מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
קודם כל רציתי לדעת מה הלוח המקביל שלו ב GIGABYTE ההתלבטות שלי היא האם אני צריך את הלוח הזה. הדרישות שלי הן: יכולת המהרה במעבדי Socket 1155 USB3 קדמי כרטיס קול מובנה טוב שימוש בליבה הגרפית של המעבד (ללא כרטיס מסך). תמיכה בכרטיס TV שדורש PCI EXPRESS *1 או*4 או *8 או *16 או אולי אחר בעתיד (לא יודע עדיין איזה) שיהיה נוח לשים מאוורר מוגן 2 בלי לחסום את כל הלוח שמירה על יכולת שדרוג של הזכרונות, אגב לא ברור אם לשמור על יכולת שדרוג ולא לקנות כבר עכשיו כשיש דברים כאלה למשל Transcend AxeRam 4GB Kit DDR3 2000Mhz CL9 1.6v,₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2393 איזה כרטיס יכול להתאים לי? אם אפשר המלצות גם ל- GIGABYTE וגם ל- ASUS תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב P4 3.2 פרסקוט : ( כ.מסך 5200 AGP זיכרון 512 קינגסטון DDR 1 HD 250 + 80 SATA לוח אם MSI קניתי מסך LCD חדש לחדר ברצוני לחבר אותו למחשב, אין יציאות מתאימות במחשב שלי וכבר חשבתי לקנות כ.מסך טוב לא ראיתי טעם לקנות כרטיס AGP כי ההשקעה לא שווה לטווח הארוך. בנוסף גם רציתי לשדרג את הזיכרון ומחירי הDDR יקרים מאוד בהשוואה ל DDR2 לכן החלטתי על השדרוגד הבא : המעבד נשאר כרטיס מסך 8600GT 512 http://www.skypc.co.il/pl_product~28562~8~0.htm לוח אם P35 DS3L ג'יגה בייט http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm זיכרון קינגסטון 1 ג'יגה CL5 800 http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR800D2N51G~15~0.htm למישהו יש הצעות לשיפורים או שהבחירות נכונות בהתאם לתקצי…
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
למה אני רואה 1619 ולא 2.9 ןלמה המכפלה 12 ולא 22 למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
עד איזה באס אפשר להגיע באובר קלוק עם מעבד E6600 רק עם מאוור שמגיע בסטוק ? (הלוח הוא DS3 והזכרונות סמסונג 667)
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
A-Data DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme - זיכרון ראם במחשב GIGabyte GA-MA770-UD3 RETAIL RAM SUPPORT - לוח אם --- סה"כ Slots במחשב -4 --- סה"כ Slots פנויים - 2 (יש לי 2X2GB RAM) --- אני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב (שיהיה לי 8GB RAM)...קודם כל האם הלוח אם שלי תומך בזה? יש לי מערכת הפעלה של Windwos 7 x64 --- בנוסף, למיטב הבנתי כבר לא מוכרים DDR-2, אז האם כדאי לשדרג ל-DDR3 ? אם כן, איך כדאי לקנות ? 4X2GB RAM ? --- **מומלץ על חנויות/דגמים/לינקים !!! *** תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס זכרון אחד מסוג DDR1, כרגע קיים כרטיס במהירות 400MHZ. הבנתי שמבחינת מהירויות אם אקנה כרטיס במהירות שונה הם יעבדו ביחד במהירות הנמוכה יותר. אבל עד כמה חשוב שהכרטיסים יהיו זהים מבחינת חברה/דגם? האם שני כרטיסים לא זהים לחלוטין יכולים לעבוד ב-dual channel? אם לא, עדיף כרטיס של 1GB מאשר שניים של 512MB שלא עובדים ב-dual channel, נכון?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray מחיר: 928 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L LGA 1156 מחיר: 457 כרטיס מסך ATI Radeon HD 6850 Sapphire מחיר: 1008 מהאתר http://wellcom.co.il/catalog/index.php המטרה של המחשב היא למשחקים, האם אפשר להרכיב חלופה טובה יותר ממשפחת AMD?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אוקי שאלה קצת הזויה, אבל אפרט קצת: כמו בכל תחום בעולם, גם בתחום המחשבים ההולך ומתפתח יש מצבים של סטטוס טכנולוגי שלא מתקדם בהרבה.. למשל מעבדי ה ATHLON 64 שרדו זמן דיי רב בכהונתם ונתנו מענה ביצועים דיי גבוה למשך תקופה של איזה שנתיים לעומת הפנטיום D שמת דיי מהר ולא היה שווה כלל את הכסף.. תהיתי מתי לדעתכם הטכנולוגיה תגיע לשיא רגעי ויהיה משתלם לקנות מחשב חדש.. אני יודע כאמור שבקרוב יוצאים הפירמה החדשה של אינטל הקוואדים המשופרים והכפולי ליבות עיטירי הקאש... וכמובן המעבדים של AMD... האם לדעתכם במועד יציאתם יהיה משתלם לבצע רכישה של מחשב על מנת להחזיק אותו זמן רב ? או שהטכנולוגיה בריצה ולא יהיה מצב של קיפאון כמו בתקופת ה ATHLON 64
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר זמן מה משהו כזה וגם שיהיה במחיר סביר (עד 1700 ש"ח) הייתי מוכן בהתחלה להשקיע בבליסטקס Z503 שעלו הרבה מעבר לזה אבל הבנתי שכבר לא מייצרים אותם יש סיבה כלשהיא שזה קרה והאם הם יחזרו לפס היצור ? ובלי קשר לבליסטיקס אשמח לשמוע אם יש זיכרון כלשהוא שאתם ממליצים עליו שעומד בהגדרות שלי? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בואו להכיר מקרוב לוח אם טרי עם ערכת השבבים B560 לתושבת LGA1200 של אינטל - הנדסה מוצלחת של MSIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני יודע שזה כנראה נשאל מיליון פעם אבל מזה אין לי כוח לחפור את הפורום בשביל תשובה מסכנה, מצטער. אני צריך לוח לOC ל775 עם PCI-E מחיר סביר לא בעננים.. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. זה מה שיש לי (בעזרת יאיר מפורום מפרטי מחשב): מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value - שתי יחידות Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מארז RaidMax Apex Black ספק כוח cooler master extream power plus 460w הראתי את המפרט למוכר בחנות מחשבים, והוא ציין שהכל נראה טוב, אבל הלוח אם לדעתו ישן מדי יחסית לכרטיס מסך ולמעבד, ושהוא במקומי היה משקיע עוד קצת כסף ולוקח לוח אם מדגם חדש יותר. רציתי לשמוע מה דעתכם על העניין .. המלצות/הצעות/תובנות .. (ובלי קשר, אני אשמח גם לקבל חוות דעת על שאר המפרט) המון תודה, לירן. עריכה: שכחתי לציין- הלוח אם עולה ¤267 ואני מזמין את הרכיבים מהאתר http://www.I…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אם הנושא לא קשור לפורום, אתם מוזמנים להעביר. פשוט לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזה והפורום הזה נראה לי הכי מתאים. אני רוצה לקנות מחשב חדש והמעבד הכי טוב שהצלחתי לשלב עם הכרטיס 8800GTS במסגרת התקציב הוא ה5600+ של AMD. רציתי לדעת האם המעבד הזה ינצל את הכרטיס במלואו או שכבר יהיה לי עדיף ללכת על השילוב של E6600 עם 8600GTS 256. וגם בכלליות בלי קשר לנושא הספציפי הזה האם השילוב של E6600 עם 8600GTS משתלם יותר למחשב שמיועד למשחקים? תודה מראש על התשובות.
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
איך הלוח הזה , האם הוא עדיין סוס או שכבר נחשב מיושן ?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
לAMD יש מספרים ענקיים, מחר יצא מעבד ה6GHZ, אבל כשאתה בודק בביצועים, ה6600 של אינטל עוקף אותו בכל התחומים, וזה רק שתי ליבות של 2.4 2.4 כפול 2 זה 4.8GHZ, ד"א שתי המעבדים האלה עולים אותו הדבר... למה AMD רושמים מספרים ענקיים אבל בביצועים הם גרועים יותר? ועוד שאלה: איך זה הגיוני שהמעבד ליבה כפולה 6600 ירד ב700 שקל?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הגיע הזמן שסוף סוף נראה שיפור אמיתי במינסטרים מה 4/4 או 4/8 ליבות שאנחנו רואים מ2009. http://www.guru3d.com/news-story/6-core-intel-processors-going-mainstream-in-2018-with-coffee-lake.html
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, במסגרת רכישת מחשב חדש אני מתכוון לקנות זכרון בתדר 1600M. מבקש לדעת מה עדיף: מבחינת חברות: בין Corsair, Kingson, G.Skill מבחינת גודל הזכרון: האם עדיף 8G או 2*4G שיעבוד Dual Channel (לפי הסבר שקראתי אין הבדל אמיתי בין האופציות), ובנוסף - אם אחת האופציות נותנת תזמון CL9 והשנייה CL10 (וגם זולה בכ-40 ש"ח) - מה עדיף? קירור: האם רלוונטי צלע קירור בזכרונות האלה או שזה גם גימיק שרק מוסיף עלות? מבחינת תאימות - אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H (מעבד i5-3470). האם עשוייה להיות איזושהי בעיית תאימות עם איזשהו זכרון מסוג זה? (אני שואל כי באתרים של חלק מהחברות יש רשימת לוחות אם תואמים ודוקא הלוח אם הזה לא מופיע. לא ברור לי אם זה אומר שהוא לא תואם או שפשוט לא בדקו ולכן …
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום ניכנסתי לאתר של אינטל וראיתי מעבד חדש למישתמש הביתי, את הדגם אני לא הכי הכי זוכר.. אבל אני זוכר שהוא תמך ב- 64 ביט. רציתי לדעת האם הוא חזק יותר ? וביכלל שמעתי שאינטל עכשיו עובדת על מעבד 128 ביט כדי לרסק את AMD האם זה נכון? מה אינטל מפתחת? אם אני קונה מחשב ואני אחד שלא אוהב AMD יש מעבד Intel שמשתווה לו או שעובד לצאת בקרוב ?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-