מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מספר הדלפות נפרדות מציירות לנו תמונה מבטיחה בהחלט עבור דור מעבדי ה-Renoir המתקרב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתאים זכרונות זולים ומהירים מחברה איכותית ללוח אם ולמעבד. השימושים שלי במחשב הם משחקים כבדים בFHD וסרטים. אני מבין שככל והMhz יותר גבוה כך המהירות של הזיכרון גבוהה יותר תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן אני מעדיף 8GB כדי להימנע משדרוג במסגרת השנה שנתיים הקרובות. מעבד : i5-2300 לוח אם: GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp כמו כן אני מוטרד מהעניין של הרצועות קירור על הזכרונות, האם זה קריטי? יש עדיפות שיהיה? מישהו יכול למצוא לי זכרונות מTMS? http://tms.co.il/cat/57
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא מצאתי... מה תאכלס ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110907203542_Intel_s_Next_Gen_Sandy_Bridge_E_Extreme_Chip_to_Boost_Performance_by_Up_to_65_Estimates.html
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב חדש אני בעיקרון סגור על כל החלקים חוץ מהלוח שיש לוח הרבה סוגים וציפים ואני לא יודע מה כל כך יתאים בשבילי אז אני רוצה בבקשה הסבר על סוגי הציפים ? ומה הייתרונות של כל אחד מהם. תודה!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תיעוד רשמי באתר יצרנית ה-PC השנייה הגדולה בשוק מעניק לנו הצצה ראשון לדור החדש של מחשבי חלונות ניידים, יעילים ומקוונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני צריך להחליף לוח אם ומעבד. אני כבר לא מבין בזה מאחר שעברו 10 שנים מאז קניית המחשב, עם זאת הכרטיס מסך יחסית חדש (gtx 1060 6gb). הומלץ לי על רייזון 5 3600 am4 box עם לוח אם b450 Aurora elite. וזכרונות קרוסהיר 3200 cl 16 8×2gb ומאוורר למעבד. רציתי לדעת האם זה התוצר הכי חזק לסכום הזה (1800) בשביל משחקי fps ותוכנות עריכה. תודה רבה, שבת שלום ובריאות איתנה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
AMD מאשרת כי מעבדי ה-Carrizo החדשים שלה יוצעו אך ורק בגירסאות BGA מולחמות, ולמעשה יתחרו ראש בראש במשפחת שבבי ה-U הניידים של צ\'יפזילה. קרב אבוד מראש או תחילתו של מפנה עבור היצרנית באדום? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9/
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב. מצאתי דגם שמאוד מתאים לי ולו מעבד חזק, אך לא מהדור החדש. האם ההבדל בין מעבדי הדור החדש לדור הנוכחי, בהנחה שמדובר במעבדים החזקים של הדור הנוכחי (HQ...) מצדיק המתנה? האם צפויה הוזלת מחירים משמעותית עקב כניסת סדרת המעבדים החדשה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה לוח תומך בשיטה שהכונן SSD נהיה קאש???(רצוי של ג'יגהבייט)
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לפורום בזכות המדריך הנהדר(!) להרכבת מפרט מחשב, שפורסם ע"י YairZ. אפשר לראות שאני בתהליך הרכבת מפרט, שאותו אני רוצה לעשות לבד כדי ללמוד ולהבין. לפי המדריך התחלתי עם המעבד, וכמו שכתוב - מנסה לבצע "קנייה חכמה" ולא ישר להתלהב מהמילים והפיצ'רים שמוצעים לכל מעבד. המעבד שהתחלתי איתו הוא i3-3220T. הסיבה היחידה שדווקא עם זה בגלל המחיר והעובדה שהזולים יותר היו dual core, שלפי מה שאני מבין הם ישנים יותר טכנולוגית. מעבר לכאן אני מתקשה להסיק מה-benchmarks מה כדאי. לדוגמא עשיתי את טבלת ההשוואות ה=on∏[6003]=on∏[5771]=on"]זאת, שמשווה בין המעבדים: i3-3220T (המעבד שבחרתי) i3-3240T (סקרן לגביו, כמה הוא שונה ממה שבחרתי) i5-750 (המעבד הישן שלי, קניתי לפני 3 שנים) אני מבין מה…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של dell מדגם l501x, המחשב הגיע עם 4GB ראם ועם סלוט אחד פנוי. קניתי זיכרון kingston 4Gb value ram 1333mhz, אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס, המחשב לא מצליח לעלות. מבדיקה הבנתי שהמחשב אמור לתמוך בזיכרון של עד 8GB. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? יכול להיות שהמחשב לא תומך בזיכרון הזה? אשמח לעזרה,
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כל אחד מהם הוא 256 מגה עכשיו רציתי לדעת אם הם לא מאותה חברה יהיה אפשר להשים את שניהם ביחד?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם הזה AS8-V (865PE),soket 775 אם הוא לא משהו תנו לי לוח במחיר שלו שיש אתו בKSP
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן
-
- 17 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הבדל ביניהם ?
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש בקרוב את המעבד הנ"ל. הלוח שלי הוא תושבת AM2 והמעבד הוא AM2+ עד כמה ביצועי המעבד ירדו כאשר אשים אותו על הלוח שלי? הלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA69G-S3H REV 1.0 F6 BIOS
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי) עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ? והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ? והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-