מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי 4 סלוטים על הלוח. שניים עכשיו בשימוש. זיכרון DDR2 533 מגה הרץ, תזמונים: 4-4-4-12 יש לי שני זכרונות של 512 (גיגה סך הכל) החברה - לא מוכרת. עכשיו השאלה שלי היא איזה זכרונות אני צריך לקנות? אם אני אקנה זכרונות של חברה אחרת מוכרת תהיה בעייה? לא עולה לי עכשיו איזה עוד פרטים צריך לכתוב אז אם צריך עוד משהו תכתבו. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P4T533-C והיה לי מעבד פנטיום 4 1.8 כששמתי מעבד 2.4 פתאום אין תצוגה במסך כשהחזרתי את המעבד הישן אותו דבר אין תצוגה החלפתי כרטיס מסך כלום!!!! ואני שומע את ההארד וכל הדברים עובדיםמה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מתוך גלובס: http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000202879&fid=1603 מה זה אומר לנו? 1. הרווח הנקי (כלומר כמה הרוויחה החברה בתכלס) הוא 1.61 מיליארד דולר ב3 חודשים (!!). זה אומר שהרבה מאוד מהסכום הזה ילך למחקר ופיתוח המעבדים החדשים. 2. אינטל קיבלה 300 מיליון דולר לא צפויים עקב הטבת מס. נסו לדמיין מה אתם הייתם עושים אם פתאום ההורים שלכם היו נותנים לכם 5,000 שקל בשביל לשדרג את המחשב.. 3. מחזור המכירות של אינטל נשמר. הביקוש למוצרי החברה נשמר ואף עלה קצת (אם לוקחים בחשבון שמחירי המוצרים של החברה ירדו). בשורה התחתונה: הכסף שאינטל הרוויחה ישמש אותה לפיתוח מהיר ואיכותי יותר של הדור הבא של המעבדים. הרווח הלא צפוי (לטובה) של החברה עשוי לזרז את הדדליין ש…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחרי בדיקות חוזרות ונשנות (SANDRA ו-MEMTEST לרוב), של הזכרון הנוכחי שלי (WINBOND 256MB 3200), הוברר מעל לכל ספק כי הוא לא תקין. הלוח אגב, 8RDA+ (מוכר? :), אבל בדקתי, והבעיה לא בלוח. כנראה יחליפו לי אותו (אני רק צריך להגיע, שזה עניין בפני עצמו), אבל רק בסטיק דומה, וזאת אחרי שיישלחו ליבואן וייבדקו שהוא באמת לא תקין (הוא לא!). בלי קשר נראה לעין, החלטתי שאני צריך (ורוצה) זכרון נוסף. בהתחלה חשבתי על עוד סטיק של 256. שוטטתי לי מחפש אחר טרף קל שיענה לצרכיי ולכיסי (הדל). שמעתי גם המלצות חמות על TWINMOS, ראיתי שהוא דווקא לא יקר. (סביבות 300 וקצת) אבל פתאום נאורו עיניי : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory NIS 444.98 am i dreaming !? :saint: תוספת של 100 ומשהו ש"ח ויש …
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מעבד, לוח וזכרונות בתקציב מירבי של 4k-5k. השימוש במחשב הוא בעיקר משחקים כבדים ושימוש יומיומי. קצת חקרתי ויצאתי מבולבל, שווה להשקיע בתושבת 2011-3 או שלגיימינג 1150 יספיק? חשבתי ללכת על i7 4790k ככה שגם תהיה יכולת לעשות oc אגב המחיר צריך לכלול קירור טוב ושקט (ביצועים ואז שקט אבל גם שקט חשוב מאוד, אפשרי קירור נוזלי) לגבי הזכרונות הייתי מעדיף שיהיה 16gb לשקט הנפשי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לאחרונה שאינטל הוציאו שני ציפסטים 865 ו 875 מה ההבדל ביניהם ? כמו כן מה עדיף ? מה ההבדל בין PE ל G? והשאלה האחרונה איזה ציפסט של SIS מקביל אליהם ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ישלי כאן כמה בעיות שצצו אחרי וגם לפני החלפת המארז,אשמח אם תענו על כמה שאלות שתדעו ^^ 1.כפתרור הריסט לא עובד. 2.חיבור המיקרופון העליון לא מזהה מיקרופונים. 3.כל כיבוי והדלקה של המחשב צריך לחבר את המיקרפוון מחדש כדי שיקלוט משהו(מיקרופונים הוחלפו ועדיין אותה בעיה) מארז CM690 גרסא בסיסית תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מעבדים חדשים,הכל חדש זכרונות ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה מעבדים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את הe8400 של intel.מה היום ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
(מקווה שזה המקום הנכון לפוסט) אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב עם השקעה של עד 10 אלף שח. אני עצמאית והמחשב הוא כלי העבודה היום יומי שלי, אני עושה הרבה Multi tasking עם תוכנות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו לפעמים והבן זוג כבר בונה עליו לגיימניג. דרוש לי מחשב חזק להרבה שנים (הקיים שלי כבר בן 7 ועדיין סוחב). נאמר לי כי בסביבות אוגוסט יש איזה כנס אי שם בו מציגים את הדור החדש של המעבדים ואחריו בדר"כ יורדים המחירים. אני רוצה לקנות מעבד i7 הכי חזק שיש שהוא עדיין במחיר שפוי (שפוי פלוס גם בסדר אם נכנס בתקציב). ראיתי שיש כבר מעבדים עם 8 ליבות עם נתונים יפים. בין 15MB ל 20MB זכרון מטמון כבר יש קפיצה כפולה במחיר (6 ליבות ו 8 ליבות בהקבלה). האם ידוע למישהו בהסתמך על שנים קודמות או ניסיון שאכ…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
השתמשתי במדריך לאלתור מאווררים הוצאתי את המאוורר שיש על הספר אבל בחיבורים של הכונן דיסקטים היו 4 חוטים 2 שחורים אחד אדום ואחד צהוב ובמאוורר יש רק 2 חוטים אדום ושחור אז קרעתי את הצהוב ושחור אחד וחיברתי אותם לחוטים של המאוורר חיברתי למעבד והמאוורר לא פעל לי! יכול להיות שפעלתי לא נכון- אם כך איפה הטעות והאם אפשר לתקן אותה? ויכול להיות שלא חיברתי נכון את המאוורר ללוח-אם- אם כל לאן מחברים? Help ???
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום,אני היום התכוונתי לפרמט את המחשב שלי בגלל כמה בעיות מעצבנות ובגלל שאני רוצה להתקין את הווינדווס 64 ביט אבל נתקלתי בבעיה כי אני רוצה לכוון בביוס שהמחשב שיקרא דרך כונן הפלופי ולא דרך הסידירום קודם בשביל להפעיל את הדיסקט איתחול ולפרמט את המחשב...אבל אני לא יודע את הסיסמא לביוס אולי אח שלי שם ושכח ששם סיסמא או שאני שמתי ושחכתי אבל זה לא משנה מי שכח כי זה לא יעזור לי לעבור את זה או להשיג את הסיסמא, שמעתי שיש אפשרות שאני מוציא בטריה מהלוח אם ואז הכל מתאפס כולל הסיסמא,אבל מה ההשלכות של זה ? והאם יש דרך אחרת לעבור את הסיסמא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי הלוחות החדשים של DFI יגיעו לישראל? ה Infinity 965-S יצא לשוק לפני חודש בערך אם אני לא טועה, ובינתיים הוא מראה סימנים של עוד לוח נהדר מבית היוצר של DFI חוץ מזה גם אמור לצאת לוח 680i מסדרת LanParty.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אם אני קונה עכשיו 2 ג'גה זכרון, עדיף לי לקחת סטיק אחד של 2048 או דואל 1024? מה ההבדלים/יתרונות?
-
- 13 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז יחד עם כרטיס המסך שהשגתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538793.0) הגיעו אלי גם צמד זכרונות DDR2: 1. הראשון, סטיק של 2GB של STAREX (?) וצ'יפים של qimonda. הסטיק בתצורת PC6400U-5550 (כך כתוב). להבנתי זה 800Mhz. 2. השני, סטיק וצ'יפים של TEAM (?), של 1GB. הסטיק הוא 667 Mhz. נשאלת השאלה: מה עדיף לי, שאני כרגע עם 2X512MB ו-333Mhz ( :-\ ): להתקין את שני הסטיקים ולקבל 3 ג'יגה אבל במהירות 667, או סטיק אחד של 2GB אבל במהירות של 800Mhz? עריכה: סילחו לי על הבורות, אבל אם הbus speed של המעבד שלי הוא 200Mhz, כמה זה משפיע? (בתקווה שלא הרבה...)
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
-
מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאני שוקל להפעיל AMD1600 וCELERON 2GHZ ..וריצתי לדעת מה יהיה יותר טוב לעבודה כללית ויתן לי ביצועים טובים יותר למשחקים ישנים... ויש לי כרטיס FX5200 וכרגע זכרון פנימי אחד של256 אני רוצה לדעת איפה לשים אותם...
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עם מעבד של אי אמ די 2500 חיברתי הכל לוח אם והכל עכשיו , המעבד עובד במגה הרץ של 1100 מה קורה פה ?!?! יכול להיות שעשו לו דאוןקלוק ? משהו כזה כאילו ההיפך מאובר קלוק ?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ראיתי את זה במכירה: סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz ראיתי תמעבד הזה שתומך ב 64 ביט אבל שאלתי היא האם כדאי לקנות את זה או שמספיק ה 3000?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10218 אין לי את הבעיה של החום אם זה משנה ונא לא להכנס לוויכוח אינטל/AMD
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-