עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב המאוד מאוד ישן שלי, על הפרק: מעבד + לוח אם + 4GB זכרון. כרגע ההתלבטות היא בין האופציה הזולה AMD ATHLON QUAD 640 לבין INTEL I5 2500. אני מהנדס תוכנה ולכן רוב השימושים שלי הם קומפילציה, ZIP, עיבוד והמרה של פורמטי וידאו וצפייה התכני HD. האם ה AMD יספיק לצרכים האלו? אבקש המלצה ללוח אם עבור כל אחת הקונפיגורציות, כאשר חשובה התמיכה בצ'יפ הגרפי המובנה (מאחר ואני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך), USB3 וחריצי הרחבה לכרטיס או שניים נוספים. כמה שיותר זול יותר טוב. כמו כן, הבנתי מקריאה בפורום שאין ממש משמעות למהירות הזכרונות, אם כך איזה זכרון מומלץ? תודה.

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by dw,

מישהו מכיר את הלוח הזה? הוא מספיק טוב?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

http://www.sapphiretech.com/en/products/mainboards_specifications.php?gpid=131 האם הלוח הנ"ל של ספיר טוב יותר מ http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278

4. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי אם לא אז גרפיקה הוא יהיה בהחלט הפורום המתאים. האם E6300 מהווה צוואר בקבקוק ל GeForce 8800GTS 320MB?

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by Chrysler,

משהו ליכול לעשות לי סדר בראש בבקשה , אני רוצה לקנות מחשב ב20 ומשהו באפריל , ואני דיי סגור לגבי רוב החומרה שאני רוצה כל מה שנשאר לי זה לבחור מעבד , אני יודע אתם צריכים עוד נתונים כדי לעזור אז הנה : 1) מיועד לתמוך בStarcraft 2 2) מיועד לOffice 2007 3) מיודע לVS 2008 4) XP או Vista בטוח , לא לינוקס ... 5) הורדות + משחקים או תיכנות במקביל + מוזיקה ברקע 6) שיחזיק לי לפחות ל4-5 שנים הקרובות 7) תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 100 שקל רק אם קריטי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 …

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by tg,

שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by R0ck,

היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by moshe_91,

תגידו זכרונות של geil הם טובים ?.. זאת חברה טובה ?.. כי אני אישית לא מכיר את החברה הזו ... תגידו, אם יש לי כבר שתי זכרונות של 512 כל אחד עם הספק של 4-5-4-15 ואני מתכוון להוסיף עוד שתי כרטיסים של 512 כל אחד וההספק שלהם הוא 4-4-4-15 זה לא יגרום לבעיות ?.. איזה הספק מבין שני אלה תכתבתי הוא טוב יותר ?.. אהה ושכחתי להגיד ששתי הזכרונות הם של 667 מגה הרץ ... ?תודה מראש,?משה[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 19:24:50 אני גולש באתר דרך הפלאפון (נדפק לי המחשב) ככה שאני מצטער שאני מגיב ופשוט לא עורך את ההודעה שלי כי אני לא יכול ... תסתלו במפרט המחשב שלי שמתחת לכינוי איזה לוח אם יש לי כדי שתוכלו לענות לי על השאלות ...

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by t-macc,

עדיפות לגיגה בייט,ושיהיה מעולה לoc.תקציב 500 סקוט 775 התאמה לפנטיום d. תודה

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by nirp1981,

המעבד או כרטיס המסך? במקרה שלי מעבד AMD ATHELON64 3000+ וכ.מסך geforce 6600gt 128mb איזה מהם עדיף לשדרג למטרה זו? תודה

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  11. סיכמתי עם הבנאדם שאני אריץ על המחשב שלו תוכנת בנצ'מרק לזכרונות ראיתי בהורדות האתר תוכנה בשם MEMTEST או משהו כזה. האם היא הכי טובה או שיש משו יותר טוב? אני רק רוצה לראות ולוודא שהזכרונות לא ייהרסו מהר ושהם תקינים לחלוטין אז על איזה תוכנות אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by אSף,

המפרט שלי רשום בצד. יש לי אפשרות לקנות מחבר את המעבד הנ"ל, עקב שידרוג שלו. הוא ייתן לי אותו ב200 ש"ח. השאלה- האם שווה לי להשקיע את הסכום? אני אראה שיפור כלשהו? זה ישפר את ביצועי המערכת במשחקים? במבחנים של 3DMARK המערכת מקבלת כ 3500 ,פירוט של התוצאות יש כאן : http://3dmark.com/3dm11/3839296 אז - כדאי?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by orgoto,

שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש, ורציתי לדעת איזו מערכת תיתן את יחס הביצועים / עלות היותר משתלם כרגע, מערכת מבוססת AMD או אינטל? אני יודע שזה משתנה כל הזמן, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה המצב כרגע. הצורך הוא למחשב לשימוש ביתי, עם מעבד כפול ליבה. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי של לוח אם ומעבד זה יהיה בכלל מעולה

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? מה זאת אומרת 2-2-2 או cas 2 וכל הדברים האלו שאני רואה שמדברים על זכרונות (בעיקר לDDR), הבנתי שזה התזמון אבל איך המספרים האלו מתבטאים במציאות?? (אני יודע מה זה הזמן גישה זה קשור לזה איכשהו?) תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by the king2006,

שלום .. קניתי 9800GT ועכשיו אני רואה שיש לי צוואר בקבוק עם ה PD 930 3.0 , אז אני רוצה להחליף את המעבד והבורד האם E5200 יספיק ?? ואני רוצה המלצה על בורד במחיר עד 550 , ראיתי P35 P45 P43 במחיר הזה . אני רוצה המלצה על בורד טוב שהיה גם טוב ל OC .. תודהה

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  17. אין לי מושג איזה לוח זה. הסתכלתי עליו, לא כתוב כלום חוץ ממספר קצר שכתבתי בגוגל ולא קיבלתי כלום. בEVEREST כתוב UNKNOWN בDXDIAG כתוב AWRDACPI בBIOS WIZARD גם כתוב UNKNOWN כשנפתח המחשב כתוב INTEL 865G ואחרי זה כל מיני דברים שלא הספקתי לקלוט... יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by PsyMor,

אנשים כמו שאמרתי אני מחפש מחשב למוזיקה ואני נעול על המיפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2000FSB 512KB S939 BOX קירור Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Rev 2+Ocz DDR Booster 2 400MHZ DDR CL 2-2-2-5 Available in 512MB and a 1GB (2x512MB) Optimized Kit Unbuffered Mirrored Platinum Copper Heatspreader Lifetime Warranty 2.75 Volts 184 Pin DIMM דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 8MB SATA/150 7200RPM HDD SP1614C כרטיס מסך Gigabyte RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB כונניםFLOPPY Sony + ASUS CD-ROM מסך 17'' 786 PF FLAT MAG מארז 2 מאווררים Antec Super Lanboy ספק T…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  20. תמיד אומרים ששני הלוחות זהים רק שהאסוס טיפה עדיף ל - OC. האם הכוונה ל P5QL או לגרסא שיש בסוף E או pro ( P5QL - E, P5QL PRO ) ??

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by OR007,

רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  22. הי כולם! אני רוצה להרחיב את הזכרון במחשב, אבל אני לא יודע איזה סוג זכרון מתאים לי. אני מביא לפניכם את כל הפרטים על לוח האם והזכרון מהתוכנה EVERST: Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Field Value …

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  23. על מה משפיע ה FSB CPU MEMORY HARDISK CPU MEMORY AND PCI HOLS 2 איזה התקן הוא המהיר ביותר PCIX AGPX AGPX8 PCI חשוב לציין שזה לא PCIEX כמו שכולם בטח רצו להגיד זה PCI של שרתים תודה על העזרה ..

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  24. פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?

25. Started by mr_gray,

בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים. הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ? כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ? התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש. אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא. בתודה מראש Mr Gray

• 8 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים