מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שאינטל הורידה את המחירים כדי לחסל את אי אם די .הנה למשל כפול ליבה של אינטל.המחיר שלו ירד לאדמה .השאלה אם כל ההנחות האם שווא היום לעזוב את האי אם די ולעבור לאינטל ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצד אחד, Q9400 עולה יותר מ Q9450. מצד שני ל- Q9450 יש זכרון מטמון כפול (!) מל- Q9400. שניהם פועלים בתדר של 2.66GHZ. אני חושב שהתשובה מי עדיף כאן ברורה (Q9450 כמובן), אז למה Q9400 יקר ממנו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לוח מתוצרת אינטל שמתאים למעבד כפול ליבה מדגם 805 ושיש בו כרטיסי קול ומסך מובנים וסלוט PCIe עד 600 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי corsair PC3200C2, שאמור כמובן לעבוד ב 200mhz, אבל הלוח (K8N-E Deluxe) נותן לו באופן אוטומטי 100mhz. גם אחרי שהעליתי את זה ידנית ל 200mhz (כמו שצריך להיות), תוכנות כמו Sisoft Sandra ו HWinfo32 אומרות לי שזה עדיין רץ ב 100mhz. מה עושים כדי לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים..חג שמח.... אז ככה.. יש לי 1GB זיכרון במחשב (או ליתר דיוק 920MB) עכשיו אני רוצה שיהיה לי 2GB אז אני צריך לקנות עוד 1GB או 2GB?? תודה ושוב חג שמח
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם H61 ויש לי כמה שאלות לגבי עידכון ביוס 1. יש לביוס כמה גירסאות וליד כל גירסה יש הסבר מה הוא מתקן השאלה מה להתקין את הגרסה האחרונה ? או להסתכל לפי מה הביוס מתקן ? 2. הגרסה האחרונה של הביוס כוללת את כל העידכונים האחרונים של הביוסים הישנים ? או כל ביוס זה עידכון בפני עצמו ? 3. יש לי גרסה של ביוס F9 ויש גרסה חדשה יותר F10B אני מתלבט אם להתקין את זה ,
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חזבתי לקנות TWINMOS אבל אני לא בטוח שזה מתאים למעבד AMD... אז זה מתאים? מה הכי מתאים? מה הכי לא מתאים? ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני רוצה להכנס לנושא AMD ואבקש המלצה לגבי המעבד החדש XP2800+ לוח אם מתאים מסוג NFORCE2 מי יכול לתת לי המלצה ונתונים כולל הצורך באיוורור בברכה רא
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עידכון BIOS הוא שונה משאר העידכוני הדרייברים האחרים ? אם לא, אפשר לקבל הסבר קצר איך לעדכן BIOS ? ומה בדיוק עוזר עידכון BIOS ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה ריתי שאתם כודבים פה על מכפלות שיש במעבדים ומכפלות פתוחות סגורות אז רציתי לדעת מה זה תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. כפי שנאמר בכותרת, אינטל הכריזה היום, 8.7.2020 על תקן 4 Thunderbolt שרובו פותח בישראל. למרות שהוא מבוסס על USB 4, אינטל טוענת לבקרה על איכות המוצרים שיורשו לשאת את הסימון של TB4. המעבדים הראשונים שיביאו את הבשורה יהיו TIGER LAKE.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8k9a2%2B.htm ואם הוא טוב ל oc? ובתור לוח איך הוא?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525, מערכת הפעלה Vista Basic 32bit. המחשב עבד די לאט (לא נורא), לכן רציתי לשדרג RAM. היה לי 2 יחידות של 1GB RAM, וביקשתי להחליף לשתיים של 4GB. לאחר שלטענתם שידרגו, הפעלתי את המחשב במעבדה שלהם והוא על נורא לאט... שאלתי למה המהירות לא השתנתה ואמרו לי שאם רציתי לשדרג מהירות אני בכלל צריך להחליף Hard Disk וזה עוד 500 ש"ח... אמרתי שאני אבדוק איך אני מסתדר עם המחשב ואז אולי אחזור להחליף את ה-Hard Disk. כשהפעלתי את המחשב בבית הוא עדיין היה נורא נורא איטי ורציתי לבדוק אם באמת שדרגו לי את הRAM. לחצתי על "מאפיינים" ב"מחשב" וראיתי שכתוב באמת 4GB RAM, אבל זה הרגיש לי מוזר שזה לא שדרג אפילו בקצת את המהירות של המחשב, אז הפעלתי את מנהל המשימות וב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה רבה על כל האווירה והעזרה שיש כאן! אני ממש מרגיש מוקף בין מומחים. אבקש להתייעץ איתכם לייעוץ והכוונה קטנה להרכבת מפרט. המחשב מיועד לצרכי עבודה (עבודה בסיסית ביותר בPHOTOSHOP CS2 ולא יותר, עריכות קבצים ובניית אתרים) חשוב מאוד מאוד זה עבודה מהירה ונוחה כי אני לא רואה את עצמי מחליף מחשב ב-3 שנים הקרובות. נתחיל עם מעבד: לפניכם 3 מעבדים שמצאתי, כאשר החלק המודגש הוא המחיר שמצאתי. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים? האם כדאי להשקיע עוד 200 או 300 ש"ח או שההבדלים זניחים ביותר? Intel Core i7-3820 Box 1395 Intel Core i7-4770 Box 1530 Intel Core i7-4770K Box 1690 קיבלתי הצעה עם הדגם: iINTEL I7-3770K - ניסיתי לחפש ולא מצאתי עליו מידע או מחירים בארץ, האם הו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא בדילמה לפני רכישה, בתחום הזכרונות כפי שמרמזת הכותרת. ההתבלטות היא בין שניים כאלה של קורסייר - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11744 לבין הקיט הזה של פטריוט - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=12032 לקורסייר מתח עבודה נמוך יותך (והפרש קל במחיר לטובתו) ולפטריוט תזמונים נמוכים יותר. אלו ההבדלים היחידים שמצאתי על פני השטח, כעת אשמח אם תוכלו לייעץ לי מי מבין השניים עדיף. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שבפנדה התחילו למכור אותם במחיר סביר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 למישהו יש נסיון איתם? התזמונים שלהם נראים טובים...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב PDF עם הנתונים של המחשב שלי כפי שיצא בדו"ח של CPUZ. המחשב בקושי מריץ FIFA 2018 ו- PES 2018 על הגדרות התצוגה הגבוהות ביותר. המון תקיעות... הכל בקושי זז. אני חייב להוריד רזולוציה וקצב רענון בשביל לשחק. יכולים להגיד לי האם המעבד חזק מספיק? האם חסר זכרון? האם צריך להחליף כרטיס מסך? תודה רבה DESKTOP-1TQANTS (1).pdf
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי שום דרישות מיוחדות מהלוח אם. מעבד Q6600(מתכנן OC די נכבד), חריץ PCI-E יחיד, וזכרונות 800 (שאגיע גם אליהם). אני תכננתי ללכת על P35-DS3, אבל לאחר שקראתי ביקורות שמתי לב לכמה בעיות. לפי האתר של גיגהבייט הלוח אמור לתמוך ב-FSB 1333, אבל במציאות הוא לא תומך. ויש בעיה לעבור את באס 325 עם הלוח. מישהו יכול לאמת/לשלול את זה? כמו כן אני מתכוון לקנות 4G ראם (4X1) של OCZ. לפי האתר שלהם הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, ולפי מה שהבנתי יש בעיה להגדיר עם הלוח שיתן מתח של יותר מ 1.8? ד"א- הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, לפי מה אני אמור לקבוע כמה בדיוק לתת להם? (אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות.) אם לדעתכם יש לוח משתלם יותר עד 700 ש"ח אשמח להמלצות. למרות שאני מעדיף להישאר עם לוח של גיג…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחר שאני מחליף את השילוש מעבד,לוח אם,וזכרונות,ואז מחבר את ההארד דיסק הישן ללוח אם,מה הלאה? על הוינדוס 7 במנהל ההתקנים מוגדרים הדרייברים הקודמים של הלוח אם הקודם.מה אני אמור לעשות? אמור להסיר את כל ההתקנים,ואז להתקין את הדרייברים החדשים? או שאני יכול להתקין את הדרייברים החדשים,ואז אוטומטית הדרייברים הקודמים יסורו..? אודה לעזרתכם. במידה ואני אמור להסיר את הדרייברים הקודמים,איזה דרייברים להסיר במנהל ההתקנים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB ddr2 667 אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של גיגה אני צריך המלצה הזיכרונות הנוכחים הם CL5
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המפרט שלי (חלקי, אם צריך לדעת עוד משהו תגידו)- לוח אם ASUS P7H55-M LX מעבד intel i5 760 כונן קשיח חיצוני WD Mybook Essential 1130 2TB במחשב שלי יש רק חיבורי USB2 והיות והכונן תומך בUSB3 אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה כזה http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-2-Port-/270886030117?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1210cb25#ht_2329wt_1185 השאלה היא, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח שלי (יש לי גם כרטיס מסך שמתחבר לאחד הסלוטים)? ואם כן האם זה באמת יתן את מלוא המהירות שהכונן יכול לעבוד בה? בקיצור האם שווה לקנות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WOW http://www.hardwarezone.com.au/reviews/view.php?cid=6&id=2246&pg=3 Gigabyte P35 http://www.hardwarezone.com.au/reviews/view.php?cid=6&id=2249 MSI P35
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחלק משדרוג המחשב הקיים אני מחפש לוח אם למעבד 2500K (עליו אני סגור) שימושי המחשב הם משחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD המחשב יהיה ב- OC קל-בינוני (קירור אויר) מה שמשאיר בחירה בין P67 ל- Z68 לצורך חיבור הכרטיס קול החיצוני הלוח אם חייב לכלול חיבור Firewire IEEE 1394 ראיתי הרבה לוחות Z68 שאינם מכילים יציאת וידאו. מה ההגיון בשימוש בצ'יפסט הזה ללא יציאת וידאו? virtu יכול להשתמש במעבד הגראפי של ה- SB דרך יציאת הוידאו של הכרטיס מסך??? (לא נראה לי אבל אני שואל כדי להיות בטוח) בהנחה ולא מה הטעם לקנות כרטיס Z68 ללא יציאת מסך? על איזה יכולות אני מוותר בבחירה ב- P67? כרגע אני קצת מבולבל בנוגע לצ'יפסט המתאים ולגמרי לא סגור על איזה לוח אם כדאי לקחת...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-