מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
Hi, ppl im looking for this mobo for an old tualatin P3 1400 cpu, if any1 knows whr i can get this board or recommend an alternative i'll be vary happy Thank you
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ו זכרונות במהירות של 2400 mhz השאלה אם הלקוח יתמוך בכרטסים האלו כי לפי את היצרן רשום שותמך עם o.c ?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
BAD AXE 2 ב 850 ש"ח, שווה? (210.50$) וגם E6600 ב 1040 ש"ח, שווה? (259$) חישבתי לפי הדולר של היום.. 4.0158 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חברת Chuwi ממשיכה לספק לנו הצעות בלתי צפויות בהתבסס על המעבדים המוזלים של אינטל, כשהפעם היא שמה לה למטה להילחם ב-MacBook Air ודומיו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המחשב היום ואני עדיין לא הרכבתי אותו עשיתי הרצה בגוגל של הזיהויים שיש על הזכרונות (ADATA 500 HYNIX) אבל המעבד (עם סריטה קטנה) נותן רק שתי תשובות שלא אומרות כלום תעזרו: ADA3000DIK4BI LBBID 0512APMW Z623099C51212
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
like i said before i'm going to buy the ultimate motherboard for my northwood,i look for an intel 865 PE chipset and i saw this gigabyte, a few q about him: GA-8IPE1000-G (Rev 4.x) was it suposed to be a graet performance MB? will the 8 chenel sound card (build-in) has a great quality for the creative x-free spekers? how he is in standing for the P4S800D (655FX) x? will i feel the difernt betwin the SIS chip to the INTELChipset? can you give me a review about him from a proffesional hW site? i need some ansewrs today cuz tmrw the MB is deliverd to me from Ebuy you can ansewr me in hebrew 10X a link for the mb in gigaqbyte website http://www.gigabyte.com.tw…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הנה לינק לזה: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray משהו יכול להגיד לי מה זה אומר ה- BW-E6 ומה ההבדל בינו ובין הגרסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
:nixweiss:
-
- 16 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי לוח אם M4A78LT-M עם ארבעה סלוטים ושני צ'אנלים, זה הזכרון שלי במדוייק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220407 וזה מה שיש לחוברת של הלוח שלי לומר בקשר לזכרון: שני הסטיקים של הזכרונות יושבים ב DIMM_A1 ו- DIMM_A2. איך אני יכול לדעת אם הDUAL CHANNEL עובד? הנה מה שכתוב לי בCPU-Z: והשאלה היותר חשובה: אני רוצה לקנות עוד 4 ג'יגה זכרון, קראתי את מה שכתוב בחוברת (בתמונה הראשונה) ואני לא מצליח להבין מזה איך הDUAL CHANNEL עובד. אני חייב לקנות בדיוק את אותו הזכרון כדי לשמור את הDUAL CHANNEL ? או שני יכול לקנות שני סטיקים אחרים אבל זהים אחד לשני ואז המהירות של כל הזוכרון תהיה במהירות של הCHANNEL האיטי מבין השניים ? או שכל זכרון שממופה…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם! לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950. אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז... בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל) המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה! עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לוח GA-MA78GM-S2H מעבד ATHLON 64 4850e זיכרון DDR2 800 EasyTune מראה שהזיכרונות עובדים ב 800MHz ב CPU-Z DRAM Frequency=357MHz - לא צריך להיות 400 (הבנתי שזה 2500/7) ? FSB:DRAM=CPU/7 - היחס הזה בין המעבד לזיכרון, למה (לא מצאתי בביוס נתון כזה) ? תקנו אותי אם אני טועה, צירפתי תמונה עם פרטים מלאים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב שניהם 3GHZ אבל הE6850 בטכנולוגיה יותר ישנה של 65 ננומטר ומכיל רק 4 מגה לעומתו E8400 בטכנולוגית 45 ננומטר ומכיל 6 מגה! אז איך זה הגיוני?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 00:13:19 בינתיים בזמן שחיכיתי שמישהו בר דעת יענה, הלכתי להתייעץ עם טום מ tomshardware.comעשיתי כמה בנץ'-מארקינג לשני המעבדים האלה והתחרות מאוד מאוד מאוד צמודה, הם כמעט שווים בכל פרמטר.... לפעמים אחד מהיר יותר לפעמים השני. אז עם הבדל של כמעט 400 שקל בינהם, האם אני בכלל צריך לשקול מה אני קונה? האם יש משהו שאני מפספס? תודה!
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בסטיקי ממליצים על Gigabyte GA-MA78GM-S2H ובהמשך גם נטען שאין לוחות ASUS שעדיפים מבחינת ביצועים ו/או מחיר. אני דווקא מצאתי לוח אם ASUS M3A78-EM שנראה לי עדיף. אני לא מומחה בתחום וחוץ מיציאות בפאנל האחורי (שכאן לדעתי ל-ASUS יש היתרון גדול) אני לא ממש יכול להשוות. בהפרשי מחירים שיש בין הכרטיסים העלות היא באמת לא פקטור ולכן אני מחפש את לוח האם שמציע הכי הרבה פיצ'רים. מה דעתכם בעיניין? מה ההבדלים בין שני לוחות האם שעלי לקחת בחשבון כשאני בוחר אחד (פרט ל-DisplayPort ול-6 USB HUBS שיש ל-ASUS)? האם קיים לוח אם שלישי שעלי לקחת בחשבון? נ.ב: אני מרכיב מחשב פשוט לא לגיימינג. מקסימום איזה סרט HD...
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע שבועיים ואני כנראה ייקנה את המחשב הזה: 2.6GHZ AMD X3 Phenom 2 710 4GB RAM HD4770 ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם. הצרכים שלי הם למשחקים,חשוב לי להדגיש שאני לא גיימר אבל אני רוצה לשחק במשחקים החדשים באיכות גבוהה וחלקה. אני צריך בעיקרן לוח אם דיי פשוט ואיכותי (לא עושה OC\CLI\CF או משהו בסגנון) אני מעדיףשיהיה לו 4 חרצים לזכרון RAM בשביל שיפור עתידי. אני חשבתי על שלושת לוחות האם האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7750 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8026 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 אם אתם יכולים לבחור לי בבקשה את לוח האם הכי טוב מבין אלה (או שיש לכם אחד אחר בתקציב) ואם אפשר גם להסביר למה ומה היתרונות\חסרונות שלו? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מספר הדלפות נפרדות מציירות לנו תמונה מבטיחה בהחלט עבור דור מעבדי ה-Renoir המתקרב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין ה-LATITUDE וה-DOTHAN ? תודה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסדרה של המעבדים E2160 שמחליפה את סדרת הD של INTEL ?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הצ'יפ שאמור לתמוך בכל הפיצ'רים החדשים שהגיעו עם H וB 370 ואמורים לאפשר OC בדומה לצ'יפ Z. למישהו מידע מבוסס?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
כמה דברים, תן תקציב לכל המחשב. האם אתה מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-