מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
למה נועדו השיניים האלו בזכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 אם תביטו על הזכרונות תראו כמו שיניים שיוצאות ממנו למה הם נעדו? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8882 לא עקבתי בזמן האחרון אחרי ההשקות של AMD אז אני לא יודע מה קורה בדיוק וגם עשיתי חיפוש קצרצר בפורום ובכל מיני מקומות ולא מצאתי עליו כלום. אני יודע שהוא תוכנן לצאת אבל מאיפה זה בא פתאום?? או שזה היה מתוכנן לעכשיו בכלל ואני סתם ממש ממש לא מעודכן (וסתם פתחתי ת'רד)?
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם יש איזשהיא פקודת אצווה (BAT) אשר גורמת להורדת מהירות השעון של המעבד? אני צריך להריץ בעבודה יישום שדורש מהירות נמוכה ושמעתי שיש פקודה שאפשר להריץ כדי לבצע את זה. נא עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב...לפני שכולם עושים עליי עליהום אני לא מתכוון לחיבור כרטיס המסך !!!!!!! אני מתכוון לחיבורים המעצבנים שניראים כמו שליש מה PCI הלבן הכל כך שימושי בחברות הכרטיסים המקצועיים שחלקנו צריכים ויצרני הלוחות לא מספקים לנו. אולם מה קורה כאשר יש לנו 3 או ארבע הרחבות כאלה והלוחות החדשים באים עם אחד או במיקרה הטוב עם שניים.אבל את ה PCX הם שמים בכיף והוא ניראה לי כמו קוץ בתחת (סליחה על הביטוי ליאור\נמסיס).עוד לא ראיתי כרטיסים עליו ואם כן הם לא ממש פרקטיים ושווים את הכסף אז למה יצרניי הלוחות כל כך מאמצים אותו בחום??.ה PCI הקלאסי הלבן עדיין בשימוש אצל יצרני הכרטיסים הגדולים לשימושים יעודיים והם לא עברו ל PCX. חשבתי לשדרג לא מזמן לוח ואני מחזיק 3 כרטיסים והשוק לא ממש בא לקראת משתמ…
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הנה תמונה מהביוס: איפה אני צריך לשנות?
-
- 17 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
ראיתי את זה בזאפ דוקא מצא חן בעיני. http://zap.co.il/model.asp?model_id=437719 אני מחפש משהו מהיר במחיר סביר שיריץ כל מה שצריך crysis vista וכו.שיהיה 2 GB אני מתכוון לקנות שתי יחידות שיהיה 4GB איזו חברה הכי אמינה וממומלצת.?
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לעוזרים ברצוני לשדרג מעבד וזכרונות. האם כדאי לי ? לאיזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים ? פרופיל המחשב שלי קיים ! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אם אני מוסיף זכרונות או כרטיס מסך או ספק חדש לא צריך לפרמט את המחשב נכון?
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1600 ואני רוצה להוסיף לו 256 DDR עכשיו יש לו 128 SDR ואני לא יודע אם זה יאט את ה 256 DDR כי זה לא אותו סוג כדאי לי להוציא את ה 128 SDR אחריי שאני יקנה 256 DDR ????? ומה ההבדל בניהם ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה נמצא בסל הקניות הסר כמות מוצר\ים כולל Intel Pentium 4 #630J -Bit 3.0GHz Socket 775 FSB800 2Mb 64-bit Box ¤ GEIL DDR 2 533 1Gb 3 Year Warranty ¤ Western Digital Caviar® SE WD800JD 80 GB 7200 RPM Serial ATA 8 MB Buffer, 3 Years Warranty ¤ אם יש לך המלצה לזיכרון אחר של ג'יגה אז תגידו זה יכול לעזור תודה...
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי 32 גיגה במהירות 2400 2X16 האם כדאי לשדרג ל זיכרון במהירות 3000 2X16 או להוסיף עוד 32 גיגה של 2400 או פשוט לא לשדרג בכלל
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, כנראה שלוח האם שלי "נשרף", המחשב נדלק אך לא מתקבל אות במסך וגם לא שום צפצוף מהרמקול של לוח האם. הסרתי את כ.המסך וניסיתי עם המובנה הסרתי את כל ההתקנים והבעיה לא נפתרה. האם זה יכול להיות הספק? המעבד? בכל מקרה אני אבדוק בקרוב מעבד אחר על לוח האם. בהנחה שזה לוח האם (רוב הסיכויים), אני צריך המלצה ללוח אם עם הדרישות הבאות: 1) SOCKET 775 - תאימות למעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 2) זכרון DDR3 מקסימום אפשרי לפחות 16GB (אני משתדרג מ DDR2 מכיוון שהוא יקר יותר וקשה להשיג 4gb בכרטיס אחד) 3) FSB 1600MHZ -בכדי לנצל את יכולות המעבד. 4) מקום לכ.מסך אחד - אין לי צורך ביותר. 5) מינימום הוצאה אפשרית - אני צריך גם לקנות זכרונות וכדאי שכל העסק יהיה משתלם ולא יקר יותר מבניית …
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לוח אם לבחירה מTMS כי אני קונה שם. אני יקנה : Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray - 779 או ש"חIntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - 849 ש"ח עכשיו האם משתלם להוסיף את ה70 שקל האלה? בשיפור למשחקים וכו'. ואיזה לוח אם אני ייקח? לTMS אין מבחר של לוחות בכלל... אז האופציה היא רק GIGABYTE אבל איזה? P67 H67 או Z68? אין OC , עדיפות שיהיה 4 סלוטים של זכרון. לא מתוכנן שדרוג עתידי. ואני שם את הזכרונות הללו: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 שניים כאלה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הקטעים נלקחו מ"ידיעות אחרונות", מוסף ממון. 1."מי ישלוט? הTV, הPC או משהו אחר? "לדעתי, יהיו לאדם 3 צגים בבית: צג גדול בשביל בידור, ז"א TV, צג בינוני של עיבוד מידע, ז"א PC או מחשב נייד, וצג קטן שיהיה משהו כמו פאלם וסלולר";"את מחשב הPC הספידו כבר מזממן, ואני יכול לספר לך שהיום מוכרים בעולם מחשבים יותר מאשר מכשירי TV. הלוואי על כולנו המוות הזה. המחשב לא הולך למות." 2. "ייתכן שהביוטכנולוגיה תצמיח את דור המעבדים הבא, שאולי בכלל יהיה ביולוגי, ולא עוד טרנזיסטור ופרוסות סיליקון" אינטל לא מתעלמת מאף מחקר ותחום דעת. אנחנו ממנים מחקרים רבים בטונות האוני' העולם, כדי להיות עם היד על הדופק ברגע שתצוץ טכנולוגיה מפתיעה וחדשה. אבל אל תמהר להספיד את המעבד הקיים, הוא עדיין לא מת. אני מעריך ש…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן אותו בכדי להוסיף לי יותר אפשרויות
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מחשב Pentium 4 1.7Ghz עם 256MB DDR דיסק SG60GB וכרטיס מסך LeadTek GF4 4400 128MB DDR, עד כאן הכל טוב?! לוח אם Asus P4S333 עם SiS961 Chipsets, עד כמה יכולים ה Chipsets להשפיע על הביצועים? האם לא אמורים,עם כרטיס כזה, לשחק את המשחקים כמו NFS HP2 or Mafia ב Full Resolution ועם Maximum Details? ללא קירטועים? משהו לא תקין בקונפיגורציה הזאת? בתור תחנת משחקים זה לא אמור להיות חזק?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע AMD 1700 לוח 7VTXH PLUS של גיגהבייט ו256 זכרונות BUFFALLO. השאלה שלי היא כזו, אם אני יוסיף עוד זכרונות שישלים לי ל256, אני כבר אוכל לבטל את הזכרון הוירטואלי ב WIN XP, וכמה זה ישפר לי את הביצועים בלי זכרון וירטואלי, בסך הכל 256 MB DDR של סמסונג PC2100 ב 296 שקל זה כדאי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אם יש בה מתח? כי יש לי הרגשה שהיא נגמרה :\ אני נוגע עם חומר מולך בפינים של ההפעלה ולא קורה כלום... אז אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בטריה ללוח של פנטיום 1?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע - שניים של דואל 256 DDR 400 MHZ לגי'גה. האם כדאי לי להרחיב בסטיק של 512 אחד או שניים של 256? והאם בשני המצבים זה ישאר דואל?
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
"מאור אינטל הוציאה את המעבד מהמלאי ומהמכירה לפני כחודש. בשבוע האחרון הייתה ירידת מחירים והמעבד נעלם לחלוטין. הוחלף רשמית על ידי Q8200." כך כותב יובל מנעה מחשבים בתשובה לבקשתי החוזרת לרכוש את המעבד Q6600 . זה נכון?! נ.ב יובי אני יודע שאתה קורא את זה...
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-