מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
למה אני רואה 1619 ולא 2.9 ןלמה המכפלה 12 ולא 22 למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הלוח GIGABYTE GA-965G-DS4. קודם כל, אם מישהו התנסה איתו, אז איך הוא? ודבר נוסף, אם למישהו יש לוח מומולץ אחר עד 1000 שקל עם כרטיס מסך מובנה (כי יש הפרשי זמנים בין קניית המחשב לקניית בכרטיס מסך) אז שימליץ... לצורך העניין, לא חשוב לי 2 חריצי PCI-E... השאלה שלי היא- לפי תמונות של הלוח - נראה שאין מספיק מקום לגוף קירור גדול. האם sunbeam tuniq יכנס כאן? ו.. ראיתי את הזכרונות האלה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT משו בהם נראה לי פישי... מה אתם אומרים עליהם? כדאי לקחת? (לא מיועדים לOC אפילו של MHz אחד!!!) ואם כן לOC אז עדיין כדאי?
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתקין בו מעבד AXP2000 עם ליבה פאלאמינו (בדקתי גם 1800 עם ליבה TBB) ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפעיל את המחשב בבאס של 133 כשאני משנה את ה FSB עם המתגים בלוח אז המחשב נדלק אבל אין תגובה ואין שום ציפצוף כאילו הלוח מת(או בעיה במעבד). ואם אני עושה שם בביוס 133 אז המחשב מזהה אבל הוא לא מעלה את הווינדוס הוא עושה ריסט אחרי כמה שניות שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס. ברגע שאני מחזיר ל 100 המחשב עובד בסדר. *המעבד תקין הוא נבדק בלוח אחר. *גרסאת הביוס היא האחרונה שיצאה. ניסיתי לעלות מתחים למעבד וזיכרון זה לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תדרגו לי את החברות הבאות - קינגסטון סאמסוונג וa data אני יכול לקנות את זה http://cgi.ebay.com/512MB-ADATA-DDR2-800-DIMM-H-PC6400-DDR-Memory-512-MB-Mo_W0QQitemZ320054704702QQihZ011QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting וגם את זה http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-512-MB-DDR2-PC2-5400-667Mhz-240PIN-DIMM-512MB-M_W0QQitemZ270060662099QQihZ017QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem או את זה http://cgi.ebay.com/512MB-ADATA-DDR2-667-DIMM-PC5300-512-MB-DDR-Memory-RAM_W0QQitemZ320055174718QQihZ011QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem אבל הבעיה היא שאני רוצה לקנות dual - vsta-לוח אם והוא לא תומך ב 800.......חוץ מזה האם אני אסתפק ב 2X512?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD עם ליבה כפולה ו- 1GB זיכרון. האם חובה (או רק מומלץ) לקנות 2 של 512 או אפשר גם סטיק 1 של 1GB? האם המחשב יעבוד תקין עם סטיק אחד של 1GB? תודה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם i5 2.67 ולא עשיתי שום שינויים בביוס לפי cpuz ותוכנות נוספות המהירות שלי רק 1200 בערך (133 עם מכפלה 9) בתוכנת occt שמראה את האוברקלוק שלך יחסית לברירת מחדל אני רואה מינוס (אוברקלוק שלילי) האם לדעתכם זה תקין? מי שהתקין את המחשב שינה הגדרות? מה כדאי לעשות נב- אם אני משתמש בoc genie המהירות קופצת למצופה בערך 3600 (200 עם מכפלה 17 או 18) כך שהבנצ'מרק לא מזייף נב2- עכשיו ראיתי אשכול דומה, אצלי התדר לא עולה בבדיקת מאמץ
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שבוע טוב, ברשותי לוח אם של אינטל מדגם DH67BL. האם מודול זיכרון DDR3 במהירות של 1600Mhz יתאים? כמו"כ, האם טוב יותר לפצל 4gb *2 או אחד של 8gb. כפי שזכור לי, עליי לבדוק תאימות כרטיס זיכרון רק מול לוח האם ובמפרט שבאתר אינטל מופיעה תמיכה במהירות של רק עד 1333 ואלה המוצעים הינם 1600. מבחינת המעבד Intel i7-3770 נראה שהוא תומך גם במהירות 1600, אך לא לוח האם כנ"ל. תודה! *ראיתי מחירים טובים באיביי, אבל אני תמיד חושש מזיופים 🤨
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם עם סוקט 1155 למעבד i5, אבל בנוסף צריך שני סלוטים של PCI-E16 לא צמודים כמו שיש במרבית הדגמים כיוון שאני צריך להתקין שני כרטיסים עליהם, ואם יהיו צמודים מדי זה יפגע בקירור של כרטיס המסך. הסבר: קניתי כרטיס קול שמתאים ל - PCI-E, וכיוון שיש כבר את כרטיס המסך שמותקן על סלוט אחד הטכנאי אמר שאם הוא יתקין גם את כרטיס הקול הם יהיו צמודים מדי אחד לשני, והדבר יפגע בקירור של כרטיס המסך. מה שהוא כן עשה זה להחליף את המיקום של כרטיס המסך - התקין אותו בסלוט השני, ששם יש יותר מרווח בין הסלוט למארז, ואת הכרטיס החדש התקין בסלוט הראשון. אבל, כיוון שהסלוט הראשון הוא PCI-E16 והשני PCI-E8, כרטיס המסך עובד עכשיו עם הרבה פחות כח(כרגע לא מורגש אבל אי אפשר לדעת). לכן …
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
Asrock הודיעו שהלוח שלהם 775i65G יתמוך בקונרו החל מREV 2.0! כל זה בגלל שהלוח תומך עכשיו עד 1066FSB. נחמד ביותר חברה! נקווה שזה יהיה פתרון זיול ונחמד לאנשים שיש להם כרטיס AGP חזק ורוצים להחליף רק לוח ומעבד. מקור http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1145671352,37752,
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שמתאים למערכת AMD 3200 939 ולוח msi k8n neo4 ultra אני צריך 2*512 המחשב מיועד לאינטרנט PHOTOSHOP ומשחקים חשוב שתיהיה איזה אופציה לעשות לזה קצת OC בעתיד שהמחשב יחשב ישן קצת..
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Intel 1.8A 512Kb 400Mhz Mushkin 256 PC2100 SUMA GF4 TI4200 SE מערכת הפעלה: 98SE אני רוצה להוסיף 256 , האם הדבר יורגש בביצועי משחקים? בכמה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי לא מזמן מחשב. הזמנתי סטיק אחד של 512 ddr זיכרון ראם כדי שבעוד חודש, חודשיים אוכל לקנות עוד סטיק. המחשב עדיין לא הגיע ומבחינתי אני יכול להוסיף כבר עכשיו עוד 512 מ"ב זיכרון ראם. אני מעדיף לא להוסיף בגלל תקציב, אבל אם זה באמת באמת ישפיע על הביצועים של המשחקים היום, אז תגידו לי כדי שאקנה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל הזמנתי כרטיס מסך 6800GT. יכול להיות שכדי לנצל את הכרטיס מסך יותר טוב, עדיף לי עוד סטיק של 512? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האתר INQ מדווח ש AMD משחררת את המעבד X2 5200 שיעלה כ 403$ לאלף יחידות. המעבד כבר בחנויות. כתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34203 אם אני לא טועה המעבד 2800MHZ כמו FX62 רק עם פחות קאש . פשוט ביזבוז להוציא מעבד כזה כשקונרו שולט בשוק.
-
- 15 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש שיהיה משותף ברשת עם הפנטיום 4 שיש לי כרגע (בעצם למי איכפת). ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור למעבד, המקורי שמגיע איתו מספיק? או שאני יקנה משהו טוב בניפרד? אין לי הרבה כסף לזה, המקורי מקרר בסדר?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בנתיים... ממשיכים לאכזב. חבל. צר לי בשביל AMD. צר לי בשבילנו. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7890
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כדי להשלים שילוש חדש, אני זקוק להמלצה לזכרונות, (הזכרונות שיש לי עכשיו, יעברו לחומרה החדשה, ואילו את הזכרון החדש, אני אתקין על המחשב הנוכחי) הלוח שיש לי עכשיו הוא DFI LP X48 UT T2R, והזכרון שיושב עליו הוא OCZ XTC REV2, 4X1GB 800 MHZ אני מעוניין בזכרון חדש, ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. 2 קיטים מהדגם הנ"ל, שיוחברו למע' קירור המים העתידית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=538 או , האופציה השניה היא: 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 משום מה הדגם הנ"ל עולה בKSP חצי מחיר משאר החנויות, האם יש לכך סיבה מיוחדת? כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות, המטרה העיקרית היא OC.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אנשים, כנראה שנדפק לי הלוח אם מסוג abit nf-m2sv, ואני מחפש לקנות אחד זהה כדי להימנע מהתקנה חדשה. חיפשתי בZAP ואנ'לא מוצא. מישהו יודע/מכיר על מקום שכדאי לחפש בו? או כל פיתרון אחר שיכול לעזור. תודה, אייל
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-