עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מעבד AMD פנום 9550 שאמור לעבוד על 2.2 ג"ה וכך גם מופיע במאפיינים של ה"מחשב" אבל כשאני מריץ CPUZ אני רואה שהוא עובד רק על 1.1 ג"ה כפי שמופיע בתמונה המצורפת. חשוב לציין כי יש לי לוח אם GA-M61PME-S2P ובביוס לא ניתן לשנות הגדרות למעבד. רציתי לדעת אם המהירות שלי מצב תקין. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  2. למשל בסקייפיסי אני מקבל כל החיים על מעבד BOX בזמן שיש כאלה שנותנות 3 שנים? האחריות שהיא כל החיים היא ניתנת רשמית מאינטל ישראל ואלה של ה3 שנים הם מהחנות כי הן ייבאו את המעבדים?

3. Started by itaigol90,

1. מה ההבדל בין שימוש בזיכרון ddr2 מסוג 667 מגה הרץ לעומת סוג 800 מגה הרץ במחשב עם מעבד core2duo? אין כוונה לבצע אוברקלוקינג.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  4. ביקורת ראשונה על Brishane ליבת 65NM של AMD E6300 כנגד X2 4400+ הגירסא הסינית: http://www.pcpop.com/doc/0/168/168366.shtml המתורגמת: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F168%2F168366.shtml&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools צריכה במנוחה: מאמץ: האם AMD סופסוף נותנת מלחמה?(סתכלו בביקורת)

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by Kukishin,

רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by zaroor,

חברה מה עדיף בקנייה מבין 2 המעבדים זה לא לעבודה קשה, משחקים וכו' פשוט המחיר כמעט אותו הדבר חוץ מזה לא מובן לי בדיוק הקטע של הקונרו למשל זה E6300 שזה 1.8 GHZ אז בגלל שהוא ליבה כפולה הוא עובד כמו 3.6 או מה בדיוק הסיבה שאם כבר יצאו בדגם החדש במעבד אז הורידו את המהירות (הבנתי שבעתיד יצאו דגמים יותר מהירים) ומהי טכנולוגיית -VT למה זה תורם ,ראיתי גם שההיפרטריידינג בוטל

7. אני רוצה מחשב לגיימר.. שאלתי היא, מה מומלץ למשחקים? אינטל או AMD? ד.א יש לוח אם עם ערכת שבבים N590 למעבדי אינטל?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by xtract1,

יש לי את המעבד הנל בסטוק..ועוד בחור'ציק פה אמר שיש לו D805 גם בסטוק.. בSP לי יוצא 42 שניות ולו יוצא 44 שניות... 1.רציתי לדעת אם התוצאה שלי נורמלית למעבד שלי? 2.ההפרש של 2 שניות בין המעבד שלי לשלו (שלי אמור להיות הרבה יותר טוב לא?) הגיוני? 3.עשיתי חיפוש קצת בגוגל וראיתי שיש אנשים עם אותו מעבד כמו שלי ותוצאות שונות..למה זה? 4.אני צודק ש-SP הוא מדד אך ורק לביצועי המעבד ולא תלוי בשום דבר אחר?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  9. יש זכרונות שרושמים 2 גיגה, 2x1024mb כמה מחירים : PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 דגם: PQI3200-2048DB 970NIS NOA 1GB Kingstone CL 3 430 NIS - 'new price" 1GB Kingstone CL 3 460 NIS - "tronics" 1GB PQI CL 3 - 455 NIS NOA COMPUTERS 2*1GB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 - 970 NIS G.Skill DDR 400MHZ PC3200 2048MB DUAL CHANNEL CL3 - 1000NIS GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 DUAL CHANNEL - 1030NIS NOA COMPUTER אם אני רוצה שני גיגה במחשב, האם כדאי לקנות רק חבילה של 2x1024 או שאני יכול לקנות שני 1024 (מאותה חנות ומאותו סוג) האם יש הבדל בכלל? כרגע יש לי 2x256MB 400MHZ SS לא זוכר את שם החברה. עם תזמונים 2.5-3-3-8 הזכרונות של GSKILL לעיל עולים 1030 ש"ח, עם תזמונים שמתא…

10. Started by Screw_Master,

חבר שאל אותי היום מי הכי טוב לOC מבין הלוחות הבאים : ASUS P5B , DFI INFINITY FOR LGA 775\G , GIGABYTE GA-965P-DS4 , מקריאה מרובה פה בפורום , אני רואה שהDS4 , מה גם שINTEGRAL (האיש מאחורי מדור המפרטים המומלצים) המליץ עליו במפרט ל12,000 שקל למשחקים , אז בכלל אני כבר כמעט בטוח עליו , אבל , כן יש עוד "אבל" אחד , יש את העניין שהלוח ASUS P5B DELUXE (לא משתתף בבחירה , אז אל תתנו בבקשה הערות כמו "קח את הDELUXE וגמרנו , כי הוא פשוט יקר מדיי לפי מה שחבר שלי אומר , הוא רוצה לוח זול ואוברקלוקר טוב כמו הלוחות שציינתי למעלה) הוא סגנו של מלך האוברקלוק ASUS P5W DH DELUXE , והP5B הוא גרסא זולה של הP5B DELUXE אז בכלל אמור להיות טוב , ויש עוד ענייו אחד שגורם לי לפקפק בDS4 והוא העובדה שהצ'יפ…

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by mokisho,

למה נועדו השיניים האלו בזכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 אם תביטו על הזכרונות תראו כמו שיניים שיוצאות ממנו למה הם נעדו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  12. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by si,

מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  14. איזה מהירות זיכרון הכי מהירה היום 1066 ?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by yaniv1306,

אני מתלבט בקניה של המעבד הזה מול ה D805 רציתי נתונים של אוברקלוקינג וטמפ' שלו (D930) כך שאוכל להחליט סוף סוף על מה אני הולך כי פשוט יצאתי משוגע מכל התרדים שמראים כי הD805 מבצע אוברקלקוינג יפה ובטמפ' נמוכות וכמובן שהוא יותר זול בהרבה עזרו לי בבקשה אני כבר בכניסה לאברבנל והשומר לא מכניס אותי עד שאקבל תשובה .

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by yanir,

שלום לכולם בקשר ללוח אם הזה: אני מבין שיש לו תמיכה רישמית בזכרונות ddr 2100 - 266 אם אני ישים עליו ddr 2700 - 333 לא יהיה שום שיפור? הוא יעבוד איתם בכלל? ועוד שאלה קטנה לא כ"כ קשורה לכותרת: כדאי עכשיו בכלל להשקיע בלוח אם כשהולך לצאת serial ata ddr 400 agp 8x וכו'? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by Jack_g,

תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by Michael_H,

תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  19. יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by CoPyCaT,

שלום לכולם, אני על סף קניה של מחשב חדש, לוח: P4P800 DELUXE מעבד: P4 3.0GHz רציתי להתייעץ במומחים איזה זיכרון כדאי לי לקנות.

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by shai82,

אני מתלבט בין GIGABYTE ‏945P-S3 , ‏965P-S3 INTEL DG965RYCK וABIT IB9 תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by thejinji,

סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  23. מה יותר משתלם וטוב בביצועי OC ומשחקים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8900 (1GB*4)OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 אחריות לכל החיים או http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4614 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 X 2 אחריות שלוש שנים

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  24. בקצרה: הייתי רוצה לשדרג מחשב קיים (p4, 1.8ghz) מ- 256MB ליותר. הרבה יותר. מיותר לציין שהמחסור בזיכרון משמש כצוואר בקבוק רציני. מאחר שלא התעסקתי עם חומרה מזה זמן רב, שהרי אני עדיין משתמש ב 733MHZ שלי עם ה- SDRAM האהוב(?) והמוכר, הייתי מבקש לדעת: כיצד ניתן לזהות האם מדובר ב DDR, DDR2 או אולי בכלל SDRAM? האם הדרך היחידה היא לחפש את דגם הלוח ולהמשיך משם, או שיש איזו תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את מבוקשי? כמו גם, אני זוכר שבזמנו היו כל מני מגבלות על נפח זיכרון אפשרי שהלוח מסוגל לספוג. אני מניח שהמצב עדיין קיים? וגם, אם אני זוכר נכון, היה עניין שמאפשר מקלות זיכורון בכפולות של 2, או משהו כזה.. כאילו, מקל אחד לא עובד אבל שניים או ארבעה עובדים. הזיכרון שלי ממש מעומעם. אז, מה אתם אומ…

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום איך אפשר לדעת מה המגבלה של תדר הזכרונות שאפשר לשים למעבד בלי שיש לי את המעבד ביד? ואיזה מעבדים מחזיקים כיום באופציה לשים זכרונות במהירות 3000+ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.