מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מארז עם usb3 בפאנל קידמי יש לי לוח אם ga-z68a-d3h-b3 אין לו חיבור על הלוח לusb קידמי יש לו שני יציאות אחוריות האם ישנה דרך/מחבר לחבר את הusb הקידמי ליציאה אחורית?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?
-
- 16 תגובות
- 858 צפיות
-
-
זיכרון של גיגה ב 245 מה שאומר ש 2 גיגה ב 490 אך היתרון הוא שזה 800 מגה הרץ ולכן זה טוב כי 667 קיום זה איזה 475 בערך http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6032#detailed צריך לבדוק אם זה שני סטיקים של 512 כי בדקתי באתר של גיסקיל ויש אפשרות ל 1 של 512 ו1 של גיגה ואפילו שני סטיקים של גיגה ב580 מסדרת הHk שטובים לoc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השימושים העיקריים של המחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, הקלטת תוכניות + עריכה ומשחקים מדי פעם (c&c3 למשל). אם אין הרבה הבדל אני מעדיף לקחת את הזול יותר כי אני רוצה לקנות גם כרטיס טלוויזיה. ועוד שאלה: המאוורר שמגיע עם שני המעבדים הנ"ל ^^ רועש?
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום למומחים יש אצלי בלבול קטן אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אבל 32 ביט לא מנצלת יותר מ-3.5 ג'יגה זיכרון מה עושים: 3 ג'יגה לא מתחלק יפה על ה"דואל צ'אנל" (אולי אני כותב שטויות...) 4 ג'יגה - לא מנוצל עד הסוף איך הכי טוב הכי מהיר?? האם לקנות סטיקים של 1 ג'יגה או סטיקים של 2 ג'יגה תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
-
ללא אוברקלוק! יש הבדל? מורגש? למישהו יש לינק עם השוואה בניהם?
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי מחשב חדש עם E6300,זיכרון 512*2 של kingston, כרטיס מסך 7600gs של club3d ולוח אם Gigabyte GA-965P-S3. הספק ממנו הזמנתי אמר לי שהוא נותן תמיכה רק ללוחות אינטל ולכן המליץ לי להזמין לוח אם כזה. הוא הציע לי את הלוח DG965RYCK. חשבתי ללכת על לוח אם תומך ב: DDR2 800MHz, 8-channel (7.1) audio, כרטיס רשת Gigabit, חריץ PCI-E וצ'יפסט 965. איזה לוח לדעתכם הכי עדיף ומתאים של אינטל? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב אז לאבא שלי נהרס המחשב והוא החליט לקנות חדש...עכשיו הוא אמר לי שהוא מוכן לקחת את המחשב שלי ושאני יקח את החדש... לי יש amd 63 3000+ ואת האמת כיום אני משתמש במחשב בשביל הלימודים (מדעי המחשב) , אינטרנט והמון הורדות...המחשב פתוח 24 שעות ... משחקים אני כבר בקושי משחק וסרטים אני לא רואה הרבה כי יש לי מקרן הבעיה הקלה היא שהמקום שממנו אני קונה את המחשב אין לי אפשריות ממש... לוח אם למשל אני יכול לקנות רק את ה ECS P965T-A שמביקורות עליו הבנתי שהוא בסדר השאלות שרציתי לשאול הם בקשר למעבד והזכרונות יש לי אופציה לE6300 ב1040 שקל או E6400 ב1290 השאלה היא אם בשבילי שווה ללכת על ה6400 ? עוד שאלה היא לגבי הזכרונות... האם כדאי לי לקנות סטיק 1 של ג'יגה או שניים של 512... כי אני שוקל אולי…
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
וואי וואי וואי איזה באסה כתבתי לכם שעה פיתאום שלחתי והתנתק לי האירנטרנט ונעלם ההודעה שעשיתי באק אוף עכשיו הכל מהתחלה אוקיי אני יכתוב שוב טוב אז ככה: אני לא יודע מה לעשות אם אני "יסגור איתכם" אני מחר על הבוקר הולך לקנות תמחשב החדש שלי עכשיו מה שמעניין אותי זה רק אוברגלוקינג מה שחשוב לי לדעת זה מה אוברקלוקר יותר טוב הקונרו או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5748 שימו לב שהוא 35W אם תגידי לי שהAMD עדיף לאוברקלוקינג אני קונה אותו מחר בבוקר עם הלוח של DFI תודה לעוזרים )))
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול, מה הסיבה ששני סטיקים של DDR1 (אחד של חצי ג'יגה ואחד של ג'יגה), שניהם תקינים, לא עובדים ביחד (המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך), אבל עובדים בנפרד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן היה לי בעיה הבאתי זיכרונות 667 היו לי 800MHZ עכשיו חבר הביא לי 2 סטיקים DDR2 667 2G רשום עליהם KINGSTON הם קצת קטנים יותר מהרגיל הפעלתי EVERST CPU-Z הם מזהים שזה KINGSTON איך אני יכול לדעת שזה KINGSTON מקורי?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם יש צורך בזכרונות מסוג מסוים (מהירות או latency - לא שיש לי מושג מה זה אומר) עבור מעבדי SB, או שאפשר להעביר את הזכרונות (כמובן DDR3) מהמערכת הישנה? מדובר על Corsair XMS3, קיט של 4 גיגה. אני שואל כדי למנוע בעיה שעלולה לבוא משדרוג כזה שאמור להתרחש בעוד כמה ימים. http://www.corsair.com/memory/xms-classic/xms3-ddr3-memory/cmx8gx3m2a1333c9.html ת-ו-ד-ה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע ברשותי מעבד בעל 2 ליבות בלבד E8400. מזה זמן רב שאני מחכה להזדמנות לשדרג למרובע ליבות, לצורך תוספת כח בעיבוד ודחיסת וידאו, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים המשתמשים במרובע ליבות (GTA IV למשל). אתמול שכן קרוב סיפר על הזדמנות שנפלה לידיו כששדרג לחברה מסויימת את המחשבים ויכול לסדר לי את המעבד Q9400 במחיר של 500 ש"ח (משומש כמובן, אך לא עבר OC או התחממות). בדקתי ונראה שהמחיר הזול ביותר ב- ZAP הוא 860 ש"ח. בדקתי גם כאן, במכירות יד-שניה, ונראה שמוכרים מעבד חזק יותר, Q9550, במחיר של 600 ש"ח. לפי השוואה באתר אינטל נראה של- Q9550 יש דבר שנקרא FSB Parity, מה שאין ל- Q9400, הבנתי שזה חוסך בדיקת שגיאות לצ'יפסט של הלוח (אנא תקנו אותי אם אני טועה). מצד שני ל- Q9400 יש דבר שנקר…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שווה לשדרג מ E6300 2.8GHZ ל E8400? המחשב בדגש על משחקים בכמה אחוזים יהיה שיפור?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שאלתי שאלה קצת כללית אבל בוא נגיד ככה שאם אני בוחר נגיד לבנות מערכת ב2500 ש"ח מה יותר נכון לי לעשות... לקנות INTEL או AMD, כי אני בעיקרון בנאדם שרשום על מצחו INTEL ובמעבדי AMD אני לא נוגע... ברגע שאני שומע AMD או INTEL אני ישר קופץ על INTEL כי ככה "חונכתי".. בפורום מפרטים רוב האנשים בונים פה מפרטים שבנוים על מעבד AMD.. עכשיו לשאלה: אם אני בונה מחשב נגיד ב2500-3000 בשביל משחקים כבדים ככול שאפשר..... באיזה חברת מעבדים שווה לי לבחור ולקחת? INTEL מסדרת I3 ונגיד I5 או AMD מסדרת הפנטום ???
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הי כולם! אני רוצה להרחיב את הזכרון במחשב, אבל אני לא יודע איזה סוג זכרון מתאים לי. אני מביא לפניכם את כל הפרטים על לוח האם והזכרון מהתוכנה EVERST: Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Field Value …
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום , קניתי לאחרונה מחשב חדש אבל שמתי לב למשהו מוזר כאשר מדליקים את המחשב אין את הביפ של הביוס מלוח האם , למרות הכל המערכת מתפקדת מצויין ואין בעיות או הודעות שגיאה כלשהן. האם אין את הביפ של הביוס בלוח האם ASUS P5Q PRO ? תודה
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עריכה......... איך הזיכרונות האלו DDR II 800Mhz - Life Time Warranty - 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel לעומת אלו OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Vista Upgrade 5-6-6-18 OCZ2VU8004GK מה יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהטכנאי מחשבים אצלי שם את הזיכרונות כאשר אחד בתושבת לבנה ואחד בכחולה. אני יודע שכדי שהזיכרונות יעבדו בערוץ כפול צריך להשים את הזיכרונות באותו צבע של תושבת. כששאלתי את הטכנאי למה הוא שם ככה, אז הוא אמר לי שככה כתוב בספר... האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שני הלוחות G31 ... הגיגהבייט קצת יותר זול מה עדיף ? הבנתי שאין במלאי את ה ASUS שווה לחכות לזה ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-