עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dennis14,

ג'י סקיל הוציאו שני סטים חדשים של 2GB DDR2 CL4, ה - HK וה - JS שמתומחרים בארץ מתחת ל - HZ ומעל ל - PK (קרוב יותר ל - HZ). לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16235 רציתי לשאול איך הזכרונות ב - OC ? ובאילו צ'יפים הם מצויידים ?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by subarel,

לא מצאתי בפורמים שום דבר זה.... רק הודעות מלפני 5-6 שנים.. מה זה? ולמה זה כזה זול..? זה כזה גרוע שזה חצי מחיר מלוחות אם רגילים? בראל.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  3. הצלעות קירור מצופות זהב או כסף בזכרונות DDR3 באמת מועילים משמעותית או סתם בקטנה ?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שלום , הבעיה שלי היא כזאת , יש לי שני כרטיסי זיכרון DDR400MHZ שכל אחד מהם הוא 1GB של חברת CEON . הזיכרונות מותקנים כ DUAL CHANNEL על לוח אם של חברת MSI דגם K8N NEO 4 PLATINUM עם צ'יפסט של NVIDIA ULTRA 4 . הבעיה היא שכשהמחשב עולה אז בנתונים הראשונים רשום שהזיכרונות עובדים ב DUAL ועל 200MHZ , לאחר שעלתה מערכת ההפעלה WINDOWS 7 , הפעלתי את תכנת EVEREST וגם שם רשום שהתדר עבודה הוא 200MHZ . מה הבעיה בבקשה ואיך פותרים אותה ? בעיה 2 , הכרטיס מסך הוא מסוג GEFORCE NVIDIA 6200 עם 256M זיכרון , הכרטיס לא מובנה בלוח אם . הבעיה היא כזאת , כידוע יש לי 2G זיכרון וכאשר הוינדוס עולה ואני מפעיל דיאגנוסטיקה של כלי מערכת (DXDIAG) רשום לי בנתונים הראשונים שייש לי בערך 1600M זיכרון וכאשר הולך ל…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by ilansnet,

למה אני רואה 1619 ולא 2.9 ןלמה המכפלה 12 ולא 22 למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  6. שלום אני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש. אני מחכה לתושבת AM3 החדשה. יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה? אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע. תודה.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני מרכיב מחשב חדש שאני מתכנן לקנות מ-TMS בימים הקרובים. בהתחלה תכננתי לקחת את ה-פנום2 945 שנמכר שם ב-789 ש"ח ולהוסיף קירור שקט כלשהו. אבל... אז שמתי לב שנמכר שם הפנום2 955 ביחד עם ה-Evercool Buffalo 10CM ב-845 ש"ח. לא מתוכנן OC למעבד. כן חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 מתוך 10). בקיצור, מה שרציתי לדעת... האם ה-Buffalo יהיה קירור טוב ל-955 והאם הוא יהיה שקט? תודה אנשים. (מקווה לתשובה מהירה)

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by idani1983,

הי, אני מחפש לוח אם מתאים למעבד Intel core i5-3570K ולכרטיס מסך GIGABYTE GV-N660OC-2GD GeForce GTX 660 התקציב לא קריטי למרות שאני מחפש לוח אם שנותן תמורה טובה למחיר. ואני לא כל כך יודע מה סדרי גודל של המחיר. אין לי חשיבות כל כך ל OC כיוון שלא נראה לי שאני אעשה OC.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  9. אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  10. מסיבות שאינן תלויות בי אני חייב להזמין את המפרט מאיבורי והתקציב ללוח בסביבות 700 ש"ח פלוס-מינוס. אם יש הצדקה ממשית אני יכול לחרוג לסביבות ה-800 ש"ח. המטרה היא OC לסביבות ה-4.4-4.5GHZ באופן רציף 24/7 לסימולציות, ללא גיימינג. העדפה ל-ASUS... אין אצלנו ניסיון מוצלח עם גיגבייט משום מה. כרגע על הכוונת: * לוח ASUS P8Z68-V LE שעולה ~695 ש"ח עם כל היתרונות של Z68 וחוסך לי כרטיס מסך נפרד. * לוח P8P67 LE B3 שעולה ~760 ש"ח ודורש כרטיס נפרד. המלצות והסברים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by Michael_H,

תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

חברה שלום מדובר בשני סוגי של לוח אם: NF-7 ו NF7-SL מה ההבדל בינהם חוץ מה יציאות SATA ראיתי באתר שיש הבדל בצ'יפסט בלוחות אלו. באחד MCP-SPP ובשני MCP-T-SPP מה זה ?? תודה

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by bloodlion,

במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by ELDAN RENT A CAR,

שני הלוחות G31 ... הגיגהבייט קצת יותר זול מה עדיף ? הבנתי שאין במלאי את ה ASUS שווה לחכות לזה ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  15. Started by DJPOWER,

אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  16. מה נמצא בסל הקניות הסר כמות מוצר\ים כולל Intel Pentium 4 #630J -Bit 3.0GHz Socket 775 FSB800 2Mb 64-bit Box ¤ GEIL DDR 2 533 1Gb 3 Year Warranty ¤ Western Digital Caviar® SE WD800JD 80 GB 7200 RPM Serial ATA 8 MB Buffer, 3 Years Warranty ¤ אם יש לך המלצה לזיכרון אחר של ג'יגה אז תגידו זה יכול לעזור תודה...

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by nim901,

מה עדיף, 300 ומשהו (256 +128) מגה של זיכרונות SDR מול 256 מגה של זיכרונות DDR?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל האם ההבדל ביניהם הוא גדול,האם הq8300 שווה השקעה של 300 שקל יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by stas4000,

היי חברה אני רוצה לקנות מעבד i7 של אינטל ועברתי פה על כמה הודעות של אנשים עד שראיתי משהו על סוקטים, מישהו יכול להסביר לי למה לא לקנות את LGA1366 למה כן לקנות את LGA1155 ואיך הPGA988 ? וגם למה אין הבדל כמעט במחירים בין שלושת הסוקטים האלה ? ואם כבר אנחנו בנושא, איזה מעבד עד 1200 שקל שווה לקנות ?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש שיהיה משותף ברשת עם הפנטיום 4 שיש לי כרגע (בעצם למי איכפת). ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור למעבד, המקורי שמגיע איתו מספיק? או שאני יקנה משהו טוב בניפרד? אין לי הרבה כסף לזה, המקורי מקרר בסדר?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by iib,

בנתיים... ממשיכים לאכזב. חבל. צר לי בשביל AMD. צר לי בשבילנו. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7890

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by Blabber,

שלום לחברי הפורום! כבר די הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב. השימוש הכי כבד בו הוא גיימינג, בעיקר WoW, עם פזילה לכותרים כמו Titanfall ו D3. כרגע אני מריץ E8400 בסטוק, 4 ג'יגה ראם ו6870. משחק ברזולוציה של 1680X1050. בגדול, תכננתי לחכות לMaxwell וכרטיסי מסך ב20NM, אבל נראה שהם לא ממהרים לבוא. עד שהם יגיעו, אני מרגיש צורך עז (כנראה שזה בעיקר בראש) לפנק את עצמי במערכת חדשה. אחרי ההקדמה הארוכה, השאלה היא איזה מבין המעבדים עדיף ולמה, i3-4130 או G3220. התכנון הוא להשתמש במחשב עד שיצא הדור החדש, ואז כנראה להפוך אותו לLanbox, או מכונת Steam. לפי הביקורת הזו, נראה שהG3220 נותן עבודה לא רעה בHD. האם למישהו יש השגות לגביו או לגבי ההחלטה בכלליות? תודה מראש נ.ב. אני מתכנן לזרוק לתוכו ג…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by tsah1982,

שלום מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? והאם זה קריטי? ?K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) שאלה שניה:איזה כרטיס מסך הוא יותר טוב מבין שני אלה: ?Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? תודה

• 15 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by generalA,

ברשותי לוח אם 486 sx עם זכרונות של 16 מגה. מה ניתן לעשות עם לוח אם זה מלבד למכור אותו למעוניין ?? מוכן בשמחה לקבל הצעות כגון שיפור המחשב פנטיום 4 שברשותי וכו'... תודה חברים...

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by Greave,

אהלן, התחילו להצטבר אצלי כמה שאלות שאני די רוצה לקבל עליהם תשובה: 1) לפי ההבנה שלי בפיסיקה - HZ זה יחידת מידה של תדירות סיבוב לשניה. רציתי לדעת אם משהו במעבד מסתובב ואם כן מה? 2) האם לכבל Svideo יש את היכולת להעביר אודיו? (פשוט חבר שלי טוען שכן וזה נשמע לי טיפה מופרך) 3) על מארז Supertalent הכסוף שלי יש שריטה קטנה בפאנל הקדמי, האם יש אפשרות לקנות את הצבע בו צבעו את המארז מאיפשהו? 4) במידה ואני מחליף מאווררים במארז - מה עדיף - שיכנס יותר אוויר משיצא, להפך או באופן שווה. זהו אני חושב - אני מודע לעובדה שלא כל השאלות קשורות בדיוק לכאן, אבל בעיקרון שאלה אחת הכי מעניינת אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים