עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כל אחד מהם הוא 256 מגה עכשיו רציתי לדעת אם הם לא מאותה חברה יהיה אפשר להשים את שניהם ביחד?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  2. יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=104194

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by M-a-T-a-N,

GA-M59SLI-S4 ASUS P5W DH Deluxe רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מה יותר טוב יתרונות וחסרונות האם לשניהם בSLI יש X8 מה יותר חזק יותר טוב איזה ביוס יותר טוב וכו'

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Stalker,

יש לי כרגע לוח אם שתומך בזכרונות DDR pc2100 והזכרונות שלי הם pc 2700. אם אני אקנה לוח אם שתומך בpc2700 כך שזה ינצל את כל המהירות של הזכרונות, יהיו לי הבדלי ביצועים גדולים יחסית? כי כרגע הביצועים לא כל כך טובים בכשציפיתי. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 Ti 4600. תודה.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  6. אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by elad_nisim,

יש לי זכרון 8gb ddr4 3000mhz cl15 המחשב שלי לא ממש מנצל אותו והוא רץ במהירות של 2400 לדעתי... אני יודע שצריך להפעיל פרופיל XMP אבל הבנתי שזה סוג של אובר קלוקינג שמשפיע גם על המעבד וממש לא בא לי לשרוף לעצמי משהו בגלל חוסר הבנה הבנתי שאפשר לקחת זיכרון נוסף במהירות נמוכה יותר למשל 2400MHZ ולשלב אותו עם ה 3000MHZ שיש לי ומה שיקרה זה ששניהם ירוצו על 2400 ללא בעיה, האם זה נכון האם זה אמין לא יהיו תקלות ובאלגן ?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  8. Started by YAK33,

מה אתם אומרים על הסדרה של המעבדים E2160 שמחליפה את סדרת הD של INTEL ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  9. שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  10. Started by nw,

איפה זה רשום? או שצריך תוכנה שבודקת את זה?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  11. Started by RayZ,

הייתה לי כאן שאלה באופן תאורטי לא מזמן. בכל אופן, יש לי מעבד AMD Athlon X2 (הישן, עם סוקט AM2, לא פלוס), הייתי צריך להחליף את הלוח והדגם שלו כבר לא מיוצר. הביאו לי במקום לוח אחר לסוקט AM3. האם יש פה תמיכה אחורנית? כלומר, זה יתאים?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  12. לא חומרה בלוח ( זה שיהיה חריץ PCI -3.0 וזכרונות מהירים לא רלוונטי אלי ), הכוונה לעיבוד וידאו , משחקים שפות מעבד ,עיבוד אינפורמציה ע"י המעבד למי שמבין ( לדוגמא ב- AMD יהיה בבולדוזר שפת מעבד חדשה SSE5 שיתן שיפור בוידאו )

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  13. הוא מתומחר בסביבות ה-1000 שקל... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 נקווה שיגיעו עוד לוחות בקרוב...

• 16 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by Amitai,

ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by PandemicFan,

שלום! אני מתלבט לגבי 2 לוחות-אם למחשב חדש שאני קונה: intel i5-4690 כרטיס מסך GTX970 זכרון- 1x8GB corsair כוננן SSD+HDD איזה לוח אם יותר טוב לי מבחינת מחיר ואפשרויות לשדרוג בעתיד gigabyte h97-d3h או asus h97-plus תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  16. שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  17. שלום לכולם היו כמה ויכוחים בנוגע לתמיכתו של ה750I בSLI מלא של 16X 16X (במקרה הזה, הASUS P5N-D) באתר אסוס רשום: Hardware ready for x16, x16 היו כאן טענות ש"מוכן" היא הכוונה שבעתיד, ולא בפועל. הם התבססו על כך שבאתר של נוידיה היה רשום: 750I Slot 1: full speed PCI Express 2.0 x16 slot from nForce 200 Slot 2: full speed PCI Express 2.0 x8 slot from nForce 200 אז ככה. אסוס שלחה מייל: Dear customer,We used ASUS unique technology to unleash NV 750i SLI chipset capability to support PCIe 2.0 Dual x16 SLI , user could enjoy superb gaming performance as NV 780i SLI platform without extra cost וטענה שהיא משתמשת בטכנולוגיה מיוחדת ל16X מלא בSLI. מסתבר שהיא צודקת: גם C…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  18. שלום. לאחרונה שקלתי להחליף כרטיס מסך ל HD4850 או HD4870 אבל נראה לי שיחד עם המעבד הנוכחי(3800 X2) יהיה לי צוואר בקבוק די רציני. אז חשבתי להחליף מעבד, מצד אחד יהיה לי הכי נוח לקנות איזה 6400 x2 בלי לשנות כלום במערכת , האפשרות היותר בעייתית היא לקנות לוח זול ומעבד Q6600 יד שניה. מה יהיה עדיף? התקציב הוא עוד 900 ש"ח לשדרוג (לא כולל הכרטיס)

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  19. האם לוח אם מדגם P55-GD55 7.1 1GLAN מומלץ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by pro system bus,

שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  21. יש לי הצעה לייבא מעבדים ולשווקם בארץ , מישהו יכול לעזור לי עם מחירים עדכניים בשוק בארץ בכדי שאוכל לדעת כמה אטרקטיבים המחירים שאני קונה הרעיון הוא לספק לעסקים גדולים ,כך שאניי צריך לדעת בכמה אותם עסקים קונים או מוכרים {בכמויות}. אשמח לשמוע חוות דעת , המלצות ,וכמובן מחירים

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  22. ואני גם לא בטוח שכדאי לי לקנות עכשיו חשבתי אולי לחכות לליין המעבדים הבא וככה לחסוך עד אז עוד קצת כסף וגם ההורים שלי מעדיפים לקנות רק עוד 3 חודשים אבל אפשר גם עכשיו

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  23. מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  24. אז ככה, אני כל החיים שלי עובד עם מעבדי אינטל ומרוצה, והנה עכשיו הגיע הזמן לשדרג. אז התחלתי לבדוק אתרים, והנה, למרות השנאה שלי למעבדי AMD, שביצועיהם לא היו מצדיקים מעבר, אהבתי את ה- ATHLON 64! אני קונה בתקציב 1400 ש"ח, ו A64 3000 הוא המיקוד שלי. אבל מה, אני פשוט קצת "מפחד" לקנות AMD, כאילו מה זה המוזרות הזאת שביצועים לא נקבעים ע"י מהירות השעות והFSB. ושמעתי גם שהוא מגיע ל 70 מעלות חום, ואיך אפשר להגיע לכאלה תוצאות עם באס של 400 מגהרץ?! מה עם היציבות שלו? האם הוא אמין? כי סך הכל אינטל מפתחת צ'יפים משנות ה-70, ויש להם ניסיון הרבה יותר רחב בתחום ויותר אמינות, או שאני טועה? והכי חשוב, האם אני אי פעם אמצא שימוש ב- 64 ביט, דהיינו, האם יש או עתידים לצאת משחקים שיש להם אופציה ל-…

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  25. הלוח שלי הוא P35C-DS3R האם אני יכול לשים כרטיס מסך של SLI ?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים