מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלושה טאבלטים חדשים מבוססי חלונות 10 ינסו לחטוף מעט מהפופולריות של משפחת מכשירי ה-Surface, כולל אחד שמהווה הופעת בכורה ראשונית לסדרת מעבדי ה-Kaby Lake העתידית של אינטל נייד ה-ZenBook 3 האולטרה-קליל לא היה המחשב המעניין היחידי שאותו חשפה אסוס ביממה האחרונה – לצידו ניצבים עוד שלושה טאבלטים מבוססי חלונות ממשפחת ה-Transformer המתחדשת של החברה (שנראה כי היא זנחה את מערכת האנדרואיד באופן כמעט מוחלט), כשכל אחד מהם מנסה לאגף את מכשירי ה-Surface של מיקרוסופט מכיוון אחר. הדגם הבכיר מהשלושה נקרא Transformer 3 Pro, אשר יציע מפרט דומה לזה של ה-ZenBook 3 ולזה של ה-Surface Pro 4 עם מסך מגע מבוסס פאנל IPS בגודל 12.6 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,2880 פיקסלים שמתיימר לספק מכלול צבע…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
amd690G + ati sb600 או nforce 560 ללא OC בכל מקרה או שזה בכלל לא משנה?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 כ"א גולדן דרגון 3500 CAS 2-6-3-3 . ואני מעוניין להחליף אותם בסטיק אחד ויש לי כמה אפשרויות באיזור ה900 ש"ח. אפשרות ראשונה: כמובן סטיק בודד של אותו גולדן דרגון 512 מגה. 2-6-3-3 אפשרות שנייה: סטיק מושקין בלאק 3500 7-4-4-CAS 2.5 (האלו שלפני ה LEVEL ) אפשרות שלישית: סטיק מושקין LEVEL 1 3200 . קאס 232 אפשרות רביעית: OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition קאס 2-3-2 אפשרות חמישית: Corsair 512MB PC3200 CAS 2 . שימו לב מה אני מחליף ומה אני מקבל, הזכרון לא למטרות אוברקלוקינג כבד: מקסימום באס 200. דגש על ביצועים, איכות ויציבות מושלמים. ניתן להציע כל זכרון של עד 910 ש"ח מקסימום, לא יכול שקל יותר. ושיהיה סטיק אחד.. המפרט בצד להתאמות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה יצא לי לדבר עם בחור לגבי עסקה מסויימת בה אתן לו את הזכרונות שלי [=4 סטיקים של 256RAM DDR=סה"כ 1GB] ועוד קצת כסף, והוא יתן לי את הזכרונות שלו [4 סטיקים של 512RAM DDR]. מה שיקרה שבעצם אני אשדרג את עצמי בעוד ג'יגה [סה"כ יהיו 2GB] ושאעבור מהמצב הנלוז של 4 סטיקים מסכנים של 256 לסטיקים של 512. דיברתי בעבר עם טכנאי והוא אמר לי שבסידור שלי כרגע,הזכרונות שלי לא עובדים ב 400MHZ אלא ב 333MHZ כי זה 256 ולא 512!ולכן אני לא מנצל את ה DUAL CHANNEL שלי ממש... זה נשמע לי קצת הזוי,אז לכן אני שואל אתכם. זה הגיוני להניח כזה דבר?? אני משתמש ב ASUS P4P800 והזכרונות של ELIXIR. נ.ב-האם באמת אבחין בשינוי בביצועים במעבר שכזה? [משחקים\עבודה בדסקטופ\זמן "התאוששות" מסיום מש…
-
- 15 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם 1155 שמסוגל לכבות את הIGP של המעבד (דרך הביוס). אני מחפש את הלוח הכי זול שיכול לעשות זאת ושתומך בUSB3 הלוח צריך להיות מחברה איכותית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/article/features/exclusive_we_build_first_nehalem_system_dont_tell_intel?page=0%2C0 A Bloomfield chip compared to a Core 2 Quad 6700
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי מג'ון ברייס מותקן לוח אם BIOSTAR 945GC M7-TE,ואם משדרגים לו את הביוס, הוא יכול לתמוך במעבדי 45 ננומטר. אם קונים לו רכיבים, חובה לשדרג את המעבד (כי שמו לנו מעבד סלרון), הזכרון (שמו לנו ddr2 256mb ram 667mhz), הארד דיסק (שמו לנו WD 80GB IDE. ה- dvdrom ששמו לנו היה בחיבור SATA. בלוח שלי יש 4 יציאות של SATA2 ואחת שלIDE, סלוט שלPCIEx16 וצריך לשים גם צורב DVD. השאלה היא האםכאי לשדרג ללוח תומך ב- LGA1366 (תומך במעבדי core i7) או להישאר רק עם הלוח הזה. אשמח לשמוע דעה על הכרטיסים החדשים שלnvidia, שזה ה- gtx260 ו- gtx280. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, מה הטמפרטורה הנורמלית שצריכה להיות במקרה של מעבד intel pentium 4 3.0 mhz?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתכנן ליקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל שמעתי שבספטמבר עומד לצאת לוח הX38 של ABIT 38X QUAD GT. רציתי לדעת האם כדאי לחכות ללוח ה38X שיתמוך בPCIE 2 ובDDR2 ובחריצים מלאים של 16X, או שכדאי ליקנות עכשיו לוח עם PCIE 1, DDR2 וחריצים של 4X,16X? אמרו שהלוח של הX38 יעלה 1000 ש"ח. האם שווה לחכות עד ספטמבר? בתודה אור. [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 09:12:42 מישהו?
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחיר המקסימום הוא 850 ש"ח איזה לוח יתן את הביצועים הכי טובים? ואני רוצה שגם יתאים לOC. תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם מעבדי ה-Zen הבאים של חברת AMD הולכים לתת תחרות אמיתית למעבדיה של חברת אינטל בכל החזיתות? לפי הדיווח הבא, נראה שזה בהחלט עשוי לקרות בשנים האחרונות נדמה ש-AMD איבדה את "מגע הקסם" שלה בכל הנוגע לייצור מעבדים, ועל אף שזו המשיכה לייצר מעבדים למחשבים השולחניים הם אינם מצליחים להתחרות ולו במעט במעבדיה של המתחרה המושבעת, אינטל, חוץ מלהציע אי-אילו פתרונות מעט יותר משתלמים בשוק התחתון. המצגת הבאה, שהוצגה על ידי מהנדס ב-CERN, עשויה לבשר על כך שימיה היפים של AMD בשוק המעבדים השולחניים אינם מאחוריה והיא אף עשויה לעשות קאמבק רציני כנגד אינטל עם מעבדי ה-Zen החדשים שלההמיוצרים בתהליך של 14 ננו-מטר. המצגת מדברת על לא פחות מ-32 ליבות פיזיות אמיתיות שלכאורה יתחלקו כל אחת מהן ל…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת i5 , וזוג זכרונות 4GB שעובדים בדואל צ'אנל, הזכרונות מנוצלים ב- 30% . אם אני אוסיף עוד זוג זכרונות כאלה בדיוק שיהיה 8GB , תהיה ירידה כלשהי בביצועים?! תודה
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי שאלה! מה ההבדלים שיהיו בין Q6600 ב 3.4~3.6 GHZ ו Q9550 ב 3.6~3.8 GHZ ? בבקשה, אל תגידו סתם מי שבאמת יודע שיענה! חוץ מהעיניין של הטמפרטורה..
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכם! אחרי הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403693.new הבנתי שהלך לי הלוח אם ובגלל שאין אחריות אז אני רוצה המלצה לשילוש חדש במחיר הכי זול שניתן. ובנוסף בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים- מעבד AMD THLON 3200+ AMD ATHLON 3800*2 זכרונות 4 סטיקים של 512MB שניים של קרוסאייר ושניים של OCZ. רצוי שיהיה כרטיס מסך מובנה למרות שיש לי כרטיס מסך. אריאל
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב! ראיתי בכמה בנצ'מרקים שפנום עדיף. וגם יותר זול O_o אז למה לא ? ..
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני זוכר שאינטל הייתה אמורה להוזיל את המחירים מתישהו בין אמצע ינואר לבין תחילת פברואר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום! קניתי זכרונות חדשים למחשב המשודרג שלי : Winbond 512MB PC3200 DDR400 עכשיו אין מדבקה אין כלום כמו לחמנייה קיבלתי אותו. רק עם מדבקה של אחריות... וראיתי שכתוב BH-5. זהו באתי הביתה שמח לקראת המחשב ה"חדש" שלי... ט-ו-נ-ה של בעיות אי יציבות המחשב עושה ריסטים HD לא נדלק פול בעיות משהו מפחיד!!! ביקצר ישבתי ופתרתי כמעט את כולם אחת אחת....בייאוש גדול. עכשיו , הגעתי למסקנה שלדעתי הזכרונות דפוקים והם גורמים למס' בעיות מכיוון שכאשר אני מפעיל אותם על DDR266 הכל עובד טוב. כשאני מעלה ל-333 יש כבר חוסר יציבות...וב-400 כמעט שום דבר לא פועל ואח"כ יש ריסט אוטומטי. ללכת לחנות ולהחליף סטיק ???????? ואם להחליף...לקחת שוב ווינבונד או שכדאי לי כבר ללכת על חברה אחרת ואולי גם באותה הזמדנות על …
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Intel Maryville D850MV (מעבד פנטיום 4 1700 מגה"צ), עם 4 חריצי זיכרון, ששניים מהם תפוסים ע"י שני מודולים של סמסונג 128 מ"ב כל אחד מסוג RDRAM. (נראה לי שדואל צ'אנל אבל לא בטוח). עכשיו: כשקניתי את המחשב (לפני 4-5שנים), המוכר אמר לי שRDRAM זה הכי טוב, אבל עכשיו אני רואה שלשדרג עם עוד מודול כזה זה ממש יקר לעומת DDR. ואני גם מבין שאי אפשר להוסיף זכרון DDR, וצריך RDRAM, זה נכון? קיצר: מה כדאי, לוותר על השדרוג, או לשלם הרבה כסף על 256 מ"ב RDRAM? (או שאולי כדאי כבר לקנות 512 DDR ולהחליף...) תודה למי שעוזר...
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני צריך זכרונות 2GB DDR2 טובים שדורשים מתח של עד 1.8V בחנות FOXPC בלבד (הלוח אם שלי תומך רק ב1.8V). אז אחרי חיפוש קצר מצאתי את אלה: G.Skill DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel CL5 250 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 דגם הפריט: F2-5400PHU2-2GBNT לפי מיטב דעתי הם דורשים רק 1.8V אבל אני לא בטוח, איך אפשר לברר זאת? אם יש הצעות לזכרונות אחרים הם יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי לכולם לפני כמה ימים התקנתי מחדש על המערכת את ה- WIN7 ובעקבותיו כמובן את שלל הדרייברים. התעוררו מספר בעיות וכאשר ביקשתי עזרה, קבלתי תשובה שהשאירה אותי עם מספר שאלות בנושא: אשמח אם תוכלו להסביר לי מעט דברים 1. דרייברים ללוח האם את הדרייברים הקשורים ללוח הורדתי והתקנתי מהעמוד של לוח האם (GA-870A-UD3) בנוסף, במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. נאמר לי שיכולתי להוריד דרייברים חדשים יותר לערכת השבבים מהאתר של לוח האם http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx נכנסתי לשם אולם היה לי מעט מוזר לגלות שמוצעת חבילת דרייברים זהה לכל ערכות השבבים מסדרה 700 ומעלה (במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.) כלומר, אם ה…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-