מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי זכרון 8gb ddr4 3000mhz cl15 המחשב שלי לא ממש מנצל אותו והוא רץ במהירות של 2400 לדעתי... אני יודע שצריך להפעיל פרופיל XMP אבל הבנתי שזה סוג של אובר קלוקינג שמשפיע גם על המעבד וממש לא בא לי לשרוף לעצמי משהו בגלל חוסר הבנה הבנתי שאפשר לקחת זיכרון נוסף במהירות נמוכה יותר למשל 2400MHZ ולשלב אותו עם ה 3000MHZ שיש לי ומה שיקרה זה ששניהם ירוצו על 2400 ללא בעיה, האם זה נכון האם זה אמין לא יהיו תקלות ובאלגן ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שישי ביקרתי במעבדת מחשבים והחלטתי לקנות מחשב הבעיה שלי מתחילה שאני יושב בממ"ד והקירות אטומים ולא נושמים מה גם שהחום בממ"ד גבוהה מאוד לפני שש שנים בחרתי בלוח אם של חברת GIGABYTE אחרי שש שנים אני יכול לסכם שהלוח עמד בעומס החום הדרוש לוחות אחרים פשוט נפגעו והקבלים בלוחות הישנים התנפחו מהחום אשמח לדעת איך לוח לבחור למעבד I7 בחרתי נתונים מצוינים וחזקים, במקביל הבנתי שיש ציפים ושביבים אשמח לדעת מה כדאי ומה יתן לי את המהירות הכי טובה והניצול הכי טוב לזיכרון DDR4 אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
על לוח 8VM800PMD של ג'יגבייט עם סוקט 775 השאלה היא: האם אפשר לשים מעבד Core 2 Duo לדוגמא: E5200 או E6300 הנה קישור ללוח באתר היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ידוע לי שבמעבד Pentuim ישנם 32 קווי כתובת. כמה דפים בגודל של 16KB ניתן למקם בזכרון הפיזי ? ואם אפשר הסבר. ועוד משהו - נניח שאנחנו פונים לדף שכתובתו הלוגית היא 0F3A5h . מהי הכתובת הפיזית של נתון זה לאחר שהוקצה לדף זה מספר מסגרת d10 בזכרון הפיזי ? אם מישהו יכול לעזור אז אני יודה לו מאוד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטל 1.8.. לוח אם לא משהו מוכר וגם לא משהו וזכרונות SD-RAM! אני רוצה לשדרג את שלושתם.. יש לי 1500 שקל, ואני רוצה משהו ממש טוב שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים טובות! עם מדברים על תוספת של 100-300 שקל אז אין לי בעיה אבל יותר זה כבר בעיה..! תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המעבד AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מקביל לאיזה מעבד של אינטל? (מבחינת תוצאות) תודה mz155
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא לא לא !! זה לא שלי יצא S פשוט שיש דגם כזה שהוא יותר טוב מינורית מה SL .
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
like i said before i'm going to buy the ultimate motherboard for my northwood,i look for an intel 865 PE chipset and i saw this gigabyte, a few q about him: GA-8IPE1000-G (Rev 4.x) was it suposed to be a graet performance MB? will the 8 chenel sound card (build-in) has a great quality for the creative x-free spekers? how he is in standing for the P4S800D (655FX) x? will i feel the difernt betwin the SIS chip to the INTELChipset? can you give me a review about him from a proffesional hW site? i need some ansewrs today cuz tmrw the MB is deliverd to me from Ebuy you can ansewr me in hebrew 10X a link for the mb in gigaqbyte website http://www.gigabyte.com.tw…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
פרסמתם מבדק ללוח אם שבכלל לא קיים בישראל http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula קראתי ,פניתי לחנויות , אין בכלל לוח כזה בישראל , לא הגיע לוח כזה מה הטעם בביקורת ללוח שלא קיים בישראל למה לא כותבים בביקורת הלוח לא מישראל ואין יבוא לזה .
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שניהם הדגמים הפשוטים יותר של שני החברות ולא החזקים , אז מי מהם יותר טוב ? בסטוק, אוברקלוקינג , נוחות (חשוב!) ובכלל ביצועים נטו , הכי פחות חשוב כאן זה האוברקלוק אבל גם בזה אני מתחשב. כי בעתיד אני יעשה אוברקלוק , לא משהו רציני. המעבד הוא 2500+ בארטון.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מבקש הצעות למעבד טוב עד 1200 בבקשה לא קונרו
-
- 17 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מעבדים מדור ה-Core השמיני והתשיעי, ואפילו שמה של משפחת מוצרי הקצה הבאה לשוק הגבוה, דולפים לרשת ומגבירים את הסקרנות שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
בעל יציאת DVI מחשב מבוסס על מעבד הפנטיום M בעל עיצוב חיצוני דומה ל mac mini של apple. המארז עשוי מאלומיניום, מכיל מאוורר אחד בלבד שמופעל עלפי כמות החום שנוצרת, ייצא לשוק בחודש 9. הערה: בתור מחשב לשימוש כללי/משרדי אני חושב שזה מוצר מצוין, בעל יכולת להיות מוצר להיט אם המחיר יהיה סביר. מקור: http://www.silentpcreview.com/ עוד תמונות של החמודי הזה שמכונה "פנדורה": מקור: http://www.wired.com/news/technology/0,1282,67664,00.html?tw=rss.TEK [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל תנחית בחנויות את דגמי הדור החדש הזולים ביותר עד כה בתוך פחות משבועיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני בקרוב כנראה קונה A64 4200+ dc s939 בכל אופן קראתי את המדריך למריחת משחה ועדיין יש לי כמה שאלות - הבנתי שאפשר למרוח את המשחה על המעבד באופן "ידני"(עם מה בדיוק אני מורח לא הבנתי ?) או באופן כזה של להניח את הקירור על המעבד עם קצת משחה במרכז ולבצע תנועה סיבובית עם הקירור מה עדיף או יותר נוח ? את הקירור עצמו במידה והוא לא חדש אני צריך לנקות גם כן עם אלכוהול 70% ? למעבד הספציפי הזה- אני מורח את המשחה על כל גב המעבד או רק בנק' מסוימת ? אם כן אני צריך את החלק של הצמר גפן והקיסמי אוזניים לפה ? אני קונה את המעבד ממישהו ששולח לי בדואר רשום..אם הוא ימרח את המשחה וישלח לי יש עם זה בעיה ? תודה מראש, לירן
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב יש לי התלבטות בין שני זכרונות אבל בתאכלס מה שאני רוצה שהם יעבדו ללא בעיה באוברקלוק........ יש את הזכרון הזה של PDP http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PDP256M400C25&affiliate=zap ויש את זה של A-DATA........איזה מהם יתן לי יותר ביצועים? ועוד שאלה חשובה....כדאי לי ליקנות סטיק אחד של 512 או 2 של 256 כי יש לי דאוול......זה יפגע לי משמעותית בביצועים אם אני יקנה רק סטיק אחד? יש לי רק 250 שקל לא יותר.......אני יכול לגייס עוד 50 אבל ממש לא יותר מזה.....
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה ליקנות מחשב דבר ראשון מעבד ולוח אם איך אני יודע איזה מעבד מתאים לאיזה לוח אם אני תמיד בוד ק מחירים וזה תמיד זה מבלבל אותי כול הגיפים ללוח ה socket
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
עד עכשיו קראתי שהפנום עדיף מבחינת משחקים עכשיו זה יהיה פחות או יותר השימוש העיקרי שלי אבל כעיקרון זה כמובן מסנג'ר הורדות העלות אינטרנט אופייס סרטי HD קצת תוכנות עיצוב ותכנון החשוב זה מה עידף מבחינת עבודה עם מס' דברים פתוחים, שקט וחום הלוח אם שאני חושב לקחת עם הI5 זה P55A-UD4P של GB הלוח אם שאני חושב לקחת עם הפנום זה לא ידוע כי כל מה שראיתי עד עכשיו בתקציב של עד 900 ש''ח שיש לו את כל האפשרויות שיש בשל הI5 שהחשוב זה הSATA6GB והUSB3 וזיכרון של 2000 (אני לוקח 1600 אבל לעתיד) וגם IEEE 1394a וeSATA שכמובן יש ללוח של הI5 גם הרבה יתרונות מבחינה של טכנוליגיה מתקדמת כמו Support for Teaming ו Support Smart Dual LAN (שאשמח לקבל עליהם עוד מידע) וגם החיבורי הPCI עדיפ…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
עקב קניית מחשב חדש,יש לי במלאי 4 סטיקים של חצי ג'יגה של DDR.(סה"כ 2GB) איפה הכי כדאי לפרסם מודעה למכירה? יש לציין שהביוס נדפק לי,והוא היה נתקע אחרי השלב של ספירת כמות הזיכרון,(לעיתים,היה עובר לשלב הבא,ואף מנסה להיכנס להגדרות ה-CMOS Setup,אבל פשוט נתקע בכניסה),אבל נראה לי שלא נגרם נזק לזכרונות עצמם. אני רוצה למכור את כל הסטיקים במחיר של 300 ש"ח,מה שנראה לי סביר,יחסית למחיר של זכרונות חדשים. 2 סטיקים אינם באחריות(של Geil),ושניים של Kingston.(אחריות לכל החיים או ל-5 שנים,אינני זוכר במדויק) הזכרונות כולם נקנו בחנות הראשל"צית גולדטופ. אודה למישהו על עזרה בנושא, יוחאי.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
אם כרגע יש ברשותי כרטיס זיכרון אחד של CEON בנפח 4GB 1333MHZ, כדאי לקנות סטיק נוסף של 4GB מיצרנית אחרת או שעדיף לקנות כבר 2 סטיקים של חברה איכותית כמו GSKILL? רוצה שבסה"ה יהיה 8GB.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-