עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד הדגל השולחני של דור ה-Kaby Lake מבית אינטל מוצע לרכישה מוקדמת באירופה, שחושפת לנו כמה פרטים מעניינים ומבטיחים אודותיו לכתבה

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by drbrain,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש E6600 זיכרון 2 GB 800 MHZ כרטיס מסך BFG OC2 8800 ספק ENERMAX 400w מה שנשאר לי זה לוח אם שאני לא יודע מה יש בשוק ואיזה ציפסט לקחת לא מתוכנן OC נ.ב. אל תגידו לי ש-800MHZ אני לא צריך כי אני לא עושה OC במחיר של 700 שח לא צריך את 667 מה FSB הכי גבוה שמתאים לי גם מבחינת המעבד אני לא מעוניין ב-AMD

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by scheinerman,

שלום, יש לי את הלוח אם הזה : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov וכרגע יש לי 4 ג'יגה בייט זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזכרון. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה? תודה!

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  4. אני צריך לוח אם לתושבת 1156 למעבד CORE I5 750 אני רוצה שיתאים לOC אני שם או SLI GTX460 או GTX570 אז אפשרות הSLI חשובה אני רוצה שיהיה לו לפחות שתי חיבורי SATA3 לשימוש בדור החדש של הSSD גודל ATX אני צריך חיבורים בסיסיים אבל שלא יגידו שלא אמרתי אז אני צריך PCI ו PCI Ex1

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  5. בעקרון אני מחפש זכרונות של corair gt 2400MHz לצערי הרב לא מצליח למצוא את המוצרים של corair כמעט בכלל לאחרונה מצאתי את g.skill באותם נתינים רצחתי לדעת האם כדי ו האם יש הבדל בין דתי החברות ?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by עמוס ז,

שלום. אני בודק אפשרות להחליף את ה 3000+ ל - 4200 כפול ליבה. אין לי תקציב להחליף גם לוח וזכרונות ואת המעבד הזה אני מקבל ב450 ש"ח. רציתי לקבל את עצתכם, האם ההשפעה תהיה כדאית ביחס להשקעה. ההשפעה תיבדק במשחקים, זה מה שאני עושה עם הגולם תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by Aaron,

המחשב שלי: Asus P4P800 SE יש לי במחשב זכרון 512MB. רציתי לקנות עוד כרטיס זיכרון 1GB, כדי שיהיה לי סה"כ 1.5GB. רציתי לדעת איך אני יודע אם הכרטיס הזה מתאים למחשב שלי: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=DD02610667ST&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=11&aff=Zap〈=he ואם זה אפשרי בכלל שיהיה כרטיס אחד של 512MB ועוד כרטיס של 1GB ושתי הכרטיסים שונים (אחד DDR2 והשני משהו אחר)?

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by gingel,

איך המהירויות הולכות במעבדים האלה?

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by k22,

איזה מעבד יותר טוב ? Pentium E5500, 2.8GHz, 800Mhz E6400 2.13GHZ

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  10. אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר. יש לכם את המפרט שלי...

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by aerobics,

http://www.cpu-world.com/Compare/388/Intel_Core_2_Duo_E8400_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5700.htmlשלום חברים חברי הביא לי מעבד E5700 ותמיד אני רציתי מעבד E8400 מחירו לא יקר 200 שקל ביד 2 כל זאת לבנות מחשב למדיה סנטר ובדקתי את הפרמטרים לא מי יודע הבדל רציני מה דעתכם??? תדה אמיר

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by Kukishin,

רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  13. החבר'ה של Overclocking TV היו במפעל של GIGABYTE לייצור לוחות אם והסריטו את הביקור שלהם. וידיאו מאוד נחמד למי שאוהב את התחום: http://www.overclocking-tv.com/content/news/5633/how-to-make-a-motherboard-a-visit-in-a-gigabyte-factory.html

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  14. אני מעוניין להתקין קירור למעבד שקניתי, וראיתי שעל גב המעבד מדבקה הנושאת מספר סידורי כלשהו. אני משער שעליי להסיר את המדבקה לפני שאכסה את המעבד במשחה תרמית ואניח עליה את גוף הקירור. אני צודק?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by kobibo,

הוספתי עוד סטיק של 1GB עכשיו יש לי 2GB . כשהמחשב עולה אני רואה שרשום משהו T1 שקשור לזיכרונות. האם יש צורך להגדיר בביוס משהו כידי שהזיכרונות יעבדו ב Dual Channel ? ( מורכבים בשני חריצים עם אותו הצבע ). הלוח שלי כפי שמצויין בחתימה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by Bartleby,

מחפש לוח מתוצרת אינטל שמתאים למעבד כפול ליבה מדגם 805 ושיש בו כרטיסי קול ומסך מובנים וסלוט PCIe עד 600 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by HingedEmu2,

היי, אני קונה שני זיכרונות כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778381 של 1333mhz אם יש לי זיכרון של 668mhz שאני רוצה לשים איתם זה יפריע? אם התזמון שלהם (cl) שונה זה יפריע? מה עלול לקרות אם הם לא תואמים בmhz ובcl? תודה לעוזרים

18. Started by COca,

קראתי פעם שהוא היה צריך להגיע בתחילת נובמבר. מתי המעבד צריך להגיע לחנויות? למה בקושי שומעים עליו? האם הוספת קאש למעבד יתן תוספת ביצועים ניכרת? תודה.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by alexrta,

רציתי לדעת כמה עולה לוח האם NFORCE והאם הוא לוח טוב? ואם איזה כרטיס מסך מובנה הוא מגיע? תודה.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. רוצה לקנות בBLACK FRIDAY. איזה כרטיס יתאים למחשב שלי שיאפשר לי לשלב אותו עם הקיים ? והאם אני יכול להשיג זיכרון 2X8 שיהיה יותר טוב מהשילוב של הקיים שיש לי במחשב ואחד נוסף של 8GB? תודה.

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  21. טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  22. האם כרטיס מסך מדגם PCIe 2.0 - XFX 8800GTS 512mb AlphaDog יעבוד על לוח אם מדגם MSI RS480M2 קישור לאתר היצרן של לוח אם : http://global.msi.eu/index.php?func=proddesc&prod_no=167&maincat_no=1 ובנוסף לשאלה, האם ניתן להריץ כרטיסים שהם PCIe 2.0 על לוחות אם ישנות התומכות בגרסה ראשונה של החיבור. תודה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by Cohen,

המחיר כמעט זהה הבדל של 80 שקל בין ה256 ל 512 ואני מתלבט כי תכלס 512 זה הרבה יותר השאלה אם ה400 הרבה יותר מהיר ..

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב מבוסס CORE I5-750 ויש לי 4GB ראם דואל צ'נל(2*2GB) אני רוצה לשדרג ל8GB (להוסיף עוד 4GB) הזכרונות שיש לי כרגע הם DDR3 1333MHZ CL7 והדגם שלהם זה f3-10666cl7-2gbrh של G.SKILL איזה זכרונות יתאימו לי שאני אוכל להוסיף אותם בנוסף לאלה כדי לקבל 8GB? ראיתי את אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 שנראה לי מתאימים יש עוד אופציות?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by subarel,

הייתי באייבורי מחשבים - וכחלק משידורוג מערכת מחשב הם הציעו לי זכרונות OCZ 800MHZ 1G..עם צלעות קירור.. עד כאן נחמד - אבל למה אני לא מצליח למצוא שום אתר ישראלי שמציע לי לקנות אותם? או איפלו בפורומים ובגוגל... או שאיבורי מנפיצים מוצר חדש? .. למישהו יש חוות דעת עליהם?(הזיכרונות לא אייבורי - זה יש הרבה בפורמים) בראל.

• 13 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים