עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by thegodx,

לוח K8NS מעבד A64 3000+ 754 יש לי פשוט עוד סטיק של 512 שסתם שוכב בקופסה אז חשבתי להוסיף אותו האם כדי? כמובן המהירות תרד ל 333MHZ.

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  2. תסבירו לי את הדבר הבא (מדובר בשתי הצעות מאותה חנות): G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 מחיר: 1369 KINGSTON DDR2 667MHZ CL5 4GB (2GBX2) DUAL CHANNEL KIT PACK (KIT) מחיר:1990 GSKILL חברה יותר טובה מ-KINGTON. אז איך כרטיס יותר מהיר שלה עולה 600 שקל פחות??

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by beber,

הלוח נקרא INTEL BILLINGS 845 DDR + SB מתאים לפנטיום 4 כמובן... חיפשתי באתר של אינטל אך לא מצאתי דבר...תוכלו לעזור בבקשה? ולתת עליו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  4. שלום ושנה טובה לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן. ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD. הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2. חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה. הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני). ולשאלה העיקרית- א…

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by eegg,

אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 15 תגובות
    • 931 צפיות
  6. שלושה טאבלטים חדשים מבוססי חלונות 10 ינסו לחטוף מעט מהפופולריות של משפחת מכשירי ה-Surface, כולל אחד שמהווה הופעת בכורה ראשונית לסדרת מעבדי ה-Kaby Lake העתידית של אינטל נייד ה-ZenBook 3 האולטרה-קליל לא היה המחשב המעניין היחידי שאותו חשפה אסוס ביממה האחרונה – לצידו ניצבים עוד שלושה טאבלטים מבוססי חלונות ממשפחת ה-Transformer המתחדשת של החברה (שנראה כי היא זנחה את מערכת האנדרואיד באופן כמעט מוחלט), כשכל אחד מהם מנסה לאגף את מכשירי ה-Surface של מיקרוסופט מכיוון אחר. הדגם הבכיר מהשלושה נקרא Transformer 3 Pro, אשר יציע מפרט דומה לזה של ה-ZenBook 3 ולזה של ה-Surface Pro 4 עם מסך מגע מבוסס פאנל IPS בגודל 12.6 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,2880 פיקסלים שמתיימר לספק מכלול צבע…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by natan805,

יש לי לוח של gigabyte p55‎ ud3‎ ‎750‎ ‎‏ ויש לו שני סוגי חיבר של סאטה2 יש שתים לבנים וכתוב על כל אחדgsata2‎ ‎‏ ויש 6 כחולים שכתוב על כל אחד sata2‎ ‎‏ בלבד בל g‏ השאלה מה הבדל? ואיפה אני אמור לחבר את הקשיחים שלי? יש לי שני קשיחים אחד של סמסונג ישן מהירות 7200 ואחד חדש של wd‏ הגירסה השחורה ועליו מותקן הוינדוס .אז איפה לחבר אותם?. ‎‏

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  8. amd690G + ati sb600 או nforce 560 ללא OC בכל מקרה או שזה בכלל לא משנה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by nir1471,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by yonatan.mendelson,

לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה

11. Started by Mafteah,

שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by ori24,

האם יש הבדל בין זכרונות DDR3 במהירות 1600 לבין זכרונות במהירות 2000 למחשב שמיועד למשחקים כבדים? מה זה XMP? האם הוא משפר ביצועים בזכרונות? ואם אני לוקח לוח אם עם צ'פסט Z87 וזכרונות במהירות 2000MHZ אבל לא עושה OC למעבד אז עדיין הזכרונות יעבדו עד 1600MHZ? תודה!

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by JustNo,

שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  14. שלום, יש לי לוח אם gigabyte z390 ud עם כונן אחד SSD של 512GB להתקנות ובנוסף כונן SATA של 1T לאחסון. רציתי להוסיף עוד כונן SSD של 512GB להתקנות, השאלה אם יש עוד אפשרות לחבר ללוח האם שיש לי? אם לא איזה עוד דרך יש לחבר כונן נוסף לא דרך USB? תודה לעוזרים

15. Started by ipp,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן שצריך להחזיק עוד כשנה בגלל תוכנות שמותקנות בו. לוח האם הקיים דגם: GA-7VTXE והוא גמר את הקרירה. האם יש למישהו רעיון היכן ניתן להשיג כזה היום? או לחלופין, איזה לוח אם יכול להוות תחליף ויאפשר להמשיך לעבוד עם המחשב בלא להזדקק להתקנות מחדש של התוכנות הקיימות. תודה מראש אילן

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by אורתוגונלי,

חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by lir@n,

שלום כולם !!! יש לי את המפרט הבא... AXP2100- 200*9.5 Giel ultra platinum 256*2 Abit AN7 Redon 9700 אני מקבל ב3די מארק 2K4 ציון של 4000, שאני חושב שהוא סבבה למפרט אבל תאחלס במשחקים הזמני טעינה שלי ארוכים בממוצע, יש תמיד לאגונים כאלה קטנים של חצי שניה בתחילת המשחק, אני חובב סימולטורי טיסה וכל עצירה של שניה יכולה להיות קטלנית. המערכת עצמה דיי סבבה לא HIGH END אבל בהחלט מערכת חזקה, אך בכל זאת אני לא הכי מרוצה האם הסיבה היא המעבד? אם כן מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? או האם אני סתם חשדן ובכלל מדובר בבעיות שנובעות מרכיב זה או אחר? בתודה מראש, לירן

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  18. שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graphi…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  19. Started by m.l,

אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965.. מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by mastermomo,

מטרת ההחלפה היא ממעבד vinice 3200 לכפול ליבה היא בשל כך שהשימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה במקס ורינדורים האם בכלל אני ארגיש שיפור ואם כן באיזה מעבד עדיף? שניהם כפולי ליבה לכול אחד נתונים קצת שונים והם במחיר די דומה אני פשוט רוצה לקנות ביומים הקרובים ואשמח לתשובה יש לי לוח עם סוקט 939 ולכן השאלה על השנים הספיציפים הללו ולא על מעבדים אחרים אודה גם על הסבר קצר למה אחד עדיף על השני תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by 6kwar,

מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

אנחנו מכירים את סידרת ה B הידועה כל כך של P4, אבל יש דבר שמאוד מציק לי בקשר למחירים של הסידרה הזאת. המעבד החלש ביניהם הוא ה 2.26GHZ והוא עולה משהו כמו 1600 שח אבל מחירו של ה 2.53 GHZ הוא 4000 שח. אז למה ההפרש העצום הזה, כי אם מסתכלים על זה זה הפרש של פחות מ 300MHZ אז האם יש הבדל גם בארכיטקטורה של המעבד עצמו?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by amobi,

שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by taltola,

למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים