עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה שמוכרים בIQPC?

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by kola,

שלום לכולם, אני עדיין בשלבי התלבטות אחרונים לגבי המעבד שאני הולך לרכוש... בדקתי את מחירי המעבדים הקצת יותר חדשים מבית AMD והופתעתי לגלות שההבדל במחיר בין הדגם ‏Athlon 64 5600+ ל ‏Athlon 64 5200+ אינו משמעותי כלל... אשמח לדעת מהו ההבדל בין שני המעבדים... ואיזה מעבד מבין השניים יתן לי את הביצועים הטובים ביותר מבחינת עיבוד מהיר ויציבות,וכן להישאר מעודכן בשוק של המעבדים. שאלה אחרת, אם אני משקיע כבר בסביבות ה1000 ש"ח על מעבד, עדיף לי לרכוש מעבד מסדרת C2D מאשר AMD? תודה

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by 10GaZ,

המפרט שלי רשום מימין. הזכרון שלי הוא מדגם VS1GB667D2 של Crosair. מכיוון שאני לא צריך את ה667mhz כי אני רץ על הbus המקורי של המערכת (266mhz), האם עדיף שאוריד את מהירות הזכרון לטובת תזמונים טובים יותר? אם כן, כמה אוכל להוריד? עד 533mhz ולהרוויח תזמונים של CL4 או שאפשר יותר מכך? תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  4. האם הוא שווה עוד 60 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14731 לאומת הרגיל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14031 האם הביצועים ללא OC זהים

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  5. לדוגמא לפי המאמר הזה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2795&p=8 ההבדל בים P-D לבין C2D כזה גדול הרי לדוגמא בתמונה פה: ה C2D E6300 הוא 2 ליבות בנות 1.86GHZ וה P-D הוא 2 ליבות בנות 3.6GHZ למה ההבדל בביצועים הוא כזה גדול?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  6. כל פעם שמחליפים לוח למחשב צריך לפרמט אותו מחדש? ואם כן חייב את כל הכוננים או רק את כונן C?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by Carlito,

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות חשומות מאוד והייתי שמח אם אפשר למצוא מצדכם תשובות א. מה זה כל ה-90nm, 130nm וכו' של המעבדים.. מה זה אומר?? ב. שאלה בקשר לזכרונות מה זה התיזמונים של הזכרונות? מה זה משפר? מה זה נותר? ומה זה ה-CL2, CL3 בזיכרונות ממש תודה לכל מי שירחיב קצת... נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז אל תציאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. זהו מכתב תשובה מנציגות אסוס לגבי בעיות הOC בלוח. Adam - My engineering contacts at Asus have emailed me that the video compatability issues have been resolved and the fixes are in a new BIOS 1007 to be released very soon. I was also told they believe they can fix the overclocking issues and be very competetive with DFI. These fixes should be in a new BIOS next week. I will be out of the US for a couple of weeks, so you will need to look for new Asus BIOS at their site and on Forums. Wesley Fink Senior Editor, AnandTech, Inc. כמו שהבנתם..הלוח אמור יהיה לתת ביצועים דומים לDFI. (כשזה יקרה אני אוריד בפני אסוס את הכובע)

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  9. בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?

• 15 תגובות
    • 843 צפיות
  10. אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש... התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר) בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZ קריטוריונים: בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל) בעל מינימום 4 חריצי PCI-E בעל מינימום 2 סלוטים לזיכרון שיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?) וזהו בעיקרון... זה ממש חשוב בשבילי... המלצות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  11. שלום. בכדי להפעיל תכונה ישנה מאוד ללימודים אני התקנתי XP MODE על 7. בעת ההתקנה נאמר לי שאני צריך להפעיל את אופצית הוירטואליזציה של המעבד בביוס רק כשאני רוצה להשתמש בה ואחכ לכבות, מודע זה? האם זה פוגע בביצועים / סכנה לפריצה / יציבות ? כדאי לכבות או שזה עוד מעיין כיסוי תחת שאולי משהו לא יעבוד.. ובפועל אין שום בעיה עם זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  12. אהלן, אני בונה מחשב למוזיקה ורציתי חוות דעת על הלוח הנ"ל אני מתכוון לרכוש אותו מIQPC. קישור ללוח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי ביוסטאר חברה מעולה פשוט לא מוכרת בארץ והאחריות שניתנת מספקת בהחלט. האם הלוח מגיע עם כ.מ מובנה? האם זה חיסרון למחשב למוזיקה שאקנה לו כרטיס נפרד בעל קירור פאסיבי? עריכה: הלוח תומך בפנום 2 נכון?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by verdyan,

שלום, המחשב שלי: CPU- E8400 OCZ 4GB CL 7 Ati radeon 5770 Gigabyte ep45t-ud3lr seasonic - bronze 500w אני מקבל שגיאה מה-prime95 אחרי מספר שניות. הרצתי memtest במשך חצי שעה ולא היו שגיאות. אשמח לרעיונות. תודה אלכס

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by shai888,

אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים.. 1 מהם למשחקים ו1 מהם לגלישה בלבד ואולי גם קצת צפיה בסרטים שתי המחשבים אותו מפרט פשוט אחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך ‏Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray‎ ‏H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ ‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI ‏500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ‎ ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זה המפרט בגדול.. על איזה זכרונות אתם ממליצים? כמובן שאני אצטרך זיכרון שונה לכל מחשב כי אחד מהם משמש בסך הכל לגלישה לא? אני מנסה ללכת על משהו זול ושייתן תמורה רבה יש הצעות? עדיך מהאתר של KSP מכיוון שאני קונה מהם..

15. קודם כל זה מפרט שלי: מעבד: Q6600 2.4GHz לוח אם:gigabyte P-35-DS3 כרטיס מסך נוכחי: ati hd6870 saphire ספק כוח: 500Watts *השאלה הראשונה היא מה בעצם יותר חשוב בזכרון פנימי... הCL היותר נמוך או הMHZ היותר גבוה?? לדוגמא 2 כרטיסים: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717028 CL5 Mhz1066 kingston http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717026 CL4 Mhz 800 Kingston .2 *השאלה השניה היא... האם הכרטיס עם ה1066 MHZ מתאים ללוח אם שלי... פשוט בחנות אחת שהייתי המוכר חפר לי שעה שעדיף לי לקחת את ה800 כי ה1066 עדיף רק אם אני עושה עובר קלוק... ואם לא אז הוא עובד כ800...ושזה יצור לי מסכים כחולים וכאב ראש, ואז בסוף הוא גם אמר שהכרטיס לא מתאים בכלל ללוח אם... ולדעתי הוא סתם נ…

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  16. תיעוד רשמי באתר יצרנית ה-PC השנייה הגדולה בשוק מעניק לנו הצצה ראשון לדור החדש של מחשבי חלונות ניידים, יעילים ומקוונים לכתבה

17. האם תהיו מעוניינים ברכישת מעבדי Coffee Lake חדשים עם יותר ליבות מכל מה שהיה זמין לצרכן הביתי הפשוט עד היום? לכתבה

18. ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...

19. האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  20. היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)

21. Started by debils,

אני רואה המון דיונים בפורום שכל הלוחות החדשים (לא מייצרן ספיציפי) מכילים באגים בביוס, אי תאימות עם כרטיסי מסך וסתם מיוצרים חרא.... על מה הייתם ממליצים בלוח שיעשה OC, עם כרטיס רשת אינטל אם אפשר, מסוג Z87 ושלא יהיה יקר יותר מ 800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. Started by mosl,

יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב נייד של dell מדגם l501x, המחשב הגיע עם 4GB ראם ועם סלוט אחד פנוי. קניתי זיכרון kingston 4Gb value ram 1333mhz, אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס, המחשב לא מצליח לעלות. מבדיקה הבנתי שהמחשב אמור לתמוך בזיכרון של עד 8GB. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? יכול להיות שהמחשב לא תומך בזיכרון הזה? אשמח לעזרה,

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש, עם מעבד 2.4 של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9700. איזה לוח אם כדאי לי לקנות שיתאים למעבד ויפיק מהכרטיס מסך את המקסימום? (עדיף של אסוס).

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by Razor,

תתחשבו בכך שיש ל 1.7 (כמובן של אינטל ולא אי אם די ) 256k ול2.0 512k.. אני שואל אם יש הבדל אפילו מזערי במשחקים ותוכנות כבדות(דברים שלוקחים הרבה כוח מהמחשב ובעיקר מהמעבד)

• 5 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.