עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shaigot,

כיום אין הבדל ממשי בביצועים בין DDR4\DDR5, חשבתי בכל זאת לקנות לוח אם וזיכרון שתומכים ב DDR5 באם כאשר הזכרונות יהיו מהירים יותר בעתיד עם ביצועים יותר טובים אצטרך רק להחליף סטיק ולא לוח אם, בדקתי את הלוחות אם שתומכים ב DDR5 מסתבר שהם תומכים עד תדר מקסימלי של 6000mhz (אחרי OC), השאלה היא מה הטעם לקנות לוח אם שתומך ב DDR5 אם כאשר יגיעו זיכרונות באמת מהירים בתדרים גבוהים אצטרך גם להחליף לוח אם ? אני מאמין שיש גם מגבלה ל - CL בלוחות אם,

2. שלום יש לי מותקן כרגע crosair xms 1333 ואני מעוניין להוסיף לזה crosair xms 1600 זה לא ייצור לי התנגשות ?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by Joshua_G,

האם מישהו התנסה בלוח אם זה של Gigabyte ?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  4. המפרט של המחשב שלי הוא זה: AMD x2 4600+ 2GB RAM 667MHZ CL5 8800GTS 320MB 250GB HDD וכשהרצתי 3DMARK06 התוצאות לא היו מרשימות בכלל. הכרטיס מסך סחב בכל המבחנים בממוצע של 12FPS, והמעבד לא עבר את ה1FPS במבחנים שלו. התוצאה של המעבד הייתה 1773. והתוצאה של המחשב הייתה 4721. לפי דעתי זה מאוד נמוך למחשב, או שאני טועה?

• 15 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by slowdive,

שלום, בגלל שאני צריך כ.גרפי רק בשביל יציאת DVI חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא לוח אם שעונה לדרישות שלי עם DVI,ואז לא אצטרך כרטיס גרפי,מה שיכול לחסוך בקלות 300 ש"ח. -לוח עם קירור פסיבי לצ'יפסט ולא מאוורר (בונה מחשב שקט-שקט) -עדיפות ליותר מ-2 סלוטים לכרטיסי PCI (או שלא הבנתי נכון ולשני סלוטים PCI-E X1 הנוספים אפשר גם לחבר כרטיסים לא גרפיים כמו כ.קול וכ.רשת אלחוטי) -לא מיועד למשחקים ולא יבוצע OC ולכן מחפש צ'יפסט 945 -כ.גרפי ONBOARD (מן הסתם...) מתכוון לקנות: מעבד INTEL CORE 2DUO E6300 זכרון 2X512 667 יש בכלל לוח כזה שהוא ברמה סבירה+ או שזה קרב אבוד מראש?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  6. שלום. כפי שכתוב בכותרת, אני קונה את המעבד הבא: Intel Pentium D 805 533Mhz FSB. אשמח לשמוע המלצה מפיכם לגבי איזה לוח אם וזכרונות יהלמו אותו. ראיתי כמה לוחות של ג'יגהבייט טובים, אבל יש המון דגמים ואני מבולבל. ראיתי שהצ'יפסט 945P הוא המומלץ. אין לי הרבה בקשות, רק - שהזכרון יהיה ג'יגה (2x512mb), ושהלוח-אם והזכרונות יהיו כשירים לאוברקלוק ל- 800mhz FSB. לא צריך SLI ושטויות. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

מקווה שזה הפורום הנכון... איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על סרברים? תודה

• 17 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by srolik,

איזה זכרונות מומלצים ללוח GIGABYTE GA-K8XP-SLI 2 זכרונות של 1024 , לא ל OC במינמום מחיר . תודה

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  9. אני מחפש מדר בורד כולל כרטיס מסך סביר האם כדאי ללכת על המדר בורד הזה או לקנות אחד זול יותר וכרטיס מסך בניפרד?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  10. אני לוקח את הלוח X58A-UD3R אז... האם עדיף לקחת עכשיו 2X2GB 1600 Kingston HyperX Dual Channel CL9‎ GO עם תזמונים של 9-9-9-27 Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel‎ עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב25ש''ח) ועוד שנה שנה וחצי לקנות טריפל של 1866 (זה בסדר לשלב דואל וטריפל??) או לקחת עכשיו 1600 3X2GB (יקר יותר ב85-110ש''ח) G.Skill NQ Edition Triple Channel עם תזמונים של 9-9-9-24 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב15ש''ח) התזמונים לא אמורים כמו תרגיל חשובן 9+9+9=27? והאם עדיף שזה יהיה כמה שיותר גבוה?

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  11. שלום, לא מצאתי ממש פורום מתאים שלאלה, אז אני אשאל כאן: כרגע יש לי שני סטיקים של 512 MB ב DUAL CHANNEL אחד אני רוצה לשדרג, ולהוסיף עוד שני סטיקים, כל אחד של 1GB בשני הסלוטים שנשארו.. רציתי לשאול אילו כרטיסים הכי כדאי לקנות, בתקציב של עד 180 שקל? 2 KINGSTON VALUE? 2 של LG? לא היה לי ניסיון איתם, לכן אני שואל? וראיתי גם 2 סטיקים של PATRIOT SIGNATURE שעולים 10 שקל יותר מאשר 2 של KINGSTON VALUE, הם עדיפים על הKINGSTON VALUE? עוד שאלה קצרה - כדאי להעדיף KINGSTON כי כבר יש לי 2 סטיקים של קינגסטון, או שCHANNEL אחד לא משפיע על השני?[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 18:01:51 סליחה, לא ראיתי שכבר יש פורום של זכרונות..

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by dvirb,

אהלן חברים, אני רוצה לחבר את ההארד דיסקים שלי לחיבורים ה SATA3 שבלוח אם, קראתי את מה שכתוב בחוברת הדרכה אבל עדין יש לי כמה שאלות: מה זה RAID? איך אני יודע אם הארד דיסק שלי מתאים לחיבור?(או שכולם מתאימים?) לפי מה שהבנתי מהחוברת בשביל שהחיבור יעבוד צריך שיהיו 2 הארד דיסקים מחוברים ביחד, מישהו יכול להסביר לי למה? תודה, דביר

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by Andreyy,

הציעו לי שתי מערכות לקנייה: אחת עם i5 2400 והשניה עם 2500 לפי בדיקת מחירים ב TMS יצא לי הכי זול אבל ב TMS יש 2400 TRAY ו 2500 BOX, הבוקס עולה יותר ומישהו אמר לי ש בוקס זה עם קירור מובנה. ובמפרט שלי יש לי scythe ninja 3. 1. מה הבדל בין tray ל box 2. הבדל בין 2 מעבדים שהזכרתי הנ"ל הוא 148 ש"ח עכשיו זה הבדל זניח מבחינה כספית השאלה אם הביצועים יורגשו?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by ilanb0,

מחפש לוח אם לשימוש מחשב באינטרנט. עלות מפרט כ - 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. בהצעות שקיבלתי משולבים לדעתי לוחות מיושנים. למשל, GA-M61PME-S2-AM2 של ג'יגה בייט, הלוח צ"ל עם כ. מסך OB אבל כרטיס סביר.

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by Inzagi,

מלבד התמיכה בCF, איזה עוד הבדלים יש ביניהם? וליתר דיוק, אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: Asus P5QL-E, Asus P5QL- PRO, Asus P5Q בהנחה שאני לא עושה אוברקלוק ולא CF... איזה מהם הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  16. אני מתכנן להוסיף זכרונות למחשב ויש לי 3 שאלות: אחרי הקנייה יהיו לי 4 סטיקים שונים של זכרונות(כולם ddr1 400 ghz): 2 זהים של 256 עם cl 2.5, ו2 זהים של ג'יגה עם תזמונים cl 3. 1. זוג יעבוד בתזמונים שלו או שכולם יעבדו בתזמונים הגרועים יותר? 2. האם 2 הזוגות יעבדו ב dual (כל זוג בנפרד מותאם ל dual, הכוונה אם אפשר 2 דואלים)? 3. האם לקנות זיכרון יד שנייה זה מומלץ? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  17. תסבירו לי את הדבר הבא (מדובר בשתי הצעות מאותה חנות): G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 מחיר: 1369 KINGSTON DDR2 667MHZ CL5 4GB (2GBX2) DUAL CHANNEL KIT PACK (KIT) מחיר:1990 GSKILL חברה יותר טובה מ-KINGTON. אז איך כרטיס יותר מהיר שלה עולה 600 שקל פחות??

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  18. בבקשה זה דחוף...

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם בקרוב אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX (אחרי כמה חודשים אני יוסיף עוד אחד ) אני רוצה שהיה לו תמיכה ב SLI ואני הולך לעשות OC מיפלצתי ממולץ שהיה לוח של ASUS האים שווה לחכות לצ'יפסט P45 או של NVIDIA

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי שתי שאלות דיי בסיסיות, לפני שאני בכלל בוחר איזה לוח אם (+מעבד+כרטיס מסך..) אני הולך לקנות, או אם פשוט לקנות מחשב חדש השאלות הן - האם בהחלפת לוח אם+מעבד, אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה? והשאלה השניה היא האם מארז סטנדרטי יתאים? אני רואה היום לוחות עם 6 חיבורי SATA ונניח, בתוך המארז אני לא רואה מקום ל6 כוננים (ואני אחד שאכן ישמח להעמיס כוננים) (לכן אני גם מאמין שהתשובה לשאלה השניה דיי ברורה וצריך להחליף מארז, אבל בכל זאת אשמח לשמוע קצת רעיונות ותשובות) תודה רבה אדם.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by Idanp,

לא רע http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600.html

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  22. יש לי מחשב עם לוח אם Intel Maryville D850MV (מעבד פנטיום 4 1700 מגה"צ), עם 4 חריצי זיכרון, ששניים מהם תפוסים ע"י שני מודולים של סמסונג 128 מ"ב כל אחד מסוג RDRAM. (נראה לי שדואל צ'אנל אבל לא בטוח). עכשיו: כשקניתי את המחשב (לפני 4-5שנים), המוכר אמר לי שRDRAM זה הכי טוב, אבל עכשיו אני רואה שלשדרג עם עוד מודול כזה זה ממש יקר לעומת DDR. ואני גם מבין שאי אפשר להוסיף זכרון DDR, וצריך RDRAM, זה נכון? קיצר: מה כדאי, לוותר על השדרוג, או לשלם הרבה כסף על 256 מ"ב RDRAM? (או שאולי כדאי כבר לקנות 512 DDR ולהחליף...) תודה למי שעוזר...

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by wares2002,

:asthanos: :'( :-* :-/ :-X :-[ : 8) ;D

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by someone,

איזה מעבד של INTEL (מצוייד בזיכרון DDR) עוקף בביצועי המשחקים שלו את מעבד הXP2000 של AMD (אני שואל את זה בגלל ירידת המחירים הנכרת שהייתה היום בארץ למעבדי INTEL)

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by anri,

איזה לוח אני צריך לקנות של AMD ? אני קונה מעבד A64 3000 זיכרון 512X2 וכרטיס מסך X800 XT אני צריך לוח אם טוב מאוד כדי שינצל את הכרטיס , איזה לוח לקנות ?(AMD)

• 5 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.