASUS STRIKER ל EVEGA 680I איזה פיצרים יש באחד שאין בשני? ומה עדיף?

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  7. AMD מאשרת כי מעבדי ה-Carrizo החדשים שלה יוצעו אך ורק בגירסאות BGA מולחמות, ולמעשה יתחרו ראש בראש במשפחת שבבי ה-U הניידים של צ\'יפזילה. קרב אבוד מראש או תחילתו של מפנה עבור היצרנית באדום? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by infernal goat,

שלום לכולם רכשתי מחשב מKSP עם הנתונים הבאים: מעבד AMD2800 64bit לוח אם מסוג epox 8HDA5J זיכרון של A-DATA DDR 400 512MB רציתי לשדרג את הזיכרון ולהוסיף עוד לפחות 512 מגה. חיפשתי באתר של KSP ולא מצאתי עוד זיכרונות של A DATA. האם אפשר לשלב זכרונות שונים במפרט הזה? אם כן, איזה חברה ויאזה זיכרון? אם לא, האם אפשר להתאים זיכרון מסוג אחר ללוח אם הנתון? חשוב לציין שהלוח אם תומך בdual ddr והייתי רוצה לנצל את אפשרות הזאת. תודה!

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by someone,

האם כבר קיימים בשוק לוחות כאלה למכירה? ואם יש, האם הגיעו כבר לארץ ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by gtrippleg,

המערכת שלי מופיעה בקישור מימין מחפש מעבד למטרות גיימינג בעיקר לשלב בצורה חכמה עם החומרה הנוכחית שלי. מעדיף לא להשקיע בלוח אם חדש. המעבד שלי (core i3 4130) הוא צוואר בקבוק די רציני, אני יודע, למרות שאני חייב להודות שיחסית למחיר זה מעבד מעולה, שזולל שימוש יומיומי וגם גיימינג על הגדרות בינוניות-גבוהות באופן ראוי להערכה, אבל לא מספיק. קניתי אותו לפניי כמה חודשים והרעיון היה לסחוב איתו שנה ואז לשדרג, אבל זה מתסכל אותי לשחק משחקים חדשים עם R9280X והמעבד הזה, שבאופן מפתיע הסתדר די יפה עם battlefield 4 על 35-55fps על ultra... ולעומת זאת מגביל אותי מאוד בwatch dogs (שאני חייב לאמר שהוא חמוד אבל מעט מאכזב), ויתחיל להגביל אותי יותר ויותר במיוחד בשנה הבאה כשיצאו משחקים כמו witcher 3,…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by gofmarat,

אני רוצה לדעת אם P5Q תומך תמיכה מלאה בRAID 0, אני מתכוון בלי יצאה חיצונית לE-SATA כמו שיש ב P5K ואיזה לוח עדיף לקנות למטרת אוברקלוק טוב+. יש ליE6750& Freezer 7 pro ואני רוצה להגיע ל 3.4 מה עדיף הP5Q של ASUS או GA-EP45-DS3R של GIGABYTE לאוברקלוק אני רואה ש הASUS בא עם קרור יותר רציני, או שבכלל עדיף ללכת על P35 ולבחור GA-EP35-DS3R, אני צריך את הלוחות הנ"ל גם בשביל RAID 0 וגם אוברקלוק. תודה לכל העונים,

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by digitalseeker,

אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני

13. שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה על לוח אם socket 939 עם Pci express. הדגש הוא על יציבות ואמינות. התקציב הוא עד 700 ש"ח עדיף פחות. רצוי עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים, ו8 יציאות 2 usb מחכה להמלצות... תודה דינה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  14. לדוגמא לפי המאמר הזה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2795&p=8 ההבדל בים P-D לבין C2D כזה גדול הרי לדוגמא בתמונה פה: ה C2D E6300 הוא 2 ליבות בנות 1.86GHZ וה P-D הוא 2 ליבות בנות 3.6GHZ למה ההבדל בביצועים הוא כזה גדול?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by Dude29,

שלום, האם כל שעלי לעשות בכדי לחבר את לוח האם למארז הוא לחבר בשלב ראשון את ה"ברגים הגבוהים" למארז לפי מיקום לוח האם ואחרי שאני מושיב את הלוח עליהם, פשוט להבריג את הברגים השטוחים שקיבלתי על הלוח? אני מקווה שהשאלה מובנת, אולי נשמעת קצת מוזרה אבל אני פשוט רוצה לוודא שלא אגרום נזק ללוח בחיבור ישיר שכזה כי אני לא רואה שקיבלתי בחבילה של הלוח עוד משהו שאמור להפריד בין הלוח לברגים תודה.

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by Shtupel,

המלליצו לי על : PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 מה הכי מישתלם לקחת??.....הפטריוט הוא הכי זול כרגע, שווה לקחת אותו?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  17. העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by haziri,

טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by guy vaturi,

שלום, קניתי לפני שנה לפטופ asus vivobook 14" TP410U בעל 8GB RAM , חשבתי על לשדרג אותו בעזרת הוספת זיכרון נוסף. האם כדאי לקנות זיכרון של 16GB או שתיים של 8GB ואם כן איזה? (האם קיים סלוט אחד או שניים במחשב זה?) אשמח להמלצה על דגם ממולץ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  20. Started by ofir2808,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by sahargt,

2 מה מיוחד במעבדים של אינטל מסוג Centrino במה המעבד הזה יותר טוב מהפנטיום 4 עם בכלל

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by thejinji,

סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by H.I.V,

זה בשביל אח שלי שאין לו מחשב AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA-7N400EL NForce 2 NCP 256 DDR PC3200 כל זה ב1100 שקל כולל התקנה אני כנראה יחליף את המעבד לAXP 2400 ובעתיד אוסיף עוד 256MB זיכרון מה דעתכם על החברה NCP? היה לי תקציב מאוד מצומצם וזה מה שהצלחתי לבנות בחנות שקניתי ממנה את כל המחשב שלי (ראה מפרט) ואני קונה את המחשב רק משם! אז מה דעתכם? תודה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  24. ראשית אני מתנצל על פתיחת אכול חדש, אבל אני בלחץ עשיתי מה שדובר כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8de5048eb2263c9b375b775cdce7dc84&topic=102495.new#new נכנסתי לביוס, באמת תחת FSB היו כמה אופציות : 100, 133, 166 (שהיה מסומן) ו 200. שיניתי ל 200, שמרתי הגדרות ויצאתי מהביוס. המחשב הופעל מחדש, היתה לי כתובית אדומה על המחשב, משהו עם "לא לכבות את המחשב" (לא הספקתי לקרוא הכל), ואז המחשב התחיל לצפצף (סאונד גבוה לשניה, סאונד נמוך לשניה וחוזר חלילה). נתתי לו להיות ככה כמה דקות, זה לא הפסיק. כיביתי והדלקתי - שוב אותו דבר. ניסיתי להכנס שוב לביוס ולהחזיר את המצב - אי אפשר בכל להכנס לביוס. חשבתי להוציא את הסוללה שעל לוח האם, אבל לפני כן חזרתי לכא…

דיונים חדשים בפורומים