מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני בודק אפשרות להחליף את ה 3000+ ל - 4200 כפול ליבה. אין לי תקציב להחליף גם לוח וזכרונות ואת המעבד הזה אני מקבל ב450 ש"ח. רציתי לקבל את עצתכם, האם ההשפעה תהיה כדאית ביחס להשקעה. ההשפעה תיבדק במשחקים, זה מה שאני עושה עם הגולם תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ההבדל במחירים הוא 200 שח מישהו יודע אם כדאי לקנות את הUltra ב 200 שח יותר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ויש כבר מפרט מוכן רק נשאר בעיה אחת לא פתורה וזה עניין הלוח אם. שימוש:גיימינג כבד. זה המפרט בקצרה: Intel I5 3570K Scythe JAPAN mine 2 NZXT PHANTOM 410 Seasonic 520W SPARKLE GTX760 Seagate 2TB אולי יהיה גם SSD הלוח אם שתוכנן להיות בהתחלה זה http://www.tms.co.il/product/10291 היום נודע לי שהוא מוגבל לOC של 3.9 במקסימום בגלל הביוס שלו. לכן צריך לחשוב על אופציה אחרת. דרישות: USB3.0-חובה ועדיפות לכמה שיותר. עדיף שיהיה אוברקלוקר מטורף מה שנקרא-שלא יגביל אותי יותר מידי אבל זה במידה ומתאפשר בתקציב. גודל ATX-לא יודע למה אבל אני מעדיף את הגודל הזה, אני רוצה שיהיה מרווח ולא צפוף. עדיפות שיהיה מפוצ'ר לעת הצורך. תקציב:550 ש…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום שמי זאב, אני ממש צריך את עזרתכם בקשר לבחירה אז בבקשה תרשמו לי בכנות תודה רציתי לדעת איזה לוח אם, הוא הכי מומלץ - אבל בעיקרון שיהיה לו: AGP 8X, FSB 800Mhz, שיתאים למעבדי Intel בלבד (לא משנה איזה מהירות מעבד), *ואם אין לוח אם בלי Sound, LAN זה לא חובה ממש. המחיר ממש לא משנה לי (אני מסודר ) והלוח אם מיועד למשחקים ולגלישה ברשת. אז בבקשה תרשמו לי את סוג הדגם, החברה שמייצרת, ואם אפשר גם מחיר, ואם יש לכם איזה המלצות בבקשה. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, קראתי בכל מיני מקומות שלוחות עם 945 לא מנצלים את כל ה FSB של מעבדי ה C2D. רציתי לדעת האם זה נכון? ואם איני מתכוון לעשות OC האם יהיה הבדל אם אני אקנה ל"א מצי'פסט 945 ולא 965?
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בקרוב הולך להחליף לוח. לא החלטתי חברה אבל החלטתי שהוא יהיה בעל צ'יפסט INTEL . ראיתי שיש ים של דגמים בכל הקשור לזה. רציתי שתעשו לי סדר מה החדש ביותר והמומלץ ביותר ביחס למחיר כמובן. חשבתי ללכת על ה ABIT IC7 שעולה 680 שקל. ראיתי שהוא בעל צ'יפסט 875PE . לעומת זאת ראיתי לוחות אחרים במחירים קצת יקרים יותר אבל עם צ'יפסט 875P . מה ההבדל בין ה PE ל P ? לגבי הלוחות בעלי צ'יפ 865 PE - איך הם לעומת 875 PE ? ראיתי שאפשר לחסוך בדגמים האלה קצת כסף.. כדאי או לא ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כאילו לא איפה יש מפעלים, אלא איפה זה התחיל, תוצרת איזו מדינה המעבדים, איפה חברת האם יושבת???? - אני מקווה שהבנתם אותי :-\ נ.ב - אני מתכוון לכך שנגיד המכונית פולקסוואגן היא גרמניה אך מיוצרת גם בברזיל ופורטוגל וכו' וכו'
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מחשב i3 עם 4 RAM - מסוג ddr3 אני רוצה לשדרג את הזכרון כדי להפעיל VMware וחשבתי לשדרג לכונן ssd בגדול המחשב עכשיו מספק אותי מאוד, הבעיה היחידה שלי היא האפשרות של הפעלת כונות וירטאליות רציתי לדעת מה עדיף, ssd או זכרון נוסף (זה מגיע כבר לחצי מחשב) או שאם אני משדרג ל ssd אוכל להוסיף זכרון וירטואלי גבוה יותר ואז זה ישפיע? השאלה אם זה עוזר במצב של מחשב וירטואלי? ומה לגבי השיטה של להפוך כונן dok לזכרון? השימוש הוא זמני, אני רק צריך להפעיל כמה מכונות כדי לבדוק משהו וללמוד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
החבר'ה של Overclocking TV היו במפעל של GIGABYTE לייצור לוחות אם והסריטו את הביקור שלהם. וידיאו מאוד נחמד למי שאוהב את התחום: http://www.overclocking-tv.com/content/news/5633/how-to-make-a-motherboard-a-visit-in-a-gigabyte-factory.html
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום רב, אני עכשיו מרכיב לי מערכת מחשב שתהיה מבוססת על מעבד Q6600 ועל לוח X38 ASUS P5E שנרכשו כבר. אני מחפש זיכרונות איכותיים של DDR2 800 או DDR2 1066 בנפחים של עד 4GB. השימושים שלי במחשב הם עיבוד תמונה בפוטושופ ו Lightroom ומשחקי 3D כגון COD4. את המעבד ואת הזיכרונות אני מתכוון להמהיר קצת, אז יציבות ואמינות של הזיכרונות זה משהו שמאד יהיה חשוב לי ואהיה מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקבל את זה. מצאתי ברשת כמה זיכרונות שאולי יתאימו לי והייתי רוצה לקבל חוות דעה והמלצות לגביהם. מנעה מחשבים זיכרונות Gskill G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9219 G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 http…
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם: ASUS P6T DELUXE 2 לבין Gigabyte X58A UD3R. שניהם נראים מומלצים ביותר בכל מני אתרים ועל הנייר ה-GA עדיף (מחיר זול יותר, USB3, ועוד features). מצד שני אני קורא באינטרנט על בעיות של אנשים בהתקנה של WIN7 על SSD שמחובר ל-SATA של הלוח הזה (לכאורה משהו שקשור בחוסר בדרייברים בזמן ההתקנה). כמו כן קראתי שבקר ה-jmicro שהוא מכיל הוא יחסית גרוע. האם מישהו יכול לאשר או להכחיש את הדברים? ומה לגבי הלוח של ASUS, האם איתו יש בעיה?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי, וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר, פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר. האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס? (יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה) תודה
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GA-965G-DS3 ל GA-945G-S3? 1. מה ההבדל במאיץ הגרפי שלהם ? (ON-BOARD) ? 2. מה ההבדלים האחרים והמשמעות ?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב .. האם כאשר אני רוצה או הרצה בעתיד להוסיף עוד 8 גיגה , אז אני פשוט קונה את שני הכרטיסים ומחבר אותם למחשב ואז מדליק וזהו זה נקלט ? או שאני צריך להתקין דרייברים לעדכן BIOS ועכשיו לעבור בלאגן שלם ? יש להדגיש שיש לי לוח אם z97-A שנחשב דיי טוב שמעתי ..וספק כוח מוגזם עם 750 W . תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי לוח מדגם P8Z77-V LX עם תכונת AI CHARGER המטרה שלי היא להטעין את הפלאפון (או לפחות את האייפוד) בזמן שהמחשב כבוי (ואם לא אפשרי כבוי אז מקסימום ישן - אבל המטרה היא כבוי) עכשיו הורדתי את התוכנה של AI CHARGER מהאתר שלהם והוא מזהה את החיבור לכניסת USB 3 למרות שזה כבל רגיל אבל עדיין מזהה קיצר אז למרות הכל הוא לא מטעין לי לא בזמן שינה ולא כשהוא כבוי .. איך אני מגדיר את זה כדי שזה יעבוד לי?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
OC הוא אולי אופציה בעתיד.... אני מוכן להשקיע 1600 בערך לזכרונות טובים איזה חברה שלא תהיה תמליצו!!! עריכה : ערכתי לך את הכותרת . לא ברור לי למה אחרי ש 3 אנשים העירו לך לא שינית אותה בעצמך. המשך דיון נעים Maphisto
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Intel P4 2.8 עם לוח אם של Asus P4P800 המצב הנוכחי: שני זכרונות מסוג DDR 400 256MB X 2 = 512MB עובד על DualChannel כלומר סך הכל 512 זכרון (256X2) עכשיו אני רוצה להתקין Vista ואני רוצה לחזק את הזיכרון אך אני לא יודע מה כדאי לקנות סטיק 1 של 512 שני סטיקים של 512 סטיק 1 של 1024 מה הייתם ממליצים? פשוט פעם אמרו לי שלא מומלץ לעבוד עם 4 סלוטים מלאים של זיכרון ועדיף שיהיה רק 2 סלוטים תפוסים. הייתם מוסיפים שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1024? תודה
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה עדיף ב 3000 ש"ח 64 ביט +לוח אם של אביט או אינטל 3 ג'יגה + לוח של אביט + קירור מים ?
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לאחר שראיתי את הביקורת הזו על ה-OCZ 1GB PC4000 (2x512MB/500MHz) EL DUAL CHANNEL DDR MEMORY KIT GOLD VX: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369&p=12 נראה שהוא יהיה אידיאלי בזיווג עם הDFI ULTRA-D שרכשתי כאן בארהב. אמנם לא TCCD אבל כמצוטט: "In the end, OCZ VX Gold is the best performing memory that we have tested on the Athlon 64 platform. At the same speed and same timings, it significantly outperforms any other memory that we have tested on A64. VX does not run at the fastest memory speeds that we have found in our benchmarks - quite a few memories based on Samsung TCCD or Hynix memory chips reach significantly higher speeds than the DDR538 of OCZ VX Gold.…
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Patriot 1GB (2 x 512MB) DDR 400 (PC 3200) Dual Channel DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI 1600 ש"ח, משומש - כדאי? התקציב שלי מאוד נמוך, עם השילוש הנ"ל אוכל לקנות כרטיס מסך 7900GS.
-
- 15 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בוקר טוב, רק הייתי מעוניין לוודא שלא עבדו עליי ושאכן מדובר בלוח אם ברמה שווה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-