מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
לוח כפול שקעי 940 מבוסס NF4 PRO כאשר בכל שקע כפול ליבות דגם 866 במהירות שעון של 2.2 גיגה הרץ. א. Opteron 248 x 2 מול Opteron 866 x 1 האופטרון כפול הליבות משיג באופן שיטתי ביצועים יותר טובים ! ב. יחס תוספת הביצועים במעבר מ 2 ל 4 ליבות הוא ביחס ישר לכמות הליבות (במבחני ביצועים שזה רלוונטי לגביהם) ! מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/dualcore-opteron-4.htm הערה: על פניו נראה טוב מאוד, נחכה למבחני ביצועים נוספים, רצוי באנגלית. זה הלוח של TYAN עליו בוצעה הסקירה, מבוסס NF4 PRO עם SLI של 2 * PCI-E * 16 ושני שקעי 940 שמאפשרים כעת 4 ליבות, זה הלוח הכי טוב כנראה בעולם לתחנות עבודה לכל מטרה שהיא: הלוח הזה נמכר בארץ - מחיר 3400 שקל, לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/c…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה המחשב שלי מתכבה מעצמו ישר אחרישה WIN עולה. המחשב מתפקד רק במצב SAFE MODE. לאחר בדיקת הטמפרטורת של המחשב.גיליתי שהטמפ' שנותן ה CPU DIODE היא (49c-) . רציתי לדעת האם אפשר לעשות רייסט לחיישן או כל פתרון אחר יתקבל בשמחה.(לפני שנלך לטכנאי) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צריך 1 ג'יגה הכי זול שיש לא בישבילי בישביל דוד תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי. לא מזמן הלוח אם של הפנטיום 350 שלי נהרס. לכן עברתי ללוח 440LX שתומך בFBS של 66 בלבד, ולכן עכשיו המעבד עובד על 266. בנוסף הוודוו 5 5000 לא עובד בלוח משום מה..... (לא היה לי כח בכלל להתעסק עם זה). חוץ מזה גם קניתי את ה Leadtek WinFast TV2000 XP deluxe, והוא לא עובד טוב על המחשב שלי (גם על ה 350 הוא לא היה עובד טוב כל כך). בקיצר, החלטתי שאני צריך לשפר את המחשב. הבעיה היא שאני ממש מעדיף לחסוף בהוצאות מאחר וגם קניתי את הכרטיס טלווזיה לפני שבוע ואני גם מתכנן לקנות כרטיס מסך למחשב השני אצל אח שלי בחדר (Athlon T-bird B 1400, K7S5A, 256MB PC133... הם סבירים. הבעיה היא ה GF2 MX400...). לכן אני מעדיף לחסוף בכסף. הצרכים שלי הם בכל מקרה לא גבוהים. המחשב השני הוא מחשב שמיועד למשח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני רואה יותר את סוג הזיכרון RDRAM ורציתי לדעת אם זהו הסוג הבא של הזכרונות כלומר יותר מהיר מה- DDR ? בלי קשר . . . מישהו יודע מתי בערך ירד המחיר ל 512MB ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שפתחתי בפורום הנכון ואם לא מבקש מאחד המנהלים להעביר בבקשה למקום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: אני מבצע סוף סוף הזמנה למחשב חדש האם אני יכול לחסוך את דמי ההרכבה בסביבות 170 ש"ח ולהרכיב בעצמי? הנסיון שיש לי הוא בהרכבה לאחר פירוק שביצעתי לצורך ניקיון, של כל הרכיבים - עד מצב של מארז עם לוח האם+מעבד. האם תהיה לי בעיה להרכיב לוח אם למארז בתול ולא אסתבך עם הרכבת המעבד וכו'? פשוט ב170ש"ח אני יכול להשקיע בשדרוג קל ברכיב אחר. תודה ומקווה לקבל תשובה במהרה לצורך ביצוע ההזמנה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האתר הטכנולוגי Cnet מדווח כי אינטל הורידה את מחירי חלק מהמעבדים מתוצרתה בעשרות אחוזים. בין המעבדים שהוזלו היו ה-Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium Dual Core, Celeron ומעבדים לשרתים מסדרת Xeon. לפי הדיווח, מעבדי Q9650 ומעבדי X3370 הוזלו ב-40% ממחיר של 530 דולר ל-316 דולר. גם מעבדי ה-E5200, הנפוצים במחשבים ניידים, הוזלו בשיעור של 24% מ-84 דולר ל-64 דולר. בחודש באפריל הורידה אינטל מחירים בשיעורים שבין 10% ל-50%. המעבד למחשב שולחני, שהוזל בשיעור גבוה של 50% הוא מעבד עם ארבע ליבות מדגם Q6700, שמחירו ירד מ-530 דולר למחיר של 266 דולר. דגם נוסף שהוזל בצורה משמעותית הוא E6850, שמחירו ירד ב-31%, ממחיר של 266 דולר ל-183 דולר. באותה העת נראה היה כי ההוזלה נבעה מהתחרות עם AMD. ואולם, ית…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח+מעבד בבערך 900 שקל, זיכרון כבר החלטתי אז אני לא צריך בזה עזרה. אני מחפש מקסימום ביצועים במינימום מחיר (כמו כולם), בישביל אני מוכן לעשות אובר, הידע הכללי שלי דיי טוב ואני לא חושב שזה יהיה לא בעיה מה שכן בעיה זה שאני יכול לעלות עד 266 באס משום שיש לי זיכרונות 533 ואני גם לא יכול לעשות להם אובר כי הם סתם VALUE מעפנים. אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה... שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את כל הסלוטים של הזיכרון בלוח. עכשיו אם שני הטענות הללו הן טענות שקריות אז אין בעיה וזה מה שאני אקנה, מה שאני מפחד זה אם יהיו לי את הבעיות הללו ואז אני או…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש חוות דעת על לוח האם Gigabyte GA-EP31-DS3L עבור מחשב מבוסס Intel Core 2 Duo E7300 לעבודה משרדית וסרטים. (2GB זיכרון וכרטיס מסך Sapphire RADEON 2400XT 256MB DDR3 ). תודה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין נראה לי שיש בעיה עם המחשב שלי, PC ALERT מראה שהמתח של ה 3.3V יורד ל 2.76 אני לא מבין למה ? המקלדת USB שלי מאבדת קשר למחשב כשזה קורה... מה הבעיה הספק יכול לגרום לבעיה הזאת ? יש לי ANTEC 400W
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחיל בזה שבאיתחול המחשב קרא את הזיכרון ללא הפסק אחר כך זה נעלם והאיתחול נעצר בהודעה שיש בעיה עם ניתור החומרה נכנסתי לבדוק וראיתי שמעלות החום של המעבד עומדים על 130 מעלות זה ולא נשרף המעבד אחרת לא יכולתי להמשיך עם האיתחול ביטלתי את האפשרות של ניטור המעבד והמשכתי הלאה באיתחול עכשיו רק כשאני מאתחל את המחשב בכיבוי פיזי לפעמים באופן לא קבוע אני נזרק ישירות לתוך הביוס ואני לא מבין למה? מה יכול להיות? ביוס דפוק? לוח אם דפוק? לוח אם אסוס מעבד פנטיום 3
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי AMD 1.1GHZ 512MB SDRAM PC100 ולוח אם זבל שבזבל LUCKY STAR שמבוסס על KT133 יש לי גם SUMA GEFORCE4 TI4200SE 64MB עכשיו יש לי בין 2200 ל 3000 שקל אני רוצה המלצות על מעבד לוח אם וזיכרון שתאומים למחיר שלי ומציעים ביצועים גבוהים כרגע יש לי AMD אבל הבנתי שהפנטיום 4 החדש טובים יותר אבל אני לא רוצה להשקיע ב RDRAM האם שילוב פנטיום 4 עם DDR333 זה שילוב טוב? יותר מ AMD ו DDR333 מקווה שתוכלו לענות על כל שאלותיי תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדקתי את המעבד שלי בעזרת התוכנה speed System וקיבלתי 1535.44 נקודות האם זה טוב נ.ב יש לי מעבד במהירות 1000 מגה הרץ (סלרון טואלטין) נ.ב 2 הוא מומהר ל1330 מגה הרץ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתלון החדש הוכרז (3200+ עם 400MHZ): http://www.tech-report.com/reviews/2003q2/athlonxp-3200/index.x?pg=1 נראה ממש טוב! אבל האמת אין הרבה הבדל בינו לבין ה-3000+, חוץ מה-400MHZ...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Epox EP-8K9AI -או- Gigabyte GA-7VAX הכוונה היא מבחינת OC, יציבות, אמינות ומהירות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לחום המעבד באף תוכנה אוורסט ,ספיד פאן סנדרה וכו' כולן קוראות את חום ההארד דיסק. cpuid קורא גם את חום הכרטיס הגרפי וזהו. אמרו לי שזה קשור ללוח האם. מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב ומשחק במשחקים המעלות של המעבד מגיעות עד 60!! כשאני סתם גולש באינטרנט המעלות הם 47-49 אז הלכתי לחנות שאלתי אותם למה זה והם אומרים שכנראה הלוח אם מתחמם יותר מדי אז קניתי שני מאווררים למארז והמעלות נשארו בערך אותו דבר ולפעמים כשאני משחק פתאום יש לי ריסט בגלל שהמעבד מגיע ל60 מעלות אז היום כשאני גולש באינטרנט אני מסתכל על המעלות והם 50 ואני נגעתי בצד של המארז והוא היה רותח והכרטיס מסך בכלל נהייתה לי קוויה אז פתחתי את הצד של המארז והדלקתי מזגן ואז המעלות צנחו ל37 בזמן רגיל ו45 במאמץ והמחשב קריר ושמח אז מה אני יכול לעשות כדי שיהיו לי מעלות כאלו בלי לפתוח את המארז ולהדליק מזגן המאוורר של המעבד הוא אינטל מקורי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-