עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, בדקתי את המעבד שלי בעזרת התוכנה speed System וקיבלתי 1535.44 נקודות האם זה טוב נ.ב יש לי מעבד במהירות 1000 מגה הרץ (סלרון טואלטין) נ.ב 2 הוא מומהר ל1330 מגה הרץ

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  2. המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  3. שלום , בקשר לדיון שפתחתי בתת פורום אחר :(כנראה לפה הדיון יותר מתאים )

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  4. סיפור קטן שקרה לי עם הלוח אם שפשוט הייתי חייב לשתף ! נתחיל, לפני תקופה קצרה עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם לגירסא חדשה שככל הניראה גרמה לי לבעיות עם ה POST אתמול במקרה ראיתי BIOS חדש שלא מופיע באתר GIGABYTE, ככל הניראה BIOS לא רשמי אני לא יודע מה חשבתי לעצמי שהחלטתי להתקין אותו אבל עשיתי את זה, הפלאש הסתיים בהצלחה. ברגע שהדלקתי את המחשב ואחרי שאפסתי את הביוס, המחשב לא עלה. ה BIOS היה דפוק אני וחבר ניסינו להתקין את ה BIOS מחדש דרך כונן פלופי ישן שהוא הביא, ללא הצלחה לאחר קצת חיפושים בגוגל, מצאנו פיתרון שככל הניראה בעזרתו דפקנו את ה BIOS השני חבר שלי פשוט גיבה את ה BIOS הנוכחי (הדפוק!!!) לביוס הגיובי !!! פה אמרתי לעצמי, זהו. בזה הרגע הרגנו את הלוח אם ! (שאגב, נגמרה האחריות לפ…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by Shpitz316,

אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by ICORE,

הלוח שיש לי זה X58 PRO-E 7.1 1GLAN MSI רציתי לדעת האם הוא תומך ב- OC שאני יוכל להגיע עם המעבד ל- 4GHZ? המעבד שלי זה: INTEL CORE I7 920 2.66. לפי מה שהבנתי הוא תומך ב- CF מלא האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  7. חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by Yoni Badash,

אהלן חבר'ה מעבד מלפני עשר שנים i7 930 2.8ghz נראה לכם שיהיה בסדר גם עכשיו לאחיין שלי הוא משחק בפורטנייט ועושה סטרימינג ביוטיוב וגם משתמש בתוכנות העריכה של אדובי (תמונות וסרטים) תודה

9. אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  10. Started by Peri228,

היום אני מזמין את המחשב החדש שלי מ PCH , וכבר סגרתי על Barton 2500+ & Epox 8RDA+ Rev 2.1 . עכשיו אני מתלבט בין הזכרונות , שמיועדים ל OC רציני ( בקרוב קירור מים =] ) . יש לי שתי אפשרויות בעיקרון , והן - 1) שני סטיקים של Twimnos Twister 256MB PC4000 ( מאחר ואין אותם בסטיק יחיד ) . לינק - http://pch.co.il/docs/pd1648364900.htm . 2) סטיק אחד של Mushkin 512MB PC3200 Black Level II . לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1349876472.htm . יש לי עוד אפשרות , אבל אני ממש לא בטוח לגביה - CORSAIR 512MB PC4000 PRO Memory לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1250386769.htm . המחיר לא משנה , אבל אני רוצה מקסימום ביצועים ל OC . איזה מהזכרונות יוביל אותי הכי רחוק ?

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  11. שלום לכולם. האם מבחינת המוצר שמקבלים, יש הבדל בין קניית סט של 4 סטיקים לבין 2 סטים של 2 סטיקים? אני מניח שזה אותו דבר אבל אני שואל כי נתקלתי כבר במספר אתרים שסט זכרונות מסויים נגמר במלאי בתצורה של רבעייה אבל יש עשרות במלאי בתצורה של זוג סטיקים.

12. תסבירו לי בבקשה...

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Satlan,

חברה, שאלה די מעניינת עלתה בראשי, עקב החלטתי לקנות מחשב (מאוד בקרוב) אני כמובן הולך על הדור של ה-64 ביט, אבל אני מאוד מבולבל, ישנם שני סוגים--> הראשון הוא AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice והשני הוא Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz 541 64BIT Box שניהם אותם מחירים, עכשיו אני מעוניין לדעת, מי יותר טוב, מי מביא יותר ביצועים, מי עדיף מבחינת לוח אם ובקיצור, AMD או INTEL! בתודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by yonatan.mendelson,

התצוגה המגוונת והמרשימה ביותר של החברה הטאיוואנית ב-CES 2018 לא הייתה בהכרח זו שיועדה למשתמשים הביתיים לכתבה

15. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם למעבד 2600K. לא ברור אם יעבור המהרה, אבל קרוב לוודאי שכן - למהירות של 4.6. בין הלוחות הבאים: P8p67 LE של ASUS או אולי גרסת ה P8P67-M Pro (מה החסרון בגרסת המיקרו?) Gigabyte P67 - UD3? ויש גם את הזול של MSI, אבל הביקורות לא בשמים.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by kobipk,

שלום לכולם ברשותי לוח מדגם ASUS STRIKER 2 EXTREME זכרונות מדגם OCZ 3X2GB/1600MHZ/DDR3/8-8-8 אוקי עכשיו לבעיה כאשר אני ניכנס לביוס ומעלה באפשרות של הזכרון שיזהה לי אותו כ1600MHZ ושומר הגדרות אני עלה מחדש את המחשב הוונדוס עולה והכל ואחרי כמה דקות של קצת מאמץ הווינדוס קורס כבעית MEMORY מסך כחול וכשאר אני מגדיר בביוס שזה יהיה על אוטמטי... והוא מזהה באוטומטי על 1066MHZ את הזיכרון הווינדוס לא קורס רציתי לדעת למה זה קורה הלוח תומך ואין לי מושג למה זה עושה לי בעיות תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by Bear Cub,

שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא? תודה.

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  18. או לקחת מעבד 64 פשוט ב 900 שקל לא רוצה שפשוט עוד חצי שנה אני אגיד חבל שלא קניתי כבר.. * האם אני אוכל בכלל לנצל אותו בשנה הקרובה * האם אני ארגיש שיפור במשחקים תוכנות וינדוס * האם חובה XP 64 (האם כדיי להתקין אותה בכלל ויש דרייבירם לכל הכרטיסים... ) תודה מראש (מה הלוח המומלץ לא ממש צריך SLI חשבתי על MSI Fatal1ty )

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  19. אם כן אשמח לדעת דגם :}

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by lipa,

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, פתחתי את הדיון הנ"ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424036.0 בפורום מפרטים אך עם הזמן אני מבין שאני יותר בפער מקצועי אשר בדילמה תקציבית. התוכן מפורט בדיון שם. השאלות המקצועיות העיקריות והנוספות שלי הן: האם יש הבדל מהותי בין המעבדים (E6300 וE5300) והלוחות (מבוסס G41 וP3 אקספרס) ? כמו כן, אודה אם מישהו יוכל לעשות לי מעט סדר בין CORE 2 DUA ל DUAL CORE. נדמה שאת המספר 6300 יש ב2 הסדרות ובחנויות יש בלבול בנתוני שלהם האם יש עוד צפי שדרוגים עם צ'יפסטים אלו? האם זכרונות DDR2 800 רלוונטיים עוד לעתיד או שהופכים תוך כמה חודשים למוצר לאספנים? אודה לעזרתכם בשאלות אלו ואלו שעלו בדיון קודם

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שלום לכולם, המפרט שלי כרגע הוא זה: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K כרטיס מסך - 980ti Gigabyte זכרונות - 2X4GB 667Mhz השאלה שלי האם כדאי/ארגיש הבדל בביצועים במידה ואשדרג את הזכרונות ל 1066 (שני סלוטים) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by BUNNY,

שלום לפני מספר שבועות הופיע באתר הכתבה הזו: http://hwzone.co.il/news/132872 על לוח של EVGA עם יכולת להכיל עליו שני מעבדי 1366 לPC הביתי. מישהוא יודע אם יש כבר תאריך השקה ? מאוד מעניין

24. אהלן חברה, במחשב שלי יש קיט 16GB של ELIXIR. Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 אחרי הרבה בדיקות שעשיתי- הגעתי למסקנה שאחד הסטיקים מקולקל. אני מקבל איתו מסכים כחולים, רינדורי אודיו ווידאו נתקעים, תוכנות נותנות שגיאות, ואפילו דפדפנים קורסים. אחרי התקנת מערכת הפעלה מחדש, ובלי חומר יוצאת דופן- רק עכבר מקלדת. עשיתי כבר מלא נסיונות ווראציות, והגעתי למסקנה שהוא בטוח מקולקל. האם אני חייב לקנות זכרון זהה כדי להחליף אותו? או שמספיק זכרון עם אותו תדר? או גם עם אותם תזמונים? לא כל כך הצלחתי למצוא מידע על הזכרון, אבל אני מניח שהוא עובד ב- DUAL CHANNEL, מה שזה לא יהיה, ואני מעוניין שימשיך ככה.. לדעתי יש לי אפשרות גם לקנ…

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  25. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BLT8G3D1608ET3LX0 מצאתי ראם ממש מהיר יש משהו דומה רק CAS7 ?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים