עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Intel P4 2.8 עם לוח אם של Asus P4P800 המצב הנוכחי: שני זכרונות מסוג DDR 400 256MB X 2 = 512MB עובד על DualChannel כלומר סך הכל 512 זכרון (256X2) עכשיו אני רוצה להתקין Vista ואני רוצה לחזק את הזיכרון אך אני לא יודע מה כדאי לקנות סטיק 1 של 512 שני סטיקים של 512 סטיק 1 של 1024 מה הייתם ממליצים? פשוט פעם אמרו לי שלא מומלץ לעבוד עם 4 סלוטים מלאים של זיכרון ועדיף שיהיה רק 2 סלוטים תפוסים. הייתם מוסיפים שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1024? תודה

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by EVGA-yuvalll22,

אני בדלימה מה לקחת את MSI P55-GD65 או אתה ASUS P7P55D שינהם טובים פחות או יותר ,שינהם טובים לOC מגיע ל4 GHZ בקלות תלוי במעבד.. את אסוס בתוספת 50 שח ,היתרון בMSI בBOOT יותר מהיר מאסוס ,החיסרון שבMSI כרטיס קול מובנה פשוט לעומת באסוס .. אז קיצר מה אתם הייתם לוקחים ? מבחינת מחיר האסוס הוא בתוספת 50 שח בביקורות אומרים שMSI טוב גם ASUS ??? תודה ד"א המעבד שאני קונה הוא I5 750

3. כדאי לקנות עכשיו או לחכות קצת כי שמעתי על איזה הורדה רק לא יודע אם זה נכון ומתי .... מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  4. אני עומד לשדרג את המחשב עם לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3, מעבד אינטל i5 750 וכרטיס מסך HD 4650. הנושא שנשאר פתוח הוא הזכרון. - האם יש יתרון מוחשי ל-DDR3 בהשוואה ל-DDR2? רוב ההתיחסויות שמצאתי ברשת מדברות על ביצועים כמעט זהים. - אני מתכוון להשתמש ב-WinXp בגירסת ה-32 ביט. האם 2GB עדיפים משמעותית על 4GB (כלומר 3GB במערכת הזו)? השימושים היותר כבדים של המחשב יהיו עיבוד תמונה, מעט קידוד אודיו ווידאו, מעט תכנות, פה ושם משחקים ישנים (Far Cry המקורי, UT2004, Vegas2). אין לי כוונה לשחק משחקים עדכניים יותר בשנה~שנתיים הקרובות. כשזה ייקרה אני אשדרג לכרטיס חזק יותר ואשקול תוספת זכרון. אין לי כוונה לבצע OC. ההבדל במחיר בין 2GB זכרון DDR2 לבין 4GB זכרון DDR3 עומד על 300 ש"ח, ואם אין כאן ש…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  5. המעבד שלי הוא E4300 1.8ghz ויש לי 3 ג'יגה ראם עם 2 סטיקים של 1גיגה ועוד 2 סטיקים של 512mb הוא אמר לי שהמעבדי קור טו דו מתחת ל2.50 ghz לא מנצלים יותר מ2גיגה ראם האם זה נכון ? כי רק לפני שבוע הוספתי עוד 2 גיגה.. ועוד שאלה אחת יש צבעים של הסטיקים אני יודע שהצבעים זה הדואל צנ'ל עכשיו בגלל שיש לי זיכרונות אחרים שונים כי יש לי 2 של גיגה ועוד 2 של 512 כמו שרשמתי אז גם אמרו לי שעדיף לי להוציא את ה2 של ה512 ולהשאיר כביכול רק 2 גיגה האם באמת כדאי לי לעשות את זה?(ד"א שמתי את הזיכרונות שקניתי בצבעים של הדואל צ'נל..)

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by Shay Bar,

שלום. יש למישהו נסיון עם הרצה של מעבד 12600 (רגיל, לא דגם K ) על הלוח אם שלמטה, האם נתקלתם בבעיות : ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 B660

7. Started by mastermomo,

מטרת ההחלפה היא ממעבד vinice 3200 לכפול ליבה היא בשל כך שהשימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה במקס ורינדורים האם בכלל אני ארגיש שיפור ואם כן באיזה מעבד עדיף? שניהם כפולי ליבה לכול אחד נתונים קצת שונים והם במחיר די דומה אני פשוט רוצה לקנות ביומים הקרובים ואשמח לתשובה יש לי לוח עם סוקט 939 ולכן השאלה על השנים הספיציפים הללו ולא על מעבדים אחרים אודה גם על הסבר קצר למה אחד עדיף על השני תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by guynagdai,

שלום, ברשותי לוח האם Intel DX58SO ”Smackover יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 2 ג'יגה כל אחד. ואני מעוניין להוסיף עוד 4 ג'יגה. השאלה היא מה עדיף להוסיף 2 כרטיסים של 2 כל אחד או כרטיס 1 של 4 ג'יגה (אותו דגם, אותה חברה, ואותה מהירות). האם 2 כרטיסים יתנו לי הספק טוב יותר של מהירות? כתוב קצת על הנושא כאן: http://www.hardwaresecrets.com/article/Intel-DX58SO-Smackover-Motherboard/643/3 אבל לא הבנתי אם חובה רק את אותו דגם ואותה מהירות או שחובה שגם הנפח יהיה זהה (2 ג'יגה). אנא תשובה בדחיפות! תודה.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  9. יש לי לוח GA-965P-DS3. אני רוצה להתקין עליו 2 סטיקים של CL5 (חדשים) ו-2 סטיקים של CL6 (ישנים יותר). הכוונה היא לעבודה ב-DUAL MODE עם 2 הסטים.. האם הם יעבדו ביחד? נ.ב.- האם יש הבדל משמעותי בין התזמונים?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. שלום. חוץ מהבקר רייד, יש עוד משהו שמפריע? כל דבר? אני עומד לקנות מחשב מחבר עם לוח כזה. תודה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  11. אני רוצה להחליף את הלוח אם הנוכחי שלי ASUS P5LD2 SE בלוח אם שיתאים למשחקים וכל מה שמחשב גיימינג ממוצע צריך המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 512MB 667MHz (X2) Sapphire ATi X1900 GT 256MB עכשיו אני עומד בתקציב של 690 שקל וזה חייב להיות או זה או פחות אני מעוניין לקבל הצעות לעניין ולא סתם תכנסו לKSP או כל חנות אחרת ותביאו לי דגם במחיר שיש שם תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by etz,

אז ככה, יש לי פה לוח די ישן לפנטיום 4 סוקט 478, PE21-EC של לברת DFI. כרגע הוא מריץ סלרון 1.7 גה"צ על מהירות באס 400 מה"צ אבל הלוח תומך עד 533 מה"צ. אני מחפש כרגע לשדרג לו את המעבד ואפילו פרסמתי על זה בלוח יד שניה (למי שיש אני אשמח מאוד! אל תציעו לי לקנות מחשב חדש - זה בדרך, אני מחפש משהו זמני בלבד), הבעיה היא שאני לא מצליח להיסגר על התמיכה שיש ללוח שלי במעבדים. ברשימה שיש כאן: http://us.dfi.com.tw/Support/mb_cpu_support_us.jsp?PRODUCT_ID=1114&SITE=US אפשר לראות שהלוח לא תומך ביותר מדי אפשרויות כי הוא לא תומך במעבדים שרצים על 1.525 וולט, אבל בעמוד הורדות ביוס שלו אפשר לראות שהם שחררו עדכון שאמור לטפל בזה וגם בעמוד המידע הראשי על הלוח מצויינת תמיכה עד 2.8 גה"צ, כמו כן מ…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by RGod,

איך הלוח אם הזה היה ב OC מסוגל להכיע ל FSB 500 כמו ה 965P ?

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by NightElf,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב מבוסס על e6600 ולוח DS3 של GIGABYTE. כרגע אני מעוניין לקנות 1G של זיכרון. השאלה היא אם לקנות סטיק אחד של 1G , ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד במקביל (אלוהים יודע איך 1G ירוץ בויסטה). או לחיות את הרגע ולקנות 2X512M במקביל? והאם ההבדל כ"כ משמעותי... תודה

• 17 תגובות
    • 966 צפיות
  15. היי, ללפני מספר ימים עשיתי דחיסת מחיצות וביום למחרת הלכה המערכת הפעלה. נסיתי בכל דרך לפרמט ולא הצלחתי (נתקעתי בשלב של הBOOT, פתחתי פה אשכול ולא הצליחו לפתור את הבעיה). שלחתי את המחשב לאבחון בSKYPC והתשובה שלהם הייתה שמספר קבלים בלוח הלכו. שאלה קטנה: אם הלוח בן 4 שנים, לא עבר את ה50 מעלות (בבדיקות שלי הSYSTEM היה 35 קבוע) ועבר OC קטן, יכול להיות שהם סתם ככה שבקו חיים? לעניין, קרוב משפחה שלי מגיע עוד מספר ימים לארץ מארה"ב. אני רוצה לבקש ממנו לקנות לי לוח חדש משם. אפשר המלצה? עד 60$. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  16. לוח סטנדרטי של 4 דימים , קיבולת מקסימלית 16G, ב- DDR3 ז"א שאני צריך 4x4G אבל לא ראיתי עדיין שקיימים דימים של 4G

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  17. 1.6 256 400 1.75v SL5VH הלוח נראה לי שרוף הספק גם..אבל הדיוידי עובד הזיכרון גם..והכרטיס מסך...והמעבד גם עובד...בדקתי אותם על מחשב אחר שיש לי.... יש מאפישהו לקנות לוח למעבד הזה כדי להשתמש במעבד עם הכל..!?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by apelt,

שלום, אני מתלבט בין שתי אופציות: i5 2500k או i7 2600k יחד עם לוח אם DZ68DB ההבדל במחיר מבחינתי הוא 200 ש"ח. השימוש שלי במחשב יהיה די סטנדרטי (אולי קצת משחקים), ואני בינתיים לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך אלא להשתמש ביכולות הגרפיות של המעבד. ראיתי באתר של אינטל שההבדל ביניהם הוא: cache: i7 has 8mb and i5 has 5mb Graphics max dynamic: i7 has 1.35Ghz and i5 has 1.1Ghz בנוסף ל i7 יש יכולת hyper threading. האם ההבדלים הללו משמעותיים והאם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח עבורם. בנוסף יש לי אפשרות ללוח אם DZ68BC בתוספת של 83$ - האם כדאי? תודה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  19. http://www.gdhardware.com/hardware/cpus/amd/athlon64/fx57/001.htm בבקשה

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת. תודה.

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by Tzion,

נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  22. הדלפות טריות חושפות חלק מתוכניות יצרנית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה

23. Started by natan805,

כי נהרס לי לוח של sata 2 והביאו לי עם sata 1 עכשיו אני יכל להתלונן ואולי יחליפו לי אבל אני יודע שזה יקח זמן האם שווא לי להתאמץ בשביל ה sata 2 הזה? האם יש הבדל? מדובר על לוחות km51pv sata 2 ו k8nf4 sata 1

24. Started by Ghtm,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...

• 10 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים