עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , בקשר לדיון שפתחתי בתת פורום אחר :(כנראה לפה הדיון יותר מתאים )

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by altatrifoti,

שלום אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב יותר מיתקדם בטכנולוגייה תודה. זהhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2962 או זהhttp://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 אוASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DooM Man,

האתלון החדש הוכרז (3200+ עם 400MHZ): http://www.tech-report.com/reviews/2003q2/athlonxp-3200/index.x?pg=1 נראה ממש טוב! אבל האמת אין הרבה הבדל בינו לבין ה-3000+, חוץ מה-400MHZ...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Prophecy,

אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, נתקלתי בתופעה מעניינת במיוחד ,רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקל בזה ומה עושים ? יש ברשותי לוח-אם מדגם ASUS P8Z77-V עם מעבד intel i5 3570k עם קירור מעבד Scythe Grand Kama Cross Rev.B מארז Corsair 400R הטמפרטורות לפני העידכון גירסא היו בממוצע 30-45 מעלות לכל היותר ללא אוברקלוק בעומס עשיתי עידכון גירסא אחרון שהוא גירסא : 1805 שיצא בסוף דצמבר 2012 אחרי העידכון גירסא אני מעביר את ההגדרות של הביוס לבררות מחדל לא משחק עם אוברקלוק כלל. אני מקבל הודעות ללא סוף מה AIasus ( התוכנה שמגיע ביחד עם הלוח ) ומ-RealTemp ובביוס עצמו שהטמפ' של המעבד מגיעות ל 70-80 מעלות במנוחה גם אחרי שניקיתי בייסודיות את כל המחשב מאבק, מהפילטרים, מהמאווררים של המארז והמעבד כמו שצרי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by soldier,

איזה SOUND BLASTER עדיף להפעיל :Realtek® ALC889 שעל הלוח אם או AMD ATI HDMI Audio שעל הכרטיס מסך 5870HD

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה .. אני לא מצליח לראות טמפרטורת מעבד במחשב .. ניסיתי בתוכנה EVERST אך רשום לי שם N\A בסנסור בטמפרטורה .. כשאני מעלה את המחשב ונכנס לביוס אני רואה את הטמפרטורה של המעבד . כך שהסנסור עובד .. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P67UD4-B3 ומעבד i5 2500 3.3GHZ מערכת הפעלה WIN7 (אנטרפרייז) אני רואה בתוכנה של האברסט את כל הפרטים על המחשב פרט לטמפרטורת מעבד ... מופיע לי בלשונית של הסנסור גם הטמפרטורה של כרטיס גרפי ואותו אני רואה כמו שצריך . תודה לכולם מראש נ.ב ניסיתי גם בעזרת כל מיני גאדג'טים שמופיעים על השולחן עבודה והם נותנים לי את כל הנתונים חוץ מחום מעבד .......

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mma01,

שלום לכולם - יש לי כמה שאלות על הלוח הבא : http://www.pcpartner.com/products/ati/m-a56S.htm 1- האם לכרטיס מסך המובנה יש TV OUT? 2- האם לכרטיס מסך המובנה יש tv in? 3- בכמה mega זיכרון משתמש הכרטיס המובנה ? תודה רבה לכולם . ביי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by pMor,

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

אם אני שם זכרון 1G אם זכרון 256M המחשב יעבוד טוב ?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Slash87,

אני לא מאמין אבל אני לא מוצא איפה משנים את התזמונים על הלוח הזה!! יש לי XMS2 שאמורים לעבוד על CL4 אבל אני לא מוצא את זה בביוס!!! מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lmlm,

כן כן, אינטל חושפת באנצים רשמיים על המעבדים העתידיים שלה Penryn+ Yorkfield מהפורום IDF הבאנצים: מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2972&p=3 תמונה אחת שווה אלף מילים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by j,

איזה לוח אם לקחת? לא SLI או OC, כי אני לא צריך. חשוב שיהיה SATA2, כרטיס קול OB טוב, ויציאת FIREWIRE. תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ofer_mat,

אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by amitaihasnes7,

שלום. השאלה שלי היא אילו הבדלים יש בין תושבת ה-AM2 לבין תושבת ה-939, חוץ מהעובדה שה-AM2 תומך ב-DDR2 ושהיא בעלת 940 פינים בניגוד ל-939 פינים בתושבת הפחות חדשה. דבר נוסף שאני רוצה לדבר עליו הוא תפקידם של הפינים בתושבת המעבד. אני כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר פה, אבל לא ענו לי. לכן אם מישהוא יכול לישלוח לי לינק עם אתר שמסביר על תפקידם של הפינים במעבד אני אשמח מאד. . תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by שגיב,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הלוח והזיכרון במחשב עכשיו מצעתי דגם מסויים שאני קצת לא בטוח הלוח: ‏P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR3 1333 הזיכרון: 1600Mhz ‏2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel 1.)עכשיו השאלה שלי אם הזיכרון יתאים ללוח 2.)ועוד שאלה באתר של אסוס כתוב שהוא שזיכרון של 1333MHZ זה OC אז השאלה אם זה חל גם על 1600MHZ תודה רבה לעוזרים ושנה טובה

17. אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:

19. אני מתכוון לקנות 2.4B ו512mb 3200 C2 איזה לוח אם יתאים הכי טוב לביצועי אוברקלוקינג וכמו כן יתן לי להשתמש בביצועי הזיכרון בצורה מקסימלית(או גבוהה מאוד ) ללא חובה בOC מטורף אנא ציינו מבחר של סוגים.דגמים מן הטוב ביותר ומטה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by benyben,

שלום. מעבדים חזקים כמו ה 980X וה Phenom ii X6 - במה הם מועילים ולמי? אני מאוד מתעניין לדעת למי המעבדים הללו באמת מועילים - ומה זה ה hyper threading של אינטל? היום - בעודי בבניין משרדים - צוטטתי לשיחה שהתקיימה בין אדם אחד לשני, כאשר אחד מהם אמר שהוא קיבל השבוע את ה 980X. לא היה לי שום מושג מה הוא עושה במקצועו (אבל זה כן המחשב של המשרד). אשמח ללמוד. האם רק תוכנות מסוימות עושות שימוש במעבד המפלצתי הזה, או שהוא בא לידי ביטוי בכל "מטלה" (תכנית)? האם הוא נבנה מראש תוך כדי מחשבה על עורכי הווידאו למינהם, או עבור כל משתמש? שאלה אחרונה שמעניינת אותי: האם מעבד בעל, נניח, 6 ליבות ו hyper threading (כמו ה 980X) הוא באמת שקול למעבד בן 12 ליבות ללא hyper threading? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by raf2006,

היי, מישהו יודע אם ניתן לקנות בארץ רכיב bois במקום אחד אחר ? אני צריך רכיב ל- abit nf7s ver. 2 עידכנתי בטעות קובץ לא נכון . מוכן לקנות אפילו משומש מלוח ישן . צריך תשובה דחוף. תודה .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Bh,

היי.. יש לי מחשב pentium 4 ישן והלוח אם נשרף לי. הלוח אם הוא MSI P4S5MG. המעבד הוא פנטיום 4 1700. אני רוצה להפוך אותו למחשב סלוני ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי בקניית מחשב חדש. השאלה היא, איזה לוח אם בדיוק אני צריך? צריך צ'יפסט מסוים שמתאים למעבד? איזה לוחות אם יכולים להתאים לי? הסכתלתי ב-SkyPc וראיתי רשימה של לוחות שתומכים בפנטים 4: http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=54&fldVal=Pentium%204&ShowSenon=1 האם כל הלוחות ברשימה יתמכו במעבד שלי? תודה מראש וחג שמח..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איפה אפשר להשיג בארץ אל לוח האם epox 4g4a plus אם אתם מכירים חנות אינטרנט אז תתנו לי כתובת ואם חנות נורמלית אז שם יספיק ואולי גם עיר שבה נמצאת החנות... אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר למצוא גם זכרון של מושקין 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR כי שני אלה זה הדברים היחידים שאני לא מוצא בפנדה.. כתוב באתר של מושקין שהזכרון הזה הוא double sided זה אומר שהוא יתפוס לי שני מקומות בלוח אם? כי אם כן זה בעיה ואיך בדיוק הם מוכרים שמה גם חבילות של 3 זכרונות כאלה ו 2 כשאני בכלל לא בטוח שיש לוחות אם שיש להם מקום ל3 זכרונות אם כל אחד תופס 2 מקומות אבל אני ממש לא יודע מה זה אומר double sided.... עריכה: דרך אגב אני מסתכל עכשיו באתר של מושקין ויש שמה רשימה של לוחות אם שמתאימים לזכרון הזה... …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים