מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על זה מעבד - I3 3220 לוח - GIGABYTE GA-H77N-WIFI (חייב 2 יציאות HDMI) זיכרון - kingstone 4GB 1600MHS (את הזיכרון יש לי) מארז - COMPUCASE 8K01-200W כבלים - HDMI 2 מטר * 2 תקן 1.4 דיסק קשיח 320GB (יש לי את דיסק קשיח) מתאם - לדיסק קשיח "2.5 כמה יכול לעלות דבר כזה? יש רכיבים דומים זולים יותר? אני חייב חיבור של WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר יש ירידה באיכות בין אינטרנט קווי לאלחוטי? אפשר לבנות מארז דומה מקרטון / פלסטיק ? יש מדריכים לזה? "עשה זאת בעצמך" ?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מסיבות שאינן תלויות בי אני חייב להזמין את המפרט מאיבורי והתקציב ללוח בסביבות 700 ש"ח פלוס-מינוס. אם יש הצדקה ממשית אני יכול לחרוג לסביבות ה-800 ש"ח. המטרה היא OC לסביבות ה-4.4-4.5GHZ באופן רציף 24/7 לסימולציות, ללא גיימינג. העדפה ל-ASUS... אין אצלנו ניסיון מוצלח עם גיגבייט משום מה. כרגע על הכוונת: * לוח ASUS P8Z68-V LE שעולה ~695 ש"ח עם כל היתרונות של Z68 וחוסך לי כרטיס מסך נפרד. * לוח P8P67 LE B3 שעולה ~760 ש"ח ודורש כרטיס נפרד. המלצות והסברים יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הדגמים הם ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET חשוב לי שתהיה תמיכה למעבדים החדשים אודה לכם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם לוח אם שיש לו בחריצי זיכרון אפשרות למתח של 1.5V, יתאים לזיכרונות שבאתר יצרן כתוב שהם 1600MHZ ועובדים על 1.65V?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מאמר די מעניין על המצב של מעבדי אינטל מול AMD כיום:
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 32 גיגה במהירות 2400 2X16 האם כדאי לשדרג ל זיכרון במהירות 3000 2X16 או להוסיף עוד 32 גיגה של 2400 או פשוט לא לשדרג בכלל
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי היום זכרון ראם נוסף.. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים לזכרון ראם.. האם זה משנה היכן לשים את הזכרון הנוסף? ראיתי ש-2 מהם בצבע צהוב ו-2 בצבע שחור.. כשחיברתי את הראם החדש לצבע אחר ממה שכבר מותקן אז משום מה המחשב לא עלה... לוח אם ASUS H87M-E כמו כן אני מצרף צילומי מסך מ-CPU-Z על מנת שתגידו לי אם הכל נראה תקין.. - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם,לא ידעתי היכן לשאול אז אשאל כאן.המחשב שבחתינה אצלי עוד 4 חודשים ימלאו לו שנתיים. מהיום שקניתי אותו הוא דלוק 24/7 ברציפות לא מכבה אותו בכלל.השאלה היא האם זה עושה נזק למחשב לטווח הארוך? כלומר האם הלוח אם, והכץ מסך יכולים להינזק מכך? וספק הכח וכו? ראיתי למשל על הקופסא של הלוח אם כתוב 50,000 אלף שעות... אחי למשל מכבה כל לילה את המחשב.והוא טוען שככה הוא נשמר יותר.מי צודק? ומה כדאי לעשות?תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ממה שקראתי פה הבנתי שאין ממש צורך במעבדי i7 עבור גיימינג..אם זה נכון אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה ובנוסף להמליץ לי על מעבד מתאים עבור גיימינג. תודה מראש ושבוע טוב עידו *שכחתי לציין שהמעבד חייב להיות של intel בעקבות הנחה משמעותית
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לקנות בסכום כסף מסויים (קבוע). מעבד של VIA או מעבד סלרון? מדוע? נ.ב. השאלה התעוררה משום שראיתי שמחשב עם מעבד C3 2000+ ,VIA ,עולה 900 ש"ח. וב- KSP מחשב עם מעבד סלרון 2.66 עולה גם 900 ש"ח. אז התעניינתי על מה כדאי ללכת. כלומר, יחסית לחברה לא מוכרת נראה שהמעבדים של VIA יותר יקרים משל אינטל (סלרון)? אשמח אם תעשו קצת סדר בבלאגן. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה. אני מתכוון לעשות OC עם E6600 בשביל להגיע למערכת יציבה שתגיע כמה שיותר רחוק [בOC כמובן]. אני לא רוצה ל"התפשר" על DS3 3.3 או על כל לוח אחר בגלל סיבות משלי. אז איזה לוח טוב מביניהם לOC? ואיזה לוח מגיע עם יותר פיצ'רים? ואיזה מהם יותר כדאי בכללי? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
טוב אז דבר ראשון.. שאלה שמציקה לי הרבה זמן.. מה ההבדל בין זיכרון דואל צנל לזיכרון רגיל? בהנחה שהוא בידיוק אותו הדבר מבחינת כמות מהירות וכ'ו והשאלה השניה היא: איך קוראים למעבדי הליבה הכפולה של amd? מה זה סוג המעבד הזה: Opteron ומה סוגן המעבד הזה: Sempron מה ההבדל בין שניהם ומה הם משמשים?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, האם כל שעלי לעשות בכדי לחבר את לוח האם למארז הוא לחבר בשלב ראשון את ה"ברגים הגבוהים" למארז לפי מיקום לוח האם ואחרי שאני מושיב את הלוח עליהם, פשוט להבריג את הברגים השטוחים שקיבלתי על הלוח? אני מקווה שהשאלה מובנת, אולי נשמעת קצת מוזרה אבל אני פשוט רוצה לוודא שלא אגרום נזק ללוח בחיבור ישיר שכזה כי אני לא רואה שקיבלתי בחבילה של הלוח עוד משהו שאמור להפריד בין הלוח לברגים תודה.
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מיתלבט על איזה לוח ללכת.. קודם כל מבחינת החברה, אני אישית מעדיף ASUS \ ABIT \ MSI והלוחות של GIGABYTE בעדיפות תחתונה מלוחות אלו. אבל אם למישהו יש לוח ספציפי עם ביקורות מצויינות של חברת GIGABYTE אשמח לקבל קישור.. עכשיו המחשב שאני מתכנן בנוי על P4 630 3GHz 2MB Cache 64bit ואני מיתלבט בין הצ'יפים הבאים: Intel 915P / 945P / 925XE לבין nForce4. עכשיו יש הבדל מחירים לא גבוהה יחסית בין הצ'יפים של אינטל, בין 100 ל 150 שקל. אבל השאלה היא, אם שווה להשקיע 150 שקל וללכת על 925XE בימקום 915P ? לא ראיתי הבדל ממש משמעותיים שמצדיקים זאות.. והלוח nForce4 שעומד בטווח המחירים של הלוחות האחרים היחידי הוא של GIGABYTE... בבקשה המליצו לי איזה לוח הכי כדאי, והכי משתלם ליקנות היום. אין לי צור…
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה נמצא בסל הקניות הסר כמות מוצר\ים כולל Intel Pentium 4 #630J -Bit 3.0GHz Socket 775 FSB800 2Mb 64-bit Box ¤ GEIL DDR 2 533 1Gb 3 Year Warranty ¤ Western Digital Caviar® SE WD800JD 80 GB 7200 RPM Serial ATA 8 MB Buffer, 3 Years Warranty ¤ אם יש לך המלצה לזיכרון אחר של ג'יגה אז תגידו זה יכול לעזור תודה...
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4280
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם asus p5e deluxe לוח מעבד cpu Q6600 זכרונות 2 * 1GB 1066MHZ kingston DDR2 כ-מסך 8500GT nvidia גם של אסוס קניתי את האסוס הזה ואני כבר מצטער . התקנתי הכל כמו שצריך . בדקתי טוב טוב את כל החיבורים לפי המדריך --> לא עולה מסך . קראתי לחבר שבא עם זכרון 677 --> עלה מסך . נכנסנו לביוס ושינינו את ההגדרה DRAM FREQEUNCY ל - 667MHZ (היה על AUTO ) -- > קיבל את הסטיקים של ה 1066 . העלנו בביוס ל - 1066 --> שוב לא קיבל . ההגדרה שהכי התאימה הייתה 800MHZ אמרתי בטח צריך לעדכן את הביוס וכו' באתי שמח למחשב כדי להתקין OS וכו' ו ... שוב לא עולה . ואין לי כאן את ה - 667 שאיתו בטוח זה עולה . משהו לא יציב פה לגמרי ואין לי מושג מה לעשות מפה . לפני שאני הולך לחנות אודה לכם …
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו רציתי לדעת האם בשביל 200 שקל כדאי לי להחליף את Q9300 ל- Q9450. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחר מספר שאלות בפורום אני מתלבט בין 2 לוחות אם : ASUS P5KC צ'יפסט P35 מול P5Q עם צ'יפסט P45. אני לא בטוח מה יתן לי הצ'יפסט החדש יותר? מהם ההבדלים שצריכים לעניין אותי בתור אחד שבונה מחשב למשחקים, לא בטוח שאעשה O.C. בכלל , והמעבד יהיה Q9450. ללוח P5KC יש אפשרות גם ל DDR2 וגם ל DDR3 בעתיד כשירדו המחירים, יש מספיק חריצי זכרון ו PCI לכרטיסים שאני רוצה, כך שעל פניו הוא לוח מוצלח עם אפשרויות שדרוג ו"משיכת זמן" עד שאאלץ לשדרגו לגמרי. יש לו חסרונות של ממש שידוע עליהם? בייחוד מול ה P5Q? *בעקרון אני לא מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך יחד, אבל נניח שכן, האם לוח שהוא תומך ב X-FIRE של ATI יגביל אותו ב SLI של כרטיסי NVIDIA? זה אמור להוות שיקול בבחירת כרטיס המסך והשילוב עם הלוח?? (כרגע אני מת…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם P5Q תומך תמיכה מלאה בRAID 0, אני מתכוון בלי יצאה חיצונית לE-SATA כמו שיש ב P5K ואיזה לוח עדיף לקנות למטרת אוברקלוק טוב+. יש ליE6750& Freezer 7 pro ואני רוצה להגיע ל 3.4 מה עדיף הP5Q של ASUS או GA-EP45-DS3R של GIGABYTE לאוברקלוק אני רואה ש הASUS בא עם קרור יותר רציני, או שבכלל עדיף ללכת על P35 ולבחור GA-EP35-DS3R, אני צריך את הלוחות הנ"ל גם בשביל RAID 0 וגם אוברקלוק. תודה לכל העונים,
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אומרים לצאת לוחות חדשים לתושבת 1366 של אסוס בקרוב\רחוק ? אני יודע שאמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל עם תושבת חדשה אבל עדיין התושבת 1366 תישאר עוד קצת זמן.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-