עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כאמור, התקנתי עוד 8 ג'יגה זיכרון מעבר ל8 שהיו לי במחשב ASUS N550JV-CM049H. האם לאחר ההתקנה צריך להגדיר משהו במחשב? איפה אני אמור להרגיש את הביצועים של ה16 ג'יגה לעומת ה8 שהיה לי?

2. Started by coolmeen,

שלום הייתי רוצה להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע - שניים של דואל 256 DDR 400 MHZ לגי'גה. האם כדאי לי להרחיב בסטיק של 512 אחד או שניים של 256? והאם בשני המצבים זה ישאר דואל?

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  3. היום אני בדיוק בא להזמין את הABIT IS7 ופתאום אני רואה את שבחודש הבא הצ'יפסטים 865 ו875 יתמכו רשמית במעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא! השאלה שלי זה מתי (בערך) אוכל להזמין מישראל לוח שתומך במעבדי הפרסקוט (ולקבל אחד כזה) בהנחה שבראשון לספטמבר כבר יהיו לוחות כאלו מחוץ לארץ? ושאלה נוספת, מהם ההבדלים בין הצ'יפסטים 865 ו875 חוץ מהPAT שכנראה עדיין אפשרי ב865 והמחיר המופקע? (קיימים בכלל?) עריכה: הכותרת שונתה.

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  4. יצרניות לוחות האם חושפות לנו את דגם ה-Threadripper 1920 עם 12 הליבות ש-AMD עצמה טרם סיפרה לנו עליו לכתבה

5. Started by yolh4f,

פשוט כולם אותו מחיר פחות או יותר שדומים בהתחלה חשבתי ללכת על הES2C אב ראיתי שיש הרבה דגמים דומים Gigabyte GA-G31M-ES2C Gigabyte GA-G31M-ES2L GIGABYTE GA-P31-ES3G הכול אותו מחיר אותו שם רק C בסוף L בסוף מה בדיוק האבדלים ומה יותר כדאי ? *סמתי לב עכשיו שיש עוד כמה דגמים בשמות שונים באותם סביבות מחירים מה הכי מומלץ מבין כולם ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by lipa,

ולי יש חתולים השפן הקטן שכח לסגור ...................... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271587,00.html

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by talevi,

מה ההבדל בין ASUS STRIKER ל EVEGA 680I איזה פיצרים יש באחד שאין בשני? ומה עדיף?

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  8. מפת דרכים מודלפת חדשה מצביעה על כך שכדאי לנו למתן מחשבות על משפחת מעבדי Core-X חדשה בתקופה הקרובה - וגם על דור ה-Rocket Lake לכתבה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by RareAvi,

1. התקנתי דרייבר של AMD : Cool & Quiet והפעלתי את האפשרות הנ"ל בביוס. כאשר הפעלתי לאחר מכן את CPUZ ראיתי שהוא רושם ב - CORE SPEED 1010 MHZ במקום 2010 כאשר האופציה על DISABLED. מה הסיבה לכך ? מה זה cool & quiet ולמה זה טוב ? האם זה תקין שהוא משנה את המהירות. ? 2. התוכנה סיסופט סנדרה מראה לי שטמפרטורת המעבד שלי היא 50 מעלות , האם זה תקין או גבוהה מידי. (המחשב לא עבר שום אוברקלוקינג) לעומת זאת מחשב האינטל שיש לי לידי שהוא 2.6 GHZ ו - 800FSB מדגם NORTHWOOD סוקט 478 הטמפרטורה היא 25 מעלות... בנוסף לזה סנדרה מודיעה לי שהמאוורר שלי כשל .. למרות שהוא לעיתים מסתובב ומפסיק ( אגב זאת הגירסה הכי עדכנית של סנדרה) למה זה קורה ? 3 שאלה אחרונה לגבי הזיכרונות שלי. מאיזו שהיא סיבה…

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by zaroor,

חברה מה עדיף בקנייה מבין 2 המעבדים זה לא לעבודה קשה, משחקים וכו' פשוט המחיר כמעט אותו הדבר חוץ מזה לא מובן לי בדיוק הקטע של הקונרו למשל זה E6300 שזה 1.8 GHZ אז בגלל שהוא ליבה כפולה הוא עובד כמו 3.6 או מה בדיוק הסיבה שאם כבר יצאו בדגם החדש במעבד אז הורידו את המהירות (הבנתי שבעתיד יצאו דגמים יותר מהירים) ומהי טכנולוגיית -VT למה זה תורם ,ראיתי גם שההיפרטריידינג בוטל

11. Started by guychabra,

ב9 בספטמבר הכריזה Lisa Su. https://twitter.com/LisaSu/status/1303725578160349185 יאיי (לא מבין איך עד עכשיו לא עלתה ידיעה באתר על כך)

12. Started by MagimiX,

אנשים אני הולך להזמין מחשב חדש ואני חייב תפרטים האלה עוד להיות כמה שיותר מוקדם! אז ככה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ? יכול להיות שאני יחליף ל INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache אבל זה אותו דבר ... שהוא יתמוך במעבד ובזיכרון במהירות 333 MHZ !!! עם זה משנה הכרטיס מסך שאני הולך לקנוט זה כנראה של לידטק גיפורס4 4200 !! (עם ה VIVO) ושיהיה על הלוח כרטיס קול טוב !!! כמה שיותר טוב יותר טוב ) ותישתדלו שהלוח לא יעלה יותר מ 900 שקל תודה ! ואיזה זיכרון DDR הכי שווה לקנות ???של איזה חברה ? אולי סמסונג או קינגסטון ??? תודה לכולם !!!!

13. Started by OrBen91,

שלום לכולם, השבוע התחדשתי במחשב ASUS https://ksp.co.il/?uin=39930&select=.268..271..1358..211..2185..685..853..347..467..466. במידה ואני ארגיש שחסר לי קצת מהירות וארצה להוסיף עוד 8gb ddr4, איך זה מתבצע במחשב נייד? מה העלות המשוערת? האם יש חברות יותר/פחות מומלצות? האם ksp מתעסקים עם פעולה כזו או שצריך לפנות למעבדה פרטית? האם זה מסכן/מבטל את האחריות או את הפעולה התקינה של המחשב? אשמח לעזרה תודה!

14. Started by ToR,

מה עדיף EPOX 8K35A2 או GIGABYTE 7VRXP REV2 ל GIGABYTE יש DUAL BIOS ו- כרטיס רשת מובנה!

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  15. מה היו ממוצע הטמפרטורות שלכם היום? במאמץ ובidle,תודה ושיענו לי בבקשה רק מי שהיה אצלו חם מאוד ואין לו מיזוג בחדר

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  16. שלום. אני מתלבט ביני לבין עצמי מה קורה למערך או מנגנון הטורבו כאשר מעלים את המכפלה באופן ידני במעבדי ה Sandy Bridge. האם בעצם העלאת המכפלה משמעה העלאת אותה נקודה מקסימלית שמנגנון הטורבו שואף אליה? או שמא בכלל בשינוי המכפלה יש ביטול אוטומאטי של מנגנון הטורבו? מבלבל

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by מוטי2009,

לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  18. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות זיכרון חדש למחשב שלי. שמתי עין על זיכרון תוצרת V-DATA מהירות DDR400 בגודל 256 מגהבייט עם CL2.5 ב-125 ש"ח לסטיק מחנות KSP. עכשיו יש לי מגבלה בלוח שהוא יודע לספק לזיכרון אך ורק מתח של 2.5 וולט (לא פחות ולא יותר), אז אני צריך לדעת אם הזיכרון הזה יוכל לעבוד במתח הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by itaysk,

שמעתי שיש לו בעייה עם האורך של הכ. מסך.... יש לי INNO3D GF3 TI200 .צפוייה בעייה? ומה שמעתי שצריך לעשות לו עדכוני BIOS בשביל שהוא יעבוד נורמלי... אני כבר חושב לקחת במקומו את ה LEADTEK

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. שלום. ברשותי מעבד 3500+ ניוקסל 939. למיטב זכרוני אין הבל ביצועים בין הניוקסל לוינצ'סטר אלא רק פליטת חום קלה של 2 מעלות פחות.. אני יודע שליבת הוניס כוללת גם SSE3 אבל למיטב ידיעתי ביצועים במשחקים ודברים כאלו זה לא משפר אבל האם ליבת וניס מקנה ביצועים יותר גודלים משל האחרים ? במידה וכן אשמח גם לקבל אולי השוואה גראפית בין שלושת הליבות ולא השוואה מאולטרת כמו שראיתי פה בעבר ***** *********** ****** חחח ... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  21. שלום לכולם , אני מזמין בקרוב AMD 64BIT 3400 ולוח אם. עשיתי חיפוש וראיתי שהלוח הזה מומלץ פה בפורום : http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htm הוא עולה 620 שקל ב KSP . רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה טובה יותר בטווח מחיר שלו או גג 700 שקל. ( כמובן בעל צ'יפסט של NFORCE3 ) נ.ב , שאלה אחרונה - לגבי המעבד.. ביררתי בלא מעט חנויות וקצת קשה להשיג את המעבד בגירסת ה CLAWHAMMER עם ה 1 מגה קאש שהבנתי מכם שהוא עדיף. את ה NEWCASTLE אני יכול לקבל כבר מחר. ל CLAW אני צריך לחכות עכשיו איזה שבועיים אתם ממליצים לחכות או שאני יכול להיות רגוע עם NEWCASTLE ? תודה .

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ ללוחות MINI ITX. אני מחפש לוח אם אינטל: INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2 , INTEL DESKTOP BOARD D201GLY2A או משהו דומה באותו כיוון... למטרת בניית SERVER או NAS (שיבוסס על FreeNAS) בעל צריכת חשמל נמוכה ו- SMALL FORM FACTOR ועוד שאלה: האם יש תאימות ב- Motherboard tray של MICRO ATX ל-MINI ITX? במארז ANTEC ARIA למשל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  23. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  24. אהלן, יש לי לוח אם ASUS M2A 690 HDMI, עם 2G זכרון ומעבד Athelon X2 4800. מערכת הפעלה Windows XP אני מתכנן לשדרג ל Windows 7, והתחלתי לעשות כמה בדיקות... אתמול גיליתי שרק ליבה אחת עובדת... והמפרט של לוח האם אומר ש הלוח מתאים ל XP ול- Vista. בגלל שהמחשב איטי (שימוש של גלישה, אופיס, תמונות, לא משהו רציני) , החלטתי לבטל את ה Paging והורדתי אותו ל-0, אבל הסתבר שהוא ממשיך להשתמש ב Virtual memory. אז ככה: איך אפשר לגרום לליבה להתחיל לפעום? האם אתם יודעים אם הלוח יתמוך ב Windows 7? האם זה הפורום המתאים לברר איך מבטלים ת'paging והאם אתם מכירים תוכנה כמו אברסט... כי משום מה היא לא מביאה לי את הנתונים... תודה רבה, אייל

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים