עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי כרטיס מסך ASUS 8600GT עם יציאת HDMI - הוידאו תקין אך אין קול, בד"כ נדרש חיבור מהכרטיס ליציאת S/PDIF שעל הלוח אם ואז הכרטיס מוציא גם קול דרך ה HDMI, דגם הלוח אם Intel DQ45CB, בדקתי ב Spec של הלוח לא קיימת יציאת S/PDIF פנימית אך יש סוג של HD Audio Internal Headers יש לי 2 סוגי כבלים שמצד אחד מתחברים ל Audio IN בכרטיס ובצד השני 2 פינים בודדים או 3 פינים צמודים. צירפתי תמונה של תרשים ה Header של הלוח, האם מישהו יודע לאן אני אמור לחבר את הכבל מהכרטיס ? אודה לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום, ברצוני לשדרג את הזכרונות שלי ל8GB, זאת אומרת, לפעמיים 4096. בלוח האם שלי יש אפשרות לזוג זכרונות, יש לי את הEP43-DS3L של גיגהבייט. כרגע חשבתי לכיוון של הF3-10666CL9D-8GBRL של G.Skill, מה אתם אומרים? אני יכול להשיג זיכרונות עם אותם מאפיינים בזול? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771031 צריך חוות דעת, הצעות. עריכה: לאחר שבדיון הבנתי שהבעיה ככל הנראה לא נובעת מהזכרונות, אני צריך עזרה ממי שמבין מה יכול לגרום לבעיה ובנוסף, מה יעשה לי רינדור מהיר יותר של קבצי וידאו בתוכנות לעריכת וידאו. תודה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by razoli,

http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים וגרפיקה. חשבתי על INTEL 6700 כרטיס מסך 8800 וכו' בעיקרון אני לא סגור על לוח אם..... אשמח להמלצות. חשבתי על ASUS STRIKER אבל הוא יקר...... אני לא מבין מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין ASUS COMMANDO ו ASUS P5N-E SLI אשמח לקבל המלצות על לוחות אחרים. תודה.

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by Hellgirl,

יש ברשותי תקציב של 600 שקלים ואני מעוניין לקנות מעבד חדש שיריץ ויסטה טוב אני יודע שהתקציב לא מי יודע מה בבקשה עזרה... סוקט 775 עד עכשיו חדשבתי ללכת על המעבד הבא: Intel Pentium D 935 (3.2Ghz) 2X2MB cache 500 שקל ב-Skypc עשיתי בחירה נכונה יחסית לתקציב? שאר המיפרט: 1.5G RAM 667Mhz 160GB X1950 Pro 512MB GDDR3 mainboard MS-7173

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by xado,

שלום, ובכן מחר אני הולך ל-K.S.P לקנות מעבד לוח אם, ושאר הדברים, למחשב שאני ארכיב מחר. אני מתלבט בין E6700 לבין Q6600, המחיר של ה-Q נמוך יותר מ-E בK.S.P, לכן זה גורם לי לחשוב טיפה. בעקרון ערכתי כבר השוואות באינטרנט, ואני יודע שבמשחקים בעיקר כרגע אין יתרון ל-Q, אבל אני לא בונה מחשב לחודש.. אלא לתקופה ארוכה, ואני בטוח שהמשחקים העתידיים ינצלו את הארבע ליבות יותר. מה שבעקרון חסר לי זה רק המעבד.. יש לי כבר ביד שני דברים, כרטיס מסך X2900XT של Sapphire, וזכרון של Crusial Ballistix 2GB 1066mhz.. שני רכיבים חזקים יחסית. לכן, ההתלבטות היא בין המעבדים הנ"ל. בקשר ללוח אם זה כבר תלוי בזמינות הלוחות בסניף, נכון לכרגע ‏P35-DS4 של GIGABYTE. תודה לעונים. תודה

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  8. לקחנו לביקורת את מה שמתיימר להיות מוצר ה-RGB המתקדם ביותר בעולם הזיכרון הדינאמי - ה-Vengeance Pro של Corsair, בתקן DDR4 כמובן. האם יש הצדקה למחיר? לכתבה

9. שלום לכם קראתי את הכתבה על לוח אם הנ"ל לא מובן לי דברים בכתבה ובלוח 1. WiFi 6 - איפה הטכנולוגיה הזאת עוזרת לי ? לא הבנתי את השימושים ב- WiFi 6 כיום שיש בבית ? למה זה טוב ? 2. Bluetooth 5.0 - כלומר השימוש היחידי זה לאוזניות אלחוטיות שתומך Bluetooth 5.0 ? 3. שתי יציאות רשת קוויות במהירות של 1Gbps ושל 2.5Gbps - בשביל מה אני צריך 2 כניסות של חיבור אינטרנט ? כלומר יש לי חיבור אורנג 1000MB וזה המקסימום בישראל לחבר ל- 1Gbps ? מה עוזר לי בחיים 2.5Gbps ? 4. כונני ה-M.2 - יש לוחות שמגיע עם 3 חיבורים כאלו בלוח , שקורא את המנואל מתברר שמפעיל 3 כונני M.2 חיבורי SATA 4/5 לא יע…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  10. מפרט נוכחי: מעבד core 2 duo e6600 2.4GHz 1066MHz כרטיס מסך: 8600 nvidia Geforce זיכרון 2GB לוח אם: GIGABYTE 965p-ds3 אני רוצה לשדרג כי המשחקים לא רצים כמו שצריך ובסך הכל המחשב די ישן (כ5 שנים) לפי הדירוג של וינדוס החוליה החלשה באופן מובהק היא המעבד, כמו כן אני רואה במנהל המשימות שהמעבד מאד מתאמץ (בסביבות ה90% בזמן משחק כמו פיפא 12, האם זה נורמלי?) ולכן זה החלק שאני בטוח ארצה לשדרג. 1. איזה מעבד אתם ממליצים? (אני לא רוצה לכתוב הגבלת תקציב אלא זה אמור להיות במסגרת השימושים שלי כאמור בכותרת) 2. האם אני צריך לשגרד את הלוח אם כדי שהמעבד החדש יתאים? 3. האם מחייב לשדרג את הזיכרון ואם כן מה מומלץ? 4. האם הכרטיס מסך עדיין בכושר והוא לא ישן מדי? תודה מראש

11. Started by mic3mic4,

הי, אני עובדת עם סולידוורקס וסטודיו מקס. אני זקוקה למחשב חזק ש'יחזיק' רינדורים - מה שלא קורה עכשיו. כשאני עושה פעולה שדורשת זכרון או חישוב - התוכנה (בעיקר מקס) קורסת. מאוד קשה לעבוד ככה, בייחוד שהסצנות הופכות מורכבות יותר ויותר...כרגע במחשב שלי: לוח אם - gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד - intel core 2 quad q9550זכרון - 4 יח' של 1GB DDR2 800Mhzכרטיס מסך - PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E חשבתי להעלות את הזכרון ל-4 יח' של 2GB או 4GB. אני לא מצליחה להבין אם לוח האם 'ידע' לקבל אותם או שעכשיו הוא כבר במקסימום שלו עם ה-4GB הכוללים שיש לו. כמו כן אני לא יודעת בנוגע למהירות של כרטיס הזכרון - אם ההבדלים הם במחירים או שיש כאלה שמתאימים לי וכאלה שלא. בקיצור - איזה זכרון כדאי לי לקנות. …

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by MONORAIL,

אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by sxs,

הוא קיים רק בגירסת 533Mhz או גם ב 400Mhz ? והאם 478PIN אומר משהו לגבי הסוג ?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by singera,

בפלונטר מוכרים לוח MSI סוקט 423 שעובד על זיכרונות SDRAM או RDRAM (תלוי בדגם) וכולל מעבד 1700 פנטיום 4 ועולה 800 שח http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1040419832852166&EQshelfDATArq=PENTIUM%204%20BUNDLE&eqdivisiondatarq=%EC%E5%E7%E5%FA%A0%E0%ED&Max=20〈=heb&sortitems=1

15. Started by FatherBoard,

ניסיתי לבדוק אצל חבר שלי (שהתעקש בכל תוקף שאני לא אפתח לו את המחשב), איזה מעבד יש לו. ניסיתי לעשות את זה דרך המחשב שלי => מאפיינים אבל מה שכתוב שם זה משהו כמו genuineintel family # step ## (ה-# זה בגלל שאני לא זוכר בדיוק את המספרים). האם זה נכון שהמעבד הוא מתחת לפנטיום 4 (3 ומטה), כי אמרו לי שבמעבדי פנטיום 4 כבר התחילו לרשום את סוג המעבד בצורה נורמלית ובמהירות המגהרצים. לפחות אני יודע שזה ככה עם ווינדוס XP ופנטיום 4, אבל השאלה היא אם גם בווינדוס 98 לדוגמא (כמו לחבר שלי) זה היה רושם גם כאלה נתונים מוזרים עם פנטיום 4. יכול להיות שזה קשור לווינדוס XP שמפענח את הנתונים המוזרים האלה? או שזה בכלל לא קשור לווינדוס וזה קשור למעבד, כמו שאמרו לי? אני צריך תשובות דחוף כי אני מב…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by le011,

שלום יש לי לוח של ABIT NF7-SL עם ביוס אחרון 2.2 כרטיס מסך 9700NP בבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported- not enabled איך מפעילים תכונה זו? משתמש בדרייבר מסך 4.2 תודה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by Mafteah,

יש לי XP1600 שרוף הוא אצלי פחות משנתים יש עליו מדבקה של CDL אפשר לשלוח אליהם ולקבל חדש ? יש למישהו מושג מי אלה?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  18. האם אני ירגיש הבדל גדול בין BARTON 2500, לבין 2.4C ומדובר אך ורק במשחקים!

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by ScreameR,

דרוש : מפרט משולש לHTPC דרישות : שקט, זול וקטן... בקשות : רק מעבד לוח וזכרון בבקשה :> תוספת קטנטונת : רצוי מאוד כרטיס קול 6 ערוצים ON BOARD והכי הכי חשוב, אבל הכי הכי חשוב ת-ו-ד-ה ר-ב-ה

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by Svensk.il,

האם לוח ASUS P4P800SE תומך ב-48 ביט LBA?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  21. שלום חברה: יש לי לוח של ABIT NF 7 SL עם מעבד AMD XP 2500 הזיכרונות שלי הם אלו TWINX1024-3200C2PRO קישור :http://images10.newegg.com/productimage/20-145-466-02.JPG המעבד שלי רץ ב 2200 MHZ עכשיו היחס הוא אחד אחד והזיכרונות על 200 MHZ עכשיו עד כמה אני יכול לעלות מתח לזיכרונות האלה כי אני רוצה להוריד תתזמונים שלהם? התיזמונים שלהם עכשיו הם של החברה2.5 3- 3 -6 והמחשב ניתקע לי ויש שגיאות ב פריים 95..... תעזרו לי חברה עד כמה אני יכול לעלות תמתח לזיכרונות האלה?רק מי שיודע שיענה לי או למי שיש תזיכרונות האלה... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  22. אני יודע שהתושבת היא 939, אבל בהיותו DUAL CORE אני מעוניין לקנות לוח אם שתמצה את גבולות היכולות שלו ושלא תהיה לצוואר בקבוק. תודה

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  23. בכללי, לא צריך להתייחס למחיר, השאלה מה עדיף מביניהם, לABIT יש קרוספייר ולP35C יש DDR3, האם יש גם הבדל בביצועים? בתודה, אור כהן.

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by arik100,

עדכון : עזבו את כל מה שכתוב פה איזה מבין הלוחות הבאים שווה לי לקחת? ASUS P5B-VM או GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ובבקשה להגיד למה שניהם אותו מחיר ככה שהמחיר הוא לא שיקול תודה מראש GIGABYTE GA-945G-S3 GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 GIGABYTE GA-G33M-S2 GIGABYTE GA-P35-S3 אני בעקרון מתכנן לקנות את זה שמסומן למעלה אבל אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין כל אלה והאם כל אחד מהם מכיל: כרטיס קול מובנה כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת מובנה תודה מראש וזה מאוד חשוב לי כי אני רוצה כבר להזמין תמחשב דרך אגב המפרט כרגע הוא: 1,086 1,086 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 620 620 1 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 39220 470 470…

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  25. זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.