עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע זה מה שיש לי במחשב (תמונה) רק אל תגידו לי להחליף לוח אם כי מ-מ-ש לא בא לי להשקיע עוד כסף אני רוצה מעבד שיעבוד על הלוח הקיים וייתן לי אפשרויות משחק בסימולטורים ומשחקים נוספים באיכות גבוהה כרטיס המסך 4770HD תודה, בני. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by urich,

יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  3. Started by Tori19,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי מפרט. אני רוצה לדעת האם הלוח אם תואם את המעבד והזיכרון והאם הלוח אם טוב ואיכותי, כי הוא פשוט זול יחסית לשאר. תודה מראש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ALL in 1 כמות: 1 - מחיר: ₪93 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪376 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪28 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למ…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  4. שלא יהיה בו כרטיס מסך מובנה ושיהיה USB2 ואפשרויות טובות לאוברקלוק.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by wares2002,

תודה

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכנן לבנות מחשב חדש בחודש הקרוב, אז אני אוסף מידע על רכיבים. הדבר הראשון הוא כמובן המעבד ולוח-האם. אני מתכנן לבנות את המחשב בעיקר למטרות גיימינג כבד (שיתבסס על gtx 670), והבנתי שבשביל זה מספיק ה-2500k או ה-3570k. עכשיו אני מתלבט ביניהם כי מצד אחד, הפרש המחיר לא מאד גדול אז לכאורה עדיף את החדש יותר, מצד שני, זה באמת משנה משהו לגיימינג? מה גם שאני שוקל להתחיל להתנסות בהמהרה ואני שוקל להמהיר את המעבד כשהמחשב יתחיל להיות קצת חלש כדי לסחוט ממנו עוד זמן חיים, והבנתי שדווקא בקטע הזה ה-3570k מתחמם יותר מדי ולכן פחות טוב לזה, אבל אני לא יודע אם מדובר בהמהרה קיצונית או משהו קטן. על מה מבין אלה אתם ממליצים (או איזה עוד שיקולים אני צריך לקחת בחשבון?) לגבי הלוח-אם, כא…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by BENNY-L,

מישהו יכול להראות לי בתמונה איפה נמצא הציפסט תודה

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  8. קניתי לוח אם של גיגהבייט מהאינטרנט הם שמו שמה כמה תמונות תמונה אחת היתה של האביזרים אתה יכולים להגיד לי מה זה כל אחד מיספרתי אותם שיהיה נוח להבין [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by gidon55,

שלום, אבקש את המלצתכם בנוגע ללוח ומעבד לצורך עריכת וידאו. הלוח צריך להיות מהיר ולאפשר שמוש במקסימום של 4 ג'יגה זכרון ושלושה כוננים קשיחים. המעבד לא צריך להיות מהיר במיוחד או להציע פיצ'רים מיוחדים מאחר ואני משתמש בחומרת עריכה יעודית. אדרנלין, אם מישהו מכיר ואם לא זה לא נורא. תקציב זה לא ממש בעיה מכיוון שבכל מקרה לא תגרדו את המחיר של הציוד מסביב, אבל נאמר לא יותר מעשרת אלפים שקלים. תודה רבה, גדי.

• 15 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by Horus,

ASUS BLITZ EXTREME & ASUS BLITZ FORMULA DDR3 DDR2 היורשים לקומנדו על צ'יפסט P35 בROG כנראה שיש למה לחכות... תתחדשו... http://www.tweaktown.com/popImg.php?img=news_blitz_extreme_large.jpg

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  11. לאחר לבטים רבים החלטתי לבחור בכרטיס: ati radeon HD4850 1GB DDR3 (עדיין שוקל האם לקחת את ה4870) ההתלבטות שלי היא בין מעבד כפול ליבה לבין במעבד מרובע ליבה. הדגמים הנבחנים הם:E8500 ו Q6600 קראתי הרבה מאוד על שניהם וההתלבטות היא גדולה. הצורך שלי הוא בעיקר למשחקים ולרזולוציות גבוהות. וכמובן אם רפשר אז גם להתאים לי לוח אם. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by 3gh,

רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by liortaib,

אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  14. ריכזנו עבורכם את כל המידע החשוב בנוגע לתושבת החדשה מבית אינטל - ובנוגע לערכת השבבים המתקדמת ביותר שתלווה אותה באופן ספציפילכתבה

15. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  16. Started by tot5,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב שיש בו את המעבד הנ"ל: [table][tr][td]מעבד [/t]Intel ® Core I5- 2467M[table][tr][td]מהירות המעבד [/t]1.6Ghz הבנתי שמדובר במעבד מוחלש מהסדרה של ה-I5. לשימושים רגילים של: מעבדי תמלילים, אינטרנט, סרטי HD ואולי קצת משחקים, האם המעבד הזה מספיק טוב או שעליי לקחת אחד שהוא לא מוחלש? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

תגידו באיזה חנות מגיעים מעבדי ה amd אם מאווררי spire? ( מצאתי כבר זה ksp) אני זוכר ראיתי 2500 אם spire ב 560 שקל. (אם יש עוד חנות שמוכרת ככה אז תגידו ) --------------------------------------------------------- תגידו יש איזה חנות אחרת שנותנת מעבד 2500 בסביבות ה 540-560 שקל אם 3 שנים אחריות כמו מרדנית.( גם אם זאת לא חנות אינטרנט גם אם זאת סתם חנות איפה שהוא באיזור המרכז) [הרבה זבל נמחק פה] עוד משהו מעצבן אצלהם שהם לא נותנים 3 שנים אחריות רק אם אתה קנית את המחשב אצלהם והם עושים לך הרכבה (שעולה 190 שקל) רק אז תקבל 3 שנים אחריות על המעבד. ( אבל הם זולים יחסית אפשר לקנות אצלהם את ה 2600 בארטון ב 620 שקל אם מאוורר spire)

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  18. בקיצור, אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz במקום ה ddr 256 266mhz אבל כבר יותר מחודש דוחים אותי בחנות ואומרים שהמוצר פגום וכל פעם שהוא מגיע הם מחזירים אותו...הם אומרים שזאת בעיה בזיכרון הספציפי הזה (333) ושמורידים אותם מהמדפים בגלל שיש בהם בעיות...אני נוטה לא להאמין אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אתם אומרים...שמעתם על כזאת בעיה בזכרונות האלה? תודה

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by avi2014,

amd3800 AM2 או amd 4200 939 אל תיכנסו עכשיו לקונרו לא מעניין אותי אני מתכוון לקנות אחד מ2 המעבדים היום או מחר...עדיף להשקיע כבר בדור החדש או לקבל טוב יותר מהישן.לא מתוכנן oc בשלב זה.

• 16 תגובות
    • 974 צפיות
  20. עד היום בדקתי ביצועים עם שתי תוכנות : ביצועים כלליים בדקתי עם תוכנה geekbentch ביצועים גרפיקה ב 3d mark . התקנתי מחשב ללקוח שלי המחשב מבוסס מעבד אינטלי e7500 עם 4 גיגה זכרון וכרטיס מסך ati 4580 . בדקתי ביצועים עם pc wizard 2008 וקיבלתי תוצאה כללית שתאמה לתוצאה שהתקבלה על מחשב אחר עם מעבד e5200 עם כרטיס 9500gt ו 3 גיגה ram . העניין הזה קצת בילבל אותי כי אין פה שום הגיון ואני כנראה מפספס משהו. הייתי שמח מאוד לשמוע איך החברה פה בודקים ומשווים ביצועים . אשמח לכמה דוגמאות של תוכנות עם תוצאות שקיבלתם וכמובן מה המפרט פחות או יותר. חג שמח. איציק

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום רב, המפרט שלי מימין, הגיע הזמן לשדרג שילוש, כל הזמן אמרתי כשאחד מהם ימות אני אחליף ואת האמת לא ציפיתי שיחזיקו מעמד 8 שנים, המעבד שלי הוא החולייה החלשה עכשיו ואני רוצה להחליף. המחשב משמש לכל מטרה, משחקים, סרטים, תכנות ומדי פעם עריכה, רוב זמני הפנוי הוא מולו וכנראה שיהיה גם OC. השילוש ישרת אותי כמה שיותר זמן, אז חשוב לי רכיבים איכותיים עם הטכנולוגיות הכי חדישות. חשבתי על המפרט הבא: 1. מעבד: Intel Core i7 4790K.. מישהו חושב שאני צריך ללכת על סוקט 2011? 2. מאורר: Scythe Kotetsu. הבנתי שיש לו יחס טוב מאוד בין שקט לביצועים. הצעות אחרות של מאוררים טובים ושקטים? ה U12P של Noctua עדיף עליו? 3. זיכרון: G.Skill TridentX 2X8GB 2400MHz CL10, יש מצב שאין לחנות CL10, שווה להתעקש א…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  22. ראיתי היום לוח של GigaByte בשם: GA-7VAX שהיה קרוב מידי בשם ללוח GA-7VAXP שאותו אני מתכנן לקנות. ההבדל במחיר קרוב ל 200 ש"ח שזה סכום חביב לכן החלטתי לבדוק מה ההבדלים. ב- GA-7VAXP כתוב: VIA 8X V-Link architecture (533MB/s) ואילו ב- GA-7VAX כתוב: VIA V-Link architecture (266MB/s) מעבר לכך ל- GA-7VAXP יש גם: Smart I/O : Winbond Smart@IO (שגם על זה אני אשמח אם יגידו לי מה זה) את ה- RAID וחיבור FireWire. מאחר ואני בור ועם הספר אני אודה למי שיוכל להסביר לי בקצרה על מה מדובר או אפילו להפנות אותי ללינק המתאים (ניסיתי למצוא בחיי..) ואיך זה משפיע עלי בסופו של דבר. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by cha_had,

שלום, האם סלוט של DDR4 תומך ב-DDR3? חיים

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  24. Started by forumate,

יש לכם מושג מאיפה אפשר להשיג לוח אם LGA2011 או LGA2011-3 עם 2 מעבדים יחסית בזול? כמובן שיהיה משומש, אבל האם אפשר למצוא מקומות שמוכרים אותם?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by F430,

אחרי עדכון הוא יתמוך בכל המעבדים החדשים נכון של הAM3?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים