עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by רועי מוטהדה,

שלום, יש לי שאלה חשובה שאני רוצה לברר, יש לי העיה עם החברת מחשבים שלי היה לי בעיה במחשב (הוא התחל את עצמו כל הזמן) החברה החליפה לי לוח אם לחברה אחרת בהתחלה היה לי את ה- P5N של ASUS והחברה החליפה לי את הלוח ללוח של GIGABYTE דגם- GA- 945P- DS3 עכשיו אני יודע שמבחינת המפרט הם דומים מבחינה בסיסית,אבל אני יודע גם שעדיף את ה P5N כי הוא יותר מתקדם. בנוסף אמרו לי שלP5N יש בעית תאימות שיכולות לגרום לקצר (כמו היתחול המחשב) אבל אני רוצה להחזיר את הלוח הזה כי הוא יותר טוב השאלה שלי היא- האם החברה יכולה לבדוק התאמה בין החלקים שלי במחשב ללוח ובכך לחסוך בעיות בעתיד?

2. Started by OR007,

איך הם מבחינת איכות, כי בחנות מסויימת ה-2700 מאוד זולים (בסביבות ה-550) ל-256MB.? הם עדיפים על חברות ג'נריקיות אחרות שניתן להשיג במחיר הזה (כולל טרנסנד)

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  3. יש מעדבים של 32 ביט ו64 ביט... אבל השאלה שלי אם יש לך ווידנוס 32 ביט ומעבד 64 ביט. אם אני יעבוד לווינדוס 64 ביט זה ישפיע הרבה על הביצועים? או שלא? בתודה THE CRAZY BOY

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  4. שמעתי שהם מאוד חלשים בלקודד וידאו פורמט לפורמט.... אבל האם הם גם מאוד חלשים בקידוד מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)....? והאם ההבדל כל כך משמעותי...

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by meidan,

המתח שמגיע לי למעבד (Athlon 3000) תמיד עולה ככל שהוא מתאמץ יותר, וזה גורם לו להתחממם. לא עשיתי שום oc. מישהו יכול לחשוב על מקור לבעיה הזאת?

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  6. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. זיכרונות:(8GB (2*4GB CROSAIR DOMINATOR PLATINUM DDR3 1600MHZ. מעבד:CORE i5-2500k. יש לי 2 סלוטים של זיכרונות,מסוג זה חדשים.כאשר על הלוח אם שלי,בסה"כ 4 סלוטים לזיכרונות. זאת אומרת,ששני סלוטים מלאים ושניים ריקים.בדקתי וזיכרונות אילו תואמים ללוח אם שלי (Z68). האם מצב XMP בהגדרת זיכרונות בביוס,מצריך את זה שכל 4 הסלוטים של הזיכרון - יהיו מלאים,כלומר על כולם יהיו מורכבים זיכרונות? *כי כאשר אני מרכיב את הזיכרונות על 2 סלוטים,ובודק אותם בעזרת Memtest:כעבור 20דק' בערך,מתחת לשורה הראשונה של תוצאות הבדיקה,שבה כתוב בפינה הימנית PASS+ERROR וכו'...ERROR נשאר=0.! ...אבל מתחת לשורה זו (הראשונה של תוצאות הבדיקה) - מופיעות איזה 7 שורות נוספות,שבהן כ…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  7. אהלן, נשרף לי השבוע הלוח אם [ ] שזה ממש מבאס... בקיצור אני מחפש לוח אם חדש למעבדי AMD עד 600 שקל. הלוח אם נשרף אחרי שנה וחודש.. (שזה חודש אחרי סוף אחריות!! ) אני לא יודע מה ההבדל בין לוח אם של 500 שקל ל600 שקל והאם באמת כדאי למישהו כמוני להשקיע עוד בלוח אם. ויש צריך להשקיע עוד איזה 50-100 בשביל לוח ממש איכותי תגידו. בעיקרון אני לא עושה OC וכלום... רק משתמש במחשב ומשחק משחקים. אני מעדיף שזה יהיה מKSP כי כבר יש לי משם חלקים אז שכל התיקונים יהיו במקום אחד. מחכה לתגובות, תודה

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by Tuniqt,

אהלן. אני צריך להחליף לוח אם ומעבד. אני כבר לא מבין בזה מאחר שעברו 10 שנים מאז קניית המחשב, עם זאת הכרטיס מסך יחסית חדש (gtx 1060 6gb). הומלץ לי על רייזון 5 3600 am4 box עם לוח אם b450 Aurora elite. וזכרונות קרוסהיר 3200 cl 16 8×2gb ומאוורר למעבד. רציתי לדעת האם זה התוצר הכי חזק לסכום הזה (1800) בשביל משחקי fps ותוכנות עריכה. תודה רבה, שבת שלום ובריאות איתנה לכולם.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by apelt,

שלום, אני מתלבט בין שתי אופציות: i5 2500k או i7 2600k יחד עם לוח אם DZ68DB ההבדל במחיר מבחינתי הוא 200 ש"ח. השימוש שלי במחשב יהיה די סטנדרטי (אולי קצת משחקים), ואני בינתיים לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך אלא להשתמש ביכולות הגרפיות של המעבד. ראיתי באתר של אינטל שההבדל ביניהם הוא: cache: i7 has 8mb and i5 has 5mb Graphics max dynamic: i7 has 1.35Ghz and i5 has 1.1Ghz בנוסף ל i7 יש יכולת hyper threading. האם ההבדלים הללו משמעותיים והאם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח עבורם. בנוסף יש לי אפשרות ללוח אם DZ68BC בתוספת של 83$ - האם כדאי? תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by amit123,

יש לי שתי סטיקים של 512 במהירות 667. אם אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ג'יגה מה אני צריך כדי שהוא יתאים?חובה שהוא יהיה של אותה חברה או שמספיק שרק המהירות תהיה אותו דבר?ותגידו אם צריך עוד משהו.. תודה.

• 23 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by dennis14,

אני רוצה לקנות 1gb זכרון ל - OC ( התקציב הוא עד 850 ש"ח ) וחשבתי על הזיכרון הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 אבל ראיתי עוד אפשרויות ורציתי שתגידו לי מה עדיף? ותסבירו למה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4008 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4887 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=935 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13006 ( אם זה עוזר ) הלוח האם והמעבד שאני קונה הם : AMD Opteron 146 2.0GHz 64-Bit Processor CPU DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Ghtm,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by NaorYfrach,

הייתי רוצה קצת להרחיב את הידע במעבדים . מזה בכלל זיכרון מטמון ? מה ההבדל בין L1 לL2 בזיכרון מטמון ? האם 2 מעבדים לדוגמא: E2140 וE6750 אם ממהירים אותם לדוגמא כ"א ל3 ג'יגה הרץ האם יהיו אותם ביצועים ? שמתי לב שלAMD יש הרבה פחות זיכרון מטמות מאשר במעבדים של INTEL האם זה מה שעושה את ההבדל בביצועים ? תודה .

14. Started by Omerole,

האם תהיה אחריות לOCZ PE EL 2-3-2-5 שלי ??? עם כן אז עד איזה מתח??

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by mb74ever,

דואל קור זה ליבה כפולה, אז מה זה קור 2 דיו? מה ההבדל ביניהם? לשניהם ליבה כפולה אבל איך הדיו משאיר אבק מבחינת ביצועים לדואל קורים?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by pergola,

יש גם קישור לביקורות או מאמר? יש הבדל בין צריכת החשמל שלו לעומת הE6300?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  17. אהלן! יש לי מחשב מבוסס 9550, לוח ג'יגהבייט צ'יפסט P45 וזכרונות DDR2 4GB (2GBx2) 1000Mhz CL5 מסדרת PI עם צלעות הקירור. לפי המהירות שכתובה ב"מידע מערכת" (Q9550 @ 2.83GHz) ככל הנראה אין על המעבד OC (בחנות שקניתי את המחשב ביקשתי שיעשו לי OC + אחריות). מידע על המעבד באתר אינטל אני רוצה להשיג שלושה דברים: 1. להסיר לגמרי שאריות של OC מהמעבד: אם קיימות, כי במחשבה שניה אין לי צורך בזה ואני ממש לא מבין בזה ולא מעוניין בבעיות. 2. לשדרג את הזכרון הקיים במחשב: בחנות מסוימת שמוכרת לטובה בפורום, אמרו לי שכל עוד אני לא עושה OC אין לי צורך בזכרון מיוחד וכדאי ללכת על הזכרון הכי סטנדרטי. מכיוון שכבר יש לי זכרון יקר יותר, כמו שציינתי למעלה, אני לא רוצה לעשות שדרוג שבפועל יאט לי את המע…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by D.J.C,

ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by tom123,

לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  20. שלום! ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Intel P4 2.8 עם לוח אם של Asus P4P800 המצב הנוכחי: שני זכרונות מסוג DDR 400 256MB X 2 = 512MB עובד על DualChannel כלומר סך הכל 512 זכרון (256X2) עכשיו אני רוצה להתקין Vista ואני רוצה לחזק את הזיכרון אך אני לא יודע מה כדאי לקנות סטיק 1 של 512 שני סטיקים של 512 סטיק 1 של 1024 מה הייתם ממליצים? פשוט פעם אמרו לי שלא מומלץ לעבוד עם 4 סלוטים מלאים של זיכרון ועדיף שיהיה רק 2 סלוטים תפוסים. הייתם מוסיפים שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1024? תודה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by imac,

איך הגיע כל כך מהר?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  23. למשחקים נטו. המעבד הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23482/cat/24 צריך להדאיג אותי שהוא הוריד את הHS הפנימי? זה פוגע או הורס משהו?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. בעיקרון הביקורות טובות אבל רציתי לדעת אם יש לכם מה להוסיף . תודה

• 2 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים