מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין בבקשה לשמוע מכם מפרט ל- Core 2 Duo מבחינת לוח-אם, וזכרון: המעבד שאני לוקח כנראה יהיה ה-E6300. (מגבלות תקציב) אני רוצה לוח של Gigabyte או של ASUS במחיר כמה שיותר נמוך - אני לא מתכנן שום OC. זכרונות - אני הולך לכיוון ה-1GB של TwinMOS בתור התחלה, 533 או 667 - זה תלוי בלוח שתציעו לי. התקציב הוא 2600-2700, והוא צריך לכלול גם כרטיס מסך ATI X1600 Pro 256mb. ממתין להצעות, הערות והארות. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם שבינתיים יהיה עליו מעבד פשוט(פנטיום d בסביבות ה300 שח) אבל שבעתיד אני יוכל לשדרג ל core 2/פניטיום 4. מחיר זה בערך 400-450 ורצוי גודל atx תודה על כל עזרה
-
- 15 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בלי מארז..עד שאני יקנה לו מארז אני רוצה לדעת אם אני יכול בינתיים להפעיל את המחשב כאשר הלוח אם ושאר החלקים נמצאים על קלקר.. זה מותר? או שזה מסכן את החלקים? תודה לעונים..
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שיש בו לוח שבו שני סלוטים של DDR ושני סלוטים של SDRAM, עכשיו יש עליו סטיק אחד של DDR, אם אני משיג זכרון SDRAM ואני אחבר אותו ללוח, שני הסטיקים יוכלו לעבוד ביחד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין השניים שמצדיקים את ההבדל של ה 100 ש"ח? מבחינת ביצועי ההקפיים כמו הארד דיסק ורשת. וביצועי OC? אני משיג אותם במחירים ש 550 ו 650 בהתאמה, יש לוח אחר במחירים האלה שעדיף לאובר קלוקינג? תודה מראש רום
-
- 18 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני גולש הרבה באינטרנט פותח לפחות 10 דפדפנים מינימום ולפעמים במקביל משחק משחק מחשב ברשת WORLD OF TANKS צריך המלצה למעבד שיסחוב האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט ויישומים אחרים תלויה במהירות יותר של הכונן קשיח ? אני רוצה לשדרג את המחשב לוח אם אני כבר אקח H81 פשוט ב 200 שקל או משהו של AMD באותו סכום
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מחר אני סוף סוף מקבל את החלקים האחרונים למחשב שלי וכמו ילד קטן אני כבר רוצה להרכיב הכל. הבעיה היא שיש רק עוד חלק אחרון וזה הכרטיס מסך שיגיע רק עוד שבוע וחצי. לכן השאלה שלי היא האם ניתן להרכיב את radeon x1950 הממש ישן שלי על asus x99 deluxe בינתיים?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
סטיב כהרגלו משעשע כתמיד, חצי שעה שלו עדיפה על השטויות בטלוויזיה any time any day:
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קורסייר- CORSAIR XMS3 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : CMX4GX3M2A1600C9 קינגסטון- KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 אוברקלוק על מערכת מבוססת I5 760, האם אחד מהדגמים עדיף כל השני, או שזה לא משנה ולקחת את הזול מבין שניהם- פער המחיר בין שניהם הוא בסה"כ 69 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10099 האם הם מתאימים למערכת שתריץ לרוב תוכנות שרטוט בתלת מימד?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אני צריך BENCH לRAID 5 ללוח אם שלי ונוסף של eVGA - X58 SLI LE. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכלום אופציית EIST מופעלת אצלי בביוס בלוח DFI 975 אבל המכפלה לא יורדת במנוחה ונשארת על X9 בכל מצב מישהו יודע מה הסיבה לזה?
-
- 18 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני מנסה להרכיב מחשב חדש שישמש בעיקר לניגון סרטי HD שהם מאוד קשים להרצה על מחשב לא חזק מספיק. נכון שאינטל יותר יקר מ AMD אבל מה עדיף לצורך זה AMD או אינטל? תודה
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב לא עידכנתי את הביוס (6 שנים בערך) ואני רוצה לעדכן אותו עכשיו חיפשתי בגוגל ובכל מיני אתרים עידכון ביוס בשבילי וזה מה שמצאתי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1669&ProductName=GA-7VT600-Lהשאלה היא מה אני צריך להוריד, איזה F להוריד אם למישהו יש דריבר יותר מסודר שיתן לי בבקשה הלוח שלי: Gigabyte GA-7VT600-L
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי איתי מחו"ל חלקי מחשב לוח אם של אסוס שנקרא מקסימוס שני כרטיסי מסך hd3870x2 ומעבד q9300 השאלה שלי כזו האני רוצה להכניס את הכל למארז שוכב [אני רוצה שהמחשב יהיה גם hptc ] האם תיהיה לי בעיה אם קירור אן אם הספק כח? על איזה מארז אתם ממליצים [ מחיר לא משנה מעדיף מארז אם מסך עליו כמו כמו שיש לזלמן] חג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, כידוע, לכל מעבד יש מתח עבודה אשר נקבע ע"י היצרן. המתח משפיע על טמפ' המעבד ועל ההספק שלו. כידוע, כאשר מבצעים המהרה למעבד, ניתן להעלות את המתח (VCORE) ולשפר את יציבות המעבד. הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי כיצד המתח משפיע על המעבד וכיצד בעצם הגברת המתח תורמת ליציבותו. כמו כן, מדוע בעצם העלאת המתח מקצרת את חיי המעבד? (אני לומד פיזיקה 2, אם זה משנה לצורך התשובה...למרות שלא נראה לי) כיצד ניתן לדעת מהו המתח המקסימלי הסביר שניתן להגדיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הציעו לי אותו באייבורי במקום Asus M2A-VM HDMI AM2 זה המפרט: AMD Athlon 64 3800+ (socket AM2) X2 DualCore Asus M2A-VM HDMI AM2 WD 160GB,7200RPM,8MB,SATA2 OCZ\GEIL\KINGSTON\ כל חברה מוכרת אחרת DUAL CHANNEL 1GBX2 2048MB 5-5-5-15 LG GSA-H42 X18 DVD WRITER DVD X16 ROM DRIVE JSP-TECH M-100A 400W לא לאוברקלוק,ולא למשחקים רק לפוטושופ, תכנות ,ויסטה בעתיד תודה
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין לקחת בזול את ה6400 או להתאמץ ולקחת את ה6600 האם ההפרש במחיר שווה? ובכל מקרה אני מחפש לוח יציב ומהיר (בכלל לא למשחקי אוברקלוקינג) על הלוח להכיל פיירוייר ieee 1394 קול, רשת, וכדאי גם VGA כי בשלב הזה אני מתכוון לוותר על כרטיס מסך עד שיגיעו דגמי DX10 לטווח הבינוני תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כול פעם שאני עושה restart למחשב אני מקבל את ההודעה הזואתי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי זה פיתאום קראה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שמעתי שהם זכרונות טובים ל OC ובכלל. מה דעתכם ? אני גם רוצה לקנות שניים. הם יעבדו לי בדואל צ'אנל ?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה עדיף לי לשים במפרט שלי? זיכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL שעולה 730 ש"ח..... *********** או ************* זיכרון אחר של 2*512 ??? שלא יעלה מעל 700 ש"ח... תמליצו לי על חברה טובה וחזקה.....
-
- 15 תגובות
- 959 צפיות
-