עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CoolOne,

יש לי את הלוח ASUS P5B-E. בלוח יש יציאת COM פנימית. בחוברת כתוב שניתן לקנות מודול כזה שמתחבר בכבל ליציאה הפנימית ומוסיף את היציאה הזו מאחורה (במקום כרטיס PCI/PCI-E כלשהו). מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודול הזה?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  2. קניתי היום SEMPRON 2200, ולוח אם של GYGABYTE, מדגם GAA-K8NS. עד כמה שאני יודע שניהם סוקט 754 ולכן לא אמור להיות בעיה - ובכל זאת - זה נראה כאילו המעבד יותר גדול מהתושבת (שנמצאת על הלוח אם) שבה הוא אמור לשבת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אני מוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by Maor Shahar,

איזה זכרונות טובים יותר לE6300... (עם P5B Deluxe) 2x512MB Corsair DDR2 XMS2 PC2-4300 533MHz CL4 3-3-3-8 nonECC Unbuffered או 2x512MB Geil DDR2 PC2-4300 533MHz CL4 CAS 4-4-4-12 nonECC Unbuffered,6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB ההבדל במחירים הוא נמוך.. הcorsair עולים 40 שקל פחות.. אבל האחריות על ה geil היא לכל החיים.. ועל הcorsair רק 3 שנים.. :s05: :s05: תודה..

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אחרי שהמחשב שלי כולו כבר היה סגור כבר הזמנתי הכל פתאום מתקשרים אלי מנועה מחשבים אומרים שיש עיקוב רציני במכס ( הבני ז*נות שובתים) ולכן הוא הציע לי את השני הלוחות הבאים : 1) MSI K8N Neo PLATINUM ב770 ש"ח 2) EPOX 8KDA3+ ב870 ש"ח עכשיו אני לא יודע מה לבחור אני ידוע ש EPOX יותר טוב לOC אבל הMSI יותר טוב לעבודה בלי OC והוא יותר מסודר ובעל יותר פי'צרים וכאלה. בקשר לזה לשאלה עם אני יעשה OC או לא עוד לא החלטתי מתי כנראה שאני יעשה בעתיד (לכן אני רוצה שתהיה האפשרות הזאת פתוחה ) גם ככה יש לי מעבד 3200 CH אז אני לא יוכל לעבור את ה2400 ולכן אני שואל האם עם OC שכזה אני יצליח להסתדר עם הלוח MSI ( שהוא יותר זול ויותר מסודר ) ואכן בררתי קצת וקראתי כל מיני מאמרים על ה M…

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  5. אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  6. לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  7. בוקר טוב, לצערי אתמול המחשב נשלח לתיקון עקב חשש שהלוח אם הלך. במידה וזה המצב אני מעדיף לקנות שילוש חדש מלקנות לוח אם מסדרה 43 של אינטל ולשרוף סתם 400-500 שקל. המחשב אמור לשרת אותי למשחקים במשך כשנתיים ברזולוציה FHD כאשר כבר יש לי כרטיס מסך AMD 6850 הספק שלי הוא antec earthwatts 500W והמארז הוא antec sonata III אני קונה מהחנות שבה אני מתקן את המחשב ככה שזה צריך להיות משם http://www.logicpc.co.il/eng/default.aspx בעיקרון הייתי שמח לתקציב מינימלי עם I5 השאלה המרכזית היא איזה לוח אם לקחת, לא מתכנן OC ואין לי איזהשהם דרישות מיוחדות שאני יכול לחשוב עליהן כרגע ההפרש בין i5 2300 לבין i5 2500 הוא לא גדול ועומד על 90 שקל. שווה לעשות את הקפיצונת במחיר? כמו כן אם יש קירור אוויר למעבד…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  8. Started by noambaum,

שלום לכולם. אני רוכש מעבד Q9550 ואני מתלבט האם לקחת אחת משני האופציות הבאות : אפשרות ראשונה : לוח אם : Asus P5Q DELUXE זיכרון : 4GB DDR2 800 MHZ אפשרות שניה : לוח אם : Ass P5E3 זיכרון : 4GB DDR3 1333MZ אל תתיחסו להבדלים בעלות בכלל. אלא רק מה עדיף למחשב שהולך לסחוב 4-5 שנים. התלבטות נוספת אם כי אני לא יודע אם זה משמעותי : ללוח P5E3 יש ICH9R לעומת ה- P5Q DELUXE שיש ICH10R בעם יותר חדיש. האם זה משמעותי ? כי בתכל'ס הלוחות עולים לי אותו דבר וגם הזיכרון אם אני אקנה DDR2 / DDR3 זה עולה הכול אותו דבר. תודה לכולכם !

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by ***LANPARTY***,

צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by winner,

עד היום הייתי נעול על "שם" בבחירת לוחות אם - תמיד ידעתי שלוחות של Asus או Gigabyte עדיפים על Asroc או biostar בעקבות התייעצות בפורום המפרטים לגבי מחשב חדש, עלתה השאלה, האם באמת יש עדיפות ללוחות של הייצרנים ה-"נחשבים" על פני ה-"פשוטים" - בעיקר מבחינת אמינות - כאשר מדובר על אותן תכונות ? מה דעתכם ? ואם אני כבר כאן, רציתי להתייעץ לגבי בחירת לוח אם לסוקט 1155 - אני מחפש לוח עם לפחות 6 חיבורי SATA פנימיים, 2 חריצי PCIe x1, רצוי שני חריצי PCI עבור כרטיסים ישנים ואם אתם מכירים לוח מודרני עם חיבור פרללי - אשמח לדעת עליו (למרות שנראה לי שכבר אין דבר כזה ואצטרך להשתמש בכרטיס הרחבה או מתאם מ-USB) לא מתוכנן OC כך שהלוח יכול להיות מבוסס H67 וכמו כן, אין לי צורך בריבוי כרטיסי מסך (אבל…

11. Started by lipa,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=639513&starttime=0&endtime=0

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. מחר אני קונה מחשב חדש... לקחתי את ה 4300 עוד לפני שידעתי שהמעבד השני יצא, מה מהם עדיף ומדוע? יהיו הפרשים גדולים בביצועים? נ.ב הוספתי עוד שאלה לגבי לוח אם של ג'יגה בייט שלקחתי, הדגם הוא ‏965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ הוא בסדר?

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של ASUS סוקט 939 למעבדי AMD ATHLON הינה המפרט של הלוח: http://www.dealtime.com/xPF-ASUS-A8N-E-nForce4-Ultra-Socket939-4DDR-Aud-GbE-PCI-Ex16-PCI-Ex3-PCIx3-ATX-SATA רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב עליו זכרונות DDR מהסוג הזה : http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430499 תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  14. אני רוצה לדעת אילו מעבדים יעבדו על הלוח msi p965 neo רישמית וגם לא רשמית

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by fox95,

שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  16. אני מחפש לוח אם + סטיק אחד של 512 איכותי מעבד כנראה הוא פנטיום D803 אני צריך לוח אם ושישאר כסף ל: מארז,ספק,צורב,דיסק קשיח. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by shlomiokev,

מה ההבדל בין לוח אם h87 לבין דגם b85 ? תודה לעונים

18. Started by huber,

מאמר די מעניין על המצב של מעבדי אינטל מול AMD כיום:

19. Started by ag43,

מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש למישהו מושג אם יש חנות בארץ שעדיין מוכרת את הזכרון הזה?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by ran-erez,

חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?

21. Started by Rafael2012,

שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב וחשבתי לקחת i5 בגרסת BOX (כלומר עם מאוורר מקורי) אבל אומרים לי שהקירור המקורי הוא גרוע ועדיף לקנות בנפרד לי אישית קצת נשמע מוזר שאינטל תתן קירור לא מספיק חזק או שאולי הוא נחשב רועש ולכן מסמנים אותו כגרוע? מה דעתכם? רפי

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by adirnasri,

אני רואה בכל מיני מעבדים נגיד E8400 BOX אני רואה את זה במלא מעבדים מה זה אומר ה"BOX" תודה מראש

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by amitaihasnes7,

חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by ccc,

אני מדבר על אלה בתמונה, 4 הספוגים השחורים העגולים האלו 2 מהם ברחו, כנראה מהסינק מה עושים? זה נורא?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

אך אני יודע אם יש לי PAT ?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים