עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עריכה......... איך הזיכרונות האלו DDR II 800Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ לעומת אלו OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Vista Upgrade 5-6-6-18 OCZ2VU8004GK מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי. איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות עבור הלוח dq87pg של אינטל? באינטרנט מצאתי רשימה די קטנה ושמקסימום אני יכול לשים GTX660, אבל ב-Manual רשום שעל הלוח יש PCI-Express 16. מה אני מפספס כאן? תודה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  3. יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by mrraz,

למוצר הזה משתחררים ביוסים חדשים בקצב מסחרר כמו שאני אוהב! http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_List.htm

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  5. צריך מעבד חזק למשחקים ולעבודה עם התוכנה MAYA המליצו לי על AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 בפורום מפרטים שבנו לי מפרט, האם מדובר במעבד חזק שיצליח להריץ את המשחקים לשנתיים הקרובות? אם לא אשמח לאלטרנלטיבות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by gshhar,

http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm איך הוא? איך כרטיס הקול שלו וכו'? /עריכת המודר/ נא לא להשתמש בקישורים ישירים לחנויות מחשב (פירסום)

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by udi,

יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  8. Started by Shreky,

הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  10. מה המעבד CORE I5 הכי משתלם היום (מ-TMS)? לשימוש בסיסי. תודה!

11. היי. הלוח שלי הוא : Asus m2n-mx לאחרונה רכשתי כרטיס רשת בתקן PCI, והמחשב מזהה אותו אך לא יכול לגרום לו להתחיל לעבוד. יש לידי מחשב אחר, פנטיום 4 עתיק, שבו שמתי את הכרטיס והכל תקין. האם יש בביוס איזו אופציה שצריכה להיות מופעלת ? תודה מראש.

12. Started by natan805,

יש לי לוח של gigabyte p55‎ ud3‎ ‎750‎ ‎‏ ויש לו שני סוגי חיבר של סאטה2 יש שתים לבנים וכתוב על כל אחדgsata2‎ ‎‏ ויש 6 כחולים שכתוב על כל אחד sata2‎ ‎‏ בלבד בל g‏ השאלה מה הבדל? ואיפה אני אמור לחבר את הקשיחים שלי? יש לי שני קשיחים אחד של סמסונג ישן מהירות 7200 ואחד חדש של wd‏ הגירסה השחורה ועליו מותקן הוינדוס .אז איפה לחבר אותם?. ‎‏

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by Las@Vegas,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם הסדרה החדשה של המעבדים FX, הבעיה שהלוח אם מצריך עידכון BIOS. האם יש למשהו רעיון איך אני יכול לעדכן מבלי לקנות עוד מעבד לחינם? (אם למשהו יש מעבד שסתם זרוק לו ויכול להשאיל לי אותו זה גם אפשרות - אפשר אפילו בתמורה לסכום סימלי) תודה יבגני

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  14. היי רציתי לדעת מתי יגיעו המעבדים החדשים ואיתם הלוחות-אם מסדרת AM3. הם צפויים להגיע בקרוב? ידוע על תמחור כלשהו? לפי מה שהבנתי בארה"ב כבריש X3 810 וכאלה...[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 15:08:12 נערך

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by lior_shenhar,

שלום החלטתי לקנות מעבד q6600 ראיתי כל מיני סוגים של לוחות אם מתלבט לגבי הציפסט לא הבניתי כל כך את ההבדל בין x48 ל p45 אני רוצה לקנות ממש לוח אם טוב ואני מתלבט יש לי כרגע 4 גיגה זכרות במהירות 667 האם להשאיר אותם או לשדרג ל 1066 מה המשמעות של זה מבחינת ביצועים? כמו כן האם כדאי לרכוש כבר לוח שמיועד לזכרונות ddr3 מה זה יתן לי בעצם תודה ליאור

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by yonik,

אני קונה מחשב לדודה שלי ושמתי עין על המעבד הזה,כמובן שהמחשב מיועד לילדים ויותר לישומים ואינטרנט ורציתי לשאול האם זה בסדר ש system bus הוא רק 533?ואם אפשר להמליץ על איזה איזה לוח וזיכרונות בשבילו אני אשמח

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  17. למי שלא הבין, הכוונה לזיכרון RAM. אז מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים

19. Started by yuvalbit,

כתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=14918&item=2082522643 כדי לקנות לא כדי לקנות? בעיקרון אני רוצה לקנות שתיים כאלה לשימוש אישי..(לא סרבר)

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  20. יש לי לוח אם ms 7235 שהתקלקל (אחד הנגדים שלו התנפח, המחשב פועל לאט מאוד ונקע עם מסך שחור אחרי כמה זמן). המעבד של intel,וsocket הוא 775. אני משתמש במחשב לגיימינג, בעיקר משחקים ישנים יותר ועריכת מוזיקה (אין לי כרטיס קול). תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד? תודה.

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by FatherBoard,

יש לי זיכרון 256MB DDR ואני רוצה לדעת לאיזה חברה הוא שייך. מה שבטוח זה שהוא או של סמסונג, או של יונדאי או של איזה חברה שאני לא כ"כ זוכר איך קוראים לה. איך אני יכול לבדוק של איזה חברה הזכרון?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  22. היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני לוחות האם המצויינים בכותרת עבור מחשב HTPC איזה מהם עדיף ולמה ?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  23. כל אחד מהם הוא 256 מגה עכשיו רציתי לדעת אם הם לא מאותה חברה יהיה אפשר להשים את שניהם ביחד?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by adamginz,

MSI KT4V KT 400 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=2492 ואם יש למישהו משהו טוב יותר בתקציב הזה שיפרט למה ויגיד אני לא מתחמן אובר קלוקינג מה שיהיה בנוי עליו זה: amd 1.7 micron 0.13 + volcano 9 winbond 256ddram 400mgh radeon 9000 pro / geforce 4 mx460 גם כאן אני צריך עזרה מארז עם חלון ספק 350 וזהו ... בבקשה עזרה

25. Started by benp87,

כרגע יש לי 512MB זיכרון פנימי, ואני רוצה לקנות עוד 512MB, ככה שיהיה לי ג'יגה.. והשאלות שלי : האם אני ארגיש בהבדל בין 512 לג'יגה? ובכלל שווה לי להוסיף עוד זיכרון או ש-512MB מספיקים?

• 12 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים