עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Oranili,

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. אני עומד לרכוש בקרוב מחשב ואחד הפרמטרים, שנראה לי תמוה הוא שבחלק מלוחות האם, יש כרטיס קול מובנה מסוג ALC889 (דגם ישן יותר), ובחלק אחר יש את כרטיס החדש יותר ALC892, אבל יש מעט מאוד מידע על ההבדל ביניהם. מגלישה מרובה באינטרנט קיבלתי מעט מאוד מידע, על ההבדל המהותי ביניהם אם בכלל ומכיוון שאני לא שולט בתחום השמע קיוויתי שאולי יש לכם תובנות על ההבדל. יש אמנם מידע בסיסי באתר של Realtek, על שני הכרטיסים המובנים אבל אני אשמח אם תוכלו לתרום מהנסיון האישי שלכם. אקדים ואומר שאני לא מעוניין בכרטיס קול חיצוני, אבל אשמח לדעת אם מישהו מרגיש בהבדל בין הרכיבים הללו או שמא אין לדעתכם שום הבדל כלשהו. בתודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rtr,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2932&catcode=172 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3396&catcode=172 ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by israel_0,

z68 - p67 מה ההבדל ביניהם איפה אפשר למצוא הסבר על ההבדלים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Integer,

מחפש לוח אם ל Intel Pentium 4 2.8GHz 512k 533MHz צריך שיהיה בו כרטיס קול, כרטיס רשת, לפחות 4 USB, לא צריך שיהיה בו כרטיס מסך, שיתמוך בזכרון מסוג DDR 400 MHz בבקשה אם אפשר דגמים מפורטים כדי שאני אוכל למצא עליהם מידע... במחירים סבירים מעל 400 ומתחת 900 (אפשר לחרוג קצת לכל כיוון)

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by efee123,

שלום, בבעלותי מחשב נייד Asus vivobook s400ca עם 4 ג'יגה זיכרון. אני כל הזמן מגיע לניצול של 100% זיכרון וזקוק לאחד נוסף. אם כבר להוסיף אז אני מעוניין להוסיף 8 ג'יגה. רציתי לדעת אם כל הזיכרונות הנ"ל מתאימים ומה ההבדלים העיקריים ביניהם, כלומר למה הפרש מחר של 100~ שקל בין הדגמים? http://ksp.co.il/?select=.1038..316..786..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!

8. Started by gidon55,

שלום, אבקש את המלצתכם בנוגע ללוח ומעבד לצורך עריכת וידאו. הלוח צריך להיות מהיר ולאפשר שמוש במקסימום של 4 ג'יגה זכרון ושלושה כוננים קשיחים. המעבד לא צריך להיות מהיר במיוחד או להציע פיצ'רים מיוחדים מאחר ואני משתמש בחומרת עריכה יעודית. אדרנלין, אם מישהו מכיר ואם לא זה לא נורא. תקציב זה לא ממש בעיה מכיוון שבכל מקרה לא תגרדו את המחיר של הציוד מסביב, אבל נאמר לא יותר מעשרת אלפים שקלים. תודה רבה, גדי.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אורח gonzila

מה ההבדל בין ליבת הפלומינו וה-tbred? ואיזה מעבד היום באמת כדאי לקנות של AMD? תודה מראש, gonzila

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MagimiX,

אנשים היום יש את הכרטיס REDON 9700 PRO שהוא כיום הכריס הכי מתקדם ! הוא עובד על X8 ! לוחות כיום אין לוחות נורמליים עם X8 ! הלוח הכי טוב כיום הוא לוח המבוסס ציפ 8PE של INTEL (הלוח של גיגהביט) ! והוא AGP X4 (אני לא מבין למה אינטל הדפוקים עשו את זה) ! אז כיום עם אני או מישהו אחר לוקח REDON 9700 PRO אז הוא יעבוד על X4 שזה אומר שהוא לא ינצל את כל הכרטיס לה רק חצי ממנו (בתאוריה) ! אז כיום אמרתם לי שזה יהיה הבדל רק של 5 FPS בערך ! אבל העם בעתיד שהכל ישתככללל והכל כן תהיה לזה השפעה ? כי אני לא מעוניין להחליף לוח בעוד שזה כי שלי לא ינצל עד הסוף את הכרטיס מסך ! אז ? ...... ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mma01,

שלום לכולם - יש לי כמה שאלות על הלוח הבא : http://www.pcpartner.com/products/ati/m-a56S.htm 1- האם לכרטיס מסך המובנה יש TV OUT? 2- האם לכרטיס מסך המובנה יש tv in? 3- בכמה mega זיכרון משתמש הכרטיס המובנה ? תודה רבה לכולם . ביי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

כל המעבדים בעלי 512K ו333MHZ הם בעלי ליבת בארטון? או שיכול להיות שזה מעבד עם ליבה יותר ישנה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DXT,

אני מתכנן לקנות לוח אם EPOX 8K3A+ וגם זכרון של מושקין PC3000 או PC3200. הלוח אם הרי מותאם לזכרונות מקסימום PC2700, זה ידוע. אז השאלה היא איך פועל כל הקטע של זכרונות יותר מהירים על לוח שתומך בפחות מהירים. האם אני אצטרך במיוחד לעשות להם מן אוברקלוק כדי שיגיעו למהירות שקניתי (נגיד ל 400 מה"צ ב- PC3200). ויש במהירות הזאת עליהם אחריות כמובן, נכון? פשוט תסבירו לי את כל הקטע של הזכרונות המהירים, כל מה שאני צריך לדעת על זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

באם הנמר שינה חבורבורתיו או לא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by lmlm,

כן כן, אינטל חושפת באנצים רשמיים על המעבדים העתידיים שלה Penryn+ Yorkfield מהפורום IDF הבאנצים: מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2972&p=3 תמונה אחת שווה אלף מילים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Mr.wiz,

האים יש דרך לאפשר תמיכה של usb ללוח פנטיום 1,2?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by weissby,

אז, מה זה? וניסיתי קצת ללמוד על זה במאמרים ולא כל כך הבנתי תכלס מה זה עושה.. מה המשמעות של זה, האם כשאני בוחר לוח אם הצ'יפסט זה דבר שאני צריך לשקול אותו בקנייה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אני מתכוון לקנות 2.4B ו512mb 3200 C2 איזה לוח אם יתאים הכי טוב לביצועי אוברקלוקינג וכמו כן יתן לי להשתמש בביצועי הזיכרון בצורה מקסימלית(או גבוהה מאוד ) ללא חובה בOC מטורף אנא ציינו מבחר של סוגים.דגמים מן הטוב ביותר ומטה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מספר הדלפות מקבילות מוצאות את דרכן אלינו ומאירות את התוכניות של ענקית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה

20. Started by פבליק,

הורדתי את התוכנה שמראה לי את המעבד שיש לי רשום לי שיש לי מעבד AMD ALTHON XP במהירות מעבד של אחד נקודה אחד גיגה. רציתי לדעת איזה מעבד זה (מבחינת המספר הסידורי). המעבד במחשב השני שלי הוא AMD ALTHON XP 2500 איזה יותר טוב???(המחשב השני כרגע בתיקון וזה מה שרשום על הקבלה שלו אני מתאר לעצמי ש2500 מתייחס למספר סידורי ולא למהירות שעון!) ועד כמה ההבדל בין שניהם משמעותי!?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ^ כותרת ^ אם יש לוח Z87 וקונים בנפרד Lucid Virtu GPU הכל יעבוד כמו שצריך ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אינטל יצרנית גדולה וטובה של מעבדים וצ'יפסטים. מה בלוחות שלהם פחות טוב מלוחות של חברות אחרות(פרט לאי תתמיכה ב-OC) ולמה לדעתכם אינטל לא מנסה להיות מובילה בתחום הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום רציתי לדעת אם יש מעבדים חדשים שכדי לחכות להם ?אם לא אז אני רוצה שילוש למטרות גיימינג ותוכנות כמו VISUAL STUDIO וסרטים -רצוי שיהיה סטיק אחד של זכרונות. -אפשרות לOC כבד בעתיד. -האם החברה של הזכרונות זה פרמטר חשוב ? -בזכרונות מה אומר המערך CL האם חשוב להתחשב בזה ? -המארז שאני קונה הוא Lancool PC-K62 ויש לו דלת שקופה אז אם אפשר שהלוח אם יהיה בצבע יפה (שחור או משהו בסגנון ) לא כחול בהיר -האם 8GB RAM מנוצלים היום השאלה החשובה ביותר : האם לקנות את מעבדי הsandy bridge או להתבסס על AMD בגלל הבאג !!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jangelboy,

AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray Intel Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB אני פשוט לא מבין בזה כל כך איזה מעבד יותר חזק יותר מהיר ויותר מתאים למשחקים ואם אפשר להסביר לי בקטנה למה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מעניין אותי לדעת עם הלוח הזה טוב\מומלץ? - ASUS P5ND2-SLI במחיר 760שח.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים