עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dadude,

שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?

2. Started by johny,

מה פירוש הביטוי PC3200 (או כל מספר אחר) שרשום על זכרונות?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by King Of Action,

אז ככה , אני רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה : P4 2.4B שעובד ב-3 ג'יגה (OC) + זכרונות 512 מגהבייט OCZ DDR PC 2700 שעובדים במהירות יותר גבוהה בהתאם ל-OC המערכת הכללי (לא יודע בדיוק את המהירות שלהם , קיוויתי שתוכלו להגיד לי את זה ) . VS AMD BARTON 2500 + 256 MB PC 3200 . *אין לי אפשרות לעשות OC למערכת ה-AMD . אז מה יותר חזק ? ועם מה אתם ממליצים להשאר (*לקחת) ?

4. Started by MDK,

???

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by tintin,

שלום לכולם. אחרי כ 10 חודשים של שימוש הלוח אם שלי ASUS BLITZ FORMULA הלוח הכי טוב ל P35 הלך לעולמו. בזמנו שילמתי עליו 1600 שקל. בחנות מציעים לי להחליף ל GIGABYTE X48 DS4 ללא עלות, אך לפי דעתי הלוח הזה הוא נחות יותר מבחינת קירור וכו'. ביקשתי את ה ASUS RAMPAGE FORMULA שעולה בחנות הזאת היום 1260 שקל. בחנות מסרבים להחליף לי כיוון שהם טוענים שהלוח שלי שהיה שווה 1600 שקל בזמן שקניתי אותו שווה היום 600-700 שקל. הם רוצים שאני אוסיף עוד 600 שקל כדי לקבל את הRAMPAGE שהוא אותה רמה גבוהה רק ציפסט יותר חדש. אמרתי להם שזה לא בא בחשבון שאני אוסיף 600 שקל על לוח שיותר זול ממה שאני שילמתי על הבליטז. ביקשתי זיכוי אבל הם לא מוכנים לזכות אותי בטענה שהם יכולים להביא לי את הבליטז. האם מישהו יו…

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  6. ברצוני לקנות מחשב חדש הכולל בתוכו את הלוח הנ"ל GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 (לא יודע אם זה משנה אך אפרט את כל המפרט.) מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-21 PI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 650W בחנות מסויימת המליצו לי על לוח מחברת BIOSTAR הדגם המדוייק הוא TPower X58 5.x והביאו לי סיקור מבדיקות שנעשו. פער המחירים גדול מאוד. מה דעתכם? קישור לאתר היצר של BIOSTAR http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/introduction.php?S_ID=390 [attachment deleted by…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  7. הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by NeoTrix,

קניתי בדיוק כרטיס מסך חדש GTS 250 את המפרט תוכלו לראות בצד... אבל המעבד הוא Intel Core 2 Due E6750 @ 2.66ghz שתכלס מעבד סבבה לגמרי וגם חזק. בנוסף לכך פה כמה חבר'ה אמרו לי שאין מצב שיהיה לי צוואר בקבוק.. אבל כשהרצתי GTA IV זה הפעיל לי בגרפיקה מעולה... אבל עם תקיעות כאלה נוראיות מצד שני COD4 הפעיל לי על הכי גבוה מן הסתם... אבל לכו תשוו עכשיו COD4 ל GTA IV... בקיצור מה דעתכם? האם יש מצב שזה צוואר בקבוק? או שמשהו דפוק אחר קורה פה? יש איזו דרך לבדוק? אני יושב פה עכשיו ואוכל ת'לב :\ הוצאתי כסף על כרטיס חדש וספק כוח חדש אני תכף קורע ת'וריד חח

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by yesman,

עבור מחשב לשימוש כללי ומשחקים מה ההבדל בין AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray ובין פנום 2 משולש ליבות 710/720 ההפרש במחיר הוא של 200-300 ש"ח האם מוצדק? שאלה נוספת לגבי i3 מי המתחרה המקביל ב AMD?

10. Started by CoolOne,

יש לי את הלוח ASUS P5B-E. בלוח יש יציאת COM פנימית. בחוברת כתוב שניתן לקנות מודול כזה שמתחבר בכבל ליציאה הפנימית ומוסיף את היציאה הזו מאחורה (במקום כרטיס PCI/PCI-E כלשהו). מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודול הזה?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. כן כן,אתם שומעים נכון.. אינטל מורידה את מחירי הפנטיום D בעד 50 אחוז! http://www.reghardware.co.uk/2006/05/05/intel_price_cuts/

• 14 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by Bug,

היי, יש שאלה שמציקה לי די הרבה זמן - מה ההבדל בין Celeron ל Pentium. אני תמיד שומע את המשפט "פנטיום יותר טוב" אבל זה לא ממש מספק. אם נניח יש לי מעבד Celeron 1.2GH ומעבד Pentium 800MH - מי יהיה יותר טוב ומהיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by posa,

שלום רציתי חוות דעת על המעבד E6400 ואיזה לוח הכי מתאים לו דרך אגב אני לא משחק בו

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  14. יש לי שתי אפשרויות לרכוש עוד לוח כמו שלי 6150 או לוח עם ציפסט של AMD 690G + ATI מה כדאי ?

• 15 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by asafasaf29,

אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by jambo7,

כמו שיש מדריך לבחירת מעבד, למה שלא יהיה מדריך לבחירת לוח אם .ומדריך לבחירת זכרונות. כך נוכל לעמוד על ההבדלים בין לוןחות האם וההבדלים בן סוגי הזכרונות. תודה עריכה הכוונה שלי הייתה לספק מידע לאלה שמחפשים לוחות אם וזכרונות לדוגמה בנושא לוחות האם מתרכזות השאלות סביב הלוחות של gigabyte msi dfi השוואה פשוטה [ בעזרת טבלה ] הייתה עונה על הרבה שאלות את החומר הדרוש אפשר להוריד מהאינטרנט ולתרגם אותו

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  17. http://news.com.com/Apple+to+ditch+IBM%2C+switch+to+Intel+chips/2100-1006_3-5731398.html?tag=nefd.lede שבוע הבא ההכרזה... חברת APPLE מפסיקה את השותפות עם חברת IBM, ארוכת השנים, במסגרתה המחשבים שלה השתמשו במעבדי ה POWERPC. זהו צעד הסטורי של החברה, כאשר משנת 1994, היא השתמשה רק במעבדים אלו... מעכשיו תעבור החברה להשתמש במעבדי INTEL במחדשבים שלה. כמובן שישנם השלכות כמו הפיכת כל התשתית ומערכת ההפעלה למחשבים מבוססים מעבדי INTEL, דבר שאומר שבעתיד, אולי יצליחו להשתמש בכל מחשב מבוסס X86 למערכת ההפעלה הפופולרית של APPLE בשם OS X... יש לציין, כי נושא זה עלה בכותרות מספר פעמים בעבר בגדר שמועות שלא התבססו, אך כעת נראה שזהו השלב הסופי, ואכן APPLE תעבור למעבדים של INTEL.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by shirNoshe,

סליחה על השאלה..כשאומרים שלמעבד Q6600 יש 8MB זיכרון דרגה שניה (L2) הכוונה שלכל צמד ליבות על פרוסה אחת יש 4M זיכרון?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. יש לי מחשב עם מעבד AMD כפול ליבה וחדש(ראו מיפרט) עובד עם 4 צ'יפים של זיכרונות > כל אחד 1 G חבר שלי אמר לי שישנה בעיה ידועה ? עם AMD שלא מצליח להתמודד עם 4 כרטיסי זיכרון ( ביגלל בקר הזיכרון הפנימי?) והתוצאה תהיה ירידה במהירות ה BUS ? הלוח? הרצתי בדיקת CPU-Z מצורף לינק עם קובץ HTML של הדו"ח המלא ניקרא cpuz.htm http://www.sendspace.com/file/ce7v6h ( צריך להוריד את הקובץ בתחתית הדף / או לפתוח אותו ) אני לא יודע ליקרוא את הנתונים....צריך עזרה בפיענוח : 1. מה המהירות האפקטיבית של הזיכרונות שלי ? 2. מה המהירות האפקטיבית של הלוח שלי ? הBUS ? 3. האם יש בעיה כל זהיא שאפשר ליראות בדו"ח הזה - ביחס למפרט המחשב ? תודה מראש לכל מי שעוזר תודה לכל

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by ShayGTi,

אז ככה, יש לי שני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB בתזמונים 2.5-3-3-8 רכשתי היום שניים נוספים של OCZ בתזמונים 2.5-4-4-8 לפי מה שהבנתי, מה שחשוב זה הCL שנשאר 2.5 וזה טוב. אבל כשנכנסתי לCPU-Z ראיתי שם משהו שלא מצא חן בעיניי. הCOMMAND RATE עלה מ1T ל2T, אפשר לשנות את זה? ועוד משהו, אני לא בטוח מה בדיוק זה אומר אני לא מבין בזה כל כך, לכן אני מצרף תמונה. אם הבנתי נכון, אז בעצם הזיכרון של OCZ עובד על 166 בCL2.5 ועל 200 בCL3.0? למה? הוא אמור לעבוד על 200 בCL2.5! יכול להיות שזה קשור לאוברקלוק שעשיתי למעבד? :\ בקיצור תעשו לי סדר בבלאגן בבקשה!!

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  21. לילה / בוקר טוב לכולם! לאחרונה (מאז MW2 ) אני מרגיש מעט מקופח...המחשב שלי מתחיל לזייף לפעמים, נפילו FPS לא מוסברות וכו'.... החלטתי לשים קץ לנושא הזה ואולי כן ללכת על לוח ומעבד חדשים... חשבתי על AMD ATHLON 2 435 ...הוא משולש ליבות.. עם 1.5 MB קאש ממורי ,ובתדר של 2.9 ,אני אעשה לו OC כמובן ואגיע איתו (השערה גסה)... לאיזור ה 3.8 +- ,כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON 4200+ X2 בתדר של 2.6 ועם 1MB קאש.... כרטיס מסך 4850 בOC דיי משמעותי (ראו מפרט בצד)... השאלה היא האם צוואר הבקבוק אכן נובע מהמעבד או שמה זה כבר כל המערכת הוותיקה.. אז מה אתם אומרים? המעבד החדש בשילוב עם לוח סביר ייתן לי שיפור ביצועים? מזערי? משמעותי? בכלל לא? תשובות תתקבלנה בברכה.. אגב, התקציב לא מוגבל בעיקרון ,אבל אני…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by omerz90,

איך הזכרונות MICRON 2GB DDR3 1333MHZ OEM? האם הזכרונות האלה יעשו לי בעיות? האם חברות אחרות כמו G.Skill, OCZ, A-DATA יותר טובות? ומה ההבדל בין הזכרונות האלה לבין הזכרונות MICRON DDR3 2GB 1333MHZ? הנה לינקים לשתי הזיכרונות: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2040 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2039

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by pohn2000,

שלום רציתי לדעת כמה ליבות יש למעבד הנ"ל ??

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  24. יש לי 512 כמה יעלה לעלות לגיגה או אפילו 2? וצריך תכנאי שיסדר את זה או אני יכול ומאיפה קונים חוץ מאינטרנט

• 16 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by Gil80,

אהלן. בימים האחרונים אני מסתכל על המון מפרטים של לוחות אם ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין P67 ל- Z68. אשמח להסבר בנושא.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.