עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ccc,

athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by redead,

2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by kupo,

אני צריך לוח אם עדיף מאד עם כרטיס מסך וקול מובנים ושיתאים למעבד athlon xp 1.16GH (לא זוכר איפה רשום המודל אבל נראה לי 1200) עלות כמה שיותר נמוכה והכרטיס מסך לא משמש לשום דבר רציני אז לא צריך משהו יותר מדי טוב . לגבי מעבד צריך מעבד שמתאים ללוח אם פה : http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VT600.htm לא משהו יקר 650 שקל ופחות לגבי זכרון אני מניח ש 512MB זה מה שמומלץ וצריך ל WIN XP רציתי לדעת אם מומלץ חברה מסוימת או משהו כזה (גם ללוח שמעל gigabyte GA-7VT600) . אני חושב שכל השדרוג צריך לצאת בסביבות 1500 (תקנו אותי אם אני טועה )

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  4. טוב שניהם 3GHZ אבל הE6850 בטכנולוגיה יותר ישנה של 65 ננומטר ומכיל רק 4 מגה לעומתו E8400 בטכנולוגית 45 ננומטר ומכיל 6 מגה! אז איך זה הגיוני?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 00:13:19 בינתיים בזמן שחיכיתי שמישהו בר דעת יענה, הלכתי להתייעץ עם טום מ tomshardware.comעשיתי כמה בנץ'-מארקינג לשני המעבדים האלה והתחרות מאוד מאוד מאוד צמודה, הם כמעט שווים בכל פרמטר.... לפעמים אחד מהיר יותר לפעמים השני. אז עם הבדל של כמעט 400 שקל בינהם, האם אני בכלל צריך לשקול מה אני קונה? האם יש משהו שאני מפספס? תודה!

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע שבועיים ואני כנראה ייקנה את המחשב הזה: 2.6GHZ AMD X3 Phenom 2 710 4GB RAM HD4770 ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם. הצרכים שלי הם למשחקים,חשוב לי להדגיש שאני לא גיימר אבל אני רוצה לשחק במשחקים החדשים באיכות גבוהה וחלקה. אני צריך בעיקרן לוח אם דיי פשוט ואיכותי (לא עושה OC\CLI\CF או משהו בסגנון) אני מעדיףשיהיה לו 4 חרצים לזכרון RAM בשביל שיפור עתידי. אני חשבתי על שלושת לוחות האם האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7750 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8026 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 אם אתם יכולים לבחור לי בבקשה את לוח האם הכי טוב מבין אלה (או שיש לכם אחד אחר בתקציב) ואם אפשר גם להסביר למה ומה היתרונות\חסרונות שלו? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by singera,

כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיות הבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוס וכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיה האם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by tamiravigan,

http://www.overclock.net/intel-motherboards/910402-asus-p67-series-information-thread-drivers-156.html יש לי לוח P8P67 שהגיע עם ביוס 1305 ועידכנתי לא מזמן ל1401. ראיתי שיצא אחד חדש(1506) ורשום P8P67 ונילה. הכוונה היא ללוח עם הביוס הראשוני שהוא הגיע איתו? או שאני גם יכול לעדכן?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. שלום כולם אני מתכנן ליקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל שמעתי שבספטמבר עומד לצאת לוח הX38 של ABIT 38X QUAD GT. רציתי לדעת האם כדאי לחכות ללוח ה38X שיתמוך בPCIE 2 ובDDR2 ובחריצים מלאים של 16X, או שכדאי ליקנות עכשיו לוח עם PCIE 1, DDR2 וחריצים של 4X,16X? אמרו שהלוח של הX38 יעלה 1000 ש"ח. האם שווה לחכות עד ספטמבר? בתודה אור. [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 09:12:42 מישהו?

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

האם יש הבדל בינהם חוץ מהמהירות שעון??(קירור למשל?) אם אני קונה E8200 ומעלה לו את השעון ל3GHZ עם הקירור שמגיע איתו, זה בעצם כאילו קניתי E8400?? קראתי בפורום והבנתי שהFSB של ה8200 גבוה יותר, אבל האם אני אוכל לעשות לו OC ללא הוספת קירור נוסף?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. הממ... כידוע, (למי שכן יודע ;D), שני המעבדים הללו הם מתחרים ישירים. לפנטיום 4 נורת'ווד, יש 512KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 256ביט. לאת'לון XP יש 256KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 64ביט. כתוצאה ישירה מכך, ה Latency של ה L2 של האת'לון לוקה בחסר לעומת ה L2 בנורת'ווד, והמעבד נדרש לבזבז יותר "מחזורי עיבוד" כדי לגשת למידע אשר נמצא שם. ממבט ראשון נראה שהאת'לון נחות מאד לעומת הפנטיום 4 באספקט הזה...וזה נכון. מקריאות רבות שעשיתי ומהידע שצברתי הגעתי למסקנה היחסית פשוטה שהפנטיום 4 נשען מאד בביצועיו על ה L2, והוא חיוני לו יותר משה L2 של האת'לון חיוני לו. האת'לון מסתמך על המטמון האקסקלוסיבי אשר האפקטיביות שלו עולה על זו של המתחרה שלו, ויש לו L1 בגודל של 128K…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by Nahum2,

אנא זהו את הזכרון הזה בבקשה. או אימרו לי איך עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by shlomy,

או ליתר דיוק: 256MB Kingston CL2 ללא הפתרון לפתוח את המחשב ... האם יש תוכנה לבדיקה ? חוץ מהתוכנה שיש כאן באתר ?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  14. אני מתלבט איזה גודל של זיכרון אני צריך למחשב החדש שלי. הדרישות שלי ממנו הן שיתמודד עם משחקים, לא המשחקים הכי הכי כבדים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. אתם חושבים שמספיק 2 GB זיכרון? או שעדיף 4? דרך אגב התקציב שלי למחשב כולו הוא 3500 ללא מסך. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by alienboo,

Hi, ppl im looking for this mobo for an old tualatin P3 1400 cpu, if any1 knows whr i can get this board or recommend an alternative i'll be vary happy Thank you

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  16. AMD מאשרת חלון זמנים עדכני להשקה של ה-Ryzen 9 3950X המוביל ושל דגמי Threadripper 3000 חדשים, עם כמות קטנה מהצפוי של ליבות עיבוד בשלב זה לכתבה

17. סיכמתי עם הבנאדם שאני אריץ על המחשב שלו תוכנת בנצ'מרק לזכרונות ראיתי בהורדות האתר תוכנה בשם MEMTEST או משהו כזה. האם היא הכי טובה או שיש משו יותר טוב? אני רק רוצה לראות ולוודא שהזכרונות לא ייהרסו מהר ושהם תקינים לחלוטין אז על איזה תוכנות אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by Torian,

האם ההבדל מהותי? האם שווה לחכות למעבד החדש יותר במידה והוא באותו המחיר?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  19. אהלן, אני מנסה לבנות מפרט למחשב שיתאים לי. השימושים שלי במחשב הם משרדיים ברובם (אינטרנט, אופיס) וחיבור המחשב לטלויזיה (דרך כרטיס לא מובנה). אין משחקים (חוץ מסוליטייר או בבלס...) איזה מעבד הכי משתלם לצרכים האלה? מה יהיה לי יותר זול (אינטל או AMD)? איזה לוח הכי מתאים למעבד הזה? בלוח אני צריך 3-2PCI (מודם, כ.קול ואחד ספייר) תודה לכל העוזרים לירן

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  20. התקבלתי לעבודה היום ( ) ובבנק יתנו לי כרטיס אשראי- כך אוכל לבצע תשלומים. אז השבוע אני הולך לקנות כרטיס מסך 6800GT, ורציתי לדעת אם המעבד שיש לי AMD AXP 2500 יהווה צוואר בקבוק (או מה שלא אומרים) לכרטיס מסך? אני אוכל לבצע לו OC עד 2050MHz אם זה יעזור. או שכדאי לי לוותר על ה-6800GT וללכת על ה-6600GT במקום בגלל המעבד? הכרטיס בגרסת AGP אגב.

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by xgamer,

שלום לכולם. הפעם לעצמי, עקב כך שהלוח שלי עומד ללכת לעולמו ולא מצאתי לוח אחר המתאים לסוקט A המצדיק את מחירו החלטתי להשקיע טיפה ולקנות ככל הנראה d805. כמו כן אני מתכוון לרכוש לוח תואם התומך ב AGP, כי אני לא רואה את עצמי קונה גם כרטיס מסך. יש לי 9700NP (עם טיפה OC יעבוד טוב). התקציב שלי יהיה כ 1200 ש"ח. המלצות ללוחות אם התומכים ב AGP, מה שאני מצאתי בחיפושים פה זה את שלושת אלה: 1. Gigabyte GA-8VT880P : מחיר 472 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_1976&products_id=12453 2. ASUS P5VD1-X : מחיר 528 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1812&products_id=11227 3. ASRock 775Dual-880Pro : מחיר 357 שח http://www.…

• 15 תגובות
    • 918 צפיות
  22. שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה …

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by yonatan.mendelson,

רבעון שיאים נוסף, השקעות ענק בישראל ובארצות הברית ואפילו אפשרות לרכישתה של מלאנוקס - למרות העיכוב הטכנולוגי, נראה שיצרנית השבבים אינה מאטה את הקצב לכתבה

24. Started by dudubitn,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס ומעבד i5 3550 עובד על ווינדוס 7 32 ביט. מה שקורה שכל תוכנה שאיתה אני בודק טמפ' מראה נתון שונה...בביוס אני מקבל נתון של 50. בתוכנה של אסוס ללוח האם AI asus אני מקבל טמפ' של 38. בשאר התוכנות החיצוניות(speedfan 4.46 ובeverest ultimate אני מקבל טמפ של 88 מעלות לגביי המעבד). pc-wizard לא מצליחה לאתר את חיישן המעבד. מה עושים כדיי לדעת מה הטמפ' האמיתית? תודה.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by Tomersoni,

בעקבות ההמלצות החמות ל4600 במקום הe6300 (שעליו בניתי) החלטתי לבנות את המפרט של המחשב החדש על פניו. עולה שאלה חשובה: מעבד הamd הזה יוצא מיצור בקרוב ומעבד הe6300 משתדרג טיפה... יש לזה השפעה לטווח הרחוק? כדאי לקנות מעבד "מיושן" שבעצם יוצא מיצור במקום מעבד חדש יחסית?

• 13 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים