מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אחרי עדכון הוא יתמוך בכל המעבדים החדשים נכון של הAM3?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי. כבר מעל שנה שאני לא עוכב אחרי התפתחויות של חומרה וזה יתווכח בשאלה הבאה; אני מתכנן לקנות בקרוב לוח אם חדש. שמתי עיין על ה-GA-MA785GM-US2H של ג'יגבייט. בצד שמאל של הסוקט קיים חיבור של 8 פין. החיבור לא קיים בספק הנוכחי שלי לכן אני חייב לשאול - מה מטרת החיבור והאם נחוץ לחבר אליו את הספק? עיינתי בסטיקי הסברים על חיבורים אבל זה לא עזר לי. אשמח לתשובה בהקדם.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)... (המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...) אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים. אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3 המחיר סביר, אבל איך הלוח?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שאלתי היא מתי יצא CPU של AMD עם פקודות SSE4 +SSE5 ? אלה פקודות שאמורות לשפר מאוד את הצפייה בסרטים וגם את HD עד כמה שהבנתי אמור לצאת המעבד ב-מרץ 2008 עם 4 ליבות ? לשוק הפרטי
-
- 16 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנחנו נכיר לעומק את אחד מלוחות האם המעניינים של תושבת AM4 ומי שמועמד לדעתנו לתואר הבחירה האולטימטיבית עבור האוברקלוקר המתמיד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
Sempron 2800+ זה מה שהציעו לי. P4 2 GHZ זה מה שיש לי. מה יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אהלן. כפי שתראו בתמונה מדובר במחשב לא משהו...אבל הוא משמש לצרכים משרדיים וקצת אינטרנט. אני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון (יש לו 64 SDRAM 100 ). אמרו לי שב SDRAM אין בעיה וכמעט כל סטיק עשוי להתאים - האם זה נכון ? בכמה כדאי להגדיל - האם 128 יהיה טוב ל"ריענון" מחשב כזה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הזמנתי מחנות מסויימת מחשב עם הזכרונות הבאים: זכרונות DDR3 1333Mhz - 2GB Mushkin CL9 לאחר בדיקה בתוכנה שמתי לב שהזכרונות שקיבלתי הם: Nanya M2F2G64CB88B7N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) האם יש טעם לבקש שיחליפו לי לזכרונות שביקשתי?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב שיש בו את המעבד הנ"ל: [table][tr][td]מעבד [/t]Intel ® Core I5- 2467M[table][tr][td]מהירות המעבד [/t]1.6Ghz הבנתי שמדובר במעבד מוחלש מהסדרה של ה-I5. לשימושים רגילים של: מעבדי תמלילים, אינטרנט, סרטי HD ואולי קצת משחקים, האם המעבד הזה מספיק טוב או שעליי לקחת אחד שהוא לא מוחלש? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Q6600 או E7400? אני בעיקר משחק משחקים, וצופה בסרטי HD ... תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי סט של 7 כבלים מהפאנל הקדמי: MIC BIAS MIC FPOUT-L L-RET R-RET FPOUT-R AUD GND עכשיו אין לי מושג מה מהם מתחבר לאן בחיבור ללוח אם. על פי המדריך של הלוח יש לי 2 סוגי חיבור, אחד ל AC'97 והשני לHD. אני מניח שאני מחבר לפי AC'97 כי בשביל ה HD אין לי מספיק כבלים. מה אני אמור לחבר לאן? *מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אין לי מושג איפה לפרסם את זה
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הציעו לי אותו באייבורי במקום Asus M2A-VM HDMI AM2 זה המפרט: AMD Athlon 64 3800+ (socket AM2) X2 DualCore Asus M2A-VM HDMI AM2 WD 160GB,7200RPM,8MB,SATA2 OCZ\GEIL\KINGSTON\ כל חברה מוכרת אחרת DUAL CHANNEL 1GBX2 2048MB 5-5-5-15 LG GSA-H42 X18 DVD WRITER DVD X16 ROM DRIVE JSP-TECH M-100A 400W לא לאוברקלוק,ולא למשחקים רק לפוטושופ, תכנות ,ויסטה בעתיד תודה
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד שיהיה על הלוח אם הזה הוא Q9550, בנוסף כרטיס מסך HD4870 ו-4 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. כנראה יהיו עליו 2 הארד-דיסקים, ובעתיד ארצה להוסיף עוד (אז אני צריך כמה שיותר חיבורי SATA). התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, וההתלבטות שלי הוא בעיקרון בין שני הלוחות האלו- שההבדל במחיר שלהם הוא 150 ש"ח. אני לא מתכנן OC, פשוט שמתי עין על ה-ASUS מהסיבה שאהבתי מאוד את האופציה של ה-EXPRESS GATE. בנוסף ה-ASUS נראה לי לוח מתקדם יותר, עם יותר חיבורים ואופציות לעתיד. אני לא עושה CF, אז אני לא מחפש לוח עם שני חיבורים לכרטיס מסך... אלא פשוט לוח אמין שיחזיק לי לשנתיים-שלוש (ולא כמו ה-GIGABYTE הקודם שלי, שרק בעיות קיבלתי ממנו) אשמח להמלצה תודה
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו רוצים לקנות עוד אחד השאלה שלי היא מה עדיף? amd athlon xp 2400 + abit nf-7 או p4 1800 intel marryvel d850mv
-
- 17 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לי יש את הפנטיום 4 עם באס של 533MHZ, לחבר שלי את הAMD עם ליבת הבארטון. רציתי לדעת מי יותר טוב באופן כללי, ובמי כל אחד מתמחה (אני יודע שאינטל עריכת וידאו). האם האתלון XP שלו טוב יותר מהP4 שלי במשחקים? (לא חושב) תודה.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המפרט הבא, Q9450 Enermax PRO82+ 525W כרטיס מסך (כרגע 8600GT בקרוב יוחלף ל 6870) לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 2 ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ אני מעוניין לקנות 4 ג'יגה זיכרון DDR2 כמובן, שיתאימו למערכת הזו בתקציב של 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. הזיכרון צריך להיות מותאם ל OC קל-בינוני. דבר נוסף הוא שילוב הזכרונות - האם יהיה נכון לשלב את הזכרון הישן והחדש או להשאיר רק את החדש ? (בגלל שהמהירות נקבעת לפי הזיכרון האיטי ביותר) תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כרגע זה מה שיש לי במחשב (תמונה) רק אל תגידו לי להחליף לוח אם כי מ-מ-ש לא בא לי להשקיע עוד כסף אני רוצה מעבד שיעבוד על הלוח הקיים וייתן לי אפשרויות משחק בסימולטורים ומשחקים נוספים באיכות גבוהה כרטיס המסך 4770HD תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כחלק משדרוג המחשב הקיים אני מחפש לוח אם למעבד 2500K (עליו אני סגור) שימושי המחשב הם משחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD המחשב יהיה ב- OC קל-בינוני (קירור אויר) מה שמשאיר בחירה בין P67 ל- Z68 לצורך חיבור הכרטיס קול החיצוני הלוח אם חייב לכלול חיבור Firewire IEEE 1394 ראיתי הרבה לוחות Z68 שאינם מכילים יציאת וידאו. מה ההגיון בשימוש בצ'יפסט הזה ללא יציאת וידאו? virtu יכול להשתמש במעבד הגראפי של ה- SB דרך יציאת הוידאו של הכרטיס מסך??? (לא נראה לי אבל אני שואל כדי להיות בטוח) בהנחה ולא מה הטעם לקנות כרטיס Z68 ללא יציאת מסך? על איזה יכולות אני מוותר בבחירה ב- P67? כרגע אני קצת מבולבל בנוגע לצ'יפסט המתאים ולגמרי לא סגור על איזה לוח אם כדאי לקחת...
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מעבד 12900ks לוח אם asus prime z690-p wifi איזה גוף קירור אני צריך להם ואם אפשר גם ספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
- 3 followers
-