מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8882 לא עקבתי בזמן האחרון אחרי ההשקות של AMD אז אני לא יודע מה קורה בדיוק וגם עשיתי חיפוש קצרצר בפורום ובכל מיני מקומות ולא מצאתי עליו כלום. אני יודע שהוא תוכנן לצאת אבל מאיפה זה בא פתאום?? או שזה היה מתוכנן לעכשיו בכלל ואני סתם ממש ממש לא מעודכן (וסתם פתחתי ת'רד)?
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש מידע מסויים שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על דבר כזה? אם כן תגידו, אם לא הציעו. תודה
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי את המפרט הבא: מעבד - AMD athlon x2 3600+ לוח אם - abit kn9 ultra כרטיס מסך - gigabyte g-force 7600gt זכרון - 2 סטיקים של 512 מ"ב במהירות 667MHz של twinmos בזמן האחרון אני מרגיש שהזכרון לא מספיק יותר, ובגלל המחירים הנמוכים הייתי כבר רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה במהירות 800MHz. הייתי רוצה לקבל המלצות לזכרונות טובים מ-KSP או -TMS. מה דעתכם על אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik המתח שהם דורשים לא גבוה? צריך להגדיר משהו מיוחד בביוס? אגב... OC לא מתוכנן כרגע. תודה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כותרת^ הן מבחינת גיימינג והן מבחינת רווח עתידי, שכאמור תושבת 1150 יצאה לא מזמן ואיתה מעבדים חדשנים. מה אתם חושבים??
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיסי זיכרון .. בכל מני קטגריות .. 1. מהירות כגון : 1666 MHZ וכו' ולגבי CL עד כמה זה חשוב ולגבי האם לקחת 4 GB או 6 GB והאם זה כל כך משמעותי עבור מחשב לגיימרים ?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
האם זו גירסת הBE? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7773 ואם לא אז איך אני יכול להבדיל?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E. 3.5ghz יספק אותי מאד. איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS אנא מכם תעזרו לי להכריע תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המלצה ללוח אם למעבד AMD 945 הוא AMD 955 חשוב שהלוח יתמוך DDR2 ללא כרטיס מסך מובנה
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי אנשים, כנראה שנדפק לי הלוח אם מסוג abit nf-m2sv, ואני מחפש לקנות אחד זהה כדי להימנע מהתקנה חדשה. חיפשתי בZAP ואנ'לא מוצא. מישהו יודע/מכיר על מקום שכדאי לחפש בו? או כל פיתרון אחר שיכול לעזור. תודה, אייל
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הזיכרון הזה ילך טוב עם הלוח? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=423589
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
גלשתי באחת מחנויות הארץ, וראיתי שהם מציעים למכירה מעבדי 2.8 ו-2.66 במחירים של 2600 ו-2000ש"ח בהתאמה ששתיהם תומכים בטכנולוגית ה-Hyper-Threading. אינטל הודיעה שהיא מייצרת את המעבדים האלו? או שזה גימיק של החנות לעבוד על אנשים?[ עם זה נכון רק צריך לחכות שאינטל תיישם את זה גם במעבדי ה-2.4 וה-2.26 ואז יהיו מעבדי Hyper-Threading זולים בשוק. תודה מראש.
-
בחדשות שפרסם למשקיעים שלו, TSMC, אחד המפעלים החשובים בעולם המוליכים למחצה מודיע כי הוא מתחיל בהנדסה ונסיונות הייצור הראשונים בתהליך שיא חדשני של 7 ננומטרים בלבד חשיבותו של מפעל TSMC לא מוטלת בספק. המפעל הטאיוואני הוא המשמעותי ביותר לחברות ענק ברחבי העולם שלא מחזיקות במפעלים משל עצמן (כמו אינטל וסמסונג). המפעל אחראי באופן כמעט אקסקלוסיבי על יצור של שבבים כמו הליבות הגרפיות שתמצאו בכרטיסי המסך של AMD ו-NVIDIA. הוא אחראי על יצור של מעבדי אפל רבים לשוק הנייד, כמו גם של קוואלקום ומדיה טק. כיום עוסק המפעל בין היתר גם ביצור הליבות הגרפיות לדור הבא של כרטיסי המסך שיושקו בהמשך השנה, בתהליך 14 ו-16 ננומטר, ובמעבדי ARM לדור הבא של מכשירים חכמים, שייוצרו בתהליך של 10…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ת'אמת שרק ברגע שקלטתי שה COD Black Ops לא עובד לי על המחשב בהגדרות נמוכות אפילו הבנתי שהגיע הזמן לשדרג קצת. נכנסתי ל CAN YOU RUN IT והנה גם הפרטים על המחשב שלי וגם הסיבה שאני בינתיים רוצה לשדרג רק את המעבד: מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי כולם אז ככה אני ממש נמצא בנקודה שאני לא מבין טוטאלית איך בעצם ה-I7 עובד כל אחד אומר לי דברים שונים לגמרי.. אז אני מבקש אם אתם יכולים לתת לי הסבר מפורט שמסביר בעצם איך ה-I7 עובד עם כל הליבות הוירטואליות והליבה הגראפית והכל בעצם. ועוד שאלה..מה ההבדל בין ה-I7 2600 ל-2600K כנ"ל לI5 52500 ל-2500K. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי (או לקשר אותי למדריך שיסביר) כיצד לבחור זיכרון RAM כך שיתאים למעבד ולשאר רכיבי המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף לקנות את המחשב החדש ואבא שלי רוצה רק אינטל ביגלל שהוא אומר שהם פחות מתחממים מהAMD והוא לא רוצה להקשיב לי... יש לכם איזה שהיא דרך שאני יוכל להוכיח לו את זה? תודה.. HellBoY
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טום אומר שאין אפשרות לבצע שינוי בגלל מערכת הגנה שתפסיק פועלה של רכיבים חיוניים במצב של אוברקלוק. זה ממש באסה אם לא נוכל לעשות אוברקלוק למעבדים. לינק: http://www.tomshardware.com/hardnews/20040619_110346.html
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב ל AMD! 2500B חוץ מי ABIT/EPOX איזה לוח 1 הכי טוב! 500-800 שקל! אני לא קונה ABIT/EPOX כי אין לו את החברות!
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אוקי שאלה קצת הזויה, אבל אפרט קצת: כמו בכל תחום בעולם, גם בתחום המחשבים ההולך ומתפתח יש מצבים של סטטוס טכנולוגי שלא מתקדם בהרבה.. למשל מעבדי ה ATHLON 64 שרדו זמן דיי רב בכהונתם ונתנו מענה ביצועים דיי גבוה למשך תקופה של איזה שנתיים לעומת הפנטיום D שמת דיי מהר ולא היה שווה כלל את הכסף.. תהיתי מתי לדעתכם הטכנולוגיה תגיע לשיא רגעי ויהיה משתלם לקנות מחשב חדש.. אני יודע כאמור שבקרוב יוצאים הפירמה החדשה של אינטל הקוואדים המשופרים והכפולי ליבות עיטירי הקאש... וכמובן המעבדים של AMD... האם לדעתכם במועד יציאתם יהיה משתלם לבצע רכישה של מחשב על מנת להחזיק אותו זמן רב ? או שהטכנולוגיה בריצה ולא יהיה מצב של קיפאון כמו בתקופת ה ATHLON 64
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-