עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by haziri,

אני קונה מחשב חדש ואני קונה זיכרון 512 ddr אז אני מתלבט על איזו חברה כדי לקנות (קרוס אייר ועוד....) האם אתם ממליצים על Mushkin ?? ואיזה מהירות כדאי לי אני קונה לוח אם שתומך ב- DDR400(PC3200) / DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) / DDR200 (PC1600) אז איזה אתם ממליצים עליו לפי ביצועים ומחיר אני חשבתי שכדאי ddr333 אם לא תקנו אותי!!

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  2. יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?

3. Started by cha_had,

שלום, האם סלוט של DDR4 תומך ב-DDR3? חיים

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  4. Started by morbidangel,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב די ישן פנטיניום 4, אני לא יודע את הדגם של הלוח אם אבל ידוע שהוא תומך בזיכרון של DDR2 עד 667MHZ, על מערכת הפעלה של וינדוס 7 (32 ביט). השאלה היא כזאת, בלוח אם יש רק שני סלוטים של זיכרון, האם כדאי לשים שני סטיקים של 2 ג'יגה או שני סטיקים של ג'יגה. האם המערכת תדע לנצל את ה4 ג'יגה? תודה!

5. Started by F430,

אחרי עדכון הוא יתמוך בכל המעבדים החדשים נכון של הAM3?

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by Griffin,

היי. כבר מעל שנה שאני לא עוכב אחרי התפתחויות של חומרה וזה יתווכח בשאלה הבאה; אני מתכנן לקנות בקרוב לוח אם חדש. שמתי עיין על ה-GA-MA785GM-US2H של ג'יגבייט. בצד שמאל של הסוקט קיים חיבור של 8 פין. החיבור לא קיים בספק הנוכחי שלי לכן אני חייב לשאול - מה מטרת החיבור והאם נחוץ לחבר אליו את הספק? עיינתי בסטיקי הסברים על חיבורים אבל זה לא עזר לי. אשמח לתשובה בהקדם.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by IlanF,

החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)... (המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...) אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים. אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3 המחיר סביר, אבל איך הלוח?

8. Started by 3gh,

רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by liortaib,

אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  12. בביקורת זאת אנחנו נכיר לעומק את אחד מלוחות האם המעניינים של תושבת AM4 ומי שמועמד לדעתנו לתואר הבחירה האולטימטיבית עבור האוברקלוקר המתמיד לכתבה

13. אם יש לכם לוח-אם בעל צ'יפסט מהסדרה החדשה של אנוידיה (750i/780i/790i וכו') אתם בוודאי מודעים לבעייה בניגון סרטים, אם אתם לא מודעים, סביר להניח שלא הרצתם מספיק קבצי וידאו בזמן האחרון... בזמן ניגון הוידאו, בכל תוכנה שהיא, רנדומאלית (תוך כמה דקות או שעות) פתאום יופיעו פסים שמנים אנכיים בצבעי הקשת על גבי התמונה, מהר מאוד יופיעו נקודות מסביב לסמן העכבר, ולקינוח, תקיעה מוחלטת של המחשב (HALT). * הבעייה תקפה לגבי וידאו בלבד (כל השאר - משחקים \ תוכנות מאמץ וכו' עובדים מצויין) לאחר קריאה מתמשכת על הבעייה, נתקלתי בפיתרון זמני (עד שיצא תיקון רשמי לדריברים או whatever). * מורידים את נגן המדייה: VideoLAN (ידוע כ-VLC) * Settings / preferences / Video / Output Modules יש לסמן Adv…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Sempron 2800+ זה מה שהציעו לי. P4 2 GHZ זה מה שיש לי. מה יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  16. Started by buuhaa,

אהלן. כפי שתראו בתמונה מדובר במחשב לא משהו...אבל הוא משמש לצרכים משרדיים וקצת אינטרנט. אני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון (יש לו 64 SDRAM 100 ). אמרו לי שב SDRAM אין בעיה וכמעט כל סטיק עשוי להתאים - האם זה נכון ? בכמה כדאי להגדיל - האם 128 יהיה טוב ל"ריענון" מחשב כזה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Classify,

הזמנתי מחנות מסויימת מחשב עם הזכרונות הבאים: זכרונות ‏DDR3 1333Mhz‎ - ‏2GB Mushkin CL9‎ לאחר בדיקה בתוכנה שמתי לב שהזכרונות שקיבלתי הם: Nanya M2F2G64CB88B7N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) האם יש טעם לבקש שיחליפו לי לזכרונות שביקשתי?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by tot5,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב שיש בו את המעבד הנ"ל: [table][tr][td]מעבד [/t]Intel ® Core I5- 2467M[table][tr][td]מהירות המעבד [/t]1.6Ghz הבנתי שמדובר במעבד מוחלש מהסדרה של ה-I5. לשימושים רגילים של: מעבדי תמלילים, אינטרנט, סרטי HD ואולי קצת משחקים, האם המעבד הזה מספיק טוב או שעליי לקחת אחד שהוא לא מוחלש? תודה![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by BoobsToch,

איזה מעבד עדיף? Q6600 או E7400? אני בעיקר משחק משחקים, וצופה בסרטי HD ... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by IlanF,

יש לי סט של 7 כבלים מהפאנל הקדמי: MIC BIAS MIC FPOUT-L L-RET R-RET FPOUT-R AUD GND עכשיו אין לי מושג מה מהם מתחבר לאן בחיבור ללוח אם. על פי המדריך של הלוח יש לי 2 סוגי חיבור, אחד ל AC'97 והשני לHD. אני מניח שאני מחבר לפי AC'97 כי בשביל ה HD אין לי מספיק כבלים. מה אני אמור לחבר לאן? *מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אין לי מושג איפה לפרסם את זה

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by Gilo2005,

שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!

• 16 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by IRONMAN153,

איזה לוח אם יותר עדיף..?? לקחת את כל השיקולים האפשריים... ASUS P5Q או GIGABYTE GA-EP45-DS3 OC, CF-X, RAID, PCI-E 2, FSB, מהירויות זכרון כמות זכרונות, ושאר דברים.. כמות חיבורים USB, FIREWIRE וכל השאר.. קיצר תגובות ופירוט לתגובות..

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  23. כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by E-tay,

יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו רוצים לקנות עוד אחד השאלה שלי היא מה עדיף? amd athlon xp 2400 + abit nf-7 או p4 1800 intel marryvel d850mv

• 17 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by Idan-h,

לי יש את הפנטיום 4 עם באס של 533MHZ, לחבר שלי את הAMD עם ליבת הבארטון. רציתי לדעת מי יותר טוב באופן כללי, ובמי כל אחד מתמחה (אני יודע שאינטל עריכת וידאו). האם האתלון XP שלו טוב יותר מהP4 שלי במשחקים? (לא חושב) תודה.

• 14 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים