עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jtannous,

האם המעבד E2160 יתאים על ה P5LD2-VM שלי? כתוב באתר היצרן שבשביל E2160 אני צריך שיהיה לי בלוח אם שלי PCB 2.00 או יותר. איך אני יודע מהו ה PCB שלי ? ומה זה בכלל PCB?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים ורציתי לדעת מהם הזכרונות הטובים ביותר ל-OC... תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  3. שאלה למעלה תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  4. היי מחפש לוח שיכנס במארז מיקרו או מיני, למעבד אינטל i3 על תושבת 1155 עם USB3, יציאת אודיו קואקסיאלית או אופטית, ולפחות שתי יציאות לSATA3 (אחבר אליו כונן קשיח 2TB ועוד אחד קטן SSD למערכת הפעלה) תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by lennon,

שלום! אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך יחיד (Geforce 6800GS) אבל מעוניין שלוח האם יתמוך באופציה להתקנה של שני כרטיסי מסך (לשדרוג עתידי) כלומר שיתמוך ב-SLI. איזה לוחות אם שמבוססים על 945 תומכים ב-SLI? תודה

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  6. טוב אז לאבא שלי נהרס המחשב והוא החליט לקנות חדש...עכשיו הוא אמר לי שהוא מוכן לקחת את המחשב שלי ושאני יקח את החדש... לי יש amd 63 3000+ ואת האמת כיום אני משתמש במחשב בשביל הלימודים (מדעי המחשב) , אינטרנט והמון הורדות...המחשב פתוח 24 שעות ... משחקים אני כבר בקושי משחק וסרטים אני לא רואה הרבה כי יש לי מקרן הבעיה הקלה היא שהמקום שממנו אני קונה את המחשב אין לי אפשריות ממש... לוח אם למשל אני יכול לקנות רק את ה ECS P965T-A שמביקורות עליו הבנתי שהוא בסדר השאלות שרציתי לשאול הם בקשר למעבד והזכרונות יש לי אופציה לE6300 ב1040 שקל או E6400 ב1290 השאלה היא אם בשבילי שווה ללכת על ה6400 ? עוד שאלה היא לגבי הזכרונות... האם כדאי לי לקנות סטיק 1 של ג'יגה או שניים של 512... כי אני שוקל אולי…

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by maazg,

שלום .. אני קונה מעבד חדש ומתלבט ביו INTEL לבין AMD מה עדיף לי? תודה...

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  8. מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by yyoo0,

קניתי היום זכרון ראם נוסף.. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים לזכרון ראם.. האם זה משנה היכן לשים את הזכרון הנוסף? ראיתי ש-2 מהם בצבע צהוב ו-2 בצבע שחור.. כשחיברתי את הראם החדש לצבע אחר ממה שכבר מותקן אז משום מה המחשב לא עלה... לוח אם ASUS H87M-E כמו כן אני מצרף צילומי מסך מ-CPU-Z על מנת שתגידו לי אם הכל נראה תקין.. - - - תגובה אוחדה: - - -

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by jambo222,

מעבד I3 דור 8 רץ על 3.6GHZ לעומתו מעבדי דור 8 מסוג I7 I I5 רצים על פחות GHZ . השאלה היא מהי ההשפעה של ה GHZ לעומת ריבוי הליבות ומה עדיף למשתמש הביתי ?

11. שלום, אני רוצה להתאים זכרונות זולים ומהירים מחברה איכותית ללוח אם ולמעבד. השימושים שלי במחשב הם משחקים כבדים בFHD וסרטים. אני מבין שככל והMhz יותר גבוה כך המהירות של הזיכרון גבוהה יותר תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן אני מעדיף 8GB כדי להימנע משדרוג במסגרת השנה שנתיים הקרובות. מעבד : i5-2300 לוח אם: GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp כמו כן אני מוטרד מהעניין של הרצועות קירור על הזכרונות, האם זה קריטי? יש עדיפות שיהיה? מישהו יכול למצוא לי זכרונות מTMS? http://tms.co.il/cat/57

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by deelad,

שלום. קניתי זכרון חדש: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_9200_titanium_4gb_dual_channel_kit מה אני צריך לעשות על מנת שהלוח אם יזהה אותו במהירות 1150 ללא O.C למעבד?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by computer_freak,

אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by Cons,

אני על סף רכישת מחשב חדש ויש לי כמה שאלות ; אני רוצה לרכוש מעבד של אינטל מארה"ב , לאיזה מעבדים ישנה אחריות בין לאומית אם בכלל ? , האחריות נתנת לכמה זמן ? , איך ממשים אחריות בין לאומית למעבד של אינטל ? , באיזה פעולות כרוך מימוש האחריות בדיוק ? ובנוסף נתקלתי בפוסט הזה (http://hwzone.co.il/community/threads/219243-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-AMD-%D7%95-Intel ) הינה ציטוט שהייתי רוצה להתייחס אליו " ברור בן דוד שלי הוא בעל חברת מחשבים והוא IPI ביצענו מלא משלוחים כאלה למסכנים שניכוו מהיבוא האפור של KSP ו IVORY אנחנו גובים על זה בסביבות 150 - 200 ש"ח למשלוח כך שמבחינתנו המ…

15. Started by yuval1324,

ללא OC מחשב משחקים המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤508 זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤141 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤244 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤639 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 מחיר: ¤100 תוכנות: Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew כמות: 1 מחיר: ¤409

16. Started by Xavi06,

האם לוח אם שיש לו בחריצי זיכרון אפשרות למתח של 1.5V, יתאים לזיכרונות שבאתר יצרן כתוב שהם 1600MHZ ועובדים על 1.65V?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by AmosC,

מה דעתכם על הלוח INTEL 946GZ שבזיגזג? הוא מופיע ברשימת הלוחות תומכי קונרו, וכולל כרטיס מסך ו-FW. באתר של למיר ראיתי לוח אינטל 965 במחיר דומה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 - מה דעתכם גם עליו?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  18. היי חבר'ה, את האמת - המחשב יקנה באוקטובר\נובמבר - משהו בסביבות החודשים האלה, מאחר ואני מחכה לGT300 של Nvidia, שבינתיים עושה רושם מדהים. הבנתי, שעד אז יצאו מעבדי הi5, אז, רציתי לשאול: האם בתקופת הקנייה שלי, הi5 יהיו יותר משתלמים מהi7? כמה ליבות יכילו? ומה לגבי הביצועים שלהם מול ביצועי הi7 במשחקים? פסלתי כבר את מרובעי הליבה וכפולי הליבה הנוכחים בעיקר בגלל שDX11 מביא לניצול כל הליבות של המעבד, ופשוט לא שווה לקנות טכנולוגיה נכחדת.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום לכולם,לא ידעתי היכן לשאול אז אשאל כאן.המחשב שבחתינה אצלי עוד 4 חודשים ימלאו לו שנתיים. מהיום שקניתי אותו הוא דלוק 24/7 ברציפות לא מכבה אותו בכלל.השאלה היא האם זה עושה נזק למחשב לטווח הארוך? כלומר האם הלוח אם, והכץ מסך יכולים להינזק מכך? וספק הכח וכו? ראיתי למשל על הקופסא של הלוח אם כתוב 50,000 אלף שעות... אחי למשל מכבה כל לילה את המחשב.והוא טוען שככה הוא נשמר יותר.מי צודק? ומה כדאי לעשות?תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by dorish,

למה המעבדים האלה הבנתי שזה ללוחות שעפשר להשים שני מעבדים אז אם אני שם שני מעבדים של 2000 אז זה טוב והאם זה עובד לבד או שצריך תוכנות מיוחדות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by bora8,

היי יש לי בלוח אם זיכרון מסוג : G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3 1600 1.65V CL7-7-7-24 האם אני יכול להוסיף זיכרון נוסף מסוג : CORSAIR CML4GX3M2A1600C9B DDR3 1.5V CL 9-9-9-24 או שעדיף זיכרון אחר? הלוח שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO מעבד: INTEL I5 750

22. שלום לכולם אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC. ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?) יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by ZASUS,

אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by tomer_bond,

אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים