מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...
-
מה עדיף לי P4 2.2 עם FSB 400 או533 אני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל אולי עוד כמה זמן אני ירצה אז מה עדיף להישאר עם 400 או להחליף ל533 יש לי אפשרות להחליף ללא תשלום נוסף ובכלל מרגישים הבדל ביצועים בינהם?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אנשים אני הולך להזמין מחשב חדש ואני חייב תפרטים האלה עוד להיות כמה שיותר מוקדם! אז ככה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ? יכול להיות שאני יחליף ל INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache אבל זה אותו דבר ... שהוא יתמוך במעבד ובזיכרון במהירות 333 MHZ !!! עם זה משנה הכרטיס מסך שאני הולך לקנוט זה כנראה של לידטק גיפורס4 4200 !! (עם ה VIVO) ושיהיה על הלוח כרטיס קול טוב !!! כמה שיותר טוב יותר טוב ) ותישתדלו שהלוח לא יעלה יותר מ 900 שקל תודה ! ואיזה זיכרון DDR הכי שווה לקנות ???של איזה חברה ? אולי סמסונג או קינגסטון ??? תודה לכולם !!!!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד הישן (AMD 667 אם אני לא טועה) למעבד יותר מהיר. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-71XE. מה המהירות המקסימלית של מעבד AMD שניתן להרכיב על אותו לוח ? תודה
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה לוח יותר טוב ??? תפרטו בבקשה תודה
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה שדרגתי את מחשבי במחשב חדש (חלקים חדשים)...העדפתי להוציא את ההוצאה העיקרי על כרטיס מסך... בכל אופן (ניגש ישר ולעיניין): קניתי את מעבד ה- AMD ATHLON XP 2500 פלוס מסוג ברטון יחד עם הלוח - ABIT NF7-SL V2 יחד עם מערכת הקירור של TT מדגם POLO 735 החדש, עד כאן מובן? מקווה שכן... בכל אופן, התקנתי, הגדרתי הכל...ומה הבעיה? הטמפ' של המעבד מדהימה לרעה (!!) - כאשר המאוורר עובד על 60-70 אחוז מהעוצמה (כ-5500 RPM) המעבד מגיע לחום של כ-52 מעלות בממוצע! (לא בעומס) רק כאשר המזן פועל והמאוורר פועל על כ-70 אחוז עוצמה (מה שגורם לרעש מעיק) אז המעבד מגיע ל-49-50 מעלות...האם המצב תקין? האם זה הגיוני שזו תיהיה הטמפ'? ואם לא-מה יכולה ליהיות הבעיה? מרחתי שכבה דקה טרמית על…
-
- 15 תגובות
- 838 צפיות
-
-
העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שעונה על הדרישות הבאות- agp x8 (בשביל הרדאון 9700 ) שיעבוד עם pentium 4 אני לא מתכנן OC כרגע אין לי מגבלה כספית מיוחדת כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים- רצוי אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המתחרים - Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory - 821 DDR CORSAIR CMX512-3500C2 512MB 434MHZ PC3500 - 850 GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory - 816 DDR GEIL 433Mhz 512Mb GOLDEN DRAGON - 915 המטרה היא בסופו של דבר אוברקלוק עצבני עוד משהו- יש משמעות לעובדה שהקורסאיר לא מצויין ב www.pch.co.il כ- XMS ? -עריכה- אוקי עזבו, מסתבר שבלמיר יש את ה XMS ואפילו במעט יותר זול דבר שני, הוספתי את הגולדן דראגון, אבל לצורך העיניין פיצלתי את הקיט לשניים (ז"א המחיר המקורי הוא 1830 בשביל שני סטיקים של 512)
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה בשביל אח שלי שאין לו מחשב AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA-7N400EL NForce 2 NCP 256 DDR PC3200 כל זה ב1100 שקל כולל התקנה אני כנראה יחליף את המעבד לAXP 2400 ובעתיד אוסיף עוד 256MB זיכרון מה דעתכם על החברה NCP? היה לי תקציב מאוד מצומצם וזה מה שהצלחתי לבנות בחנות שקניתי ממנה את כל המחשב שלי (ראה מפרט) ואני קונה את המחשב רק משם! אז מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בלוחות של ASUS יש את כל הנושא של AURA SYNC בלוחות של GIGABYTE יש את RGB FUSION 2.0 בלוחות של ASRock יש את POLYCHROME SYNC השאלה שלי נגיד ואני קונה לוח של GIGABYTE, ויש לי כרטיס מסך של ASUS שתומך ב Aura Sync, ה RGB שלו יוכל לעבוד אם אני בוחר לוח של GIGABYTE? או שהלוח חייב להיות של ASUS?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
האם תהיו מעוניינים ברכישת מעבדי Coffee Lake חדשים עם יותר ליבות מכל מה שהיה זמין לצרכן הביתי הפשוט עד היום? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, כותרת. האם באמת שווה להוסיף 300 ש"ח על מנת לקנות את ה-3470 מרובע הליבות במקום את ה-3220 עבור משחקים (כ.מסך HD7970 עם ספק Corsair W520HX) ואולי אפילו שווה להשקיע כבר ב-3570? (לא מתוכנן OC, לוח-אם לא מתאים) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
לפרויקט בעבודה אני מתכנן להעביר מידע בזמן אמת מה-PCIe ישירות ל-RAM ואח"כ ב-offline ל-SSD גדול. לשם כך אני צריך: 1. קצב העברת מידע בפועל של 2.5Gbps כמינימום. מעשי, לא שיווקי. 2. נפח RAM גדול ככל האפשר - 64G מינימום. * עדיף לוח ATX אבל אפשר גם גדול יותר וגם לוחות שרתים אפשריים כל עוד לא מתפרעים במחיר. * צריך מעבד חזק בשביל זה? הוא ככל הנראה לא יהיה ממש מעורב בתהליך... * האם לפלטפורמת 2011 יש יתרון בגלל ה-QUAD CHANNEL? * בכמה RAM תומכים לוחות של 1366? * איזו מהירות RAM צריך? * יש סטיקים של 16G במחיר סביר? המחיר גמיש - עד כמה אלפי דולרים ללוח+RAM+SSD+CPU תודה!
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula כתבתם יופי של מחקר על הלוח ולא ניתן לקנות אותו בכלל בישראל לא הבנתי למה השקעתם
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם Asrock Z77 extreme 6 ללוח זה 3 חיבורים לכרטיס מסך , נכון לעכשיו הכרטיס שלי יושב על הסלוט העליון ביותר שקרוב לגוף הקירור של העבד מדובר בקירור מדגם NH-U12P SE של חברת Noctua מדובר ביחידת קירור לא קטנה שאלתי היא כזאת האם יש משמעות אם אני מעביר את הכרטיס מסך מסלוט אחד לסלוט אחר כדי לקבל יותר מרווח בין הכרטיס מסך והגוף קירור ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה- שדרגתי את הנייח שלי לאחרונה. פרט ל-3 גיגה זיכרון DDR2 שנוספו וכרטיס מסך אחר, שדרגתי גם את מערכת ההפעלה ל-win7 64bit. אלא מה- מעבד אתלון 64 3500+ לא מחזיק את המערכת בקלות- התקנת עדכונים אורכת מעל ומעבר לזמן הגיוני (שעות ארוכות עבור קובץ בגודל של כ-90MB.), והCPU usage עומד על 100% מרבית הזמן. אני לא יודע מה שווה בכלל מדד חווית המשתמש של מיקרוסופט, אבל המעבד קיבל 4.1 בעוד שאר רכיבי המערכת זכו ל-5 ומעלה. אם כן, במידה ואין תקלה כלשהי בתוכנה, המעבד ככל הנראה יוצר צוואר בקבוק. אם כן, הייתי רוצה להתאים לחומרה הקיימת מעבד חדש יותר. לוח האם שלי הוא מדגם m68m-s2p של גיגהבייט. על האריזה כתוב AM3 ready. אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר. רצוי מעבד מרובע ליבות ומעלה (גיימינג קל עד ב…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-