עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yakir8,

מה יותר טוב זה: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz וא זה: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by RayZ,

אני כרגע עובד עם מחשב הכולל את המפרט הבא: Intel Celeron D 2.8Ghz Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ SIS 256MB Samsung כל השאר לא חשוב, אני מתייחס לפרטים הספציפיים שגם קשורים לפורום, וגם אחראים על תפקוד המחשב. עכשיו, אני יודע שסלרון D מטבעו הוא מעבד תקציבי ואיטי, אי אפשר לצפות מימנו לגדולות. אבל מה, זה טבעי שהמחשב יהיה כל כך איטי עד שאפילו תוכנית של יותר מ 50,00K אי אפשר להפעיל ברקע ביחד עם תוכנית אחרת, ולא.. המחשב יתקע וכמעט ולא יזוז? ובמשחקים - יש פה ג'יפורס 4 בלי שום קשר. הוא אמור להריץ NFSMW החדש מצויין, אבל הוא מקרטע לי חזק.. יענו, רואים את התמונה נתקעת לשניה-חצי שניה כל דקה או יותר, כולל הסאונד והמוסיקה. למרות זאת, ה FPS די גבוהה יחסית לכרטיס, באמת לא ציפיתי לרמה כזו, אבל הקי…

• 16 תגובות
    • 946 צפיות
  3. חזבתי לקנות TWINMOS אבל אני לא בטוח שזה מתאים למעבד AMD... אז זה מתאים? מה הכי מתאים? מה הכי לא מתאים? ???

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

תגידו באיזה חנות מגיעים מעבדי ה amd אם מאווררי spire? ( מצאתי כבר זה ksp) אני זוכר ראיתי 2500 אם spire ב 560 שקל. (אם יש עוד חנות שמוכרת ככה אז תגידו ) --------------------------------------------------------- תגידו יש איזה חנות אחרת שנותנת מעבד 2500 בסביבות ה 540-560 שקל אם 3 שנים אחריות כמו מרדנית.( גם אם זאת לא חנות אינטרנט גם אם זאת סתם חנות איפה שהוא באיזור המרכז) [הרבה זבל נמחק פה] עוד משהו מעצבן אצלהם שהם לא נותנים 3 שנים אחריות רק אם אתה קנית את המחשב אצלהם והם עושים לך הרכבה (שעולה 190 שקל) רק אז תקבל 3 שנים אחריות על המעבד. ( אבל הם זולים יחסית אפשר לקנות אצלהם את ה 2600 בארטון ב 620 שקל אם מאוורר spire)

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by gal.w,

הנה כתבה די מעניינת על מעבדים חסרי שעון: הכתבה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  6. מי שמכיר יודע והתעסק עם לוח טוב ויציב ... בבקשה תציעו לי דגמים טובים ויציבים ולא אני לא מעונין בduron או ב p4 תודה :>

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  7. בקיצור, אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz במקום ה ddr 256 266mhz אבל כבר יותר מחודש דוחים אותי בחנות ואומרים שהמוצר פגום וכל פעם שהוא מגיע הם מחזירים אותו...הם אומרים שזאת בעיה בזיכרון הספציפי הזה (333) ושמורידים אותם מהמדפים בגלל שיש בהם בעיות...אני נוטה לא להאמין אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אתם אומרים...שמעתם על כזאת בעיה בזכרונות האלה? תודה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  8. הכל היה בסדר במשחק שלי המערכת לגמרי הייתה תקינה ועכשיו על בסיס קבוע התחילו לי להיתקע משחקים וזה קורה רק במשחקים...המסך פשוט קופא...וכל מה שאני רואה נשאר...ככה קפוא ויש נקודה זוהרת כזאת בפינה של המסך בצד שמאל למעלה...אבל בגלל שזה קורה לי רק במשחקים ושזה התחיל פתאום בלי סיבה גרם לי לבדוק מה זה יכול להיות ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר חוץ משאולי הArctic silver3 על הליבה של הכרטיס מסך מקצרת לי או שהמעבד שלי לא מקבל מספיק זרם יש לי AXP1700 עם מתח של 1.73 וכרטיס מסך GeForce4 Mx440 של visiontek עשיתי לו קירור אקטיבי עם Crystal Orb וArctic Silver 3. יש לי 512DDR PC2100 המערכת הייתה תקינה לגמרי זה ככה התחיל פתאום ניסיתי להתקין דריברים מחדש לא עזר...גם הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי וו…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  9. Started by wares2002,

תודה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by Charlie17,

כפי שהכותרת אומרת..לצורכי גרפיקה דו מימד וגם תלת מימד...דרש על ה-דו- האם יש טעם לקנות TRI CHANNEL שתי חבילות שלהם ככה שיווצר 12 או לקנות משהו אחר? שיעשה את ה8... אם יש המלצה ל8...בבקשה תמליצו תודה מראש צ'ארלי17

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים, אחרי הרבה התלבטות בחרתי ב- I5. נשאר רק לבחור לוח אם, ראיתי באתר של GIGABYTE שני לוחות אם שלא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. האחד: P55-USB3 והשני: P55A-UD3 אני ממש לא מבין מה ההבדל ביניהם ואני כרגע מחכה עם הקנייה בגלל תערכות CES ששחררו בה הרבה לוחות אם חדשים ל- 1156. מישהו יודע מה ההבדלים בין הלוחות שכתבתי או שעדיף בכלל לחכות עם הקנייה?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. בקשר לשאלה השניה: מדובר על Q6600- האם המערכת תזהה 8GB זכרון, למרות שהמעבד הוא 32 ביט והמערכת היא 64 ביט(הגיוני, אגב?) תודה, תודה, תודה!! (:

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by bora8,

שלום האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הזיכרון הזה? G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRH או G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-8GBRH

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  14. יש ברשותי את הנייד הבא: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/e-series/e531/#tab-tech_specs אני רוצה לשדרג אותו בזכרון 4GB 1600MHZ. יש לכם המלצה? (מעדיף עם משלוח מהאינטרנט, ואם אפשר לשלם בPAYPAL בכלל להיט...) ראיתי למשל את זה: http://www.shop.toteam.co.il/4GB-DDR3-UNBUFFERED-SO-DIMM-1600MT-s-512x8-CL11.html מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום רב, המפרט שלי מימין, הגיע הזמן לשדרג שילוש, כל הזמן אמרתי כשאחד מהם ימות אני אחליף ואת האמת לא ציפיתי שיחזיקו מעמד 8 שנים, המעבד שלי הוא החולייה החלשה עכשיו ואני רוצה להחליף. המחשב משמש לכל מטרה, משחקים, סרטים, תכנות ומדי פעם עריכה, רוב זמני הפנוי הוא מולו וכנראה שיהיה גם OC. השילוש ישרת אותי כמה שיותר זמן, אז חשוב לי רכיבים איכותיים עם הטכנולוגיות הכי חדישות. חשבתי על המפרט הבא: 1. מעבד: Intel Core i7 4790K.. מישהו חושב שאני צריך ללכת על סוקט 2011? 2. מאורר: Scythe Kotetsu. הבנתי שיש לו יחס טוב מאוד בין שקט לביצועים. הצעות אחרות של מאוררים טובים ושקטים? ה U12P של Noctua עדיף עליו? 3. זיכרון: G.Skill TridentX 2X8GB 2400MHz CL10, יש מצב שאין לחנות CL10, שווה להתעקש א…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  16. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ויש לי 1GB X 2 ואני רוצה עוד 2 ג'יגה אז השאלה האם להחליף הכל כבר 2X2 או לקנות עוד 1X2 ולהוסיף אותם , יש לי גם ככה עוד 2 מקומות פנויים על הלוח אם P35-DS3L האם זה משנה ככה או ככה ?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by Ed_Elric,

התקנתי לאחרונה תוספת של 8GB RAM למערכת שלי. INTEL CORE I5 WIN 7 64 BIT PRO 2BGX2 RIPJAWS - ישן 4BGX2 RIPJAWS - חדש (שני הכרטיסים זהים במהירויות, 9-9-9-24, ובשאר המפרט) לוח אם תומך בעד 16GB RAM ספק כוח 620w (מפרט חלקי כמובן) מהרגע בו התקנתי את הכרטיסים החדשים, המחשב מזהה את כמות הזיכרון הכוללת חלקית. הוא מזהה שיש סהכ 12GB RAM מותקנים במחשב, אבל מיידע שרק 5.99GB זמינים לשימוש (usable). ניסיתי להרכיב את הכרטיסים אחד-אחד, בזוגות, להחליף בין הצ'אנלים כדי לראות אם יש בעיה עם הכרטיסים, עם הסלוטים או עם התיאום בין הזוגות אבל לא נמצאו בעיות. יש רעיונות למה המחשב לא מזהה את כל ה12GB?

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by Fank-Zr,

עצות ללוח אם כי הלוח אם שלי הלך לעולמו. משהו לא יקר בערך עד700 שח מעבד - intel i7 7700K 4.2Ghz כרטיס מסך - gtx 9704gb g1 ספק - antec 750 דיסק קשיח - 128gb SSD +1TB 7200RPM ראם - 16GB (לא יודע מעבר המחשב לא נדלק) תודה רבה לכל העוזרים

19. Started by epichorus,

לא כל כך הבנתי האם הליבה הגרפית המובנית במעבדי INTEL החדשים עובדת רק כאשר עובדים עם כרטיס מסך ONBOARD או שהיא אפקטיבית גם כאשר מותקן כרטיס מסך חיצוני. אשמח להבהרות בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם לרכיבים הבאים: מעבד: Intel i5 3570K Tray כרטיס מסך: Sapphire HD7850 1GB GDDR5 OC זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHz תקציב עד 800 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by IlanF,

יש לי סט של 7 כבלים מהפאנל הקדמי: MIC BIAS MIC FPOUT-L L-RET R-RET FPOUT-R AUD GND עכשיו אין לי מושג מה מהם מתחבר לאן בחיבור ללוח אם. על פי המדריך של הלוח יש לי 2 סוגי חיבור, אחד ל AC'97 והשני לHD. אני מניח שאני מחבר לפי AC'97 כי בשביל ה HD אין לי מספיק כבלים. מה אני אמור לחבר לאן? *מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אין לי מושג איפה לפרסם את זה

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by aviv00,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103341&search=4000+cl18 הוא זול מאוד יחסית למפרט שלו

23. Started by free_me_0,

היי לוח אם שפורק ממחשב מותג - ASUS דגם המותג - g15dk על הלוח מופיע גם הדגם של ASUS דגם - Asus Prime B550M-K השאלה - עידכון דרך האתר של המותג אין בעיה. רוצה לשנות את הביוס לדגם של ASUS חברים יקרים. אם אתם הולכים לרשום משהו בסגנון . למה לך עובד תקין עזוב אותו. אז מחפש תשובה של איך לעשות את זה בלי להרוג אותו.

24. Started by WillieT,

יש לי לוח אם Abit-An8 Ultra nforce4Ultra. אני די בטוח שהביוס הנוכחי שלו הוא לא הכי חדש, כיוון שכשעולה המחשב יש כזה מסך של ABIT וזה מראה שהלוח לא תומך במעבדים כפולי ליבה (אין את האייקון) כרגע המחשב עובד בסדר גמור (טפו טפו טפו) עם הלוח באה מעין תוכנה שמעדכנת את הביוס אוטומטית מהאתר של ABIT כך שלא צריך לעשות כלום חוץ מלאתחל בסוף. האם כדאי לעדכן את הביוס או לעזוב אותו לנפשו? מה הסכנות בעידכון של הביוס בדרך הזאת? (שהבנתי שהיא חדשה יחסית) *יצויין שאני לא עומד לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב סתם שמעתי שעדכון ביוס יגרום ללוח לתמוך במעבדים אלו אז לקחתי זאת כסימן.. תודה על הקריאה.

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by iakovl,

לאחר בירור קצר נודע לי שאני ככל הנראה יכול לעשות כמה הזמנות מארה"ב דרך ידידים שלי אני אזמין מעבד A64 כנראה את ה3000+ מה שיחסוך לי כ400 ש"ח השאלה היא האם כדאי שאני אזמין גם 1GB או אין צורך אמיתי בזה ואפשר 512 ואת מה שישאר להשקיע במשהוא אחר השאלה האמיתית היא האם 1GB שווה את התוספת כסף?

• 13 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.