מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
אז... נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD... איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי? אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE).. ????
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להחליף לוח אם, מעבד וסביר להניח שגם זיכרונות, ורציתי לשאול האם ישנו הכרח להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לצורך הפעלה של הרכיבים ועבודה תקינה שלהם? בנוסף - האם יש להתקין את מערכת ההפעלה טרם המעבר או רק לאחר שכל החלקים החדשים חוברו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אנחנו מכירים את סידרת ה B הידועה כל כך של P4, אבל יש דבר שמאוד מציק לי בקשר למחירים של הסידרה הזאת. המעבד החלש ביניהם הוא ה 2.26GHZ והוא עולה משהו כמו 1600 שח אבל מחירו של ה 2.53 GHZ הוא 4000 שח. אז למה ההפרש העצום הזה, כי אם מסתכלים על זה זה הפרש של פחות מ 300MHZ אז האם יש הבדל גם בארכיטקטורה של המעבד עצמו?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני לוקח את הלוח X58A-UD3R אז... האם עדיף לקחת עכשיו 2X2GB 1600 Kingston HyperX Dual Channel CL9 GO עם תזמונים של 9-9-9-27 Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב25ש''ח) ועוד שנה שנה וחצי לקנות טריפל של 1866 (זה בסדר לשלב דואל וטריפל??) או לקחת עכשיו 1600 3X2GB (יקר יותר ב85-110ש''ח) G.Skill NQ Edition Triple Channel עם תזמונים של 9-9-9-24 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב15ש''ח) התזמונים לא אמורים כמו תרגיל חשובן 9+9+9=27? והאם עדיף שזה יהיה כמה שיותר גבוה?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
הזיכרונות מכוונים אצלי על 8-3-3-3 השאלה: האם לשנות את התדר ל-200MHZ? או לשנות ל-166MHZ? בנתיים 3 ימים זה עומד לי על 166MHZ ונראה תקין. (מצ"ב קובץ למקרה ששאלתי לא ברורה) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הי זה מתחיל כך, הלוח הנוכחי(KM18G II של Albatron) מת. בלי תמרות עשן או ריח של מנגל, רק מת. May it rest in pieces... :nutty: ואין טעם בשבילי להשתדרג לסוקט עדכני יותר,אז אני מחפש תחליף איכותי במחיר סביר. אז,מה מומלץ היום? *עדיפות לאחד עם ביוס גמיש שייתן קצת יכולות OCינג. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אינטל פותחת דף חדש במחשבים ניידים באמצעות Tiger Lake - סדרת מעבדים בתהליך ייצור חדש עם שלל טכנולוגיות מתקדמות שחלקן מגיעות לעולם ה-PC לראשונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
למערכת הבאה: Q6600 + Gigabyte P35C-DS3R + 8800GTS 640MB שווה לקנות צמד זיכרונות של 2GB במהירות 800MHz או שמספיק בשלב זה (תוספת הביצועים לא גבוהה בהתאם לשינוי המחיר) להסתפק בצמד זיכרונות במהירות של 667MHz ? האם יהיה שווה לעבור ל DDR III בעתיד (ומתי העתיד הזה יהיה) ? המערכת תריץ את Vista 32bit + משחקים ברזולוציה גבוהה. תודה
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns ויש לי עכשיו! כרגע 512DDR בשתי סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 512 אבל בכרטיס אחד ובדקתי בGUIDE של הלוח אם וכתוב שם שאם אני יכניס אשתמש ב3 סטיקים של זיכרונות המחשב לא יעלה ואמרו לי שאם אני משתמש ב4 סטיקים הMHZ של הזיכרון יורד אבל אני רוצה לדעת בכמה והאם זה משפיע ובדקתי בsisoft sandra 2005 תגידו לי על כמה הזיכרון שלי עכשיו MHZ ועל כמה הוא יהיה מתי שיהיה לי 4 סטיקים
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי . לאחרונה שדרגתי את הזכרונות מ2GB ל4GB. היה לי זכרון של CEON 800וקניתי מEBAY זכרונות לטענת המשווק של "סמסונג" 2GBX2 . קודם כל מבחינה פיזית הזכרונות קטנים בחצי(בגבוה). לא יודע כמה זה משנה. שנית משום מה 3DMARK13 לא מראה שיפור בביצועים (בנקודות) אפילו קיבלתי כמה נקודות בודדות פחות!. בכלל התוכנה מזהה את הזכרונות כKINGSTON 400MHZ על אף שקניתי 800MHZ. המחשב עצמו מזה את זה 800MHZ והתוכנה ASTRA32 גם מזה את זה כKINGSTON אבל 800MHZ. אז למי להאמין בסוף? ושדרוג זכרונות לא אמור לשפר ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כמו שהבנתם מהת'רדים הישנים שפתחתי יש לי את הלוח אם הנ"ל, אני מנסה לברר כמה דברים אודותיו, אשמח אם תעזרו לי... אז ככה- א. באיזה סוגי AGP הלוח תומך? (x4,x8) ב. אם הלוח תומך למשל עד x4 והכרטיס מסך שלי הוא בx8 אז האם תהיה בעיה? (אני יודע שזה קצת שייך לפורום תלת מימד, אבל נראה לי יותר רלוונטי לפתוח כאן)... ג. האם הוא תומך ב Usb 2.0? ד. מה חוות דעתכם כל הלוח?, אל תתיחסו לאוברקלוקינג עליו, זה לא חשוב לי.. תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
נגיד שיש לי לוח דואל .. אני חייב ששתי המעבדים יהיו אותו הדבר (דגם..) או שאני יכול לדוגמא Athlon MP 1800 & Athlon MP 2000 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
העיסוק בדגמי משפחת ה-Renoir של AMD עולה מדרגה נוספת עם מה שנראה כמו אישור רשמי למחצה של שמות הדגם הצפויים לנו בחודשים הקרובים, עם ליבות גראפיות מובנות - לצד פרטים נוספים עבור אלו ממשפחת Vermeer שיגיעו ללא יחידות עיבוד גראפיות בתוכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שיהיה יציב, יתמוך בפיצ'רים חדשים, ובדורון 1200 שלי. והכי חשוב, שיעבוד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (כרטיס PCI מבוסס וורטקס 2). ניסיתי את הA7V של אסוס והתאכזבתי קשות, כי הוא חולק סלוטים של PCI, מה שממש לא מקובל על הכרטיס.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם . אתמול הלכתי לחנות מחשבים גדולה ומוכרת לקנות זיכרון (DDR3) למחשב הנייד הדנדש שלי. הייתה לי בחירה בין 1333MHZ לבין 1066MHZ. כשהמוכר שאל איזה אני רוצה שאלתי "מה זה משנה?" (לא ידעתי איזה זיכרון קיים כרגע), הרי הם אמורים לעבוד במהירות הנמוכה מבין ה-2, כמו שכתוב בסטיקי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.msg3240918#msg3240918 6.3 ג'. המוכר אמר לי להביא את המחשב אליהם, הזיכרונות עלולים לא לעבוד, ידה ידה ידה. שאלתי מכר, גם הוא אמר שהם עלולים לא לעבוד. אז, אודה לכם אם תעזרו לי לרדת לשורש העניין, מי צודק? תודה לכולם, שי.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הרכבתי מפרט אבל אני עדיין מתלבט בקשר לזיכרונות. אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתנו לי ביצועים טובים בכללי ויכולת OC טובה ! המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY thermaltake w0062RU silent purepower 420W v2.0 התקציב הוא 700 ש"ח אפשר לחרוג קצת ל-512X2 זיכרון שחשבתי הוא Twinmos Speed Premium BH5 pc3500 שמגיע אם צ'יפים BH5 שהבתי שהם טובים ! יש עלהם ביקורת כאן - http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1 עוד זיכרון שחשבתי הוא G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם - F1-3200PHU2-1GBZX על מה אתם ממליצים ? ושהזיכרון היה מנעה מחשבים ! תו…
-
- 19 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/914/ http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=832&cid=1 הרשת מתחילה להיות מוצפת בביקורות על הקונרו , אבל בכל מצב זה עדיין מרתק , הקפיצה של אינטל בביצועים כולל משחקים , וכמובן המחיר
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את זיכרונות ה-RAM של המחשב הנייד שלי בזיכרונות בנפח כולל של 16GB ובעלי מהירות גבוהה יותר. הדגם של המחשב הנייד הינו Lenovo ThinkPad T550 אני מעוניין בזיכרונות בעלי מהירות גישה גבוהה ואמינות טובה. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האים הציפסט הזה יצא רק עם לוחות MICRO ATX או שיש גם לוחות ATX רגילים? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-