מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
CP1-AM2-4600 :: AMD Athlon 64 X2 4600+ 2.40GHz / 1MB Cache / 1000MHz FSB / Socket AM2 / Dual-Core (Windsor) / Processor with Fan (1 lbs) CP1-DUO-E6300 :: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz / 2MB Cache / 1066MHz FSB / Dual-Core / Socket 775 / Processor with Fan (0.1 lbs)
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD 64BIT 3200 939 לבין AMD 64 BIT 3500+939? מה ההבדל בין PCIE לAGP? והאם שווה לקנות לוחות של PCIE ?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את לוח האם הזה בעיקר בגלל העלות שלו. יש לי מערכת סטריאו, ולא איזה 7.1, ככה שהמחסור ביציאות האודיו שלו לא מפריע לי. גם העובדה שאין לו יציאת DVI לא מפריעה לי. העובדה שיש ללוח הזה פורט RS-232 זה פשוט גאוני חח יחסוך ממני ממיר ב-10 שקל מ-DX (בצחוק). בסה"כ לעומת הנ"ל לא רואה הבדלים בינו לבין האח היקר יותר HD3. מה שכן, ראיתי ביוטוב איזה UNBOXING, ושני חבר'ה כתבו שב-OC היה להם BSOD. בסקירה היחידה שמופיעה בגוגל ברור שדווקא לא היה להם BSOD, ואמרו שהשיגו OC יציב. אני מתכוון להריץ עליו 4670K. אשמח להמלצות וחוות דעת בקשר ללוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=106&CatCode=110
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד אינטרל רגיל למעבד Centorino?
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת ישן הלוח אם שלו הוא: 775i65G זה מה שהתוכנה CPUZ הראת לי, כנראה שמדובר בלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65G ויש לי 2 זיכרונות מסוג: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 רציתי לדעת האם אני אוכל להשתמש ב-2 הזיכרונות הנ"ל או לא?! בתודה על העזרה מראש מוש
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם המעבד בקישור הזה: http://skypc.co.il/sg_product~INT-CP-E6750~3~0.htm הוא 64 ביט או 32? ומה ההבדל בין ה-2 בכלל?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה אפשר לעשות דרך שם בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. יש לי זיכרון של הינקיס זה זכרונות נורמליים בכלל או ג'נריים? 2. הדגם שלו הוא - Hyundai HYMD264 646B8J-D43 DDR 400 והאידה32 מזהה את ה - CL שלו כ - 3 ובכלל רשום שהתיזמונים שלו הם CL25-4-4R מישהוא יודע מה התיזמונים האמיתיים שלו? 3. הזיכרון השני שלי הוא של גייל בכלל, גם DDR 400 עם היטסינק כחול, דגם הכי פשוט עם CL 2.5 ו היטסינק כחול, השאלה שלי איך הוא יסתדר עם הזיכרון של הינקיס עם ה CL 3 בלי מצב דואלי ועם מצב דואלי...תודה רבה לכל הגולשים...נ.ב. (למנהל לא הצלחתי להעלות את כל השאלות אז אפתח המשך נושא...)
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי יש לי לוח של ASUS P4GD1. הלוח הזה יחיד מסוגו, זה סוקט 478 ל PCIE עם DDR1. הלוח באחריות והוא נדפק, הוא עדיין עובד ואני לא רוצה סתם לפרק אותו. למישהו היה מקרה כזה שלוח לא מיוצר יותר והוא באחריות? יש לכם מושג מה היצרן אמור לעשות במקרה הזה? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
^^^ כותרת. ומה יותר טוב בביצועים (משחקים,הרצת תוכנות...)? בתודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איך הוא נחשב ל OC? או בכלל.? האם יש את הסדרה שלו ל CL2 בארץ?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?
-
- 15 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כותרת, אני מתלבט בין לוחות של ASUS ו GIGABYTE, לא מתכוון להוסיף לו כרטיס מסך נוסף (SLI), מעוניין בעתיד לשדרג לו זכרונות יותר מהירים מ 800MHZ , כך שחשוב שיתמוך בתדר יותר גבוה,(שיהיו גם 4 חריצי הרחבה) OC לא חשוב לי כרגע. RAID לא ממש חשוב גם כן. מעוניין ביציבות אמינות ומהירות! מה המלצתכם? תודה
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש שני דגמים של לוחות אם שאני יבחר אחד מתוכם 1. לוח אם P5LD2 Asus מנגד יש לוח אם שאומרים שהוא המתחרה לאסוס מבית לוח אם GA8I945PG Gigabyte בהשוואה ללוח אם של Gigabyte האם אסוס יותר טוב ממנו מבחינת הביצועים מבחינת השוואה של זה מול זה ברכיבים בביצועיים בטכנולוגיה בהכל מה המרצדס מבחינתכם בברכה
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר שלי בחר סיסמא לפני שנה ללוח אם שלו שככה רק הוא יוכל לגשת לשם, עברה שנה שהוא לא נגע בביוס וכעת הוא שכח את הסיסמא, אם מוציאים את הסוללה מהלוח הביוס יפתח שוב?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הלוח שעובד כרגע-asrock h71m-dgs עם מעבד I7 3770...הלוח הנוסף שברשותי הוא של Intel dh61cr ממה שבדקתי מצאתי שהאינטל פחות מהיר מהאסרוק אבל יותר יקר בשוק.... מה השילוב הכי מתאים לדעתכם..? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד intel e8400 לוח אם gigabyte ga-ep45-ud3lr זכרונות dominator cm2x2048-8500c5d כ. מסך xfx radeon 4850 מאז שהתקנתי את הקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ bsod שונים, מבדיקת קבצי הdump עולה שחלקם נובעים מהדרייבר של הכ.מסך, חלקם משגיאות זיכרון שונות. עידכנתי את הדרייבר של כ.המסך, ואכן התקלות פחתו במידה מסוימת. הרצתי memtest86+ ב2 קונפיגורציות, single ו dual, הנה התוצאות: Dual Channel Single Channel מה ניתן ללמוד ממהmemtest? האם ניתן לקבל אינד' איזה חלק תקול?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לדעת מהו לוח האם המשתלם ביותר למערכת Core i7 מבחינת המחיר-תמורה. כלומר, הריימפייג' II הוא ההפך המושלם ממה שאני מחפש. אני מתכנן לעשות OC ל-920 לבערך 4.2GHZ. הוא יקורר בצורה הטובה ביותר שניתנת. אין טעם לציין תקציב מכיוון שאקח את הלוח המשתלם ביותר ביחס למה שהוא מציע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לאחרונה, (ובעצם כבר הרבה שנים) חשבתי על אותם אנשים אשר בוחרים את המעבד שלהם לאחר בדיקת בנצ'מרקים שונים. לפי עניות דעתי בנצ'מרקים הם חשובים מאוד, אבל... לקנות מעבד / לבחור מעבד ע"פ מבחני בנצ'מרקים זה טעות ! - וכאן אני צריך את דעתכם המקצועית... דוגמה: בעקבות אחד הדיונים בפורום הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315728.0 ), מעבר לחוסר הכבוד לפתוח אותו, אחרי שהבן אדם קיבל מעל ומעבר ליועץ מקצועי - שלא היה מקבל בשום מקום ובשום חנות מחשבים, חשבתי עוד פעם על המעבדים... כמה אנשים שעובדים עם פוטושופ, וכל תוכנה אחרת אשר ע"פ הבנצ'מרקים מקבלים את מבחני הביצועים הטובים ביותר, באמת יעבדו עם קבצים גדולים בהם באמת אפשר להרגיש את תועלת המעבד ? רוב האנשים עובדים עם קבצים די…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, ללפני מספר ימים עשיתי דחיסת מחיצות וביום למחרת הלכה המערכת הפעלה. נסיתי בכל דרך לפרמט ולא הצלחתי (נתקעתי בשלב של הBOOT, פתחתי פה אשכול ולא הצליחו לפתור את הבעיה). שלחתי את המחשב לאבחון בSKYPC והתשובה שלהם הייתה שמספר קבלים בלוח הלכו. שאלה קטנה: אם הלוח בן 4 שנים, לא עבר את ה50 מעלות (בבדיקות שלי הSYSTEM היה 35 קבוע) ועבר OC קטן, יכול להיות שהם סתם ככה שבקו חיים? לעניין, קרוב משפחה שלי מגיע עוד מספר ימים לארץ מארה"ב. אני רוצה לבקש ממנו לקנות לי לוח חדש משם. אפשר המלצה? עד 60$. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איזה לוח יתאים לי מהסידרה Z68 של ASROCK 1 אם אני צריך להתקין כרטיס מסך ו REVODRIVE OCZ 2 כמו 1 אבל עם שני כרטיסי מסך ?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי. הלוח שלי הוא : Asus m2n-mx לאחרונה רכשתי כרטיס רשת בתקן PCI, והמחשב מזהה אותו אך לא יכול לגרום לו להתחיל לעבוד. יש לידי מחשב אחר, פנטיום 4 עתיק, שבו שמתי את הכרטיס והכל תקין. האם יש בביוס איזו אופציה שצריכה להיות מופעלת ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שאלה רצינית בהחלט.. שמעתי דברים לא טובים..
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-