עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם בא יחד עם הלוח הזה גשר לSLI?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by srul666,

שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי שאלה. כרגע יש לי במחשב 512 DDR, אני מעוניין לקנות כנראה 2048 , מכיוון שאני לא גיימר ואיני מחפש משהו יותר חזק. עכשיו כשמתמכוונים ל- DDR2 זה אומר שהנפח כפול, למשל DDR2 של 512 זה אומר שהנפח בו יהיה 1024 או שהכוונה שסוג הטכנולוגיה משתנה? מישהו כאן מכיר מקום טוב לקנות זיכרון כזה במחיר זול? ועוד שאלה שלא קשורה, כאשר אני לוחץ לחצן ימני על המחשב שלי נפתח לי חלון שמראה רכיבים של המחשב. אז בלשונית כללי רשום מחשב ובעבר היה רשום לי את מהירות המעבד, אבל כעת משהו השתנה שם ורשום לי רק הרחבת כתובת פיזית. איך אני יכול להחזיר את זה לקדמותו? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by PsyMor,

אנשים כמו שאמרתי אני מחפש מחשב למוזיקה ואני נעול על המיפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2000FSB 512KB S939 BOX קירור Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Rev 2+Ocz DDR Booster 2 400MHZ DDR CL 2-2-2-5 Available in 512MB and a 1GB (2x512MB) Optimized Kit Unbuffered Mirrored Platinum Copper Heatspreader Lifetime Warranty 2.75 Volts 184 Pin DIMM דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 8MB SATA/150 7200RPM HDD SP1614C כרטיס מסך Gigabyte RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB כונניםFLOPPY Sony + ASUS CD-ROM מסך 17'' 786 PF FLAT MAG מארז 2 מאווררים Antec Super Lanboy ספק T…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  4. לפי הכתבה מחירי המעבדים ירדו החודש... אבל השאלה אם ההנחה תגיע אלינו באותם תאריכים?

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by oren99,

המחשב הזה ינגן HD בלי תקיעות? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by galigola,

עפ"י הביוס הטמפרטורה של המעבד שלי(AMD 2000) היא 55-52 בערך ושל כל המערכת(האם הכוונה ללוח אם?) 37 בערך(לוח אם של ג'יגבייט-KT400 VAX) האם זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  7. ההכרזה הרשמית של אינטל אודות מעבדי ה-Skylake-X האימתניים כבר כאן, ומצליחה להפתיע אותנו לחיוב לכתבה

8. Started by gizap2,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש. ובמפרט שאני מסתכל על המעבד שמתי לב לשני דברים. 1)שיש מעבד מהיר 2)ויש מעבד מרובה ליבות איך אני יכול לדעת מה יותר חשוב לי ? שהמעבד יהיה מהיר יותר או מעבד מרובה ליבות? מה יותר טוב? מה יותר כדאי? מה הבדל בכלל? כי אני לא מבין בזה כל כך. ואני הולך לקנות מחשב מחברת אייבורי. האם אתם ממליצים עליהם? אם לא, יש איזה חברות אחרות יותר טובות..? תודה.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by alia,

בביוס מראה את כל כמות הזכרון,הוינ7 אומר שרק 3.25 ניתנים לשימוש איפה הבעיה? לוח אםGigabyte GA-G31M-ES2L תודה מראש

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  10. שלום לכולם, אני הולך בקרוב להכניס לוח אם, P5GC - MX למעבדה של CD LOG בתקווה שיתקנו את הבעיה המוזרה שלו, או שיחליפו אותו. במידה והוא יוחלף, בין אם לאותו דגם או לדגם אחר, ותהיה לי אפשרות ל"שדרג" אותו, איזה לוח מומלץ שהוא microATX, עם HDMI מובנה, וכמובן יציאת דיגיטלית לSOUND? ומצד שני אם לא יהיה את הלוח במלאי, אבל אני לא אוכל להוסיף כסף לשדרוג ואצטרך לקבל microATX אחר, ידוע לכם איזה דגם משתלם ישן שעדיין נמכר כדאי לבקש? תודה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל 2.8C אז התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש מעבד חדש 2.8C פרסקוט שהוא עובד על 1024KB ולא על 512KB מכו כל השאר ואני רוצה לדעת מה זה נותן לי כפול למה זה עוזר לי נ.ב אח שלי רוצה לקנות זיכרון RDRAM יד שניה אולי אתם יכולים להביא לי מקום שיש לו יד שניה בבקשה שלחו לי הודעה כי אני יודע שאסור לבצע מחירות בפורום

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by InFecT[0]r,

וואי וואי וואי איזה באסה כתבתי לכם שעה פיתאום שלחתי והתנתק לי האירנטרנט ונעלם ההודעה שעשיתי באק אוף עכשיו הכל מהתחלה אוקיי אני יכתוב שוב טוב אז ככה: אני לא יודע מה לעשות אם אני "יסגור איתכם" אני מחר על הבוקר הולך לקנות תמחשב החדש שלי עכשיו מה שמעניין אותי זה רק אוברגלוקינג מה שחשוב לי לדעת זה מה אוברקלוקר יותר טוב הקונרו או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5748 שימו לב שהוא 35W אם תגידי לי שהAMD עדיף לאוברקלוקינג אני קונה אותו מחר בבוקר עם הלוח של DFI תודה לעוזרים )))

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by ExTazy,

בבקשה תענו לי בדחיפות על השאלה שבכותרת ...... ותודה מראש לעונים ..... וליתר דיוק התכוונתי ל - Hynix 512MB 400MHz [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום]

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by The-Devil,

אני לא יודע איזה צ'יפ לקנות האם Nforce 2 כי הוא נראה לי הכי יציב שיש אם אפשר דגם וחברה.. עדיף גם עם Dual DDR והוא אמור להיות ל AMD 2500+ כול עזרה תתקבל בברכה עריכה: תרשמו לי פה גם שמות של חניות מחשבים, תמיד קניתי דרך PCH ואני לא יודע מה נסגר איתם, הם לא מתעדכנים כבר הרבה זמן. הם סגרו??

• 18 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by Pitzinyelo,

האם הלוח הזה טוב לOC?

16. Started by MTKOL,

לחברי הפורום, איזו מערכת עדיפה מבין שתי אלו: 1. AMD 64 3000 PLUS & GYGABYTE K8NS מול 2. INTEL PENTIUM 4 (NOTHWOOD/PRESCOTT) 3G & ABIT IC7 ואם אפשר עם נימוק בבקשה. בתודה רבה מראש

• 17 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Asus P7P55D le אפשר לעשות כדי שהלוח יתמוך בSLI ? אם לא שתי החריצים תומכים בX16 או שאחד בX8

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by kopler,

אני יודע שנפתחים מלא דיונים על איזה צ'יפסט עדיף. אני רוצה עזרה ספציפית לגבי אני מתכנן לקנות מחשב לעבודה רגילה וקצת למשחקים. עכשיו אני כנראה אקנה את ה- 8800 GTS 320 והשיקול היחיד שלי כרגע בין שני הצ'יפסטים זה האפשרות בעתיד לבצע מערך SLI. בעיקרון אם ה P35 היה תומך ב SLI (אומרים שאולי בעתיד יצאו לוחות אם P35 עם תמיכה ב SLI אך כרגע זה לא קיים) לא הייתי מתלבט. השאלה היא האם זה צריך להיות הגורם המכריע כאן או יש גם שיקולים אחרים?

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את הלוח אם הנוכחי שלי ASUS P5LD2 SE בלוח אם שיתאים למשחקים וכל מה שמחשב גיימינג ממוצע צריך המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 512MB 667MHz (X2) Sapphire ATi X1900 GT 256MB עכשיו אני עומד בתקציב של 690 שקל וזה חייב להיות או זה או פחות אני מעוניין לקבל הצעות לעניין ולא סתם תכנסו לKSP או כל חנות אחרת ותביאו לי דגם במחיר שיש שם תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Crazy Angel,

יש לי שאלה כללית. מדוע מעבדי הAMD הצטיירו כמעבדים עדיפים על הIntel המקבילים להם? זה המחיר שעושה את ההבדל? או שפשוט AMD באמת איכותיים יותר ממעבדי האינטל? אשמח לקבל תשובה.

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by ofir667,

אני קונה מחשב שמיועד למשחקים ושיהיה מהיר וחזק: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 אני לא מתכנן OC אז האם כדאי לקנות את GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E או שיש משהו אחר יותר טוב? מה שחשוב לי זה שהמחשב ירוץ טוב ויפעיל הכל כמו שצריך! אני לא יודע אם הלוח אם חשוב כל כך, רק שהביצועים יהיו טובים

• 17 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

יש לי את הלוח הנ"ל , עשיתי לו עידכון ביוס והוא נכשל ב 50%. עשיתי ריסטרט ועכשיו כלום לא עולה לי... אפילו המסך לא מגיב ויש המון ציפצופים. ניסיתי לג'מפר ,הוצאתי את הבטריה לכמה שניות, לא עוזר עדיין יש את ציפצופים. הצפצופים רציפים וקצרים. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by taltola,

למה אומרים שעדיף 2 של 4 מאשר אחד של 8 ? והאם זה נכון בכלל? מה ההיתרונות?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. שלום אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע 256 ראם זיכרון פנימי שבתוכנה Cpu-z כתוב שזה SDRAM ואני לא שמעתי על זה אז אני לא בטוח שזה באמת ככה אני מצאתי באתר ksp זיכרון פנימי 512 של קינגסטון ב-580 שקל שהסוג שלו זה DDR400 ואני לא יודע אם זה יעבוד ביחד או לא או מה כדאי לי לקנות אני רוצה לאחד את שני הזיכרון ככה שיהיה לי 768 זיכרון פנימי אז תעזרו לי בבקשה תודה

• 20 תגובות
    • 981 צפיות
  25. איזה זכרונות יותר טובים TRANSCEND או SAMSUNG כמובן ש-DDR 2700 ???

• 4 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים