עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by gilgol,

האם המעבד הזה יוכל לעבוד עם STRIKER 2 FORMOLA של אסוס? הוא נתקע בביוס וכאשר החלפתי ל6750 המחשב עבד כרגיל עדכנתי ביוס והחזרתי את המעבד ושוב באותו מקום הוא נתקע אז אוליי הוא לא תואם?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  3. Started by ofird,

אתמול בשמחה התחלתי להרכיב את הלוח ;D, אבל בכל זאת זו פעם ראשונה, אז כמה שאלות ???: זה הלוח - http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מצוין שם משהו לגבי מאוורר CHA_FAN, מה זה? לא קיבלתי שום מאוורר עם הלוח וברור לי שזה לא המאוורר של המעבד Optical Drive Audio, למה זה נועד (כתוב שזה INPUT AUDIO) אז מה בעצם השימוש המומלץ מניסיונכם? קיבלתי BRACKET לחיבור FireWire, מה השימושים שלו? 24-PIN POWER CONNECTOR, למארז שלי AC - http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 יש רק 20 PIN זה מספיק טוב?

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  4. חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid ‎‏ והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by ofir2808,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by mc_elad,

יצא לי קצת להסתקל באתרים של חנויות מחשבים (לדוג' KSP) וראיתי שיש DDR3 בעל נפח של 4 ג'גה(2X2GB) יותר זול מ DDR2 בעל אותו נפח (2X2GB) אם מישהו יודע מה ההסבר לזה השמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  7. קניתי מעבד INTEL P4 2.60GHZ 800FSB HP וזיכרונות DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 רציתי שהזיכרונות יעבדו על 800MHZ יחד אבל בתוכנה CPUZ זה מראה לי אל כל זיכרון 200MHZ FREQEUNCY ואל המעבד 200MHZ FSP מה אתם אומרים זה אמור ליהות ככה הוא שעבדו אלי ? ועוד משהו קניתי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR3Y ובמחשב ודרך תוכנות ראיתי שלא מוזכר המילה DELUXE רשום לי רק P4P אפילו בדיסק שקיבלתי זה גם אמור ליהות ככה ?

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  8. ראשית אני מתנצל על פתיחת אכול חדש, אבל אני בלחץ עשיתי מה שדובר כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8de5048eb2263c9b375b775cdce7dc84&topic=102495.new#new נכנסתי לביוס, באמת תחת FSB היו כמה אופציות : 100, 133, 166 (שהיה מסומן) ו 200. שיניתי ל 200, שמרתי הגדרות ויצאתי מהביוס. המחשב הופעל מחדש, היתה לי כתובית אדומה על המחשב, משהו עם "לא לכבות את המחשב" (לא הספקתי לקרוא הכל), ואז המחשב התחיל לצפצף (סאונד גבוה לשניה, סאונד נמוך לשניה וחוזר חלילה). נתתי לו להיות ככה כמה דקות, זה לא הפסיק. כיביתי והדלקתי - שוב אותו דבר. ניסיתי להכנס שוב לביוס ולהחזיר את המצב - אי אפשר בכל להכנס לביוס. חשבתי להוציא את הסוללה שעל לוח האם, אבל לפני כן חזרתי לכא…

9. Started by avi2014,

G.Skill DDR PC3200 1024MB DUAL CHANNEL הם יתנו לי ביצועים יותר טובים למשל משני 512 a-data?

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by shdrthki1,

לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת כמה דברים 1)כדאי לחכות למעבדים החדשים של AMD ? 2)עד כמה הם יהיו חזקים יותר? 3)מה יהיה טווח המחירים שלהם 4)ומתי הם יצאו תודה

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by Goldenmario,

יש לי כרגע את המפרט הבא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ASUS P5QL SE ספק: SeaSonic S12 II 520W זכרונות: NCP DDR2 2x2GB כרטיס מסך: HIS HD5770 1GB *המחשב מיועד בעיקר לגיימינג וסרטים. המחשב לא מריץ משחקים כמו Assassin's Creed III ו Far Cry 3 חלק, ובכלל המחשב רץ יחסית לאט למרות שפירמטתי אותו ובדקתי אם יש וירוסים. (המחשב עובד כבר 5 או 6 שנים, והשידרוגים היחידים שעשיתי לו זה כרטיס מסך HD5770 וספק Seasonic 520W.) חשבתי לשדרג את הלוח אם, מעבד, וזכרונות. השאלה האם ההבדל יהיה משמעותי מבחינת ביצועים, והאם זה אפשרי? חשבתי ללכת על: מעבד: intel i5 3470 לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H http://www.tms.co.il/product/11303 Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 (מה ההבדל ביניהם?) http://www.tms.co.il/product/105…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by lipa,

יש לי את המעבד 6600 כבר חצי שנה והוא ב-OC קבוע של 3.6GHZ , עם קרור BT אני חשבתי להחליף את המעבד בסוף החודש ל-Q6600 , אבל אני בספק אם אני יוכל להגיע איתו ל-3.6 בגלל החום כשאני מריץ את התוכנה TAT המעבד מגיע לטמפרטורות של 60-65 מעלות , ברור שאם יריץ TAT עם ה-Q6600 עם אותו OC הטמפרטורה תיהיה הרבה יותר גבוהה והמחשב פשוט יקרוס (בגלל החום) השאלה האם שווה בכלל להחליף מעבד בהנחה הגיונית שאני לא יוכל להגיע לאותו OC עם ה-Q6600 ?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by blackx,

ובכן, החלטתי להחליף לוח אם, ואשמח להמלצתכם. שימושי המחשב הם סטנדרטיים לחלוטין (אופיס, סרטים ו-אינטרנט) ויש ברשותי כרטיס מסך ושני סיכרונות של 512K על DDR2 אני זקוק ליציאת רשת, וכמה USB, וכן לפחות 2 SATA. ארצה לחבר למחשב כרטיס טלויזיה (WINFAST) אם זה רלוונטי. המעבד - ATHLON 3200+ X2 עם סוקט AM2. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by nehmia,

מה ההבדל בין AMD 64-939 ל-AMD 64-754?

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  15. שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by Dunes,

אני מתלבט האם לקנות את ה EPOX 8RDA או הABIT NF7 אני פשוט רוצה לוח אם טוב שיאפשר לי אוברקלוק קטן ל 1800 שלי בטווח מחיר של עד 450 שקל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע כל הצעה תתקבל בשמחה תודה !!!

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by Arnold,

שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  18. שלום לכולם עד היום היה לי מחשב p4 (שמופיע עדיין בחתימה למטה ,שתתעדכן בקרוב) היום רכשתי בסוף לוח של asus a8n-sli לא היה dfi במלאי ב י.א.ד (נסעתי עד לשם..:\ ולא יכולתי לחכות בלי מחשב יותר ) זכרונות 2X512 של a-data 400mhz ומאוורר של זלמן 7700cu (לא כל כך קשור אבל גם את זה רכשתי היום) מעבד 3200+ ווינצסטר כ.מסך זמני של גיגה בייט 6600 רגיל הדברים שנשארו לי לקנות הם מארז צ'יינברו... וספק tagan 420 אני רוצה להגיד שזאת הפעם השניה בחיי שיש לי amd הפעם הראשונה הייתה לפניי כ 7 שנים ולא הייתי כל כך מרוצה היום אני יכול להגיד בלב שלם שאני ממש מרוצה מהקניה ואין כמעט מה להשוות ממש טוב לחזור ל amd הפעם..:] מרוצה ממש

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by matanya,

אני רוצה לקנות מערכת. וחושב על המעבד 920 מהסדרה. ועל הלוח של גיגבייט GAEX58UD4ו . אני רואה שהלוח תומך במהירות זיכרון 1600 , וגם אני מוצא לקנות זכרונות כאלו במחיר סביר. אך המעבד אינו מספק קישור לזכרון מעל 1066 , אז לשם מה כל זה? ע"פ אתר ההשוואות של אינטל גם מעבד האקסטרים של הסידרה אינו מספק את המהירות הזו. האם זה הולך להשתנות בקרוב. או שזה עניין ל overclocking והאם זה ניתן לביצוע בחומרה הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by Menymen,

אהלן המפרט שלי כרגע הוא כזה : Q6600 EP35-DS4 - Gigabyte RAM - 1*1 Kingston HyperX 6400 ATI 4850 THERMALTAKE 430W - שכחתי לציין, אני יודע שהוא דיי חלש, אם יש הצעות לשדרוג גם כן אשמח. יש לי עכשיו עוד קיט של 4G 2*2 Kingson HyperX 8500 השאלה שלי היא האם לשים 6G ודואל ואז הלוח יזהה אותם בתור 800 אם הוא יזהה, או לעבוד עם 4 1066 ולמכור את השניים? ודרך אגב יש כאן איזה מדור קניה/מכירה? תודה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by sofix4,

השימושים העיקריים של המחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, הקלטת תוכניות + עריכה ומשחקים מדי פעם (c&c3 למשל). אם אין הרבה הבדל אני מעדיף לקחת את הזול יותר כי אני רוצה לקנות גם כרטיס טלוויזיה. ועוד שאלה: המאוורר שמגיע עם שני המעבדים הנ"ל ^^ רועש?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by who_Cares,

מה ההבדל בין שניהם?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  24. האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  25. סליחה על הבורות אבל יש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין Dual core ל Core 2 Duo 2. האם ליבה כבולה משמע כפול במהירות כלומר אם יש לי 2.5GHZ זה בעצם 5GHZ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים