מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
A7V266-E האם זכרונות של DDR333 יכול להתאים ללוח של 266A ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מותג לנובו V520 זיכרון 8 GB של חב' TEAM מהירות 2133 דיסק SSD SAMSUNG EVO 850 500 GB דיסק 1 טרה של WD מעבד i5-7400 הלוח מקבל מקסימום זיכרונות במהירות 2400 האם החלפת זכרונות/מעבד/דיסק או שילוב רכיבים יגדילו את המהירות בצורה מוחשית?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם כדאי לי לנסות לשפר את הזכרונות לטובת ביצועי גיימינג? אני יודע שהזכרונות שלי 1333MHz 8GB ואני תוהה האם שיפור זכרונות בכלל מתאים ללוח אם שלי ואם כן, העוד 300 שח האלו ל 16GB 3.2GHz יעזור לי משמעותית בביצועים של משחקים ? או שבמצב שלי כדאי לי כבר להחליף קומפלט מעבד ולוח אם (נגיד ל 3700x שעולה לא מעט אך בכל זאת לפי השוואות זה שיפור של 40% בביצועי ליבה בודדת שלהבנתי רוב המשחקים מסתמכים על זה) הזכרונות בני כמעט 10 שנים כך אני גם חושש לחייהם חחח המפרט שלי: מעבד i5 2500k 3.3GHz לוח האם p8p67-m מאוורר מעבד Noctua NH-U12S כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 1060…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם פירסום או מה? האם זה OVERCLOCKING? אשמח להסבר http://cgi.ebay.com/SUPERCHARGED-985-Intel-Core-i7-Extreme-7-3-GT-PRO-NEW-/190399920442?cmd=ViewItem&pt=CPUs&hash=item2c54b8393a
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שאני קרציה אבל אני מתווכח עם גורמים *אהמ* קצת עקשנים, שמאמינים לאתר העלוב הזה motherboards.org שנותן ל MSI 645 Utra, אני לא האמנתי - 4 מתוך 15 בביצועים !! שקרנים עלובים !! ב tomshardware הוא היה הכי מהיר מבין כל ה SIS שנבדקו, וזה ידוע שה SIS לוקחים את אינטל. אז מישהו יכול לתת לי כמה אתרים (לא הצלחתי למצוא) שמראים פעם אחת ולתמיד שהצ'יפסטים של SIS יותר טובים ויותר זולים מאלה של אינטל ? מן השוואה ראש בראש בין, הכי עדיף בין שני הלוחות שציינתי בכותרת, או משהו דומה אני רוצה לסיים סופסוף את הוויכוח האדיוטי הזה אני כבר מתייאש אנשים, בבקשה תעזרו לי !! תודה קישורים לספציפיקציות של הלוחות : http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?mode…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנטנה, קניתי לוח של ג'יגה בייט עם 333 FSB, מה זה FSB? מה זה אומר על הביצועים? מה השוני בין הדברים (266 / 333)? והאם אני כבר נהנה מהייתרון של המהירות הזו או שאני צריך לקנפג משהו בביוס?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שההבדל היחיד הוא שלא ניתן להאיץ מעבד, ולשים 2 כרטיסי מסך השאלה אם אני רוצה לשים gtx650OC האם יש צורך ב Z77 , הרי כשמאיצים מאיצים גם לוח. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש בתוכנה System Information SIW מוצא שלוח אם הוא של ג'יגהבייט דגם 7VMM כרגע יש לי זיכרון 256 ואמרו לי בזמנו שאפשר להוסיף עוד 256 התוכנה מזהה שיש 256 ואומרת שניתן לשים 2* 512 עוד נתונים על הזיכרון SDRAM , DIMM1, RAS 3 0 איזה זיכרון לשים וכמה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ומתלבט בין לוח מבוסס 850E עם PC1066 ו :AGP? * 4 או לוח מבוסס DDR עם AGP * 8 אני אני מתכנן להתקין את הרדיאון 9700 מה יתן לי ביצועים יותר טובים? או במלים אחרות מה יותר משפיע זכרון המהיר או AGP מהיר? (לא מצאתי לוח שיש לו גם RDRAM וגם AGP * 8) תצורת המחשב אחרי השדרוג: p4 2.26 533fsb לוח ע"פ המלצתכם כנ"ל הזכרונות (512mb) 2 דיסקים wd 20g 7200 CDR CDRW נ.ב. האם יכולה להווצר לי בעיה עם הספק? האם צריך לכוון את הספק ללוח החדש? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2952#sp
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עוד שאלות.. קודם כל, מה ההבדל בין לוח אם P5LD2 לP5LD2 Deluxe? שמתי לב שהסוקט של P5LD2 תומך ב Intel Pentium 4, מה זה אומר? שהוא תומך בכל מעבד של PENTIUM 4 כולל כפולי ליבה? תודה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה : יש כל מיני לוחות אם וכל אחד בא עם יציאות שונות. לדוגמא : יש סטנדרטיים עם PS1 ויציאה למדפסת וכו' ויש לוחות עם כרטיס רשת, סאונד וכו' שיש להם יציאה נוספת בלוח. נניח שאני קונה רק מארז, לוח, זכרון ומעבד (את השאר יש לי) איך אני יודע שהמארז שאני מקבל מתאים ליציאות רשת וסאונד שהם on board ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו זכרונות של ווינבונד ועכשיו אני רואה שהזכרונות שלי הם מסוג ch 6 (בטוח של ווינבונד) אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב ch 6 (מה שיש לי) או bh 5 מה שהייתי אמור לקבל (ואל תגידו הוא עבד עליך כי אני עובד של ואין מצב שהוא עבד עלי אולי הוא התבלבל). בכל אופן אני גם לא עושה אוברקלוק אבל בלי אני רוצה לדעת מה יותר טוב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בתהליכי קנייה של מערכת מבוססת 64 ביט,ובזמן שנותר עד שאבא יהיה בחול אני מתלבט. התקציב מאפשר חלקית 3200+ ביחד עם 1024 זיכרון. אני מתלבט האם לקחת 3200+ פלוס 1024 או 3000+ פלוס 1024. ה3200+ פחות משתלם לי ות'אמת פחות בא לי להשקיע בו אם ההבדל יהיה מזערי. מה זה אומר ה L2 cache ועד כמה זה באמת ישפיע עליי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקור: http://www.tomshardware.com/business/20050419/index.html פלטת 130 ננו מטר מול פלטת 90 ננו מטר (200 מילימטר). המהירות בה תהליכי הייצור השונים הגיעו לבגרות עקב השימוש בתוכנת ניהול ייצור ש AMD עושה בה שימוש, ניתן לראות את השיפור. בסוף הכתבה ראיון קצרצר עם מנהל תכנון הייצור במפעל AMD ש: מדוע המעבר ל 90 ננו מטר ארך יותר מהמתוכנן? ת: הוא לא, אנחנו עומדים בלוח הזמנים, בנוסף המעבר ל 90 ננו מטר כולל שימוש בחומרים חדשים בהשוואה ל 130 ננו מטר. ש: בא נדבר על עלות, כמה AMD חסכה במעבר ל 90 ננו מטר? ת: בכל מקרה, מכל פרוסה אנחנו מפיקים יותר מעבדים, כך שהתנובה (yield) תגדל. עד כמה? קשה לומר ברגע זה. ש: מתי יגיעו מעבדי 65 ננ מטר? ת: כרגע בתחילת ייצור דגמי מבחן של 9…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זכרון\זכרונות 8GB DDR3 1600MHZ. האם כדאי בקיט של 4GB X 2 (יקר יותר) או סטיק אחד של - 8GB? (לא מתכוון להוסיף יותר מזה בעתיד הקרוב והרחוק). הלוח שלי הוא GA-P55A-UD3 נראה לי rev 1.0. האם יש בעיית תמיכה בסטיק אחד של 8GB עם הלוח הזה? באתר של gigabyte רשום עד 16GB אך זה בכללי ולא לגבי סטיק בודד. איך אפשר לדעת ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במה חלק מסוים במחשב שהוא כפול ליבה יותר טוב מליבה אחת? האם ההבדל משמעותי ביניהם? מה זאת אמרת ליבה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור, יש לי מחשב מטורף שעומד בכל הדרישות האפשרויות לכל המשחקים נראה לי. מפרט: Intel Core i7 920 2.66GHz Asus Rampage II Extreme Gigabyte ATI Readon HD4870 512MB @ Crossfire Corsair 3x2GB DDR3 XMS3 1600MHz Crosair 1000W CMPSU-1000HX המשחק הוא COD:BO FPS: 70~125 (כמובן ה-cg_maxfps 125 ,אם זה על 250 אז כמובן יותר FPS אבל עדיין דרופים ענקיים) היה לי OC של: 4 אבל בגלל בעיות כאלה ואחרות הוא ירד ולא החזרתי אותו. לפי מה שהבנתי מעבד הוא הדבר המשמעותי ביותר במשחק אבל זה מעבד חזק שלא אמור להזיז לו cod7. הרבה אנשים שדברתי איתם אומרים שהמשחק ,הדבר המשמעותי ביותר (אפילו בכרטיס מסך) זה מעבד ואמרו לי שאני אקבל ביצועים הרבה יותר טובים עם OC. מה דעתכם בעניין? ומה אני יכול לעשות על מנת לש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם משתלם לקחת כרטיס גראפי נפרד או לחפש לוח אם עם שבב גראפי מובנה. השאלה היא עד כמה פוטושופ וחלונות 7 גרסה 64 ביט יעשו שימוש נאות בכרטיס גראפי נפרד. רוב העבודה על המחשב תהיה באופיס 2007 וגלישה ברשת, אך מדי פעם גם עריכת תמונות וקטעי וידאו קצרים כנראה עם Sony Vegas. כמו כן יורץ חלונות XP ועליו אופיס ישן בסביבה וירטואלית. חשבתי על: Intel Core 2 Quad Q8200 ו-Gigabyte GA-EQ45M-S2 אך לא עמדתי על טיב השבב הגראפי שם. אני צריך IDE אחד על הלוח-אם. תנקס!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב גימיינג חדש ובדיוק בשלב בניית מפרט. אני סגור כמעט באופן מלא על כל הרכיבים חוץ מלוח אם... במחשב יהיה מעבד I5 4670, זכרון של 16GB וכרטיס מסך GTX660 ומעלה (עוד לא החלטתי). אין לי צורך בריבוי כרטיסים גרפיים, לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג כלשהוא, צריך 4-6 כניסות USB3 מאחורה ו 1-2 מקדימה תקציב עד סביבות ה 600 ש"ח ללוח, אשמח לשמוע רעיון שלכם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=NF4&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 לוח רגיל וסבבה יעלה לי 450 שקל שום דבר מיוחד NF4 ו5.1 כ.קול. ויש את הלוח הזה- שהוא קצת יותר זול ממנו - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RS482&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 אבל יש לו גם כ.מסך X300 מובנהוגם כרטיס קול של 8 ערוצים, אבל צ'יפסט שונה. רציתי לדעת איזה מהם כדאי לי לקחת,אני מחליף בעיקר כי יש לי זכרונות שצורכים 2.7 וולט ובלוח אם הנוכחי שלי הם לא עובדים לי בדיואל למה כשאני מחבר אותם הם עושים לי מסך כחול וריסטרט כי הלוח לא תומך. [ הזכרונות הם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 ] עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-