עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by saarxee,

אם כרגע יש ברשותי כרטיס זיכרון אחד של CEON בנפח 4GB 1333MHZ, כדאי לקנות סטיק נוסף של 4GB מיצרנית אחרת או שעדיף לקנות כבר 2 סטיקים של חברה איכותית כמו GSKILL? רוצה שבסה"ה יהיה 8GB.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  2. שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא לוח שיש בו לפחות חריץ PCI EXPRESS X16 ולפחות 2 חריצי PCI רגילים... הלוח צריך לתמוך גם DDR2 וגם DDR3 ואני חייב שיהיה בלוח גם RAID שתומך בסוגים 0,1 לפחות... אם מישהו מוצא לי משהו כזה הוא גדולללללל

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by moshel7,

שלום לכולם מחפש לוח אם של GIGABYTE SOCKET AM3 ומעבד AMD כפול ליבה שמתאים ל-SOCKET AM3 והאים זיכרונות DDR2 667 MHZ מתאימים ללוח-אם SOCKET AM3 ובמידה ולא אבקש המלצה לזיכרונות שכן מתאימים תודה משה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by אדם לוי,

Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 טוב?

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by koby100,

אני עומד לקנות מחשב חדש וברשותי לוח אם חדש באריזה מדגם MSI Z77A-G43 GAMING אליו עמדתי לחבר מעבד i5-3470 חבר הציע לי לקנות אותו תמורת המחיר של לוח חדש מדגם Gigabyte GA-B85M-D3H שאליו אוכל לחבר מעבד חדש יותר: i5-4570 אני חושב שכדאי לי להחליף לטובת מעבר למעבד מדגם חדש יותר. בכל מקרה, לא מתוכנן OC. אשמח לקבל את עצתכם האם ההחלפה כדאית לי. קישורים: http://www.msi.com/product/mb/Z77A-G43-GAMING.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4567#ov

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by xtlvx,

היי, הזמנתי (מאחת החנויות המוכרות) זיכרון KVR800D2N5 DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON וקיבלתי KVR800D2N6. האם ההבדל משמעותי? יש סיבה לבקש שיחליפו? או שעדיף לוותר על כל הבלאגן? תודה

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  7. הציעו לי אותו ב-430 ש"ח. GA-8S648FX is designed for high performance Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processor with Hyper-Threading Technology. Empowered by the latest SiS 648FX and 963 chipsets, GA-8S648FX delivers a new architecture to uplift the system performance. The brand new 800MHz processor bus and DDR400 memory support are provided to unleash the full power of Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processors. The AGP 8X graphics interface is built to derive the maximum performance from the most powerful graphics accelerator. The MuTIOL 1G® Technology with 1GB/s bandwidth is applied to speed up the internal traffic between SiS 648FX and 963 chipsets. GA-8S648FX also provides …

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by spectra,

שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by ronygreene,

שלום לכולם הלך לי לוח אם גיגהבייט p-31 ds-3l האם ניתן לתקן? או להשיג לוח חלופי? עזרה בבקשה!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by Turbine,

רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by dor123,

כאשר אני נכנס באתר של Gigabyte לדף ההורדות כדי לחפש דרייברים לכרטיס הקול ומתאם הרשת המובנים שבלוח האם שלי, ומקליד את שמו של לוח האם שלי בתיבת החיפוש (לוח אם מדגם Gigabyte GA-G41M-ES2L), אני מקבל רשימה, בה מופיע אותו הדגם של לוח האם שלי מספר פעמים, כאשר בכל פריט מופיע בסוגריים rev עם מספר "גירסה" שונה (ראו קובץ מצורף). מה זה rev? האם מותר לבחור בכל אחד מהפריטים ברשימה תוך התעלמות מה-rev שבסוגריים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by eranir,

אני לפני רכיש של מחשב חדש, בו המעבד יהיה i5 750. אני מתלבט איזה לוח אם לשדך לו, ובחינה של החיבורים שיש בכל אחד מהלוחות לא לגמרי נתנו לי תשובה. מבחינת מחיר, ה-DP55WB של אינטל מאוד קורץ, אבל אני טיפה מסוייג בגלל הגודל - עד היום לקחתי רק לוחות ATX, ואני לא יודע עד כמה לוח מיקרו יהיה לי נוח. יש לי סיבה לחשוש? מול הלוח הזה מתמודדים לבחירה הלוחות של ג'יגהבייט אליהם אני נאמן כבר הרבה זמן. הבעיה שגם ביניהם אני לא בטוח מה עדיף. ההבדלים העיקריים הם במספר חיבורי ה-PCI השונים, ואני לא בטוח מה בדיוק אני צריך. UD2? US3L? UD3? מבחינת שימושים, לא מתוכנן כרגע OC, אולי עוד שנתיים אם יהיה צורך. RAID לא נראה לי נחוץ (בשביל RAID צריך לטפס כבר ל-UD3R, לא?). מבחינת כרטיסים כרגע יחוברו כרטיס מ…

13. Started by greenvector,

איזה לוח אם עדיף: EP35C-DS3R או ASUS P5B DELUXE? וגם, איזה קירור יתאים ללוח של אסוס? (לא כל קירור יתאים בגלל ה- heatsink של ה- NB). * למעבד E8400 תודה

14. Started by toniviner,

יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by Keman,

אתמול אינטל דיווחה על השקה רשמית של הפלטפורמה היוקרתית לגיימרים שלהם - SCULLTRAIL. ההשקה כללה השקת לוח האם בעל שני סוקטים LGA771 התומכים במעבדים QX9775 ואת המעבדים עצמם. המעבדים בעלי 12 מגה זכרון מטמון כל אחד מהם ועובדים על תדר 3.2 גיגה-הרץ. מחיר של המעבד שכזה לפרטיה מעל 1000 יחידות הינו 1499 $. לוח האם יתמוך גם בCROSSFIRE וגם בSLI, בעל האפיק של עד 1600 מגה-הרץ, תומך בSATA II כ. רשת גיגה-ביט, עד 8 מגה SSR2 - 800. מחיר של הלוח ל1000 יחידות ינוע סביב 650$ התמונות של המפלצת : [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by gigabot,

אנשים עיזרו לי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי זכרון פנוי סביר המחשב כל הזמן נתקע בגלל זה אם זה חשוב זה זיכרון geil 256 mb 333mhz

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by MDK,

???

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by Devil Servant,

אני צריך המצלמה של סטיק 512 סטיק 1G אני מחפש משהו לא בשמיים אבל טוב+ לפי המחיר אני אקבע כבר אם אני אשלים ל1G או אקנה 2 של 1G ד.א,אפשר לשים אחד של 512 ואחד של 1G?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  19. חבר'ה לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג T220 ואיתו ניפתח התיאבון אני רוצה להתחדש במפרט חדש... יש לי מפרט על הכוונת אני פשוט מתלבט בין המעבדים והכרטיס מסך! עכשיו אני יסביר איפה "אני אוכל כל פעם תסביך מחדש": לגבי המעבד אני מתלבט בין QUAD שהוא Q9550 לבין E8400 שהוא INTEL CORE 2 DUO עכשיו חשוב לציין אני לא מתכנן O.C ואני לא ילד מושפע שקונה מחשב רק לפי GTAIV מה שכן חשוב לי העתיד הרחוק -אנחנו רק הולכים ומתפתחים הן בחומרה,תוכנה,משחקים וישומיים אני לא גיימר גדול אבל אני מחפש מערכת שתוכל להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות באיכות גבוהה מאוד! אני מתכוון לשחק משחקים כבדים מאוד כמו FAR CRY2,GTAIV,PRINCE OF PER,CRYSIS,NEED FOR SPEED UNDERCOVER ועוד רשימה ארוכה.... אני יודע שרובם לא תו…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by I.Robot,

שלום. יש לי AXP עם לוח אם מבוסס nForce 2 וGF4 מובנה, יש לי 256MB זכרון ואני רוצה להוסיף עוד זכרון. מכיוון שהוספה של זכרון בDC תהפוך את כרטיס המסך למהיר בהרבה אני חייב DC, אני יכול להוסיף עוד 512 או רק 256?

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by oren417,

שלום יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות gtx 1080 ti האם המעבד יגביל פה?. אני משחק ב1440 144hz ו 4k.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by X7-007,

איזה לוח אם כדאי לקחת, מסידרת ASUS, http://ksp.co.il/?select=.1030..52..1358..64..346.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני לא מחפש משהו יקר יקר, אבל צריך שיהיה אוורקלוק טוב

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. Started by wizzede2,

אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?

24. Started by SharonSx,

BAD AXE 2 ב 850 ש"ח, שווה? (210.50$) וגם E6600 ב 1040 ש"ח, שווה? (259$) חישבתי לפי הדולר של היום.. 4.0158 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by yossi051,

אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי

• 9 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים