עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tamir2,

שלום לכולם!!!!!! טוב ככה..חבר שלי רוצה להחליף את הלוח אם שלו והמעבד.. הוא רוצה מעבד AMD 64bit ולוח אם לבחירתכם...רק שהכרטיס מסך הוא בתושבת AGP ולכן הלוח צריך לתמוך בזה...(קצת מעפן..) תנו לי רק את המחיר של כל מוצר וחנות בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 18 תגובות
    • 937 צפיות
  2. זקוק לקיט של 2X2G מ-IQPC כי יש לי שם זיכוי.. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=195 מיועד לפלטפורמת 775 (לוח X38 עם E8500) המיועדת לעבור OC לסביבות ה-4GHZ בערך (ואולי יותר). ניתן לחרוג מעט אם יש הבדל של ממש אבל רצוי דווקא לחסוך אם אין צורך. יש לי MUGEN במארז אז יתכן שתהיה בעיה עם היטסינקים גדולים... לא בטוח. תודה מראש, גונן.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by All_eyes_on_me,

לפי מה שנודע רק היום לספקי הלוחות מהסידרה החדשה של אינטל, קיים פגם במשפחת הצ'יפסט Cougar Point לפי אינטל, משמעות הפגם היא שעם הזמן ביצועי הפורט SATA2 שמחבר את ההתקן אל הלוח ירדו בהדרגה. המושפעים בעיקר יהיו אלו המשתמשים בפורטים לעבודה עמוסה, ולצערנו על מנת לתקן את הפגם יש צורך בתיקון סיליקון שכמובן רק היצרן יכול לספק! נכון להיום אינטל עוצרת את כל המשלוחים של הלוחות עד שהבעיה תפתר (צפוי עד אפריל - מאי). לאלו שכבר קנו לוחות מהסדרה ניתן יהיה לנצל את יכולת ההחלפה במסגרת האחריות, או לפי הנחיות החלפה של אינטל לספקי הלוחות (בעקבות המקרה) שטרם פורסמה לקהל הרחב... אלו שמתכננים קניה של מערכת מבוססת צ'יפסט חדש - מומלץ להמתין ולעקוב אחר ההודעות של אינטל! ניתן לקרוא ביתר פירוט כאן וכ…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  4. Started by Team2,

אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  5. שלום, שאני משחק במשחק מסויים אז כמו שהבנתם המאוורר של המעבד עולה ל-4000 במקום 1600RPM.. בשאר המשחקים במחשב שלי זה לא קורא והמאוורר נשאר על 1600... רציתי לדעת למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שזה ישאר על 1600.. נ.ב. הטמפ' במאמץ של המעבד הייתה 55 (כאשר המאוורר היה על 4000) תודה על העזרה.. [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 22:25:47 אשמח לעזרה.. :'(

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by alice in chains,

שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by amobi,

שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by olegu,

איזה לוח אם כדאי לי לקנות? Asus A7N8X nVidia nForce 2 או ABIT NF7 v2.0 nForce 2 איזה לוח טוב יותר? הזיכרון MICRON מתאים ללוחות האלו? הלוח מיועד לAMD 2500 לא מיועד לאוברקלוק

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  9. על איזה מן המעבדים כדאי לבסס מחשב חדש המיועד לרמת גיימינג נמוכה (NBA2K, FIFA 2010)+ זקוק להמלצה ללוחות המתאימים למעבדים. Intel QUAD CORE , Q 8300 או Intel Core i3 -530 תקציב מעבד+לוח כ-1000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by saarxee,

אם כרגע יש ברשותי כרטיס זיכרון אחד של CEON בנפח 4GB 1333MHZ, כדאי לקנות סטיק נוסף של 4GB מיצרנית אחרת או שעדיף לקנות כבר 2 סטיקים של חברה איכותית כמו GSKILL? רוצה שבסה"ה יהיה 8GB.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  11. אני מצטער על הכותרת, לא הייתי בטוח איך לנסח את הנושא בקצרה. אני הולך לרכוש זיכרון RAM של 4 ג'יגה, כנראה בשני סטיקים של 2 ג'יגה. רציתי לשאול מה ההבדל בין לקנות זיכרון בודד של 2 ג'יגה - פעמיים, כלומר להזמין אותו פעמיים. לבין להזמין סט מוכן של שני סטיקים של שני ג'יגה. נראה לי מוזר, שהם לא אותו דבר, אך אם הם באמת היו אותו דבר - למה בכלל מוכרים אותם בסטים? שימכרו בודדים וכל אחד ייקנה כמה שהוא צריך. לא כך? הינה דוגמא שבילבלה אותי: סטיק בודד עולה 255 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 סט של שני סטיקים עולים 721 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6376 אם כן, מהו ההבדל, ואיך אני ניגש לבחירת הזיכרונות? [שאלה נוספת אם אני כבר פותח דיון: במידה והמחשב אמור…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by dbigalex,

היי, זה ממש LONG SHOT אבל שווה לנסות. הלך הלוח ולא בא לי לחדש את כל המחשב. האם למישהו יש את הלוח הזה ולא צריך אותו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by deadelus,

אני רוצה לקנות AMD DURON ומחפש לוח אם בשביל מעבד זה שירוץ אם זכרונות sdram only בגלל שעכשיו יש לי p3 ו 384 sdram והייתי רוצה להשאיר אותם למעבד. אז בקיצור כל מה שאני רוצה לדעת זה, 1:האם המעבד הנ"ל תומך בsdram והאם יש לוח אם למעבד זה שיעבוד אם זכרונות sdram.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by ido-nava,

שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי) עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ? והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ? והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by iPsych,

כמו שהבנתם מהת'רדים הישנים שפתחתי יש לי את הלוח אם הנ"ל, אני מנסה לברר כמה דברים אודותיו, אשמח אם תעזרו לי... אז ככה- א. באיזה סוגי AGP הלוח תומך? (x4,x8) ב. אם הלוח תומך למשל עד x4 והכרטיס מסך שלי הוא בx8 אז האם תהיה בעיה? (אני יודע שזה קצת שייך לפורום תלת מימד, אבל נראה לי יותר רלוונטי לפתוח כאן)... ג. האם הוא תומך ב Usb 2.0? ד. מה חוות דעתכם כל הלוח?, אל תתיחסו לאוברקלוקינג עליו, זה לא חשוב לי.. תודה מראש :saint:

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by 1itay1,

קיצר אני רוצה לשפר את המעבד למחשב (כרגע 5200+ של AMD) אז אני רוצה E5200 ולעשות לו OC של מעל 3GHZ עם הקירור OCZ Vendetta 2 עכשיו אני צריך לוח אם ב500 שקל לאובר קלוק. יש משהו מומלץ וטוב?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  17. יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  18. העיסוק בדגמי משפחת ה-Renoir של AMD עולה מדרגה נוספת עם מה שנראה כמו אישור רשמי למחצה של שמות הדגם הצפויים לנו בחודשים הקרובים, עם ליבות גראפיות מובנות - לצד פרטים נוספים עבור אלו ממשפחת Vermeer שיגיעו ללא יחידות עיבוד גראפיות בתוכם לכתבה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  19. Started by mulderfox,

שיהיה יציב, יתמוך בפיצ'רים חדשים, ובדורון 1200 שלי. והכי חשוב, שיעבוד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (כרטיס PCI מבוסס וורטקס 2). ניסיתי את הA7V של אסוס והתאכזבתי קשות, כי הוא חולק סלוטים של PCI, מה שממש לא מקובל על הכרטיס.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by nissim tr,

שלום לכולם כשחיפשתי חומר על אובקלוק ל-OPTERON 165 נתקלתי בזה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=26642 זה נשמע טיפה מפחיד, בהתחשב שהזמנתי לוח DFI ומעבד אופטרון... אני מבין מזה שאם יהיו לי בעיות אני יכול לשכוח מתמיכה של DFI? :kopfpatsch: מה דעתכם? יש עצות?

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  21. מתייעץ לגבי שילוש זול מאוד למחשב מדיה שמשמש גם לעבודה משרדית קלה בשליטה מרחוק. ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד. מצד אחד אני רוצה את הזול ביותר, מצד שני אני רוצה משהו שמסוגל להתמודד עם 4K או HEVC ברמת חומרה בקלות. כרגע חשבתי על לוח: Gigabyte B450 AORUS - 430 מעבד: Ryzen 3 2200G - 430 זכרון: 8GB בסיסי - 200 (עדיין לא החלטתי בדיוק מה) ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד במיוחד לאור ההשקה של הדגמים החדשים. האם כדאי לשים מעבד זול יותר, ולשדרג בעתיד רק את המעבד כי הלוח יתמוך במעבדים הנוכחיים? כרגע המחיר עומד על 1030 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוזיל את זה עוד?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  22. שלום. אני מנסה להבין מה ההבדלים בין מעבדים של Socket 775, כאשר מצד אחד נמצאים ה Core 2 Quad דוגמת ה Q6600 ועד ה Q9650, ומצב אחר מעבדי ה Extreme דוגמת ה X9775 ועד ל X9770. ההבדלים במחיר גדולים, ולכן אני רציתי לשאול - מה ההבדל בין הסדרות הללו? לעתים ה"מהירות" דומה, והמחיר מאוד שונה בין הסדרות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by nir1471,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by roi777,

קניתי לפני כשנה וחצי לוח של ABIT ועכשיו התקלקל בחנות נאמר לי שהחברה פשטה את הרגל. האם זה נכון? אין מה לעשות חוץ מליקנות חדש? והאם יהיה צורך בפירמוט? (ווינדוס 7 אולטימייט) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by atiasdudi,

מחר אני הולך להזמין את המחשב ואני לא מצליח לבחור לוח המפרט הוא Phenom II X3 720BE OCZ Vendetta 2 G.Skill 4GB 1000 PI Seagate 750GB 7200.12 Sapphire 4850 Seasonic S12II-500W מתוכנן OC (לא יותר מדי רציני, 3.4-3.6 יספק אותי) ופתיחה של הליבה הרביעית (אם יתאפשר) לא מעוניין ב Crossfire או RAID ה 770 יספיק לי או שעדיף להשקיע עוד 180 ש"ח ל 790x-ud3 או 230 ש"ח ל 790x-ud4? ה 770 הוא ה Rev2.0 בעל SB710 ככה שפתיחת ליבות הוא מסוגל מה ה 790 עם SB750 יתן לי שאין ב 770 עם SB710 (חוץ מקרוספייר שכמו שאמרתי אין צורך)? מה ההבדל בין ה 790x-ud3 ל ud4? ההבדל הויזואלי היחידי שאני רואה זה הצינור קירור שיש לו ב Northbridge מחר קונה אז דחוף לי, תודה!

• 5 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים