מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני החלטתי ללכת בסוף על מעבד פנטיום4, אני צריך לוח שתומך ב: מעבד 533mhz, זיכרונות ddr2700 (או יותר גבוהה עד ddr3200), שיהיה לו לפחות אפשרות לחבר 6 התקני ide, שיהיה לו לפחות 4 כניסות usb 2.0, שיהיה כרטיס רשת, ושיהיה כרטיס קול. תודה מראש.
-
לוח אם קיים : P8H67-M LX http://www.asus.com/Motherboards/P8H67M_LX/#specifications כרגע יש לי את הסט זיכרונות הזה : http://www.gskill.com/en/product/f3-10666cl7d-4gbxh החלפתי אותו בזיכרון הזה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=835704 והבעיה היא שזה מציג לי שיש לי רק 3 גיגה http://www.siz.co.il/my.php?i=umm2nxnfke2n.bmp מה אני מפספס ?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול, מה הסיבה ששני סטיקים של DDR1 (אחד של חצי ג'יגה ואחד של ג'יגה), שניהם תקינים, לא עובדים ביחד (המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך), אבל עובדים בנפרד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם במהירות 800 למחשב חדש של 2.4 ג'יגה או אפילו 2.6 אמרו לי בהתחלה ללכת על ה AbBIT IS7 אולם כשהתקשרתי להזמין המליצו לי ללכת על ה- MSI NEO 865 על מה אתם ממליצים ללכת? ועל איזה זיכרון כדאי לי להתאים אליהם?
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עד לפני שבוע שמתי לב שמחירי המעבדים בירידה מתמדת אבל הזמן האחרון שמתי לב שמחירי המעבדים מתחילים דווקא לעלות, משהו יכול להסביר לי את זה?! הרי מחירי המעבדים לא אמורים לרדת כמו שקרה עד עכשיו? יכול להיות שזה קשור לחזרת התלמידים לבתי הספר בקרוב?!
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ללא OC מחשב משחקים המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤508 זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤141 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤244 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤639 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 מחיר: ¤100 תוכנות: Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew כמות: 1 מחיר: ¤409
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מה עדיף ASUS P5K DELUXE לוח אם מבוסס INTEL P35 או GIGABYTE GA-P35-DQ6 לוח אם מבוסס INTEL P35 ואם G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 מתאים להם .
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה. האם החלפת מעבד Q9300 ב-Q9450 על אותו לוח-אם בעל צ'יפסט X48, מצריך פרימוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה VISTA UNLIMITED X32BIT) ואיפוס הביוס? תודה ***ה-Q9450 מוצא לי חינם בלי קירור שלו - מבן משפחה. הוא רוצה את ה-Q9300 שלי - תאמינו לי לא יודעת למה.. אבל אם המעבד תקין נחמד. אבל אני חושבת שלא כדאי לי, זה לא ישנה כלום - המהירויות ביניהם זניחות מאוד.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
(בידקו את המפרט שלי) יש לי זיכרון 256mb שעובד ב 266mhz משחקים עם ה gf2 פעלו בסדר אבל עם הרדאון אני עובר לאיכות גבוהה, וכל הכיף נהרס כאשר אתה מגיע ל unreal2003 ופתאום המשחק לא פועל משהו אבל אני יודע שאלו לא פרימים נמוכים כי אלו יותר עצירות חשיבה כאלה, והגעתי למסקנה שפשוט אין לי מספיק ram אבל אני יכול לעשות לו קצת oc ל 290 יש לי בלוח רק 2 מקומות לזיכרונות :-\ שתומכים ב 266 בלבד אז אני אקח 512 אבל הזיכרון ישן ואיטי יחסית לחדשים והמחירים של הזכרונות הישנים אפילו יותר זולים משל 2100 אז רציתי לשאול ככה: 1)האם שווה לי לקנות זיכרון? 2)האם עדיף לי לקחת את אותה החברה? 3)האם זיכרון מהיר יותר 2700+ "יעבוד" לי במחשב(האם המהירות תשתנה ל 266 או שזה לא יתחבר...)
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי מעבד INTEL P4 2.60GHZ 800FSB HP וזיכרונות DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 רציתי שהזיכרונות יעבדו על 800MHZ יחד אבל בתוכנה CPUZ זה מראה לי אל כל זיכרון 200MHZ FREQEUNCY ואל המעבד 200MHZ FSP מה אתם אומרים זה אמור ליהות ככה הוא שעבדו אלי ? ועוד משהו קניתי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR3Y ובמחשב ודרך תוכנות ראיתי שלא מוזכר המילה DELUXE רשום לי רק P4P אפילו בדיסק שקיבלתי זה גם אמור ליהות ככה ?
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום למומחים יש אצלי בלבול קטן אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אבל 32 ביט לא מנצלת יותר מ-3.5 ג'יגה זיכרון מה עושים: 3 ג'יגה לא מתחלק יפה על ה"דואל צ'אנל" (אולי אני כותב שטויות...) 4 ג'יגה - לא מנוצל עד הסוף איך הכי טוב הכי מהיר?? האם לקנות סטיקים של 1 ג'יגה או סטיקים של 2 ג'יגה תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך לקבל החלטה לגבי לוח אם בקרוב מאוד והייתי רוצה להבין מהם ההבדלים בתכלס בין שתי ערכות הצ'פסטים הללו תודה
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח אם הזה 865PE Neo2-V דף מוצר- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 אני רוצה לקנות זיכרון ראיתי בזאפ את הזיכרון הזה אני יכול לקנות אותו ?! http://kst.co.il/Product.asp?productid=114#detailedיש לי כרגע 512 זיכרון ב 2 כרטיסים של 256 כל אחד
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
nVIDIA התימרו מתישהו בזמנו להוציא לוח שיקרא k7n415 שיקבל את רוב התכונות של הצ'יפסט k7n420p רק שלא יהיה מובנה כ.מסך וכך נחסוך את ההתמודדות המעיקה עם geforce-mx2 וביצועיו הירודים . למישהו יש אולי מושג אם הדבר הזה יצא בקרוב ?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לדעתכם למחשב מבוסס פנטיום?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם אפשר לדים זכרונוצ יותר מהירים ללוח שלא תומך בהם כדי להריץ אותם בOC יציב יותר
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-