מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
כשיגיע לארץ, האם הוא יעלה פחות מהנפורסים למיניהם? ומתי הוא אמור להגיע לארץ? אם בכלל..
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחליף את הלוח אם MSI שלי ואני רוצה לדעת על איזה לוחות אם כדאי לי ללכת. אני מבקש לתת שם חברה ודגם.
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
האם אפשר לדים זכרונוצ יותר מהירים ללוח שלא תומך בהם כדי להריץ אותם בOC יציב יותר
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש לוח אם עבור AMD AM2 עם CHIPSET 6100. שמתי לב כי ישנם לוחות עם CHIPSET 405 וגם עם 430. עוד שמתי לב כי ה - 405 תומך ב - PCIe X 8 וה - 430 תומך ב - PCIe X 16. האם זה נכון? אם כן מה עדיף לכרטיס מסך PCIe X 16 דוגמת Leadtek 8500GT PCIe? ד"א השאלה קשורה למפרט הזול המומלץ למשחקים שם הלוחות הן כמדומני עם 400/405.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז את מי עדיף לקחת? יש כאלו שאמרו לי שברור שצריך לקחת את D ויש אחרים שאמרו לי לא להתקרב למעבדי D ולקחת אפילו מעבד פנטיום רגיל אז אני שואל אתכם מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין לשלב במחשב החדש שאני קונה גם לוח אם עם תמיכה ל-SLI אני מעוניין לקנות לביינתיים כרטיס אחד של 8600 GT למען הוספה עתידית שיהיה לי יותר כסף עוד אחד אז בבקשה אם אתם יכולים למצוא לי לוח אם כזה שגם יתאים ל-SLI וגם יהיה זול ומותאם לסדרת 6xxx ושיהיה בו ארבעה סלוטים לזיכרון DDR2 (800 MHz )_(
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רואה בכל מיני מעבדים נגיד E8400 BOX אני רואה את זה במלא מעבדים מה זה אומר ה"BOX" תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי חברים ! יש לי לוח DQ6 ! עכשיו קניתי 1X2 OCZ 800 = 2GIGA שיהיה לי 1 גיגה ראם ! עכשיו קיבלתי מתנה ליומולדת 4 גיגה 2X2 TWINMOS 800 = 4 עכשיו יש לי 4 סלוטים בידיוק לשני הסטיקים של הארבע גיגה החדשים! אז עכשיו יהיה ליGIGA RAM 800MHZ 6 !!!! שווה לשים בכלל ???? אנייודע שאקס פי מזהה עד 3.25 אחרי עדכון 3.5 גיגה ראם ????? נכון ?! או שיש איזה פאץ עדכון ??? לאקס פי שאני לא יודע !!!!
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב, האם יש זיכרון סטיק אחד של 2 גיגה. (לא 1024X2) ..אם יש אז איזה הכי מומלץ? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל על 2 סטיקים של גיגה בנוחות? בביצועים?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה על לוח אם של חברה מוכרת ואיכותית, עד 890 שקל..
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה 865PE Neo2-V דף מוצר- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 אני רוצה לקנות זיכרון ראיתי בזאפ את הזיכרון הזה אני יכול לקנות אותו ?! http://kst.co.il/Product.asp?productid=114#detailedיש לי כרגע 512 זיכרון ב 2 כרטיסים של 256 כל אחד
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבוע מחשב עם זיכונות של G.Skill דגם 667Mhz CL5 גודל 2GB. כרגע אין להם (SkyPC) במלאי והציעו לי לקחת זיכרונות של Super Talnet דגם 667Mhz CL5 גודל 2GB. עם צלעות קירור באותו המחיר. לשניהם יש אחריות לכל החיים. האם ה- Super Talnet האלו בסדר? או להתעקש על ה- G.skill שיגיעו בתחילת שבוע הבא. תודה
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מנועה את ה PK ואחרי כמה שעות אמרתי להם שיחליפו לי לה HK השאלה מה יותר טוב מבניהם ? ולמה אני לא מוצא את ה HK באתר שלהם http://www.gskill.de/indexen.html ?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב לכם אללי המחשבים, ברשותי לוח אם אסרוק מסוג ALiveNF6G-DVI. מידע מפורט: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6G-DVI הייתי רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתקין על הלוח הזה, האם יש אפשרות לפאנום החדשים? תודה מוצ'אצ'וס!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה יתן ביצועים טובים יותר בעריכת וידאו? האם זה תלוי באיזה תוכנות? ובכלל למה יש כאלה שמעדיפים Xeon? (חוץ משימוש ב2 מעבדים בו זמנית?)
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ABIT מדגם AV8-3rd eye, על הלוח יש 2 כניסות של SATA ו2 כניסות IDE - זה הלוח: http://www.abit.com.tw/page/no/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AV8-3rd+Eye&fMTYPE=Socket+939 עכשיו הבעיה היא שהארד דיסק הישן שלי התקלקל וקניתי חדש של סמסונג שהוא SATA ואני חושב שלוח אם לא מזהה אותו בביוס... אני חושב שהחיבורי SATA מיועדים למצב של RAID בלבד אבל אני לא בטוח. יש משהו שאפשר לעשות בשביל להשמיש את הארד דיסק על הלוח הזה ?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
על הלוח ישב מעבד כפול ליבה E8400 , וכרטיס מסך HD4670. לאור הרבה המלצות על לוחות שונים חשבתי להתייעץ על הלוח המומלץ בגודל של MATX. המערכת תפעיל HTPC ב FULLHD ומשחקים חדשים ברמה ממוצעת. להלן מספר המלצות שקיבלתי: P5QL GA-G31M-ES2L ב 260 ש"ח GA-73PVM-S2H ב 380 ש"ח DG45ID ב 570 ש"ח DQ45CB ב 612 ש"ח DG35EC ב 438 ש"ח G41TY ב 400 ש"ח אני לא מבין בכלל בלוחות אם ואשמח אם יהיה לי משהוא טוב בתקציב של 400-500 אשמח לדעת איזה ציפסט אני צריך. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני מוסיף זיכרון DDR2 800MHZ לזיכרון DDR2 667, האם הם יעבדו יחד? בהנחה שהם יעבדו אז באיזה תדר מהירות הם יעבדו? ה800MHZ יישר קו ויפעל על תדר של 667? אם הזיכרונות לא מאותו יצרן זה בסדר? אם אני שם זיכרון DDR3 על לוח שתומך בDDR2 זה לא יעבוד או שיעבוד במהירות DDR2 (אני בונה על שדרוג עתידי) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן , אז השאלה שלי היא איזה מבין הזכרונות יהיה טוב יותר בחינת ביצועים ואוברקלוק ? ה Corsair Veageance 1600MHZ או ה G.Skill Ripjaw 1600MHZ אני יכול להשיג את הזכרונות האלה באותו מכיר ל 16GB . אז מה אתם אומרים ?! תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי מעודכן במה קורה עם מעבדי AMD ורציתי לשאול כמה שאלות 1. סוקט AM2+ ו סוקט AM3 מה ההבדל והאם מעבד AM2+ יעבוד על AM3 ולהפך ? 2. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בפתיחת ליבות ל550BE עדיפות ללוח GB 3. בקר הזיכרון במעבדי AMD משולב, ולפי מה שהבנתי מעבדי פנום 2 מכילים בקר גם לDDR2 וגם ל3 וסוג הזיכרון תלוי בלוח , האם זה נכון ? 4. יש phenon II x2 550 שהוא לא BE או שכולם BE ? 5. מה בערך אחוזי הפתיחה של ה550 ? האם יש מקרים שהליבות הכבויות היו תקולות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-