עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by manga05,

hey everyone, I can't write in hebrew although I can read I am interested in buying a new computer and was wondering what's the difference between the E7200 and E8400. i thought that the advantage of these processors is the 45nm litography which they both are is it just clock speed and 1066mhz vs 1333mhz? how significant is it with normal DDR2 memory sticks? the cost difference is significant standing at 540 vs 785nis and was just wondering what will i lose by choosing the E7200 thanks[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 23:47:49 I think that what i'm trying to say is that i'm looking for the best bang for the buck,meaning that if the e8400 is alot better than the e7200, i c…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לשימושים כלליים ומשחקים כמו ג'י טי איי 4. חשבתי לקנות משהו כמו מעבד Q9400 לוח אם מבוסס G31/G41 של גיגבייט/אסוס זיכרון 4GB DDR2 800MHZ CL4 יכול להשיג בסביבות 1500 ש"ח. מה דעתכם? שאר המערכת: (כבר ברשותי) קירור למעבד AC alpine 7 pro . אמור להספיק ל-OC קל. דיסק קשיח Samsung 1GB F3 צורב של Sony מארז Cooler master 334 ספק Seasonic 520W מהסדרה החדשה. כרטיס מסך HD 4850.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב שיריץ משחקים ברמה גבוה(לא גבוה מידי-רמה ממצועת פלוס) קיבלתי הצעת מKSP: מעבד: נגיע אליו לוח אם:EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 GIGABYTE כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTS 250 1GB זכרונות: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel כונן קשיח:‏500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז:coolermaster ‏Elite 335 Black (No PSU) ‎ ספק כוח:hec ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ רשמתי את כל זה על מנת לשאול לגבי ביצועי שני מעבדים שונים שקיבלתי עליהם הצעה: E8400 Q8400 מי כדי יותר למשחקים עם נטיה לטווח הקצר (שנה) ומי יותר טוב לגבי טווח ארוך יותר(שנתיים בערך)? כיום אני מב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב אז נמאס לי מה 512 שלי, לא שהוא לא טוב, OCZ אחרי הכל סוחב עד איזה 270, אבל מאז שהוא נקנה ישנם דברים זולים וטובים יותר, בנתיים יש אפשרות להביא מחו"ל זכרונות, אז אני רוצה להחליף את מה שיש לי כרגע וגם שיהיה 2X 512. טוב אז הדרישות הן כאלה: תצורה של 2X 512 , עושה לפחות 250 MHZ. בעיות: הלוח נותן מקסימום 2.9V לזכרונות, מה שאומר: תשכחו מ Bh-5 ו UTT. לגבי BOOSTER בדקתי באתר ואי אפשר להשתמש ב BOOSTER ו Dual Channel ואפשר לתת מקסימום 3.4V. אז ככה שאני מעדיף שלא להתעסק עם ה BOOSTER. אופציות שיש לי זה TCCD, אבל זה יחסית יקר, התיזמונים טובים לפחות. עוד אופציה זה סטיקים מבוססים D43. תיזמונים לא משהו. הקניה תעשה בחו"ל אז אם אתם רוצים להמליץ על משהו שיהיה מחנויות בחו"ל בבקשה. בנתיים חש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yaron86,

בלוחות של ASUS יש את כל הנושא של AURA SYNC בלוחות של GIGABYTE יש את RGB FUSION 2.0 בלוחות של ASRock יש את POLYCHROME SYNC השאלה שלי נגיד ואני קונה לוח של GIGABYTE, ויש לי כרטיס מסך של ASUS שתומך ב Aura Sync, ה RGB שלו יוכל לעבוד אם אני בוחר לוח של GIGABYTE? או שהלוח חייב להיות של ASUS?

7. Started by tomz,

טוב אני קונה מחשב חדש וכל השטויות המחשב הוא מבוסס על AMD והלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ אני הולך לעשות אוברקלוק , והוא מיועד למשחקים בעיקר אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 2-2-2 LL - Matched pair for Nforce2 or Granite Bay Dual-DDR motherboards NIS 1,168.82 או Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3500 CAS2 Memory 434 Mhz (אם אני לוקח את הקינסטון אז שני סטיקים) או אם יש לכם הצעות נוספות לזיכרון עד 1200 גג אני ישמח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by habarbash,

שלום, לאחרונה קניתי לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H וזכרונות G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) F3-10666CL9D-8GBRL http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3424#ov http://www.gskill.com/products.php?index=233 אני הולך להרכיב את המחשב בימים הקרובים, רציתי לדעת אם ישנה איזה שהיא בעיית תאימות מיוחדת, עדיף לי לדעת מראש כדי שאני לא יבזבז זמן לחינם. ועוד שאלה קטנה, יש לי מעבד של AMD 645, לא קיבלתי איתו משחה טרמית, למרות שיש על המאוורר שבא איתו כמין משהו דביק (כנראה זה משחה), אבל זה ריבוע קטן בהשוואה למעבד עצמו, אז ככל הנראה אני אצטרך למרוח משחה עליו, איזה משחה הייתם ממליצים ? (לא מיועד ל OC) תודה רבה, ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קניתי את הזכרונות האלה ב-200$ (בארצות הברית), שווים את המחיר? (רק בסוף החודש הם יגיעו אלי) הזכרונות אמורים להשתלב עם החלקים הבאים : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 AM2 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Zalman CNPS9500 AM2 92mm eVGA GeForce 7600GT CO 256MB PCI-E Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS A-top Gladiator 450Watt Silver (עדיין לא קניתי את החלקים האלה אבל אני מתכוון לקנות אותם עד סוף החודש)

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי לכולם. בבדיקה די שגרתית בMEMTEST גיליתי דבר מעניין. נתחיל בזה שאת הבדיקה ערכתי בהגדרות סטוק של כל הרכיבים במחשב. כולל כמובן, הזכרונות. כאשר אני מריץ בדיקה רגילה, ובפרט הגדרת הMEMORY SIZING היא BIOS STD, הכל עובד כשורה. ברם, כאשר אני בוחר באפשרות MEMORY SIZING = BIOS ALL, שלמיטב הבנתי(ואשמח אם מישהו שיודע עוד על העניין יוכל להרחיב), אינה משאירה שום זכרון רזרבה אלא בודקת את כל כולו, אני מקבל תוך מאית שנייה 481 שגיאות, שתוקעות את המחשב לגמרי. כאן אני נתקל בבעיה משונה גם כן - אם אני לוחץ על כפתור הריסט, המחשב לא עושה POST. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש כדי שהוא יחזור לפעול רגיל. כל השגיאות מופיעות בכתובת הבאה : 000fec00000 - 4076.0MB. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - הא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Saggitarius,

שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.

12. מחשב הגיימינג השולחני המעוצב של המותג Alienware יוצע להזמנה מוקדמת בחודש הבא - עם 16 ליבות עיבוד, תודות ליצירה החדשה והמדוברת של החברה מסאניווייל לכתבה

13. Started by go_go,

מצאתי קובץ המתעד את כל המעבדים הקיימים,את כל הספציפיקציות הטכניות של INTEL ושל AMD לדעתי הקובץ צריך להיות ב"נעוץ" כדי שמי שרוצה לדעת משהו על מעבד מסויים יוכל לקבל את האינפורמציה אני מצרף את הקובץ "מורה נבוכים למעבדים" לשימושכם. go_go [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by urich,

יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום! אני מעוניין לרכוש לוח חדש לסוקט 775 LGA של אינטל אני נוטה ללוח הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב הזה שהוא גמיש למעלה ולמטה ושיהיו לו אפשרויות אוברקלוק גדולות מאוד כי אני אוברקלוקר אני רוצה שללוח עצמו יהיו מגוון אופציות שונות שימושיות ובנווסף שיהיה מחברה טובה אבל זה הכי פחות מעניין אותי אגב אני קונה כרטיס מסך חדש אז כמובן שהלוח יתמוך בPCIE תודה לכל העוזרים!!

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by maphisto,

תגידו נכון אני מטורף אבל הייתי חייב לבדוק אם זה עובד. פרקתי את המאורר מה AX7 שלי והדלקתי את המחשב ונכנסתי לביוס לראות מה קורה. כיוונתי את ההגנה ל 80 מעלות , וחיכיתי ........................ עברו 180 שניות 79 מעלות והלוח מצפצף והופ !!! נכבה המחשב ללא פגיעה בשום דבר. אז אני יכול להיות שקט מקשר למעבד. בלוח הקודם שלי MSI KT333 ARU הלוח "רק" ציפצף ולא נכבה המחשב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. אפשר לחבר ללוח האם הזה: NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli מעבד כפול ליבה? 2. הוא "יסתדר" עם המעבד: INTEL Pentium D 920 Lga 775 (יסתדר= יפעיל אותו טוב ויקלוט אותו בכלל...) Ghz 2.8 4Mb 800 Mhz 64 bit 630 box ?? 3. המעבד שרשמתי טוב? (בעיקר הוא למשחקים) 4. א. מה זה בעצם LGA 775 ?? ב. יש את דגם של המעבד שרשמתי שהוא לא LGA 775 ? 5. יש הבדל רב בין 2.8GHZ לבין 3.0GHZ ?? 6. הוא "יסתדר" עם הזכרון:GEIL DDR2 1024MB (1GB) 667 MHZ ?? 7.א. זכרון 800MHZ הרבה יותר מהיר מזיכרון 667MHZ? ב. ההבדל מורגש? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by haziri,

אני קונה מחשב חדש ואני קונה זיכרון 512 ddr אז אני מתלבט על איזו חברה כדי לקנות (קרוס אייר ועוד....) האם אתם ממליצים על Mushkin ?? ואיזה מהירות כדאי לי אני קונה לוח אם שתומך ב- DDR400(PC3200) / DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) / DDR200 (PC1600) אז איזה אתם ממליצים עליו לפי ביצועים ומחיר אני חשבתי שכדאי ddr333 אם לא תקנו אותי!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zaroor,

אני צריך לדעת האם ללוח גי'גה b75 dv3 מעבד g2030 וזיכרון 1600 mhz זה יעבוד על ניצול של 1600 מגהרץ. ראיתי שכתוב באתר כדי שזה יתמוך המעבד צריך להיות 22 ננומטר אז הוא כן ,אבל הבס שלו רק 1333 מגהרץ תודה לכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 האם יש הבדל משמועתי בשימוש בזיכרון במהירות 1600 לעומת 2000?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TGA,

יש הבדלים אם אני קונה זיכרון מX או מY? אם לא עדיין איזה חברות עדיין "עדיפים" מבחינה שאם הייתם עכשיו צריכים לקנות זיכרון על איזה חברות הייתם הולכים?. שאלה קצת לא קשור: לוח אם בעל תושבת 1366 יוכל לתמוך בI7 העתידי לצאת רק אם עושים לו עידכון בביוס? תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם הזכרונות הבאים - G.SKILL GA למרות שהם מדורגים 667MHZ יכולים להגיע ל - 1000MHZ (הם שומרים על CL3 ב - 800MHZ וזה גורם לי להאמין שהם יכולים) ? עוד שאלה: אילו זכרונות עדיפים ל - OC ה - G.SKILL GA 667MHZ 3-4-3-8 או ה - MUSHKIN XP2 667MHZ 3-3-3-10 ? האם המאשקין יכולים להגיע ל - 1000MHZ ? (כי האלו שמדורגים כ - 800MHZ מגיעים ל - 1000MHZ) ועם אילו צ'יפים מגיעים ה - G.SKILL GA ? לינקים: 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tamos,

קניתי היום ראם של 1GB חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה 2GB גם בביוס הקיצר אני משחק לי במחשב פתאום אני מריח ריח שרוף ויש לי קצר בחדר יחבארתי את הראם כמו כל שאר הכרטיסים במחשב באותו צד בדוק! השאלה שלי האם זה יכול להגרם בגלל הראם שהרכבתי? אם לא ממה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DakloN,

שלום.. אני יודע שלD יש שני ליבות.. השאלה במה זה מתבטא במציאות.. והאם זה מורגש רק בישומיים שתומכים בזה או בכלל מהירות המחשב..? אשמח אם מישהו יכול להסביר את ההבדלים במציאות.. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, מכרתי לא ממזמן את המחשב שלי שכלל את המעבד Prescott 3Ghz 1Mb 800fsb אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר נמוך אך בתקווה שלפחות יעלה על ביצועי המחשב הקודם.... התעניינתי במפרטים המומלצים ושם בכמה מקומות ממליצים על sempron *manila* 2800 64bit לתושבת AM2. זה אכן נראה פתרון זול אבל האם הוא יהיה שדרוג טוב או שאני קונה מעבד איטי יותר וכדאי לי פשוט לחשוב על פתרון אחר? בדקתי בtomshardware אבל לא מופיעים שם מעבדי הסמפרון (גם לא סלרונים למיניהם)... איך אני יכול להשוות? תודה מראש...

דיונים חדשים בפורומים