עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי לזה תשובה. לדוגמה המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX מזה המהירות GHZ שלו ומזה הMHZ שלו? לפי מה שהבנתי הMHZ של הBus speed (שלא הבנתי מזה בדיוק) ונגיד הבאס ספיד של המעבד הספציפי הזה זה 1066 אז זה אומר שאני יכול לשים את 1066 מהירות זיכרון? זאת הכוונה ? נגיד וזה לא נכון..אני יכול לשים מהירות זיכרון מה שאני רוצה לפי מה שהלוח מתאים?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  2. היי רכשתי עבור מחשב של חברה שלי את הזיכרון הנ"ל הוא מחולק באמצע ל2 חלקים של 128x4 כול צד. DDR 128x8 PC400 1G AUM5108 על הצ'יפים של הזיכרון רשום128X8DDR K 0843 האם הזיכרון הזה מתאים בכלל לסוקט 478?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  3. זאת אומרת הלוח אם ייכנס או שכיום המארזים שונים לכן לוחות אם חדשים לא ייכנסו במארז כזה. תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by hard_comp,

יש ברשותי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A7V133 עם מעבד Athlon במהירות 1000 Mhz אתמול הרסתי את המעבד שלי (לא משנה איך :-[ ) ורציתי לדעת אם Athlon XP 1700 יתאים. נכנסתי לאתר של ASUS ושם היה כתוב שהלוח תומך ב Athlon XP 1700+ Model 6 מישהו יכול להסביר לי מה זה הModel 6 הזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Psychopath,

קראתי את המאמר הבא לגביי לוחות גיימרים של ASUS וטעיתי: http://hwzone.co.il/reviews/strikercommando/ - האם שווה לקנות אותם בהשוואה ללוחות מקבילים בצ'יפסט ? - אם כן, אילו לוחות עונים על אותם סטנדרטים ?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  6. לאחר שראיתי את הביקורת הזו על ה-OCZ 1GB PC4000 (2x512MB/500MHz) EL DUAL CHANNEL DDR MEMORY KIT GOLD VX: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369&p=12 נראה שהוא יהיה אידיאלי בזיווג עם הDFI ULTRA-D שרכשתי כאן בארהב. אמנם לא TCCD אבל כמצוטט: "In the end, OCZ VX Gold is the best performing memory that we have tested on the Athlon 64 platform. At the same speed and same timings, it significantly outperforms any other memory that we have tested on A64. VX does not run at the fastest memory speeds that we have found in our benchmarks - quite a few memories based on Samsung TCCD or Hynix memory chips reach significantly higher speeds than the DDR538 of OCZ VX Gold.…

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  7. אני רוצה לוח אם שיהיא בו 12 יציאות USB ו יציאות מקלדת עכבר ...יצאית ה סאונד6 ON BOARD יציאת האינטרנט ON BOARD וגם יציאת SATA וגם שתהיא בן תמיכה ל OC טובה וגם תמיכה ל RAID לדיסקים קשיחים .. אז איזה לוח אם לקחת ???

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by nim901,

הלוח הוא של ABIT אשר נושא את שם הקוד "DAN 5up4too1" הלוח תומך ב DDR2 במהירות של 1066 MHZ וגם ב PCI-E במהירות של 32X (כנראה הכוונה ל 2 של 16X) ושאר ירקות ופירות מקור http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=11853&catid=2

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  9. היי. כפי שהבנתי, יצאו מעבדים חדשים של אינטל. בדקתי בחנויות, עדיין לא הביאו אותם. לכן השאלה שלי, מתי המעבדים החדשים יתחילו להמכר בארץ, האם תהיה הנחה על מעבדי i5, והאם לקנות את הסדרה הישנה של אינטל או החדשה. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by elkaifa,

שלום רציתי לשאול לגבי אופן קריאה של המעבד מזכרון: ידוע שהמעבדים עד לא מזמן היו עם 64 רגליים ,ולזכרון יחיד היתה רוחב מילה של 128 BIT אז היה צריך לקרוא בכל מחזור שעון פעם מצד אחד ובמחזור הבא פעם מצד שני,קוראים לזה בשפה מקצועית שזירה.אני שואל זה לא אומר שקריאה כזאת,מעכבת פי 2 את הקריאה? ובכלל מה קורה שאנחנו משתמשים בטכניקה של DUAL CHANEL אז יוצא שיש 256 רגליים לזכרון ויש רק 64 BIT למעבד אז לקרוא את כל הזכרון יקח 4 מחזורי שעון? רציתי להבין תודה מראש!

11. שלום לכם : רציתי לשאול את הדבר הבא: איך מחשבים את כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד 386(16bit) ואת כמות הזיכרון של מעבד 64bit? איך מחשבים את כמות הזיכרון של מעבד 32bit אני יודע 32^2 וזה יוצא 4Gb ,אבל 64^2 ו16^2 נראה יותר מדי ופחות מדי (ממש לא הגיוני)??? ודרך הגב אם אני לא טועה אז כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד386 היא 16mb. למישהו יש פתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  12. Started by meir1234,

שלום. 1. אני מתכנן להחליף לוח אם + מעבד חשבתי על לוח האם הזה: לוח אם Gigabyte B560 AORUS Elite Micro ATX B560M AORUS ELITE (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global בלוח האם מצוינת העובדה הבאה: Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support: 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI 1.4 version and HDCP 2.3. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version, HDCP 2.3 (Graphics specifications may vary depending on CPU support.) 2. האם נדרש מעבד הכולל ליבה גרפית כגון : מעבד Intel® Core™ i…

13. Started by liordavid,

שאלה בכותרת... תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד אינטל בסביבות מהירות 3 גיגה רציתי לדעת האם יש חשיבות מאד גבוהה ללוח אם ואם כן, איזה מומלץ לעבודה מהירה וסינכרון טוב, לוח עד 1300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט GA-8IK1100 875 עם 512 דדר ומעבד 3.0 אבל משום מה נראה לי שהעבד ממש חם הוא נע בין 49 ל52 מעלות לא נגעתי oc או שום דבר שדומה לזה יש לי 2 מאווררים במחשב חוץ מהספק והם עובדים ב 2567 ר פי אם זה בסדר לדעתכם או שאין ממה להילחץ?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by s.cheetah,

שלום בבקשה עזרו לי לבחור זיכרון למקבוק פרו שלי: http://store.apple.com/us/product/FD318LL/A חשבתי על שתי אופציות: http://www.amazon.com/CORSAIR-Vengeance-204-Pin-1600MHz-CMSX8GX3M2A1600C9/dp/B006EWUOL8 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233264 האם הסלוטים האלו מתאימים בכלל למק? מה עדיף סלוט אחד של 8 או 2X4? אשמח לשמוע על עוד המלצות לזכרונות... תודה איתמר

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by aerobics,

http://www.cpu-world.com/Compare/388/Intel_Core_2_Duo_E8400_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5700.htmlשלום חברים חברי הביא לי מעבד E5700 ותמיד אני רציתי מעבד E8400 מחירו לא יקר 200 שקל ביד 2 כל זאת לבנות מחשב למדיה סנטר ובדקתי את הפרמטרים לא מי יודע הבדל רציני מה דעתכם??? תדה אמיר

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by abarbotel,

למה 4 גיגה זיכרון ב64 ביט שווי לערך של 2 גיגה על 32 ביט והאם כדי לעבוד עם 64 ביט צריך רק לשנות מערכת הפעלה או גם חומרה?

19. Started by ABITIS7V2,

אני מעונין לעדכן את הביוס במחשבי יש לי לוח אם ABITIS7V2 אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי קישו ר להורדה והדרכה כיצד לעדכן אותו עיינתי כבר במדריך רק שלא הבנתי כלכך מה עושים עם הדוס.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  20. הי,אני מעוניין להוסיף כ-2 GB זיכרון . האם חייבים לקנות דגם זהה?אם לא אז על מה אתם ממליצים סביב ה200 שח? האם ניתן להתקין את הזיכרון לבד?יש לי ידע די טוב ואני יודע איך להכניס ולהוציא אותם(ניסויים על המחשב הישן). תודה.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by oshoman,

איזה לוח בתושבת הזו הכי מומלץ? בתקציב הנ"ל אולי קצת פחות תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  22. Started by udi,

יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  23. Started by dorish,

יש לי אפשרות לקנות מעבד 1.4 במחיר מציאה האם שווה בכלל עדיין לקנות מעבדים במהירות כזאת? אני במיוחד משתמש בשביל משחקים בעיקר או שעדיף לי לקנות מעבד 2.0 . ההבדל ממש גדול כמו שאמרתי זה ממש מציאה. עכשיו שאר המפרט שיש לי זה GF TI4200 זיכרון 256 אז האם ההבדל בין שני המעבדים כזה גדול ששווה לי להשקיע הרבה כסף? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by Anas-Nanas,

שלום... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסמן לי בכל צורה את הרכיבים החשובים (כגון: צ'יפסט, הסוקט של המעבד, סלוטים של זכרונות וכו') על גבי תמונה של הלוח! הלוח הוא: DFI NT70-SC אני אשמח אם תוכלו גם להוסיף תגובות לגבי הלוח עצמו! בתודה! Anas-Nanas

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by drbrain,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש E6600 זיכרון 2 GB 800 MHZ כרטיס מסך BFG OC2 8800 ספק ENERMAX 400w מה שנשאר לי זה לוח אם שאני לא יודע מה יש בשוק ואיזה ציפסט לקחת לא מתוכנן OC נ.ב. אל תגידו לי ש-800MHZ אני לא צריך כי אני לא עושה OC במחיר של 700 שח לא צריך את 667 מה FSB הכי גבוה שמתאים לי גם מבחינת המעבד אני לא מעוניין ב-AMD

• 13 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים