מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אז הרצתי את wcupid סתם לא יודע למה אני חייב לציין שידע גדול אין לי אז יכול להיות שאני סתם היסטרי טוב אז שמה אני רואה ב- system bus שזה עומד על 398 עכשיו לפי מיטב ידיעתי צריך לחלק ב-2 כדי להגיע למהרות הבאס האמיתית שזה יוצא 199 עכשיו ראיתי ב-multiplier שזה גם לפי מיטב הבנתי המכפלה והיא עומדת על 16 אז עכשיו כמו שקראתי פה באתר באחד המדריכים לפני כמה זמן מהירות המעבד היא הכפלת שני הגורמים הללו כלומר 199*16 זה יוצא 3184 אז למה יש לי רק 1600 מגה הרץ עכשיו יש פה משהו רוב הסיכויים שאני טועה אבל מה קורה פה מחה לתגובות בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה שקורה הוא כזה יש לי לוח P965-S3 של גיגהבייט אבל REV 1 וזיכרונות 667 גנריים לא משהו מיוחד השאלה היא בעקבות הביקורות על E4300 האם כדאי לי לקנות אותו או מעבד E6420-E6320? מבחינת קירור אני מניח שאני אשים קירור סטנדרטי ולא משהו מיוחד אבל הבנתי שאפשר להגיע למהירות טובה גם ככה עם ה E4300 ושאלה נוספת שאומרים שהעלו E4300 ל 3Ghz זה אומר שכל Core הוא על 3 גיגה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני חשבתי על a-data vistsa 500 mhtz 512x2 ב-800שח(אבל אין אותם במלאי וגם לא יהיה אז ירדתי מהם) והחלטתי ללכת על זכרונות אחרים(לא משנה לי יד שנייה או חדש) אז חשבתי על כמה דברים כמו Corsair Twin X Dual Channel 1GB 512MB X 2 DDR cl 2,3,3,6 (חדש עולה 1500 שח ואני יכול להשיג אותם ב-750 שח שווה או לא??) האם הזיכרונות האלו צורכים הרבה חשמ בישביל להגיע למהירויות גבוהות??(אני מקסימום יכול לספק לזיכרונות 2.9v-3.0v מקס!) כמובן אפשר עוד הצעות לזיכרונות שמגיעים ל- 500-600 מגה הרץ התקציב הוא 800 שח מקסימום! (אם מישהו מוכר זכרונות יד שנייה שיכנס ללינק שלי=) http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4300
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!! לארץ הוא עדיין לא הגיע מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו? תודה. ועוד שאלה: אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול? האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ האם אפשר להשיג אחריות בארץ? תודה
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מעוניין לקנות קיט של 2GB - DDRII למחשב חדש צריך את הכי טוב שאפר בטווח ה-1000 ש"ח. המערכת מבוססת על ASUS P5B DELUXE + CORE2DUO e6700
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף בביצועים ? AMD Phenom X3 8450 Triple Core AM2 BOX .VS. INTEL Core 2 Duo E8400 Box
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מתכנן לרכוש את המפרט שמופיע במומלצים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: [URL=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100871]AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2)[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 805 לוחות אם: [URL=https://www.tms.co.il/MB450MBAZOOKA]MSI B450M BAZOOKA[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 זכרונות RAM: [URL=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18011]DDR4 16GB (8Gx2) 2933 CL16 Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2Z2933C16 [/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 683 מארזים: [URL=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי לשלב שני מעבדים, אחד של AMD sempron והשני אני אדע היום.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מארז חדש שיש לו צג טמפרטורות בחזית שלו. כתוצאה מכך שמתי לב למשהו מוזר. טמפרטורת המעבד בזמן העבודה נעה בין 52-54 מעלות. דבר שהוא נורמלי למעבד Athlon XP 2000 על פי מה שקראתי בפורום. אבל כשהמחשב עובר למצב Standby הטמפרטורה מגיעה עד ל-57 מעלות. האם המחשב לא אמור להתקרר במנוחה? קונפיגורצית המחשב היא: לוח האם: Asus a7n8x deluxe זכרון 512 DDR333 CL2.5 ספק גנרי 300WAT (הזמנתי ספק Enermax 350W שאמור להגיע בקרוב) 2 דיסקים 120GB של מקסטור SATA מחוברים ב-RAID כרטיס מסך Radeon 9800 מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
לפי התמונה הבאה איזה לוח אם יש לי והאם אני יכול להגדיל את הRAM ל16 או 8? http://postimg.org/image/zff2asdv7/
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים , אני עובד עם התוכנות CUBASE ו ABLETON והCPU LOAD בשמיים ! זה מה שאוורסט גילה שיש לי : CPU Type Intel Pentium III Xeon CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz יש לי 4 ג'יגא זיכרון אין לי מושג איזה חברה ואם הוא DDR2 או DDR3 , בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון כדי לי לקנות באיזה מהירות ואיזה סוג ניסיתי לחקור את הנושא לא הבנתי אותו כל כך ... תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי 128 זכרון פנימי RDRAM וזה תופס שני סלוטים של זיכרון על הלוח זאת אומרת פעמיים 64. ויש לי עוד שתי מקומות עם סתם חלקים ירוקים שאין עליהם שבב ולא נראה לי שיש להם תפקיד. האם אני יכול לשים במקומות האלה עוד שתי כרטיסי זכרונות של 64 כדי שיהיה לי 256 זיכרון פנימי RDRAM???????? HELP!!!!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היה לי לוח של EPOX 8KHA PLUS הוא הלך לי עכשיו אני מחפש לוח אחר חשבתי איך הלוח של קפוס KT333 ביחד עם זכרון PC2100 של CRUCIAR? חשבתי שעדיף לוח עם KT333 מאשר לוח אם של גיגהבייט נגיד עם KT266A מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הכוונה היא להשתמש בשני סטיקים של זיכרון שהם של אותו יצרן (CORSAIR), אותה מהירות 400Mhz ואותם תיזמונים... אך הנפח שונה. סטיק אחד הוא של 512Mb והשני רק 256Mb האם ה dual channel DDR יעבוד בצורה הזאת או שחייבים ששני הסטיקים יהיו גם באותו הנפח ?
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזיכרון הבא: זכרונות של OCZ 4 גיגה CL5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_dual_channel לעומת זיכרון של G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=263 איזה מהם עדיף ולמה?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת ויידאו חובבנית ומשחקים לא הכי כבדים וחדישים. מקריאת הפורומים החלטתי שמחשב מבוסס D805 הינו האופציה המתאימה. אך הבנתי שבעוד מספר חודשים INTEL יוצאת עם סדרות המעבדים החדשות. האם ל-805 יהיה מחליף באותו טווח המחירים או אם ברצוני לשמור לשמור על מסגרת התקציב אין למה לצפות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים, לפחות לאיזה 3-4 שנים, רזולוציה בינונית, תקציב למעבד עד 1300 בלי הקירור, מתוכנן OC אבל ממש לא הרבה... אין לי בעיה לחכות ל-Q9XXX אני מתלבט בין Q6600 , E8400, Q9450 מה הכי משתלם מבחינת ביצועים / מחיר, זאת השאלה העיקרית
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחשב Pentium 4 1.7Ghz עם 256MB DDR דיסק SG60GB וכרטיס מסך LeadTek GF4 4400 128MB DDR, עד כאן הכל טוב?! לוח אם Asus P4S333 עם SiS961 Chipsets, עד כמה יכולים ה Chipsets להשפיע על הביצועים? האם לא אמורים,עם כרטיס כזה, לשחק את המשחקים כמו NFS HP2 or Mafia ב Full Resolution ועם Maximum Details? ללא קירטועים? משהו לא תקין בקונפיגורציה הזאת? בתור תחנת משחקים זה לא אמור להיות חזק?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי שהמחשב שלי כולו כבר היה סגור כבר הזמנתי הכל פתאום מתקשרים אלי מנועה מחשבים אומרים שיש עיקוב רציני במכס ( הבני ז*נות שובתים) ולכן הוא הציע לי את השני הלוחות הבאים : 1) MSI K8N Neo PLATINUM ב770 ש"ח 2) EPOX 8KDA3+ ב870 ש"ח עכשיו אני לא יודע מה לבחור אני ידוע ש EPOX יותר טוב לOC אבל הMSI יותר טוב לעבודה בלי OC והוא יותר מסודר ובעל יותר פי'צרים וכאלה. בקשר לזה לשאלה עם אני יעשה OC או לא עוד לא החלטתי מתי כנראה שאני יעשה בעתיד (לכן אני רוצה שתהיה האפשרות הזאת פתוחה ) גם ככה יש לי מעבד 3200 CH אז אני לא יוכל לעבור את ה2400 ולכן אני שואל האם עם OC שכזה אני יצליח להסתדר עם הלוח MSI ( שהוא יותר זול ויותר מסודר ) ואכן בררתי קצת וקראתי כל מיני מאמרים על ה M…
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-