מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אם אני שם על לוח שתומך רק ב-dual שלושה כרטיסים של זכרונות, זאת אומרת 6g זיכרון (2gX3) האם אמורה להיות בעיה כלשהיא? זה לא נראה לי כל כך הגיוני אבל מישהו אמר לי שיכול להיות עם זה קצת בעיות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מה זה נכון שללוחות אינטל אי אפשר לעשות OC . כלומר למעבד ולזכרונות ולכרטיס מסך. לי יש P5WD2 PREMIUM X955 ASUS מה אין לי שום אפשרות לעשות OC . לשום חלק.
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
Asrock הודיעו שהלוח שלהם 775i65G יתמוך בקונרו החל מREV 2.0! כל זה בגלל שהלוח תומך עכשיו עד 1066FSB. נחמד ביותר חברה! נקווה שזה יהיה פתרון זיול ונחמד לאנשים שיש להם כרטיס AGP חזק ורוצים להחליף רק לוח ומעבד. מקור http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1145671352,37752,
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן מכרתי את המחשב האישי שלי (2500K), ששירת אותי מעולה עם כרטיס המסך המובנה בו (HD 3000). אני רוצה לבנות לעצמי מחשב צנוע, ומוצא עצמי מבולבל לגמרי מכל האפשרויות. HD 2000, HD 3000, AMD APUs, וכרטיסי מסך יעודיים. אשמח לבחור בפלפורמה פשוטה דוגמת Intel Pentum מסדרה G, אשר מכיל את HD 2000, אם די בכך. המחיר הוא שיקול, כמובן. יכול להיות שהכי קל לשאול כך: במידה והנכם מתגוררים בארה"ב, ומבקשים מחשב שסך הכל יגלוש ברשת (אם כי גלישה עמוסה, מלאה בתוספים), כאשר ברקע כמעט תמיד מתנגן ווידאו (בד"כ אחד מערוצי הטלוויזיה), ושלא ירגיש שהוא גורר את עצמו.... לאיזה כיוון הייתם פונים? אני משתמש ביום האחרון במחשב הנייד שלי (מעבד E-350 מבית AMD), שמחובר למסך המחשב שלי 1920x1200 - U241…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שנה טובה לכולם תרמתי את המחשב שלי לההורים , אחרי ששלהם התפגר ..... אני מחפש לוח אם בתקציב נמוך משהו כמו 400 ש"ח הכי חשוב לי זה אמינות !! ושכל דבר בלוח יעבוד כמו שצריך אם זה USB SATS IDE וכולי .. אני לא מתכנן OC , אבל זה יתרון בשבילי יכולות OC (סתם בשביל הכיף ...) אז האם האביט הוא מה שאני מחפש ? או שכדאי לקחת איזה גיגהבייט ? איך האביט הזה הוא אמין ? או שיש תלונות עליו ? תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבת!!!! התקנתי לא מזמן עוד 512 מ"ב זכרון (נוסף על 256), פירמטתי את המחשב והתקנתי XP. מאז כל פעם שאני צופה בסרטים יש לי עצירות של שנייה כל פעם (זה קורה אחת לחצי דקה- דקה) עד שהקול יוצא מסינכרון ולא מתאים לתמונה. זה קרה מאז שהתקנתי תוספת זכרון וזה מעצבן אותי כי קניתי זכרון לעלות את ביצועי המחשב ומאז התקנת הזכרון כל ביצועי המחשב ירדו!!! יש למישהו רעיון? יש לי לוח אם של GB 8st800 ומעבד פנטיום 4 2.4.
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מדבר על הזיכרונות 4GB כי זולים בskypc של G.Skill וMushkin. מבחינת ביצועים אני יודע שאין הבדל :-\ אבל מבחינת הצלעות קרור הדיי מרשימות אצל ה G.Skill יש טעם בהבדל המחיר לקחת אותם על פני הMushkin, עד כמה הקרור הזה חשוב ומה כבר זה ייתן? ואלה הזכרונות זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה. יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור. בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חוץ משניים שלושה מוצרים מיוחדים ליום ההולדת שכתבו עלייהם המון בכל מני מקומות יש עוד 2 דברים: 1. עם כל מעבדי ה RYZEN 5 ו 7 ביבוא רשמי לישראל (ובכל העולם) מקבלים החל מ 29.4 חבילה של 2 משחקים מתנה. 2. בכל מני אתרים בעולם יש בנדלים של לוח + מעבד AMD במחירים מיוחדים לחגיגות. אצלנו זה גם קורה עם לוחות של אסוס. עם מעבדי ה RYZEN וגם THREADRIPPER
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
הזיכרון הזה ילך טוב עם הלוח? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=423589
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איך המעבד Intel Core 2 Quad Q9300 למחשב של 6000 ל- עריכת וידאו, עבודה משרדית ומשחקים (עד 3GB)? יש לי תקציב של עד 1300שקלים למעבד, אם יש ספקות ועיצות לגבי זה או לגבי אחד אחר. אשמח
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש זכרון M.2 וראיתי בין היתר זכרון של samsung 990 pro וראיתי שיש סוגי מודלים שונים - MZ-V9P1T0B/AM MZ-V9P1T0BW וכו' השאלה האם יש הבדל בדגמים הללו? מה משמעות האותיות? אני מחפש משהו שיכול להתאים ללוח אם של גיגהבייט Z790 AERO G שאני שוקל לקנות ובאתר שלהם, בתאימות, לא מופיעים כל המודלים , האם יש לזה משמעות ? בנוסף, האם הייתם קונים זכרון מאלי אקפסרס או אמזון (בתקווה שזה מקורי וכו') תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , הלוחות הם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 DFI Infinity nF4 Ultra ASUS A8N בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות אחד עכשיו למפרט שבניתי ואני לא חזק בזכרונות. אם אתם יכולים להמליץ לי על זכרון DDR3 2G בתקציב 280 בשתי חנויות - SKYPC,KSP בגלל שאני עדיין לא סגור מאיפה אני קונה את המפרט. ובעניין אחר יש לי שאלה קטנה אם אני קונה זכרון אחד בוא נגיד kingstone 1333 mhz ddr3 2g cl8 ואז אני מוסיף אחד מחברה אחרת עם תזמונים אחרים האם זה יצור התנגשות בנהם או שהם לא יפעלו במהירות שהם צריכים לפעול? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איזה מפרט יותר עדיף: AMD ATHLON XP 2000+ EPOX 8K5A2+ Kingstone 512MB DDR333 מחיר = 2200 או Gigabyte 7VAX VIA KT400 AMD XP 2000 MUSHKIN DDR 256MB 3200 מחיר = 1900 ( והאם הגיגהבייט תומך ב AGP 2.0 ? (כוונה לכרטיסי TNT2 ישנים) ) תודה :-) נ.ב. אם נזניח את ההבדל הכמותי של הזיכרון. נניח שלשניהם יש 256MB והמחירים דומים.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus P5P43TD Pro והזמנתי זכרונות חדשים 2X2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel. לאחר הקנייה ראיתי שבמפרט כתוב שהוא מתאים לצ'יפסט Intel P55. שאלותיי: 1. האם אני צריך להחליףאת הזיכרונות, מפני שזה לא יעבוד על הלוח שלי? 2. איך יכול להיות שהתזמונים של ה-G.Skill טובים יותר (7-7-..) מרוב הזיכרונות להם תזמונים פחות טובים (9-9-..), אך הם עולים אותו דבר? תודה,
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-