מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
היי . לאחרונה שדרגתי את הזכרונות מ2GB ל4GB. היה לי זכרון של CEON 800וקניתי מEBAY זכרונות לטענת המשווק של "סמסונג" 2GBX2 . קודם כל מבחינה פיזית הזכרונות קטנים בחצי(בגבוה). לא יודע כמה זה משנה. שנית משום מה 3DMARK13 לא מראה שיפור בביצועים (בנקודות) אפילו קיבלתי כמה נקודות בודדות פחות!. בכלל התוכנה מזהה את הזכרונות כKINGSTON 400MHZ על אף שקניתי 800MHZ. המחשב עצמו מזה את זה 800MHZ והתוכנה ASTRA32 גם מזה את זה כKINGSTON אבל 800MHZ. אז למי להאמין בסוף? ושדרוג זכרונות לא אמור לשפר ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לוח K8NS מעבד A64 3000+ 754 יש לי פשוט עוד סטיק של 512 שסתם שוכב בקופסה אז חשבתי להוסיף אותו האם כדי? כמובן המהירות תרד ל 333MHZ.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
נגיד שיש לי לוח דואל .. אני חייב ששתי המעבדים יהיו אותו הדבר (דגם..) או שאני יכול לדוגמא Athlon MP 1800 & Athlon MP 2000 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רב! ראיתי בכמה בנצ'מרקים שפנום עדיף. וגם יותר זול O_o אז למה לא ? ..
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי! קניתי לוח + מעבד: DFI NF4 ULTRA INFINITY AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ועכשיו צריך זכרונות, מצאתי: G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 זה מתאים? שמעתי שלא כל זכרון מתאים ללוח.
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צריך זכרונות 2GB DDR2 טובים שדורשים מתח של עד 1.8V בחנות FOXPC בלבד (הלוח אם שלי תומך רק ב1.8V). אז אחרי חיפוש קצר מצאתי את אלה: G.Skill DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel CL5 250 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 דגם הפריט: F2-5400PHU2-2GBNT לפי מיטב דעתי הם דורשים רק 1.8V אבל אני לא בטוח, איך אפשר לברר זאת? אם יש הצעות לזכרונות אחרים הם יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אין לי תקציב מסויים אני רוצה לוח אמין וטוב ל oc (אין לי כסף ל lan party )
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלושה טאבלטים חדשים מבוססי חלונות 10 ינסו לחטוף מעט מהפופולריות של משפחת מכשירי ה-Surface, כולל אחד שמהווה הופעת בכורה ראשונית לסדרת מעבדי ה-Kaby Lake העתידית של אינטל נייד ה-ZenBook 3 האולטרה-קליל לא היה המחשב המעניין היחידי שאותו חשפה אסוס ביממה האחרונה – לצידו ניצבים עוד שלושה טאבלטים מבוססי חלונות ממשפחת ה-Transformer המתחדשת של החברה (שנראה כי היא זנחה את מערכת האנדרואיד באופן כמעט מוחלט), כשכל אחד מהם מנסה לאגף את מכשירי ה-Surface של מיקרוסופט מכיוון אחר. הדגם הבכיר מהשלושה נקרא Transformer 3 Pro, אשר יציע מפרט דומה לזה של ה-ZenBook 3 ולזה של ה-Surface Pro 4 עם מסך מגע מבוסס פאנל IPS בגודל 12.6 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,2880 פיקסלים שמתיימר לספק מכלול צבע…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בלוח אם זה של Gigabyte ?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, ניסתי לעדכון את הביוס ללוח אם של המחשב שלי (אסוס P4S533-VM ) ופעלתי לפי ההסבר של החברה וגם הגעתי לתוצאה שהם מראים שצריך להגיע כמו שמופיע באתר שלהם הנה כל הסבר: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us הגעתי לתמונה החמישית מלמעלה. אך לא הבנתי מה לעשות עכשיו... אם אני עושהESC אז זה חוזר למסך שרשום בו \:A אם אני מכבה את המחשב אז הוא ישר עושה בוט דרך הדיסקט (כלומר כל התהליך של העדכון מתחיל מחדש). אם אני לא מכניס את הדיסקט אז זה רושם שצריך להכניס דיסקט.... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
https://www.pugetsystems.com/labs/articles/V-Ray-CPU-Comparison-Skylake-X-vs-Threadripper-1018/
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 כ"א גולדן דרגון 3500 CAS 2-6-3-3 . ואני מעוניין להחליף אותם בסטיק אחד ויש לי כמה אפשרויות באיזור ה900 ש"ח. אפשרות ראשונה: כמובן סטיק בודד של אותו גולדן דרגון 512 מגה. 2-6-3-3 אפשרות שנייה: סטיק מושקין בלאק 3500 7-4-4-CAS 2.5 (האלו שלפני ה LEVEL ) אפשרות שלישית: סטיק מושקין LEVEL 1 3200 . קאס 232 אפשרות רביעית: OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition קאס 2-3-2 אפשרות חמישית: Corsair 512MB PC3200 CAS 2 . שימו לב מה אני מחליף ומה אני מקבל, הזכרון לא למטרות אוברקלוקינג כבד: מקסימום באס 200. דגש על ביצועים, איכות ויציבות מושלמים. ניתן להציע כל זכרון של עד 910 ש"ח מקסימום, לא יכול שקל יותר. ושיהיה סטיק אחד.. המפרט בצד להתאמות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, שמי בראל הייתי שמח לדעת האם אני יכול לשדרג את הכונן הנוכחי שלי (hdd) לכונן ssd. לאחר הדלקה המחשב היה עולה וכבה כל כמה שניות מרגע ההדלקה וזה היה ממשיך ככה עד שהייתי מוריד את המפסק בספק. הוצאתי את החיבור של הכונן הקשיח והמחשב הצליח לעלות, ביקש ממני לחבר את הכונן ולאחר מכן לאשר להפעיל את הווינדוס. לאחר ההפעלה נשמע רעש מאוד רועש (ככל הנראה מהמאוורר בתוך הכונן הקשיח אך לאחר כמה דקות הוא הפסיק) לכן החלטתי להחליף אותו. אשמח אם תאמרו לי, האם זאת יכולה להיות הבעיה (האם אכן זיהיתי אותה נכונה) והם אני יכול להחליף את הכונן הקיים ב-ssd? לוח אם: gigabyte סידרה: GA-H61M-S2V-B3 מקריאה באינטרנט אני חושב שהצלחתי להבין שהכונן: …
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
רקע - החלפת לוח אם, מעבד, ומארז למחשב. לגבי הלוח אם: ========= מה לדעתכם לוח האם שיתאים לצרכיי שהם: - יותר מ 2 מקומות לזיכרון (רצוי 4) - מהירות FSB 533MHZ - 512kb cache - נועד לפנטיום 4. - של ASUS, INTEL, וכדומה. - מחיר סביבות 500-600 ש"ח. אני לא מבין גדול בתחום, אבל האם יש אפשרות שהזיכרון הקיים אצלי (SDRAM 133MHZ) יתאים גם ללוח האם החדש? יש לי כ 512MB אז לא רציתי להשקיע בזיכרון חדש... אם בכל זאת אני צריך זיכרון חדש אז מה תוכלו להמליץ ומה המחירים? (גודל ~ 256-512MB) לגבי המעבד: ========= האם Intel P4 2.4MHz 533MHz FSB 512MB cache ב 1392 ש"ח בפלונטר זה טוב? (מבחינת המעבד, התאימות ללוח אם, והמחיר) בכל מקרה אודה על המלצות על חומרה אחרת מזה שכתבתי. סה"כ הדרישות של משתמש מקצ…
-
אני מחפש לוח אם 1155 שמסוגל לכבות את הIGP של המעבד (דרך הביוס). אני מחפש את הלוח הכי זול שיכול לעשות זאת ושתומך בUSB3 הלוח צריך להיות מחברה איכותית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אולי לחלקכם זה ישמע שאלה טריוויאלית אבל בכל זאת, אני רוצה לדעת אם לוח אם של למשל 800 שקל ולוח אם של 400 שקל (בוא נגיד שהחיבורים השונים לא מעניינים אותי) יציגו ביצועים שונים במשחקים? או שהFPS זה לא issue של לוח האם בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום שימושים : 1. כרטיס מסך 1 חיצוני חזק 5870HD 1.1 כלומר אני סוגר את הכרטיס מסך של הלוח בלוח GA-890GPA-UD3H 2. אין לי עוד כרטיסים להתקין ולא צריך 3או 6 כרטיסי PCI-E 3. מבצע אובר קלוק למעבד 6 ליבות AMD האם הלוח GA-890GPA-UD3H יחזיק מעמד באובר קלוקינג ??? 4. מתקין קולר Thermalright ULTRA 120 האם לוח GA-890GPA-UD3H ניתן להתקין עליו קולר כי יש לו חלקים גבוהים ??? 5. שימוש משחקים השאלה בהיתחשב בשימושים שלי בלבד מה ההבדל בין הלוחות ??? לגבי ??? האם ללוח GA-890FXA-UD7 יש יתרון טכני ??? כלשהו על הלוח GA-890GPA-UD3H הרי זה לא יתכן שלוח שעולה פי 2 אין לו עוד יתרונות טכניים חוץ מ- 6 PCI-E אני חייב לציין שלוח שעולה חצי מחיר מכיל אותם יתרונות כמו לוח שעולה פי 2 ועוד נותן לי כר…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין P67A-UD4-B3 לZ68X-UD4-B3. שניהם אותו מחיר אך אני לא יודע מה לבחור. אתם מוזמנים גם להציע לוחות אחרים אבל רק מחברת GIGABYTE או ASUS עד 900 ש"ח - אלה הם הסוגים היחידים שיש בKSP(אני קונה מהם). אני צריך לוח אם טוב לOC(מעבד i5 2500K) עד 4 GHZ. המחשב יועד למשחקים די כבדים וMULTITASKING. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4280
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הלוחות היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם הוספה של כרטיס מסך סטנדרטי יכולה ליצור בעיות כלשהן? האם ניתן לכבות בביוס את הכרטיס המובנה? כמו כן, שמתי לב שדווקא לוחות ללא כרטיס מובנה עולים בדרך כלל יותר כסף מלוחות שמגיעים עם כרטיס. מדוע זה כך?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
כאשר ניסיתי להעלות את מהירות המעבד ,גם ע"י שינוי ג'מפרים בלוח וגם ע"י הגדרות בביוס ,לא ניתן היה לבצע זאת ומהירות המעבד נשארה נעולה על אותה מהירות נוכחית ( P3-866 לוח של Asus CUV4X-C ) למרות שעיינתי בחוברת שהגיעה יחד עם הלוח ,לא מצאתי איך ניתן לשחרר את הנעילה אם בכלל ניתן ? אודה לעזרה .
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-