מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הוא יגיע מחר ללוגיק מה אתם אומרים P5B DLX ? מחיר 1270 ש"ח והעידכון ביוס עושה את שלו ? יש הבדל בינו לבין DS4 ? מחר אני לוקח את המחשב והוא מגיע מחר אז מה אתם אומרים ללכת על ה P5B DLX יש הבדל רציני ? תודה מראש לכול העונים ;D
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ועל מה אתם ממליצים.... [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עוד מעט יוצאים לוחות תומכי DDR3 בעבור המעבדים של אינטל. האם המעבדים החדשים של AMD יתמכו ב-DDR3 או שנצטרך לחכות לדור הבא (די דומה למה שקרה עם AM2)?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (דול קור מלפני 4 שנים בערך ) החלטתי לשדרג הספק שלי חדש יחסית והכרטיס מסך חדש את המארז אין לי באמת סיבה להחליף והארד דיסק ישאר ואני אוסיף ssd , השימוש שלי במחשב בעיקר סרטים גלישה והורדות וטיפה עבודה . נראה לי שאני אלך על i5 4570 , ובלוחאם אני חייב עזרה - אני חייב יציאה אופטית אוו קוקסיאלית לאודיו , מעדיף כמה שיותר יציאות USB 3 ואשמח להמלצה על זכרונות מאמין שאני אקנה ssd 250 של סמסונג אשמח לעזרה והמלצות אני לא נעול על שום דבר
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת , הלוחות הם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 DFI Infinity nF4 Ultra ASUS A8N בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המערכת שלי מופיעה בקישור מימין מחפש מעבד למטרות גיימינג בעיקר לשלב בצורה חכמה עם החומרה הנוכחית שלי. מעדיף לא להשקיע בלוח אם חדש. המעבד שלי (core i3 4130) הוא צוואר בקבוק די רציני, אני יודע, למרות שאני חייב להודות שיחסית למחיר זה מעבד מעולה, שזולל שימוש יומיומי וגם גיימינג על הגדרות בינוניות-גבוהות באופן ראוי להערכה, אבל לא מספיק. קניתי אותו לפניי כמה חודשים והרעיון היה לסחוב איתו שנה ואז לשדרג, אבל זה מתסכל אותי לשחק משחקים חדשים עם R9280X והמעבד הזה, שבאופן מפתיע הסתדר די יפה עם battlefield 4 על 35-55fps על ultra... ולעומת זאת מגביל אותי מאוד בwatch dogs (שאני חייב לאמר שהוא חמוד אבל מעט מאכזב), ויתחיל להגביל אותי יותר ויותר במיוחד בשנה הבאה כשיצאו משחקים כמו witcher 3,…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
ahshav yesh li 2 slotim shel 512 im ani yosif od 2 slotim shel 512 ze iie beseder lo iu shum beiot? yesh li motherboard im dual channel
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי כמה שאלות.. אני בתיכנון שלי לקנות מחשב בזמן הקרוב .. אני מתלבט בין כמה רכיבים למחשב... ואולי אתם תעזרו לי איזה מעבד לקנות אינטל או אי אמ די? AMD? איזה כרטיס מסך? אני רוצה כרטיס מסך חזק וטובבבבבבבבבבבב גם למשחקים... גי פורס 6800? זיכרון 200 G... תודה לעזורים... שבת שלום!!!
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הלוח GIGABYTE GA-965G-DS4. קודם כל, אם מישהו התנסה איתו, אז איך הוא? ודבר נוסף, אם למישהו יש לוח מומולץ אחר עד 1000 שקל עם כרטיס מסך מובנה (כי יש הפרשי זמנים בין קניית המחשב לקניית בכרטיס מסך) אז שימליץ... לצורך העניין, לא חשוב לי 2 חריצי PCI-E... השאלה שלי היא- לפי תמונות של הלוח - נראה שאין מספיק מקום לגוף קירור גדול. האם sunbeam tuniq יכנס כאן? ו.. ראיתי את הזכרונות האלה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT משו בהם נראה לי פישי... מה אתם אומרים עליהם? כדאי לקחת? (לא מיועדים לOC אפילו של MHz אחד!!!) ואם כן לOC אז עדיין כדאי?
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם i5 2.67 ולא עשיתי שום שינויים בביוס לפי cpuz ותוכנות נוספות המהירות שלי רק 1200 בערך (133 עם מכפלה 9) בתוכנת occt שמראה את האוברקלוק שלך יחסית לברירת מחדל אני רואה מינוס (אוברקלוק שלילי) האם לדעתכם זה תקין? מי שהתקין את המחשב שינה הגדרות? מה כדאי לעשות נב- אם אני משתמש בoc genie המהירות קופצת למצופה בערך 3600 (200 עם מכפלה 17 או 18) כך שהבנצ'מרק לא מזייף נב2- עכשיו ראיתי אשכול דומה, אצלי התדר לא עולה בבדיקת מאמץ
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איזה לוח אם יהיה הכי טוב לצורכי משחקים , עם מעבד AMD 3200 VENICE??? בלי OC.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מעבדI7920. לפניו היה לי E6600 שהחלפתי ל I7, החלפתי כי ידעתי שהביצועים הם פי 4 ברנדרינג. (וכך היה באמת). ידוע מתי יבוא מעבד בתג מחיר של 1300-1500 שקלים שיהיה מהיר פי 4 ממה שיש לי עכשיו (ברנדרינג)? הסנדי ברידג' מהירים אבל לא פי 2 אפילו במחיר הזה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
יש לי 32 גיגה במהירות 2400 2X16 האם כדאי לשדרג ל זיכרון במהירות 3000 2X16 או להוסיף עוד 32 גיגה של 2400 או פשוט לא לשדרג בכלל
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אולי מספיק אם הקרקס הזה של אינטל נגד AMD ולהיפך וחוזר חלילה ? ואני מצפה גם מליאור ומהאתר בכלל לא לדלג / להתעלם מהפיל שבחדר - אפל. כי כל ההכרזות האלה, כמו זו האחרונה היום, אולי מציגות שיפור כזה או אחר, אבל בואו, לא ממש מדגדגות את מה שמציעה אפל בניידים, בטח לא בזמן סוללה וביצועים עם סוללה. אז חלאס, העיני האנשים תנקרו ?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
- 2 followers
-
-
אם אני שם על לוח שתומך רק ב-dual שלושה כרטיסים של זכרונות, זאת אומרת 6g זיכרון (2gX3) האם אמורה להיות בעיה כלשהיא? זה לא נראה לי כל כך הגיוני אבל מישהו אמר לי שיכול להיות עם זה קצת בעיות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, אני הרבה זמן לא התעסקתי במפרטים אבל במעבדה שאני עובד בה צריכים לקנות מחשב עוצמתי יחסית לצוכרי מחקר. השימוש: MATLAB בשילוב עם LABVIEW לצורך data acquisition מכל מיני מקורות ועיבודו בזמן-אמת (חיבור USB לצורך העניין). כמו כן, במקביל, נדרשים ביצועים טובים בהקלטה והצגה בו-זמנית של סרטים באיכות 1080P. בסה"כ מדובר בצורך דיי מגוון שצריך לפעול בזמן אמת ואני קצת מתקשה לאתר את השלשה האולטימטיבית למשימה הזאת. חשבתי לכיוון של XEON או 6800K לפחות, עם 32GB RAM. בנוגע לכרטיס מסך, אז נצטרך PCIE לחיבור של משהו שתומך בCUDA. זה גם שאלה פתוחה. מגבלת התקציב היא באיזור האלפי שקלים, כלומר רצוי שלא נגיע ל-8K. עזרתכם תתקבל בברכה!
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש לוח אם עבור AMD AM2 עם CHIPSET 6100. שמתי לב כי ישנם לוחות עם CHIPSET 405 וגם עם 430. עוד שמתי לב כי ה - 405 תומך ב - PCIe X 8 וה - 430 תומך ב - PCIe X 16. האם זה נכון? אם כן מה עדיף לכרטיס מסך PCIe X 16 דוגמת Leadtek 8500GT PCIe? ד"א השאלה קשורה למפרט הזול המומלץ למשחקים שם הלוחות הן כמדומני עם 400/405.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרונות שלי kingston kvr 2gb 1066 לזיכרונות של 1066 4gb OCZ Reaper יש לי לוח אם של גיגה בייט מדגם p35ds3l ומעבד Q6600 מקריאה בפורום ישראלי שאני כרגע לא זוכר את שמו הבנתי שזכרונות של OCZ עושים בעיות על לוחות של ג'יגהבייט , מישהו יכול לאשר טענה זו?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! אני חבר חדש, אך מבקר וקורא זה זמן רב באתר ו הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי דעות על לוח אם ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX מטרתו היא ל גיימינג כרטיס מסך 8800 GTS LEADTEK כרגע מעבד 6400 E מטרת הלוח הנ"ל הוא לשימוש עתידי ב SLI ו ב QUAD CORE. למרות זאת,אשמח לשמוע דעות תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קודם כל זה מפרט שלי: מעבד: Q6600 2.4GHz לוח אם:gigabyte P-35-DS3 כרטיס מסך נוכחי: ati hd6870 saphire ספק כוח: 500Watts *השאלה הראשונה היא מה בעצם יותר חשוב בזכרון פנימי... הCL היותר נמוך או הMHZ היותר גבוה?? לדוגמא 2 כרטיסים: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717028 CL5 Mhz1066 kingston http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717026 CL4 Mhz 800 Kingston .2 *השאלה השניה היא... האם הכרטיס עם ה1066 MHZ מתאים ללוח אם שלי... פשוט בחנות אחת שהייתי המוכר חפר לי שעה שעדיף לי לקחת את ה800 כי ה1066 עדיף רק אם אני עושה עובר קלוק... ואם לא אז הוא עובד כ800...ושזה יצור לי מסכים כחולים וכאב ראש, ואז בסוף הוא גם אמר שהכרטיס לא מתאים בכלל ללוח אם... ולדעתי הוא סתם נ…
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-