עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מפתחת השבבים האמריקאית וחברת Cray יבנו יחד את מחשב העל הראשון בעידן ה-Exa עבור מחלקת האנרגיה של ממשלת ארצות הברית לכתבה

2. Started by STi,

היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by nw,

איפה זה רשום? או שצריך תוכנה שבודקת את זה?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. Started by AMD-Z,

שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), המפרט בחתימה. עכשיו, רציתי לעשות שדרוגון, להחליף את הכ.מסך. אני לוטש את עיניי אל הX1800GTO2, הבעיה היא שהוא בחיבור PCI-Express. גם 7600GT לא מגיע בחיבור AGP. יש לוח אם לסוקט A עם תמיכה בPCI-Express? (וDDR רגיל, אני לא מתכוון להחליף את הזכרון) אם לא, יש כרטיס מסך קרוב כמה שיותר אליו ברמה ועם AGP? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  5. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד מסוג INTEL CORE2 E7400 בתקציב של עד 25 דולר. (עדיף מEBAY) יד שניה וגם שיתאים לזכרונות DDR2800 + DDR2667 עם כרטיס מסך מובנה.. יש לי ספק כח EZCOOL450W המחשב יהיה לצורך חיבור לטלוויזיה בעיקר לסרטים , עבודה, גלישה וצריבות. אשמח לקבל הצעות ללוחות טובים .

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by CyberGod,

שלום חברים ! עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות... השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ? אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים. בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ? תודה דוד .

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by nirp1981,

המעבד או כרטיס המסך? במקרה שלי מעבד AMD ATHELON64 3000+ וכ.מסך geforce 6600gt 128mb איזה מהם עדיף לשדרג למטרה זו? תודה

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by trlk,

בונה מיפרט למשחקים בסיסיים-זול (מפרט בהמשך). 1. מתלבט בנושא לוח האם-בלוח P35 בו בחרתי יש רק חיבור IDE בודד ואני צריך 2 לרכיבים מהמחשב הישן. ללוח P31 יש 2 חיבורים. ההבדל בביצועים כה גדול שכדאי לי לעבור דור? עד כמה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ICH7 ל- ICH9 הוא התמיכה של האחרון ביותר SATA ,לא רלוונטי כל כך עבורי.אני יכול ללכת על לוח ישן ולהעביר את הכסף לשדרוג רכיב אחר (זכרון,כרטיס מסך עדיף...). 2. לפי המבחן הבא יש זוג לוחות שהמרחק במחיר נמוך (כמה עשרות ש"ח) והביצועים עולים על P35 -מתכוון ל - ASUS P5K-SE או Abit IP35-E ,מה דעתכם?,הצעות נוספות? הלינק: http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/page25.html המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 …

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  9. אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by Amitai,

ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  11. אהלן חבר'ה. אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1)‏ 2x1GB Kingston HyperX CL4‎ - מחיר: 350 2) שני סטיקים של ‏2GB Kingston Value‎ - מחיר: 340 שניהם DDR2 800. יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking. מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ? זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה... חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%. מה אתם אומרים? תודה מראש, יוני

12. שלום לכולם היו כמה ויכוחים בנוגע לתמיכתו של ה750I בSLI מלא של 16X 16X (במקרה הזה, הASUS P5N-D) באתר אסוס רשום: Hardware ready for x16, x16 היו כאן טענות ש"מוכן" היא הכוונה שבעתיד, ולא בפועל. הם התבססו על כך שבאתר של נוידיה היה רשום: 750I Slot 1: full speed PCI Express 2.0 x16 slot from nForce 200 Slot 2: full speed PCI Express 2.0 x8 slot from nForce 200 אז ככה. אסוס שלחה מייל: Dear customer,We used ASUS unique technology to unleash NV 750i SLI chipset capability to support PCIe 2.0 Dual x16 SLI , user could enjoy superb gaming performance as NV 780i SLI platform without extra cost וטענה שהיא משתמשת בטכנולוגיה מיוחדת ל16X מלא בSLI. מסתבר שהיא צודקת: גם C…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by Tov_Tov,

טוב אז ככה לפני שאני קונה את המחשב שלי יש לי מספר שאלות אחרונות בבקשה מי שמבין שיגיב. אז זה המחשב שלי: והשאלות שלי הם: האם הלוח אם EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl הוא לוח אם טוב אשר מתאים למפרט הזה ? ואם אפשר מי שמגיב להמליץ על משהו אחר אבל גם להגיד למה ? (מאוד חשוב לי לדעת אני מתחרפן אני לא ידוע איזה לוח אם לקחת כי אני לא מבין בגרוש בעניין של הלוחות אם אין לי מושג מה כל דבר אומר ואני ישמח עם תסבירו) ואני רוצה גם לוח אם שיהיה בסביבות ה 600 שקל לא יותר . נ.ב הלוח אם צריך לכלול כרטיס קול מובנה. ובקשר לכרטיס מסך ! האם כדאי לקחת אותו MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB או לקחת את ASUS 128MB DVI PCI-E X600-XT למרות שהוא עוד 200 שקל ? ועם כן למה ? והאם המאורר הזה באמת …

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  14. הלוח שלי הוא P35C-DS3R האם אני יכול לשים כרטיס מסך של SLI ?

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by xtlvx,

היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by roKp,

אני צריך מעבד שישמש אותי בעיקר למשחקים.... אני מתלבט בין 2500 Sempron לבין 2500 axp מה ההבדלים?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by omri123,

אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה. אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by The Un4givN,

יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  19. מפתחת השבבים מסאניווייל תנחית בחנויות את דגמי הדור החדש הזולים ביותר עד כה בתוך פחות משבועיים לכתבה

20. Started by rosesr,

כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by FPSbanana,

היי אני חדש פה אני מחפש לוח- אם עם צ'יפסט 965 ושתמוך בSLI ולא בCrossfire רצוי של Gigabyte חיפשתי ולא מצאתי נ.ב. יצא מתי שהוא כרטיס מסך של ATI-AMD שתומך בDirectX10

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by dw,

מישהו מכיר את הלוח הזה? הוא מספיק טוב?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  23. אני מחפש לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257315.0 אבל זה לא העניין כרגע. בכל אופן בחיפוש באתר של GIGABYTE ניתקלתי בשני לוחות האם האלה - http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2310,2373 על פניו הM55SLI היה נראה לי טוב יותר ומתאים יותר לצרכיי, ההבדל הגדול בין השניים לפי הבנתי מעבר לזה שלM61PM יש כרטיס מסך OB זה של M55SLI יש יותר יציאות, בנוסף יש לו 1 4-pin PCIE 12V power connector ו 1 power fan connector שאין לM61PM . בעוד לM61PM ישעוד יציאת COM שאין לM55SLI. בכל אופן, נכנסתי לעמוד שנתתי לכם לינק, שמשווה בין הלוחות ומה שהטריד אותי זה שבMemory socket של הM55SLI מצויין DDR*4 בעוד שבMemory socket של הM61PM…

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by eyal4,

איזה מעבדים מתאימים ללוח-אם הזה Intel Willow Springs 2 WL810E ????

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  25. AMD מכריזה - הוא מגיע. מעבד Ryzen 9 3950X בעל 16 הליבות יושק בהמשך החודש ויביא ביצועים חסרי תקדים לתושבת המיינסטרים השולחנית AM4 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים