מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
רכשתי בזמנו עוד בימים הטובים סט של Geil One DDR400-DDR600 שמבוסס על שבבי TCCD של סמסונג למי שזוכר מדובר היה בסט TCCD הטוב ביותר שניתן להשיג בכסף והוא התעלה על כל הסטים האחרים של החברות המתחרות. (הגעתי איתו חופשי לבאס 335 DDR670 עם תיזמונים 2.5-4-4-10 מתח 2.9V עם לוח DFI ) תכל'ס אחד הסטיקים התקלקל מתוך הסט דבר נורמלי שקורה, ואני ביקשתי RMA מ GEIL USA ישירות (הזיכרון נקנה מארה"ב) משום מה שום תגובה לא התקבלה מהם למשך שלושה שבועות ! התקשרתי לשם ודיברתי עם בחור בשם טוני וואנג והוא שלח לי מספר RMA (אחרי כמה וכמה טלפונים לברר מדוע שוב אני לא מקבל מספר...) שלחתי את הסט כולו כמקובל במקרים אלו והמתנתי. עבר חודש ... אני שולח מייל אחד , שנים , שלושה... וכלום ! אין תגובה. התקשרת…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, למישהו במקרה אולי יש בנצ'ים שלהם? כי אני מוצא רק כנגד ל xeon.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מצאתי את זה בזאפ http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&affiliate=zap איך זה? האם זה הכי זול?
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני חושב כרגע לקנות מחשב חדש ללא מסך, ומוכן להוציא 3000 ש"ח או קצת יותר. אני בעצמי לא כל כך מבין במעבדים, והייתי רוצה לשאול כמה דברים בקשר לנושא. למשל אני יקח מעבד אחד של INTEL ואחד של AMD במחירים כמעט זהים: ?P4 3.0Ghz, s775, 2MB Cache, (65nm)?] Model Number: Pentium IV 631 Frequency (MHz): 3.0 L2 Cache Size: 2MB Socket: 775 System Bus (MHz): 800 המחיר: 845 ש"ח ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? Model Number: X2 3800+ Frequency (MHz): 2000 L2 Cache Size: 2x512KB Socket: AM2 Process Type 90nm Voltage 1.30/1.35V System Bus (MHz): 2000 המחיר: 855 ש"ח הייתי קודם כל רוצה לדעת מי מביניהם טוב יותר, ויותר טוב למשחקים. בנוסף גם הייתי רוצה לקבל הסבר על כל …
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רכשתי את הלוח הנ"ל למחשב HTPC שאני בונה לשם הרצת סרטי FULL HD בתלת מימד. כידוע, תלת מימד מלא, מועבר אך ורק בחיבור HDMI 1.4 החדש יחסית לעומת חיבור HDMI 1.3 שלא תומך בזה. עכשיו, לא מצאתי בשום מקום האם הלוח אם הנ"ל תומך בHDMI1.4, האם מישהו פה יכול להגיד לי מה שלא הצלחתי למצוא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני עושה בדיקה במשך זמן של שנה בערך והגעתי למסקנה שמערכת מבוססת DDR ללא OC נותנת ביצועים שולחן עבודה הרבה יותר איכותי מ DDR2 זה נשמע לא הגיוני נכון ? DDR2-800 מול DDR400 ? אבל זאת עובדה . אני אישית לא יודע איך להסביר את זה ... ממש מטורף הקטע . אבל כל מערכת עם DDR עבדה בביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס , מוזיקה ... הרבה יותר טוב ויציב . זאת בדיקה שביצעתי במשך שנה : DDR533 , DDR667 , DDR800 ... , DDR400 על הנייר DDR2 קריר יותר ומהיר יותר אבל בפועל ללא OC המערכת עם ה DDR הייתה יציבה ואיכותית יותר . דרך אגב יש לי חבר שעובד בחברת IBM שלא האמין לי וצחק והוא במשך כמה חודשים עשה איתי את הבדיקה וראה שאני צודק המחשב היותר יציב ונוח לעבודה היה עם ה DDR !!! תבדקו גם אתם קחו מערכת…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם P4S533-MX הזמנתי הזיכרון הזה : http://cgi.ebay.com.au:80/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330258395640 והזיכרון שהגיע הוא זה שבתמונה אפשר לראות עם CPU-Z אם זה עוזר ... נראה לי שזה לא אותו הזיכרון כי בזיכרון שקיבלתי(שבתמונה) המהירות שלו היא רק 166MHz . מעניין אם זה באמת טעות ? תודה לכלום, שלומי[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 19:19:06 אולי צריך להגדיר משהו בBIOS ????[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Benchmark של AMD OverDrive, לפני: 4469 אחרי: 6217 ____________________________ לוח אם: GA-MA790X-UD4P ____________________________ דבר ראשון, מומלץ לעדכן את ה FirmWare של הלוח אם (בחדש יש תמיכה משופרת ב ACC). לאחר מכן, כנסו לBios ולחצו CTRL + F1 על מנת לעבור למצב "מתקדם". תעבירו את ה FE לHybrid (לא חובה.. תלוי בלוח אם) ואת הACC (Advenced Clock Calibration) i בהצלחה! שאלות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היה סיפור גדול על זה, לא ממש הבנתי מה לעזאזל קורה פה.אני ימספר את השאלות- הבנתי שהבעיה היא כבר לא בסוקט, החליפו לשל LOTES ברוב הלוחות [כולל סדרת P55A של gigabyte] אבל ישנה גם בעיית מייצבי מתח, שלפי מה שהבנתי תקפה רק בלוחות עם מעט מייצבי מתח שלא מסוגלים להתמודד עם העומס.. 1. זה תוקן/הולכים לתקן את זה? 2. מה טווח הלוחות [ב-gigabyte] הפחות בטוח ל-OC בגלל הבעיה הזאת? [אם עדין קיימת] 3. האם החליפו לתושבת עצמה של LOTES, בלי הפינים של Foxconn או רק את המסגרת ברזל? 4. רצה שמועה שבלוחות P55A הבעיה תוקנה לגמרי.. גם אם זה אומר UD3. ואני לא מדבר על התושבת אלה על המייצבי מתח. זה נכון? 5. ולבסוף, זה תקף גם לגבי H55, H57 ו-Q57?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הקטעים נלקחו מ"ידיעות אחרונות", מוסף ממון. 1."מי ישלוט? הTV, הPC או משהו אחר? "לדעתי, יהיו לאדם 3 צגים בבית: צג גדול בשביל בידור, ז"א TV, צג בינוני של עיבוד מידע, ז"א PC או מחשב נייד, וצג קטן שיהיה משהו כמו פאלם וסלולר";"את מחשב הPC הספידו כבר מזממן, ואני יכול לספר לך שהיום מוכרים בעולם מחשבים יותר מאשר מכשירי TV. הלוואי על כולנו המוות הזה. המחשב לא הולך למות." 2. "ייתכן שהביוטכנולוגיה תצמיח את דור המעבדים הבא, שאולי בכלל יהיה ביולוגי, ולא עוד טרנזיסטור ופרוסות סיליקון" אינטל לא מתעלמת מאף מחקר ותחום דעת. אנחנו ממנים מחקרים רבים בטונות האוני' העולם, כדי להיות עם היד על הדופק ברגע שתצוץ טכנולוגיה מפתיעה וחדשה. אבל אל תמהר להספיד את המעבד הקיים, הוא עדיין לא מת. אני מעריך ש…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דילמה ... כרגע יש לי 2x512 pc4800 600Mhz ואני רוצה לשדרג יש לי שתי אפשרויות : 1. להוסיף 2x512 2. להוסיף 2x1024 האם כאשר יהיו לי 4 סטיקים של זכרון המהירות שלהם תרד ל333 למרות שיש לי opteron 170 ? יש פה מישהו בעל נסיון עם 3gb של זיכרון שיכול לתת את עצתו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי ארבעה חיבורי סאטא במחשב, ואני זקוק לאחד נוסף. ראיתי שמוכרים כבלים מפצלים לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/15-Pin-SATA-Male-To-2-SATA-Splitter-Female-Power-Cable-/170852533241?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item27c79ac3f9 האם זה יפתור לי את הבעיה? האם ניתן להרכיב שני דיסקים קשיחים על זה? האם זה יאט את המהירות משמעותית? האם אפשרי להתקין מפצל דומה גם לחלק החשמל של הסאטא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מקבל בקרוב Z87 DELUXE + INTEL 530 180 + I7 4770K את שאר החלקים יש לי. מחפש המלצות על זיכרונות לא יקרים (נגיד 6 גיגה). כמה שיותר זול. תודה
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ומשהו לא מובן לי. ע"פ טראד שקראתי כאשר המעבד עובד על 333mhz FBS גם הזיכרון יעבוד על 333mhz, מה קורה למעבדים כמו P4 2.4C שעובדים על 800Mhz FSB עם זיכרון 3200?? כלומר פה המעבד יעבוד ב 400?? כי אם כן, למה לקנות את ה 2.4c שאפשר לקנות 2.4b שגם הוא יעבוד ב 400 למרות שהוא 533... ולמה לא לקנות 2.4a...וכ"ו ??? ??? אם זה לא נכון? אפשר לקבל הסבר קצר מה טוב במעבדים 2.4c לאומת 2.4b [כאשר המחשב למשחקים בלבד.. אין לי מושג מה זה HT], ומה הקשר של המעבד הזכרון והמספר 533/800mhz fsb???
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם בדגם MAXIMUS VIII HERO Z170 לא אוכל לעבור לחלונות 11. בבדיקה חומרה של מיקרוסופט אומר שמעבד לא ניתמך וגם אין לי בלוח אם TPM 2.0 מובנה. וגם לא יכול להחליף מעבד יותר גבוהה וחדש שמתאים ללוח אם שלי וגם חלונות 11. אני בדקתי בחיפוש גוגל מעבד חדש דגם יותר גבוה . ולא קיים מעבד חדש יותר שמתאים ללוח אם שלי. אני חשבתי לימכור רק לוח אם ומעבד וזיכרון. אבל יש בעיה. בלוח אם בזיכרון נישמר רישיון Windows 10 Pro שלי. אני לא רוצה לימכור למישהו אחר ויתקין בבית שלו על הרישיון שלי. איך מחליפים בזיכרון בלוח אם רישיון Win 10 Pro אחר? מישהו יכול לתת לי מספר רישיון Win 10 Pro אחר ולהחליף מספר רישיון בזיכרון. ככה בלוח אם לא נישמר רישיון מקורי שלי…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
AMD לא מצליחה לקנות פנטיום 840 (כפולי פרסקוט, סמיתפילד) כדי לבצע מבחני ביצועים משווים מול מעבדיה שלה. כפולי הליבה של AMD אמורים להגיע לשוק תוך מסםפר שבועות, אך לדברי אנשי AMD הם לא מצליחים לקנות כפולי ליבה של אינטת בחנויות ברשת האינטרנט. סוקרים שונים אמורים לקבל אתלון 64 X2 בשבוע הבא. מקור: http://www.siliconinvestor.com/readmsg.aspx?msgid=21292511 http://blog.informationweek.com/windows/archives/002774.html מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=23018 הערה: הסקירות על האתלון 64 X2 שהוצגו בזמן השקת כפולי הליבות לשרתים היו בעצם אופטרון כפול ליבות.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב חדש... לקחתי את ה 4300 עוד לפני שידעתי שהמעבד השני יצא, מה מהם עדיף ומדוע? יהיו הפרשים גדולים בביצועים? נ.ב הוספתי עוד שאלה לגבי לוח אם של ג'יגה בייט שלקחתי, הדגם הוא 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E הוא בסדר?
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה הם היתרונות של 2 מעבדי זאון והאם הם שוים את הכסף המעבדים מיועדים לעריכת וידאו ומעבדי זאון הם המומלצים באתרי התוכנה היכן ניתן להשיג אותם בארץ ומה המחיר שלהם אם אני רוצה 2 של 3 ג' וכן איזה לוח מומלץ בשבילם
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ראיתי לא ממזמן קירור למוספט מה זה ???????? תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכם, הזמנתי מפרט מבוסס Quad מ-IQPC היום, כולל לוח אם Gigabyte p35 DS3L. הטכנאי שלהם המליץ לי ללכת דווקא על ה-DS3 עבור מעבדי Quad. מלבד התמיכה ב-Raid (שאינה מהווה שיקול) הוא הסביר לי שה-DS3 עובד עם 6 פאזות לעומת ה-DS3L שמכיל רק 4 פאזות. כך שמעבדים דורשניים כמו ה-Quad יטיבו לעבוד עם ה-DS3 שמספק מתח יציב יותר למעבד. מה דעתכם, ההבדל אמנם קטן (כ-100 ש"ח), אך האם השינוי נחוץ?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כתוצאה מאילוצים, נעלצתי לכבות את האופציה של HT בביוס ולעבוד ככה למשך שבוע שלם, שמתי לב שהטמפ, של המעבד היא בערך 52-54 מעלות וכבר לפחות שבוע שאני עובד עם HT מופעל, והטמפ', על 44-47 מעלות. צירוף מקרים? או שזה באמת ככה?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-