עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gman_il,

כיום יש לי G Skill F2-6400CL4-2GBPI 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) אני רוצה להרחיב ל-4 נוספים , האם הזכרונות הבאים יתאימו לי? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=8612&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

2. Started by siin,

אינטל או AMD? (ההתיחסות היא אך ורק למעבדים כפולי ליבה) האם גם לציפסטים יש משמעות בהמרת סרטים או שההתייחסות אליהם ביחס למעבדים הוא מבחינת אינטגרציה טובה יותר? האם יש פער גדול בין אינטל ו-AMD בהמרת סרטים? מפני שאני מאד הייתי רוצה לרכוש מעבד AMD אך אם הוא לא יתאים והפער הוא גדול מדי אז אאלץ להתפשר ולקחת אינטל. האם אפשר לקבל המלצה למעבדים (רמת מחיר של 1200+- ש"ח) בשילוב עם הציפסט המתאים ביותר? תודה

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by tolan,

מה ההבדל בין abit nf7-s ל abit nf7-sl ?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  4. אני יודע שלפני איזה חודש כבר כתבתי פה נושא, אבל הדברים קצת השתנו ויש לי התלבטות בין שני דברים. יש לי לוח אם - chaintech sk8t800 בעל שני סלוטים לזיכרונות, אחד מהם 512 של A-DATA. זו ההתלבטות - אם היית אני מה היית עושה? 1. sumsong 1024mb 2. DFI LANPARTY (S754)+2X512 A-DATA תודה רבה למי שעוזר ונא לציין סיבות...

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  5. כל הפרטים הטכניים של ערכות ה-Z390 נחשפו באופן רשמי באתר יצרנית השבבים, שבועיים לפני ההשקה המיועדת לכתבה

6. אז מה בדיוק הופך את הלוח הזה: Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤560 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤543.2 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ לP45 ? הרי יש לו רק סלוט PCI-E אחד ולכן הוא לא תומך בCF/SLI ?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by dotanm,

יש לי כרגע לום אם: GA-MA78LMT-S2 (rev. 3.4) מעבד: AMD Athlon II x3 450 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך GTX 650 Ti ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W המלצות לשדרוג? (רק מעבד/מעבד+לוח אם) 700-800 שקל סה"כ...

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  8. שלום רב, כרגע ברשותי מעבד בעל 2 ליבות בלבד E8400. מזה זמן רב שאני מחכה להזדמנות לשדרג למרובע ליבות, לצורך תוספת כח בעיבוד ודחיסת וידאו, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים המשתמשים במרובע ליבות (GTA IV למשל). אתמול שכן קרוב סיפר על הזדמנות שנפלה לידיו כששדרג לחברה מסויימת את המחשבים ויכול לסדר לי את המעבד Q9400 במחיר של 500 ש"ח (משומש כמובן, אך לא עבר OC או התחממות). בדקתי ונראה שהמחיר הזול ביותר ב- ZAP הוא 860 ש"ח. בדקתי גם כאן, במכירות יד-שניה, ונראה שמוכרים מעבד חזק יותר, Q9550, במחיר של 600 ש"ח. לפי השוואה באתר אינטל נראה של- Q9550 יש דבר שנקרא FSB Parity, מה שאין ל- Q9400, הבנתי שזה חוסך בדיקת שגיאות לצ'יפסט של הלוח (אנא תקנו אותי אם אני טועה). מצד שני ל- Q9400 יש דבר שנקר…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  9. למעשה מהו הסוקט טריי ?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  10. nForce 2 400 - אותו nForce הפעם בגירסת Single Channel (ערוץ זיכרון יחיד) הזולה יותר. תמיד ידענו שהאתלון לא יכול לנצל את רוחב הפס שהאנפורס 2 מציע משני הערוצים שלו כיוון שה FSB עצמו מוגבל ל 400Mhz או 3.2Gb/s ~ שיכול להיות מסופק על ידי מודל PC3200 יחיד... והנה זה מוכח בהשוואה של amdmb בו בוחנים את ה ASUS A7N8X כנגד ה NV-400-64 של Soltek שמשתמש בציפסט החדש. הציפסט החדש שווה ואף עולה בביצועיו ברוב הבנצמארקים על ה A7N8X. וזה לא הכל - כמו שנאמר הציפסט הזה ישמש ללוחות זולים יותר על מנת להתמודד מול VIA. ואכן הלוח של סולטק צפוי לעלות סכום זעום של 70 דולר - לא רע בשביל מלך ביצועים - אם אתה לא זקוק ל RAID, SATA ולשאר הפינוקים. כמו כן לדעתי הציפסט הזה יתברר כאוברקלוקר מעולה - אין …

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  11. המערכת הנ"ל: Core 2 Due 4400+ GIGABYTE GA-P35-DS3 אני בעיקר רואה סרטים, קורא, עורך סרטים ותמונות. לעיתים קצת משחק. האם תהיה לי בעיה עם הזכרון הנ"ל? NCP/PATRIOT 1GB 667MHZ 1GB X 2 ועוד משהו: האם עלי לחשוש מקניית המותג הזה? (אם למישהו יש אגדות אורבניות לחלוק - אשמח לשמוע). תודה!

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  12. ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...

13. Started by Alex89,

שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  14. על מנת שאול להתחיל בבניית בלוק הקירור שלי אני צריך תרשים של הסוקט כולל חורי העיגון. צריך את זה כמה שיותר מדוייק. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. תודה!

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by iyehuda,

ברשותי לוח GA-7VRXP VER 2.0 שתומך עד XP 2600 FSB 266 יש לי מעבד DURON 1000 שעובד יפה מאד ללא שום בעיות רק שאני הופך סרט מ DVD ל VCD אני מרגיש שהמעבד חלש אני הופך לסרט מ DVD ל VCD פעם בחודש 1. האם כדי לשדרג ל XP 2400 בכ 500 ש"ח או למכור ולקנות כבר מחשב חזק יותר ? 2. יש לי ברגע זה חבר בהונג קונג שיכול להביא לי מעבד XP-2400 ב 400 ש"ח באריזת BOX אבל זה יהיה ללא אחריות האם כדי ?

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  16. בחדשות שפרסם למשקיעים שלו, TSMC, אחד המפעלים החשובים בעולם המוליכים למחצה מודיע כי הוא מתחיל בהנדסה ונסיונות הייצור הראשונים בתהליך שיא חדשני של 7 ננומטרים בלבד חשיבותו של מפעל TSMC לא מוטלת בספק. המפעל הטאיוואני הוא המשמעותי ביותר לחברות ענק ברחבי העולם שלא מחזיקות במפעלים משל עצמן (כמו אינטל וסמסונג). המפעל אחראי באופן כמעט אקסקלוסיבי על יצור של שבבים כמו הליבות הגרפיות שתמצאו בכרטיסי המסך של AMD ו-NVIDIA. הוא אחראי על יצור של מעבדי אפל רבים לשוק הנייד, כמו גם של קוואלקום ומדיה טק. כיום עוסק המפעל בין היתר גם ביצור הליבות הגרפיות לדור הבא של כרטיסי המסך שיושקו בהמשך השנה, בתהליך 14 ו-16 ננומטר, ובמעבדי ARM לדור הבא של מכשירים חכמים, שייוצרו בתהליך של 10…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by Or ei,

למישהו יש פרטים עליהם ?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. התחדשתי בכונן (SSD (CRUCIAL M4, אך לצערי ללוח שיש לי כרגע אין תמיכה במצב AHCI וכתוצאה מכך אני לא מקבל את מיטב הביצועים מהכונן. אני רוצה לקנות לוח חדש, ואמרתי על הדרך נשדרג את המעבד. זה המפרט שיש לי כרגע: ------------------------------------------------- מעבד - DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200 לוח אם/צ'יפסט - Abit I-45CV Intel Lakeport-G i945GC כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB זכרון (יש לי 2 סטיקים כאלה) - Muskin 996580X2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ספק כח - Thermaltake TR2-420W ----------------------------------------------- (הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים ותיכנות) התקציב - להשת…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by yossibra,

שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by constantine16,

ahshav yesh li 2 slotim shel 512 im ani yosif od 2 slotim shel 512 ze iie beseder lo iu shum beiot? yesh li motherboard im dual channel

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by ofer40,

היי כשהמחשב עולה אני רואה שכתוב מהירות מעבד 200MHZ ובביוס יש אפשרות להעלות את זה. יש לי מעבד AMD 64 3000 ואני רוצה לדעת אם זה בסדר כמו שזה או שצריך להעלות. הלוח המדובר הוא GIGABYTE K8NS REV.2.0 ו AWARD BIOS תודה

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by dan1111,

שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם ABIT IL9 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ללוח יש 4 מקומות לכרטיסי זיכרון, ולכן אני מתלבט: האם כדאי לקנות סטיק אחד של 1GB (ובכך להשאיר שלושה מקומות לשדרוג עתידי - וכך אוכל להגיע ל-4GB) או לקנות שני סטיקים של 512MB וכך לנצל את ה Dual Channel (שבכמה משפר את הזיכרון דרך אגב?) אך בכך לתפוס שני מקומות, וכך אוכל בשדרוג עתידי להגיע רק ל 3GB? ד"א, המחיר הוא בערך אותו דבר תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by foxil,

שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by simla101,

אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים) בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)? האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  25. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99298 בלינק הנ"ל יש כמה מודים שאפשר לבצע בלוח אם הזה (תמיכה בקונרו, אופציות אוברקלוק וכו,,) אותי מעניין אם מישהו עשה את המוד של אופציות האוברקלוק ללוח שלו ואיך הוא עשה את זה בדיוק כי אני מפחד להשמיד את הלוח שלי תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים