מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן המפרט שלי כרגע הוא כזה : Q6600 EP35-DS4 - Gigabyte RAM - 1*1 Kingston HyperX 6400 ATI 4850 THERMALTAKE 430W - שכחתי לציין, אני יודע שהוא דיי חלש, אם יש הצעות לשדרוג גם כן אשמח. יש לי עכשיו עוד קיט של 4G 2*2 Kingson HyperX 8500 השאלה שלי היא האם לשים 6G ודואל ואז הלוח יזהה אותם בתור 800 אם הוא יזהה, או לעבוד עם 4 1066 ולמכור את השניים? ודרך אגב יש כאן איזה מדור קניה/מכירה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
גלשתי באחת מחנויות הארץ, וראיתי שהם מציעים למכירה מעבדי 2.8 ו-2.66 במחירים של 2600 ו-2000ש"ח בהתאמה ששתיהם תומכים בטכנולוגית ה-Hyper-Threading. אינטל הודיעה שהיא מייצרת את המעבדים האלו? או שזה גימיק של החנות לעבוד על אנשים?[ עם זה נכון רק צריך לחכות שאינטל תיישם את זה גם במעבדי ה-2.4 וה-2.26 ואז יהיו מעבדי Hyper-Threading זולים בשוק. תודה מראש.
-
שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, התחילו להצטבר אצלי כמה שאלות שאני די רוצה לקבל עליהם תשובה: 1) לפי ההבנה שלי בפיסיקה - HZ זה יחידת מידה של תדירות סיבוב לשניה. רציתי לדעת אם משהו במעבד מסתובב ואם כן מה? 2) האם לכבל Svideo יש את היכולת להעביר אודיו? (פשוט חבר שלי טוען שכן וזה נשמע לי טיפה מופרך) 3) על מארז Supertalent הכסוף שלי יש שריטה קטנה בפאנל הקדמי, האם יש אפשרות לקנות את הצבע בו צבעו את המארז מאיפשהו? 4) במידה ואני מחליף מאווררים במארז - מה עדיף - שיכנס יותר אוויר משיצא, להפך או באופן שווה. זהו אני חושב - אני מודע לעובדה שלא כל השאלות קשורות בדיוק לכאן, אבל בעיקרון שאלה אחת הכי מעניינת אותי. תודה
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח MSI Q965MDO? הלוח מוצע לי במסגרת חבילה במחיר מענין במקום הASRock ConRoeXFire-eSATA2 האם הוא לוח סביר והאם ידוע כמה הוא עולה בערך?
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות זכרונות למחשב החדש שמצויד בE6400 ולוח אם P5N32 DELUXE השאלה היא...המחשב מיועד למשחקים אילו זכרונות כדאי לו לקנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במשחקים...זכורונות בתדר 400 עם תזמונים נמוכים או זכרונות בתדר DDR2 עם תזמונים משוחררים יותר הלוח מסוגל לקלוט עד תדר 800
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי 128 זכרון פנימי RDRAM וזה תופס שני סלוטים של זיכרון על הלוח זאת אומרת פעמיים 64. ויש לי עוד שתי מקומות עם סתם חלקים ירוקים שאין עליהם שבב ולא נראה לי שיש להם תפקיד. האם אני יכול לשים במקומות האלה עוד שתי כרטיסי זכרונות של 64 כדי שיהיה לי 256 זיכרון פנימי RDRAM???????? HELP!!!!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הי שבת שלום רציתי לקנות לילידם מחשב מבוסס amd vinice 3000 הצרכים הגרפים הם נמוכים מדובר בילדים בני 8 ומטה שמשחקים עם משחקים כמו איתמר מריו אלדין וכד' 2 אנשים אמרו לי שיש משחקים בעיקר מהסוג הנ"ל שלא עולים עם amd ולכן אני צריך אינטל מעבר לזה יש לי מחשב amd 1800xp +מע' הפעלה winxp וחלק מהמשחקים לא עולה [ אבל הם עולים עo סלרון 400 mhz ו win98] אני חשבתי שזה בגלל שהמשחקים ישנים ולא מתאימים ל winxp השאלה איפה הבעיה ,ואם נכון שיש לamd בעיה עם משחקים מסויימים תודה
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8882 לא עקבתי בזמן האחרון אחרי ההשקות של AMD אז אני לא יודע מה קורה בדיוק וגם עשיתי חיפוש קצרצר בפורום ובכל מיני מקומות ולא מצאתי עליו כלום. אני יודע שהוא תוכנן לצאת אבל מאיפה זה בא פתאום?? או שזה היה מתוכנן לעכשיו בכלל ואני סתם ממש ממש לא מעודכן (וסתם פתחתי ת'רד)?
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לפרויקט בעבודה אני מתכנן להעביר מידע בזמן אמת מה-PCIe ישירות ל-RAM ואח"כ ב-offline ל-SSD גדול. לשם כך אני צריך: 1. קצב העברת מידע בפועל של 2.5Gbps כמינימום. מעשי, לא שיווקי. 2. נפח RAM גדול ככל האפשר - 64G מינימום. * עדיף לוח ATX אבל אפשר גם גדול יותר וגם לוחות שרתים אפשריים כל עוד לא מתפרעים במחיר. * צריך מעבד חזק בשביל זה? הוא ככל הנראה לא יהיה ממש מעורב בתהליך... * האם לפלטפורמת 2011 יש יתרון בגלל ה-QUAD CHANNEL? * בכמה RAM תומכים לוחות של 1366? * איזו מהירות RAM צריך? * יש סטיקים של 16G במחיר סביר? המחיר גמיש - עד כמה אלפי דולרים ללוח+RAM+SSD+CPU תודה!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונות
-
- 18 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איזה קירור מקבלים עם מעבד AMD 5000 X2 והאם הוא שונה מהקירור שבא עם ה AMD שהם לא DUAL CORE. אני שואל מכיוון שהמאוורר במעבד 3000+ שלי מרעיש כמו מזגן. מה שמוזר זה שראיתי במחשב של בן משפחה שיש לו מעבד 3800 X2 ועל המאוורר ראיתי שכתוב GLACIALTECH ונראה שהמאוורר הוא 80 מ"מ. האם זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14110&PHPSESSID=082e5f7d852ba24283b31dd3258776d2 its duel core?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
My friend has Intel p4 1600mhz with D845HV MOBO with Gforce 2 400MX, and has something like 40 fps with drops in games. I got AMD 2500+ which is 1800 mhz and abit nf7, tried with Gforce2 100mx (which is lower card then him) and had 100 fps stable and games. The mobo is the problem? because he just format and installed a new windows so its not the overloaded problem. If it is the mobo, any chance he can make a better performance for his card / mobo ? THANKS IN ADVANCE!
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שהתחלתי להגיד על המפרט כמובן אמרתי את המעבד אמרתי למוכרת שהחנות היא שלה שאני רוצה Core i5 TRAY עכשיו לפי מה שאני יודע ההבדל בין BOX לבין TRAY זה שהBOX מגיע עם קירור מקורי של אינטל המוכרת ישר צעקה עלי ובאמת צעקה "למה TRAY זה לא מהפס ייצור של אינטל וזה הרבה פחות איכותי ולא טוב" זה סתם בולשיט מה שהיא אמרה או שהיא צודקת?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? GIGABYTE M55Plus-S3G AM2, 6100, DDR II800, PCI-E אני אקח אותו עם מעבד של 3200 אטלון AMD am2 זה שילוב טוב ? למה יש לי מפרט ובתקציב של 4000 שקל למחשב זה הכי טוב ומשתלם שנכנס לי בהנחה שאני לוקח כרטיס ב שקל1600 אז איך הלוח והטכנולוגיה יש לו NFORCE? יש לו סטה 2?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הדגמים הם ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET חשוב לי שתהיה תמיכה למעבדים החדשים אודה לכם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אני צריך לקבל החלטה לגבי לוח אם בקרוב מאוד והייתי רוצה להבין מהם ההבדלים בתכלס בין שתי ערכות הצ'פסטים הללו תודה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לגיימר.. שאלתי היא, מה מומלץ למשחקים? אינטל או AMD? ד.א יש לוח אם עם ערכת שבבים N590 למעבדי אינטל?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל האם ההבדל ביניהם הוא גדול,האם הq8300 שווה השקעה של 300 שקל יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המלצה ללוח אם למעבד AMD 945 הוא AMD 955 חשוב שהלוח יתמוך DDR2 ללא כרטיס מסך מובנה
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-