מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני לקראת קניית מחשב חדש והמפרט שלו כנראה יהייה כולל לוח אם dfi nf4 ומעבד amd venice 3000 או 3200 השאלה שלי אילו זכרונות יביאו לי תוצאות יותר טובות באובר? twinmos speed premium 3500? או adata vitesta ddr500? אני קונה כנראה רק סטיק אחד של 512 כי אסור לי להשתגע יותר מידי עם המחיר מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מאוורר ARTIC COLING 7 PRO צריך להחליף או אפשר לעבוד איתו
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
הוא הגיע אני הולך לקחת אותו עוד מעט אני רציתי לשאול אתכם איזה בדיקות אני יכול לעשות למעבד כדי לבדוק אותו. עוד מעט תמונות...
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב במחשב שלי יש 1G זיכרון. האם הוספה של 256mb מביאה לשיפור כלשהוא בהרצת מישחקים כבדים, או שזה יהיה בזבוז כסף. המיפרט שלי: P-4 2.8 XFX 6600GT 128MB 1GB RDRAM SAMSUNG XP PRO תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כיום במחשב העגלה שלי יש זיכרונות של geil מדגם golden dragon במהירות 400 מגה הרץ. הזיכרונות האלו מצויינים בOC, במתח 2.8 אני עובד איתם על 474 והם מסוגלים להרבה יותר, במיוחד אם הם מקבלים עוד מתח. הבעיה שלי איתם זה שהם רק 2X256 ואני צריך יותר. חשבתי על קיט חדש של 2 ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יגיעו לאותם התדרים של עד 500 מגה הרץ ככה שלא יגבילו אותי בOC. התקציב דיי מצומצם, חשבתי על 700 ש"ח בערך וחריגה מקסימאלית של עד 800... נ.ב. הלוח שלי מסוגל לתת עד 3.2V ככה שלחלק מהזיכונות זה אולי יכול "לעזור". חשבתי על אלו, איך הם בOC? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7185 אם יש זיכרונות של קינגסטון/סמסונג/טראנסנד אני יכול לקנות אותם במחיר של היבואן ולממש אחריות בקלות יתרה אז …
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אהלן. אח שלי מעוניין לקנות מחשב עכשיו הוא מתלבט איזה לוח לקחת תושבת 1155 הוא כבר סגור על הלוחות שרשמתי..הוא מבין בOC כמובן ומעדיף לוח חזק לOC וGAMING אשמח מאוד אם תעזרו לי איזה לוח להציע לו תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללוח אין מחברים ייעודיים לesata ז"א שאם אני מחבר את הפורט של המארז ללוח זה נותן לי אך ורק אפיק מידע, איך אני יכול לתת לשם גם מתח כדי ש DOK עם ממשק esata יעבוד אצלי? - צריך לציין כי לא ניסיתי עדיין DOK עם esata, נכון להרגע, מחבר הesata של המארז מחובר אצלי כ sata 4 וזהו...
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על השאלה הדבילית אבל לוח אם זה הדבר היחיד שאני לא מבין את התרומה שלו למחשב חוץ מחיבורים תמיכה בזיכרונות עד גודל מסוים ובמעבדים. מעבד טוב - משתמש בזיכרון ומריץ הכל מהר. ספק- מספק את החשמל הדרוש למחשב. זיכרון- דרוש כדי למצות את המעבד. כרטיס מסך- דרוש למשחקים ולתוכנות גרפיקה בהתאם לרזולוצית המסך. כרטיס קול- מספק את איכות הצליל לרמקולים ברמה המתאימה. . . . . . . . לוח אם- עוד חיבורים?!???? מה ההבדלים נגיד בין P5GC-MX/1333של אסוס שיש לי ללוח מסוג x38 או p35? אם אני לא משתמש במעבדים מרובעי ליבה אלא בדו ליבתיים שניהם תומכים ב-e8400 שאאני כנראה הולך לשדרג אליו לשניהם יש חיבר PCI חוץ מההבדלים בתמיכה בזיכרון? האם זה בא לידי ביטוי במהירות כמו זיכרון ומעבד? האם ע…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני לא מצליח כל כך למצוא תשובה לזה... ידוע שיש X16 PCIE 3.0 מיועדים ל-GPU. יש עוד ככל הנראה X4 PCIE 3.0 עבור ה-IO ועוד X8 PCIE 2/0 עבור הציפסט. כל זה מתורגם ל-24. אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קודם כל מפרט: Intel Pentium E2180 S775 Conore Intel Gigabyte G33M-S2L 2GB DDR2 800 HD 3650 512MB 2GB Kingston Value או 2GB G.Skill Blue HS או 2GB Mushkin Value HS שלושתם 800MHZ DDR 2 ואותו מחיר. (רוצה לשדרג מ2GB פשוט ל4GB הWIN7 לא סוחב כלכך עם 2GB) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי את ה8IPE1000-G של גיגה בייט לפני כמה ימים..........כשנכנסתי לספיד פאן היה רשום שטמפרטורת המעבד היא 36-35 באוברקלוק ל3000 בדקתי ובאברסט היה רשום 61 מעלות אך באיזיטיון רשום בין 24-29 מעלות ובכן אמרו לי כאן שהביוס הוא המקור הכי אמין ובו רשום שהטמפרטורה היא 27 מעלות ,וזה באוברקלוק רצחני למעבד של עוד 1000 מגה הרץ ,WTF איך זה יכול להיות? עם האסוס שהיה לי תמיד הטמפ הייתה 31-42 ,האם החיישן לא בסדר? יש לציין שהוא מעבד נורטווד ומורכב עליו זלמן CU עם 7 מאווררים במחשב עצמו אבל בכל זאת אני חושד שהלוח נותן לו מתח נמוכך ובגלל זה המעבד לא מתחמם,זה יכול להיות אפשרי? המחשב לא נתקע ולו פעם אחת והמחשב מהיר מאוד ,האם לשלוח את הלוח לחברה ? http://img383.imageshack.us/img383/2882/15…
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות של הכרטיס רשת שמגיע עם הלוח הנ"ל. כמו כן הבנתי שאין לכרטיס יציאת firewire , האם אתם יודעים כרטיס באותו טווח המחירים שמתאים לe6750 , ויש לו גם firewire?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
OCZ Vista Performance Platinum XTC לעומת OCZ Vista Upgrade Edition XTC הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 - PC2-6400 OCZ2P8001G השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5647 - PC2-6400 OCZ2VU8002GK אני רואה שיש הפרשים מינימלים בתזמונים וצריכת מתח שונה מה עדיף מבין שניהם?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא... פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266 בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיין לא הצלחתי למצוא את הלוח (P67) שהכי מתאים וזול לגיימרים שרוצים גם יכולות OC טובות גם תמיכה ב USB3 + SATA3 אבל לא חשוב עם יש או אין תמיכה בSLI/ קרוספייר... למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההשוואה היא בין שני מעבדים, כאשר אחד שייך לניידים ואחד לשולחנים. המעבד הראשון הוא 2.0GHz Intel Core 2 Duo T7300 והשני הוא AMD athlon 64 +3000. מי מבין שניהם חזק יותר? תודה מראש יגאל
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
החלטתי לנקות קצת את המחשב (לשאוב וכו') וכשהמארז היה פתוח שמתי לב שאחד מהמאווררים שעל הלוח אם לא עובד בכלל. תמונה של הלוח אם http://www.saudifree.com/up/pic4/saudifree_889ec.jpg בנוסף, איך מפעילים את המד טמפרטורה? תסתכלו בצד שמאל למטה יש חיישן דיגיטלי מובנה על הלוח אם. הוא אף פעם לא עובד וכשהוא עובד לכמה שניות זה כותב "FF". יש לי לוח אם של EPOX.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם עם שלושה סלוטים מנוצלים לכרטיסי זיכרון. כל אחד מהם בנפח 128MB, שניים 133MHZ ואחד רק 100MHZ. לפי התוכנה CPU-Z, אלו הם נתוניהם המדוייקים: Memory SPD ------------------------------------------------------------------------- DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type SDRAM Manufacturer (ID) (0000000000000000) Size 128 MBytes Max bandwidth PC133 (133 MHz) Part number Number of banks 2 Data width 64 bits Correction None Registered no Buffered no EPP no XMP no JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency JEDEC #1 3.0-3-3-6-0 @ 133 MHz SPD registers 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 0A 0B 0C 0D 0E 0F 00 80 08 04 0C 09 …
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-