מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כרגע המחשב שלי עובד על TRIPLE עם 6 זכרונות כל אחד 1GB. רציתי לדעת אם אני יכול לעבור ל- 3 של 1GB ו3 של 4GB. תודה. דגם הלוח ASUS P6T Deluxe .
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה שנראת לי פשוטה למבינים... מה ההבדל בין AMD XP2500 333 Mhz לבין AMD XP2500 800 Mhz ?? כאילו על מה זה משפיע ? ואיפה אני ירגיש בהבדל?? כן כן תצחקו אבל יש אנשים שלא יודעים מה זה אומר !! תודה לכל העונה
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/intel-motherboards/910402-asus-p67-series-information-thread-drivers-156.html יש לי לוח P8P67 שהגיע עם ביוס 1305 ועידכנתי לא מזמן ל1401. ראיתי שיצא אחד חדש(1506) ורשום P8P67 ונילה. הכוונה היא ללוח עם הביוס הראשוני שהוא הגיע איתו? או שאני גם יכול לעדכן?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הי זה מתחיל כך, הלוח הנוכחי(KM18G II של Albatron) מת. בלי תמרות עשן או ריח של מנגל, רק מת. May it rest in pieces... :nutty: ואין טעם בשבילי להשתדרג לסוקט עדכני יותר,אז אני מחפש תחליף איכותי במחיר סביר. אז,מה מומלץ היום? *עדיפות לאחד עם ביוס גמיש שייתן קצת יכולות OCינג. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם יש הבדל בינהם חוץ מהמהירות שעון??(קירור למשל?) אם אני קונה E8200 ומעלה לו את השעון ל3GHZ עם הקירור שמגיע איתו, זה בעצם כאילו קניתי E8400?? קראתי בפורום והבנתי שהFSB של ה8200 גבוה יותר, אבל האם אני אוכל לעשות לו OC ללא הוספת קירור נוסף?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית וחברת Cray יבנו יחד את מחשב העל הראשון בעידן ה-Exa עבור מחלקת האנרגיה של ממשלת ארצות הברית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
האם למישהוא יש מושג (הערכת זמן) מתי ייצאו מעבדי Skylake Extreme ??
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, זה ממש LONG SHOT אבל שווה לנסות. הלך הלוח ולא בא לי לחדש את כל המחשב. האם למישהו יש את הלוח הזה ולא צריך אותו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לבנות מפרט למחשב שיתאים לי. השימושים שלי במחשב הם משרדיים ברובם (אינטרנט, אופיס) וחיבור המחשב לטלויזיה (דרך כרטיס לא מובנה). אין משחקים (חוץ מסוליטייר או בבלס...) איזה מעבד הכי משתלם לצרכים האלה? מה יהיה לי יותר זול (אינטל או AMD)? איזה לוח הכי מתאים למעבד הזה? בלוח אני צריך 3-2PCI (מודם, כ.קול ואחד ספייר) תודה לכל העוזרים לירן
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בין 6-8 כרטיסי מסך ומחפש לוח אם אמין שיסחוב אותם שחיפשתי באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל יש בינהם הבדל מחיר של פי שתיים למשל: http://motherboard.findthebest.com/l/627/ASRock-X79-Extreme11 עולה 600-700 דולר ויש לו 7 חיבורים http://motherboard.findthebest.com/l/35/ASUS-P9X79-PRO עולה 280-310 דולר ויש לו 8 חיבורים אולי אני מפספס משהו אבל מישהו יודע למה ההבדל מחיר הענקי הזה?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב בקרוב ואני בהתלבטות על איזה לוח אם לרכוש עם Intel CI3 540. אני לא מתכוון לשדרג זכרונות בעתיד, כך ששני סלוטים הם די והותר. השימושים במחשב יהיו מאוד מינימליסטיים, שום דבר מיוחד, רק אופיס, משחקי דפדפן פשוטים לילדים קטנים, גלישה באינטרנט ולעתים רחוקות צפייה בוידאו. אם זה חשוב, הנה הרכיבים במפרט: Intel CI3 540 WD Green 500GB 2GB DDR3-1333 מארז "ATX סטנדרטי" עם ספק 400W של DELTA צורב DVD פשוט של Samsung הציעו לי לקחת Gigabyte GA-H55M-S2, אבל ראיתי שיש עוד גרסא "משופרת" של הדגם עם מספר רב יותר של חריצים למיניהם (אני לא ממש מבין בזה), ושניהם באותו המחיר, אז זה בלבל אותי קצת. מה לדעתכם יתאים לדרישות המינימליות הנ"ל, ואם אפשר הסבר קצרצר למה כדי שאבין תו…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שקלתי להחליף כרטיס מסך ל HD4850 או HD4870 אבל נראה לי שיחד עם המעבד הנוכחי(3800 X2) יהיה לי צוואר בקבוק די רציני. אז חשבתי להחליף מעבד, מצד אחד יהיה לי הכי נוח לקנות איזה 6400 x2 בלי לשנות כלום במערכת , האפשרות היותר בעייתית היא לקנות לוח זול ומעבד Q6600 יד שניה. מה יהיה עדיף? התקציב הוא עוד 900 ש"ח לשדרוג (לא כולל הכרטיס)
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בגלל פרישת החברה מייצור לוחות אם ?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום! האם ה- Turbo Boost של ה Core i5 מופעל מההתחלה ועובד באופן אוטומטי לחלוטין? האם יש צורך לשנות הגדרות בביוס? האם יש צורך לבדוק שהוא עובד על מעבד חדש שקניתי? במדה וכן, ראיתי בנושא אחר שהבחור השתמש ב-Prime כדי לאמץ את המעבד ולהכריח אותו להיכנס ל Turbo Boost, השאלה היא, האם משהו כזה יכול להשפיע לרעה על המעבד? לקצר את אורך החיים שלו? לשרוף או לשבור משהו? מאוד מצטער על השאלות המגוכחות, אני משדרג את המחשב שלי בפעם הראשונה מזה 5-6 שנים ואיני מעודכן כלכך בדברים החדשים כיום
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי 2 אפשרויות ממה שראיתי בתקציב של עד 500 שקל . אם מישהו מכיר אופציה אחרת , אשמח לשמוע . כל חנות באיזור המרכז תהיה אופציה טובה. 1) Athlon64 3500+ (Socket AM2) מ-KSP בראשון . מחיר : 485 ש"ח 2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8788 מחיר : 410 * שניהם 3500. האתלון יקר ב-75 ש"ח . האם שווה את ההשקעה ? הקונפליקט הוא שהאתלון נראה לי יותר טוב למרות המחיר אבל הסמפרון בלוג'יק זה BOX עם מאוורר מקורי ואתלון ב-KSP בא עם מאוורר שהם נותנים . מה דעתכם ? איזה מומלץ יותר ?
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שבוע טוב .. אז כך הכנתי לאחי מפרט שכבר "תחת" הזמנה אני יכול אם אני רוצה עד מחר אם אני לא טועה לשנות את המפרט בו לקחת לו E8400 איני יודע עם עדיף לו ארבע ליבות או להישאר עם מה שנתתי לו. לרוב השימושים שלו זה לא משחקים או כל מיני תוכנות עריכה וכו'. למרות שאולי הוא ירצה לשחק בעתיד במשחקים או שתיים . תודה לכול העונים
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לגוגל יש טאבלט יוקרתי חדש משלה, שמריץ מערכת Chrome OS בהתבסס על שבבי אינטל - וידרוש מכם תשלום בנפרד עבור כיסוי-מקלדת ועבור עט מגע תואם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס של הלוח אם 661GX-/800-M7 REV::3.0דרך התוכנה WINFLASH(אי אפשר דרך הביוס) אי שם את הקובץ הנכון ולוחץ UPDATE אבל המחשב קופא ולא זז מה אני יכול לעשות? יכול להיות צריך לשנות פיזית משהו בלוחאם בשביל באני יוכל לכתוב עליו? בכ לוח אם אפשר לעדכן ביוס דרך הביוס.ץ?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
רשמתי פה כבר ונתנו לי מפרט למשחשב עד 4000 שקל לאולפן אבל הקטע הוא ששמעתי מאנשים שיש להם אולנפים שעדיף AMD ליצירת מוזיקה לעבודה עם גרפיקה וכאלה.. האם זה נכון ? אם כן למה?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-