מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ? מדובר במעבד e5300 ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד? תודה!
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה PC3200/PC2700/PC2100/PC1600 שמצוין ליד הזכרונות ? והאם זכרונות מתחת ל 3200 מתאימים ללוח A7N8X ? ועוד משהו קטן, אני לא מתכוון לעשות OC אז זכרונות של סמסונג טובים ? תודה לכם.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אילו לוחות אם (יותר נכון - chipsets) מתאימים ל E8400? ואם כבר אז מה מומלץ עבור שרת אינטרנט ביתי/מחשב מולטימדיה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
גיליתי לאחרונה שברשותי לוח אם מתוצרת intel האם לוחות האם של intel משתווים ללוחות אם של חברות גדולות אחרות כמו asus ושמות גדולים אחרים אם לא למה ואם כן למה אנא ענו לי אני מנוסה מאוד במחשבים יודע שפות תיכנות אך אני לא יודע כלום בנוגע לשמות גדולים ובחומרה אנא עיזרו לי בתודה guru ???
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=689&p=0
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שוק המחשבים פרוץ לגמרי! משנים ומקמבנים...וללא פיקוח הפעם התייחס לזיכרונות: יש חנויות(גם הגדולות) ששמים מדבקה שרשום עליה לדוגמה SUMSUNG לכאורה זה נראה אורגינל אך עם בדיקה קצרה של תווית הקופוננט באינטרנט מראה שרק הברנד הוא של סמסונג והזיכרון עצמו של איזה "פרש"(עכשיו אני יודע שמישיהו יבוא ויגיד-"זרקת אבן באינתיפדה). היזהרו ותדרשו מקורי ואח"כ תבדקו שלא רימו אתכם, התחרות בשוק היא ע-נ-ק-י-ת.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
פרסמתם מבדק ללוח אם שבכלל לא קיים בישראל http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula קראתי ,פניתי לחנויות , אין בכלל לוח כזה בישראל , לא הגיע לוח כזה מה הטעם בביקורת ללוח שלא קיים בישראל למה לא כותבים בביקורת הלוח לא מישראל ואין יבוא לזה .
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עדיף מאד עם כרטיס מסך וקול מובנים ושיתאים למעבד athlon xp 1.16GH (לא זוכר איפה רשום המודל אבל נראה לי 1200) עלות כמה שיותר נמוכה והכרטיס מסך לא משמש לשום דבר רציני אז לא צריך משהו יותר מדי טוב . לגבי מעבד צריך מעבד שמתאים ללוח אם פה : http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VT600.htm לא משהו יקר 650 שקל ופחות לגבי זכרון אני מניח ש 512MB זה מה שמומלץ וצריך ל WIN XP רציתי לדעת אם מומלץ חברה מסוימת או משהו כזה (גם ללוח שמעל gigabyte GA-7VT600) . אני חושב שכל השדרוג צריך לצאת בסביבות 1500 (תקנו אותי אם אני טועה )
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שום דבר חדש תחת השמש, התשובה היתה ידועה מראש. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת:
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לוח GA-MA78GM-S2H מעבד ATHLON 64 4850e זיכרון DDR2 800 EasyTune מראה שהזיכרונות עובדים ב 800MHz ב CPU-Z DRAM Frequency=357MHz - לא צריך להיות 400 (הבנתי שזה 2500/7) ? FSB:DRAM=CPU/7 - היחס הזה בין המעבד לזיכרון, למה (לא מצאתי בביוס נתון כזה) ? תקנו אותי אם אני טועה, צירפתי תמונה עם פרטים מלאים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב שניהם 3GHZ אבל הE6850 בטכנולוגיה יותר ישנה של 65 ננומטר ומכיל רק 4 מגה לעומתו E8400 בטכנולוגית 45 ננומטר ומכיל 6 מגה! אז איך זה הגיוני?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 00:13:19 בינתיים בזמן שחיכיתי שמישהו בר דעת יענה, הלכתי להתייעץ עם טום מ tomshardware.comעשיתי כמה בנץ'-מארקינג לשני המעבדים האלה והתחרות מאוד מאוד מאוד צמודה, הם כמעט שווים בכל פרמטר.... לפעמים אחד מהיר יותר לפעמים השני. אז עם הבדל של כמעט 400 שקל בינהם, האם אני בכלל צריך לשקול מה אני קונה? האם יש משהו שאני מפספס? תודה!
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בסטיקי ממליצים על Gigabyte GA-MA78GM-S2H ובהמשך גם נטען שאין לוחות ASUS שעדיפים מבחינת ביצועים ו/או מחיר. אני דווקא מצאתי לוח אם ASUS M3A78-EM שנראה לי עדיף. אני לא מומחה בתחום וחוץ מיציאות בפאנל האחורי (שכאן לדעתי ל-ASUS יש היתרון גדול) אני לא ממש יכול להשוות. בהפרשי מחירים שיש בין הכרטיסים העלות היא באמת לא פקטור ולכן אני מחפש את לוח האם שמציע הכי הרבה פיצ'רים. מה דעתכם בעיניין? מה ההבדלים בין שני לוחות האם שעלי לקחת בחשבון כשאני בוחר אחד (פרט ל-DisplayPort ול-6 USB HUBS שיש ל-ASUS)? האם קיים לוח אם שלישי שעלי לקחת בחשבון? נ.ב: אני מרכיב מחשב פשוט לא לגיימינג. מקסימום איזה סרט HD...
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב כנראה קונה A64 4200+ dc s939 בכל אופן קראתי את המדריך למריחת משחה ועדיין יש לי כמה שאלות - הבנתי שאפשר למרוח את המשחה על המעבד באופן "ידני"(עם מה בדיוק אני מורח לא הבנתי ?) או באופן כזה של להניח את הקירור על המעבד עם קצת משחה במרכז ולבצע תנועה סיבובית עם הקירור מה עדיף או יותר נוח ? את הקירור עצמו במידה והוא לא חדש אני צריך לנקות גם כן עם אלכוהול 70% ? למעבד הספציפי הזה- אני מורח את המשחה על כל גב המעבד או רק בנק' מסוימת ? אם כן אני צריך את החלק של הצמר גפן והקיסמי אוזניים לפה ? אני קונה את המעבד ממישהו ששולח לי בדואר רשום..אם הוא ימרח את המשחה וישלח לי יש עם זה בעיה ? תודה מראש, לירן
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
כשמדברים שמעבד מיוצר ב 90 ננומטר מתכוונים לגודל הטרנסיטור אם לא אז למה מתכוונים ?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev1 עם מעבד i7 930 וזכרונות PATRIOT MEMORY PVT36G1600ELK 6 GB (3 X 2 GB) DDR3 1600MHz שעובדים ב3-channel.(שאותם אני מחפש למכור - אגב) קניתי לי את [h=1]Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX)[/h] האם אני יכול להרכיב אותם ביחד? או שאני צריך להוציא את הפטריוט ולהרכיב רק את הקינגסטון? תודה מראש, יונתן
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/intel-motherboards/910402-asus-p67-series-information-thread-drivers-156.html יש לי לוח P8P67 שהגיע עם ביוס 1305 ועידכנתי לא מזמן ל1401. ראיתי שיצא אחד חדש(1506) ורשום P8P67 ונילה. הכוונה היא ללוח עם הביוס הראשוני שהוא הגיע איתו? או שאני גם יכול לעדכן?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג ג'י סקיל HZ 6400 800 ובCPUZ רשום עליהם שהם עובדים על תדר של 400 והם אמורים להיות 800, ובSPD רשום שאחד עובד על 5-5-5-15 ורק השני עובד על 4-4-4-12 כמו שכתוב, ככה זה צריך להיות? צריך לעשות משהו כדי שהם יעבדו על תדר של 800? ובכלל איך זה עובד בדואל? כל אחד צריך להיות על 400 מגה הרץ וביחד הם 800? כי בכל מקרה אחד עובד על 400 והשני רשום 266. מפרט תכני שימושי - מעבד E6600 לוח אם P5B DLX תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עד עכשיו קראתי שהפנום עדיף מבחינת משחקים עכשיו זה יהיה פחות או יותר השימוש העיקרי שלי אבל כעיקרון זה כמובן מסנג'ר הורדות העלות אינטרנט אופייס סרטי HD קצת תוכנות עיצוב ותכנון החשוב זה מה עידף מבחינת עבודה עם מס' דברים פתוחים, שקט וחום הלוח אם שאני חושב לקחת עם הI5 זה P55A-UD4P של GB הלוח אם שאני חושב לקחת עם הפנום זה לא ידוע כי כל מה שראיתי עד עכשיו בתקציב של עד 900 ש''ח שיש לו את כל האפשרויות שיש בשל הI5 שהחשוב זה הSATA6GB והUSB3 וזיכרון של 2000 (אני לוקח 1600 אבל לעתיד) וגם IEEE 1394a וeSATA שכמובן יש ללוח של הI5 גם הרבה יתרונות מבחינה של טכנוליגיה מתקדמת כמו Support for Teaming ו Support Smart Dual LAN (שאשמח לקבל עליהם עוד מידע) וגם החיבורי הPCI עדיפ…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-