מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם טוב יותר למשחקים? asus a8n-e nf4u -או- gigabyte k8n sli המחשב לא יצטרך אוברקלוק ושאלה אחת אחרונה-איזה חברה טובה יותר לזיכרון וירטואלי(ram) Corsair -או- Kingston
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לבנות מחשב לחדר של הילדה. למחשב יחובר מסך LCD עם חיבור HDMI. על מנת לחסוך בכבלים אני מעוניין לחבר את המסך בכבל בודד - HDMI. יש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שיודע לשדר גם את הסאונד ב HDMI? אנא, לענות רק אם אתם בטוחים ב 100 אחוז בכך.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע שבועיים ואני כנראה ייקנה את המחשב הזה: 2.6GHZ AMD X3 Phenom 2 710 4GB RAM HD4770 ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם. הצרכים שלי הם למשחקים,חשוב לי להדגיש שאני לא גיימר אבל אני רוצה לשחק במשחקים החדשים באיכות גבוהה וחלקה. אני צריך בעיקרן לוח אם דיי פשוט ואיכותי (לא עושה OC\CLI\CF או משהו בסגנון) אני מעדיףשיהיה לו 4 חרצים לזכרון RAM בשביל שיפור עתידי. אני חשבתי על שלושת לוחות האם האלה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7750 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8026 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 אם אתם יכולים לבחור לי בבקשה את לוח האם הכי טוב מבין אלה (או שיש לכם אחד אחר בתקציב) ואם אפשר גם להסביר למה ומה היתרונות\חסרונות שלו? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם בעתיד יצאו מעבדים לסוקט 1366 ? משהו מהסדרה החדשה בליטוגרפיה 32 חוץ ממעבדי האקסטרים שאני יודע שיש אחד או שניים שעובדים ב 32 NM ומתאימים ל 1366 אם לא אז נראה לי שאני ישאר עם I7 920 לעוד הרבה הרבה שנים כי אין מצב שאני מחליף לוח וזכרונות לא שיש סיבה מיוחדת לשדרג אבל כנראה שיצאו עוד מעבדים ואף אחד לא יהיה מתאים ל 1366
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כאמור אני טס לארה''ב , ואני מתכנן ככל הנראה להחליף מעבד (ולוח אם וזכרונות.. מבחינת ספק כח / הארד דיסק / כרטיס מסך / מארז / רמקולים אני מסודר.. הכל חדש) וכשבדקתי את המעבדי QUAD של AMD לעומת INTEL , הם נמוכים משמעותית , האם הם גם חלשים משמעותי? חשבתי ללכת על ה Q9300 של INTERL... יש ל AMD מעבד שנותן לו פייט ? תודה רבה :}
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום .. קניתי 9800GT ועכשיו אני רואה שיש לי צוואר בקבוק עם ה PD 930 3.0 , אז אני רוצה להחליף את המעבד והבורד האם E5200 יספיק ?? ואני רוצה המלצה על בורד במחיר עד 550 , ראיתי P35 P45 P43 במחיר הזה . אני רוצה המלצה על בורד טוב שהיה גם טוב ל OC .. תודהה
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בסטיקי ממליצים על Gigabyte GA-MA78GM-S2H ובהמשך גם נטען שאין לוחות ASUS שעדיפים מבחינת ביצועים ו/או מחיר. אני דווקא מצאתי לוח אם ASUS M3A78-EM שנראה לי עדיף. אני לא מומחה בתחום וחוץ מיציאות בפאנל האחורי (שכאן לדעתי ל-ASUS יש היתרון גדול) אני לא ממש יכול להשוות. בהפרשי מחירים שיש בין הכרטיסים העלות היא באמת לא פקטור ולכן אני מחפש את לוח האם שמציע הכי הרבה פיצ'רים. מה דעתכם בעיניין? מה ההבדלים בין שני לוחות האם שעלי לקחת בחשבון כשאני בוחר אחד (פרט ל-DisplayPort ול-6 USB HUBS שיש ל-ASUS)? האם קיים לוח אם שלישי שעלי לקחת בחשבון? נ.ב: אני מרכיב מחשב פשוט לא לגיימינג. מקסימום איזה סרט HD...
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני בדלימה מה לקחת את MSI P55-GD65 או אתה ASUS P7P55D שינהם טובים פחות או יותר ,שינהם טובים לOC מגיע ל4 GHZ בקלות תלוי במעבד.. את אסוס בתוספת 50 שח ,היתרון בMSI בBOOT יותר מהיר מאסוס ,החיסרון שבMSI כרטיס קול מובנה פשוט לעומת באסוס .. אז קיצר מה אתם הייתם לוקחים ? מבחינת מחיר האסוס הוא בתוספת 50 שח בביקורות אומרים שMSI טוב גם ASUS ??? תודה ד"א המעבד שאני קונה הוא I5 750
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)
-
- 17 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של 512 במהירות 667. אם אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ג'יגה מה אני צריך כדי שהוא יתאים?חובה שהוא יהיה של אותה חברה או שמספיק שרק המהירות תהיה אותו דבר?ותגידו אם צריך עוד משהו.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4? בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
GA-M59SLI-S4 ASUS P5W DH Deluxe רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מה יותר טוב יתרונות וחסרונות האם לשניהם בSLI יש X8 מה יותר חזק יותר טוב איזה ביוס יותר טוב וכו'
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עדיפות לגיגה בייט,ושיהיה מעולה לoc.תקציב 500 סקוט 775 התאמה לפנטיום d. תודה
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פשוט, לצורכי אינטרנט/וורד זהו (לא נראה לי שישחקו עליו) יש הצעה למחשב קומפלט עם לוח NFORCE2 - או קיי לא של יצרן מכובד (CHAINTECH) אבל לא איכפת לי שאלתי היא.. איך הכרטיס מסך GF4 ONBOARD ? כלומר אם משווים אותו ל-GF4 רגיל (אם אני לא טועה הוא מדגם GF4 MX 440) אני יודע שהוא עובד בשיטת MEMORY SHARE , לא איכפת, רק סתם רציתי לדעת איך הביצועים כי אני לא מוצא השוואות בין כרטיס רגיל לבינו.. תודה ליאור
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים באוברקלוק? מה יותר כדאי לי לקנות? Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader או GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory עריכה: שמתי לב שלGeIL אין Heat Spreader, האם זה יפגע בביצועים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
intel - Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1193.53 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) [ ¤ 896.89 ] 1 (לא סגור עליו,יש למישהו הצעה?) Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 amd- CPU : AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU [ ¤ 513.97 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 699.58 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 השאלה שלי היא מה יתן ביצועים יותר טובים לאחר OC לAMD? ההבדל בינהם מבחינה כספית הוא 600+- שקל. על INTEL יהיה אפש…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הציעו לי אותו ב-430 ש"ח. GA-8S648FX is designed for high performance Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processor with Hyper-Threading Technology. Empowered by the latest SiS 648FX and 963 chipsets, GA-8S648FX delivers a new architecture to uplift the system performance. The brand new 800MHz processor bus and DDR400 memory support are provided to unleash the full power of Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processors. The AGP 8X graphics interface is built to derive the maximum performance from the most powerful graphics accelerator. The MuTIOL 1G® Technology with 1GB/s bandwidth is applied to speed up the internal traffic between SiS 648FX and 963 chipsets. GA-8S648FX also provides …
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256MB DDR ואני רוצה לדעת לאיזה חברה הוא שייך. מה שבטוח זה שהוא או של סמסונג, או של יונדאי או של איזה חברה שאני לא כ"כ זוכר איך קוראים לה. איך אני יכול לבדוק של איזה חברה הזכרון?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כדאי לקנות עכשיו או לחכות קצת כי שמעתי על איזה הורדה רק לא יודע אם זה נכון ומתי .... מישהו יודע ?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צפויות אילו שהן ירידות מחירים בקרוב? (בעקבות תקופת ה"חגים" בארה"ב). או שעדיף לקנות וזה?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1956&p=25 מישהו בכל זאת הולך לקנות את המעבד הזה, עכשיו שהאת'לון 64/3000 כבר בארץ? ??? עריכה: הנה עוד קטע מייצג: http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000322
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מעבד חזק יותר, כרגע אני עושה סטרימינג על 720p והמעבד נמצא בשימוש של 100% כל הזמן והמחשב מקרטע, זיכרונות הראם עומדים על 90%. התקציב שלי ממש נמוך , בסביבות ה 300 ש"ח. אני מניח שזה יהיה מעבד יד שנייה, אם בכלל. מה האפשרויות שלי? -אם אין משהו במחיר הזה אז מה ההמלצות בכללי? מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכרון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster דיסק קשיח: C…
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי לוח אם M4A78LT-M עם ארבעה סלוטים ושני צ'אנלים, זה הזכרון שלי במדוייק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220407 וזה מה שיש לחוברת של הלוח שלי לומר בקשר לזכרון: שני הסטיקים של הזכרונות יושבים ב DIMM_A1 ו- DIMM_A2. איך אני יכול לדעת אם הDUAL CHANNEL עובד? הנה מה שכתוב לי בCPU-Z: והשאלה היותר חשובה: אני רוצה לקנות עוד 4 ג'יגה זכרון, קראתי את מה שכתוב בחוברת (בתמונה הראשונה) ואני לא מצליח להבין מזה איך הDUAL CHANNEL עובד. אני חייב לקנות בדיוק את אותו הזכרון כדי לשמור את הDUAL CHANNEL ? או שני יכול לקנות שני סטיקים אחרים אבל זהים אחד לשני ואז המהירות של כל הזוכרון תהיה במהירות של הCHANNEL האיטי מבין השניים ? או שכל זכרון שממופה…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-