עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OR007,

לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP. החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם להשקיע בלוח אם. איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח). אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר. אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק. מה דעתכם ?...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום רב, לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם gigabyte b450m ds3h. יחד איתו גם רכשתי כונן SSD NVME השאלה שלי היא כזו - האם אני יכול לחבר עוד כונן בתצורה הזו ? הלוח תומך ? איך עושים את זה אם כן ? כי אף פעם לא חיברתי כונן כזה... או שאפשר רק מהדגמים הישנים של הSSD בתצורת SATA3 ? יש המון מבצעים של כונני SSD באמזון אז אמרתי למה לא לקפוץ על ההזדמנות אם אפשר... תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by AKULA,

מה זה בדיוק הדברים האלו בלוח אם ומה הם נותנים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AMIR7710,

שלום החלטתי לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתאימו לי לוח אם בשבילו... מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪943 http://www.tms.co.il/product/5741 מארז:SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון:4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2 - מחיר: ₪115 כרטיס מסך:MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399 אני צריך לפחות שני חיבורי SATA 3, אני רוצה לקנות אותו ב - RSM חיבור HDMI..תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. דגם חדש ממשפחת ה-Kaby Lake-R הניידת של יצרנית השבבים מספק לנו הצצה לשיפורים הצפויים בגזרת המעבדים התקציביים לכתבה

8. Started by ag43,

האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MAChaifa,

^כותרת^ מה ההבדלים? ושווה להשקיע 10 שקל יותר בUS3L במקום הDS3L?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מעוניין להתקין קירור למעבד שקניתי, וראיתי שעל גב המעבד מדבקה הנושאת מספר סידורי כלשהו. אני משער שעליי להסיר את המדבקה לפני שאכסה את המעבד במשחה תרמית ואניח עליה את גוף הקירור. אני צודק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ‏Core i7 920, s1366, 8MB Tray‎ או ‏Core i7 860, s1156, 8MB Tray‎ ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by babu,

למערך SLI של 98GX2 לבנתים אני שם אחד בעתיד עוד אחד מעבד Q9550 ספק 800 רמקולים 5.1 LOGITECH X540 500GB זיכרון 4GB זיכרום RAM אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי לזמן טוב אם אפשרויות OC רציניות לא משהו יקר חשבתי על ASUS P5ND או משהו אבל אני לא מבין בזה ממש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shlomi2003,

http://www.pch.co.il/docs/pd1540237954.htm

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי 512 כמה יעלה לעלות לגיגה או אפילו 2? וצריך תכנאי שיסדר את זה או אני יכול ומאיפה קונים חוץ מאינטרנט

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bora8,

שלום האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הזיכרון הזה? G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRH או G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-8GBRH

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כי יש לי גישה לשרת הראשי בבציפר שב-מ-ק-ר-ה יש עליו Xeon ואני רוצה לעשות לו איזה OC קטנטן :*)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם אני כבר זמן רב משוטט כאן בפורום ובאינטרנט בכלל ומנסה להבין מה ההבדלים בין המעבדים השונים, אך ללא הצלחה מרובה, קראתי את כל ה FAQ שכאן בפורום ועדין יש לי כמה שאלות שלא הבנתי, אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה: איך אני בוחר את המעבד שיתאים לי הכי טוב ויהיה הכי זול? על איזה קריטריונים אני צריל להסתכל? למשל עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש (ספציפית אני רוצה נייד אבל השאלה עדין כללית), ואני יודע מה אני רוצה להריץ עליו :אינטרנט, מוזיקה, אופיס, תוכנות עריכה (וידאו ותמונות) ,סרטים בHD (וגם משחקים אבל זה לא באמת חשוב מספיק לי שרק ירוצו). איך אני מבדיל בין המעבדים שונים? ראיתי כל מיני טבלאות באתרים שנים שמדרגים מחשבים שנים (לדוגמא אני פשוט לא מצליח להבין מה עושה את מעבד X יותר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by omerha,

האם מישהו הפעיל אחריות למוצר שלא נקנה בארץ אצלו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כותרת עדיפות ללוחות שלasus

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nadavg1,

שלום לכולם! שאלה למומחי הפורום! - בתקציב של כ600 שקלים, מה הלוח שאתם ממליצים בין אלה: Asus P5Q Gigabyte GAEP45UD3L Gigabyte GAEP45DS3LR אם יש לכם לוחות אחרים שאתם ממליצים - אשמח לשמוע! הערה : הלוח צריך לתמוך ב: P45, Socket 775, E8400, DDR2 זיכרון - עד 16gb התלבטתי גם לגבי ASROCK, הבעיה שאני לא מוצא כמעט כאלה בישראל... תודה לכל העונים! שבת שלום, נדב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by WizardOfOz,

האם הלוח אם טוב בשביל מחשב גיימרים עם המפרט הבא?: מעבד INTEL Q6600 T+FAN (4 ליבות) לוח אם GIGABYTE G31M-S2L זכרון KINGSTON 2GB 800 (2x1Gb) דיסק קשיח ST 500GB 32MB SATA2 כונן אופטי Dvdrw x20 (DVDצורב ) SAMSUNG SATA מארז 500Wat Front - 2USB + 4USB כרטיס מסך GeForce 9500GT Super (1GB) כרטיס קול High Definition Audio כרטיס רשת LAN connectivity 1000Mb/s

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחפש מדר בורד כולל כרטיס מסך סביר האם כדאי ללכת על המדר בורד הזה או לקנות אחד זול יותר וכרטיס מסך בניפרד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני אומר בדחיפות כי מחרתיים דוד שלי צריך לבוא אלי ואני צריך להרכיב לו מחשב (שידרוג +שילוש קדוש) יש לי הגבלה ל 2000 ש"ח + - רוצה AMD כי הם לא יקרים, רק מה XP1600 זה מתחיל להיות יקר המחשב הוא להכול(מחשב ביתי) איזה מפרט הכי טוב אתם יכולים לתת לי במחיר הנל? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שבוע טוב, האם יכול להיות שהלוח אם מהדגם הנ"ל עבר שינוי חומרה מאז שיצא לשוק (שזה פחות משנה) ? אני מתיחס ליכולות של ה- USB עם המהירות החדשה. וכן גם התאמה לתמיכה של ה- WIN8 מבחינת תוכנה ? או שמה בוצע שינוי באתר אסוס ביגלל ה- WIN8 שיצא חדש ותו לא... איך ניתן לדעת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים