מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום . בתכלס התקציב שלי הוא 3000 פחות או יותר , כי אחרי שאני קונה מעבד לוח אם וזכרון אני צריך לקנות גם קירור , ועוד כמה ציוד הקפי למחשב . אז ככה שאתה יכולים קצת לחרוג . אבל אם אין צורך ותוכלו לתת לי משהו חזק בפחות מחיר אני מעדיף , כי אני רוצה להוסיף גם אולי עוד כונן קשיח . בקיצור תתנו משהו טוב במחיר טוב , לא חייב להשתמש עד ה2300 בדיוק . השימוש שלי הוא לגיימינג ועריכה גראפית . המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS4 (775 C2Q 1600Mhz intel P45 DDR2 1200 3xPCI-E 2xGBL 139a) מעבד: Intel® CORE2 dou CPU E8300 @ 2.83GHz s775 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia 460GTX 1GB ספק כוח: Seasonic 620W זכרון: Corsair DHX 2x2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 אני צריך מעבד טוב לגי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעבדי AMD 64 3200+ או 3000+ יש מהירות של 2.0 או 2.2 ג'יג'ה הרץ לעמות הפנטיומים עם 3.2 או 3.0 ג'יגה הרץ? מזה אומר?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב ארכוש מערכת חדשה E8400 Gigabyte DS3L אקנה גם שני מודולים של הזכרון הנ"ל. מעולם לא שמעתי על NCP אבל המחיר טוב ואני לא מעוניין ב-OC. האם עלי לחשוש מרכישה של הרכיבים האלה? אם כן, אני ישר הולך לSAMSUNG הבטוחה והזולה קצת פחותץץ
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מפרט הטכני של ליין חדש של מחשבי Compaq שולחניים, כולל את השורות הבאות. [table][tr][td]Athlon XP/XP+[/td][td]Coprocessor[/td][td]Integrated[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Socket Type/Number[/td][td]Socket A[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Package[/td][td]FC-PGA[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Front Side Bus Speed[/td][td]266-MHz[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Standard L2 Cache[/td][td]256-KB ECC or 512-KB[/td][/tr] [tr][td][/td][td]L2 Cache Architecture / Speed[/td][td]Full core clock speed[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Cache Upgradeable To[/td][td]Not upgradeable - Integrated into Processor[/td][/tr][/table] אז לפי דברי קומפאק ,גודל זיכרון המטמון של שלב שני יהיה בגודל 256KB א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התיעוד מודלף שסיפק לנו פרטים ראשוניים אודות ה-X570 של AMD מספק לנו גם את שמה של ערכת שבבים מסקרנת חדשה מבית אינטל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כן כן, אינטל חושפת באנצים רשמיים על המעבדים העתידיים שלה Penryn+ Yorkfield מהפורום IDF הבאנצים: מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2972&p=3 תמונה אחת שווה אלף מילים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה...לא מצאתי את זה דרך המגה באנצמארק של...יש שם סלרון 2.4 עם FSB של 400 ולא 533...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מעבד ולוח אם עד 700 שקל עדיף אינטל...
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי... יש לי לוח אם Asus P4S800D-X, דיי ישן בכל מקרה, אני רוצה לשדרג את הזכרון (כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB) האם יש סטיקים של 2GB שיתאימו ללוח אם? אם כן, אני אשמח להצעות.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סקירה על יישום שמחבר תמונות בודדות עם חפיפה חלקית לתמונת פנורמה אחת גדולה, מצלמים נוף ובכל צילום מזיזים את המצלמה קצת הצידה, התוכנה יודעת לחבר את התמונת וליצור תמונה אחת גדולה וחלקה, ללא תפרים גסים. כמובן שכדי לחבר את התמונות היישום מעלה את כל התמונות לזכרון בפורמט העריכה שלהם וברזולוציה מלאה, זוהי פעולה עתירת משאבי זכרון. הסקירה קודם כל מסבה את תשומת הלב שהמגבלה על כמות הזכרון הגדולה ביותר שעומדת לרשות יישומים בחלונות 32 ביט היא 2 גיגה בייט זכרון ולא 4 גיגה בייט, זאת עקב "לקיחת" חצי ממרחב הזכרון (הוירטואלי) הכולל (4GB) לטובת מערכת ההפעלה, לכן גם אם יש במערכת 3 גיגה בייט זכרון פיזי, עדיין תחת מערכת הפעלה 32 ביט אף יישום לא יוכל לעשות שימוש ביותר מ 2 ג"ב זכרון !!!…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה, שאלה די מעניינת עלתה בראשי, עקב החלטתי לקנות מחשב (מאוד בקרוב) אני כמובן הולך על הדור של ה-64 ביט, אבל אני מאוד מבולבל, ישנם שני סוגים--> הראשון הוא AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice והשני הוא Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz 541 64BIT Box שניהם אותם מחירים, עכשיו אני מעוניין לדעת, מי יותר טוב, מי מביא יותר ביצועים, מי עדיף מבחינת לוח אם ובקיצור, AMD או INTEL! בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין לוחות האם השונים בנוגע לסטנדרט החיבור לכרטיס המסך המובנה? (כבל המסך שלי הוא זכר ואני מקווה שסטנדרט החיבור הוא נקבה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. יש לי מחשב pentium 4 ישן והלוח אם נשרף לי. הלוח אם הוא MSI P4S5MG. המעבד הוא פנטיום 4 1700. אני רוצה להפוך אותו למחשב סלוני ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי בקניית מחשב חדש. השאלה היא, איזה לוח אם בדיוק אני צריך? צריך צ'יפסט מסוים שמתאים למעבד? איזה לוחות אם יכולים להתאים לי? הסכתלתי ב-SkyPc וראיתי רשימה של לוחות שתומכים בפנטים 4: http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=54&fldVal=Pentium%204&ShowSenon=1 האם כל הלוחות ברשימה יתמכו במעבד שלי? תודה מראש וחג שמח..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע ביקורת על IT7-MAX2 של ABIT
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך Usb 3 sata 3 ושהיה טוב ל Oc אני קונה מKsp
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף למשחקים ובכלל, הלוח של MSI או ג'יגה בייט? והאם ללוח של MSI יש מוניטורים שנותנים טמפ' של לוח, מעבד, צ'יפ ואם הוא תומך ב FIRE WIRE ? כמו הלוח של ג'יגה בייט אני מקונה athlon 64 עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB . בגדול, מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה עדיף לקנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחיל בזה שבאיתחול המחשב קרא את הזיכרון ללא הפסק אחר כך זה נעלם והאיתחול נעצר בהודעה שיש בעיה עם ניתור החומרה נכנסתי לבדוק וראיתי שמעלות החום של המעבד עומדים על 130 מעלות זה ולא נשרף המעבד אחרת לא יכולתי להמשיך עם האיתחול ביטלתי את האפשרות של ניטור המעבד והמשכתי הלאה באיתחול עכשיו רק כשאני מאתחל את המחשב בכיבוי פיזי לפעמים באופן לא קבוע אני נזרק ישירות לתוך הביוס ואני לא מבין למה? מה יכול להיות? ביוס דפוק? לוח אם דפוק? לוח אם אסוס מעבד פנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, פתחתי את הדיון הנ"ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424036.0 בפורום מפרטים אך עם הזמן אני מבין שאני יותר בפער מקצועי אשר בדילמה תקציבית. התוכן מפורט בדיון שם. השאלות המקצועיות העיקריות והנוספות שלי הן: האם יש הבדל מהותי בין המעבדים (E6300 וE5300) והלוחות (מבוסס G41 וP3 אקספרס) ? כמו כן, אודה אם מישהו יוכל לעשות לי מעט סדר בין CORE 2 DUA ל DUAL CORE. נדמה שאת המספר 6300 יש ב2 הסדרות ובחנויות יש בלבול בנתוני שלהם האם יש עוד צפי שדרוגים עם צ'יפסטים אלו? האם זכרונות DDR2 800 רלוונטיים עוד לעתיד או שהופכים תוך כמה חודשים למוצר לאספנים? אודה לעזרתכם בשאלות אלו ואלו שעלו בדיון קודם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC. הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/knights-hill-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי זיכרון KINGSTON של 2GB ביגלל שאחד הסטיקים של הGSKILL הלך לעולמו, עכשיו הכנסתי תסטיק לבדיקה נוספת אחרי חודש, ואופה פיתאום הוא עובד עוד פעם ללא בעיות וגם OC אפשרי עליו עוד פעם מה יש קסמים בעולם המחשבים ? איך סטיק שרוף מחייה את עצמו ? יש למישהו תשובה לזה ? כשהוא נישרף המחשב לא עלה,והיו ציפצופים ופיתאום קסם הכל עובד ללא בעיות, מישהו יכול להסביר לי תתופעה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ביוס של phonix והבנתי שבגלל שזאת גירסה ישנה הוא לא מזה הרדיסקים בגדלים גדולים מ 80 גיגה ומעלה ובלל זה הוא מראה לי שיש לי רק 75 גיגה. אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לעדכן את ה ביוס שלי ( הפוניקס ו לא של הלוח) http://www.phoenix.com/en/home/ מישהו יכול להגיד לי גם בדיוק מה אני צריך יש שם הרבה גירסאות הלוח שיש לי הוא ה abit nf7 ver 2.0 http://www.phoenix.com/en/products/phoenix+cme+firstbios/desktop/ הנה עוד ? אני ישמח עם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את זה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-