עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אתמול החלטתי שאני רוצה לעדכן את הביוס של הלוח מגרסא f7 לגרסא f8. הורדתי את התוכנה של gigabyte מהאתר שלהם @bios והתחלתי בתהליך. כשניסיתי להוריד את הגרסא האחרונה של הביוס מאחד השרתים קיבלתי הודעה שאין כזה ולכן הורדתי ידנית את הגרסה האחרונה. כשניסיתי לעדכן, קיבלתי כל מני הודעות error עקשניות שחזרו וקפצו כמה פעמים (כל פעם שסגרתי את החלונית קפצה חדשה) עד שסיימתי את התהליך ממנהל המשימות. הבנתי שמשהו ממש לא עבד כשורה ועשיתי restart. מכאן המחשב התחיל להתנהג באופן שונה מבעבר. לפני מסך ה- post הופיעה הודעה שהמערכת מבצעת מעין שחזור של הביוס ולאחר טעינה קצרה המחשב חזר לתפקד אבל הוא עושה דברים משונים: 1. אחרי שאני נכנס ל- setup ועושה load optimized settings, שומר ויוצא, ה…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by F-You,

אנשים אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות לOC, מעבד אני חושב שאני יקנה E6600 תודה .

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לראות השוואות ביצועים של אינטל מול AMD בהקשר של משחקים כבדים...אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי המחירים אני רואה שיותר עדיף AMD אבל אני לא יודע אם ככה גם התמורה תהייה תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  4. יש לי תוכנה ייעודית שטוחנת את הזיכרון והמעבד זמן ריצה שלה על P D ו 2 ג'יגה זיכרון לוקח 2.5 שעות כאשר החלפתי לAMD 6600 ו4 ג'יגה הגענו לזמן של 1.25 שעות כאשר עלינו לFX 72 ו4 ג'יגה חזרנו שוב לזמן של 2.5 שעות האיש הטכני טוען כי בגלל שהלוחות אם של הFX דורשים זיכרונות מסוג ACC שהם איטיים יותר, לכן הביצוע גרוע יותר ולכן הוא לא נותן ביצועים כמו שצריך (מאחר ויש גישה רציפה לזיכרון על ידי התוכנה) האם אתם מכירים לוחות אם עבור הFX שאינם דורשים שימוש בזיכרון ACC? תודה

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  5. רציתי לשאול: האם ישנה אפשרות להכניס 2 מעבדי CORE 2 במחשב אחד? האם זה דורש דדרישות מיוחדות של ההתקנה? לוח אם מיוחד? דברים כאלה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  6. Started by loopsteron,

שלום לכום, בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב חדש. ציוד הקפי\מארז\ספק\דיסק קשיח\כרטיס מסך\מסך כבר יש לי. אני רוצה לקנות מעבד + קירור למעבד+ לוח אם טוב ל - OC + זכרונות ל - OC. זה מה שהצלחתי להרכיב: Core 2 Duo E6300 BOX - 1050 NIS Gigabyte GA965PS3 - 702 NIS SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 - 255 NIS מה כדאי לקחת מהזכרונות? G.Skill DDR 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBHK 4-4-3-5 - 1500 NIS Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL4 DUAL PACK 2x1Gb T800UX2GC4 CL 4-3-4-8 - 1757 NIS 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS 1. מה דעתכם על המפרט? הייתם משנים משהו? אולי לוח אם אחר? 2. איזה זכרון לקחת? 3. כמה רחוק אוכל להגיע ב - OC ללא יותר מדי מאמץ ובקירור אווי…

• 16 תגובות
    • 941 צפיות
  7. היי , אני הולך לקנות את המחשב בעל המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED אני צריך רק זיכרונות שיתאימו לי למפרט הזה , אני רוצה שני סטיקים של 512 שיעבדו בדואל שאלתי כמה אנשים (לא מהפורום הזה) בקשר לזיכרונות אך קיבלתי תשובה שונה מ…

• 15 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by yehielio,

יש לי 2 כרטיסי זכרון ולוח אם שתומך בdual ddr בלוח יש 4 סלוטים, איך אני מחבר אותם לסלוטים כך שזה יעבוד ב-DUAL? האם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה

• 18 תגובות
    • 941 צפיות
  9. הגיע לידי סמפרון 3100. כבר יותר משנה הסמפרונים מיוצרים ב0.9 מיקרון , והסמפרונים מהחודשים האחרונים גם תומכים ב64ביט (ליבת פלרמו 0.9 E6). הסמפרון היחיד שהיה מיוצר ב0.13 הוא ה3100 עם ליבת פאריס שכמובן לא תמך ב64 ביט , לא בSSE3 , ויוצר ב2004. הגיע לידי מאחד היבואנים (שכרגע לא אנקוב בשמו) בארץ מעבד 3100. כמובן לפי ההזמנה הוא צריך היה להיות 64 ביט (מה שאומר פלרמו E6) וחשכו עיני : המעבד היה פאריס 0.13 מיקרון - ליבה מיושנת לכל הדעות שלא מתאימה להמכר בשנת 2006 , ויותר מיזה - לפי CPUZ 1.31 הוא גם תומך ב64 ביט. והשבוע שלו על גבי המעבד עצמו הוא 21 של 2005. עוד יותר מוזר. לא ברור לי מה זה המעבד המפוקפק והעלוב הזה ומה בדיוק הולך פה. לא מצאתי שום איזכור למעבד הזה בכל רשימת מעבדים של AM…

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by Rיה,

:s05: :s05: :s05: :s05:

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

מה יותר טוב לAMD?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  13. Started by shaifm,

ASUS זה ASUS ואין מה לעשות. כרגיל לוח אם יציב, מהיר ויקר. מתאים למעבדי AMD וכולל: תמיכה בזכרונות מסוג DDR400 PC3200 (בעזרת CHIPSET חדש מבית KT400 - VIA). SERIAL ATA150 (מחליף את הסטנדרט ATA133 שלא נתפס על ידי היצרנים - חוץ מ MAXTOR). I-EEE1394 FIREWIRW (לא יודע עד כמה שימושי שרוב המכשירים מתחברים ב- USB/USB2). USB2 כמובן. AGPX8. AUDIO על הלוח, תמיכה ב- 6 ערוצים. ותמיכה ברשתות עד מהירות 1GB לשניה - כרטיס רשת 10/100/1000. בדקו באתר החברה: http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7v8x/specification.htm גדול גדול.. פשוט ענק... ראו את הביקורות ברשת (בחרו מרשימת הביקורות): http://www.mbreview.com/links.php?op=viewslink&sid=252 מישהו יודע איך אני משיג לי אחד כזה כמה…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  14. אני רוצה לקנות זכרונות לאוברקלוק ל-i5 750 שיהיו טובים לאוברקלוק ולא יגבילו אותי, ואני רואה הבדל גדול במחירים- דומינטור עולה למעלה מאלף שקל ל4 ג'יגה, לעומת זכרונות של ג'י סקיל שנראים טוב במחיר של 700. האם שווה להשקיע על זה כסף, או על משהו אחר כמו לוח אם, מעבד, כרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. המפרט שהרכבתי לעצמי מצורף למטה, והדילמה היחידה שנשארה לי היא לגבי המעבד. אני מתקשה לבחור בין AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX (שעולה כ-780 שקל), לבין AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX (שאמור להיות מהיר ממנו אבל יקר ב-140 שקלים). אני גם עדיין מתלבט האם לא כדאי לי בכלל לקחת 750 Core i5 של אינטל ולספוג את העלות הנוספת של לוח אם יקר יותר. המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). שני ד…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  16. לפני כמה ימים הגיע אלי 2 סטיקים של Kingston HyperX 4gb 1600Mhz CL9 והוספתי אותם ל 4גיגה שכבר קיימים במערכת. לאחר שימוש של כמה ימים בפוטושופ cs5 בגרסת 32 ביט גילית שהוא תומך בעד 6gb בזיכרון , רק כאשר עברתי ל 64ביט ראיתי שהוא יודע לנצל את כל 12gb הזיכרון בצורה יפה ובאמת אפשר לעבוד . כמובן שכל המערכת היא windows7 64bit - אבל בפעולות יום יומיות לא הרגשתי שינוי כלכך. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. Started by Avib b1234,

יש לי בתקרה בחדר 4 חוטים צהוב כחול שחור חום קניתי מנורות לד,מה מחבר למה ,יש בלד 3 חוטים צהוב לבן ו שחור ,לרשום לי בבקשה צבע בצבע מה צריך ,ולא פלוס מינוס אך שלא קוראים לזה ,תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by Aviv943,

היי. לפני כמה ימים קניתי זכרונות של G.skill מדגם F3-12800CL9D-4GBXL ממותג Ripjaws X. באתר של היצרן לא רשום שזכרונות תומכים בלוחות של Amd ובאתר של ksp שמהם קניתי רשום שהוא תואם לשלושה לוחות של אינטל. בכל אתר עולמי אחר כמו newegg מצויין שהוא עובד עם Amd ועם התושבת am3+ שיש לי. אפשר עזרה עם הנושא? אני לא רוצה לפתוח אותם ולגלות שהם לא תואמים. אביב.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by cha_had,

שלום, האם סלוט של DDR4 תומך ב-DDR3? חיים

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  21. http://wccftech.com/intel-core-i7-8700k-review/

22. Started by OmriF,

יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by arel508,

http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp רשום שהוא תומך SATA 3Gb/s ולפי מה שהבנתי זה SATA 2.. אז מה הלוח שלי לא תומך? איזה זבל של לוח אם לא =/

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by Proww,

אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ולא מחוברים אליו כוננים קשיחים מהחיבור הישן, אלא מהחיבור החדש האדום (מצטער על הבורות). בין היתר מחוברים 2 גיגה זי…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by AmitDanan,

הנה הדגם של הלוח כולל העידכוני ביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3285#bios האם כדי לעדכן? מה התכונות החדשות של עידכון ביוס לגירסה מתקדמת יותר? כרגע הלוח הוא ברירת מחדל מעולם לא היתקנתי עידכון ביוס ללוח.

• 9 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.