מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כותרת (בזכרונות) הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים. כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח... ראיתי שההבדל הוא CL, מזה? מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תקשיבו חבר'ה . אני מתכנן לעשות OC משמעותי . ואני זקוק ללוח אם שיחזיק לי תOC על גבוהה מאוד . אני מעוניין לעשות OC ל Q9550 ולהגיע איתו ל4.00GHZ + - . הצעות ? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , הלוחות הם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 DFI Infinity nF4 Ultra ASUS A8N בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
במערכת נתונה למשל פנטיום 4 2GHZ או AMD2000+?
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות אחד עכשיו למפרט שבניתי ואני לא חזק בזכרונות. אם אתם יכולים להמליץ לי על זכרון DDR3 2G בתקציב 280 בשתי חנויות - SKYPC,KSP בגלל שאני עדיין לא סגור מאיפה אני קונה את המפרט. ובעניין אחר יש לי שאלה קטנה אם אני קונה זכרון אחד בוא נגיד kingstone 1333 mhz ddr3 2g cl8 ואז אני מוסיף אחד מחברה אחרת עם תזמונים אחרים האם זה יצור התנגשות בנהם או שהם לא יפעלו במהירות שהם צריכים לפעול? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הצלעות קירור מצופות זהב או כסף בזכרונות DDR3 באמת מועילים משמעותית או סתם בקטנה ?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל יש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין Dual core ל Core 2 Duo 2. האם ליבה כבולה משמע כפול במהירות כלומר אם יש לי 2.5GHZ זה בעצם 5GHZ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי פעם מחשב עם E2160 ברעיון שאני רוצה קואד אבל יקר לי מדי ולבינתיים אני אעשה לו אוברקלוק (והגעתי ל 3200mhz, לא רע). בכל אופן, הגיע הזמן לקנות quad ומשום מה, הקואדים המהירים (9550/9650) עולים אפילו יותר מ-i7 ממוצע. אני לא הולך להחליף את כל הפלטפורמה שלי עכשיו בשביל לשדרג ל i7 אז ההחלטה היא לקנות קואד בכל זאת. השאלה היא האם הולכים לרדת להם המחירים מתישהו? או שפשוט יפסיקו לייצר אותם והם יעלמו? האם יש יתרון כלשהו ל q9650 יותר מ 9550 ששווה את ה-300 שקל הפרש? האם AC freezer 7 rev2 שיושב לי שם עכשיו יספיק לקרר את הקואד? ספק קורסאייר 520 יספיק בשביל המעבד (אין לי איזה כרטיס גרפי מטורף וגם לא יהיה)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברה בKSP יש את הזכורנות האלה במחיר ממש טוב של 245 שקל ל512MB A-DATA /VT ... האם שווה לי לקנות את זה או לא ! אנ ירוצה לקנות מחשב חדש עם 6600GT ובמחיר הזה חשבתי לקחת 2 גיגה של זכרון ב1000 .. אחרי הכל כל משחשוב לי בזכרון הוא שהמשחקים יעלו מהר .. אני משקח ב EQ2 ואני רוצה שהLOADING יהיה מהיר . האם הזכרון הזה יאכזב אותי או לא ?? בבקשה תענו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
ערב טוב, יש לי לוח אם של ASUS-p4s800d, בתוך המחשב יש לי 4 מקומות לזכרון RAM, מערכת הפעלה win xp home edition. בתאים 1 ו- 3 יש שני כרטיסי זיכרון DDR400 256mb של חברת Kingston. חבר הביא לי כרטיס DDR400 256mb של חברת Adata אך משום מה ברגע שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא עולה. הוא נפתח אך מופיע רק מסך שחור. שאני מוציא אותו ועושה restart הוא מעלה לי את התפריט Bios ובכללי אני צריך להפעיל את המחשב כמה פעמים בשביל שהוא יצליח לשחזר את עצמו ולהעלות את הווינדוס מחדש (ואז אני מגלה שהמחשב השתגע, כולל השעון ופיירוול שכובה). אחרי חיפוש מקיף ברשת אני לא רואה שום סיבה למה כזו תקלה חמורה מתרחשת? שני הכרטיסים זהים מלבד העובדה שהם שניהם מחברה שונה, הכרטיס שחבר שלי הביא לי תקין בוודאות... ה…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: לחבר שלי יש שני מחשים עם פנטיום 3. אחד עם 933 MHZ והשני עם 450. אפשר להחליף בניהם? ואם אפשר אז חוץ מלחבר אותו במחשב השני צריך לעשות עוד משהו או שהמחשב קורא אותו לבד? השאלה השניים היא לגבי ההארד דיסק, אם מחליפים בין הארד דיסק אז צריך לעשות משהו חוץ מלחבר אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן!... רציתי לשאול אם שווה לקנות את הamd a8 vision וכמה הוא חזק? כמה עולה לוח אם תואם ואיך הוא בעצם יעבוד עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי, )nvidia 260gtx) תודה. וגמר חתימה טובה :-)
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם ישן שהדגם שלו זה ASUS P4T עם צ'יפסט INTEL I850 וסוקט 423(לא זוכר את הדגם המדויק של הלוח) שיש לו חיבורי USB אני מניח ש1.1, השאלה זה אם אני אחבר כרטיס הרחבה של USB2, אז מה שאני אחבר לכרטיס יעבוד ב400MBs? ועוד שאלה: נגיד ואני מוריד במהירות של 1.250MBs(מגה בייט) ואני מחבר לUSB1.1 הארד דיסק חיצוני, ומוריד אליו הכל. אז תיהיה הגבלה? יהיה צוואר בקבוק? אריאל
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
DDRROOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL חדשה קצת ישנה אבל צצה לה תמונה שמתארת את העתיד להגיע AMD Magny Cours
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כותרת^ הן מבחינת גיימינג והן מבחינת רווח עתידי, שכאמור תושבת 1150 יצאה לא מזמן ואיתה מעבדים חדשנים. מה אתם חושבים??
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח אם הזה hp 460964-000 עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל אין לי מושג איפה לחבר את המתג של ההפעלה ואני לא מוצא באינטרנט כלום בקשר ללוח אם חוץ מכמה שמוכרים אותו בEBAY :\
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שני הלוחות G31 ... הגיגהבייט קצת יותר זול מה עדיף ? הבנתי שאין במלאי את ה ASUS שווה לחכות לזה ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לבנות מפרט על בסיס הG31 והE8400 עם זכרון סטנדרטי ושאר הדברים הרגילים. יש צורך בערכת שבבים יותר חדישה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן מכרתי את המחשב האישי שלי (2500K), ששירת אותי מעולה עם כרטיס המסך המובנה בו (HD 3000). אני רוצה לבנות לעצמי מחשב צנוע, ומוצא עצמי מבולבל לגמרי מכל האפשרויות. HD 2000, HD 3000, AMD APUs, וכרטיסי מסך יעודיים. אשמח לבחור בפלפורמה פשוטה דוגמת Intel Pentum מסדרה G, אשר מכיל את HD 2000, אם די בכך. המחיר הוא שיקול, כמובן. יכול להיות שהכי קל לשאול כך: במידה והנכם מתגוררים בארה"ב, ומבקשים מחשב שסך הכל יגלוש ברשת (אם כי גלישה עמוסה, מלאה בתוספים), כאשר ברקע כמעט תמיד מתנגן ווידאו (בד"כ אחד מערוצי הטלוויזיה), ושלא ירגיש שהוא גורר את עצמו.... לאיזה כיוון הייתם פונים? אני משתמש ביום האחרון במחשב הנייד שלי (מעבד E-350 מבית AMD), שמחובר למסך המחשב שלי 1920x1200 - U241…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
שנה טובה לכולם תרמתי את המחשב שלי לההורים , אחרי ששלהם התפגר ..... אני מחפש לוח אם בתקציב נמוך משהו כמו 400 ש"ח הכי חשוב לי זה אמינות !! ושכל דבר בלוח יעבוד כמו שצריך אם זה USB SATS IDE וכולי .. אני לא מתכנן OC , אבל זה יתרון בשבילי יכולות OC (סתם בשביל הכיף ...) אז האם האביט הוא מה שאני מחפש ? או שכדאי לקחת איזה גיגהבייט ? איך האביט הזה הוא אמין ? או שיש תלונות עליו ? תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם זו גירסת הBE? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7773 ואם לא אז איך אני יכול להבדיל?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז את מי עדיף לקחת? יש כאלו שאמרו לי שברור שצריך לקחת את D ויש אחרים שאמרו לי לא להתקרב למעבדי D ולקחת אפילו מעבד פנטיום רגיל אז אני שואל אתכם מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-