עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mc_elad,

חשבתי לקנות את ה- Asus Rampage Formula אבל אני מתלבט האם יש לוח שהוא יותר זול ונותן ביצועים דומים\יותר טובים???? ***חשוב שהיתמוך ב DDR2 *** וצ'יפסט של ATI***

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  2. ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. Started by dotanm,

יש לי כרגע לום אם: GA-MA78LMT-S2 (rev. 3.4) מעבד: AMD Athlon II x3 450 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך GTX 650 Ti ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W המלצות לשדרוג? (רק מעבד/מעבד+לוח אם) 700-800 שקל סה"כ...

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by Dragongk,

כרגע יש לי משהו מסריח איזה CMI8738 משהו ישן לאללה... מחיר מלא בחנות של הכרטיס קול זה בערך40-50 ש"ח עד כמה הכרטיס קול על הDFI יביא שיפור ? אף פעם לא שמעתי על karajan...

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by ShayGTi,

אז ככה, יש לי שני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB בתזמונים 2.5-3-3-8 רכשתי היום שניים נוספים של OCZ בתזמונים 2.5-4-4-8 לפי מה שהבנתי, מה שחשוב זה הCL שנשאר 2.5 וזה טוב. אבל כשנכנסתי לCPU-Z ראיתי שם משהו שלא מצא חן בעיניי. הCOMMAND RATE עלה מ1T ל2T, אפשר לשנות את זה? ועוד משהו, אני לא בטוח מה בדיוק זה אומר אני לא מבין בזה כל כך, לכן אני מצרף תמונה. אם הבנתי נכון, אז בעצם הזיכרון של OCZ עובד על 166 בCL2.5 ועל 200 בCL3.0? למה? הוא אמור לעבוד על 200 בCL2.5! יכול להיות שזה קשור לאוברקלוק שעשיתי למעבד? :\ בקיצור תעשו לי סדר בבלאגן בבקשה!!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by NuXeR,

יש לי לוח אם Epox 8RGA+ וחשוב לי מאוד האחריות , אני לא יכול לוותר עליה. רציתי לדעת , אם אני אעדכן את הביוס , האם האחריות נתבטל ? האם זה תלוי בחנות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by Dardasaba,

ftp://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socka/kt333/a7v333/av33311.zip תהנו

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by alexbmw,

האם יש למעבדי ה xeon מיכפלה פתוחה ? ואיזה מעבד יותר טוב Xeon X3220 או ה q6600 ?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by IpDo,

אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  10. שלום. רציתי לשאול לגבי שדרוג המחשב שבראשו המעבד. זהו המפרט: ‏GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430 Athlon 64 X2 3600+ KINGSTON DDR2 2GB 667 MHZ (1+1 HD4770 SAPHIRRE 500W GENERIC רציתי לשאול מהי החולייה החלשה במחשב והאם ישנו צוואר בקבוק משמעותי לכרטס מסך מהמעבד? חשבתי על Athlon X4 Quad Core 630, מה אתם אומרים? תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by galCool,

שלום המחשב שלי הוא אינטל 820 ולוח אם של Gigabyte... רציתי לדעת אם הזכרונות האלו מתאימים לי? והאם הם יחסית טובים? : NEW G.SKILL 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5400) Unbuffered System Memory Model F2-5400PHU1-1GBNT - Retail F2-5400PHU1-1GBNT

• 15 תגובות
    • 933 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב החדש של AMD 1090T על לוח אם Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX+SB850 Chipset Socket AM3 Model G890GPAUD3H המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם כן לגרפיקה. המוכר המליץ לי על הזיכרון הזה OCZ 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold OCZ3G1600LV4GK Model OCZ3421K אבל קראתי באתר של היצרן שהזיכרון הזה מיועד או מתאים יותר ללוח אם של אינטל. עכשיו לשאלה העיקרית:האם אני יכול בכל זאל לרכוש את הזיכרון הזה בלי לחשוש ממשהו שיקרא כי הוא לא מתאים או משהו כזה או שאולי לרכוש זיכרון אחר שהוא מתאים ללוח אם המיועד? אשמח, אם תמליצו לי על זיכרון שכן מתאים ללוח אם שאני רוצה לרכוש או שהזיכרון שהמליצו לי הוא טוב מספיק. תודה רבה לעוזרים מחכה לתשובתכם.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. שלום רב. יש לי לוח אם Foxconn A88GMV בנושא הזכרונות כתוב: Memory: Dual channel DDR3 1600(oc)/1333/1066 x 4 DIMMs, Max. 16GB כאשר ישנם 4 סלוטים בשני צבעים שונים, וע"פ המדריך שני הימניים בכל צבע ושני השמאליים בכל צבע עובדים בדואל צ'אנל (במקום כל זוג עם אותו צבע, כמו שאני למשל הייתי עושה, אבל לא משנה) התקנתי הבוקר סט זכרונות (במקום הקיים) 2X8gb 1600 Udimm של קינגסטון, בתצורה של דואל צ'אנל. ובדקתי בCPUZ שאומר ככה: Type: DDR3, Size:16384Mhz Channels:Single NBfrequncy:2000Mhz Dram: 667 FSB/DRAM:3:10 CL:9 כרגע ראיתי שתחת SPD אני יכול להתייחס לכל סלוט, אז התדירויות הן: 457, 533, 609, 685 וכל המתחים 1.5 השאלה\ות שלי הן: למה זה מראה לי סינגל צאנל? על הזיכרון כתוב CL10 והמחשב …

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  14. ערכתי את האשכול בשביל About:blank http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850 המפרט דומה אחד לאחד אז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  15. היי אנשים קניתי עוד כרטיס זיכרון למחשב וחיברתי אותו בנוסף לכרטיס שכבר קיים. הדלקתי את המחשב והוא נתקע על המסך של הביוס.. אוקיי מוזר ניסיתי סלוטים אחרים ואותה בעיה. אמרתי אולי הבעיה היא בסלוטים וניסיתי להעלות רק עם כרטיס אחד בכל סלוט. המחשב עלה ועבד כמו שצריך בכל סלוט. שללתי תקלה בסלוטים. אמרתי אולי הכרטיס תקול, אבל הכרטיס כשהוא לבד גם עבד. איפסתי את הביוס בעזרת סוללת ה CMOS, ואז דרך הביוס עצמו ב reset factory defaults, ואז נהייתה התקדמות, המחשב עבר את ה POST והגיע לעיגול המסתובב הראשוני של המערכת ההפעלה, שם אחרי 3 שניות בערך או שנתקע או שעשה ריסטרט רק כדי לחזור לאותו מצב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מצליח לעבוד עם 2 כרטיסים ורק עם 1? אגב הזכרונות הם…

16. Started by wares2002,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  17. הנה תמונה מדגימה: וככה זה עם כל חלון שאני מזיז מעל חלון אחר (לא רק על הסירטון) נשארים עקבות של החלון שאותו הזזתי. ממה יכולה לנבוע הבעיה כי בודדתי את עניין הכרטיס מסך (חזרתי לעבוד עם המובנה) ואני בטוח שלא הייתה את הבעיה הזאתי בעבר מה דעתכם?, בגלל מה זה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by itzikd1,

אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבדאני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... וא…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by gargoil,

שלום לכולם! לפני כשנה קבלנו כאן כ 25 מכונות מבוססות מעבדי AMD 64BIT מאז נתקלנו בבעיות להריץ תוכנות כגון PDMS ו EFC400 אשר מבצעות עיבודים כבדים. לאחרונה החליטו להחליף את המכונות למבוססי Intel השאלה שלי היא האם משהוא נתקל בבעיות כאלו?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  20. בוקר טוב , אני עומד בפני אפשרות , שייתכן שאני צריך לקנות מחשב נייח חדש לביתי הקט . (יש לי כרגע בבית e7300 לא מומהר שמזדקן לאיטו ) עכשיו כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב (או משהו אחר) נכנסתי לאתר של אינטל לראות איזה מעבדים יש ומה ההבדלים . זוהי טבלת ההשוואות מהאתר של אינטל ( בחרתי מעבדים שנראים לי הכי חזקים ) לא זיהיתי שיפור מלבד צריכת חשמל יותר קטנה , 22 נמ במקום 32 נמ (פיזית יותר קטן ) ומעבד גרפי מובנה יותר חזק . עכשיו ברוב המחשבים הביתיים יש מעבד גרפי חיצוני , הגודל לא ממש משנה כי הרי הכונן לא נהיה יותר קטן .. ובקשר לצריכת חשמל - לא נראה לי ממש אקטואלי (הרי עוד שעתיים של מזגן , נראה לי , מגיעה להבדל של הצריכה השנתית בין המעבדים ) האם בתור צרכן עדיף לי לקנות משומש מדור 2 , ע…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by רזי ברד,

חיפשתי בזאפ זיכרון DDR3 בשביל לקנות וראיתי שיש את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 ורציתי לשאול אם זה נראה הגיוני כי זה 2G וזה במחיר מאוד נמוך שאר המחירים בזאפ של DDR3 הם הרבה הרבה יותר גבוהים אז רציתי לדעת אם זה נראה לכם הגיוני?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by gigabot,

היי אני יודע שזה כנראה נשאל מיליון פעם אבל מזה אין לי כוח לחפור את הפורום בשביל תשובה מסכנה, מצטער. אני צריך לוח לOC ל775 עם PCI-E מחיר סביר לא בעננים.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by simla101,

אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים) בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)? האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. זה כרגע המפרט שלי: 774 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤1,356 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤539 לוח אם ASUS P5QL-E ¤253 1 קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS --- ספק כוח של אנרמקס 485 וואט 80% Efficiency דגם: eg495p-ve-24 --- ההמלצה של הלוח מחברי הפורום.. והוא מיוחד לאוברקלוק להגיע כמה שיותר קרוב ל 4גיגה הרץ התקשרתי לסקיפיסי ואמרו לי שאין להם את הלוח-אם במלאי וזה יהיה עוד שלושה ימים ואמרו לי גם שלא כדאי לי לקנות את הלוח הזה: ¤539 ¤539 1 לוח אם ASUS P5QL-E במקום זה לקנות אחד משני אלה ליותר ביצועים באוברקלוק: ¤478 לוח אם DFI BloodIron P35-T2L ¤738 לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS …

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by NeoTrix,

קניתי בדיוק כרטיס מסך חדש GTS 250 את המפרט תוכלו לראות בצד... אבל המעבד הוא Intel Core 2 Due E6750 @ 2.66ghz שתכלס מעבד סבבה לגמרי וגם חזק. בנוסף לכך פה כמה חבר'ה אמרו לי שאין מצב שיהיה לי צוואר בקבוק.. אבל כשהרצתי GTA IV זה הפעיל לי בגרפיקה מעולה... אבל עם תקיעות כאלה נוראיות מצד שני COD4 הפעיל לי על הכי גבוה מן הסתם... אבל לכו תשוו עכשיו COD4 ל GTA IV... בקיצור מה דעתכם? האם יש מצב שזה צוואר בקבוק? או שמשהו דפוק אחר קורה פה? יש איזו דרך לבדוק? אני יושב פה עכשיו ואוכל ת'לב :\ הוצאתי כסף על כרטיס חדש וספק כוח חדש אני תכף קורע ת'וריד חח

• 4 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים