מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
הדגם הבא מגיע עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד לבד? Intel Celeron 1700 MHz Socket 478 128K CPU BOX
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ת'אמת שרק ברגע שקלטתי שה COD Black Ops לא עובד לי על המחשב בהגדרות נמוכות אפילו הבנתי שהגיע הזמן לשדרג קצת. נכנסתי ל CAN YOU RUN IT והנה גם הפרטים על המחשב שלי וגם הסיבה שאני בינתיים רוצה לשדרג רק את המעבד: מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
ההבדל המחירים עומד על מעל לאלף ש"ח. ההבדל בביצועים ללא OC - ה 3820 בחלק מהבנצ'מרקים אפילו מוביל , לאחר OC , מתפתח הפרש לטובת ה 3930K , האם שווה להשקיע סכום שכזה על מעבד שכזה? השימוש הוא גיימינג עם OC קל.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד 2.6 מומהר ל3.12 , לוח אם של ASUS P4P800 וזכרון 512 של GEIL במודולים של 256 (DUEL)... השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף זיכרון , כלומר האם ניתן לקנות זכרון 1 GB בקיטים של 512 (כמובן בDUEL)...מכיוון שהדגם שנמצא במחשב שלי כשקניתי אותו לא ניתן למכירה כבר... האם ניתן לקנות זכרון של חברת OCZ (אף עך פי הזכרון שלי במחשב הוא של חברת גייל???) לדגמא הדגם הזה: OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5 Winbond מה אתם אומרים ??? מידע נוסף ניתן לראות בקובץ המצורף באילו פרמטרים אני צריך להתחשב שאני בא לקנות את הזכרון??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?
-
- 15 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
איזה מהם אוברקלוקר יותר טוב כשהlanparty הוא לא בגירסאת האולטרה
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מאד מעוניין לקנות מחשב AMD חדש. אני מחכה לתושבת AM3 החדשה. יש למישהו מושג על לוחות כאלה? ואולי, על חוות דעת/סקירות/בדיקות שנערכו למערכת מחשב המבוססת על לוחות כאלה? אשמח אם ייתפתח דיון קונסטרוקטיבי בענין, ממנו נוכל ללמוד על העתיד של AMD והתחרות, שלה עם חב' אינטל, שאני מקווה שלא תגווע. תודה.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתאים זכרונות זולים ומהירים מחברה איכותית ללוח אם ולמעבד. השימושים שלי במחשב הם משחקים כבדים בFHD וסרטים. אני מבין שככל והMhz יותר גבוה כך המהירות של הזיכרון גבוהה יותר תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן אני מעדיף 8GB כדי להימנע משדרוג במסגרת השנה שנתיים הקרובות. מעבד : i5-2300 לוח אם: GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp כמו כן אני מוטרד מהעניין של הרצועות קירור על הזכרונות, האם זה קריטי? יש עדיפות שיהיה? מישהו יכול למצוא לי זכרונות מTMS? http://tms.co.il/cat/57
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה התוכניות של AMD לגבי ארכיטקטורה חדשה? או שאנחנו נדבוק בAM3 לתקופה די נכבדת?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מרכיב מחשב חדש שאני מתכנן לקנות מ-TMS בימים הקרובים. בהתחלה תכננתי לקחת את ה-פנום2 945 שנמכר שם ב-789 ש"ח ולהוסיף קירור שקט כלשהו. אבל... אז שמתי לב שנמכר שם הפנום2 955 ביחד עם ה-Evercool Buffalo 10CM ב-845 ש"ח. לא מתוכנן OC למעבד. כן חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 מתוך 10). בקיצור, מה שרציתי לדעת... האם ה-Buffalo יהיה קירור טוב ל-955 והאם הוא יהיה שקט? תודה אנשים. (מקווה לתשובה מהירה)
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובודק את השוק לגבי לוחות אם..... מצאתי את הלוח אם של ASUS P4T533 בלי שום תוספות אחריו.... לא LC ולא S ולא כלום... עכשיו השאלה היא: איפה הוא בארץ? האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כל הזמן בפורום אני רואה שרושמים את הP4 2.4 ןמוסיפים לו A ו-B...מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חברה בKSP יש את הזכורנות האלה במחיר ממש טוב של 245 שקל ל512MB A-DATA /VT ... האם שווה לי לקנות את זה או לא ! אנ ירוצה לקנות מחשב חדש עם 6600GT ובמחיר הזה חשבתי לקחת 2 גיגה של זכרון ב1000 .. אחרי הכל כל משחשוב לי בזכרון הוא שהמשחקים יעלו מהר .. אני משקח ב EQ2 ואני רוצה שהLOADING יהיה מהיר . האם הזכרון הזה יאכזב אותי או לא ?? בבקשה תענו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מעבדי I7 הראשון זה 2600K והשני זה 3930K השימוש יהיה למשחקים כבדים שישנם וגם שיצאו בעתיד. כרטיס המסך שיש לי כבר הוא 5970 ויש גם 16 גיגה זכרון כמובן שהמעבד ישמש לעריכת וידאו ולתוכנות חישובים (מטלאב וארכגיס) אז.. מה מומלץ ללכת? כמובן אשמח להסבר על ערכות השבבים של לוחות האם.. (שמתי לב שיש z68 p76 וכו')
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה עדיף ASUS P5K DELUXE לוח אם מבוסס INTEL P35 או GIGABYTE GA-P35-DQ6 לוח אם מבוסס INTEL P35 ואם G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 מתאים להם .
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי קניתי היום לוח ASUS P4GD1 (לוח PCIE לסוקט 478) וקניתי 6600GT של GIGABYTE. כאשר אני עולה עם ה BIOS אני רואה שהטמפ של ה CPU על 50C. בנסיון התקנת WINDOWS , כמעט באותה נקודה המחשב נכבה. שללתי את האפשרות שה CD התקנה דפוק. יש לי ספק ג'נרי של TZAG ELITA 350W ולו חיבור של 20 פינים. הלוח דורש 24 למרות שניתן לחבר (גם עפ"י החוברת) ספק של 20 פינים בתנאי שהוא יכול לספק 15A ל12V על הספק כתוב שהוא יכול 17.5A ל 12V. לאחר שהמחשב נכבה, לא ניתן להדליקו למשך 3דקות לפחות. כשהעברתי את המעבד, שמתי (ללא נקיון) גריז מתאים וחיברתי אותו (סתם לידע כללי). האם יכול להיות שהספק חלש מידי ולכן גורם למעבד להתחמם? או שפשוט יכולה להיות בעיית קירור. לאיזה כיוון הייתם הולכים. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשלב במחשב החדש שאני קונה גם לוח אם עם תמיכה ל-SLI אני מעוניין לקנות לביינתיים כרטיס אחד של 8600 GT למען הוספה עתידית שיהיה לי יותר כסף עוד אחד אז בבקשה אם אתם יכולים למצוא לי לוח אם כזה שגם יתאים ל-SLI וגם יהיה זול ומותאם לסדרת 6xxx ושיהיה בו ארבעה סלוטים לזיכרון DDR2 (800 MHz )_(
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-