מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי לכם, כדי שיהיה אפשר להתקין/לשדרג מחשב לחלונות 11, על לוח האם להיות מצוייד ב- TPM גרסא 2.0. לוח האם שלי הוא B450 AORUS ELITE של ג'גה-בייט. במחשב שלי יש 'מעבד האבטחה' (תחת 'אבטחת מכשיר' בהגדרות של חלונות) TPM 2.0, אבל בהמשך רשום לי המשפט הזה - 'אבטחת חומרה רגילה אינה נתמכת'. האם כדי להתקין את חלונות 11 מתחייבת גם אבטחת חומרה רגילה? האם לוח האם הנ"ל בכלל תומך בזה? אם כן, היכן בביוס שלו אני משנה את ההגדרה הזו? נכנסתי לכאן ואז שיניתי בביוס (העדכני ביותר, אגב) את הגדרת האבטחה מ- system ל- setup. השינוי הזה גרם לאחתול מערכת בעייתי מאוד ולכן החזרתי את המצב לקדמותו. האירו את עיניי! …
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
ביקשתי מפרט בפורום ונתנו לי מעבד הבא: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX חבר אמר לי שבשביל משחקים, עדיף להשקיע את הכסף במעבד רגיל, יותר טוב מאשר 2 מעבדי 2.3 GHz. האם זה נכון? שמעתי גם שיש מעבדים מחוברים, לא מחוברים, מישהו יכול בבקשה להבהיר לי מה עדיף כיום בשביל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? (אני מדבר רק על מעבד, לא כרטיס מסך). תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני לא מצליח כל כך למצוא תשובה לזה... ידוע שיש X16 PCIE 3.0 מיועדים ל-GPU. יש עוד ככל הנראה X4 PCIE 3.0 עבור ה-IO ועוד X8 PCIE 2/0 עבור הציפסט. כל זה מתורגם ל-24. אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בלוח g1.sniper2 תושבת 1155 ,רציתי לדעת לאיפה לחבר את הארדיסקים השונים ואת הצורב DVD, ואת ה ESATA. ההתקנים שברצוני לחבר: 1 SSD SATA-3 2 הארדיסקים של 1TB SATA-2 1 הארדיסק SATA-2 320GB 1 צורב DVD SATA-2 2 חיבורי ESATA הכניסות שיש לי בלוח אם: 2 SATA-3 של הציפסט. 2 SATA-3 של מרבל. 3 SATA-2 של הציפסט. אני מבין שה SATA-3 של הציפסט עדיף על מרבל, אז מה כדאי לחבר למה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte ga-p35-ds3l REV2, אני מעונין לקנות זיכרון בנפח 4GB. כמה שאלות: זה משנה אם אתקין 4 כרטיסים של 1GB לעומת 2 של 2GB? מבחינת מהירות, ביצועים. האם יש זיכרונות שלא יתמכו בלוח? 1066MHZ עדיף מבחינת התמורה על 800MHZ? אשמח להמלצות לזיכרון, התקציב שלי עד 450 ש"ח. תודה לכם, ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את לוח האם שלי ואני מבקש המלצה לחיית FSB, אני מתכוון לרכוש את הלוח Abit IP35 Pro XE הביקורות על הלוח הזה מעולות ואיכותו הולכת בפניו. השאלה שלי האם יש לוח שיכול להתחרות איתו בסכום 900ש"ח. ? אני מעוניין גם להחליף את הזכרונות שלי ל-OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 שמחירם 690ש"ח, האם יש לכם המלצה לזכרונות מתחרים בטווח מחיר זהה - דגש על 4ג'יגה ו-1066MHZ ? המטרה שלי היא לסחוט את ה-E8400 באוברקלוק מרבי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1.אני רוצה לעדכן את הביוס ואין לי כונן Floppy איך אני מעדכן? מדריך משהו ? 2.איזה גירסת ביוס הכי טובה 507 ,609 , 711 , 804 , 1004 ? 3.צריך לאפס את הביוס לפני שעושים עדכון?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
במידה ויש נא ציינו קישור מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הכל התחיל שהוצאתי את המעבד, ופתאום ראיתי שהפינים של הסוקט התעקמו (LGA775), ניסיתי לישר אותם עם קיסם ולא הצלחתי בסו ףהתיאשתי והרכבתי את המעבד, הפעלתי את המחשב ואין POST, כיביתי את המחשב, נתקתי את הקירור, הוצאתי את המעבד והחזרתי אותו לסוקט, שמתי את הקירור והפעלתי, שוב אין POST. עכשיו אני כבר מיואש, אני מפחד שהסוקט הלך, אשמח לעצות לישור הסוקט :-\ אם זה לא אפשרי אשמח לעצות ללחוח חדש. הלוח המדובר: ASUS P5ND2-SLI מעבד: INTEL PENTIUM D 805 עזרה
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה: GIGABYE K8NS S-754 ATX איך הוא? הביצועים שלו? עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 עריכה:--------------------- איך הלוח הרגיל? (בלי הפרו)
-
- 23 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי לוח Gigabyte GA-945GCMX-S2 ויש לי שני סלוטים כרגע יש לי בכל סלוט 1 גי'גה סך הכול 2 גי'גה DDR2 667 הוא רושם לי בהתחלה שהוא עובד בדואל צא'נל. ועכשיו לא מזמן שידרגתי היה לי מעבד E2200 שמתי E8400 אבל הייתי צריך לעשות עידכון ביוס בשביל שהלוח יעבוד בבס של 1333 אחריי שעשיתי עידכון לביוס יש לי אופצעיה OC ל1333 הפעלתי אותה והכול עבד טוב. היום חבר הביא לי סטיק של 2 גי'גה KINGSTONE גם מה שיש לי הוא KINGSTONE הוצאתי אחד של 1G ושמתי את ה2G מפעיל את המחשב רואה הכול בסדר יש לי 3G זיכרון אבל המעבד עובד ב2.4 שאני מנסה להפעיל את האופציה של 1333 MHZ הוא עושה ריסט וחוזר לברירת מחדל גם ששמתי את הסטיק של ה2G לבד ניהיה לי אותו בעיה. ממה זה יכול להיות? תודה לעוזרים עידכון ק…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה מקום לPCI-E בשביל כרטיס מסך (אני מעוניין להתקין GTX 970).
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני יודע שבגדול עדיף P55 למעבד הזה, אבל אני קצת מצומצם בתקציב כרגע והP55 יותר יקר. השאלה שלי עד כמה ההבדל יהיה מורגש בין שני ערכות השבבים האלה. ואם אפשר להמלצה ללוח אם בתקציב של עד 500 ש"ח ומצורף המפרט שלי (ראו למטה בסוף ההודעה) חשבתי על ה Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET (שמחירו 404ש"ח) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
וגם מתי יוצא? והאם כל הלוחות תומכי קונרו תומכים גם בחדי ליבה פרסקוט? האם המרובעי ליבה יתמכו בלוחת קונרו שעומדים לצאת?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום! במסגרת שדרוג המחשב שלי קניתי מעבד I5 3450, לוח Gigabyte GA-Z77X-D3H, וזוג סטיקים נוסף של DDR3 2GBx2 1333 9-9-9-24 (דאגתי שהזכרונות החדשים יהיו באותם התזמונים בדיוק כמו הזכרון הקודם שלי). יחד עם זאת, שמתי לב שהזכרונות החדשים (Rendition) הם בתצורת Single Sided, והזכרונות הקיימים שלי (Kingston) הם Double Sided. האם הם בכלל יוכלו לעבוד יחדיו כרביעיה, על הלוח שלי, ואם כן, האם יהיה לי Dual Channel? אני יודע שבעבר לוחות אם לא תמכו בערבוב של שני הסוגים, אבל במדריך הלוח כתוב לי שבתצורת רביעיה הלוח יכול לעבוד: Four Modules: DD/SS | DD/SS | DD/SS | DD/SS ואני לא מבין איך לקרוא את זה (האם כל הרביעיה צריכה להיות זהה או שאפשר לערבב). אני מודע שהדרך הכי קלה לדעת היא פשוט לנסות, אב…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מחר אני סוף סוף מקבל את החלקים האחרונים למחשב שלי וכמו ילד קטן אני כבר רוצה להרכיב הכל. הבעיה היא שיש רק עוד חלק אחרון וזה הכרטיס מסך שיגיע רק עוד שבוע וחצי. לכן השאלה שלי היא האם ניתן להרכיב את radeon x1950 הממש ישן שלי על asus x99 deluxe בינתיים?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם וזכרונות למעבד phenom ii 1090 (יש לי כרטיס מסך hd4650 ), לא מתוכנן OC ,רמת השקט לא רלוונטית.היציבות היא הדבר החשוב ביותר עבורי . כמו כן חשוב שללוח יהיו יציאות USB3 ,יהא מותאם בחומרה (ולא רק בביוס) למעבדים בסוקט AM3+ (עבור שידרוג עתידי) ועם 4 סלוטים לזכרונות. עבור צרכי אני גם זקוק ל 8gb זכרון. השימושים העיקריים : מולטי טסקינג אינטנסיבי הרצה במקביל של תוכנות המהודרות עם GCC(תחת לינוקס) בעלי זמן ריצה ארוך ,וירטואליזציה של מערכות הפעלה עם VMWARE. הרצה מקבילה של אפליקציות ב COMSOL . אני מתכוון לרכוש מזיגזג, חשבתי על : http://www.zigzag2000.co.il/2p/ GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 …
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של OCZ 2GB 800MHZ לפני כמה שעות עברתי על הספרון של הלוח אם והבנתי שלא חיברתי אותם נכון והם לא עובדים בדואל צ'נל אז העברתי אחד מהם סלוט וכאן התחילה הבעיה ניסיתי לעלות את המחשב וקיבלתי הודעה של ציפצופים על תקלה בזכרונות, החזרתי למצב הקודם והתקלה לא נפתרה נסיתי להפעיל רק עם סטיק אחד ואז עם השני וזה לא פתר את התקלה. ניסיתי להפעיל אותם על מחשב אחר וזה עבד, הבעיה היא לא בלוח כי הוא עובד עם סטיק אחר שלקחתי מחבר. למישהו יש אולי רעיון מלעזאזל הולך עם הסטיקים האלה?! תודה
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני יודע שאני קרציה אבל אני מתווכח עם גורמים *אהמ* קצת עקשנים, שמאמינים לאתר העלוב הזה motherboards.org שנותן ל MSI 645 Utra, אני לא האמנתי - 4 מתוך 15 בביצועים !! שקרנים עלובים !! ב tomshardware הוא היה הכי מהיר מבין כל ה SIS שנבדקו, וזה ידוע שה SIS לוקחים את אינטל. אז מישהו יכול לתת לי כמה אתרים (לא הצלחתי למצוא) שמראים פעם אחת ולתמיד שהצ'יפסטים של SIS יותר טובים ויותר זולים מאלה של אינטל ? מן השוואה ראש בראש בין, הכי עדיף בין שני הלוחות שציינתי בכותרת, או משהו דומה אני רוצה לסיים סופסוף את הוויכוח האדיוטי הזה אני כבר מתייאש אנשים, בבקשה תעזרו לי !! תודה קישורים לספציפיקציות של הלוחות : http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?mode…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך עז להחליף את לוח ה-MSI Neo4 Platinum edition + מעבד AMD 4600 Dual core בלוח + מעבד חדש. יש לי כבר כרטיס מסך + זכרונות DDR3 (נפח 4 GB) לצרכי Gaming תקציב - כ-2000 - 2500 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום, קניתי 6400, עכשיו אני צריך לוח טוב וזיכרונות (2GB) ל OC טוב למעבד (מעל 3GHZ) אני מעוניין במשהו זול (ABIT AB9 למשל) מה ההבדל בין ה ABIT AB9 ל AB9 PRO ? האם בכלל יש הבדל חוץ מה-SATA האם יש טעם להוסיף ל ASUS P5B DELUX ? מה זה יתן? אשמח לתשובות בהקדם...
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אם אני שם זכרון 1G אם זכרון 256M המחשב יעבוד טוב ?
-
- 21 תגובות
- 991 צפיות
-
-
סקירה על יישום שמחבר תמונות בודדות עם חפיפה חלקית לתמונת פנורמה אחת גדולה, מצלמים נוף ובכל צילום מזיזים את המצלמה קצת הצידה, התוכנה יודעת לחבר את התמונת וליצור תמונה אחת גדולה וחלקה, ללא תפרים גסים. כמובן שכדי לחבר את התמונות היישום מעלה את כל התמונות לזכרון בפורמט העריכה שלהם וברזולוציה מלאה, זוהי פעולה עתירת משאבי זכרון. הסקירה קודם כל מסבה את תשומת הלב שהמגבלה על כמות הזכרון הגדולה ביותר שעומדת לרשות יישומים בחלונות 32 ביט היא 2 גיגה בייט זכרון ולא 4 גיגה בייט, זאת עקב "לקיחת" חצי ממרחב הזכרון (הוירטואלי) הכולל (4GB) לטובת מערכת ההפעלה, לכן גם אם יש במערכת 3 גיגה בייט זכרון פיזי, עדיין תחת מערכת הפעלה 32 ביט אף יישום לא יוכל לעשות שימוש ביותר מ 2 ג"ב זכרון !!!…
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם הלוח אם טוב בשביל מחשב גיימרים עם המפרט הבא?: מעבד INTEL Q6600 T+FAN (4 ליבות) לוח אם GIGABYTE G31M-S2L זכרון KINGSTON 2GB 800 (2x1Gb) דיסק קשיח ST 500GB 32MB SATA2 כונן אופטי Dvdrw x20 (DVDצורב ) SAMSUNG SATA מארז 500Wat Front - 2USB + 4USB כרטיס מסך GeForce 9500GT Super (1GB) כרטיס קול High Definition Audio כרטיס רשת LAN connectivity 1000Mb/s
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-