מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי אתמול מחשב שהפסיקו את השימוש בו, ותכננתי להחזיר אותו לחיים ולתת אותו לאחותי שיהיה לה בחדר, כשקיבלתי אותו גיליתי שהוא ללא זכרונות בתוכו, ולכן לקחתי 2 צ'יפים של זיכרון SDRAM ממחשבים ישנים שהיו לי פעם וכבר לא בשימוש וכשניסיתי להכניס אותם זה לא הלך, הSDRAM לא מתאים... איך אני יכול לזהות את סוג הזיכרון המתאים? מה שאני יכול לומר זה שיש רק מחיצת פלסטיק אחת (מה שמפריע לזיכרון להיכנס) בעוד שבSDRAM אני יודע שצריכות ליהיות 2 כאלה... לפי התמונה שראיתי עכשיו בקישור לכתבה באחד ה"נעוצים" למעלה, לדעתי זה DDR... כי יש לו רק כניסה אחת והיא לא בידיוק באמצע, כמו בלוח אם ההוא. אשמח אם תוכלו לעזור ! תודה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול משהו איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי ווינדוס ויסטה התוצאות של המעבד שלי 6300 נופלים לפי התוכנה sisoft sandra כאשר היה לי אקס פי המעבד קיבל 17500 ואילו עכשיו לפי אותה תוכנה הוא מקבל 13600 יכול להיות שזה משהו שקשור למערכת הפעלה התומכת ב64 ביט? לא הייתי בטוח כלכך היכן לכתוב את זה אז סליחה מראש למהנלים מחכה לתשובות ושיהיה לכם יום טוב
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי לשלב שני מעבדים, אחד של AMD sempron והשני אני אדע היום.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי עובר להורים שלי.. (מפרט בצד) ואני מחליף לי למחשב חדש יותר.. בעקרון כרטיס מסך יש כבר , מארז וספק כוח יש , כרטיס קול יש הארדיסקים יש. אני צריך שילוש - לוח אם מעבד וזכרון.. צרפתי צילום מסך של מפרט שחשבתי עליו.. מחכה לשמוע המלצות.. תקציב סביב ה 1500 ש"ח גמיש אם זה שווה את ההפרש.. המחשב מיועד למשחקים בלבד וכמובן אינטרנט וסרטים.. פחות מעניין אותי OC.. כבר ירדתי מכל ההתעסקות של זה.. אבל שוב, אם זה להוסיף עוד איזה 100-200 ש"ח ולקבל רכיבים מעולים בעלי יכולות OC מרשימות אז זה יכול להיות מעניין.. *מי כמוני יודע כמה OC נחמד יכול לעזור.. ה AMD 3800X2 שלי חולל לי פה פלאים במחשב כאשר הערתי אותו משנתו והרמתי אותו ב 50%.. תודה למגיבים, שחר. [attachment deleted…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי עם E7500 , וב Win7 כתוב שזה מעבד של 2.9 אבל הוא מתנהג עכשיו ב 2.13 למה זה קורה? האם זה טוב? למישהו יש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי רציתי את התייעצותכם, אני מעוניין לשדרג את המערכת מ4 ל8. מדובר על DDR2 800. ראיתי בספסיפיקציה של הלוח שהוא תומך בעד 8GB וכרגע יש לי 2X2. האם אני יכול לרכוש עוד זוג 2X2 וזה אמור לעבוד? יש לציין שהמערכת שלי לא בOC ולא מתוכננת להיות. זה פשוט כדי למשוך עוד קצת לפני שדרוג רציני של לוח, מעבד וזיכרונות. מדובר על לוח GIGABYTE 965P-DS3 3.3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#bios אשמח לתגובתכם בעניין גם אם הדבר בכלל כדאי. תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אם אכן יש הבדל ביניהם איך הQ6700 ביחס לQ9300. אם אין הבדל ביניהם איך הם ביחס לQ9300?
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי לוח אם Foxconn A88GMV בנושא הזכרונות כתוב: Memory: Dual channel DDR3 1600(oc)/1333/1066 x 4 DIMMs, Max. 16GB כאשר ישנם 4 סלוטים בשני צבעים שונים, וע"פ המדריך שני הימניים בכל צבע ושני השמאליים בכל צבע עובדים בדואל צ'אנל (במקום כל זוג עם אותו צבע, כמו שאני למשל הייתי עושה, אבל לא משנה) התקנתי הבוקר סט זכרונות (במקום הקיים) 2X8gb 1600 Udimm של קינגסטון, בתצורה של דואל צ'אנל. ובדקתי בCPUZ שאומר ככה: Type: DDR3, Size:16384Mhz Channels:Single NBfrequncy:2000Mhz Dram: 667 FSB/DRAM:3:10 CL:9 כרגע ראיתי שתחת SPD אני יכול להתייחס לכל סלוט, אז התדירויות הן: 457, 533, 609, 685 וכל המתחים 1.5 השאלה\ות שלי הן: למה זה מראה לי סינגל צאנל? על הזיכרון כתוב CL10 והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
כן כן,אתם שומעים נכון.. אינטל מורידה את מחירי הפנטיום D בעד 50 אחוז! http://www.reghardware.co.uk/2006/05/05/intel_price_cuts/
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי קונה לוח DFI NF4-ULTRA-D ומתלבט בין שני הזיכרונות , הטווינמוס עולים 80שקל יותר , הלוח כידוע נותן עד 4V לזיכרונות ככה שמתח הוא לא הבעיה , הבעיה היא , שהטווינמוס לפי הביקורות עושים 500MHZ על 2-2-2 , אבל לא הרבה יותר מזה(מקסימום שראיתי זה 530 וגם זה בקושי) , הADATA לרוב מגיעים ל550MHZ בקלות , אבל על 4-4-3 , עכשיו תלוי מה עדיף , התיזמונים או עוד 20\30MHZ לזיכרונות...
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך מבטלים בביוס את האפשרות שהוא לא יחפש RAID.. כי הוא כל פעם מופיע לי עם ה - Detecting הזה שהוא מחפש ואז לא מוצא אותו ורק אז מפעיל. אין לי RAID במחשב (של אחי יותר נכון) ויש שם הארד דיסק יחיד. האפשרות היחידה שמצאתי בביוס היא ש Scsi / Promise כלומר שהסקאזי יפעל לפני ה - RAID , זה לא בדיוק עזר.. למישהו יש פתרון !?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מה שרשמתי בכותרת הלוח אם שלי רשום במפרט עוד שאלה האם עידכון ביוס יכול לתמוך בזכרונות יותר מהירים?
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים , אני עובד עם התוכנות CUBASE ו ABLETON והCPU LOAD בשמיים ! זה מה שאוורסט גילה שיש לי : CPU Type Intel Pentium III Xeon CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz יש לי 4 ג'יגא זיכרון אין לי מושג איזה חברה ואם הוא DDR2 או DDR3 , בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון כדי לי לקנות באיזה מהירות ואיזה סוג ניסיתי לחקור את הנושא לא הבנתי אותו כל כך ... תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ב3650....שבעיקרון זה מה שיהיה בו (טיפה שינויים של ספק ומארז אבל לא בהספק) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E hard disk 7200 SATA II 160 DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של הלוחות אם ומה זה אומר ה D ...ומה המשמעויות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום , שני המעבדים האלה יעלו 316$ שהקונרו יוצא (כלומר בערך 1600 ש"ח בארץ). D960: Presler 3.6GHz/2MB L2 x 2800MHz FSB/DC מחיר עכשיו: 530$ (שיוצא הקונרו הוא יורד ל 316$ ) E6600: Conroe 2.40GHz/4MB L2/1066MHz FSB/DC והשאלה היא , מה יותר טוב? מה עדיף? תודה
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי ברשותי 256 מגה זכרון של CRUCIAL PC2100 שעובד על CAS2 בלי בעיות. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה של זכרון כי אני חש שהמחשב איטי ובעיקר במשחקים החדשים של היום. ראיתי באתר מסוים שרוצים על זכרון MICRON PC2100 256 MEG 250 שקל. שאלתי היא האם אוכל לעבוד איתו על CAS 2 בלי בעיות והאם כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות PC2700? ועוד משהו על איזה זכרון אתם ממליצים לי? חשוב עד 300 ש"ח עוד שאלה די קשורה איך למיר? אין תלונות לגבי השירות והמוצרים?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המעבד AMD ATHLON IIX2 250 מקבל מתח גבוה למרות שאני לא ב O.C הגדרתי בביוס הכל על AUTO ולמרות זאת המתח הוא 1.47 וגם ביצעתי איפוס לביוס +עידכון ביוס גירסה F8 ל F9E ועדיין אותו המתח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הגיע הזמן באמת.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389029,00.html
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היה לי לוח של EPOX 8KHA PLUS הוא הלך לי עכשיו אני מחפש לוח אחר חשבתי איך הלוח של קפוס KT333 ביחד עם זכרון PC2100 של CRUCIAR? חשבתי שעדיף לוח עם KT333 מאשר לוח אם של גיגהבייט נגיד עם KT266A מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. זה מה שיש לי (בעזרת יאיר מפורום מפרטי מחשב): מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value - שתי יחידות Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מארז RaidMax Apex Black ספק כוח cooler master extream power plus 460w הראתי את המפרט למוכר בחנות מחשבים, והוא ציין שהכל נראה טוב, אבל הלוח אם לדעתו ישן מדי יחסית לכרטיס מסך ולמעבד, ושהוא במקומי היה משקיע עוד קצת כסף ולוקח לוח אם מדגם חדש יותר. רציתי לשמוע מה דעתכם על העניין .. המלצות/הצעות/תובנות .. (ובלי קשר, אני אשמח גם לקבל חוות דעת על שאר המפרט) המון תודה, לירן. עריכה: שכחתי לציין- הלוח אם עולה ¤267 ואני מזמין את הרכיבים מהאתר http://www.I…
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח לגמרי שכאן זה המקום הראוי לפרסם את השאלה, תקנו אותי אם יש בעיה. יש לי מחשב (יכולים לראות את המפרט בפרופיל) עם שני סטיקים של זיכרון - 4GB כל אחד - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B לאחרונה אני דוחק את גבולות הזיכרון הללו ושוקל לשדרג ל-16GB עם ערכה נוספת מאותו הדגם, שבזמנו (לפני שנתיים בערך) עלתה לי 333 ש"ח, אך לא מוצא את הערכה המדוברת בשום מקום. אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר למצוא יפנה אותי לכתובת הנכונה, ואם לא - אז אשמח לשמוע רעיונות חלופיים (ובשאיפה זולים - מתחת ל-400 ש"ח). שני פרטים שנראה לי כדאי לציין - לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H קירור מעבד: Scythe NINJA 3
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטלתי דרך הביוס את מכפלת ה-HT ומשומה הנייד עובד מהר יותר והמערכת גם עולה מהר יותר. יש סיבה לכך? אין שינוי לזמן השימוש בסוללה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי שהמחשב שלי כולו כבר היה סגור כבר הזמנתי הכל פתאום מתקשרים אלי מנועה מחשבים אומרים שיש עיקוב רציני במכס ( הבני ז*נות שובתים) ולכן הוא הציע לי את השני הלוחות הבאים : 1) MSI K8N Neo PLATINUM ב770 ש"ח 2) EPOX 8KDA3+ ב870 ש"ח עכשיו אני לא יודע מה לבחור אני ידוע ש EPOX יותר טוב לOC אבל הMSI יותר טוב לעבודה בלי OC והוא יותר מסודר ובעל יותר פי'צרים וכאלה. בקשר לזה לשאלה עם אני יעשה OC או לא עוד לא החלטתי מתי כנראה שאני יעשה בעתיד (לכן אני רוצה שתהיה האפשרות הזאת פתוחה ) גם ככה יש לי מעבד 3200 CH אז אני לא יוכל לעבור את ה2400 ולכן אני שואל האם עם OC שכזה אני יצליח להסתדר עם הלוח MSI ( שהוא יותר זול ויותר מסודר ) ואכן בררתי קצת וקראתי כל מיני מאמרים על ה M…
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-