מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
וואי וואי וואי איזה באסה כתבתי לכם שעה פיתאום שלחתי והתנתק לי האירנטרנט ונעלם ההודעה שעשיתי באק אוף עכשיו הכל מהתחלה אוקיי אני יכתוב שוב טוב אז ככה: אני לא יודע מה לעשות אם אני "יסגור איתכם" אני מחר על הבוקר הולך לקנות תמחשב החדש שלי עכשיו מה שמעניין אותי זה רק אוברגלוקינג מה שחשוב לי לדעת זה מה אוברקלוקר יותר טוב הקונרו או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5748 שימו לב שהוא 35W אם תגידי לי שהAMD עדיף לאוברקלוקינג אני קונה אותו מחר בבוקר עם הלוח של DFI תודה לעוזרים )))
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב P4 3.2 פרסקוט : ( כ.מסך 5200 AGP זיכרון 512 קינגסטון DDR 1 HD 250 + 80 SATA לוח אם MSI קניתי מסך LCD חדש לחדר ברצוני לחבר אותו למחשב, אין יציאות מתאימות במחשב שלי וכבר חשבתי לקנות כ.מסך טוב לא ראיתי טעם לקנות כרטיס AGP כי ההשקעה לא שווה לטווח הארוך. בנוסף גם רציתי לשדרג את הזיכרון ומחירי הDDR יקרים מאוד בהשוואה ל DDR2 לכן החלטתי על השדרוגד הבא : המעבד נשאר כרטיס מסך 8600GT 512 http://www.skypc.co.il/pl_product~28562~8~0.htm לוח אם P35 DS3L ג'יגה בייט http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm זיכרון קינגסטון 1 ג'יגה CL5 800 http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR800D2N51G~15~0.htm למישהו יש הצעות לשיפורים או שהבחירות נכונות בהתאם לתקצי…
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש, ורציתי לדעת איזו מערכת תיתן את יחס הביצועים / עלות היותר משתלם כרגע, מערכת מבוססת AMD או אינטל? אני יודע שזה משתנה כל הזמן, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה המצב כרגע. הצורך הוא למחשב לשימוש ביתי, עם מעבד כפול ליבה. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי של לוח אם ומעבד זה יהיה בכלל מעולה
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?
-
- 16 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE800URB2GK~15~0.htm כמו שאתם רואים התזמונים המוצהרים הם 4-4-3-15 ואכן פתחתי את המארז בדקתי את הזכרונות ואכן זה מה שרשום על המדבקה אולם בדקתי בשני תוכנות cpuz & everest וזה מה שקיבלתי [] איך אתם מסבירים את התזמונים האלו ? האם הזכרונות שקיבלתי דפוקים (יכול להיות ששמו מדבקה לא נכונה ?) ...
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד חדש סוף סוף אני חשבתי על הQ6600... או שפשוט עדיף לחכות לפנרין כדי שתיהיה ירדית מחירים? או שזה בכלל לא ישפיע? מה עדיף לעשות? ואני לא מתכנן OC
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שאלה בקשר למשחקים. כיום איזה מעבד יהיה טוב יותר למשחקיםם ? מבחינת כוח ידוע לי שאינטל אבל מבחינתת ביצועי משחקי וכו'.... תודההה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית 3 מחשבים עם מפרט עיקרי כזה (אחד עם לוח שונה אבל ניחא) Intel E5300 2.6GHz 800MHz dual core64 Asus P5KPL-CM G31 Transcend 2GB DDR2 800MHZ המחשבים משמשים את הורי ואחיי בעיקר לגלישה(פייסבוק, יוטיובו וכו')\אופיס ולא הרבה מעבר.כרגע אחד מהם מריץ ווינדוס 7 והשאר XP. כחלק מתוכנית לשדרג את ה2 האחרים גם ל7, חשבתי אולי להוסיף לכל אחד מהם עוד 2 ג'יגה של זכרון ולהשלים ל 4GB DDR2 800MHZ. האם כדאי? המחיר לא נראה נורא מדי, אך השאלה אם הם יחושו בהבדל בשימוש סטנדרטי שלהם, או שהמערכת הזאת יחסית ממצה את כוחה ועדיף לי לשמור את הקשב והכסף לשדרוג הכולל הבא שיצטרך? (כנראה כשאחד מהם יתקלקל) תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הביאו לי במתנה 2GBx2 800Mhz DDR2 של Kingston והוספתי אותם לזיכרונות הקיימים במחשב ככה שבסך הכל יש עכשיו במחשב 8GB. אחרי שהוספתי את הזיכרונות שמתי לב שלפתע נעלמו לי 4GB מהמחיצה של הווינדוס בהארדיסק וכדי לבדוק שזה לא זה, הוצאתי את הזיכרונות והנה הזיכרון חזר למחיצה. איך זה הגיוני ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
במחשב שלי היום יש מערך של 2 כוננים ברייד1 שיושבים על הבקר של הלוח אם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ולהחליף לוח אם ומעבד, אם אני שומר על המערך רייד 1 בלוח אם החדש? בדר"כ צריך למחוק את הכוננים בהגדרת מערך חדש.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המיזם המסקרן של יצרנית השבבים לשימוש בארכיטקטורת ה-Pentium המקורית בתור מאיץ לשוק העיבוד עתיר הביצועים עומד לעבור שינוי משמעותי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
דור ה-Core התשיעי יגיע לשוק הנייד, בתור תחליף לדגמי ה-Whiskey Lake שרק החלו להופיע בחנויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי גיימינג ניידים ראשונים עם מעבדי דור ה-Renoir מבית אסוס ו-MSI מושקים רשמית - ומציבים תחרות חסרת תקדים עבור הדגמים העוצמתיים ביותר של אינטל בקטגוריה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע לום אם: GA-MA78LMT-S2 (rev. 3.4) מעבד: AMD Athlon II x3 450 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך GTX 650 Ti ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W המלצות לשדרוג? (רק מעבד/מעבד+לוח אם) 700-800 שקל סה"כ...
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי 2 כ.זיכרון של 2 ג'יגה ראם כל אחד, של OCZ, עם 1600MHz, ולוח אם של ג'יגה-בייט, GA-P55A-UD3L. כעקרון אני מאוד מרוצה, אבל אני מעוניין לשדרג לשניים של 4. אשמח לקבל המלצה לכרטיסים עם ביצועים טובים, במחיר שפוי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הורדתי realtemp כדי לבדוק אם התוכנה שאני משתמש בה בד"כ אמינה (צד ימין), ופתאום שמתי לב שהload שלי ממש גבוה. Uploaded with ImageShack.us זה נורמלי? הרצתי אנטי ווירוס לא מצא כלום, לנסות גם malware? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Epox 8RGA+ וחשוב לי מאוד האחריות , אני לא יכול לוותר עליה. רציתי לדעת , אם אני אעדכן את הביוס , האם האחריות נתבטל ? האם זה תלוי בחנות ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם עדיין צריך, במקרה של RDRAM, שני צ'יפים של הזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?
-
מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כעט ש100% ניתן להשיג את שתייהם בארץ נותרת רק השאלה איזה לוח יור טוב מבחינת יציבות ומבחינת oc
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-