מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום החלטתי לקנות מעבד q6600 ראיתי כל מיני סוגים של לוחות אם מתלבט לגבי הציפסט לא הבניתי כל כך את ההבדל בין x48 ל p45 אני רוצה לקנות ממש לוח אם טוב ואני מתלבט יש לי כרגע 4 גיגה זכרות במהירות 667 האם להשאיר אותם או לשדרג ל 1066 מה המשמעות של זה מבחינת ביצועים? כמו כן האם כדאי לרכוש כבר לוח שמיועד לזכרונות ddr3 מה זה יתן לי בעצם תודה ליאור
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שמעתי שאינטל הורידה את המחירים כדי לחסל את אי אם די .הנה למשל כפול ליבה של אינטל.המחיר שלו ירד לאדמה .השאלה אם כל ההנחות האם שווא היום לעזוב את האי אם די ולעבור לאינטל ?
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)
-
- 17 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
כתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=14918&item=2082522643 כדי לקנות לא כדי לקנות? בעיקרון אני רוצה לקנות שתיים כאלה לשימוש אישי..(לא סרבר)
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי corsair PC3200C2, שאמור כמובן לעבוד ב 200mhz, אבל הלוח (K8N-E Deluxe) נותן לו באופן אוטומטי 100mhz. גם אחרי שהעליתי את זה ידנית ל 200mhz (כמו שצריך להיות), תוכנות כמו Sisoft Sandra ו HWinfo32 אומרות לי שזה עדיין רץ ב 100mhz. מה עושים כדי לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לא מצאתי שוםמדריך שמראה איך לשים משחה טרמית על מעבדים מסוג P4 יש לי ארקטיק אלומינה, ואני לא מבין אם לכסות את כל המעבד כולל החור שיש בו ???
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
השלב השני במתקפה של AMD על השוק הביתי מתחיל - עם היורש של ה-Threadripper 1950X שיוכל לדרבן הוזלת מחירים מפתיעה עבורו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד החברה של לוח האם /מעבד יכולה לדעת אם בוצע אוברקלוק בלוח/מעבד? אני מתכוון לאחריות כמובן של החברות......במידה ויש איזו שהיא תקלה בלוח החברה מחוייבת ע"פ החוק (במידה והיא נותנת אחריות למוצר) לתקן או אפילו להחליף את הלוח \מעבד..........אך כיצד היא יכולה בדיוק לדעת אם אכן בוצע במוצר מסויים אוברקלוק? עוד משהו,יש חברות של זכרונות אשר ידועים בעולם טובים ומצויינים לאוברקלוק כגון OCZ וגם מפרסמות את עצמן כחברות מובילות באוברקלוק אך כשזה מגיע לאחריות החברה לא מוכנה להחליף את הזכרון אם בוצע בו אוברקלוק.......זה פארדוקס אחד גדול....מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים, אחרי הרבה התלבטות בחרתי ב- I5. נשאר רק לבחור לוח אם, ראיתי באתר של GIGABYTE שני לוחות אם שלא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. האחד: P55-USB3 והשני: P55A-UD3 אני ממש לא מבין מה ההבדל ביניהם ואני כרגע מחכה עם הקנייה בגלל תערכות CES ששחררו בה הרבה לוחות אם חדשים ל- 1156. מישהו יודע מה ההבדלים בין הלוחות שכתבתי או שעדיף בכלל לחכות עם הקנייה?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו כיוון שהמשחקים הכבדים לא פועלים אצלו ________________________ מעבד - INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (925) LGA775 TRAY כרטיס מסך - GEFORCE 7300LE 256MB לוח אם - GIGABYTE GA-945GZM-S2 64BIT 800MHZ זיכרון - CL5 1024MBX2 800MHZ ______________________ השאלה שלי היא , אם אני מחליף לו את הכרטיס מסך ב-8800GT , האם המעבד והלוח אם מספיקים בשביל זה? או שחייבים גם להחליף אותם ? אני לא יודע איזה ספק כוח יש במחשב , איך אני בודק ? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אז ככה נשרף לי המעבד amd 6000x2 athlon ואני ישלח אותו למעבדה {ליבואן הרשמי שמשם נקנה}. בגלל שאין לי כח להתקע איזה חודש בלי מחשב בגלל העכובים {שליחה בדואר וכו,} אז אני רוצה לבנתיים מעבד הכי זול שתומך בלוח שלי הסמפרון למשל תומך? כי יש אותו ב150 וזה מתאים לי אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מעבד חדש של אינטל, מבוסס alendale - core 2 duo כפול ליבה, 1.6 Ghz עם 512 קילובייט זכרון מטמון. כרגע אפשר להשיג אותו ב260 ש"ח. ביקןרת של xbit http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-e1200.html הם עשו לו אוברקלוק ובדקו את הביצועים שלו. אז האם זה מלך ה low end החדש? הקטע הוא שבמהירות סטוק הוא טיפה יותר איטי מ althalon x2 4000+ אבל אפשר לעשות לו אוברקלוק ל 3200 שזה 100% יותר והוא גם זול יותר (מישהו יודע איפה יש 4000 זול יותר?).
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון כנראה לחצתי חזק מדי והקליפס שתופס את הקירור ללוח אם נשבר, והלך ה arctic freezer 7 pro. הייתי רוצה שתמליצו לי על קירורים בתקציב 50-100 שקל, אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד, אני מחפש מקסימום עלות תועלת. שוב כמובן רצוי לא להתקרב ואין טעם לחרוג את ה100 שקל כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם מאיפה לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כמה אמורים לעלות מעבדי ה-ATHLON XP החדשים שיפעלו ב-166mhz עם 512cach? כמה יעלה לוח תואם טוב למעבדים האלה? וכמה הם יעלו בערך עוד חודשיים? תודה מראש, gonzila
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגיע אלי 2 סטיקים של Kingston HyperX 4gb 1600Mhz CL9 והוספתי אותם ל 4גיגה שכבר קיימים במערכת. לאחר שימוש של כמה ימים בפוטושופ cs5 בגרסת 32 ביט גילית שהוא תומך בעד 6gb בזיכרון , רק כאשר עברתי ל 64ביט ראיתי שהוא יודע לנצל את כל 12gb הזיכרון בצורה יפה ובאמת אפשר לעבוד . כמובן שכל המערכת היא windows7 64bit - אבל בפעולות יום יומיות לא הרגשתי שינוי כלכך. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסמן לי בכל צורה את הרכיבים החשובים (כגון: צ'יפסט, הסוקט של המעבד, סלוטים של זכרונות וכו') על גבי תמונה של הלוח! הלוח הוא: DFI NT70-SC אני אשמח אם תוכלו גם להוסיף תגובות לגבי הלוח עצמו! בתודה! Anas-Nanas
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה משתלם להשקיע במפרט למשחקים מבוסס 920 או ללכת עם פיתרון יותר זול ולקחת Q9550. החשיבה היא כמובן לטווח הארוך, איזה מעבד ישרוד יותר זמן בשוק ואם זה משלתלם להשקיע במערכת I7 על פני C2Q. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה האוברקלוק האידיאלי אם קירור AC FREEZER EXTREME למעבד וללוח אם הנ"ל ספק - קורסאייר 550 אם אתם צריכים מפרט מלא תרשמו בהודעה ואני יוסיף כי כרגע זה בגדר שאלה בלבד ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל ביקורת על הלוח DFI LanParty NF3 ULTRA-D האם הוא לא עושה בעיות עם ליבה כפולה והאם הוא חזק וטוב, ובכלל האם החברה DFI טובה? **** אני לא מחפש לקבל המלצות על שום ASrock למיניו בעל AGP ו PCI Express יחד!!
-
- 16 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM דרושה דעתכם על לוח הם והמעבד, האם מישהוא יכול להצביע על יתרונות, חסרונות או אולי המלצות על דברים טובים יותר בהבדלי מחירים לא גדולים במיוחד? תודה מראש, עידן
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תשלחו לי קישורים איזה סטפינג הכי טוב למעבד הזה בשביל OC ובכללי
-
- 21 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם Intel Pentium 4 - 2.66 MHz Socket 478 לוח אם - +ECS P4VXASD2 זכרונות - SpecTek - 256MB DDR PC2700 Kingston - 512MB DDR400 PC3200 כרטיס מסך - MSI GeForce FX5900 APG8 וחשבתי לקנות לוח אם חדש: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G.htm# השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא באמת מתאים למעבד שלי ולסוקט 478 כמו שכתוב ב: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB8IPE10G&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454&aff=Zap והאם הוא יותר טוב מהלוח אם שיש לי עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-