מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
למוצר הזה משתחררים ביוסים חדשים בקצב מסחרר כמו שאני אוהב! http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_List.htm
-
מה ההבדל בין GA-965G-DS3 ל GA-945G-S3? 1. מה ההבדל במאיץ הגרפי שלהם ? (ON-BOARD) ? 2. מה ההבדלים האחרים והמשמעות ?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קראתי פוסט באחד הבלוגים האוהבים עלי - על הרכבת מחשב HTPC. הנה הלינק: http://www.codinghorror.com/blog/archives/001107.html והמפרט המלא לעצלנים שלא רוצים להיכנס CPU AMD Athlon X2 4050e 2.1 GHz (45w) $70 Mobo Gigabyte GA-MA78GM-S2H Micro ATX $100 RAM Kingston 2GB DDR2 800 $39 PSU Seasonic ECO 300W $55 DVD Lite-On 20X DVD±R SATA $29 מכיוון שגם אני חושב על לקנות HTPC חשבתי לנסות לראות כמה המפרט הזה יעלה לי בארצנו. אבל לא הצלחתי למצוא את המעבד. חיפשת גם בפורום ולא היו ממש תוצאות. מה זה המעבד המיסתורי הזה? אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) עכשיו דילמות חדשות: לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)? אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?) כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.
-
- 17 תגובות
- 957 צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
בבקשה תענו לי בדחיפות על השאלה שבכותרת ...... ותודה מראש לעונים ..... וליתר דיוק התכוונתי ל - Hynix 512MB 400MHz [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום]
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה נשרף לי המעבד amd 6000x2 athlon ואני ישלח אותו למעבדה {ליבואן הרשמי שמשם נקנה}. בגלל שאין לי כח להתקע איזה חודש בלי מחשב בגלל העכובים {שליחה בדואר וכו,} אז אני רוצה לבנתיים מעבד הכי זול שתומך בלוח שלי הסמפרון למשל תומך? כי יש אותו ב150 וזה מתאים לי אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
הלוח הוא: ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? הוא באמת יותר כדי מ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? תודה,
-
- 19 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אלה הפרטים של הלוח אם שלי על איזה מעבד אתם ממליצים לי? ומחיר בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב למשחקים: לוח אם ASUS A8N-E וכ.מסך RADEON X800GTO איזה מהשילובים הבאים עדיף: מעבד ATHLON64 3200 וזיכרון עם תזמון 2-3-3-6 או מעבד ATHLON64 3500 וזיכרון עם תזמון 2.5-3-3-7 בשני המקרים מדובר על 1GB זיכרון (2X512) הבעיה היא תקציבית לכן אאלץ לבחור אחת משתי האפשרויות... תודה,
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
-
אני מרכיב לי מחשב חדש. דרישה עיקרית - יציבות יחד עם ביצועים (כלומר, ללא OC) להרצת מכונות ווירטואליות ופיתוח. לא למשחקים. המחשב מריץ בד"כ שלוש או ארבע מכונות וירטואליות, שכל אחת מהן מריצה אפליקציות סולידיות כמו דפדפן, אופיס, עמדת פיתוח, בקרת תצורה, שרת אינטרנט וכו'. הרחבה על כך פה . המאפיין העיקרי של המערכת, לדעתי, הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב המארח טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. כדי לפתור את זה אני מרכיב מחשב חדש. כדי להתגבר על קטע ה-IO אני שוקל לשים SSD ו/או raid-0 ו/או 16GB זכרון. ועכשיו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המעבד. לפי הסקירה באנאנדטק ה-860 או ה-…
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני יודע שמליוני אנשים שאלו את זה... אבל בכול זאת מתי יוצאים המעבדים החדשים של AMD בתושבת 939 ?:OOO ומה יהיה מחירם? בתודה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום הבנתי שהלוח הזה טוב יותר מP5K ו KC מדוע? רשמו משהו דהוא כמו הDELUX רק זול יותר אני לא כל כך מבין בנושא עזרו לי
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI 6309 V1.0 שהביוס עודכן ל V1.8 האחרון שתומך גם ב AGP X4. יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 64M שהוא כמובן AGP X4. התקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia וכאשר אני ניכנס להגדרות של הכרטיס דרך הדרייבר אני רואה שהכרטיס מזוהה כ AGP X2, הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם אפשרות של הגדרה AGP X4 אך ללא הואיל גם כאשר התקנתי את המערכת מחדש. יש למישהו רעיון לפיתרון? ???
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את הלוח הזה(B3)??מה הכוונה ב"לוח מאושר צבאית" ??? והתוספת/גימיק הזאת באמת משנה,המחיר?לא מצאתי שום ביקורת עליו?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם FIREWIRE, LAN, בלי OC. המעבד שאני קונה הוא ה - Intel Core 2 Duo E6600 . בגדול אני הייתי מעדיף לא לעבור את ה-600 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שמעתי שאינטל הורידה את המחירים כדי לחסל את אי אם די .הנה למשל כפול ליבה של אינטל.המחיר שלו ירד לאדמה .השאלה אם כל ההנחות האם שווא היום לעזוב את האי אם די ולעבור לאינטל ?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בעיה דיי מוזרה: למחשב יש איזה 12 IRQ שונים אבל משום מה הוא מתעקש לחלק את כל ההתקנים שלי על פסיקות 5 ו 11 בעיקר. ככה יוצא שהכרטיס מסך שלי והכרטיס רשת משתמשים באותה פסיקה, והכרטיס קול ו USB משתמשים גם הם באותה פסיקה אני לא חושב שיש לי בעיה של פסיקות כי עשיתי בדיקה ורובן ריקות יש אפשרות לסדר את הענ יין? בדקתי בביוס ואי אפשר לעשות את זה שם
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המחשב הזה ינגן HD בלי תקיעות? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-