מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אח שלי הגדול רוצה לקנות מחשב.. הוא מתקעש שהוא רוצה מעבד 4 ליבות בלבד ולא מוכן לשמוע על פחות מיזה המחשב שלו יהיה בעיקר למשחקים ועבודה היקפית על רזולוציה של 1920X1200 אם זה משנה ההתלבטות היא אם לקחת מערכת Core i5 + p55 או Core i7 860 או Core i7 920 או בכלל לקחת PHENOM II?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות קניתי עוד זיכרון כי חשבתי שיש במחשב שלי כרטיס זיכרון של 512 רגיל שזה מה שכתוב במפרט מסתבר שהיצרן עשה קומבינה ושם לי 2 זכרונות של 256 כל אחד ואין מקום לעוד זיכרון חייבים להוציא אחד ולשים את ה512 החדש במקומו אני עצבני רצח כי קודם כל נדפקתי רק עם 750 מגה במקום 1024 דבר שני אני לא יודע איזה מהם להוציא כי הווינדוס יפול לי וצריך שוב לפרמט? מה עושים? איזה מהזכרונות להוציא.?אפשר בכלל להוציא אחד של 256? חייב עזרה אני כאן עם המחשב פתוח ולא יודע מה לעשות\ חשבתי שזה כרטיס אחד רגיל של 512 שקיבלתי עם המחשב, אף פעם לא יצא לי לבדוק את זה בעבר ועכשיו מסתבר שדפקו אותי אני מרגיש פראאייר
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין ה-LATITUDE וה-DOTHAN ? תודה
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כעט ש100% ניתן להשיג את שתייהם בארץ נותרת רק השאלה איזה לוח יור טוב מבחינת יציבות ומבחינת oc
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, יש שאלה שמציקה לי די הרבה זמן - מה ההבדל בין Celeron ל Pentium. אני תמיד שומע את המשפט "פנטיום יותר טוב" אבל זה לא ממש מספק. אם נניח יש לי מעבד Celeron 1.2GH ומעבד Pentium 800MH - מי יהיה יותר טוב ומהיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום , שני המעבדים האלה יעלו 316$ שהקונרו יוצא (כלומר בערך 1600 ש"ח בארץ). D960: Presler 3.6GHz/2MB L2 x 2800MHz FSB/DC מחיר עכשיו: 530$ (שיוצא הקונרו הוא יורד ל 316$ ) E6600: Conroe 2.40GHz/4MB L2/1066MHz FSB/DC והשאלה היא , מה יותר טוב? מה עדיף? תודה
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
הגיע הזמן באמת.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389029,00.html
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח אם P5LD2 לאינטל, ואני קונה זיכרון אחד של 1024MB, אמרו לי שעדיף לקנות שתי זכרונות כדי למלות את הסטיקים, אם לא אמלא את הסטיקים כולם אז זה יירד בביצועים, זה נכון?? תודה
-
- 17 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני עומד בפני אפשרות , שייתכן שאני צריך לקנות מחשב נייח חדש לביתי הקט . (יש לי כרגע בבית e7300 לא מומהר שמזדקן לאיטו ) עכשיו כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב (או משהו אחר) נכנסתי לאתר של אינטל לראות איזה מעבדים יש ומה ההבדלים . זוהי טבלת ההשוואות מהאתר של אינטל ( בחרתי מעבדים שנראים לי הכי חזקים ) לא זיהיתי שיפור מלבד צריכת חשמל יותר קטנה , 22 נמ במקום 32 נמ (פיזית יותר קטן ) ומעבד גרפי מובנה יותר חזק . עכשיו ברוב המחשבים הביתיים יש מעבד גרפי חיצוני , הגודל לא ממש משנה כי הרי הכונן לא נהיה יותר קטן .. ובקשר לצריכת חשמל - לא נראה לי ממש אקטואלי (הרי עוד שעתיים של מזגן , נראה לי , מגיעה להבדל של הצריכה השנתית בין המעבדים ) האם בתור צרכן עדיף לי לקנות משומש מדור 2 , ע…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד P35 S3L והכרטיס שלי הוא 8600GT ההורים שלי נוסעים לתיאלנד בעוד כמה ימים במשך שבועיים, ובתאילנד המחירים ממש ממש ממש זולים, לעומת הארץ לפחות. אני רוצה לקנות שם כרטיס חזק, בערך באיזור של ה9600GT או 9800GT בקיצור, רציתי רק לדעת מה הכרטיס הכי גבוה שהלוח הזה תומך, הוא תומך ב9800GTX2 ואלה ? או לפחות ב9800GT? תודה
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב את המעבד e6300 בלוח האם שתומך רק ב- FSB800 , כלומר בלוח האם הזה: P5VDC-MX - Intel LGA775 Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU - Dual-Core CPU - Intel Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready - DDR2 & DDR Combo - Integrated Graphics - PCI Express x 1 - Serial ATA 3Gb/s (RAID 0, 1, 0+1, 5 & JBOD) *Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor Add To Compare List Print
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כמובן שעדיף NFORCE 4 ULTRA איזה לוח לקנות ? תודה בלי להשתגע עם המחיר יותר מדי עד 850 + - תודה
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מדובר על E8500 בנסיון לOC עכשיו לפי מה שהבנתי הגבול שלו הוא 72 מעלות. עכשיו תוכנות כמו EVEREST וSPEEDFAN מראות לי בול 10 מעלות יותר ממה שREALTEMP מראה לי. לדוגמא אם בריל הטמפ' היא 39 אז ב2 האחרות היא 49 וזה משתנה בהתאם, הבדל של 10 מעלות תמיד. אז איך אני יודע מה הטמפ' האמיתית שלי?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
באתר של היצרן http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=wUHApFnERsTHwwHF רשום כך: 2 x DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1800(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory אפשר להבין מזה שאם המחיר של סטיק 4GB של 1333 זהה למחיר של סטיק 4GB של סטיק 1600, עדיף להשתמש עם הלוח בזכרונות 1600 למרות שהם יעבדו כ1300 מתוך הנחה שאם מבצעים OC הם יעבדו כ1600? הכוונה היא שיש לבצע OC לזכרונות כדי לעבוד איתם בתדר המקורי שלהם 1600/1800?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מצאתי ציטוט באתר שלהם שרומז על היותו של sli אבל לא כתוב sli תגידו לי אם זה sli או לא הנה הציטוט The Universal PCI Express technology offers utilization flexibility of the Southbridge PCI Express interface. It enables users to plug in an additional PCI Express graphics card to set up a dual graphics card platform on a single motherboard. ASUS own smart quick switch further detects how users installed their PCI Express devices, and intelligently reroutes the PCI Express lanes for optimized bandwidth allocation. והקישור של הדף http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=493&l1=3&l2=11&l3=184
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש את הלוח הבא: http://www.asrock.com/product/939NF4G-SATA2.htm אני מבקש מאנשים לתת את דעתם על הלוח כדי שאני אדע אם כדאי לקנות אותו.. בנוסך באתר היצרן לא כתוב אם הלוח תומך במערכת הפעלה לינוקס...יכולה להיות בעיה בעבודה עם לינוקס במחשב שמבוסס על הלוח הנ"ל ? תודה !
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם הGPU המובנה מספיק חזק להריץ autocad? של אינטל או של AMD? זאת התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הזמנתי 2 סטיקים של Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory והרגע שמתי לב שיש סטיק אחד של Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory - Memory Chip : TMD7608F8E50D ביותר זול. בסטיקים שאני הזמנתי לא מצויין הMEMORY CHIP. האם כדי לי לקחת את הסטיק של ה-512?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מפת דרכים מעודכנת של אינטל נחשפת ומראה חלונות זמנים מדוייקים יותר למשפחות המעבדים הבאות שלה, Kaby Lake ו-Cannonlake מידע מודלף חדש, שנראה אותנטי לחלוטין מציג את מפת הדרכים המעודכנת של חברת אינטל בכל הנוגע למעבדים הבאים שלה למחשב האישי. המידע לא מפתיע במיוחד, אלא בעיקר מאשר את מה שכבר ידענו, ונותן לנו טווח תאריכים מעט יותר מדוייק. שיטת ה-Tick Tock של אינטל בהחלט נעצרת גם הפעם, עושה רושם – כאשר תהליך ייצור של 10 ננו-מטר יראה אך ורק לקראת סוף שנת 2017, ומשם סביר להניח שייעצר אף יותר בשל אתגר המזעור ההולך ומתעצם של חברת אינטל, מה שמאשר את המידע הקודם הנוגע למעבדים הבאים של אינטל ולשיטת הטיק-טוק. אם כן, המעבדים הבאים מבית אינטל הידועים בשם Kaby Lake ומשמשים כרענ…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-