מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מעבד כזה ? בסוקט 1156 שמתאים לנייד ? שווה לי לקנות אחד ולמכור את הקיים בהנחה שניתן להשיג מישהו ניסה ? יודע ?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי) עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ? והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ? והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 זה הלוח אם רשום שם על הזיכרון • Supports up to 2GB DDR333/400 SDRAM. • Supports 2.5v DDR SDRAM השאלה עם הזיכרון הזה מתאים ללוח http://ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=520 ב-BIOS שלי בלשונית הזיכרון ראיתי שהכול מוגר על AUTO רק להכניס וזוה עובד?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צפויות אילו שהן ירידות מחירים בקרוב? (בעקבות תקופת ה"חגים" בארה"ב). או שעדיף לקנות וזה?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה CL יש לזכרונות שלי? ואם אני צריך אותו CL וגם אותה חברה כדי שיעבדו בדואל?. תודה
-
- 17 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון מחולק ל-1X2. זה DDR2 במהירות 1066MHZ. הנה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2044532 השאלה שלי, האם זה אכן כדי לקנות עוד 2GB במהירות כזו או אפשר להתפשר על 800MHZ.. כי זה ממש שמים וארץ המחיר. וגם, כמה מקום פנוי בסלוטים יש לי ועד כמה GB זכרון אפשר להגיע? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובביוס הטמ"פ עומדת על 34 מעלות אבל כשאני מסתכל בכל תוכנה אחרת (AIDA32/speed fan) זה כותב לי שהטמ"פ עומדת על 70!!! דבר שבכלל לא הגיוני עם בביוס כתוב שהטמ"פ עומדת על 34 מה יש לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ומה זה CAS2.5 (נרא ךח שראיתי את זה איפה שהוא) איזה זכרון הכי טוב ל OC
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת יש לי לוח אם asus p5kc יש לי עכשיו 2gb זיכרון של corsair xms2 אני רוצה להרחיב את הזיכרון אז רציתי לדעת, מה המהירות המקסימלית שהלוח הז תומך? האם שווה לשים עליו DDR3? אני יודע שבלוח הזה יש 4 סלוטים ל וDDR2 ועוד 2 סלוטים ל DDR3 לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני יכול למשל להוסיף ל2 ג'יגה האלה שני סטיקים של DDR3 ? זה מבלבל אותי לגמרי, אני רוצה שיהיה סך הכל 4 GB מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש,חשבתי על המעבד הזה ב KSP הוא עולה 15 ש"ח יותר מ E8400 שווה? שימושים:משחקים,ועבודה יומיומית על המחשב (אינטרנט,תוכנות,אופיס וכו'). הקטע הוא שאני מפעיל הרבה תוכנות במקביל אז חשבתי לקחת כבר מעבד 4 ליבות.. מה דעתכם?,טוב לא טוב? וכו'. תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, שמי בראל הייתי שמח לדעת האם אני יכול לשדרג את הכונן הנוכחי שלי (hdd) לכונן ssd. לאחר הדלקה המחשב היה עולה וכבה כל כמה שניות מרגע ההדלקה וזה היה ממשיך ככה עד שהייתי מוריד את המפסק בספק. הוצאתי את החיבור של הכונן הקשיח והמחשב הצליח לעלות, ביקש ממני לחבר את הכונן ולאחר מכן לאשר להפעיל את הווינדוס. לאחר ההפעלה נשמע רעש מאוד רועש (ככל הנראה מהמאוורר בתוך הכונן הקשיח אך לאחר כמה דקות הוא הפסיק) לכן החלטתי להחליף אותו. אשמח אם תאמרו לי, האם זאת יכולה להיות הבעיה (האם אכן זיהיתי אותה נכונה) והם אני יכול להחליף את הכונן הקיים ב-ssd? לוח אם: gigabyte סידרה: GA-H61M-S2V-B3 מקריאה באינטרנט אני חושב שהצלחתי להבין שהכונן: …
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
intel - Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1193.53 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) [ ¤ 896.89 ] 1 (לא סגור עליו,יש למישהו הצעה?) Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 amd- CPU : AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU [ ¤ 513.97 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 699.58 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 השאלה שלי היא מה יתן ביצועים יותר טובים לאחר OC לAMD? ההבדל בינהם מבחינה כספית הוא 600+- שקל. על INTEL יהיה אפש…
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין P67A-UD4-B3 לZ68X-UD4-B3. שניהם אותו מחיר אך אני לא יודע מה לבחור. אתם מוזמנים גם להציע לוחות אחרים אבל רק מחברת GIGABYTE או ASUS עד 900 ש"ח - אלה הם הסוגים היחידים שיש בKSP(אני קונה מהם). אני צריך לוח אם טוב לOC(מעבד i5 2500K) עד 4 GHZ. המחשב יועד למשחקים די כבדים וMULTITASKING. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
מתלבט לגבי בחירת זיכרונות Kingston/DDR3/1333 ללוח X58A-UD3R: לקנות 3 סטיקים של 2GB יוצא הרבה יותר זול מKit של 6GB, האם שווה כאן לחסוך או עדיף ללכת על Kit? האם יכול להיווצר מצב בו 3 סטיקים לא יעבדו בTriple Channel? האם יש בכלל הבדל בין זיכרונות שבאים בKti לבין אלה שנמכרים בנפרד?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, שאני משחק במשחק מסויים אז כמו שהבנתם המאוורר של המעבד עולה ל-4000 במקום 1600RPM.. בשאר המשחקים במחשב שלי זה לא קורא והמאוורר נשאר על 1600... רציתי לדעת למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שזה ישאר על 1600.. נ.ב. הטמפ' במאמץ של המעבד הייתה 55 (כאשר המאוורר היה על 4000) תודה על העזרה.. [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 22:25:47 אשמח לעזרה.. :'(
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כדאי לקנות עכשיו או לחכות קצת כי שמעתי על איזה הורדה רק לא יודע אם זה נכון ומתי .... מישהו יודע ?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שתי יצרניות המעבדים המובילות מכינות לנו דגמים חדשים עם כמות חסרת תקדים של ליבות עיבוד שיוכלו לשנות את סדרי העדיפויות בעולם המחשוב כולו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז המחיר ירד, ובחו"ל מתחילים למכור את הסטפינג החדש של הQ6600 בשם G0. אבל איפה בארץ אפשר לקנות אותו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרגע מעבד 1.4 G של אינטל ובסך הכל הוא לא רע והלוח שלי הוא אינטל גריבלדי 850 (הצי'פ) רציתי לדעת האם הלוח הזה מתאים לקבל מעבד 2 גיגה של אינטל?? והאם באמת כדאי לשדרג? יש לי כרגע 256 זיכרון RDRAM וכרטיס מסך GF4 של אסוס האם באמת יהיה כזה הבדל גדול בינהם???? תודה גל
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-