עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מהו לוח אם הכי זול למעבד: SL9QB) Intel Pentium D 945)? http://ark.intel.com/products/27520/Intel-Pentium-D-Processor-945-4M-Cache-3_40-GHz-800-MHz-FSB

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. שלום, כמו שכבר הבנתם המחשב שלי מורכב מהלוח אם של אסוס ובמארז של הקרוסר. הבעיה שלי היא כזאת: במארז יש מאוורר עליון ומאוורר קדמי עד אתמול המאוורר העליון הוציא אוויר והקדמי הכניס אויר לתוך המארז. אתמול השתמשתי/הפעלתי את התוכנה של ASUS - FAN Xpert 2 שהיא באה בבקרת השליטה של הלוח ונותנת אפשרות שליטה על המאווררים לפי מאמץ עבודה ברכיבים. לאחר סריקה אוטומטית שעשתה התוכנה , היא הפכה לי את הכיוונים של המאוררים, עכשיו העליון מכניס אויר למארז והקדמי מוציא אויר. איך אני הופך בחזרה את כיווני המאוררים ??? עזרתכם....

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום. אני מחפש לוח אם בסיסי, בתצורת M-ATX או Mini-ITX (מספיק לי), אבל מבולבל מאוד מערכות השבבים. המעבד שבו אשתמש יהיה סלרון. מנסה לשמור על העלות מינימלית, אבל האמינות חשובה. בנוסף, USB3 וגם SATA3 יהוו תוספת מבורכת (אם כבר, אז למה לא?) תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש המלצה לשילוש למפרט המיועד למשחקים, ואני בהתלבטות בין המעבדים AMD 940 \ AMD 945 \ INTEL Q9400. שלושתם בסביבות אותו מחיר וכולם מרובעי ליבות, איזה לדעתכם הכי משתלם ? הכרטיס מסך יהיה HD4850 והמסך 19" על 1280X1024. בנוסף אני מחפש המלצה ללוח אם שיתאים למעבד באזור ה450 ש"ח וזכרונות באזור ה250-300 ש"ח. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  5. קיבלתי עם המארז בז'ר ,אבל אין לו חיבור בלוח. האם אני יכל להיות רגוע והוא קיים בלוח? הלוח שלי הוא:GA-G41M-ES2L

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by KF,

שלום, האם זהו הזמן להחליף לפלטפורמה חדשה ? (מעבד,זכרון,לוח אם,קירור ל-OC). שימושים-אינטרנט ומשחקים וכד'.. הייתם נשארים או מחליפים ? המפרט כרגע, E8400 @ 4.05GHZ GIGABYTE EP35-DS3R OCZ REAPERX 4GB 800MHZ HD5850 950/1200MHZ FSP 550W SAMSUNG T220 תודה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  7. הוא לא אמור לעבוד ב Dual-Channel? ובמהירות 200Mhz ? יש לי לוח אם של Asrock 775i65G וזיכרון של Kingston 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMM

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by lior0101,

סקר: יש אנשים שאומרים שאינטל יותר טוב ויש ש AMD יותר טוב. אז מה לדעתכם עדיף לקנות(צבחינת ביצועים לא מחיר)? אני משווה את ה E6300/E6400 וה AMD 4800. מה לדעתכם עדיף?(יותר חזק וביצועים יותר טובים)

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by nim901,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  10. הגעתי למסקנה המתבקשת שאין טעם להשאר בסוקט 939 רק בשביל הזכרונות. מכיוון שהכ. מסך שלי החליט שחרב עליו עולמו העניינים הסתבכו. [תופים] מפה לשם, זה הפתרון: e6300 Gigabyte GA-945G-S3 וסטיק כלשהו של DDR 667 בנפח ג'יגה. [/תופים] כך אוכל להסתדר עם האוןבורד לתקופה הקצרה שלפני ה1900XT שיגיע מאוחר יותר. אז מה דעתכם? צריך להבין שכל העניין חרג בהרבה מהתקציב המקורי, כך שכל חריגה נוספת אמורה להיות מינימום קדושה. (וכמובן שקיצוצים יתקבלו בברכה) ... בתקווה שהת'רד הבא שאפתח יהיה עם בנצ'ים ולא שאלות, אביתר.

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  11. שלום לכולם ברצוני לשאול משהו איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי ווינדוס ויסטה התוצאות של המעבד שלי 6300 נופלים לפי התוכנה sisoft sandra כאשר היה לי אקס פי המעבד קיבל 17500 ואילו עכשיו לפי אותה תוכנה הוא מקבל 13600 יכול להיות שזה משהו שקשור למערכת הפעלה התומכת ב64 ביט? לא הייתי בטוח כלכך היכן לכתוב את זה אז סליחה מראש למהנלים מחכה לתשובות ושיהיה לכם יום טוב

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by ZASUS,

אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by AmosC,

מה דעתכם על הלוח INTEL 946GZ שבזיגזג? הוא מופיע ברשימת הלוחות תומכי קונרו, וכולל כרטיס מסך ו-FW. באתר של למיר ראיתי לוח אינטל 965 במחיר דומה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 - מה דעתכם גם עליו?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by AMD-Z,

שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), המפרט בחתימה. עכשיו, רציתי לעשות שדרוגון, להחליף את הכ.מסך. אני לוטש את עיניי אל הX1800GTO2, הבעיה היא שהוא בחיבור PCI-Express. גם 7600GT לא מגיע בחיבור AGP. יש לוח אם לסוקט A עם תמיכה בPCI-Express? (וDDR רגיל, אני לא מתכוון להחליף את הזכרון) אם לא, יש כרטיס מסך קרוב כמה שיותר אליו ברמה ועם AGP? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  15. הזמנתי מחשב מורכב מנעה עם הזכרונות האלו דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המחיר שלהם היה 700ש"ח וירד ל 600ש"ח האם הזכרונות האלו טובים? (אני לא עושה OC) כי העניין של המחיר נראה לי חשוד..

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by Rittberg,

כאשר אני משתמש בתוכנת Windows Memory Diagnostics ובודק שני סטיקים של Kingston 256 MB. אני מקבל את ההודעה Stride6 Failed. כאשר אני בודק כל סטיק בנפרד, הבדיקה עוברת בהצלחה. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים בסלוטים, אך ללא הועיל. אשמח לקבל הסבר לתופעה, ודרכי פיתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  18. איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  19. מבקש המלצה ללוח אם AGP8X עבור רדאון 9700PRO מעבד אינטל...רצוי צ'יפסט של SIS ולא VIA תודה!

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Hayehudim,

אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by manevra,

מי יותר טוב לזיכרונות DDR?

22. Started by lipa,

יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  23. Started by Lior Azi,

מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש שיהיה משותף ברשת עם הפנטיום 4 שיש לי כרגע (בעצם למי איכפת). ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור למעבד, המקורי שמגיע איתו מספיק? או שאני יקנה משהו טוב בניפרד? אין לי הרבה כסף לזה, המקורי מקרר בסדר?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים