מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
עשיתי השוואה באתר של INTEL וזה נראה הבדלים מזרעים האם כדאי להשקיע .?? http://ark.intel.com/compare/65719,65516
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. לפני כמה ימים קניתי זכרונות של G.skill מדגם F3-12800CL9D-4GBXL ממותג Ripjaws X. באתר של היצרן לא רשום שזכרונות תומכים בלוחות של Amd ובאתר של ksp שמהם קניתי רשום שהוא תואם לשלושה לוחות של אינטל. בכל אתר עולמי אחר כמו newegg מצויין שהוא עובד עם Amd ועם התושבת am3+ שיש לי. אפשר עזרה עם הנושא? אני לא רוצה לפתוח אותם ולגלות שהם לא תואמים. אביב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב הגיימינג השולחני המעוצב של המותג Alienware יוצע להזמנה מוקדמת בחודש הבא - עם 16 ליבות עיבוד, תודות ליצירה החדשה והמדוברת של החברה מסאניווייל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה השבוע מחשב ב-ksp (מפרט מצורף למטה, את אחד מהם כמובן), אך אני לא סגור לגבי הלוח. במקרה של אינטל, אין לקי.אס.פי GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 אלא רק רק rev1 ו-2, כאשר 2 עולה 750 שקל... יש להם גם s3 שזול משמעותית מ-ds3, מה ההבדל ביניהם? ואם אין להם rev3.3 ואי אשפר להזמין, לקחת asus p5b? אני לא מתכנן oc או משהו כזה. או שבכלל לקחת abit ib9 שעולה 100 שקל פחות? ובמקרה של amd: א. המעבד שלקחתי (4600) משתווה ל-e4300 בסטוק? כי הוא חוסך משהו כמו 150 לעומת האינטל (מעבד + לוח) ב. יש טעם לקחת משהו אחר מ-ASUS M2N-E? כי ראיתי שתמיד ל-amd ממליצים עליו... תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! קניתי לוח + מעבד: DFI NF4 ULTRA INFINITY AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ועכשיו צריך זכרונות, מצאתי: G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 זה מתאים? שמעתי שלא כל זכרון מתאים ללוח.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני קונה זיכרון 512 ddr אז אני מתלבט על איזו חברה כדי לקנות (קרוס אייר ועוד....) האם אתם ממליצים על Mushkin ?? ואיזה מהירות כדאי לי אני קונה לוח אם שתומך ב- DDR400(PC3200) / DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) / DDR200 (PC1600) אז איזה אתם ממליצים עליו לפי ביצועים ומחיר אני חשבתי שכדאי ddr333 אם לא תקנו אותי!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם הזכרונות הבאים - G.SKILL GA למרות שהם מדורגים 667MHZ יכולים להגיע ל - 1000MHZ (הם שומרים על CL3 ב - 800MHZ וזה גורם לי להאמין שהם יכולים) ? עוד שאלה: אילו זכרונות עדיפים ל - OC ה - G.SKILL GA 667MHZ 3-4-3-8 או ה - MUSHKIN XP2 667MHZ 3-3-3-10 ? האם המאשקין יכולים להגיע ל - 1000MHZ ? (כי האלו שמדורגים כ - 800MHZ מגיעים ל - 1000MHZ) ועם אילו צ'יפים מגיעים ה - G.SKILL GA ? לינקים: 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי איזה שנה שיש לי את המחשב, רציתי לבדוק איזה זיכרון באמת יש בפנים... לפי מה שאמרו לי שמו לי Hyundai. אז הוצאתי את הזיכרון וזה מה שראיתי: על הצ'יפים: hunix 139A HY5D42882AT-H KOREA על המדבקה: hunix KOREA 01 PC2001U-25330 HYMD132645A8-H AA 256MB DDR 266MHz CL 2.5 אין זכר ליונדאי בשום מקום. אז מה זה הזיכרון הזה? יכול להיות שבגללו BF1942 לא פועל לי טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מתי יצאו לוחות אם עם צ'יפסט P45?(ומתי הם יגיעו לארץ בערך?) ושמעתי על בעיה שיש לGIGABYTE עם 4GB זכרון(2x2GB) בינתיים,שתי חנויות אמרו לי את אותו הדבר - יש משהו בדברים שלהם או שזה שטויות? ולגבי כרטיס מסך 4870,הPCI-E 1.1 יכול להיות צוואר בקבוק בשבילו?(הרוחב פס) שווה לקנות PCI-E 2.0? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה וכמה חברות. בוודאי דיברתם על זה המון אבל אני חדש ולא מוצא את עצמי אז בבקשה תעזרו לי.. בבקשה מאנשים שמבינים ולא מאנשים שסתם נדמה להם או מסתמכים על העבר. אני מתכנן לרכוש 3 מחשבים ומאד חשוב לי להיות מדוייק בזה. התקציב למעבד.. גג 850 שקל. מעוניין כמובן במעבד עם ביצועים טובים ביותר לסכום הנ"ל. מעוניין על הדרך לדעת מה החסרונות (בגדול) של AMD לעומת INTEL לגבי מרובעי ליבה וכפולי ליבה (חוץ מכפולי ליבה של INTEL שהם לא 64ביט) לוח אם כאן מעניין אותי אמינות איכות.. תמיד היה לי ASUS והעדפתי צ'יפסט של nVidia ואם כבר עסקינן בצ'יפסט... אז כמובן איזה צ'יפסט הכי מומלץ? שוב.. פה אני כבר לא ממש מדבר על מה הכי מהיר.. אלא איזה לוח אם הכי אמין. ראוי לציין כי איני מתכוון לבצע OV…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רק רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים בלי קשר למחיר (כולה 100שח הבדל) שניהם 4GB OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 שמו שאתם רואים אחד 1066MHZ אבל CL5 והשני 800MHZ אבל CL4 השימוש בעיקר הוא לוידיו ב FHD ומשחקים וכמו שאמרתי אין חשיבות ל100שח הבדל תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודש את מחשב עם P8P67 . RSM הציע לי לשדרג ללוח EXTREME 4 ב-30 שקל (ללא הרכבה). שווה ? ההבדלים בין הלוחות הוא שבלוח השני (EXTREME4) יש אפשרות SLI או CF .. וב-P8P67 אין. אני גם מקבל כמו מן דבר כזה לקדימה של המחשב של שני כניסות USB3. נ.ב.- אני יכל לשדרג לאיזה לוח שאני רוצה, אני רק משלם את ההפרש בניהם. ואני לא רוצה לשלם יותר מ-200 שקל על שדרוג, אז אם יש לכם משהו להציע, אז סבבה D:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין פנטיום 4 Willmete לבין Northwood??? אני לא מדבר נגיד על 0.13 או Cache..... אני מדבר בארכיטקטורה שינו אותה לגמרי? או שהמעבד נשאר אותו דבר? מהביחנה הזו!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בביקורת זאת אנחנו נכיר לעומק את אחד מלוחות האם המעניינים של תושבת AM4 ומי שמועמד לדעתנו לתואר הבחירה האולטימטיבית עבור האוברקלוקר המתמיד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
במפרטים מומלצים שבאתר רשום שמהירות המעבד E6300 היא 2.8GH באתר אינטל רשום שמהירות המעבד E6300 היא 1.86GH האם יש כאן טעות? או שפיספסתי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב לא עידכנתי את הביוס (6 שנים בערך) ואני רוצה לעדכן אותו עכשיו חיפשתי בגוגל ובכל מיני אתרים עידכון ביוס בשבילי וזה מה שמצאתי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1669&ProductName=GA-7VT600-Lהשאלה היא מה אני צריך להוריד, איזה F להוריד אם למישהו יש דריבר יותר מסודר שיתן לי בבקשה הלוח שלי: Gigabyte GA-7VT600-L
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
amd3800 AM2 או amd 4200 939 אל תיכנסו עכשיו לקונרו לא מעניין אותי אני מתכוון לקנות אחד מ2 המעבדים היום או מחר...עדיף להשקיע כבר בדור החדש או לקבל טוב יותר מהישן.לא מתוכנן oc בשלב זה.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד: 1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR 2.משחקים 3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל) וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות: 1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח 2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT 3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה? יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000. אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות GA-990FXA-UD7 או Crosshair V Formula-Z
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם איכותי בעל יציאות שיתאימו לשדרוגים בעתיד במחיר של 600 שקל ואני צריך עצות. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי הודעה ראשונה בפורום - ברוכים הנמצאים :-) לענייננו: יש לי מחשב בן 4 שנים עם 1 גיגה זכרון ב-2 סטיקים של 512 מצ"ב מפרט מלא מ-CPUZ אני מעוניין להוסיף עוד גיגה זכרון. לא הכי מבין בזה ולא רוצה לעשות טעות - איזה זכרון אני צריך לקנות ע"מ שיתאים ללוח אם שלי ושלא יהיו בעיות..? תודה מראש, יוסי [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-