עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רפרפו לכם על הרשימה... האם הבנתי נכון, שכל מעבד שנכלל ברשימה הזאת מתאים ללוח, או שאני מפספס משהו... http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3024

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by dog,

הצ'יפ שאמור לתמוך בכל הפיצ'רים החדשים שהגיעו עם H וB 370 ואמורים לאפשר OC בדומה לצ'יפ Z. למישהו מידע מבוסס?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  4. ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by nadav1379,

כמה עולה מעבד של אינטל 2.4C ? וכמה עולה מעבד של אינטל 2.6C ?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by eliom,

שלום. יש אפליקצייה הזאת שרשמתי בכותרת לאנודראיד. האם אפשר בעזרתה להפעיל את המחשב שהוא כבוי לחלוטין כשאני מחוץ לבית? ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך באופציה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  7. קשור לחנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=148 מארז מצוין, זכה בזמנו במקום הראשון בסקירה של טום חומרה: http://www6.tomshardware.com/howto/20030804/case-19.html

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by dorish,

יש לי לוחgigabyte ga-7vx via kx133 עם מעבד 750 אני רוצה להוריד את המעבד ולהסים חדש עד איזה מהירות אני יכול להסים על הלוח הזה? ואם הוא תומך במעבדי amd xp? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  9. מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  10. כרגע יש לי אינטל 1.8.. לוח אם לא משהו מוכר וגם לא משהו וזכרונות SD-RAM! אני רוצה לשדרג את שלושתם.. יש לי 1500 שקל, ואני רוצה משהו ממש טוב שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים טובות! עם מדברים על תוספת של 100-300 שקל אז אין לי בעיה אבל יותר זה כבר בעיה..! תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by stardust,

אני לפני קניית מחשב חדש של AMD, ואני מתלבט איזה לקנות. פרט לצריכת האנרגיה האם יש איזה יתרון בקניית מעבד 65NM ? המעבד הכי חזק שמצאתי היה 4800 , מישהו יודע איפה אפשר לקנות את ה 5000 ?

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  12. 11 דגמי Ice Lake ניידים ראשונים בעידן ה-10 ננומטר נחשפים באופן רשמי עם שיטת מיתוג מעודכנת וחידושים בהיקף מפתיע לכתבה

13. שלום. לאחרונה שקלתי להחליף כרטיס מסך ל HD4850 או HD4870 אבל נראה לי שיחד עם המעבד הנוכחי(3800 X2) יהיה לי צוואר בקבוק די רציני. אז חשבתי להחליף מעבד, מצד אחד יהיה לי הכי נוח לקנות איזה 6400 x2 בלי לשנות כלום במערכת , האפשרות היותר בעייתית היא לקנות לוח זול ומעבד Q6600 יד שניה. מה יהיה עדיף? התקציב הוא עוד 900 ש"ח לשדרוג (לא כולל הכרטיס)

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  14. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  15. הכרטיס הוא בחיבור PCI אך יותקן על לוח שעובד עם USB2 .יש מצב לחוסר תאימות?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  16. Started by pro system bus,

שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by oranShoshany,

איזה לוח אם יותר טוב? 1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard 2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  18. אז ככה, אני כל החיים שלי עובד עם מעבדי אינטל ומרוצה, והנה עכשיו הגיע הזמן לשדרג. אז התחלתי לבדוק אתרים, והנה, למרות השנאה שלי למעבדי AMD, שביצועיהם לא היו מצדיקים מעבר, אהבתי את ה- ATHLON 64! אני קונה בתקציב 1400 ש"ח, ו A64 3000 הוא המיקוד שלי. אבל מה, אני פשוט קצת "מפחד" לקנות AMD, כאילו מה זה המוזרות הזאת שביצועים לא נקבעים ע"י מהירות השעות והFSB. ושמעתי גם שהוא מגיע ל 70 מעלות חום, ואיך אפשר להגיע לכאלה תוצאות עם באס של 400 מגהרץ?! מה עם היציבות שלו? האם הוא אמין? כי סך הכל אינטל מפתחת צ'יפים משנות ה-70, ויש להם ניסיון הרבה יותר רחב בתחום ויותר אמינות, או שאני טועה? והכי חשוב, האם אני אי פעם אמצא שימוש ב- 64 ביט, דהיינו, האם יש או עתידים לצאת משחקים שיש להם אופציה ל-…

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  19. יש דרך לדעת במדיוק את התיזמונים של הכרטיס והדגם במלוא? כמו שהמחשב נותן מידע על כרטיס מסך וכו' בעזרת dxdiag....אז יש אפשרות כזו לזיכרונות? רוצה לדעת עם מה שקנתיי זה מה שקיבלתי תודה רבהה!

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by slowly but surely,

לוח נוכחי: אסוס P5VDC-MX מעבד נוכחי: אינטל פנטיום 4 PD820 2.8 2M DUALCORE ספק כוח: Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU DDR (זכרונות):1GB DDR2 667MHZ CEON דגם מארז: מארז לפנטיום 4 OC*: אין לי צורך בזה כרטיס מסך:ABIT SILURO FX5200 DT תקציב: טכנאי אמר שלוח אם יעלה 600 ש"ח ועדיף כבר לקנות מחשב חדש סיבת הקנייה***: לאחר שהספק כוח שבק חיים,החלפתי אותו והמחשב עדיין לא עבד. שלחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי מחשבים שאמר שהכל בסדר חוץ מלוח האם. ושלהחליף לוח אם יעלה לי 600 ש"ח או יותר כי המחשב מאוד ישן וכך גם החלקים שקשה למצוא היום. אשמח לדעת אם מהנסיון שלכם ניתן להשיג לוח אם זול והאם באמת שווה כבר לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  22. http://img258.imageshack.us/img258/5/85749724jx5.jpg תיראו פה כתוב DDR3 ופה כתוב DDR2 ו PC2 5300 כשה על הקירור של ה REAPER כתוב PC2 8500 וכתוב גם 333 MHZ כשה אמור ליהות 533 כי יש לי 1066 MHZ זה הגיוני?אולי עבדו עלי?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by moris,

היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק? תודה!

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by RayZ,

הייתה לי כאן שאלה באופן תאורטי לא מזמן. בכל אופן, יש לי מעבד AMD Athlon X2 (הישן, עם סוקט AM2, לא פלוס), הייתי צריך להחליף את הלוח והדגם שלו כבר לא מיוצר. הביאו לי במקום לוח אחר לסוקט AM3. האם יש פה תמיכה אחורנית? כלומר, זה יתאים?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  25. שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533 (4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים