עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hwforcer,

מזה זכרונות CORSAIR DEMINATOR 8500 2X1GB כ 6400 בלוח שלי ASUS P5N32-E ושזכרון מוגדר בכח 1066 אז חלונות או מביא מסך כחול או בכניסה מביא שגיאה הזאת של חלונות עם 0X101010 שאפשר ללחוץ OK קיצר הלכתי לביוס העלתי מתח לזכרון ל 1.9 ו XP עלה בלי שגיאות אבל למה? זכרון חדש רק היום קבלתי. למה אני צריך להוסיף מתח שהזכרון יעבוד במהירות המקורית שלו זה לא אבסורד?

• 19 תגובות
    • 974 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד הקיים בלוח האם MSI P4M890M. המעבד שמורכב עכשיו בלוח הוא Pentium D 935 3.2GHZ ולפי האתר של MSI, לוח האם תומך ב-C2D והמעבד היחידי מהרשימה שנמצאת שם שאני רואה שהוא עדיין נמכר בארץ, הוא E6300 1.8GHZ (לא 2.8GHZ). האם אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים (אני לא מעוניין ב-OC)? השימושים העיקריים במחשב הם מדיה סנטר ואינטרנט. על המחשב מותקן ויסטה כנראה ברשיון OEM ולמרות פירמוט והתקנה מחדש הויסטה עדיין איטית. האם אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה אחרת אם אני אחליף את המעבד? תודה

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  3. ראיתי לפני כמה חודשים לוח אם יפה עם פיירוויר מובנה ועוד דברים, אני צריך לבדוק איזה לוח אם זה, ואני אבדוק את הסקירות על הלוחוות אם כאן. למישהו יש המלצה על לוח אם טוב לגיימר ? (אני רוצה לעשות איתו עוד דברים כמו להעביר סרטים בפיירוויר, לא זוכר עוד מה. אני אבדוק לוחות ואני אראה מה אני רוצה חוץ מגיימינג, אבל בינתיים למישהו יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3 לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+ לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3 הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר בתודה מראש לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  5. יש האומרים שסטפינג BH-E6 הוא יותר מוצלח, ולכן אני מנסה להבין איזה סטפינג יש לי... ה-CPU-Z בגרסא האחרונה שלו אומר שיש לי BH-E4, ולעומת זאת, ה-Everest (גם בגרסא האחרונה) אומר שיש לי BH-E6, למי להאמין? לפי הביצועים של המעבד שלי, אני הייתי מאמין ל-CPU-Z, מכיוון שהכי הרבה שהצלחתי להגיע עם המעבד שלי זה 2500MHZ... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  6. ב2GB זכרונות של GEIL? מישהו יכול להפנות אותי לאיזה אתר שבדק את הנושא...

7. Started by iakovl,

אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by Crazy Angel,

יש לי שאלה כללית. מדוע מעבדי הAMD הצטיירו כמעבדים עדיפים על הIntel המקבילים להם? זה המחיר שעושה את ההבדל? או שפשוט AMD באמת איכותיים יותר ממעבדי האינטל? אשמח לקבל תשובה.

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by Shreky,

הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב עכשיו מערכת מחשב לעצמי, ורציתי להתיעץ איתכם כיצד לבחור לוח אם וזכרונות, כבר הרבה זמן לא התעסקתי בדברים ככה שאני לא יודע מה אני צריך, אבל ישנם כמה פרטים שאני יודע שאני צריך 1. לוח אם - - אני רוצה לוח אם ל1156 - המעבד יהיה או 750 או 860 - נדרשות יציאות SATA, עדיפות לIDE - הלוח ישב בתוך מארז antec p180 - לכן הוא צריך להיות מתאים לגודל - pci-e x16 - חובה - crossfire\SLI - אופציונאלי - עדיפות לכרטיס קול טוב ( מתכנן להוציא תא הסאונד עם HDMI - זה בכלל משנה איזה כרטיס קול יש לי?) - usb - כמה שיותר יותר טוב - fire wire \ e sata - עדיף אבל לא חובה - gigabyte lan חובה - חברה מוכרת - חובה - המחיר חייב להיות כמה שיותר זול זכרונות - 2x2G - DD…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by MAOR,

יש לי לוח של VIA APOLLO PRO ואני צריך לעדכן את הביוס ....... איך אני עושה את זה ?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  12. מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא) 2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה. אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד. ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות סידרת ה Ultra Durable פשוט מע…

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by eegg,

אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 15 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

אם למישהו יש מידע עליו או איפה אפשר לראות השוואות או גרפים או כל מיני דברים רק אני רוצה לדעת עליו יותר.. תודה

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  15. שלום לכולם ונעים להכיר, אני חדש בפורום הזה והרבה זמן עבר מהפעם האחרונה שהתעסקתי בלוחות אם ומעבדים. אני ממש אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי לאתרים שממש נותנים הסברים ספציפיים (לא בנצ'מארקים וכתבות) על המעבדים החדשים לוחות האם, כל הספצפיקציות שלהם, שוני, ייחוד, כל הטכנלוגיה האחרונה וכו'. ממש בתודה גדולה, ;D

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם הסדרה החדשה של המעבדים FX, הבעיה שהלוח אם מצריך עידכון BIOS. האם יש למשהו רעיון איך אני יכול לעדכן מבלי לקנות עוד מעבד לחינם? (אם למשהו יש מעבד שסתם זרוק לו ויכול להשאיל לי אותו זה גם אפשרות - אפשר אפילו בתמורה לסכום סימלי) תודה יבגני

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by Lirux,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by NaorYfrach,

הייתי רוצה קצת להרחיב את הידע במעבדים . מזה בכלל זיכרון מטמון ? מה ההבדל בין L1 לL2 בזיכרון מטמון ? האם 2 מעבדים לדוגמא: E2140 וE6750 אם ממהירים אותם לדוגמא כ"א ל3 ג'יגה הרץ האם יהיו אותם ביצועים ? שמתי לב שלAMD יש הרבה פחות זיכרון מטמות מאשר במעבדים של INTEL האם זה מה שעושה את ההבדל בביצועים ? תודה .

19. Started by NiMo1771,

אני זוכר שכשקניתי את הi5 2500k אמרו שאפשר לשים זכרונות שעובדים עד 1.5v ואסור לעשות אוברלוק גם לbclk קראתי קצת באינטרנט עכשיו וראיתי שיש כאלה שאומרים שאין בעיה לעבוד עם זכרונות של 1.65v ואוברלוק לתדר בסיס אז מה נכון?

20. היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני לוחות האם המצויינים בכותרת עבור מחשב HTPC איזה מהם עדיף ולמה ?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by ea666,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות, מעבד ולוח אם שהכי יתאימו לי כגיימר... התקציב שלי הוא עד -3000-4000 ש"ח בלחץ בבקשה תגידו לי מה הכי כדאי לי לקנות ומחירים... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  22. או.קיי כל מה שאני יודע על הלוח אם שלי שהוא של VIA מקווה בכל אופן, כי כשפתחתי ראיתי שכתוב על אחד הצ'יפים על הלוח אם VIA. אני צריך לזהות את הלוח אם על מנת לעשות פלאש לביוס (האם בכלל כדאי למרות שאני לא נתקל בבעיות כלל?) האם כדאי להתקין דרייברים חדשים של הלוח אם ה VIA4in1 ל WindowsXP זה כדאי???

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by khsur1,

שלום רב .. האם כאשר אני רוצה או הרצה בעתיד להוסיף עוד 8 גיגה , אז אני פשוט קונה את שני הכרטיסים ומחבר אותם למחשב ואז מדליק וזהו זה נקלט ? או שאני צריך להתקין דרייברים לעדכן BIOS ועכשיו לעבור בלאגן שלם ? יש להדגיש שיש לי לוח אם z97-A שנחשב דיי טוב שמעתי ..וספק כוח מוגזם עם 750 W . תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by mabool,

בעקבות קניה קרובה של אחד הלוחות הנל כנראה (מIQPC) אני רוצה להבין את ההבדלים בינהם והאם שווה לחרוג לDS3 הרגיל אולי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2546&ProductName=GA-P35-S3 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2599 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2544&ProductName=GA-P35-DS3 אלו הקישורים ל3 הלוחות: DS3L: *רק 4 חיבורי SATA, אבל זה יספיק לי *אין RAID- אין לי צורך *כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller בלבד *טוען לקבלים מוצקים- All solid capacitors design. אבל לא כתוב שהוא עמיד …

• 6 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים