עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הגעתי למסקנה המתבקשת שאין טעם להשאר בסוקט 939 רק בשביל הזכרונות. מכיוון שהכ. מסך שלי החליט שחרב עליו עולמו העניינים הסתבכו. [תופים] מפה לשם, זה הפתרון: e6300 Gigabyte GA-945G-S3 וסטיק כלשהו של DDR 667 בנפח ג'יגה. [/תופים] כך אוכל להסתדר עם האוןבורד לתקופה הקצרה שלפני ה1900XT שיגיע מאוחר יותר. אז מה דעתכם? צריך להבין שכל העניין חרג בהרבה מהתקציב המקורי, כך שכל חריגה נוספת אמורה להיות מינימום קדושה. (וכמובן שקיצוצים יתקבלו בברכה) ... בתקווה שהת'רד הבא שאפתח יהיה עם בנצ'ים ולא שאלות, אביתר.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by ReL_1,

שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. אני רוצה לעשות עיבוד סרטי וידאו במחשב איזה מעבד כדאי לקחת ואיזה לוח אם?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  4. מאיצי ה-Nervana של יצרנית השבבים מתקרבים לשוק ומבטיחים להפוך את מעבדי ה-Xeon למומחים בלמידת מכונה ורשתות נוירונים לכתבה

5. אומרים שלאחרונה יש הרבה זיכרונות kingston מזוייפים בשוק. קודם כל האם זה נכון ואם כן - אז איך אפשר להבדיל בין זיכרון מזוייף ומקורי? לפנות ליבואן ולבקש רשימת חנויות שהוא עובד איתם?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  6. היי אנשים, כנראה שנדפק לי הלוח אם מסוג abit nf-m2sv, ואני מחפש לקנות אחד זהה כדי להימנע מהתקנה חדשה. חיפשתי בZAP ואנ'לא מוצא. מישהו יודע/מכיר על מקום שכדאי לחפש בו? או כל פיתרון אחר שיכול לעזור. תודה, אייל

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by AvigdOr.GT,

המפרט שלי הוא: p4 2.400B asus ps5s33 - משו כזה לוח מסריח וישן. kingston cl 2.5 512mb leadtek 6600GT בעיקרון אני רוצה לשפר את המעבד שלי, עכשיו אני מוכן להשקיע בסביבות ה600 שקל אז חשבתי לקנות לוח אם שהוא אוברקלוקר דיי טוב ופשוט לעשות אובר קלוק למעבד שלי ל3000, ולקנות לו קירור. אז מה אתם אומרים על התוכנית שלי ועל איזה לוח אם אתם ממליצים לי שהוא בסביבות ה400-600 שקל בעל תושבת 475 אני חושב קוראים לזה. תודה לעוזרים =)

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by hold11,

לא מבין למה אין מידע למעבד הדגל של היצרן Intel Core i7-3930Kאיך יתכן שאין מידע או מושג אם יצא מעבד בטכנולוגיה 22NM

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Wond3r,

מה ההבדל בינהם? ואם באמת שווה להשקיע יותר כסף לq9400?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  10. אהלן. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המעבד שלי, המיפרט רשום בצד. שימושים עיקריים של המחשב הם משחקים מהשנים האחרונות בעיקר 2006-2010 ובעיקר משחקי RPG כמו: Oblivion, Fallout, Metro 2033,The Witcher וכו'. אני משחק על רזולוציה של 1440x900על הגדרות גבוהות ובלי אפקטים. אני לא מחפש שם של מוכר או קישור למכירה אלא שמות של דגמים שיהוו שדרוג משמעותי למערכת. התקציב שלי הוא 300 למעבד יד-שנייה. ועדיפות גבוהה למעבדים עם יכולות אוברקלוקינג מוכחות. בנוסף חשבתי גם למכור את 3 הסטיקים שלי ולקנות 2 חדשים עם תזמונים טובים, שיעבדו בדואל צ'נאל וישפרו את יכולות האוברקלוק של המערכת. השקעה של 75-50 ש'ח בכולל. האם לדעתכם זה שווה את זה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by ilanb0,

עד כמה התועלת בהתקנת זכרונות כאלה על פני DDR 1? המשמעות מבחינתי היא להחליף בהצעה שקיבלתי גם לוח אם. האם DDR2 נותן היום תמורה הרבה יותר מ - DDR1?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. שלום, כמו שכבר הבנתם המחשב שלי מורכב מהלוח אם של אסוס ובמארז של הקרוסר. הבעיה שלי היא כזאת: במארז יש מאוורר עליון ומאוורר קדמי עד אתמול המאוורר העליון הוציא אוויר והקדמי הכניס אויר לתוך המארז. אתמול השתמשתי/הפעלתי את התוכנה של ASUS - FAN Xpert 2 שהיא באה בבקרת השליטה של הלוח ונותנת אפשרות שליטה על המאווררים לפי מאמץ עבודה ברכיבים. לאחר סריקה אוטומטית שעשתה התוכנה , היא הפכה לי את הכיוונים של המאוררים, עכשיו העליון מכניס אויר למארז והקדמי מוציא אויר. איך אני הופך בחזרה את כיווני המאוררים ??? עזרתכם....

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by yyoo0,

קניתי היום זכרון ראם נוסף.. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים לזכרון ראם.. האם זה משנה היכן לשים את הזכרון הנוסף? ראיתי ש-2 מהם בצבע צהוב ו-2 בצבע שחור.. כשחיברתי את הראם החדש לצבע אחר ממה שכבר מותקן אז משום מה המחשב לא עלה... לוח אם ASUS H87M-E כמו כן אני מצרף צילומי מסך מ-CPU-Z על מנת שתגידו לי אם הכל נראה תקין.. - - - תגובה אוחדה: - - -

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  15. השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  16. בבקשה תענו לי

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by HeroesCut,

רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  18. ASUS P5QL-E http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2389 או GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4093 המחשב יכלול מעבד E8400 HD4850 512 MB 4 GB DDR2 800 MHZ ייתכן ואני ארצה לעשות אוברקלוק בעתיד , במידה וארצה איזה מביניהם עדיף(אולי שניהם טובים ) והאם שווה לשלם את ההפרש (60 שקל) כי אין לי עוד שקל מיותר לבזבז. מעבר לאוברקלוק בכללי האם הם לוחות טובים?

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Xavi06,

האם לוח אם שיש לו בחריצי זיכרון אפשרות למתח של 1.5V, יתאים לזיכרונות שבאתר יצרן כתוב שהם 1600MHZ ועובדים על 1.65V?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  20. היי חבר'ה, את האמת - המחשב יקנה באוקטובר\נובמבר - משהו בסביבות החודשים האלה, מאחר ואני מחכה לGT300 של Nvidia, שבינתיים עושה רושם מדהים. הבנתי, שעד אז יצאו מעבדי הi5, אז, רציתי לשאול: האם בתקופת הקנייה שלי, הi5 יהיו יותר משתלמים מהi7? כמה ליבות יכילו? ומה לגבי הביצועים שלהם מול ביצועי הi7 במשחקים? פסלתי כבר את מרובעי הליבה וכפולי הליבה הנוכחים בעיקר בגלל שDX11 מביא לניצול כל הליבות של המעבד, ופשוט לא שווה לקנות טכנולוגיה נכחדת.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שלום רב, באיזה שנה המציאו לוחות אם התומכים בהפעלת BOOT USB? ואיזה חברה זו הייתה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by אופיר,

ברצוני לרכוש לוח אם עבור AMD AM2 עם CHIPSET 6100. שמתי לב כי ישנם לוחות עם CHIPSET 405 וגם עם 430. עוד שמתי לב כי ה - 405 תומך ב - PCIe X 8 וה - 430 תומך ב - PCIe X 16. האם זה נכון? אם כן מה עדיף לכרטיס מסך PCIe X 16 דוגמת Leadtek 8500GT PCIe? ד"א השאלה קשורה למפרט הזול המומלץ למשחקים שם הלוחות הן כמדומני עם 400/405.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  23. היי חבר'ה, יש לי כרגע במחשב CORSAIR XMS3 2X4GB 1600MHZ שזה יותא 8GB RAM בשני סטיקים. הלוח אם שלי זה H87-D3H עכשיו אני קניתי לאחר שבע חודשים עוד שני סטיקים בידיוק אותו הדבר מחנות אחרת עדיין CORSAIR XMS3 1600MHZ 2X4GB RAM בדקתי ובקבלה שלי רשום אותו הדבר כמו שרשום ב-KSP שקניתי מחדש את אותו דגם. יש אותו מספר דגם אותו סוג אותו מהירות הכל אותו הדבר. השאלה שלי היא : אם קניתי לפני 7 חודשים את הראם שלי שהיה לי 8 GB RAM ועכשיו לאחר שבעה חודשים אני רוצה לשים עוד 8GB RAM בשני סטיקים הנותרים על הלוח אם כלומר שיהיו לי 4 סטיקים זה בסדר? יש לי WINDOWS 7 64BIT ואין לי בעיה מבחינת זה. מבינת מה יכולה להיווצר בעיה? כמובן שהראם יורכב כשהמחשב כבוי. תהיינה בעיה כלשהי בהדלקת המחשב מתי שאני שם א…

24. Started by ofir2808,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by a-v-i,

שאלה לי אליכם... (רצוי ממישהו שיש לו את הזכרונות הנ"ל וניסה) האם ה Vitesta DDR500 של A-data מסוגלים לעבוד בתזמונים של 2-2-2-5 במהירות של DDR400? השאלה היא בעצם מה יותר משתלם, Vitesta 512*2 במחיר של 1060 ש"ח בKSP או PDP Patriot DDR400 שמגיעים בתזמוני סטוק של 2-3-2-5, אבל עולים הרבה יותר - 1470 ש"ח. אני לא מתכנן אוברקלוק בזמן הקרוב אז רצוי גם להתייחס לזה... תודה!

• 10 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים