עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BlackBlood,

לא רוצה לקנות לוח אם באיזה 300 או 400 ש"ח.. מעדיף להשקיע קצת יותר מה אומרים, הלוח טוב? EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E GIGABYTE

2. Started by urich,

יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. 1. כמה הוא שווה? 2. האם הוא יכול להתאים למחשב שלי?

4. ראיתי היום לוח של GigaByte בשם: GA-7VAX שהיה קרוב מידי בשם ללוח GA-7VAXP שאותו אני מתכנן לקנות. ההבדל במחיר קרוב ל 200 ש"ח שזה סכום חביב לכן החלטתי לבדוק מה ההבדלים. ב- GA-7VAXP כתוב: VIA 8X V-Link architecture (533MB/s) ואילו ב- GA-7VAX כתוב: VIA V-Link architecture (266MB/s) מעבר לכך ל- GA-7VAXP יש גם: Smart I/O : Winbond Smart@IO (שגם על זה אני אשמח אם יגידו לי מה זה) את ה- RAID וחיבור FireWire. מאחר ואני בור ועם הספר אני אודה למי שיוכל להסביר לי בקצרה על מה מדובר או אפילו להפנות אותי ללינק המתאים (ניסיתי למצוא בחיי..) ואיך זה משפיע עלי בסופו של דבר. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by cha_had,

שלום, האם סלוט של DDR4 תומך ב-DDR3? חיים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by roeiw,

יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר. זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני אנסח את השאלה באופן ברור יותר: האם אינטל שהם מייצרים מעבד, הם מחליטים איזה E8X00 הוא יהיה ע"י בחינת יכולת, ולפי כך הם מחליטים איזה דגם זה יהיה? זאת אומרת שאם נגיד הם בדקו וראו שניתן להגיע לתדר מעבד(לא FSB) גבוה יותר עם X אז אותו X יהיה 8600, ואם מעבד אחר שהם ייצרו גם עם אותו זיכרון קאש לא מצליח להגיע לתדר גבוה אז הוא יהיה נניח E8300? או שפשוט כולם יכולים להגיע לאותו FSB ? או שאולי הם מייצרים את כולם אותו דבר ורק מוכרים אותם עם מכפלות שונות? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה שוב.למרות שניסיתי להיות הכי ברור...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני צריך BENCH לRAID 5 ללוח אם שלי ונוסף של eVGA - X58 SLI LE. מישהו מכיר ?

9. Started by BENNY-L,

מישהו יכול להראות לי בתמונה איפה נמצא הציפסט תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by din264,

המלצה ללוח X570 ATX עד 900 אלה הדגמים שהציעו לי: Gigabyte X570 GAMING X Gigabyte X570 UD asus prime x570-p X570-Phantom-Gaming-4 ASRock ? הלוח יעבוד עם מעבד רייזן 3700X

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by RDragon,

אני מחפש זיכרון ל I5 ,קונה מערכת בIQPC. שאלתי אותם לפני שבוע אבל לא ענו לי. הבעיה שהזיכרונות המתאימים אצלם יקרים באופן מזוויע ואני חייב משהו זול יותר... אולי יש משהו בKSP או אייבורי? או משהו באשדוד. חשבתי לקחת את G.Skill 4GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 7-7-7-18 F3-10600CL7D-4GBPI מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2504&products_id=24663&PHPSESSID=c2b8cbdb7d37b8a4838ba30df2b61b9d ב400 אבל לא יכול לחכות 3+ שבועות וכו'

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Inertia,

אט אט מתגבשת לי ההחלטה לגבי המחשב החדש שאני רוצה לקנות וכרגע אני תקוע בשאלת הזכרונות... מעבד: E6300 לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 זכרונות:... אני מתכוון לקנות (ככל הנראה) שני סטיקים של 512 במהירות 533 או 667 והכוונה היא לעשות OC קל למערכת (עד באס של 350).. יש הצעות לזכרונות מתאימים? הכוונה שיאפשרו לי לעשות אוברקלוק ברמה פשוטה ועם זאת לא יעלו הון.. ד"א מה הBUS של ה core2 e6300 המקורי? הוא יגיע ל350?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם, חבריי הגיקים התפנה לי כסף לאחרונה, והבנתי שחלאס, אי אפשר לשחק במחשב עם ג'יגה אחת (מרסנריס כלל לא זז על הרזולוציה הכי נמוכה). כרגע יש לי דואל צ'אנל של 512x2 עם 667 MHZ עכשיו, השאלות שלי הן כדלקמן: מה אתם הייתם עושים? מה יותר חכם כלכלית כרגע\יעיל באופן כללי? לזרוק ג'יגה לפח ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? או בכלל עדיף להשתמש בג'יגה ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? ומה משחקים צריכים בכלל כרגע, 2 GB או 4 (אני כנראה לא אשדרג עד המחשב הבא שיקנה רק אחרי הצבא (לפני גיוס), כך שצריך לקחת את זה בחשבון)?!האם הDDR3 כבר נכנס לשוק כך שאפשר לקנות אותו במחיר סביר? ממש לא התעדכנתי לאחרונה, כך שאני צריך לסמוך עליכם לתשובות ד''א, גם מחירים משוערים יעזרו בהחלט. תודה רבה לכם עריכה: …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 3gh,

רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by fungiman,

מתברר שהידיעות על מותו של הפנטיום D היו מוקדמות. עמית מהעבודה רכש "במבצע לא נורמלי - לא כמוך שמרכיב מחלקים" מחשב ב-1300 ש"ח עם המעבד רב העוצמה Pentium Dual Core 3.0Ghz, ולא, לא מדובר ב-E8400. כמובן שמפרט ממשיך עם לוח אם חדשני מבוסס 945, זיכרון מהיר (667 מה"צ) ודיסק עצום ורב (160 ג"ב, אולי כי הם עולים היום כמו ה-80). לא רק שמוכרים גרוטאות, אלא מוכרים גרוטאות בזבזניות בחשמל ורועשות. שיתחדש.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mrraz,

יש לי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR במהירות של 2700 האם הוא יפעל עם זיכרונות במהירות של 3000 או 3200 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by arimaor,

שלום, אבקש עזרה בבחירת מעבד בין השניים הבאים מה יותר מומלץ וטוב: INTEL DUAL CORE E6500 או Intel Core 2 Duo E7500 ??? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. התקנתי 64 ביט (XP) ועדיין כתוב שיש 3.2 גיגה ראם... גם בפוסט וגם במערכת. חשבתי על עדכון ביוס, אבל אין לי פלופי ואין לי דרך לעשות.. מה שגם עדכון הביוס של ABIT (לי יש IL9PRO ) מעצבן ומקבלים איתו קבצים מוזרים חוץ מהEXE... מישהו יכול לעזור? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לקבל את ה800 מגה שלי?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. משהו יכל להסביר לי למה תמיד שאני מעמיס על המחשב אני רואה שרק הליבה השניה של המעבד עובדת האם זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם כדאי לקנות עכשיו מחשב? אני לא יודע מה לקנות, האם להתחשב באופציה לשידרוג (k8l) ? האם לחכות ל-am2 65nm, אולי לקחת C2D עם 680i ולסגור סיפור (בהוצאה כספית מופרזת ), האם לוחות עם 3 חריצי PCI-E (שלישי לפיזיקה) אמורים לתמוך ב-AMD בקרוב? אני בדילמה... אני רוצה את הכי טוב שאפשר במחיר שפוי (בעייה, אני יודע). אבל אני לא רוצה להתבאס שפתאום תוך חודשיים תהיה התפתחות רצינית שאני אפספס. אני לא מבקש מפרט, ועדיין אין לי תקציב סופי (אני מניח שלפחות ל-6-7k ). אם אני הולך על אינטל זה יבוא על חשבון איכותם של חלקים אחרים אני מניח... יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קודם כל אני לא מבין למה הזכרונות שלי לא מוכנים לעבוד על 1T שזו גם בעיה, למישהו יש מושג ממה זה נובע? המחשב לא עלה אז הוצאתי את הסוללה של הלוח אם (שזה סיפור אחר ) והכנסתי אותה בחזרה בערך אחרי שתי דקות. עכשיו כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך עם משהו צהוב כזה מימין למעלה ואני חייב ללחוץ F1 כדי להמשיך... יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה? מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hakoki,

המקבילים כמובן..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. פער האבטחה במעבדים המודרניים מכל הסוגים זוכה לתיקון במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, ובחינות שונות מרחבי הרשת מעידות על כך שברוב המקרים ניתן לנשום לרווחה ולהפסיק לחשוש ממערכת שתהפוך למקרטעת ואיטית לפתע לכתבה

דיונים חדשים בפורומים