מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על הדרוג? http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html הפנום הקשישים מדורגים גבוהה ומומלצים כקניה המומלצת עד 100$ http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-2.html מעודכן ל16/5 למה הi3 2120 מדורג 3 דרגות מעל הg2020? לא נראה לי ht עושה כזה הבדל
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
אם כרגע יש ברשותי כרטיס זיכרון אחד של CEON בנפח 4GB 1333MHZ, כדאי לקנות סטיק נוסף של 4GB מיצרנית אחרת או שעדיף לקנות כבר 2 סטיקים של חברה איכותית כמו GSKILL? רוצה שבסה"ה יהיה 8GB.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ברשותי זכרון קינגסטון מדגם Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 שידרגתי והוספתי זכרון "זהה" נוסף אבל המחשב מתרסק בלי סוף אני שוקל להחליף לזכרון של- Corsair מדגם CMZ8GX3M1A1600C10 בגלל שהוא מופיע ברשימת זכרונות תואמים באתר גיגהבייט זמן אחזור / תזמונים שלו הוא 10-10-10-27 לעומת CL-11 ??? של קינגסטון http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=6818,10322 שאלה ראשונה CL10 מהיר יותר מCL11 - או להיפך ? האם הם יעבדו יחד ? [ על פי הנמוך מבינהם ] או שזה עלול לגרום לתקיעות רבות ועדיף שיהיו 2-4 זכרונות זהים ? ובכלל איך הזכרונות של Corsair ?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי תוכנות ASUS UPDATE ומצאתי דריברים מעודכנים אבל מasuscom.de האם יקרה משהו אם אני יתקין אותם?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP זה שילוב מוצלח? בנוסף, נאמר לי ש"החבילה" באה עם מאוורר; יש צורך כאן במערכת צינון נוספת?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מחיר המקסימום הוא 850 ש"ח איזה לוח יתן את הביצועים הכי טובים? ואני רוצה שגם יתאים לOC. תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הזמנתי לוח אם אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם הוא תומך בבארטונים 2 הגוף קירור שאני רוצה להזמין הוא Thermalright SLK-600 Cooler for AMD או Thermalright SK-7,האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח או שזה מותאם ללוח ?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte 7VAXP מעבד - AMD 2000+ בעיקרון אני מחפש זיכרון איכותי ולא משהו גנרי זול כרגע לא חשבתי על OC על הזיכרון להיות לפחות 333MHz חשבתי בהתחלה ללכת על ה-Kingston 512MB 333MHz CL2 אבל לא כל כך מצאתי אותו (במלאי) Corsair קצת יקר לי GEIL הבנתי שיש מלא בעיות עם AMD למישהו יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
המעבד שיש לי עכשיו זה AXP 1700+ JIUHB DUT3C 0313 עכשיו המתח שלו זה 1.6V למי שלא יודע רציתי לדעת האם ה 1800+ DLTC יתן לי אוברקלוק יותר טוב ולא ב100 מגה הרץ אני רק מפחד בגלל הזיכרונות שלי <--- מפרט אתם יכולים לראות פה יש לי אפשרות לעשות עליו איזה טרייד קטן מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני יודע שבזמנו דווח בחדשה על הלוח biostar NF4ST-A9. אני מהמסכנים עם כרטיס מסך חזק בAGP שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות כ.מסך חזק חדש בPCI-EX... נ.ב אם כבר דיברו על הנושא הזה כאן אני מתנצל מראש.
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי כרגע AXP 1700+ 9800PRO 512MB PC3200 של CORSAIR, אומנם CAS2 אבל ממש לא מזהיר ב-OC, גג 210 וגם זה עם מקסימום חישמול שהלוח נותן. 8RDA+ האם שדרוג שכולל החלפה של המעבד ל-MOBILE 2500 והחלפה של הזכרון ל-1GB PDP PATRIOT יתרום משמעותית לביצועים או שכדאי לוותר?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הזיכרונות מכוונים אצלי על 8-3-3-3 השאלה: האם לשנות את התדר ל-200MHZ? או לשנות ל-166MHZ? בנתיים 3 ימים זה עומד לי על 166MHZ ונראה תקין. (מצ"ב קובץ למקרה ששאלתי לא ברורה) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=639513&starttime=0&endtime=0
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך הסטיק הזה עולה כולה 440 ש"ח..? (בנועה) באותה חנות יש את: TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 שזה בדיוק אותו זכרון רק חברה שונה והוא עולה 235 ש"ח יותר, למה זה?
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שמעתי על הסוג הזה, שמכיל בתוכו 2 תושבות של מעבדים. אני לא מבין 2 דברים על הסוג הזה של הלוח: 1. איך גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד? 2. אם גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד, למה שמישהו יצטרך דבר כזה? זה יותר מפלצתי מכל מחשב שאני יכול לחשוב עליו חוץ ממחשבי העל, אולי הHPTX זה בכלל בנוי בשביל מחשבי על? בקיצר תנסו לענות לי על השאלה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום, ברשותי לוח אם P67A-UD5-B3 שתומך dual channel architecture יש לי היום 16gb ram לא הבנתי כל כך את העניין שאם זה dual channel אז מומלץ להשתמש רק ב-2 כרטיסים למרות שיש לי מקום ל-4? או שהדגש על זה שהם יהיו אותו סוג של כרטיס כי כל הארבע הם אותו סוג ב-CPU-Z זה מה שמופיע.. מוזר לי שרשום שזה 800MHZ למרות שעל הכרטיסים רשום 1600mhz אני קצת לא מבין מה הולך פה דגם של הזכרונות: BLS4G3D1609DS1S00.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי . חשבתי לשדרג את המעבד, לוח - אם, הזיכרונות ואם יש צורך גם את הקשיח (רק אם יש צורך בכך, כי הוא בן 4 וחצי שנים) . חשוב לי שהשדרוג יהיה טוב בעיקר לאוברקלוק במיוחד המעבד ולוח האם . כרגע המפרט שלי : מעבד E8400 עם קירור Mugen 3 לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB כרטיס מסך HD7850 ספק של קרוסייר 750 וואט (בן 4 וחצי שנים) מסך Delll 23 אינצ' תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתלבט בין שתי לוחות אם אלו: Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX | Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX מה ההבדל ביניהם? וככל שישנו, מי מהם עדיף? כמו כן, עד כמה הם מתאימים למעבד i5 3570k? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כנראה שהלך הלוח אם הנוכחי GA EP43 S3L עם מעבד E7400 כמובן שהזכרונות הם DDR2. המערכת הייתה OC (כמה שנים) ,רציתי לדעת איזה לוח אם עם יכולות OC כדאי לקנות (300 ~שח)? ראיתי את הלוח [h=1]Intel® Desktop Board DQ45EK[/h]האם הוא יתאים?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-