עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DakloN,

שלוםם אני צריך לוח שיתמוך לי SLI המעבד שברשותי E6600.. התקציב הוא עד 1000 לא עושה OC...

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by icebreak,

http://www.eetimes.com/news/latest/showArticle.jhtml;jsessionid=2R2JDWESPI1NOQSNDBESKHA?articleID=175400070 Advanced Micro Devices said it expects to solve supply issues with some of its desktop processors by the first quarter. The Sunnyvale, Calif., chip maker sent a letter to some of its partners stating that several of its desktop processor models were in high demand and would continue to be difficult to obtain, said two systems builder who asked to remain anonymous. One of those systems builder said the note specified the Athlon 64 3500, 3800, the dual-core X2 3800 as well as the lower end Sempron 2600 and 2800 as being in tight supply.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by rotman,

שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  4. מסיבות שאינן תלויות בי אני חייב להזמין את המפרט מאיבורי והתקציב ללוח בסביבות 700 ש"ח פלוס-מינוס. אם יש הצדקה ממשית אני יכול לחרוג לסביבות ה-800 ש"ח. המטרה היא OC לסביבות ה-4.4-4.5GHZ באופן רציף 24/7 לסימולציות, ללא גיימינג. העדפה ל-ASUS... אין אצלנו ניסיון מוצלח עם גיגבייט משום מה. כרגע על הכוונת: * לוח ASUS P8Z68-V LE שעולה ~695 ש"ח עם כל היתרונות של Z68 וחוסך לי כרטיס מסך נפרד. * לוח P8P67 LE B3 שעולה ~760 ש"ח ודורש כרטיס נפרד. המלצות והסברים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  5. לפי מה שקראתי כאן, לא צריכה להיות בעיה מיוחדת לשלב זיכרונות במהירויות ותזמונים שונים, אבל לאחר שבדקתי ואני רואה שהזיכרון שיש לי עכשיו במערכת, הוא לא סטנדרטי, אז אשאל בכל זאת: 1) מותקן אצלי זיכרון של: A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 4 GB 800+ MHz CL4 http://www.techpowerup.com/reviews/AData/Vitesta-800-4GB/1.html חוץ מהעניין של תזמונים נמוכים הייתי בטוח שזה 800Mhz רגיל, בפועל כשאני בודק דרך everest או CPUZ אני רואה שזה 400Mhz. איך ייתכן...? 2) אני רוצה להוסיף 4 ג'יגה זכרון נוספים, מה עדיף לקחת 667Mhz או 800Mhz? 3)האם מבחינת עוצמת מתח, תהיה בעיה לשלב בין זיכרון קיים (2.0V~2.1V) - בפועל 2.0 ל(g.skill ( 1.8~1.9 http://ksp.co.il/?uin=10210 תודה,

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  6. שלום. אני מחפש לוח אם בסיסי, בתצורת M-ATX או Mini-ITX (מספיק לי), אבל מבולבל מאוד מערכות השבבים. המעבד שבו אשתמש יהיה סלרון. מנסה לשמור על העלות מינימלית, אבל האמינות חשובה. בנוסף, USB3 וגם SATA3 יהוו תוספת מבורכת (אם כבר, אז למה לא?) תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  7. Started by cebola,

קניתי לוח אם asus Maximus Extreme הלוח תומך DDR3 בילבד הבעיה שלי זה ליבחור את הזיכרון יש מלה חברות בשוק היום אז מה אתם אומרים מה ליקנות יש לי תקציב של 2300 שקל או קצת יותר מה אתם אומרים???..

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  8. שלום. יש לי שאלה. האם החלפת מעבד Q9300 ב-Q9450 על אותו לוח-אם בעל צ'יפסט X48, מצריך פרימוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה VISTA UNLIMITED X32BIT) ואיפוס הביוס? תודה ***ה-Q9450 מוצא לי חינם בלי קירור שלו - מבן משפחה. הוא רוצה את ה-Q9300 שלי - תאמינו לי לא יודעת למה.. אבל אם המעבד תקין נחמד. אבל אני חושבת שלא כדאי לי, זה לא ישנה כלום - המהירויות ביניהם זניחות מאוד.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  9. ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by shdrthki1,

לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת כמה דברים 1)כדאי לחכות למעבדים החדשים של AMD ? 2)עד כמה הם יהיו חזקים יותר? 3)מה יהיה טווח המחירים שלהם 4)ומתי הם יצאו תודה

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  11. אינטל פירסמה היום את צריכת החשמל של מעבדיה לשנת 2007 במפת הדרכים החדשה שלה. יש דגש על מעבדי ה Conroe L התקציביים שאמורים להחליף את מעבדי ה Celeron D, כאשר המעבדים החדשים יצרכו רק כ-35W -כמעט חצי מצריכת החשמל של ה Celeron D מבוסס ארכיטקטורת ה Net-Brust בעוד שהביצועים גבוההים יותר. לפי מפת הדרכים החדשה מעבדי ה Conroe L יצאו במהלך הרבעון השלישי של השנה בשני הדגמים הראישונים, Intel Celeron 430 ו Intel Celeron 440 כשלשניהם יש 512K של L2 Cache, ה FSB עומד על 800Mhz ומהירות של 1.8Ghz ו 2.0Ghz בהתאמה. מעבדים אלא נשארים בתהליך ייצור של 65Nm אך אודות לארכיטקטורה החדשה צריכת החשמל לא עוברת את קו ה 35W. מה לגבי המעבדים המרובעי ליבה של השנה החדשה? המרובע ליבות Q6600 שאמור …

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by mosh18,

אני מעוניין לשלב במחשב החדש שאני קונה גם לוח אם עם תמיכה ל-SLI אני מעוניין לקנות לביינתיים כרטיס אחד של 8600 GT למען הוספה עתידית שיהיה לי יותר כסף עוד אחד אז בבקשה אם אתם יכולים למצוא לי לוח אם כזה שגם יתאים ל-SLI וגם יהיה זול ומותאם לסדרת 6xxx ושיהיה בו ארבעה סלוטים לזיכרון DDR2 (800 MHz )_(

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by blackx,

ובכן, החלטתי להחליף לוח אם, ואשמח להמלצתכם. שימושי המחשב הם סטנדרטיים לחלוטין (אופיס, סרטים ו-אינטרנט) ויש ברשותי כרטיס מסך ושני סיכרונות של 512K על DDR2 אני זקוק ליציאת רשת, וכמה USB, וכן לפחות 2 SATA. ארצה לחבר למחשב כרטיס טלויזיה (WINFAST) אם זה רלוונטי. המעבד - ATHLON 3200+ X2 עם סוקט AM2. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by Or Vaturi Mano,

היי חברים עד עכשיו היה לי ga-h97-hd3 ובאחריות ממאו בעיה בלוח אמרו שיחליפו לי ב msi h97-gaming 3 להסכים לא להסכים חדרוש אחד אחר?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by reloader,

שלום כולם. אני כנראה השבוע אזמין מחשב חדש אבל אני נשאר עם המארז שלי. השאלה שלי היא אם הפאנל הקדמי של המארז מושפע ע"י הלוח אם באופן ישיר. ז"א שאם יש לי USB במארז הוא מושפע מהלוח אם ישירות? לצורך העניין, יש לי את המארז Gigabyte Aurora 3D מלפני 7 שנים. עדיין לא היה USB3 אז. אבל אם אקנה לוח אם חדש שתומך USB3 כמו כל לוח אם היום והוא יחובר למארז, הUSB בפאנל הקדמי יקבל תמיכה של USB3? בקיצור איך בעצם פועל הפאנל הקדמי ומה משפיע עליו?! תודה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by qwe,

???

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש שיהיה משותף ברשת עם הפנטיום 4 שיש לי כרגע (בעצם למי איכפת). ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור למעבד, המקורי שמגיע איתו מספיק? או שאני יקנה משהו טוב בניפרד? אין לי הרבה כסף לזה, המקורי מקרר בסדר?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by sagi_gan,

שלום אני חשבתי על a-data vistsa 500 mhtz 512x2 ב-800שח(אבל אין אותם במלאי וגם לא יהיה אז ירדתי מהם) והחלטתי ללכת על זכרונות אחרים(לא משנה לי יד שנייה או חדש) אז חשבתי על כמה דברים כמו Corsair Twin X Dual Channel 1GB 512MB X 2 DDR cl 2,3,3,6 (חדש עולה 1500 שח ואני יכול להשיג אותם ב-750 שח שווה או לא??) האם הזיכרונות האלו צורכים הרבה חשמ בישביל להגיע למהירויות גבוהות??(אני מקסימום יכול לספק לזיכרונות 2.9v-3.0v מקס!) כמובן אפשר עוד הצעות לזיכרונות שמגיעים ל- 500-600 מגה הרץ התקציב הוא 800 שח מקסימום! (אם מישהו מוכר זכרונות יד שנייה שיכנס ללינק שלי=) http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4300

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  20. שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  21. אני מחליף מחשב וכרגע אני עם 3800 X2 ואני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק אז אני רוצה לדעת לאיזה כיוון ללכת. רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מתכוון לבצע שום אורקלוק ולא אכפת לי מהחום שהמעבד פולט , אכפת לי רק שהמעבד יהיה מהיר האם משתלם לקנות מעבדי AMD סוקט AM2 מ5200 ומעלה? או שבאותו מחיר יש מעבדים של אינטל שהם עדיפים? *אם המעבדים של AMD צורכים יותר חשמל משמעותית אז תצינו כי זה די חשוב.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  22. אהלן. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המעבד שלי, המיפרט רשום בצד. שימושים עיקריים של המחשב הם משחקים מהשנים האחרונות בעיקר 2006-2010 ובעיקר משחקי RPG כמו: Oblivion, Fallout, Metro 2033,The Witcher וכו'. אני משחק על רזולוציה של 1440x900על הגדרות גבוהות ובלי אפקטים. אני לא מחפש שם של מוכר או קישור למכירה אלא שמות של דגמים שיהוו שדרוג משמעותי למערכת. התקציב שלי הוא 300 למעבד יד-שנייה. ועדיפות גבוהה למעבדים עם יכולות אוברקלוקינג מוכחות. בנוסף חשבתי גם למכור את 3 הסטיקים שלי ולקנות 2 חדשים עם תזמונים טובים, שיעבדו בדואל צ'נאל וישפרו את יכולות האוברקלוק של המערכת. השקעה של 75-50 ש'ח בכולל. האם לדעתכם זה שווה את זה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  23. התקציב הוא 1300 לא יותר...הוא צריך לוח,מעבד,זיכרון ומארז כנראה... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by ilanb0,

עד כמה התועלת בהתקנת זכרונות כאלה על פני DDR 1? המשמעות מבחינתי היא להחליף בהצעה שקיבלתי גם לוח אם. האם DDR2 נותן היום תמורה הרבה יותר מ - DDR1?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by generalA,

ברשותי לוח אם 486 sx עם זכרונות של 16 מגה. מה ניתן לעשות עם לוח אם זה מלבד למכור אותו למעוניין ?? מוכן בשמחה לקבל הצעות כגון שיפור המחשב פנטיום 4 שברשותי וכו'... תודה חברים...

• 8 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים