עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הסמסונג יותר זול ב 50 ש"ח הסמסונג 700 ש"ח והטוינמוס 750 ש"ח לא הכפת לי התשלום מה יותר טוב זה מה שחשוב לי

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  2. שום דבר חדש תחת השמש, התשובה היתה ידועה מראש. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת:

3. Started by elad_nisim,

יש לי זכרון 8gb ddr4 3000mhz cl15 המחשב שלי לא ממש מנצל אותו והוא רץ במהירות של 2400 לדעתי... אני יודע שצריך להפעיל פרופיל XMP אבל הבנתי שזה סוג של אובר קלוקינג שמשפיע גם על המעבד וממש לא בא לי לשרוף לעצמי משהו בגלל חוסר הבנה הבנתי שאפשר לקחת זיכרון נוסף במהירות נמוכה יותר למשל 2400MHZ ולשלב אותו עם ה 3000MHZ שיש לי ומה שיקרה זה ששניהם ירוצו על 2400 ללא בעיה, האם זה נכון האם זה אמין לא יהיו תקלות ובאלגן ?

4. Started by IG,

אני שוקל רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת אם AMD מתחרים איכשהו בi5... בביקורות שקראתי המעבד הזה משאיר אבק אפילו לפנומים.... AMD מתכננים משהו לזמן הקרוב? אני אנסח את השאלה אחרת: מתי סדרת ה-i של אינטל אמורה להיות מתומחרת במחירי מיינסטרים? (i5 באזור ה-500~ 600 ש"ח...)

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  5. מה ההבדל בין ביוס לביוס היברידי {של גיגהבייט} לבין uefi אני יודע שהשניים האחרונים באו להחליף את הביוס הרגיל חוץ מהתמיכה בדיסקים מעל 2.2 גיגה מה ההבדל בין ביוס היברידי ל uefi ??? :jump: :jump:

6. Started by captaincaveman,

Best bang for $? אני מבין שעם "קצת" מתח הם עובדים בתדר יפה עם תזמונים הדוקים מאוד. העניין הוא שקראתי ב-VR ZONE שהם טיפה בעיתיים כשעובדים ב-2X512 לעומת 2X256. יש מישהו עם נסיון?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד ממעבדי הAMD הוא המקביל של הסלרון 2.66

• 18 תגובות
    • 887 צפיות
  8. שלום אני מתכוון לכנות את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" בעקבות שיש לי כרטיס מסך RADOEN 9800 PRO AGP השאלה שנשאלת היא המעבד שהולך להיות עם המחשב הוא AMD 64 3500 והזכרון הוא Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology בקיצור קראתי אתמול באתר על לוחות שיצאו מבוססים על מעבדי NF4 משולבים עם PCIE וגם AGP וזה מאוד יעיל לשידרוג בעתיד שבמקרה של לוח משולב אני אצטרך לקנות רק כרטיס מסך מבלי לשדרג את הלוח { אחרי הכל המעבד מספיק חזק והזכרון מספיק לזמן הקרוב } . רציתי לשאול את דעתכם האם כדי לקנות את הלוח שרציתי של MSI או לקנות לוח משולב לפי המלצתכם { כמובן שהוא צריך להיות סוקט 939 } הודה לכם על העזרה

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  9. הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  10. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by רזי ברד,

חיפשתי בזאפ זיכרון DDR3 בשביל לקנות וראיתי שיש את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 ורציתי לשאול אם זה נראה הגיוני כי זה 2G וזה במחיר מאוד נמוך שאר המחירים בזאפ של DDR3 הם הרבה הרבה יותר גבוהים אז רציתי לדעת אם זה נראה לכם הגיוני?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by Enable,

הלוח הזה GA-MA785GM-US2H תומף במעבד הזה? AMD Athlon II X2 250 Box תודה מראש

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  13. חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  14. אוקי, אני צריך לוח אם שיתאים למפרט הזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ¤324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by daniel_18,

שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי במחשב ישן עם לוח ASRock P4VM8 כרגע המעבד שנמצא במחשב הוא סלרון 2.4GHZ . רציתי לדעת עם מעבד פנטיום 4 בתדר 3.2 יתאים ללוח הזה תודה מראש YOXO

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by eyal4,

איזה מעבדים מתאימים ללוח-אם הזה Intel Willow Springs 2 WL810E ????

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by rafi1212,

שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  19. שלום. אני שואל מתוך סקרנות - ומקווה שזה בסדר. היום שוחרר מבחן bench ראשוני (לא רשמי) של Sandy Bridge. במבחן גרפי, המעבד קיבל ציון די מדהים, שקרוב מאוד ל"אחיו" אשר משתמש בכרטיס GeForce [לצערי אני לא זוכר את הדגם של הכרטיס כרגע]. הדבר הזה מביא אותי לשאלה: מה עושה בדיוק הליבה הגרפית (האם אכן אני מנסח זאת נכון?) כאשר מותקן כרטיס מסך יעודי? האם היא "ישנה" (מלשון - Sleeping)? האם היא לא בשימוש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by ExsTaZzi,

אוקיי זאתת המערכתתת שלי.. Intel Core 2 Duo E8500 Cooler Master Socket 775, Gigabyte GA-EP45-DS3 P45 CHIPSET Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB NZXT Tempest - Air Flow King וואניי רוצה לקנות מחרר עוודד.. G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 ב335 שקללל ועם לא את זה אז תמליצו לי מה לקנות ב335 שקל??? אגבב יש לי וינדוס ויסטה אולטימטיב על המחשב 64 BIT

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by adfx166,

היי אנשים, קניתי מעבד אינטל E6600 בעל שני ליבות של 2.4GHz שאלתי היא האם מהירות המעבד הכוללת של שני הליבות יחד היא 4.8GHz?

• 21 תגובות
    • 886 צפיות
  22. שלום לכולם זה המפרט שלי WD 250 ג'יגה SATA2 מעבד E6300 מארז גיימרים +450 WAT זכרונות 2 ג'יגה צורב DVD*18 אני מבקש המלצה ללוח אם תואם שתומך בדברים הבאים: 4 סלוטים אם יש- ועד 4 ג'יגה RAM. כרטיס מסך מובנה מינימום 128MB לפחות 3 כניסות (לכרטיסי רשת כרטיסי מסך וכד') כרטיס רשת מובנה על הלוח אם תמיכה ב5.1 ערוצים. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by -R-E-L-,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1494 התוכנה מאוד מדוייקת ומתאימה למעבדי CORE ו CORE 2 של אינטל ובין היתר למעבדי K8 של AMD.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  24. שלום לכולם לאחר אשני מוסיף לזיכרון הקיים במחשב שלי (512MB) עוד זיכרון DDR1 512 MB 400 MHZ איך אני יכול לבדוק אחרי ההוספה את המקום שפנוי ב-RAM? אוקיי אז יש תוכנות כמו EVEREST או SPEED IT UP FOR FREE אבל השאלה שלי היא :האם ההוספה של הזיכרון הזה תשפר לי משמעותית את הביצועים של המערכת או שיש דרך אחרת? מה תפקיד ה- OC? איך מתקינים את הזיכרון הנוסף? תודה

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  25. ואני גם לא בטוח שכדאי לי לקנות עכשיו חשבתי אולי לחכות לליין המעבדים הבא וככה לחסוך עד אז עוד קצת כסף וגם ההורים שלי מעדיפים לקנות רק עוד 3 חודשים אבל אפשר גם עכשיו

• 10 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.