עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by k6_3m,

כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה יותר טוב: http://ksp.co.il/?uin=13032 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10947 או שיש למישהו המלצה אחרת תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DjArtium,

שלום חברים, יש לי מחשב Dell Vostro 131 מעבד i3 עם 4 גיגה זכרון נכון לעכשיו. אני מעוניין להוסיף זכרון, איך אני יודע איזה סוג זכרון יתאים לי? כמה זכרון אני יכול להוסיף? מה גודל כל סטיק של זכרון? והאם זה בעיה להוסיף זכרון לבד במחשב נייד? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ICORE,

הלוח שיש לי זה X58 PRO-E 7.1 1GLAN MSI רציתי לדעת האם הוא תומך ב- OC שאני יוכל להגיע עם המעבד ל- 4GHZ? המעבד שלי זה: INTEL CORE I7 920 2.66. לפי מה שהבנתי הוא תומך ב- CF מלא האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gwaylan,

שלום לכולם, יש לי צורך עז להחליף את לוח ה-MSI Neo4 Platinum edition + מעבד AMD 4600 Dual core בלוח + מעבד חדש. יש לי כבר כרטיס מסך + זכרונות DDR3 (נפח 4 GB) לצרכי Gaming תקציב - כ-2000 - 2500 ש"ח תודה.

6. Started by lipa,

יש לי שני ג'יגה הוספתי עוד שני ג'יגה וה-Windows מזהה רק 3 ג'יגה הביוס מזהה 4 ג'יגה יכול להיות שה-Windows לא תומך ב-4 ג'יגה זכרון ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by RobiNooB,

שלום, קניתי 6400, עכשיו אני צריך לוח טוב וזיכרונות (2GB) ל OC טוב למעבד (מעל 3GHZ) אני מעוניין במשהו זול (ABIT AB9 למשל) מה ההבדל בין ה ABIT AB9 ל AB9 PRO ? האם בכלל יש הבדל חוץ מה-SATA האם יש טעם להוסיף ל ASUS P5B DELUX ? מה זה יתן? אשמח לתשובות בהקדם...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ey51,

[ צונזר: ראה התגובה של שי (about:blank) ]

9. Started by spotash,

קניתי מחשב חדש עם E4300 ויש לי שינויים כל הזמן במתח של המעבד,זה מסוכן?? הספק שלי הוא HEC 400 . המתח משתנה בין 1.16 ל1.32 אולי הבעיה היא בלוח? יש לי Gigabyte 945P-S3??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by אוריפ,

יש לי מעבד P4 2.4GHz עם אפיק של 533 מגה הרץ + לוח אם מתוצרת ASUS דגם: P4S533-MX. בגלל שאני לא ממש מרוצה מהביצועים של הלוח הזה (תמיכה עד PC 2700, AGPX4, רק 3PCI וכו'), ברצוני לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול: האם מוכרים לוחות אם שתומכות בבאס הישן של 533? האם בעצם הלוחות שתומכים ב-FBS 800 תומכים גם ב-533? רציתי גם לשאול אם המעבד שלי יודע לנצל DUAL DDR או לא? אם יש כאלו לוחות, תוכלו להמליץ לי על לוח מבוסס על צ'יפסט של INTEL ולא SIS או VIA עד סכום של 750 ש"ח. תודה!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי את sisoft sandra, האם זה ה-stepping mask? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בוקר טוב. התקנתי Core i3 3220, והשתמשתי ב-Arctic Cooling Freezer 7 Pro מהמעבד הישן. מכיוון ששכחתי להצטייד במשחה טרמית, והיה לי חשוב להפעיל את המחשב בסופ"ש, חיברתי הכל כמו שזה (השארתי את שאריות המשחה על הקירור). האם הטמפרטורה, כפי שה-CPUID HW Monitor מציג, תקינה (לא במאמץ). תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Astrix-D,

מה זה CL בזיכרונות ,לדוגמא:CL5,CL4,וכל זה ,מה זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nandrut,

קיבלתי שתי הצעות למחשב: אחת הכוללת מעבד AMD SEMPRON 3200 AM2 והשנייה Pentium D 2.8Ghz, s775 . המחיר שווה לשתי ההצעות! ושאר הרכיבים זהים (זיכרון DDR2 1G וHD של WD 250G לוח האם הוא של ASUS) השאלה אם שני המעבדים הללו הם באותה רמת ביצועים? על פי מה שאומר המוכר הם שווים בביצועים והבחירה בידי.. במה לבחור???

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by imac,

אני מחפש לוחות אם למארז הזה איזה יתאימו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Duckman_911,

אני סקרן לדעת, האם יש דרך לגלות את הדירוג של המעבד לפי הקלוקספיד בלבד (לאחר OC הכוונה). למשל במקרה שלי יש לי מובייל 2600+, והבאתי אותו ל-2.5Ghz. כמה זה מבחינת הדירוג של AMD? ובאופן כללי, איך מחשבים את זה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם\ יש לי את הלוח K8NF9 ומעבד 3000 939\ זיכרונות של D43 שיכולים להגיעה מעל 500 בדוק! והטמפ' היא 33 במאמץ! ויש לי בעיה שאני אפילו לא יכול להגיעה ל2GHZ עם המעבד ובפורום של GURU3D אמרו לי שיש חשיבות לאיזה חריץ מבין ה4 שיש על הלוח חיברתי את הHDD שלי לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? חיבור לחריץ הלא נכון יכול לשגע את המחשב שלי בOC ובאמת ככה מחשב שלי אפילו ב2GHZ המחשב קורס ועושה ריסט שמפעילים משהו כבד! לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Danits1,

יש לאחותי מחשב נייד ישן (בן 4 שנים בערך) בעל המפרט הבא: intel core 2 dou T5800 2 ghz ati mobile radeon hd 3400 2 gb ram המחשב נהיה איטי מאוד בזמן האחרון וחשבתי שאולי כדאי לשדרג את הזכרון מ2 גיגה ל4/8 גיגה. ועל כן חשבתי שאולי כדאי להתייעץ פה: האם מומלץ? מה הזיכרון המתאים? האם ישנן המלצות ספציפיות מאחת החנויות או מהEBAY? הוספתי צילום של הזיכרון...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by SensatioN,

1.אני רוצה לעדכן את הביוס ואין לי כונן Floppy איך אני מעדכן? מדריך משהו ? 2.איזה גירסת ביוס הכי טובה 507 ,609 , 711 , 804 , 1004 ? 3.צריך לאפס את הביוס לפני שעושים עדכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by orengore2,

שלום לפני השאלות, אני חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה אז אני שואל, אם יש בסטיקי או במקום אחר, אשמח להפנייה. 1. מה זה בדיוק FSB? 2. הFSB של לוח האם שלי הוא 333 ובCPU-Z מופיע לי קצת יותר ורשום לי בצד אובר קלוק, האם זה תקין? לא נגעתי בביוס. 3. בביוס רשום שהמכפלה של המעבד שלי היא 8, האם זה בסדר או שצריך להיות על 9?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היה לי פעם כונן IDE אז הייתי מפרמט וישר מתקין וינדוס מהדיסק שאני במצב דוס(לא צריך להגדיר כלום לכונן) השאלה: עכשיו שיש לי כונן SATA האם תהליך הפירמוט נשאר אותו דבר (מפרמטים כרגיל לא צריך להגדיר שום דבר ויש מתקנים וינדוס) ?? או האם צריך להגדיר משהו בכונן ? איך עושים זאת? ומתי בדיוק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מהו לדעתכם השלוב המשתלם ביותר - המבוסס אינטל (!!!) - של לוח, מעבד וזכרונות. הנ"ל מתיחס למחשב הדורש יכולת עיבוד טובה (של ישומי אודיו/וידאו).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BLT8G3D1608ET3LX0 מצאתי ראם ממש מהיר יש משהו דומה רק CAS7 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הכל היה בסדר במשחק שלי המערכת לגמרי הייתה תקינה ועכשיו על בסיס קבוע התחילו לי להיתקע משחקים וזה קורה רק במשחקים...המסך פשוט קופא...וכל מה שאני רואה נשאר...ככה קפוא ויש נקודה זוהרת כזאת בפינה של המסך בצד שמאל למעלה...אבל בגלל שזה קורה לי רק במשחקים ושזה התחיל פתאום בלי סיבה גרם לי לבדוק מה זה יכול להיות ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר חוץ משאולי הArctic silver3 על הליבה של הכרטיס מסך מקצרת לי או שהמעבד שלי לא מקבל מספיק זרם יש לי AXP1700 עם מתח של 1.73 וכרטיס מסך GeForce4 Mx440 של visiontek עשיתי לו קירור אקטיבי עם Crystal Orb וArctic Silver 3. יש לי 512DDR PC2100 המערכת הייתה תקינה לגמרי זה ככה התחיל פתאום ניסיתי להתקין דריברים מחדש לא עזר...גם הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי וו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. במקום אחד אני שומע אי אם די שהם יותר זולים ובמקום אחר אינטל כשמדובר בלוח עם שני מעבדים השאלה למסקנה מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים